Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 x raden: van welk lichaamsdeel laat Kim Kardashian sculptuur maken?

3 x raden: van welk lichaamsdeel laat Kim Kardashian sculptuur maken?

http://oi58.tinypic.com/2ijhg2a.jpg

Kim Kardashian heeft een origineel ideetje voor een kerstcadeau voor haar halve trouwboek, Kanye West: een beeldhouwwerk van haar roemruchte achtersteven. De 34-jarige, die vorige week de wereld schokte met naaktfoto's waarop haar billen een prominente rol speelden, heeft 15.000 euro neergeteld voor een siliconen replica van haar achterwerk.

"Ze vindt het artistiek verantwoord en weet dat Kanye er dol op zal zijn", aldus een bron in The Sun. "Zo heeft hij haar achterwerk altijd dicht bij zich als zij van huis is".

Zo is Kim momenteel met hun dochtertje North in Australië, waar ze haar nieuwe parfum promoot. In de talkshow 'The Project' verdedigde ze haar naaktfoto's van vorige week. "Als een rolmodel zeg ik niet dat anderen dit moeten doen, maar voor mij was het een kunstproject. Ik heb geleerd te doen wat ik wil doen. Ik ben er de persoon niet naar om te gaan preken, maar ik voelde me er goed bij. Ik hou van de foto's, ik deed het voor mezelf. Maar ik hoop ook dat mensen ze mooi vinden".

19-11-2014 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Albert en Charlène verwacht kindjes voor kerst

Prins Albert en Charlène verwacht kindjes voor kerst

http://oi62.tinypic.com/uu9du.jpg

Prins Albert II van Monaco en prinses Charlène verwachten hun tweeling nog voor de kerstdagen. Dat heeft de prins verklapt tegenover de Monegaskische krant Monaco-Matin.

Albert liet eerder al eens weten dat hij zich graag laat verrassen door het geslacht van zijn ongeboren tweeling en daar blijft de prins bij. "Ik wil het niet weten voor de geboorte", aldus de prins die in het gesprek ook praat over de feestelijkheden rond de geboorte. De bedoeling is om met de hele familie voor het paleis te verschijnen als de tweeling is geboren. Het moet een groot feest worden voor alle inwoners van Monaco.

Na de geboorte zullen ook saluutschoten worden gelost. Voor een zoon zijn dit traditiegetrouw 101 schoten en voor een meisje 21. Maar de prins maakt de krant duidelijk dat hij niet van plan is deze traditie te volgen. "Het zullen er geen 101 of 21 zijn, hoeveel wel blijft voorlopig nog even een verrassing."

Prins Albert geeft niet vaak interviews. Voor de Monegaskische krant maakte de prins een uitzondering. Hij sprak zo'n 1,5 uur met Monaco-Matin. Het hof van Monaco maakte in oktober een eind aan alle babygeruchten door de komst van de tweeling te bevestigen. Prins Albert II van Monaco (56) en prinses Charlène (36) kondigden eind mei aan dat ze een baby verwachten.

Beide kinderen komen in aanmerking voor de troon, maar in Monaco geldt nog steeds het mannelijk eerstgeboorterecht. Dat betekent dat jongens voorrang hebben op meisjes, ook als die eerder zijn geboren.

19-11-2014 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina wil helemaal stoppen met acteren

Angelina wil helemaal stoppen met acteren

http://oi62.tinypic.com/vgk7o.jpg

Angelina Jolie zit als regisseur beter in haar vel dan als actrice. Deze nieuwe carrièrewending bevalt haar zelfs zo goed dat ze van plan is om helemaal met acteren te stoppen.

Jolie won tijdens haar imposante acteercarrière talloze filmprijzen, waaronder een Oscar voor haar bijrol in de film Girl, Interrupted. Ondanks de vele lofuitingen die haar over de jaren ten deel vielen, is de 39-jarige vrouw van Brad Pitt eigenlijk een stuk gelukkiger als regisseur.

"Ik heb me nooit op mijn gemak gevoeld als actrice en ik heb er nooit van gehouden om voor de camera te staan", zegt Angelina in een interview met Du Jour. "Ik had nooit gedacht dat ik kon regisseren, maar nu hoop ik toch dat ik carrière kan maken als regisseur, want ik ben veel gelukkiger."

