Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie valt binnen bij Wesley Sneijder en Yolanthe

Politie valt binnen bij Wesley Sneijder en Yolanthe

http://oi59.tinypic.com/2yuzmyt.jpg

De politie heeft een inval gedaan in een woning van Yolanthe en Wesley Sneijder in het Utrechtse Vleuten. Dat meldt het Nederlandse Shownieuws.

Het Openbaar Ministerie wil geen uitspraken doen over de reden van de doorzoeking, maar volgens geruchten was de politie op zoek naar drugs. Het management van Wesley en Yolanthe en het OM laten weten dat er geen verboden middelen zijn aangetroffen.

De villa in Vleuten is van Wesley, maar het OM ziet de topvoetballer van Galatasaray niet als verdachte. Yolanthe en Wesley zouden overwegen een schadeclaim in te dienen.

03-12-2014 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga: "Ik werd als 19-jarig meisje verkracht"

Lady Gaga: "Ik werd als 19-jarig meisje verkracht"

http://oi62.tinypic.com/2h54tq1.jpg

Lady Gaga bekende gisterenochtend in een interview met Howard Stern als tiener te zijn verkracht. De dader was echter niet Dr. Luke, zoals Kesha's advocaat Mark Geragos naar aanleiding van het interview beweerde.

"Hoe durft iemand misbruik te maken van zo'n gevoelig onderwerp", zei Gaga's woordvoerder tegen TMZ. Geragos liet eerder weten dat hij van plan is Lady Gaga te ondervragen als onderdeel van Kesha's rechtszaak tegen Dr. Luke. De zangeres klaagde Dr. Luke, haar muziekproducent, in oktober aan voor seksueel misbruik.

Gaga wil niet vertellen wie haar verkrachter is, maar in het interview ontkende ze niet dat het om een muziekproducent gaat. Verder vertelde ze dat de man 20 jaar ouder is dan zij en dat hij nu beweert dat hij en Gaga vroeger een paar romantische afspraakjes hebben gehad.

Naïef
De zangeres vertelde Stern dat ze zich pas later realiseerde wat er was gebeurd. "Ik was ongeveer 19 en kwam van een katholieke school. Toen gebeurde dit en ik dacht, dit is dus hoe volwassenen zijn... Ik was erg naïef." Later twijfelde ze of ze er wel mee naar buiten wilde treden. "Ik wilde niet dat mensen zouden zeggen dat elk creatief intelligent ding dat ik ooit heb gedaan dankzij die lul is."

Lady Gaga zegt verder dat ze door het trauma worstelt met alcohol en drugs. "Ik vertelde het aan niemand, niet eens aan mezelf voor een lange tijd. Totdat ik dacht, al die onzin gaat niet weg tenzij je de bron aanpakt." Op de vraag of ze nuchter was, zei Gaga: "Nee, maar ik denk dat ik dat ooit wel zal zijn."

03-12-2014 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."België is één van de beste plaatsen om op te treden"

"België is één van de beste plaatsen om op te treden"

http://oi61.tinypic.com/29xvp1g.jpg

En of hij er zin in heeft. Pharrell Williams verzorgt vanaf vandaag de soundtrack bij de nieuwe film rond Beertje Paddington, maar kijkt nu al uit naar zijn 'Happy'-momentje op Rock Werchter. "Ik weet zeker dat de ontvangst superwarm zal zijn." Onze reporter in Hollywood, Kristien Gijbels-Morato, had een exclusief interview met Pharrell.

De exacte datum kent hij niet. Daarvoor zit zijn agenda te vol. Zo vol dat zelfs zijn manager even de bal misslaat wanneer 'Rock Werchter' ter sprake komt bij onze ontmoeting in Los Angeles. "13 juli", fluistert de man wanneer hij merkt dat Pharrell ons festival niet exact in zijn tourschema kan plaatsen. De man zit er twee weken naast, maar het is voldoende. De zenuwachtige trek om Pharrells lippen maakt plaats voor een minzame grijns. De man met de gouden stem zegevierde in 2004 al eens in de Pyramid Marquee met N.E.R.D. en stond eind september nog in het Sportpaleis.

