Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boze Morrissey breekt concert af in Polen

Boze Morrissey breekt concert af in Polen

http://oi57.tinypic.com/2utji12.jpg

De Britse zanger Morrissey (55) die -ondanks het feit dat hij aan kanker lijdt- een tournee doet in Polen, heeft zijn optreden in Warschau plots afgebroken, omdat een fan hem beledigd had. "De show werd stopgezet, omdat Morrissey zich niet meer veilig voelde", zei een van de organisatoren van de show woensdagavond. De zanger zou overstuur zijn, maar hij zou wel zijn reis naar Krakau voortzetten, waar het volgende optreden gepland is.

Volgens een status op de Poolse Facebook-pagina van organisator Live Nation zou iemand uit het publiek iets "zeer beledigends" naar de zanger geroepen hebben.

Even tevoren was Morrissey gestopt met zingen en zei hij iets in de richting van het publiek. Daarop kwam reactie van enkele mensen in het publiek wat op de video die van het voorval is gemaakt, niet te verstaan is. Morrissey zegt daarop: "Dit is niet grappig. Dit is niet vriendelijk."

Even na die woorden stapt Morrissey van het podium weg. Volgens enkele lokale media, die zeggen dat ze zich op ooggetuigen baseren, zou de belediging te maken hebben met de ziekte die de vroegere frontman van The Smiths heeft getroffen.

Morrissey sprak vorige maand zelf voor het eerst over de kankerdiagnose. Hij was in de maanden ervoor verschillende keren opgenomen in een ziekenhuis. Hoewel zijn arts hem geadviseerd had om niet meer op te treden, had de zanger toch een nieuwe tournee aangevat.

Zondag wordt Morrissey in Berlijn verwacht voor een concert, maandag staat een concert in Essen geprogrammeerd.

22-11-2014 om 01:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Robin Williams: "Het gaat weer goed met mij"

Zoon Robin Williams: "Het gaat weer goed met mij"

http://oi58.tinypic.com/260ya7c.jpg

Het gaat goed met Zak Williams, de zoon van acteur Robin Williams. De 31-jarige man vertelde gisterenavond aan Entertainment Tonight dat de familie drie heel lastige maanden heeft meegemaakt. "Maar het gaat nu goed met ons."

"We moeten wennen aan deze nieuwe situatie, maar daar werken we hard aan", vervolgt Zak. De zoon van de komiek benadrukt ook dat het heel bijzonder was om te merken dat zijn vader bij veel mensen over de hele wereld geliefd was. "We hebben veel steun gekregen, veel kaartjes, kunstwerkjes en allerlei andere dingen om onze vader te eren."

De kinderen van de acteur brachten eind oktober een eerbetoon aan hun vader. Ze mochten bij een World Series-wedstrijd van de San Francisco Giants de eerste worp nemen. Ter herdenking werd ook een moment stilte in acht genomen in het stadion dat Robin Williams regelmatig bezocht. Op 11 augustus pleegde de populaire komedieacteur zelfmoord. Williams is 63 jaar oud geworden.

22-11-2014 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke Van de Velde als trampolinemeisje

Joke Van de Velde als trampolinemeisje

http://oi58.tinypic.com/20aubl2.jpg

Vanavond was Joke Van de Velde (helaas eenmalig) als trampolinemeisje te bewonderen op het Telenet-kanaal 39 van Q-music. Ze gaf twee uur al springend het beste van zichzelf voor de Zeroes-uitzending van Wim Oosterlinck.

Frank Molnar had de sidechick van Wim O voor de rubriek 'Joke Durft' uitgedaagd om op de trampoline de avond van heel wat Vlamingen op te leuken. Vanaf 22 uur stond Joke te springen in haar bikini die gekozen werd door haar Instagramvolgers. Ze begon de sessie in een blauwe bikini, maar schakelde later over naar een gouden exemplaar.

De trampolinemeisjes waren in de Zeroes (2000-2009) een licht pikant televisieprogramma dat tijdens de nachtelijke uren werd uitgezonden. Er waren vertraagde beelden te zien van meisjes in bikini die op een trampoline sprongen.

De Top 500 van de Zeroes hoor je volgende week elke dag op Q-music.

