Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dumb and Dumber To' nu al een hit in Amerika

'Dumb and Dumber To' nu al een hit in Amerika

http://oi60.tinypic.com/sbnc4w.jpg

Het maken van een vervolg op 'Dumb and Dumber' 20 jaar na datum was geen slecht idee. Jim Carrey en Jeff Daniels hebben in hun debuutweekend met 'Dumb and Dumber To' de strijd om de Amerikaanse bioscoopbezoekers gewonnen. Dat meldde media-onderzoek Rentrak vandaag.

De film over het domme duo laat de kassa's flink rinkelen voor filmstudio Universal Pictures. Dit eerste weekend leverde de film al ruim 38 miljoen dollar aan ticketverkopen op, terwijl de film door critici slecht werd ontvangen. "Het is een sterk merk dat nostalgie oproept bij bioscoopbezoekers", verklaart analist Paul Dergarabedian van Rentrak aan USA Today. "Harry en Lloyd behaalden 20 jaar geleden een cultstatus met hun overdreven sketches."

'Big Hero 6'
Disney's animatiefilm 'Big Hero 6' scoort in zijn tweede week de tweede plek in Noord-Amerika, met in totaal 110 miljoen dollar aan ticketverkopen. Christopher Nolan's sciencefictionfilm 'Interstellar' noteert 98 miljoen dollar sinds de release op 4 november en staat op een derde plaats.

16-11-2014 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hans Otten is terug met hilarische quiz in Balls of Steel

Hans Otten is terug met hilarische quiz in Balls of Steel

http://oi58.tinypic.com/nx5do3.jpg

Hans Otten is terug van weggeweest. Hij is voortaan in Balls of Steel te zien in 'De Grote Hans Otten Quiz'.

Otten is de quizmaster van een quiz waar niets lijkt wat het is. Elke week bedenkt hij nieuwe vragen voor telkens onschuldige slachtoffers. Wat zij niet weten, is dat alles doorgestoken kaart is: 1 van de 2 kandidaten is telkens een acteur/actrice en niemand maakt dan ook enige kans om te winnen.

Dat merk je ook duidelijk in de teaser... In het filmpje speelt hij de ronde 'Het vraagstuk', waarbij hij de antwoorden heeft en de kandidaat de vraag moet raden. Of omgekeerd.

16-11-2014 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young roept op tot boycot van Starbucks

Neil Young roept op tot boycot van Starbucks

http://oi59.tinypic.com/1pc8ba.jpg

"Ik stond altijd in de rij om mijn latte te gaan halen, maar gisteren was mijn laatste". Zo kondigde de Canadese rockheld zijn eigen boycot van koffiegigant Starbucks aan. En hij roept meteen op zijn website zijn fans op om hetzelfde te doen. Reden? Ol' Neil vindt dat we mogen weten wat we in onze mond stoppen. En dat kan hij niet rijmen met het proces dat Starbucks tegen de staat Vermont aanspant omdat het wereldberoemde bedrijf niet wil weten van een verplichte vermelding van genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Neil Young zal dus op zoek moeten naar een nieuwe leverancier van zijn geliefde dagelijkse latte. "Starbucks voegt zich bij Monsanto om Vermont aan te klagen en zo accurate voedingslabelling tegen te gaan", schrijft Neil Young op zijn eigen website.

In de lente keurde Vermont een wet toe die eist dat alle voedingsproducten die GGO's bevatten dat vanaf 1 juli 2016 ook moeten vermelden op het etiket. Met uitzondering van zuivelproducten, vlees, alcohol en restauranteten. Meteen daarna spanden vier organisaties uit de voedingsindustrie een proces in tegen de staat Vermont omdat ze de grondwettelijkheid van de wet in twijfel trekken. Een van hen, de Grocery Manufacturers Association, telt meer dan 300 leden, onder wie Starbucks en Monsanto, een multinationaal biotechnologisch bedrijf dat producten voor landbouw maakt. Het is marktleider als het op genetisch gemodificeerde zaden aankomt en kwam in het verleden al in opspraak voor controversiële producten als PCB's.

Druk opvoeren
"Monsanto mag dan geen oren hebben naar wat wij denken, maar als een publiekgerichte firma moet Starbucks wél rekening houden met ons", aldus Young. "Als we genoeg aandacht kunnen krijgen, kunnen we Starbucks ertoe bewegen om zijn steun voor de klacht weer in trekken, en vervolgens andere bedrijven onder druk zetten om hetzelfde te doen."

"Wetende dat Starbucks zich in het verleden progressief opstelde rond de homokwestie en rond werkomstandigheden, vind ik het ontgoochelend dat ze samenwerken met de grootste schurk van allemaal: Monsanto."