"Er is iets heel opmerkelijks aan mijn passages in België", klinkt het. "De ontvangst is er altijd bloedwarm. En dat het oprecht is, merk je tijdens de shows steevast aan de reacties uit het publiek. Daarom is België ook één van de beste plekken om op te treden. Mijn fans in julllie land lijken meer van mijn muziek te kennen dan ikzelf. Er is geen beter gevoel dan dat."

03-12-2014 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen en Chris Martin vervangen Bono bij U2

Bruce Springsteen en Chris Martin vervangen Bono bij U2

http://oi62.tinypic.com/98dqno.jpg

Op Times Square in New York speelde U2 gisteren een verrassingsoptreden naar aanleiding van Wereld Aidsdag. Zanger Bono, die herstelt na zijn operatie na een val van zijn fiets in Central Park, werd daarbij vervangen door Bruce Springsteen en Chris Martin van Coldplay.

U2 kondigde het concert op Times Square enkele uren op voorhand aan. Bono's microfoon gaven ze door aan twee zangers die even bekend zijn als U2. Het was oud-president Bill Clinton die de band voorstelde.

Chris Martin
Chris Martin, die er geen geheim van maakt door U2 te zijn beïnvloed, speelde met de rest van de band 'With or Without You' en 'Beautiful Day'. Hij bleef daarbij trouw aan de stijl van Bono.

Springsteen
Ook Carrie Underwood zong twee nummers, gevolgd door Kanye West, waarna U2 terugkeerde met Springsteen als zanger. Die bracht een emotionele vertolking van 'Where the Streets Have No Name' en 'I Still Haven't Found What I'm Looking For'.

Het concert was een organisatie van de campagne Red, waarvan Bono het uithangbord is.

"We gaan deze strijd winnen"
Clinton, die zei dat zijn vriend Bono hem had gevraagd om het publiek toe te spreken, verklaarde dat 2014 het eerste jaar is waarin wereldwijd meer mensen levensreddende aidsmedicatie kregen dan er nieuwe hiv-diagnoses werden opgetekend.

"Zesentwintig jaar geleden konden we zo'n evenement niet houden op Wereld Aidsdag. Wie toen de diagnose aids kreeg, kreeg gelijk een doodsvonnis. We gaan deze strijd winnen", zei Clinton.

Hij wees er ook op dat de anti-aidsinspanningen in de VS een toonbeeld waren van samenwerking, wars van politieke verschillen. Zijn opvolger, George W. Bush, zette zijn schouders onder het PEPFAR-programma, dat vandaag antiretrovirale medicate verstrekt aan 7,7 miljoen mensen in Afrika.

Naar schatting 39 miljoen mensen zijn overleden door aan hiv gerelateerde oorzaken sinds het virus in de jaren tachtig opdook.

02-12-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen Jeff Hoeyberghs veranderen hun familienaam

Kinderen Jeff Hoeyberghs veranderen hun familienaam

http://oi59.tinypic.com/2whgrgj.jpg

Caius en Raccea, de kinderen van Jeff Hoeyberghs, gebruiken nu de familienaam van hun moeder. Dat meldt Dag Allemaal.

Sinds de scheiding van Marly-Ann Spronken heeft de plastische chrirug geen contact meer met zijn kinderen. Die laten zich nu aanspreken met de achternaam van hun moeder.

"Kant van moeder gekozen"
"Ik voel me niet langer verantwoordelijk voor mijn kinderen, ik heb geen verwachtingen", zegt Hoeyberghs. "Dat is gestopt toen ze beslisten hun moeders kant te kiezen. Ze waren toen zestien en veertien, volwassen genoeg, vond ik. Voor mij is de kous af. Ze zijn nu 22 en 20. Ze hebben mijn gsm-nummer, maar ik hoor niks van hen. En ik heb geen idee hoe ik hen kan bereiken".