Het is volgens Jolie 'absoluut' haar bedoeling om uiteindelijk geen acteerwerk meer aan te nemen. Maar zo ver is het nog niet. Momenteel is ze bezig met de opnames voor 'By The Sea'. In deze film, die door Angelina wordt geregisseerd, speelt ze samen met haar echtgenoot.

19-11-2014 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijst slachtoffers Bill Cosby blijft groeien: Netflix stelt show uit, NBC schrapt sitcom

Lijst slachtoffers Bill Cosby blijft groeien: Netflix stelt show uit, NBC schrapt sitcom

http://oi58.tinypic.com/2rqiyyt.jpg

De lijst met slachtoffers van de ooit zo populaire Amerikaanse komiek Bill Cosby blijft groeien. Ook voormalig supermodel Janice Dickinson zegt ruim twintig jaar geleden door Cosby te zijn verkracht. De aantijging komt kort na soortgelijke verhalen over de komiek van andere bekende vrouwen. Netflix liet gisterenavond weten dat het de première van de komedieshow 'Bill Cosby 77' voorlopig uitstelt. De Amerikaanse tv-zender NBC schrapt dan weer de plannen voor een nieuw programma met de komiek. Cosby zou intussen advocaat Marty Singer onder de arm genomen hebben.

Cosby, de mateloos populaire televisievader van de familie Huxtable, zou Dickinson in 1982 hebben uitgenodigd voor een etentje, om haar een rol in 'The Cosby Show' aan te bieden. Tijdens het eten gaf hij haar een glas rode wijn en een pil, waar ze om had gevraagd in verband met menstruatiepijn.

"De volgende ochtend werd ik wakker zonder mijn pyjama aan en met sperma tussen mijn benen", vertelt Dickinson (59) aan Entertainment Tonight. "Het laatste wat ik me kon herinneren was Bill Cosby die zijn badjas liet zakken en bovenop me klom."

In 2002 beschreef het voormalig jurylid van 'America's Next Top Model' al eens in haar boek 'No Lifeguard On Duty' hoe Cosby haar tijdens een etentje zijn hotelkamer in had geprobeerd te lokken.

Ze zegt nu dat ze het hele verhaal had geprobeerd op te schrijven, maar dat publicatie door Cosby en zijn advocaten was voorkomen. In 2006 noemde ze de komiek in een interview met Howard Stern een "slechte man die op kwetsbare vrouwen jaagt".

Zondag beweerde Joan Tarshis in een artikel op Hollywood Elsewhere dat zij in 1969 door Cosby werd gedrogeerd en verkracht. Vorige week schreef Barbara Bowman in de Washington Post dat Cosby haar in 1985 verkrachtte.

19-11-2014 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giorgio Moroder (74) kondigt comebackalbum aan

Giorgio Moroder (74) kondigt comebackalbum aan

http://oi62.tinypic.com/2ez45ts.jpg

De Italiaan Giorgio Moroder (74), een van de pioniers van de elektronische muziek in de jaren 70, komt volgend jaar in de lente met een nieuw album, het eerste in 30 jaar tijd.

De eerste single, '74 Is the New 24', wordt volgende week maandag online gezet. "Voor dancemuziek maakt het niet uit waar je woont, welke vrienden je hebt en hoeveel je verdient", zei Moroder in een interview met de blog Creators Project. "Het maakt ook niet uit of je 74 of 24 jaar bent."

Voor zijn nieuwe plaat werkte Moroder samen met onder meer Britney Spears, Sia en Kylie Minogue.

Van Donna Summer tot Daft Punk
Moroder raakte voor het eerst wereldwijd bekend met zijn productiewerk voor Donna Summer. Onder andere haar 'I Feel Love' werd door Moroder geproduceerd. Vorig jaar liet hij opnieuw van zich horen, met zijn bijdrage aan Daft Punks 'Random Access Memories'.

18-11-2014 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Safety First' krijgt vervolg in bioscoop

'Safety First' krijgt vervolg in bioscoop

http://oi62.tinypic.com/1z4x4w0.jpg

Het succes van de comedyreeks 'Safety First' krijgt een vervolg op het witte doek. Vanaf volgende zomer zal de voltallige cast beginnen aan de opnames van een bioscoopfilm. Volgens bedenker en regisseur Tim Van Aelst een droom die uitkomt.

De film zal voortbouwen op de avonturen van Dirk Porrez, Smos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez. Maar naar het verhaal is het nog gissen want de makers lossen voorlopig niets.
 