Het is niet de eerste keer dat Neil Young zijn fans tot een boycot oproept ten voordele van het milieu. In augustus legde de singer-songwriter uit waarom hij geen kleren met niet-biologisch katoen meer droeg en vroeg hij zijn fans voortaan hetzelfde te doen. Op de Lokerse Feesten kregen de Belgische concertgangers daar alles over te horen.

16-11-2014 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de bres tegen seksisme: tv-host draagt jaar lang zelfde pak

In de bres tegen seksisme: tv-host draagt jaar lang zelfde pak

http://oi61.tinypic.com/nn8a9x.jpg

Karl Stefanovic is een figuur Down Under. De Australische host van de Today Show verscheen al eens dronken op het scherm, interviewde ooit een knorrige kat, maar liet zich nu van een heel andere kant zien. De vrouwelijke kant, zeg maar. Om seksisme aan de kaak te stellen trok hij een jaar lang telkens weer hetzelfde kostuum aan tijdens de Today Show. En ja hoor, niemand zág het! Terwijl zijn modebewuste medepresentatrice Lisa Wilkonson geregeld commentaar kreeg van de kijkers op haar garderobe... Eén nadeel: het pak stinkt inmiddels wel een beetje, zo zeggen Stefanovic' collega's. Karl Stefanovic is een figuur Down Under. De Australische host van de Today Show verscheen al eens dronken op het scherm, interviewde ooit een knorrige kat, maar liet zich nu van een heel andere kant zien. De vrouwelijke kant, zeg maar. Om seksisme aan de kaak te stellen trok hij een jaar lang telkens weer hetzelfde kostuum aan tijdens de Today Show. En ja hoor, niemand zág het! Terwijl zijn modebewuste medepresentatrice Lisa Wilkonson geregeld commentaar kreeg van de kijkers op haar garderobe... Eén nadeel: het pak stinkt inmiddels wel een beetje, zo zeggen Stefanovic' collega's.

Het was een blauw pak van Burberry, dat Karl Stefanovic een jaar lang consequent en bij wijze van experiment om het lijf had. Het begon natuurlijk met twee keer, drie keer, een maand lang en... er kwam geen reactie. Hij hield het een jaar vol, en dan bekende hij zijn modemisdaad.

Co-host Lisa Wilkinson vergaat het anders. Zij zou nog niet dúrven twee keer dezelfde outfit te showen en toch krijgt zij geregeld ongevraagd modeadvies van de kritische kijker. Dezelfde kijker die in de modeblunder van het jaar van Stefanovic géén graten ziet.

"Vrouwen worden veel harder en bitser beoordeeld op wat ze doen, zeggen en aantrekken dan mannen", zegt Stefanovic na zijn opvallend experiment. "Zelf word ik afgerekend op mijn interviews, mijn gevoel voor humor, op mijn job dus eigenlijk. Terwijl vrouwen veel vaker worden beoordeeld op hun kledij, op hun haartooi."

16-11-2014 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journaliste neemt 'tekenfilmlichaam' Kim K. op de korrel

Journaliste neemt 'tekenfilmlichaam' Kim K. op de korrel

http://oi61.tinypic.com/25ptj53.jpg

De nietsverhullende foto's van Kim Kardashian die deze week overal op internet stonden, moeten haast wel bewerkt zijn. Dat schrijft Rachel Johnson in een column op de website van het Britse dagblad Daily Mail. Volgens haar heeft Kim op de foto's van Paper Magazine een veel dunnere taille dan in het echt.

Een paar maanden geleden maakte de journaliste met haar iPhone zelf een foto van Kim toen ze achter haar stond bij een prijsuitreiking in Londen. "Ik heb mijn foto vergeleken met die in Paper Magazine. Bij mijn foto zie je dat de verhoudingen min of meer kloppen, maar op de foto's van Paper heeft ze een extreem dunne taille, enorme borsten en een enorme kont." Johnson omschrijft Kims figuur als een 'tekenfilmlichaam'.

"Onrealistisch en onnatuurlijk"
Helemaal zeker van haar zaak is ze overigens niet. Maar als Kardashian haar lichaam inderdaad heeft laten fotoshoppen, zou de columniste dat onbegrijpelijk vinden. Omdat ze miljoenen fans en volgers heeft, zou de vrouw van Kanye West volgens Rachel beter moeten weten. "Haar laatste shoot moedigt vrouwen aan om een onrealistisch en onnatuurlijk lijf na te streven, een missie die gedoemd is te mislukken."