22-11-2014 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe de kilo's eraan vlogen voor Jennifer Aniston

Hoe de kilo's eraan vlogen voor Jennifer Aniston

http://oi57.tinypic.com/aad2s8.jpg

De actrice staat bekend om haar superstrakke lijn, maar Jennifer Aniston moest voor haar laatste filmrol enkele kilo's bijkomen. Dat betekende even een minder strikt leven voor Jennifer: ze mocht even stoppen met sporten en moest minder op haar dieet letten.

In de dramafilm Cake speelt Jen de rol van Claire Simmons, een depressieve vrouw. Daarvoor moest ze zichzelf helemaal transformeren: er kwamen enkele kilo's bij en ze verscheen zonder make-up voor de camera. "Ik heb gedurende 2,5 maand niet gesport en sprong minder voorzichtig met mijn dieet om. Ik at nog steeds gezond, maar heb minder dingen van het menu geschrapt. Het was iets helemaal anders, deze rol. Wat erg verfrissend was, het vroeg wat onbevreesdheid."  

Ook Anna Kendrick, Chris Messica en Felicity Huffman hebben aan de film meegewerkt. Cake is een van de favorieten voor de Oscars. De prent ging in première op het filmfestival van Toronto, experts oordeelden daar dat de prestatie van Jen een award waard is.

22-11-2014 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Astrid Bryan deelt nieuw lief met Vlaanderen

Eindelijk: Astrid Bryan deelt nieuw lief met Vlaanderen

http://oi62.tinypic.com/2qsvus4.jpg

Astrid Bryan had het beloofd: als haar broer niet uit het VTM-programma Dansdate gestemd werd, zou ze haar nieuwe vriend meenemen naar de studio en hem officieel aan Vlaanderen voorstellen. Zo gezegd, zo gedaan. Vandavond moedigt de trotse zus samen met regisseur Bram Coppens de Lau en Roos aan.

Dat Laurens en zijn danspartner nog lang zullen meedraaien in het programma is niet zeker. De jury oordeelde vorige week dat het koppel de slechtste prestatie had neergezet, toch besloot het publiek toen dat Veerle Dobbelaere moest vertrekken.

De verliefde La Byran zag er heel gelukkig uit in een eenvoudige zwarte jurk. Regisseur Bram, ook een goede vriend van de Lau, kwam er netjes voor in een maatpak.

22-11-2014 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hertogin van Alva overleden

Hertogin van Alva overleden

http://oi60.tinypic.com/zxtzro.jpg

Een schatrijk en roemrucht lid van de Spaanse aristocratie, Cayetana Fitz-James Stuart y Silva, de achttiende hertogin van Alva, is vandaag op 88-jarige leeftijd overleden. De op 85-jarige leeftijd voor de derde maal gehuwde hertogin overleed in haar paleis, het Palacio de las Dueñas, in Sevilla. Dat meldt een woordvoerder van haar familie.

De hertogin was afgelopen zondag in allerijl met een longontsteking opgenomen in het Sagrado Corazón Ziekenhuis in Sevilla, maar mocht dat dinsdag alweer verlaten. Maar dezelfde avond verloor ze het bewustzijn.

De burgemeester van de stad, Juan Ignacio Zoido, heeft zijn droefenis 'getwitterd' en noemde haar 'een vrouw die Sevilla altijd in haar hart meedroeg en die altijd in het hart van Sevilla zal blijven. De hertogin wordt enige tijd opgebaard in het gemeentehuis. Volgens het Guinness Book of Records zou niemand meer adellijke titels hebben dan deze hertogin.

Nazaat
Ze was een nazaat van de derde hertog van Alva, Fernando Álvarez de Toledo (1507-1582). Alba, die drie keer huwde en zes kinderen heeft, is schatrijk, beschikt over tientallen adellijke titels maar genoot in het buitenland vooral bekendheid om haar opvallende uiterlijk. Ze was heel geliefd in Spanje, zowel in hogere kringen als bij het volk.

21-11-2014 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
20-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cosby Show-actrice: "Niet misbruikt door Bill"

Cosby Show-actrice: "Niet misbruikt door Bill"

http://oi60.tinypic.com/10zrey0.jpg

Raven-Symonè wil niks te maken hebben met alle beschuldigingen van misbruik aan het adres van Bill Cosby. De actrice die als jong meisje de rol speelde van Olivia in The Cosby Show, laat via Instagram weten dat de geruchten dat ook zij is misbruikt door de acteur niet waar zijn.