De makers van de reeks liepen wel al een tijdje rond met een verhaallijn die ze niet in een halfuurtje verteld kregen. Zo ontstond het idee om van de avonturen van het bewakingsteam een film te maken.
 
Volgens Tim Van Aelst wordt het een ferme uitdaging: "We beseffen maar al te goed dat het een gigantische uitdaging is. Een film maken is weer heel wat anders dan een sketchshow of sitcom. We zullen opnieuw geweldig op de proef worden gesteld, maar wie ons traject een beetje kent, weet dat we er nu eenmaal van houden om onze grenzen te verleggen."

De film zal verdeeld worden door KFD (Kinepolis Film Distribution), daarnaast hopen de makers steun te krijgen van Het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) en Screen Flanders.

Radiozender Q-Music maakte vanochtend naar aanleiding van het nieuws een audiotrailer.

18-11-2014 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Paul Walker wilde stoppen met acteren"

"Paul Walker wilde stoppen met acteren"

http://oi62.tinypic.com/28whrm1.jpg

Paul Walker wilde tijdelijk stoppen met films maken en autoracen om zich fulltime op de opvoeding van zijn dochter te storten. Dat zegt de vader van de vorig jaar overleden actieheld tegen de Britse krant Daily Mail.

Walker zou zijn vader, Paul senior, slechts enkele weken voor zijn dood hebben verteld dat hij zich een paar jaar wilde focussen op het grootbrengen van de nu 15-jarige Meadow. "Hij wilde meer tijd doorbrengen met Meadow", aldus de vader van de Fast & Furious-ster. "Hij was zo trots op haar en Paul wilde er voor haar zijn."

De filmster had echter al getekend voor de productie Agent 47 en als het een succes zou zijn, zouden er nog drie films worden gemaakt. Paul Walker senior: "Hij zei tegen mij dat hij dat achteraf gezien liever niet had gedaan."

Geen einde
Ondanks de dood van Walker komt er nog geen einde aan de Fast & Furious-reeks. Er worden de komende jaren nog minstens drie films uitgebracht, maakte de producent onlangs bekend.

Walker kwam op 30 november 2013 om bij een ongeluk met een Porsche Carrera GT, samen met vriend en zakenpartner Roger Rodas. De nieuwste Fast & Furious-film verschijnt volgend jaar.

18-11-2014 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé straalt in goedkope jurk op huwelijk van zus

Beyoncé straalt in goedkope jurk op huwelijk van zus

http://oi58.tinypic.com/331hbmg.jpg

Op de foto's van de trouwdag van Solange Knowles zou je nooit kunnen raden hebben dat de jurk van Beyoncé slechts 350 dollar heeft gekost. De lage kostprijs van deze jurk is verrassend omdat Queen Bey doorgaans peperdure creaties van topmerken als Gucci, Versace en Alexander Wang kiest voor de rode loper.

Afgelopen weekend trouwde Solange Knowles met haar vriend Alan Ferguson in New Orleans. Zus Beyoncé stal er de show met een gerecycleerde witte, strakke jurk van het merk Torn ontworpen Ronny Kobo.

Het was namelijk niet de eerste keer dat de vrouw van Jay Z deze jurk droeg. De New Yorkse ontwerpster was verbaasd om te zien dat Beyoncé nogmaals voor haar ontwerp had gekozen: "Ik moest twee keer kijken voor ik besefte wat de zangeres aan had. Sindsdien word ik overspoeld met mails, ik vind het een heel groot compliment. Het is ongelofelijk dat een van mijn favoriete artiesten dol is op mijn creaties. Die jurk draag ik zelf ook, omdat het de perfecte vakantiejurk is. Strak, maar de stof is dik genoeg om probleemzones te verstoppen. Ook de lengte is ontzettend flatterend."

Ook jij kan de show stelen in deze creatie, want de jurk is te koop via shopthetrendboutique.com. Helaas is wel alleen nog een extrasmall beschikbaar. Kobo ontwerpt jurken speciaal voor vrouwen met rondingen en Beyoncé is daarom haar perfecte model. De zangeres pronkte nog niet zo lang geleden met het gestreepte topje en rok van hetzelfde merk. 

De bruid zelf ging voor een verrassende jumpsuit, die ze voor de gelegenheid met verschillende mantels combineerde. Solange droeg een strak, stijlvol model en een frivoler exemplaar.