02-12-2014 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt krijgt doodsbedreigingen

Piet Huysentruyt krijgt doodsbedreigingen

http://oi60.tinypic.com/syvviw.jpg

Vrijdagochtend belde MNM-presentator Peter Van de veire naar Piet Huysentruyt. De presentator was te weten gekomen dat de tv-kok met de dood wordt bedreigd.

Huysentruyt wilde niet bevestigen uit welke hoek de doodsbedreigingen kwamen. Maar dat het ernstig is, gaf hij wel met zoveel woorden toe. "Hoe weet jij dat? Ik kan er niets over zeggen omdat het parket van Oudenaarde ermee bezig is. Het komt hard aan. Het voelt heel slecht. Ik ben gemaakt om te koken en mensen gelukkig te maken. Het is heel raar dat dan zoiets gebeurt. Hoe is het in godsnaam mogelijk, hé? Maar meer wil ik er niet over zeggen."

Kreeft
Eind april haalde Huysentruyt zich de woede van dierenrechtenactivisten op de hals toen hij in 'Chez Piet' de poten van een levende kreeft uitdraaide, ze doormidden sneed en zo op de grill gooide. Heel wat dierenliefhebbers reageerden furieus.

Eerder lag hij ook al onder vuur toen diabetesverenigingen hem verweten ronduit gevaarlijk te koken voor diabetespatiënten.

02-12-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Termont tekent als eerste in Gents rouwregister De Vos

Termont tekent als eerste in Gents rouwregister De Vos

http://oi58.tinypic.com/10rok74.jpg

Om 10 uur stonden al heel wat Gentenaren klaar in het stadhuis om het rouwregister voor Gorki-zanger Luc De Vos te ondertekenen. Burgemeester Daniel Termont beet de spits af. "Ik heb geschreven dat Gent nooit meer Gent zal zijn zonder Luc De Vos. Gent mist zijn Wippelgemse Gentenaar en zijn muzikant." Nadien schoven eerste schepen Matthias De Clercq, schepen Annelies Storms, schepen Christophe Peeters en collega's aan. Nadien kwamen de inwoners aan de beurt. "Volgens het protocol? Dat zou hij niet gewild hebben", klonk het verontwaardigd.

02-12-2014 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton bedreigd door antisemiet

Paris Hilton bedreigd door antisemiet

http://oi62.tinypic.com/2z73pme.jpg

Paris Hilton wordt bedreigd door een antisemitische man die denkt dat de steenrijke hotelerfgename Joods is. Hij dreigt haar te vermoorden. Volgens entertainmentsite TMZ maakt de politie van Los Angeles, waar Hilton woont, jacht op de man.

De man bedreigt niet alleen de realityster en dj zelf, maar ook haar vader Rick. Hij schrijft aan papa Hilton: "Nog een maand en dan is ze dood, ze komt nooit meer thuis". Ook dreigt hij Rick en Paris bewusteloos te slaan en zegt hij met een groep de blondine te willen verkrachten. De dader denkt dat de familie Joods is, wat niet zo is. Hij schrijft onder meer: "Joden moorden voor de lol".

De politie is druk bezig via Facebook en Instagram de identiteit van de man te achterhalen. Bronnen dichtbij het onderzoek hebben tegen TMZ gezegd dat ze intussen denken te weten wie er achter de bedreigingen zit.

02-12-2014 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Cara en Rihanna tonen iets té veel van zichzelf

Oeps! Cara en Rihanna tonen iets té veel van zichzelf

http://oi57.tinypic.com/2lm45zc.jpg

Op de rode loper van de British Fashion Awards droeg Rihanna gisteren in Londen enkel een blazer, maar voor de after party ruilde ze deze in voor een erg sexy jurk. Toen ze iets te hevig danste, showde ze bijna een tepel.

Ook Cara Delevingne maakte bijna een modeblunder mee op de awards, ze onthulde eerder op de avond iets meer dan gepland met haar dijenhoge split.  