"Ik was nog maar een heel klein meisje toen ik in de serie speelde. Ik vind al deze geruchten afschuwelijk en ik wil er niks mee te maken hebben", schrijft de actrice bij een foto van zichzelf als jong meisje. "Iedereen op de set heeft me altijd heel erg goed en fijn behandeld. Houd me hier buiten!", besluit ze.

De 77-jarige Cosby is in opspraak geraakt door beschuldigingen van seksueel misbruik. De Amerikaanse komiek heeft nog niet willen reageren op deze aantijgingen. Volgens NBC News zijn er inmiddels vijftien vrouwen die een aanklacht hebben ingediend, van wie zes hun identiteit hebben onthuld.

20-11-2014 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift schrijft muzikale geschiedenis

Taylor Swift schrijft muzikale geschiedenis

http://oi60.tinypic.com/2nvtjtf.jpg

Zangeres Taylor Swift (24) heeft geschiedenis geschreven in de Verenigde Staten. Ze is de eerste vrouw in de 56-jarige historie van de hitlijst Billboard Hot 100 die haar eigen single van de nummer één-positie stoot. De Amerikaanse artieste is pas de tiende die daarin slaagt, na onder meer The Beatles, Boyz II Men, Puff Daddy en Ja Rule.

Haar single 'Blank Space' steeg deze week van de dertiende naar de eerste plaats en nam na vier weken de koppositie over van Shake It Off. Die stond vier weken bovenaan. Taylor is ook nog eens de enige artiest met twee nummer één-hits dit jaar.

En alsof dat nog niet genoeg is, gaat haar nieuwe album 1989 ook als een speer. Het drie weken geleden uitgebrachte album staat bovenaan de albumlijst. Binnen een paar weken zijn zo'n 2 miljoen exemplaren verkocht.

"Het is goed om Taylor Swift te zijn'', zei Keith Caulfield van Billboard tegen USA Today. ''Ze is een superster, alles pakt goed voor haar uit en ze doet alles op de juiste manier.''

20-11-2014 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vriendin Michael Phelps werd geboren als man

Ex-vriendin Michael Phelps werd geboren als man

http://oi60.tinypic.com/10znv4n.jpg

Taylor Lianne Chandler - naar eigen zeggen een oud-geliefde van de Amerikaanse recordzwemmer Michael Phelps - werd geboren als jongen en heette lange tijd David Roy Fitch. Tijdens haar tienerjaren slikte ze testosteronblokkers en toen ze begin de 20 was, liet ze zich ombouwen tot vrouw.

Chandler deed de onthullingen in een interview met RadarOnline. "Ik ben geboren met mannelijke genitaliën, zonder testikels. Ik heb ook een baarmoeder, maar geen eierstokken", zegt de 41-jarige vrouw. De twee zouden elkaar volgens Chandler in augustus ontmoet hebben via de datingapp Tinder, vlak voordat Phelps werd opgepakt toen hij dronken achter het stuur zat.

Phelps niet op de hoogte
Ze vertelde de zwemmer niet van haar geslachtsverandering. "We waren zo een korte periode samen, ik heb de kans niet gehad om het hem te vertellen." Eind augustus keerde de 29-jarige Phelps na een sabbatical van twee jaar terug in de Amerikaanse zwemcompetitie. Niet kort daarna werd hij door de Amerikaanse zwembond USA Swimming voor zes maanden geschort voor rijden onder invloed. Ook mag een van de meest succesvolle Olympiërs aller tijden zijn land volgend jaar zomer niet vertegenwoordigen tijdens de wereldkampioenschappen in Rusland.

Afkicken van alcohol
Momenteel zit het zwemicoon in een kliniek om af te kicken van zijn alcoholverslaving en is de toekomst van het stel volgens Chandler onzeker. "Ik hoop dat hij zijn hart volgt", besluit ze.

20-11-2014 om 23:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste favoriet van de sterren: gewaagd latex

Nieuwste favoriet van de sterren: gewaagd latex

http://oi59.tinypic.com/ouziuh.jpg

Strakker, glanzender en gewaagder, sterren als Kim Kardashian en Kate Moss laten leder links liggen voor latex. Wat heb je voor deze trendy look nodig? Een moordlijf, veel moed en een beetje talkpoeder om het aantrekken te vergemakkelijken.