18-11-2014 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foutje: Smithers uit 'The Simpsons' was eerst zwart

Foutje: Smithers uit 'The Simpsons' was eerst zwart

http://oi57.tinypic.com/2ntw714.jpg

Waylon Smithers, Jr., de persoonlijk assistent en zelfverklaarde beste vriend van Mr. Burns in 'The Simpsons', had aanvankelijk een donkere huidskleur. In een interview met TMZ legt bedenker Matt Groening (60) uit hoe dat kwam.

In de derde aflevering van de beroemde animatieserie in 1987 konden de kijkers kennismaken met Smithers. De assistent was toen zwart en niet geel zoals de andere personages in de tekenfilm. Volgens Groening was dat geen bewuste keuze, maar een fout van de tekenaars. "In die tijd beschikten we niet over de middelen om opnames te herzien, dus sloop er hier en daar een foutje in. Het was nooit de bedoeling om Smithers zwart te kleuren. Dat was een ongeluk."

Groening doet in het interview meer onthullingen over zijn geesteskind. Zo legt hij uit dat de Simpsons-figuren maar vier vingers hebben omdat dat makkelijker te tekenen is. "Een vinger toevoegen betekent véél extra tekenwerk", klinkt het simpel. De reden dat de mannetjes geel zijn, is omdat Groening zich wilde onderscheiden van andere tv-programma's op het kleine scherm.

18-11-2014 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda de Mol: "De ellendige keerzijde van veel geld verdiend te hebben"

Linda de Mol: "De ellendige keerzijde van veel geld verdiend te hebben"

http://oi61.tinypic.com/fuvtyr.jpg

Linda de Mol is in haar laatste column openhartig over de afpersingszaak en de gezondheidstoestand van haar moeder. Ze heeft Alzheimer en gaat snel achteruit. Linda spreekt van een 'ontzettend verdrietig proces'.

"Mijn moeder lijdt aan de ziekte van Alzheimer'', aldus de presentatrice in haar eigen maandblad Linda. "Ze kreeg de diagnose in dezelfde maand waarin we hoorden dat mijn vader aan longkanker leed en ze gaat zienderogen achteruit. Een loodzwaar en ontzettend verdrietig proces, waar je langzaam alles ziet wegglijden wat je moeder je moeder maakte.''

Slapeloze nachten
In het stuk wordt ook ingegaan op de afpersingszaak waarin Linda en haar broer John verwikkeld zijn. "Een jaar lang slapeloze nachten en zorgen om je kinderen doordat iemand meent het recht te hebben je te bedreigen en af te persen. Het is me niet in de koude kleren gaan zitten. De afschuwelijke keerzijde van veel geld verdiend hebben.''

Nieuwe dreigbrief
De familie De Mol ontving in oktober een nieuwe brief waarin Linda en haar kinderen worden bedreigd. In de brief zijn ook de eisen aangescherpt die aan John de Mol worden gesteld.

In een interview met het AD vertelde Linda in 2011 dat ze zichzelf het meest op haar vader vindt lijken. "Outgoing, verbaal sterk en ondernemend. Ook qua uiterlijk heb ik van hem het meest. M'n vader werkte altijd keihard. Na zijn zangcarrière als directeur van radiozender Noordzee. M'n moeder was thuis met de thee en de koekjes als we van school kwamen. Heel liefdevol, maar ook traditioneel. Ze vindt het weleens lastig, denk ik, als ze mij bezig ziet; diep van binnen had ze misschien ook een eigen loopbaan gewild.''

18-11-2014 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle Van Dael in bikini voor nieuwe video

Jelle Van Dael in bikini voor nieuwe video

http://oi57.tinypic.com/2mpg6lj.jpg

Jelle Van Dael kennen we vooral als zangeres van Lasgo en tv-gezicht bij JIM. Maar knappe Jelle bouwt sinds kort ook aan een solocarrière als zangeres. Nieuwe muziek betekent nieuwe clips en dus gaf Jelle haar fans vandaag alvast een eerste impressie van wat we nog mogen verwachten.

18-11-2014 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Band Aid 30 in 52 landen bovenaan hitlijst

Band Aid 30 in 52 landen bovenaan hitlijst

http://oi61.tinypic.com/rhixb4.jpg

Band Aid 30 prijkt met de single 'Do They Know It's Christmas? (2014)' wereldwijd bovenaan de hitlijsten. Het nummer staat in 52 landen op de eerste plaats, meldt Universal Music.