Ook Rihanna feestte een beetje te hard met haar diep decolleté in het Londense Hotel Café Royal. Toen ze naar voren leunde, liet ze bijna aan een fotograaf haar tepel zien, gelukkig hield ze haar arm ervoor. De extravagante zangeres toonde haar beste moves op de dansvloer, ze sloeg aan het twerken en wist zo alle aandacht naar haar te trekken.

02-12-2014 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe de meisjes van Victoria's Secret zich klaarmaken voor de catwalk

Hoe de meisjes van Victoria's Secret zich klaarmaken voor de catwalk

http://oi60.tinypic.com/5vzxuh.jpg

Vanavond is het zover, dan flaneren de Angels van Victoria's Secret op de catwalk in Londen. De topmodellen zullen er onder meer twee beha's van twee miljoen dollar showen. We gunnen je een blik backstage om te kijken hoe de mooiste vrouwen op aarde klaargestoomd worden.

Dit jaar is de eer aan schoonheden als Lily Aldridge, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lindsay Ellingson en Karlie Kloss om de beha's en slipjes van Victoria's Secret showen. Alessandra Ambrosio en Adriana Lima werden uitgekozen om de peperdure Fantasy beha's te dragen.

02-12-2014 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc De Vos krijgt zaterdag kerkelijke begrafenis op Gents Sint-Pietersplein

Luc De Vos krijgt zaterdag kerkelijke begrafenis op Gents Sint-Pietersplein

http://oi59.tinypic.com/2w3z3mf.jpg

Luc De Vos schenkt de laatste dans zaterdag om elf uur tijdens een katholieke begrafenis in de kerk op het Gentse Sint-Pietersplein. "Iedereen zal er welkom zijn", zegt zijn broer Eric. Over de precieze omstandigheden waarin de Gorki-zanger stierf, zwijgen familie en beste vrienden. "We zijn nog altijd aan het bekomen". Dat meldt Het Laatste Nieuws.

"Luc is een overtuigd christen", zegt zijn 'grote' zus Nicole twee dagen nadat haar broer stierf in zijn Gentse werkflat. "Hij kwam graag in de kerk. Om na te denken over de dingen. Om gelovig te zijn moet je niet elke week naar de mis gaan, vond hij. 'Wees lief voor mekaar!' Dat was zijn manier van geloven."

En dus is het logisch dat 'Vos' een kerkelijk afscheid krijgt, voorgegaan door de Gentse bisschop Luc Van Looy. "In de kerk zijn 800 stoelen en er kan nog veel meer volk staan", zegt pastoor Dirk De Backer. "En op het plein kan er uiteraard ook veel volk."

Voor de familie De Vos zal het de tweede begrafenis zijn in zeer korte tijd. Zes weken geleden nam Luc samen met zijn vier zussen en twee broers afscheid van hun moeder. "Hij was onze jongste", zegt broer Erik, de peter van Lucs zoon Bruno. "Hij was zot van zijn moeder en zij van hem. Ze is 98 mogen worden, een prachtige leeftijd, maar toch heeft Luc er enorm van afgezien. Hij heeft tot zijn 33ste thuis gewoond, tot hij Sandra leerde kennen. De dood van onze moeder had Luc in zijn greep, hij is er een hele tijd niet goed van geweest."

De dood van zijn moeder moet één van de redenen zijn waarom Luc De Vos zich de voorbije weken liet gaan. In zijn stamcafé zagen ze hem veel minder. Vorige week werd hij twee keer in het ziekenhuis gesignaleerd, verward en met verwondingen in het aangezicht. "Van de trap gevallen", zei hij tegen iemand aan wie hij in de rokerszone een sigaret vroeg. De Gorki-zanger was ook meer dan anders in zijn werkappartement, vlak bij het huis waar hij met Sandra en Bruno woonde.

Vanaf vandaag ligt er in het Gentse stadhuis een rouwregister voor de overleden zanger van Gorki. Burgemeester Termont zal dat om tien uur als eerste tekenen.

02-12-2014 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AC/DC komt volgend jaar naar ons land

AC/DC komt volgend jaar naar ons land

http://oi58.tinypic.com/2e0r1fr.jpg

De rockers van AC/DC doen volgend jaar ons land aan. Dat meldt radiozender Studio Brussel.