Kim Kardashian droeg de laatste maanden drie keer latex zonder op een SM-meesteres te lijken en zelfs het stijlvolle model Kate Moss springt op de kar. Het nieuwste it-merk Atsuko Kudo is hier verantwoordelijk voor: designer Simon Hoare experimenteert vaak met het gewaagde materiaal. Kim droeg hier een topje en rok van bij de lancering van haar parfum in Melbourne.

Voor een creatie van Kudo betaal je meer dan 300 euro. Niet iedereen is een voorstander van deze look, maar je kan niet ontkennen dat het haar troeven in de kijker zet. De ontwerper zelf geeft toe dat zijn ontwerpen zo strak zitten dat je er zelfs geen ondergoed meer onder kan dragen.

De look van Kate Moss gisterenavond was minder onthullend dan die van Kim, maar daarom niet minder sexy. Het topmodel ging voor helemaal zwart en combineerde met rode lipstick, hoge hakken en een bonten jas. Sterren als Kylie Minogue, Nicki Minaj en zangeres Nicole Scherzinger zijn al langer fan van latex.

20-11-2014 om 23:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verontrustende verkrachtingsscène Lana Del Rey duikt op

Verontrustende verkrachtingsscène Lana Del Rey duikt op

http://oi57.tinypic.com/rwnkfd.jpg

Op internet is een bizarre clip verschenen waarin te zien is hoe zangeres Lana Del Rey wordt verkracht door regisseur Eli Roth. De titel van het gelekte filmpje is 'Pretty When You Cry'.

De verontrustende video begint met slowmotionbeelden van een chaotisch etentje. Daarna is te zien hoe Roth, die het filmpje heeft geregisseerd, zichzelf opdringt aan een schaarsgeklede Del Rey. Nadat hij haar in bed heeft verkracht, komt de artieste huilend in beeld.

Nooit uitgebracht
De verkrachting is overigens niet het enige schokkende element in het filmpje, dat op YouTube staat. Zo komen er ook een gemaskerde scherpschutter en insecten die elkaar opeten voorbij. De clip is een paar jaar geleden opgenomen, maar werd nooit uitgebracht.

Roth heeft vorig jaar wel een paar keer iets over het bestaan van de verkrachtingsscène gezegd. "Het zijn echt zieke beelden, daarom liggen ze al ruim een jaar in een kluis", gaf hij te kennen in een interview met presentator Larry King.

Manson weet van niets
Verschillende Amerikaanse media berichtten vandaag dat het mogelijk ging om een nooit uitgebrachte videoclip van Marilyn Manson. Dat blijkt niet te kloppen.

"Manson heeft dit filmpje niet geregisseerd of gefilmd en de beelden zijn ook niet geschoten voor een Marilyn Manson-clip", aldus zijn management. "Het moet haast wel door een fan zijn gemaakt die oude Manson-beelden met de Lana Del Rey-video heeft gecombineerd."

20-11-2014 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik ken Gerrit al uit de tijd van Samson. Gert of Gerrit, maakt niet uit"

"Ik ken Gerrit al uit de tijd van Samson. Gert of Gerrit, maakt niet uit"

http://oi57.tinypic.com/2wmm4jp.jpg

Hij heeft zich naar eigen zeggen bij zijn doortocht in 'De Slimste Mens ter Wereld' geamuseerd, maar dat kunnen wij niet zeggen. Goed, er werd wat afgelachen tijdens de 23ste aflevering. Maar om een goede quiz te hebben, moet je met drie min of meer evenwaardige kandidaten zitten. Na charmezangeres Wendy Van Wanten bleek nu ook de voorzitter van het Vlaamse Parlement geen partij.

We kunnen Jan Peumans moeilijk iets verwijten, hij werd al jaren gevraagd door Erik Van Looy om naar zijn quiz te komen. Peumans was een welwillende brok om wat met zich te laten lachen door de vakjury, maar bleek niet echt goed op de hoogte van het spel en bleek ook niet meteen een handige en/of goede quizzer. De voorzitter van het Vlaamse Parlement haalde met 156 seconden de slechtste score van het seizoen. Op Wendy van Wanten na. Die haalde 92 seconden.