Bewijs
"Mevrouw Kardashian-West, als je het internet wilt opschudden met een foto, doe dat dan niet met een misleidend kiekje van een bizar lichaamsdeel dat vrouwen ertoe aanzet om een nog grotere hekel aan hun eigen lijf te krijgen", luidt Johnsons advies. Pas als Kim bewijst dat de foto's niet bewerkt zijn, wil de journaliste haar mening herzien.

16-11-2014 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paus Franciscus vraagt Patti Smith voor concert in Vaticaan

Paus Franciscus vraagt Patti Smith voor concert in Vaticaan

http://oi59.tinypic.com/6puuiq.jpg

Zangeres Patti Smith werd door Paus Franciscus gevraagd om op te treden op jaarlijkse kerstconcert van het Vaticaan. Dat kondigt de 'Heilige Stoel' aan. Vrij verwonderlijk gezien de nogal dubbelzinnige verhouding van Smith tegenover katholieke geloof. Haar optreden roept dan ook heel wat weerzin op in kerkelijke kringen.

Rocklegende Patti Smith is een van de achttien acts die op 13 december het auditorium van de Roomse Concilie mogen vullen met muziek. Het concert zal live op televisie te volgen zijn.

Godsdienst en Katholicisme zijn geen vreemde onderwerpen in het werk van Smith. Zo bulken haar liedteksten van de katholieke symboliek.

Ook over de Bijbel als immer relevant naslagwerk liet Smith zich in het verleden al positief uit: "Het boek heeft alles: creatie, verraad, lust, liefde, poëzie, voorzienigheid en opoffering", zei de muzikante aan The Independent. "Het maakt niet uit welke religie je aanhangt en of je al dan niet gelovig bent, Bijbelse verhalen zijn relevant voor iedereen,  ook voor de mensen van vandaag. Bovendien bevat de bijbel veel erg mooi geschreven stukken."

Voor 'Noah', de moderne maar controversiële filmische remake van het bijbelverhaal door Darren Aronofsky, nam Smith een wiegeliedje op.

15-11-2014 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi: De revelatie van 'De Slimste Mens ter Wereld'

Adil El Arbi: De revelatie van 'De Slimste Mens ter Wereld'

http://oi60.tinypic.com/xppic1.jpg

De jonge regisseur Adil El Arbi (26) van de Brusselse film 'Image' schittert in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Maandag mag hij voor de zevende keer aantreden in het VIER-programma. Hij speelt iedereen vlot naar huis, maar hij blijft bescheiden. "Ik ken zoveel Marokkanen die slimmer zijn", zegt hij in een interview met Het Nieuwsblad.

Adil El Arbi ziet zichzelf niet als een uitzondering. "Ik ben misschien de eerste die opvalt, maar ben zeker niet de enige", stelt hij. Er staat volgens hem een nieuwe generatie opgestaan met een soort professionaliteit. El Arbi vond het ook nodig. "Ik ken veel allochtone jongeren die meer kranten lezen en radio luisteren dan de gemiddelde Vlaamse puber." Maar hij merkt wel dat die jongeren "pissed" zijn over hoe ze geportretteerd worden in de media.

Godfather
Dyab Abou Jahjah beschouwt hij als de godfather van de nieuwe generatie. "Voor veel Marokkanen is hij een beetje onze papa." Voor de buitenwereld neemt Abou Jahjah altijd sterke standpunten in en lijkt hij voor heel wat mensen een oproerkraaier. Maar El Arbi nuanceert dat beeld: "Dyab wordt in de media helemaal anders voorgesteld dan hoe hij in het echt is".

Encyclopedie
Al zes keer zat hij in 'De Slimste Mens', waarvan hij twee maal won. Maar eens hij in de stoel zit stijgt zijn stressniveau naar ongekende hoogten. Nochtans heeft hij zich goed voorbereid. Adil blokte de boekskes, 'FC De Kampioenen' en kocht zelf een encyclopedie aan voor het programma. "Maar tot nog toe heeft me dat nog geen zak geholpen."

"Putain, in de shit!"
Zijn passage in 'De Slimste Mens ter Wereld' gaat ook niet ongemerkt voorbij dankzij zijn taalgebruik. Het regent woorden als shit, putain en fuck als Adil aan de beurt is. Ook in onderstaand videofragment (vanaf 1:40) becommentarieert hij de goal van Romelu Lukaku streetwise-gewijs. De Belgische Samuel L. Jackson is opgestaan. Die heeft namelijk ook de gewoonte om in quasi elke zin het woord fuck te gebruiken.