AC/DC heeft sinds kort een nieuwe plaat, 'Rock or Bust', uit. Studio Brussel, dat de plaat vandaag in de kijker zet, ging daarom langs bij gitarist Angus Young en bassist Cliff Williams. Zij bevestigden maar al te graag dat AC/DC volgend jaar naar België komt.

De Australische groep werd al eerder genoemd als potentiële headliner van Rock Werchter. Die geruchten worden door de aankondiging van hun komst nu enkel gevoed. Ook Foo Fighters werd al op de affiche gezet, nadat de band eerder al aankondigde dat ze ons land zouden aandoen tijdens hun Europese tour.

01-12-2014 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum (41) laat zich bijscholen voor toyboy (28)

Heidi Klum (41) laat zich bijscholen voor toyboy (28)

http://oi58.tinypic.com/apc3k.jpg

Heidi Klum (41) vindt zichzelf niet slim genoeg voor haar toyboy (28) en laat zich daarom bijscholen. Het topmodel wil dat ze met kunstkenner Vito Schnabel voldoende interessante gesprekken kan voeren. Daarom heeft Heidi een privélerares onder de arm genomen om de kneepjes van het vak te leren.

Het model is nu plots heel geïnteresseerd in musea en deelt haar liefde voor kunst op Instagram. Ze vindt het dan ook heel belangrijk om interessante gesprekken te voeren met haar 13 jaar jongere toyboy. Ze voedt daarmee de geruchten dat hun relatie steeds serieuzer wordt.

01-12-2014 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's vragen keihard actie aan overheid

BV's vragen keihard actie aan overheid

http://oi60.tinypic.com/2zp1c2c.jpg

11 toonaangevende persoonlijkheden uit de ­media en wetenschap trekken aan de alarmbel: onze Belgische politici doen véél te weinig om de klimaat­opwarming aan te ­pakken. Met een open brief ­dringen ze aan op strenge maatregelen.

Veel palaveren over het klimaat, maar géén actie ondernemen: dat verwijt de vzw Klimaatzaak onze overheid. Daarom schreven ze een open brief, gericht aan alle Belgische politici. "Klimaattoppen komen en gaan, en de indruk leeft dat klimaatverandering louter een milieukwestie is, terwijl ze finaal onze samenleving dreigt te ontwrichten", klinkt het. "België toont zich vrijwel altijd als een gemotiveerde deelnemer aan milieuconferenties. Het daadwerkelijk uitvoeren van die beoogde maatregelen is blijkbaar een ander paar mouwen. België is één van de slechtste leerlingen van de klas in Europa."

De 11 die de brief ondertekenden, zijn niet van de minsten: mediafiguren zoals Tom Lenaerts, Nic Balthazar, Francesca Vanthielen en Stijn Meuris engageren zich, maar ook landschapsexpert Ignace Schops, lid van het Climate Leadership Corps van Al Gore, en kunstenaar Koen Vanmechelen. "Ik schaar me achter dit project omdat het niet vijf voor, maar na twaalf is", zegt ­presentatrice Francesca Vanthielen.

01-12-2014 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benedict Cumberbatch gaat trouwen: "Klein mirakel dat Sophie en ik samen zijn"

Benedict Cumberbatch gaat trouwen: "Klein mirakel dat Sophie en ik samen zijn"

http://oi59.tinypic.com/2sb4pk5.jpg

Benedict Cumberbatch kondigde begin deze maand zijn verloving op traditionele wijze aan door een advertentie te plaatsen in de Britse krant The Times. "De verloving van Benedict, een zoon van Wanda en Timothy Cumberbatch uit Londen, en Sophie, een dochter van Katharine Hunter uit Edinburgh en Charles Hunter uit Londen, wordt hierbij aangekondigd", stond er in de rubriek 'Aankomende huwelijken'. De 'Sherlock'-acteur legt aan onze reporter uit waarom hij het belangrijk vond om zijn trouwplanning op deze manier bekend te maken.