Ook Slongs Dievanongs kon het niveau van dag één niet aanhouden. Zodat Gert Verhulst freewheelend naar een monsterscore van meer dan 500 seconden fietste. Hij moest niet eens meer de moeite doen om zijn filmfragment naar behoren op te lossen.

De leukste quotes
Jan Peumans (over winnen of amuseren): "Nu ik Geubels en Gert Verhulst heb gezien, is het om me te amuseren."

Peumans (over Gert Verhulst): "Ik ken Gerrit al uit de tijd van Samson. Gert of Gerrit, maakt niet uit."

Peumans (over Slimste Mens worden): "Ik heb een partijvoorzitter die veel slimmer is. Linda De Win ook. Die zie ik elke week. U denkt dat ik een wereldvreemd figuur ben? Allez, leuk!"

Geubels (tegen Erik Van Looy): "Die Peumans is wel klein, hoor. Gij denkt dat het meevalt omdat ge aan het krimpen zijt."

Gert (over Jan Peumans): "Ik denk dat hij slimmer is dan dat hij zich voordoet. Allez, dat hoop ik toch."

Geubels (bij voorstelling vakjury): "Ja maar Erik, we zijn al een uur bezig."

Geubels (over Peumans): "Ik moet zeggen: om bij een partij te zijn die tegen cannabis is, ziet hij er toch een beetje stoned uit."

Geubels: "Ik denk dat Gert het moeilijk gaat krijgen. Alleen zo ineens naast een echte kabouter zitten...."

Geubels (na een vraag, terwijl Peumans zwijgt): "Ik denk dat 'm uitgevallen is. Slongs, kunt ge hem nog eens opdraaien?"

Slongs (na vraag Peumans): "Awel, hij vraagt me wanneer we punten krijgen...."

Gert (als hij al gewonnen is): "Ik span me niet graag in als het niet nodig is."
 
Hilarische momenten
Slongs Dievanongs demonstreert hoe ze ooit in perfect gekuist nederlandse examen aflegde. En slaagde.

De kandidaten moet het geluid van een krekel nabootsen. Veel verder dan "tsjirp, tsjirp" wil Gert verhulst echt niet gaan.

Peumans (tegen Geubels): "Als die nog één keer onderbreekt terwijl ik nadenk, trap ik het hier af hé."

Scheire (over Peumans): "Eerst de helft van zijn loon afgeven en dan wat gaan bedelen bij de rijken...."
 
Kantelmomenten
Verhulst maakt van bij de start duidelijk dat bij véél beter is dan de twee andere kandidaten.

Gert haalt bij 'Open deur' als enige extra tijd binnen en lost zijn vraag volledig op.

Slongs en Gert puzzelen goed en snel.

Ook in de fotoronde pikt Verhulst weer tijd op.

Peumans weet nauwelijks wat over zijn filmpje, Verhulst haalt liefst 140 seconden extra binnen en doet niet eens moeite om zijn eigen filmpje behoorlijk op te lossen.

Slongs laat zich in de finale op het juiste moment strategisch zakken en speelt Peumans naar huis.
 
De eindscore (voor het finalespel):
1. Gert Verhulst    533 sec.
2. Slongs Dievanongs    209 sec.
3. Jan Peumans    156 sec.
 
De stand
1. Bart De Pauw: 8 deelnames, 5 overwinningen
2. Adil El Arbi: 7 deelnames, 3 overwinningen
3. Marc-Marie Huijbregts: 5 deelnames, 0 overwinningen
4. Sven De Leijer: 4 deelnames, 3 overwinningen
5. Kirsten Lemaire: 4 deelnames, 3 overwinningen
6.    Gert Verhulst    4 deelnames, 2 overwinningen
7.    Cath Luyten    4 deelnames, 2 overwinningen
8.    Marnix Peeters    4 deelnames, 1 overwinning
 
De nieuwkomer
Kristel Verbeke ('de zwarte' van K3)

20-11-2014 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Ryan Gosling niet de meest sexy man wil zijn

Waarom Ryan Gosling niet de meest sexy man wil zijn

http://oi62.tinypic.com/2rc6afs.jpg

Acteur Ryan Gosling heeft de titel 'Sexiest Man Alive' in de afgelopen jaren meerdere keren geweigerd. Dat zegt een ingewijde tegen entertainmentsite The Wrap.