Bob Geldof nam onlangs met een groot aantal internationale sterren een nieuwe versie op van het legendarische Band Aid-nummer. De single is sinds gisterenochtend te downloaden en verschijnt op 8 december op cd. Hierop staan remixes van Disclosure en Underworld.

Alle opbrengsten gaan naar de strijd tegen ebola.

18-11-2014 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters eerste headliner: daarom valt Rock Werchter een week vroeger

Foo Fighters eerste headliner: daarom valt Rock Werchter een week vroeger

http://oi61.tinypic.com/f2ih34.jpg

De eerste naam voor Rock Werchter is een feit en meteen is duidelijk waarom het festival een week eerder plaatsgrijpt: Foo Fighters zullen op donderdag 25 juni 2015 optreden in het Festivalpark in Werchter. Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. De tickets voor het festival gaan in verkoop op zaterdag 29 november vanaf 9 uur via ticketmaster.be.

De komst van Foo Fighters kwam er volgens de organisatie van Rock Werchter op algemeen verzoek. De vrienden van het festival wordt elk jaar gevraagd hun wishlist over te maken. Foo Fighters nemen in dat lijstje dit jaar de bovenste plek in.

Rock Werchter schuift een weekend op om Foo Fighters op zijn affiche te hebben. De band keert immers eind juni al terug naar de Verenigde Staten. Op zaterdag 4 juli, Independence Day, spelen ze een show in Washington D.C..

Foo Fighters spelen volgend jaar voor de derde keer in hun 20-jarige bestaan in Werchter. De vorige passage dateert van 2005. Het nieuwe album 'Sonic Highways' kwam tot stand in acht iconische opnamestudio's en is Grohls ode aan de rijke Amerikaanse muziekgeschiedenis.

17-11-2014 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van kanker herstellende Ivan De Vadder "nog niet klaar voor het scherm"

Van kanker herstellende Ivan De Vadder "nog niet klaar voor het scherm"

http://oi58.tinypic.com/1582v5x.jpg

Ivan De Vadder staat eind dit jaar opnieuw op de planken voor de presentatie van een jaaroverzicht. Het wordt zijn eerste publieke optreden sinds hij eind juli te horen kreeg dat hij darmkanker had. Toch is De Vadder naar eigen zeggen nog niet klaar om een comeback te maken op het kleine scherm.

De 50-jarige Ivan De Vadder staat op 26 en 27 december in de Stadsschouwburg van zijn thuisstad Sint-Niklaas op de planken met een jaaroverzicht rond de tekeningen van cartoonist Karl Meersman. "Maar ik plak geen datum op mijn terugkeer bij de VRT", laat hij weten aan Het Nieuwsblad.

"Of het niet kriebelt? Zolang je echt ziek bent, is het heel moeilijk om daarmee om te gaan. Ja, het kriebelt. En tegelijk ook niet. Omdat je te ziek bent om opnieuw aan het werk te gaan."

Eind juli kwam het nieuws dat Ivan De Vadder tijdelijk van het scherm zou verdwijnen nadat bij hem darmkanker in een vroeg stadium was vastgesteld.

17-11-2014 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birte (16) ontroert kijkers met lied voor overleden vader

Birte (16) ontroert kijkers met lied voor overleden vader

http://oi59.tinypic.com/14agak2.jpg

Het 16-jarige meisje Birte Wolinski ontroerde gisteren het Duitse publiek en de kijkers van het televisieprogramma 'Das Supertalent'. Ze zong het Queen-nummer 'Who Wants To Live Forever' voor haar overleden vader en als statement tegen iedereen die haar vroeger pestte vanwege haar gewicht.

Op de beelden van het tv-programma is te zien hoe Birte Wolinski met trillende stem uitlegt dat ze het bekende liedje van Freddy Mercury gaat zingen, omdat het het lievelingslied is van haar vader. Hij overleed op 40-jarige leeftijd aan een hartaanval. "Ik zing het voor hem en hoop dat hij hier bij mij is", zegt ze.

Tranen
In de erachteraan gemonteerde beelden gaat ze met tranen in de ogen verder met haar verhaal. "Het is al vier jaar geleden, maar ik kan het maar niet loslaten. Hij hield van mij. Door te zingen hoop ik hem te bereiken."