"Het is normaal in Engeland om een verloving op deze manier aan te kondigen", aldus Benedict. "Het is misschien wel heel old fashioned, maar ik zou het evenzeer gedaan hebben als ik geen beroemde acteur was geweest."

"Ik wist dat iedereen er snel zou achter komen, maar ik wilde het niet met al te veel toeters en bellen aankondigen. Dit was enkel en alleen om mijn vrienden en familie in te lichten. Ik moest vlak na de aankondiging meteen aan het werk, dus ik had maar heel weinig tijd om aan de telefoon te hangen." (lacht)

Zalig gevoel
"Het is een zalig gevoel om iemand te vinden van wie je houdt en het voelt nog beter wanneer die gevoelens wederzijds zijn. Niet iedereen maakt zoiets mee in zijn leven. Het is een klein mirakel als je weet hoe druk we het allebei hebben en we elkaar toch nog op de één of andere manier hebben leren kennen. (lacht) Ik ben ontzettend dankbaar dat Sophie er is, en ik kijk enorm uit naar onze toekomst samen."

Benedict (38) en Sophie (36) leerden elkaar in 2009 kennen op de set van 'Burlesque Fairytales', maar werden pas vorige zomer een koppel.

01-12-2014 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlotte Vandermeersch opent laatste gewone quizweek 'Slimste Mens'

Charlotte Vandermeersch opent laatste gewone quizweek 'Slimste Mens'

http://oi61.tinypic.com/2m68qwz.jpg

Charlotte Vandermeersch mocht al een paar keer vragen stellen in 'De Slimste Mens ter Wereld', onder meer met haar twee beste vrienden, maar vanavond neemt ze de handschoen op tegen de onoverwinnelijke Gert Verhulst en Maarten Vangramberen.

De actrice opent de laatste gewone week van 'De Slimste Mens'. Volgende week mag Erik Van Looy aan de finaleweken beginnen. Voorlopig staan Bart De Pauw, Gert Verhulst en Adil El Arbi het best gerangschikt. Op donderdag 18 december wordt de Grote Finale betwist en weten we wie de opvolger is van Gilles De Coster.

01-12-2014 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veronique De Kock en Bart Tommelein laten haar knippen bij opening van Hairdressers Against Aids

Veronique De Kock en Bart Tommelein laten haar knippen bij opening van Hairdressers Against Aids

http://oi60.tinypic.com/2dcd1lj.jpg

Vandaag is het Wereldaidsdag. Het doel daarvan is om wereldwijd aandacht te vragen voor de aidsproblematiek en op te roepen tot solidariteit met mensen met hiv en aids. Wereldwijd vinden er verschillende initiatieven plaats zoals evenementen, congressen en acties.

Bart Tommelein en Veronique De Kock lieten deze morgen alvast hun haar knippen bij de opening van Hairdressers Against Aids in Brussel, de kappersmarathon in het teken van de Wereldaidsdag.

01-12-2014 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerry Hall: "Vrouwen die onder het mes gaan zijn zielige idioten"

Jerry Hall: "Vrouwen die onder het mes gaan zijn zielige idioten"

http://oi62.tinypic.com/2hre9vl.jpg

Jerry Hall (58), de ex van Mick Jagger en voormalig model, heeft het niet zo begrepen op oudere vrouwen die onder het mes van de plastische chirurg gaan. Volgens de 58-jarige Hall zijn dat "idiote oudere vrouwen, zielige onzekere wezens".

"Ik snap niet waarom ze hun leven riskeren en te laten veranderen in groteske karikaturen van zichzelf."

"Oudere vrouwen worden afgeschreven omdat ze geen kinderen meer kunnen baren. Maar ze zouden moeten gewaardeerd worden om hun ervaring, hun wijsheid en hun kracht. Het is idioot als ze hun leven riskeren met chirurgie. Telkens je onder verdoving gaat, dood je een massa hersencellen. Waarom zou je dat willen? Je riskeert infecties, je kan doodgaan".