15-11-2014 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall Jenner nieuw gezicht van Estée Lauder

Kendall Jenner nieuw gezicht van Estée Lauder

http://oi62.tinypic.com/2hdz23b.jpg

Kendall Jenner heeft een flinke klus gescoord. De 19-jarige telg uit de Kardashians-familie heeft een contract afgesloten met Estée Lauder. Dat heeft het beautymerk vandaag in een videoboodschap bekendgemaakt.

In het filmpje is het model te zien als klein meisje. Bij de beelden uit de oude doos vertelt ze hoe ze als kleine meid al met de make-upspulletjes van haar moeder Kris Jenner aan de slag ging. Zelf maakte Kendall het nieuws ook bekend via haar eigen Instagram-account. "Ik ben ontzettend blij om aan te mogen kondigen dat ik het nieuwe gezicht van Estée Lauder ben. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik het ben", schrijft ze bij een foto voor de campagne van Estée Lauder.

Welk product ze mag gaan aanprijzen is nog niet bekend. Wel laat ze op de website van de beautygigant alvast weten wat haar favoriete producten zijn. Haar zus Kim Kardashian reageerde op Instagram trots op het nieuws over haar kleine zusje. "Ik spring letterlijk op en neer van trots en vreugde voor mijn kleine zusje! @kendalljenner is het nieuwe gezicht van @esteelauder! Het vraagt zoveel moed om je dromen na te streven. De meeste mensen praten alleen over de dingen die ze willen bereiken. Maar jij leeft je droom. Ik ben trots op de kleine meid!"

15-11-2014 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: originele Batmobile

Te koop: originele Batmobile

http://oi62.tinypic.com/2lu2r21.jpg

De allereerste officiële 'Batmobile' staat te koop. Dat is niet de beroemdste tv-versie van George Barris maar die van ene Forrest Robinson. Hij begon in 1960 een Oldsmobile 88 uit 1956 samen met zijn vriend Len Perham te verbouwen tot Batmobile. In 1963 werd het resultaat officieel erkend door DC Comics.

De striplezers zullen ongetwijfeld in de Batmobile van Robinson een authentieker model zien dan de iconische Lincoln Futura uit de tv-serie eind jaren 60. De bijzondere wagen werd gebouwd in een schuur in New Hampshire en had kenmerken uit de stripverhalen van DC Comics uit de jaren 40-50, zoals de vleermuisneus vooraan en de enkele vin achteraan. Oorspronkelijk werd hij in blinkend zilver gespoten en reed Robinson er zelf mee rond.

ALL STAR Dairies (in dienst van DC Comics) huurde daarna de auto, liet hem herspuiten en nam hem als 'Batman's Batmobile' mee op promocampagne. Eind 1966 kreeg Robinson hem terug en hij verkocht hem voor nog geen 200 dollar.

De authentieke Batmobile werd dan 50 jaar lang verwaarloosd achtergelaten ergens in een veld in New Hampshire en werd pas in 2008 weer ontdekt. Begin 2013 kwam hij terecht bij Toy Car Exchange die de Batmobile in oorspronkelijke staat herstelde. Het voertuig kreeg het label 'de eerste officieel erkende voor zover geweten' mee.

En op sinterklaasdag dit jaar wordt de Batmobile uit 1963 geveild in Dallas door Heritage Auctions. Het openingsbod is vastgelegd op 90.000 dollar (72.000 euro). Een bedrag tot nog ver ligt van de 4,62 miljoen dollar die vorig jaar in januari werd neergeteld voor de originele Batmobile uit de tv-serie van 1966. Bieden kan vanaf maandag.

15-11-2014 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps, Kristen Stewart, wat komt daar piepen?

Oeps, Kristen Stewart, wat komt daar piepen?

http://oi62.tinypic.com/2hqey54.jpg

Toeval of niet? Die vraag houdt de Hollywoodliefhebbers bezig nadat ook Kristen Stewart een zogenaamde 'wardrobe malfunction' - lees: nip slip - voorhad. Drie dagen eerder liet Jennifer Lawrence ook al méér zien dan ze wou. Al kunnen we dat laatste natuurlijk in vraag stellen. De drang naar aandacht is immers gigantisch in Hollywood.

Een stijlvol wit kleed zonder bandjes droeg Kristen Stewart ter gelegenheid van de Hollywood Film Awards gisteren. Met een doorzichtig, zilveren coltopje erover. Maar dat was niet voldoende om alles te verhullen toen Stewart het podium op moest om haar medespeelster in 'Still Alice', Julianne Moore, in de bloemetjes te zetten met een award.