Weer op het podium heeft ze in haar rechterhand de microfoon vast en beantwoordt ze de vragen van de vierkoppige jury. In haar linkerhand houdt ze het knuffelbeestje vast dat haar vader voor haar maakte - het brengt geluk - en ook een foto van hen samen. Op het plaatje is Birte 7 jaar. Samen met haar vader zit ze in een zwembad.

"Voor mij is het niet vanzelfsprekend voor zoveel mensen te staan", zegt ze ook. Op jongere leeftijd werd ze voortdurend gepest om haar gewicht. In 'Das Supertalent' wil ze iedereen laten zien wat ze kan.

Ovatie
Dan begint ze te zingen. Na de eerste regels tekst en tonen muziek volgt er al een applaus. Birte zingt onverstoorbaar verder. Als ze het nummer afrondt, gaat het publiek staan en volgt er een staande ovatie.

De jury, hoewel ontroerd, is verdeeld. Bruce Darnell vecht tegen zijn tranen. "Wow, het is geweldig dat je hier bent." Zijn collega Guido Kretschmer sluit zich daarbij aan: "Je hebt me ontroerd." De twee andere juryleden, Lena Gercke en Dieter Bohlen, zeggen wel geraakt te zijn door Birte, haar zang en haar verhaal, maar zijn niet superenthousiast. "Misschien was het niet het goede moment voor je."

Door
Toch mag Birte door naar de volgende ronde. Bruce en Guido stemmen volmondig ja. Ook Lena geeft het meisje haar goedkeuring tot groot genoegen van het publiek. "Dan is mijn stem niet meer nodig", besluit Dieter dan ook.

Niet veel later omarmden de Duitse media Birte en haar aangrijpende verhaal.

17-11-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Honduras en zus vermist in buurt van meest gewelddadige stad ter wereld

Miss Honduras en zus vermist in buurt van meest gewelddadige stad ter wereld

http://oi57.tinypic.com/fldpuc.jpg

De 19-jarige Miss Honduras Maria Jose Alvarado en haar zus Sofia Trinidad zijn sinds vorige week donderdag vermist. Alvarado zou normaal vandaag naar Londen vliegen, waar de verkiezing van Miss World volgende maand plaatsgrijpt. De twee meisjes werden het laatst gezien op een feest van een vriend in de Hondurese stad Santa Barbara. Vier mensen, onder wie de vriend van Sofia Trinidad, zijn gearresteerd.

Maria en haar zus Sofia wilden bij hun ouders in Santa Barbara de dagen doorbrengen voor Maria naar Londen zou reizen om samen met 119 andere meisjes te strijden voor de titel van Miss World.

Vier arrestaties
Politiechef Jose Coello verklaarde aanvankelijk dat de verdwijning van de meisjes niet als een misdaad werd behandeld. Maar vandaag zijn vier mannen gearresteerd en ondervraagd omdat ze de laatsten zijn die de meisjes hebben gezien. Coello bevestigde dat het onder meer gaat om de vriend van Sofia Trinidad en de eigenaar van de club waar het feest plaatsvond. Het verhoor heeft tot nu toe nog niet naar aanwijzingen van de verblijfplaats van de vermiste zusjes geleid.

Met elke minuut die verstrijkt nemen de angst en het verdriet toe bij Teresa Munoz, de moeder van de beide dames. Zij laat weten zich doodongerust te maken. "Ik hoop dat jullie mijn pijn begrijpen. Er is een almachtige God die alles ziet en ik bid dat hij hen vrij laat".  Teresa hoopt dat haar dochters weer veilig en gezond terugkeren.

Moordhoofdstad
De verdwijning zorgt voor woede in het bijzonder gewelddadige Centraal-Amerikaanse land, waar de gevaarlijkste stad ter wereld ligt. San Pedro Sula, op vijftig kilometer van Santa Barbara, is de moordhoofdstad van de wereld met meer dan 1.200 moorden per jaar op een bevolking van één miljoen.

Maria Jose omschrijft haarzelf op haar profiel op de Miss World website als een aspirant-diplomaat die in haar vrije tijd graag volleybal en voetbal speelt. In april versloeg ze 18 tegenstandsters en werd ze tot Miss Honduras gekroond. Gisteravond werd ze in Santa Barbara verwacht op haar jurk voor de Miss World verkiezing te passen.