Chris Hemsworth werd deze week door entertainmentblad People aangewezen als de meest sexy man ter wereld. Sommige fans van Gosling vonden het niet zo leuk dat de Thor-acteur als winnaar uit de bus kwam. Hun idool zou de titel meer verdiend hebben. Maar in werkelijkheid zit Ryan er zelf niet op te wachten.

"Ze hebben het een paar keer geprobeerd, bijvoorbeeld in het voor hem fantastische jaar 2011", aldus de anonieme bron. Het management van Gosling moest People echter telkens teleurstellen. "Hij is er te serieus voor, te kunstzinnig", was de algehele opvatting binnen het team rond de 34-jarige Canadees.

20-11-2014 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Muse op Rock Werchter

Ook Muse op Rock Werchter

http://oi62.tinypic.com/w14o5e.jpg

Rock Werchter pakt vandaag uit met een tweede naam van formaat voor de komende editie. Muse zal het festival op zondag 28 juni headlinen. Eerder deze week werd aangekondigd dat Foo Fighters op donderdag 25 juni naar Rock Werchter komen. Meer namen volgen snel.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. De tickets voor het festival gaan in verkoop op zaterdag 29 november vanaf 9u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Muse is een bepalend gezicht van het Rock Werchter van de 21ste eeuw. De groep heeft zes studio-albums gemaakt en is die elke keer in Werchter komen voorstellen. De eerste vijf tijdens het festival, 'The 2nd Law' als affichehoofd van Werchter Boutique in 2013. Het ging van groot naar grootser en mega. De Britse groep werkt aan een zevende album met producer Robert Lange (AC/DC, Bryan Adams). En komt uiteraard naar goede gewoonte naar Werchter.

19-11-2014 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Bob Marley lanceert merk van wiet

Familie Bob Marley lanceert merk van wiet

http://oi62.tinypic.com/5jwg9d.jpg

De nabestaanden van Bob Marley gaan wereldwijd cannabis op de markt brengen onder de naam 'Marley Natural'. Cedella, Rita en Rohan Marley, de dochter, vrouw en zoon van de reggaelegende, krijgen daarbij hulp van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Privateer Holdings. Eind volgend jaar wil 'Marley Natural' Jamaicaanse wiet op de markt brengen. Aanvankelijk in de VS, maar de bedoeling is wereldwijd te gaan.

'Marley Natural' wil niet alleen cannabis op de markt brengen. Ook crèmes en lotions gemaakt van hennep en accessoires behoren tot het assortiment. Ook die producten hebben een link met Marley. De reggaester stak zijn liefde voor wiet, dat hij 'het kruid' noemde, nooit onder stoelen of banken. Zijn wietgebruik kaderde tevens in zijn rastafari-levensstijl. "Als je het kruid rookt, onthult het jezelf", is een bekende uitspraak van de zanger, die in 1981 op 36-jarige leeftijd aan kanker overleed.

"Mijn vader zou zo blij zijn als hij zag dat mensen nu de helende krachten van het kruid begrijpen", reageert Cedella Marley. "Hij zag het als iets spiritueels dat ons welzijn zou ontwaken, onze reflectie zou verdiepen, ons met de natuur zou verbinden en onze creativiteit zou bevrijden."

Volgens Marleys echtgenote Rita keek de reggaezanger uit naar het moment dat wiet gelegaliseerd zou worden. "Mijn man geloofde dat het kruid een natuurlijk en positief onderdeel van het leven was. En hij vond het belangrijk voor de wereld."

Brendan Kennedy, de ceo van Privateer Holdings: "Marley startte vijftig jaar geleden de beweging die ijvert voor de legalisering van cannabis. Niemand wordt meer met wiet geassocieerd dan Bob Marley".

19-11-2014 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdwenen Miss Honduras (19) dood teruggevonden

Verdwenen Miss Honduras (19) dood teruggevonden

http://oi58.tinypic.com/23to9yv.jpg

De 19-jarige Miss Honduras, María José Alvarado Muñoz, en haar 23-jarige zus Sofía Trinidad zijn vandaag vermoord teruggevonden. De lijken zijn in het westen van het Midden-Amerikaanse land ontdekt. Dat verklaarde hoofdinspecteur Leandro Osorio woensdag op de radio. "We kunnen met 100 procent zekerheid zeggen dat het om de beide jonge vrouwen gaat. Dat is heel duidelijk". Twee verdachten, onder wie het vriendje van de zus, zijn gearresteerd.