Lawrence achterna
En dan gaat Hollywood al snel vergelijkingen trekken met het gelijkaardige accidentje van Jennifer Lawrence afgelopen dinsdag op de première van 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1' in Londen. Dat zorgde voor meer buzz dan gewoonlijk en ook Kristen Stewart zou wat extra aandacht voor haar persoontje en haar projecten kunnen gebruiken, zo klinkt het. Sinds het einde van 'Twilight', nu alweer twee jaar geleden, kregen de films van de ex van Robert Pattinson immers nog niet veel positieve pers.

Rivaliteit met Jennifer?
En er heerst wel wat concurrentie tussen de twee sterren die ongeveer gelijktijdig aan het firmament begonnen te schijnen. Lawrence lijkt op een veel beter blaadje te staan bij de Hollywoodpers. Bovendien zou Stewart tegenwoordig daten met Nicholas Hoult, de ex van Lawrence.

15-11-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda van Milk Inc. bevallen van dochtertje Lio

Linda van Milk Inc. bevallen van dochtertje Lio

http://oi62.tinypic.com/rj4opl.jpg

Linda Mertens, de zangeres van Milk Inc., is vanochtend bevallen van een dochtertje. Ze gaf het meisje de naam Lio.

Linda stuurde weekblad Story het nieuws met het volgende gedichtje: "Na negen maanden bij mama logeren, kon ik mijn kontje niet meer keren! Ik kon het niet meer houden, ik moest en wou zien wie die nachtegaal aan de andere kant was. Ik ben een flinke meid, ik weeg 2,990 kg en ben 50 cm groot en mijn naam is Lio!"

15-11-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke familie woont Te Deum bij in Brusselse kathedraal

Koninklijke familie woont Te Deum bij in Brusselse kathedraal

http://oi60.tinypic.com/2r57nuh.jpg

In de Brusselse Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal hebben een aantal leden van de koninklijke familie zaterdagvoormiddag het traditionele Te Deum naar aanleiding van Koningsdag bijgewoond. Het ging om koningin Paola, prinses Claire en prinses Astrid en haar echtgenoot. Koning Filip en prinses Mathilde waren, zoals de gewoonte het wil, niet aanwezig omdat de koning zichzelf niet kan vieren maar ook koning Albert en prins Laurent verschenen niet.

Het grauwe en natte weer had er ook voor gezorgd dat er slechts enkele tientallen mensen rond de kathedraal verzameld waren. Die bezorgden het koninklijk gezelschap desondanks een warm welkom. Aartsbisschop Leonard drukte in zijn toespraak zijn dankbaarheid uit voor de politici die zich inzetten voor 's lands belang.

Zaterdagnamiddag woont een deel van de koninklijke familie de viering van Koningsdag in het federaal parlement bij. De burgerlijke plechtigheid staat in het teken van duurzame ontwikkeling en stelt verschillende burgerinitiatieven rond dat thema in de kijker.

15-11-2014 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dertigtal rock- en popzangers in de studio voor Band Aid

Dertigtal rock- en popzangers in de studio voor Band Aid

http://oi58.tinypic.com/15yg4yr.jpg

Een dertigtal pop- en rockzangers en -zangeressen zijn vandaag samengetroept in een studio in Londen om een nieuwe Band Aid single op te nemen. De opbrengsten van de nieuwe song zijn bestemd voor de bestrijding van de ebola-epidemie in West-Afrika.

Dertig jaar na zijn eerste plaat ten voordele van een hongerig Afrika is de Ierse rockzanger Bob Geldof opnieuw de drijvende kracht van het initiatief. Vanochtend is een schare van artiesten samengekomen in Londen, en de namen zijn niet min: Bono, Chris Martin, Harry Stiles van One Direction, Robert Plant, Rita Ora, Sinead O'Connor, Ellie Goulding, Sam Smith, leden van Bastille, Underworld, Elbow en Disclosure, allemaal willen ze hun steentje bijdragen voor Band Aid 30.

Alle sterren zetten hun beste beentje voor voor een vierde versie van "Do They Know It's Christmas", oorspronkelijk in 1984 geschreven door Bob Geldof en Midge Ure, zanger van Ultravox. Sir Bob en Midge Ure benadrukken dat de woorden over honger in de nieuwe versie van zijn vervangen om de luisteraar attent te maken op de ziekte die zoveel slachtoffers in Afrika maakt. Het project heeft niets te maken met nostalgie, benadrukten beide muzikanten. Het moet geld opleveren voor de strijd tegen de virusziekte.

Het uiteindelijke resultaat wordt morgenavond aan het publiek bekendgemaakt tijdens de tv-uitzending van "The X Factor". De single kost 1,20 euro en kan vanaf maandag gedownload worden. Binnen drie weken wordt de cd verkocht aan 5 euro.