17-11-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Oliver straft dochter met hete pepers

Jamie Oliver straft dochter met hete pepers

http://oi58.tinypic.com/2rfdhtu.jpg

Jamie Oliver houdt er alternatieve opvoedingsmethoden op na. Toen zijn 12-jarige dochter Poppy zich niet wist te gedragen, bedacht hij een aparte straf voor haar. Hij wreef haar appel in met een hele hete chilipeper.

"Je kind slaan is niet zo populair meer. Het mag niet en voor een bekende tv-kok als ik komt het niet goed over als je je kinderen een pak slaag geeft. Dus zocht ik naar andere manieren om de kinderen te straffen als ze ongehoorzaam zijn", zo vertelt Jamie in de BBC Good Food Show.

"Poppy was onbeschoft tegen me. Vlak erna vroeg ze of ze een appel mocht. Ik sneed er eentje voor haar en wreef hem stiekem in met de peper voordat ik hem aan haar gaf. Ze rende meteen naar haar moeder, roepend dat het zo heet was."

Jamies vrouw Jools moest erg lachen, maar droeg haar man wel op om dat soort dingen nooit meer te doen.

17-11-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Angelina Jolie huilde op de rode loper

Waarom Angelina Jolie huilde op de rode loper

http://oi62.tinypic.com/2nm2bea.jpg

De actrice/regisseur heeft deze avond (lokale tijd) in Sydney een traantje weggepinkt op de wereldpremière van haar nieuwste film. De anders rustige Angelina werd overspoeld door emoties tijdens een interview over het debuut van haar laatste project Unbroken.

Angelina Jolie werkte eerder dit jaar als regisseur aan de de film over oorlogsheld Louis Zamperini in Australië. 'Unbroken' vertelt het verhaal van de voormalig Olympisch atleet die tijdens de tweede wereldoorlog in een interneringskamp in Japan belandde. De prent is een adaptatie van Zamperini's autobiografie, de man overleed eerder dit jaar op zijn 97ste. Toen de interviewster over de band met de echte Louis Zamperini net voor zijn dood begon, werd de vrouw van Brad Pitt erg emotioneel.

Hoewel de film pas volgend jaar in Australië gelanceerd zal worden, kon Jolie haar film nog voor zijn dood aan Zamperini tonen. "Ik wist meteen dat 'Unbroken' goed was omdat de man erg emotioneel reageerde. Het was alsof hij zijn moeder en zijn broer opnieuw zag. De man was erg gelovig, hij was zich op zijn dood aan het voorbereiden en was ervan overtuigd dat hij zijn geliefden weer zou tegenkomen. Het was een zacht, mooi en rustig moment. Ik voelde me erg geprivilegieerd om zijn levensverhaal te mogen vertellen."

Voor de gelegenheid droeg de regisseur een prachtige strapless jurk van Gucci met een klein sleepje. Haar make-up en juwelen hield ze zoals steeds erg eenvoudig. Ondanks het feit dat de vrouw van Brad Pitt erg mager leek, maakte ze toch een stralende indruk.

17-11-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanessa Hoefkens showt nieuwste tattoo

Vanessa Hoefkens showt nieuwste tattoo

http://oi59.tinypic.com/9k9w1c.jpg

De voetballersvrouw heeft vandaag met haar Instagramvolgers haar nieuwste aanwinst gedeeld: een sierlijke tattoo op haar ribben.

Vanessa Hoefkens liet haar bovenlichaam versieren met een Engels citaat van de Amerikaanse auteur Helen Keller. "The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart" (De beste en mooiste dingen in de wereld kan je niet zien of aanraken, je moet ze voelen met het hart)

Dit is niet de eerste tatoeage voor de blondine, ze heeft ook al de initialen van haar echtgenoot Carl Hoefkens en kinderen op haar pols met daaronder een kroontje laten zetten.

17-11-2014 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroongetuigen van start met dubbelaflevering Dutroux

Kroongetuigen van start met dubbelaflevering Dutroux

http://oi59.tinypic.com/vhc08j.jpg

Op donderdag 27 november start op vtm het tweede seizoen van 'De Kroongetuigen'. De reportagereeks van vtm-journalist Jeroen Wils reconstrueert oude moordzaken minutieus en bleek vorig seizoen al een succesverhaal. Het tweede seizoen gaat van start met een dubbelaflevering rond de zaak die België voorgoed veranderde: de zaak Dutroux.

17-11-2014 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!