De zussen werden in een recreatiegebied in de omgeving van de stad Santa Bárbara gedood en later naar het oord La Arada, 300 kilometer ten noordwesten van de hoofdstad Tegucigalpa gebracht, zei Osorio. Hoofdverdachte is de vriend van Alvarado's zus Sofía. Hij bevindt zich net als een vermoedelijke medeplichtige al achter de tralies.

Bij de vriend van Sofía namen de speurders een auto, waarmee volgens de eerste vaststellingen de lichamen werden vervoerd, en een vuurwapen in beslag. Toen de politie de lijken ontdekte, waren die al in een gevorderde staat van ontbinding, zei Osorio.

Honduras behoort tot de gewelddadigste landen ter wereld, maar de verdwijning van Miss Honduras 2014 schokte het land. Alvarado Muñoz zou vandaag naar Londen gaan om aan de Miss World-verkiezingen mee te doen. Ze verdween echter op 13 november, nadat ze na het verjaardagsfeest van de verdachte met haar zus in een auto zonder kentekens was gestapt.

"Geen gewone ontvoering"
Latijns-Amerikaanse media berichtten sindsdien over "de mysterieuze verdwijning" van de Miss-kandidate. Volgens een betrokken rechercheur was dit geen gewone ontvoering, omdat er geen losgeld is geëist. Over het motief van de dader(s) is nog niets bekend. Honduras staat al jaren op nummer één in de lijst landen waar de meeste moorden zijn, met meer dan 90 moorden per 100.000 inwoners.

19-11-2014 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3 x raden: van welk lichaamsdeel laat Kim Kardashian sculptuur maken?

3 x raden: van welk lichaamsdeel laat Kim Kardashian sculptuur maken?

http://oi58.tinypic.com/2ijhg2a.jpg

Kim Kardashian heeft een origineel ideetje voor een kerstcadeau voor haar halve trouwboek, Kanye West: een beeldhouwwerk van haar roemruchte achtersteven. De 34-jarige, die vorige week de wereld schokte met naaktfoto's waarop haar billen een prominente rol speelden, heeft 15.000 euro neergeteld voor een siliconen replica van haar achterwerk.

"Ze vindt het artistiek verantwoord en weet dat Kanye er dol op zal zijn", aldus een bron in The Sun. "Zo heeft hij haar achterwerk altijd dicht bij zich als zij van huis is".

Zo is Kim momenteel met hun dochtertje North in Australië, waar ze haar nieuwe parfum promoot. In de talkshow 'The Project' verdedigde ze haar naaktfoto's van vorige week. "Als een rolmodel zeg ik niet dat anderen dit moeten doen, maar voor mij was het een kunstproject. Ik heb geleerd te doen wat ik wil doen. Ik ben er de persoon niet naar om te gaan preken, maar ik voelde me er goed bij. Ik hou van de foto's, ik deed het voor mezelf. Maar ik hoop ook dat mensen ze mooi vinden".

19-11-2014 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Albert en Charlène verwacht kindjes voor kerst

Prins Albert en Charlène verwacht kindjes voor kerst

http://oi62.tinypic.com/uu9du.jpg

Prins Albert II van Monaco en prinses Charlène verwachten hun tweeling nog voor de kerstdagen. Dat heeft de prins verklapt tegenover de Monegaskische krant Monaco-Matin.

Albert liet eerder al eens weten dat hij zich graag laat verrassen door het geslacht van zijn ongeboren tweeling en daar blijft de prins bij. "Ik wil het niet weten voor de geboorte", aldus de prins die in het gesprek ook praat over de feestelijkheden rond de geboorte. De bedoeling is om met de hele familie voor het paleis te verschijnen als de tweeling is geboren. Het moet een groot feest worden voor alle inwoners van Monaco.

Na de geboorte zullen ook saluutschoten worden gelost. Voor een zoon zijn dit traditiegetrouw 101 schoten en voor een meisje 21. Maar de prins maakt de krant duidelijk dat hij niet van plan is deze traditie te volgen. "Het zullen er geen 101 of 21 zijn, hoeveel wel blijft voorlopig nog even een verrassing."