Van de versie uit 1984 werden 3,7 miljoen exemplaren verkocht, wat 8 miljoen pond (10 miljoen euro) voor Ethiopië opleverde. Voor die single leenden onder meer George Michael, Bono, Duran Duran en Bananarama hun stem. Later kwamen er nog andere versies, in 1989 met de stemmen van onder meer Jimmy Sommerville, Chris Rea, Cliff Richard en Kylie Minogue, en in 2004 met Radiohead, Bono, Robbie Williams en Chris Martin.

15-11-2014 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones regelen conflict met verzekeringen na afgelaste shows

Rolling Stones regelen conflict met verzekeringen na afgelaste shows

http://oi60.tinypic.com/1hv2tc.jpg

De Britse band The Rolling Stones heeft een regeling getroffen met de verzekeringen in verband met afgelaste shows in Australië en Nieuw-Zeeland na de zelfmoord van L'Wren Scott, vriendin van zanger Mick Jagger, in maart. Dit heeft een woordvoerder van de groep vrijdag bekendgemaakt.

Voor ze op tournee gingen in Australië en Azië, sloten de Stones een verzekeringscontract in verband met financiële verliezen bij het afgelasten en herschikken van concerten tengevolge van de dood van een geliefde.

Vier weken geleden startte de verzekeringsmaatschappij een rechtszaak, om niet te hoeven te betalen. Ze voerde aan dat Scott zichzelf van het leven had benomen, wat impliceert dat haar dood niet zo onverwacht was en dus niet door de polis is gedekt.

Toen de zaak begin vorige week in de openbaarheid kwam, was de zaak tussen de verzekeringsmaatschappij en de Stones reeds geregeld, aldus een woordvoerder van Jagger die geen verdere details wilde geven.

15-11-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAS-grondlegger Eric Antonis overleden

MAS-grondlegger Eric Antonis overleden

http://oi58.tinypic.com/2ly1jpi.jpg

Voormalig Antwerps schepen van Cultuur en grondlegger van het Museum Aan de Stroom (MAS) Eric Antonis is vannacht overleden. Hij kreeg vorige week een hartstilstand en lag sindsdien in het ziekenhuis. Hij werd 73 jaar.

Hij raakte bij het grote publiek bekend als intendant van het project Antwerpen Culturele Hoofdstad van Europa 1993 en stond aan de wieg van onder meer de Zomer van Antwerpen en het Museum aan de Stroom (MAS).

Na het succes van Antwerpen '93 raakte Antonis bij de gemeenteraadsverkiezingen van 1994 verkozen als onafhankelijke op een lijst van CVP en VU. Hij werd schepen van onder meer Cultuur en zette in die functie de modernisering van de Antwerpse theatergezelschappen door. Ook het twee maanden durende stadsfestival Zomer van Antwerpen werd onder zijn hoede een succesverhaal.

MAS

Zijn grootste verwezenlijking zou echter pas na zijn pensioen volledig gerealiseerd raken. Antonis ijverde immers jarenlang voor een nieuw groot stedelijk museum in de oude havenbuurt het Eilandje, maar dat dossier sleepte om onder meer financiële redenen lang aan. Uiteindelijk kon het MAS dan toch in 2011 geopend worden, waarna het zowel bij critici als op het vlak van bezoekersaantallen een succes werd.

De stad Antwerpen heeft vandaag om 14 uur een rouwregister voor Antonis geopend. Dat document ligt niet in het stadhuis, maar op het gelijkvloers van het MAS. Het rouwregister is elke dag behalve maandag toegankelijk van 9.30 uur tot 17 uur en dat tot aan de begrafenis.

"Antwerpen verliest een monument"

Huidig Antwerps cultuurschepen Philip Heylen (CD&V), die in 2004 in die functie Eric Antonis opvolgde, verliest met Antonis persoonlijk "een mentor en een vriend", zo laat hij in een reactie weten. "Eric was een cultuurminnaar pur sang, met een groot hart voor de theaterkunsten", zegt Heylen. "Hij begreep als eerste dat grote culturele evenementen een uitstekende vorm van citymarketing waren en hij plantte vele cultuurzaadjes waarvan we tot vandaag de vruchten plukken. Antwerpen verliest een monument."

Volgens Heylen is het Museum aan de Stroom (MAS) op het Eilandje slechts één van de vele realisaties van Antonis die een blijvende stempel drukken op het cultuurbeleid van Antwerpen. "De stadstheaters konden weer floreren onder zijn stuwend enthousiasme, hij hertekende het Antwerpse museumlandschap, het Felixpakhuis maakte hij tot het levend geheugen van de stad en met de verhuizing van de stadsbibliotheek naar het De Coninckplein blies hij die buurt nieuw leven in", somt hij op. "Het was voor mij een voorrecht en een grote eer dat ik in zijn voetsporen mocht treden."