Prins Albert geeft niet vaak interviews. Voor de Monegaskische krant maakte de prins een uitzondering. Hij sprak zo'n 1,5 uur met Monaco-Matin. Het hof van Monaco maakte in oktober een eind aan alle babygeruchten door de komst van de tweeling te bevestigen. Prins Albert II van Monaco (56) en prinses Charlène (36) kondigden eind mei aan dat ze een baby verwachten.

Beide kinderen komen in aanmerking voor de troon, maar in Monaco geldt nog steeds het mannelijk eerstgeboorterecht. Dat betekent dat jongens voorrang hebben op meisjes, ook als die eerder zijn geboren.

19-11-2014 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina wil helemaal stoppen met acteren

Angelina wil helemaal stoppen met acteren

http://oi62.tinypic.com/vgk7o.jpg

Angelina Jolie zit als regisseur beter in haar vel dan als actrice. Deze nieuwe carrièrewending bevalt haar zelfs zo goed dat ze van plan is om helemaal met acteren te stoppen.

Jolie won tijdens haar imposante acteercarrière talloze filmprijzen, waaronder een Oscar voor haar bijrol in de film Girl, Interrupted. Ondanks de vele lofuitingen die haar over de jaren ten deel vielen, is de 39-jarige vrouw van Brad Pitt eigenlijk een stuk gelukkiger als regisseur.

"Ik heb me nooit op mijn gemak gevoeld als actrice en ik heb er nooit van gehouden om voor de camera te staan", zegt Angelina in een interview met Du Jour. "Ik had nooit gedacht dat ik kon regisseren, maar nu hoop ik toch dat ik carrière kan maken als regisseur, want ik ben veel gelukkiger."

Het is volgens Jolie 'absoluut' haar bedoeling om uiteindelijk geen acteerwerk meer aan te nemen. Maar zo ver is het nog niet. Momenteel is ze bezig met de opnames voor 'By The Sea'. In deze film, die door Angelina wordt geregisseerd, speelt ze samen met haar echtgenoot.

19-11-2014 om 22:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijst slachtoffers Bill Cosby blijft groeien: Netflix stelt show uit, NBC schrapt sitcom

Lijst slachtoffers Bill Cosby blijft groeien: Netflix stelt show uit, NBC schrapt sitcom

http://oi58.tinypic.com/2rqiyyt.jpg

De lijst met slachtoffers van de ooit zo populaire Amerikaanse komiek Bill Cosby blijft groeien. Ook voormalig supermodel Janice Dickinson zegt ruim twintig jaar geleden door Cosby te zijn verkracht. De aantijging komt kort na soortgelijke verhalen over de komiek van andere bekende vrouwen. Netflix liet gisterenavond weten dat het de première van de komedieshow 'Bill Cosby 77' voorlopig uitstelt. De Amerikaanse tv-zender NBC schrapt dan weer de plannen voor een nieuw programma met de komiek. Cosby zou intussen advocaat Marty Singer onder de arm genomen hebben.

Cosby, de mateloos populaire televisievader van de familie Huxtable, zou Dickinson in 1982 hebben uitgenodigd voor een etentje, om haar een rol in 'The Cosby Show' aan te bieden. Tijdens het eten gaf hij haar een glas rode wijn en een pil, waar ze om had gevraagd in verband met menstruatiepijn.

"De volgende ochtend werd ik wakker zonder mijn pyjama aan en met sperma tussen mijn benen", vertelt Dickinson (59) aan Entertainment Tonight. "Het laatste wat ik me kon herinneren was Bill Cosby die zijn badjas liet zakken en bovenop me klom."

In 2002 beschreef het voormalig jurylid van 'America's Next Top Model' al eens in haar boek 'No Lifeguard On Duty' hoe Cosby haar tijdens een etentje zijn hotelkamer in had geprobeerd te lokken.

Ze zegt nu dat ze het hele verhaal had geprobeerd op te schrijven, maar dat publicatie door Cosby en zijn advocaten was voorkomen. In 2006 noemde ze de komiek in een interview met Howard Stern een "slechte man die op kwetsbare vrouwen jaagt".

Zondag beweerde Joan Tarshis in een artikel op Hollywood Elsewhere dat zij in 1969 door Cosby werd gedrogeerd en verkracht. Vorige week schreef Barbara Bowman in de Washington Post dat Cosby haar in 1985 verkrachtte.

19-11-2014 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!