Heylen ziet Antonis tot slot ook als een "atypisch politicus", omdat hij hem voor de vooraf geplande fakkeloverdracht als schepen in 2004 een jaar lang liet meelopen om alle cultuurmakers en cultuurinstellingen van de stad grondig te leren kennen. "Hij was de leermeester die elk beginnend politicus zich zou kunnen dromen", besluit Heylen.

Politieke reacties

Ook op Twitter regent het reacties op het overlijden van voormalig Antwerps cultuurschepen Eric Antonis, vooral uit de politieke wereld. Zo roemt minister-president Geert Bourgeois (N-VA) hem als "bezieler van het MAS en groot schepen van cultuur", terwijl vicepremier Kris Peeters (CD&V) het heeft over een "cultuurbaken voor Vlaanderen". Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) noemt Antonis dan weer "een bezielend en inspirerend man. Zette Antwerpen mee op de kaart als cultuurstad".

Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) reageert eveneens verslagen op het nieuws. "Met het overlijden van Eric Antonis verliest Vlaanderen een van zijn meest actieve bezielers van de kunsten van de laatste vier decennia. Een kunst- en cultuurminnend man die bijzonder veel betekend heeft voor de sector, en tevens een gewaardeerd politicus", zo brengt Gatz hulde aan Antonis.

Volgens Gatz was Antonis een man met een grote verdienste in de cultuursector, gekend voor zijn gedrevenheid en engagement. "Op zijn palmares staan bekende verwezenlijkingen als Antwerpen '93, Het Zuidelijk Toneel, De Warande, de Zomer van Antwerpen en het MAS", zo onderstreept de minister.

"Zijn expertise, zijn visionaire aanpak, de rust en wijsheid die hij uitstraalde, zullen hard gemist worden. Zijn gedrevenheid en engagement hebben een sterke indruk op me nagelaten. Hij was de man die cultuurvernieuwing in Vlaanderen gestalte gaf. Ik wens de familie, vrienden en kennissen van Eric veel sterkte toe in deze moeilijke periode" zegt Minister Gatz.

Tot slot bedankte Gats Antonis ook op twitter voor alles wat hij voor de culturele sector deed.

Antwerpenaren

Ook verschillende bekende Antwerpenaren en Turnhoutenaren betreuren het overlijden van Antonis. "Een groot verlies voor onze stad", verwoordt Antwerps gemeenteraadslid en Europees parlementslid Kathleen Van Brempt het. "Een groot Antwerpenaar is heen gegaan. Helaas", vindt ook ex-reclamemaker Wim Van Hees van de Antwerpse actiegroep Ademloos. Turnhouts journalist Karl Van den Broeck (ex-Knack en De Morgen, nu Apache.be) houdt het op "Eric Antonis overleden. Vreselijk nieuws."

15-11-2014 om 01:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een gentleman: prins Harry is redder in nood

Wat een gentleman: prins Harry is redder in nood

http://oi57.tinypic.com/2j8hfs.jpg

Niet moeilijk dat de prins Harry een van 's werelds meest begeerde vrijgezellen is. De Britse royal is het toonbeeld van de perfecte gentleman, zoals gisteren nog maar eens bleek tijdens een militaire parade.

Het was nogal winderig gisteren tijdens de militaire parade in Suffolk. Prins Harry woonde de gelegenheid van de Britse luchtmacht bij in militair kostuum, en gaf er ook een speech. Bij het inspecteren van de troepen was er echter ook even tijd om de redder in nood te spelen. Toen de hoed van een dame gevat werd door de wind, voelde Harry zich allerminst te goed om de hoed te vangen en terug te geven aan de dankbare vrouw. En ze kreeg er nog een stralende glimlach bovenop.

15-11-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is Mick Jaggers gezicht na zelfdoding vriendin en meer dan 50 jaar rock 'n roll

Dit is Mick Jaggers gezicht na zelfdoding vriendin en meer dan 50 jaar rock 'n roll

http://oi60.tinypic.com/2cq1bbl.jpg

Mick Jagger worstelt momenteel met een keelinfectie, is een rechtszaak verwikkeld na de zelfdoding van zijn vriendin en dat eist zijn tol. Close-ups van zijn gezicht maken duidelijk dat een carrière van meer dan 50 jaar in de rockindustrie zijn sporen heeft nagelaten bij de 71-jarige ster.

Toch bleek eerder deze week in Sydney dat Mick nog altijd een brok energie is toen hij een optreden van 90 minuten al dansend wist vol te houden. Hij bracht een emotionele speech voor Australische fans op het podium: "Bedankt om zo geduldig te zijn en op ons te wachten. Het is geweldig om hier te zijn. Vanavond zijn 103 van mijn Australische familieleden hier." Jaggers moeder werd namelijk in 1913 in Australië geboren. Een reeks concerten in Oceanië van zijn band Rolling Stones werd uitgesteld na de zelfdoding van Jaggers vriendin in maart. Hij was toen 13 jaar samen met modeontwerpster L'Wren Scott. 

De band daagt nu zijn verzekeraars voor de rechter omdat ze weigeren 8 miljoen pond aan schadevergoedingen te betalen. Die kosten zijn een gevolg van het uitstellen van de concerten. De Stones zeggen dat Jagger in maart met een accute traumatische stressstoornis kampte en daarom een maand niet kon optreden. Hierdoor worstelde hij met flashbacks, nachtmerries en schuldgevoelens. Maar de verzekeraars beweren dat hun claims zelfdoding niet dekken. Ze suggereren ook dat de stress waarmee de frontman kampte niet enkel een gevolg van de dood van zijn partner was.

15-11-2014 om 01:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitschuivertje van de kapper, Robert Pattinson?

Uitschuivertje van de kapper, Robert Pattinson?

http://oi57.tinypic.com/2vbokl1.jpg

Een Jommekeskapsel met een vreemd streepje achteraan, acteur Robert Pattinson ging gisteren in Beverly Hills met erg vreemde looks op stap.

In zijn Twilight-dagen dweepten heel wat tienermeisjes met de prachtige lokken van Robert Pattinson. Maar nu leek zijn kapper iets te enthousiast met het scheermesje. Door zijn afgeschoren nek leek het idool van tienermeisjes erg op stripfiguur Jommeke. Heel wat Twitteraars vragen zich ook af wat dat streepje daar achteraan doet.

Pattinson verscheen alleen op het GO GO Gala, nadat hij heel wat tijd met zijn nieuwe liefde FKA Twigs heeft doorgebracht. De twee werden al regelmatig samen op dates gespot. Na een pijnlijke breuk met actrice Kristen Stewart heeft Robert zijn privéleven lang afgeschermd van de pers. Maar nu lijkt hij weer klaar om zijn liefde van de daken te schreeuwen.

15-11-2014 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie: "Plasincident gênantste moment ooit"

Fergie: "Plasincident gênantste moment ooit"

http://oi62.tinypic.com/67s780.jpg

Fergie moest in 2005 zo nodig plassen dat ze het niet meer op kon houden en op het podium in haar broek plaste. Een moment dat ze nooit zal vergeten. "Het gênantste moment in mijn leven", blikt de 39-jarige zangeres terug in een interview met radiostation Hot 97.

Foto's van de natte plek in de broek van de Black Eyed Peas-zangeres gingen de hele wereld over. "We waren laat voor het optreden. Het was een vrijdag en het was enorm druk op de weg. We moesten meteen beginnen, 'Let's Get It Started' was het eerste nummer. Ik rende vol adrenaline springend en dansend over het podium en toen... Ik zou willen dat het nooit gebeurd was. Het was zo gênant."

15-11-2014 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae toont scan gebroken voet tijdens optreden

Stromae toont scan gebroken voet tijdens optreden

http://oi62.tinypic.com/2rrp3c6.jpg

Onze nationale trots Stromae werd gisteren als een held onthaald tijdens zijn eerste van drie concerten in het Brusselse Paleis 12. En hoe wervelend die passage ook was, de zanger opende met 'slecht nieuws'. "Eigenlijk gaat het niet uitstekend", klonk het. "Ik heb mijn voet bezeerd en mag eigenlijk een maand niet dansen van de dokter. Gelukkig kan ik wel nog zingen", klonk het met een ondeugende knipoog. Vanavond zei hij dan tegen het publiek: "Ah, jullie geloven niet dat mijn voet gebroken is?" en toonde hij vervolgens ten bewijze de scan met zijn echte naam 'Paul Van Haver' erop.

De rest van de avond gisteren was een aaneenschakeling van doldwaze onderbrekingen. Na tal van omzwervingen genoot hij zichtbaar van zijn bezoek aan ons land. "Compatriottes, landgenoten, Bruxelloises, Bruxellois... Belges", zijn glimlach sprak boekdelen.

Na het laatste concert in Brussel, vliegt Stromae naar Parijs waar een uitverkocht Bercy hem opwacht. Daarna volgen Amsterdam, Moskou, Milaan, München, Milaan, Londen en Rome.

15-11-2014 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!