Uitzondering voor actrices
"Waarom wil je een groteske karikatuur van jezelf worden? Die vrouwen zien eruit als zielige, onzelfzekere wezens. Ik verafschuw dat".

"Ik begrijp dat actrices de druk ervaren om er jong te blijven uitzien. Toch vind ik het jammer dat ze onder het mes moeten. Maar normale vrouwen? Waarom? Als een man zijn vrouw wil verlaten voor een meid van negentien jaar, zal hij dat hoe dan ook doen. Alle facelifts en Botox van de wereld gaan die kerel niet veranderen".

"Mick smeekte me bij hem te blijven"
Jerry Hall verliet Mick Jagger nadat hij 15 jaar geleden een kind had verwekt bij het Braziliaanse model Luciana Morad. Hoewel ze nog bevriend is met Jagger, wil ze haar oude dag niet met hem doorbrengen.

"Ik heb hem verlaten. Hij heeft me gesmeekt bij hem te blijven. Zijn ontrouw ging zover dat hij een buitenechtelijk kind kreeg. Dat was een brug te ver. Zijn ontrouw was uitputtend. Maar we zijn nog vrienden. Ik heb 'm echt graag. Hij is grappig, hij is slim en hij is een goede vader Waarom zou ik nog ruzie maken? Ik maak mijn keuzes heel overwogen. Mijn kinderen zijn verstandig, mooi en getalenteerd, dus ik heb nergens spijt van".

"Maar Mick is niet de soort mens met wie ik mijn oude dag wil doorbrengen".

Hall heeft vier kinderen met Jagger: Elizabeth (30), James (29), Georgia May (22) en Gabriel (16).

01-12-2014 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Interstellar' niet goed begrepen? Kinepolis geeft u herkansing mét korting

'Interstellar' niet goed begrepen? Kinepolis geeft u herkansing mét korting

http://oi57.tinypic.com/szisg6.jpg

Films van Christopher Nolan staan gekend om hun complexe verhaallijnen. Ook 'Interstellar' is een visueel spektakel dat ruimte laat voor interpretatie. De 3 uur durende film ligt helemaal in de lijn van Nolan's vorige blockbusters zoals 'Memento', 'The Prestige' en 'Inception'. Stuk voor stuk zijn dat doordenkers die je een tweede keer moet zien, wil je het verhaal tot in de kleinste details begrijpen.

Daarom biedt Kinepolis al haar klanten die online tickets kochten voor 'Interstellar' een korting aan van 40 procent. Iedereen die de film online bestelde, mag een e-mail van Kinepolis verwachten met een promocode waarmee ze de film aan een verminderd tarief opnieuw kunnen zien. De actie is geldig voor hetzelfde aantal tickets als bij je originele aankoop en loopt van 1 december tot en met 18 december.

'Interstellar' vertelt het verhaal van een groep onderzoekers die gebruik maken van een pas ontdekt 'wormgat'. Hiermee ontsnappen ze aan de beperkingen van de ruimtevaart en overmeesteren ze de oneindige afstanden van een interstellaire reis.

01-12-2014 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson spendeert jaarlijks 1 miljoen dollar aan looks

Jessica Simpson spendeert jaarlijks 1 miljoen dollar aan looks

http://oi61.tinypic.com/2ihm60z.jpg

Volgens de National Enquirer spendeert Jessica Simpson elk jaar zo'n 1 miljoen dollar (ruim 800.000 euro) aan haar uiterlijk. Het magazine schrijft dat de blondine alleen al een kwart miljoen kwijt is aan haar haar. Verder geeft ze elke week 800 euro uit aan nepwimpers, vangt haar persoonlijke fitnesstrainer zo'n 3600 euro en heeft ze al voor 40.000 euro laten verspijkeren aan haar borsten.

De nogal riante levenswijze is overigens geen enkel probleem voor Simpson. Het eigen vermogen van de Amerikaanse wordt geschat op zo'n 120 miljoen euro en dat geld laat ze dan ook rijkelijk rollen. De Dukes of Hazzard-actrice laat elk jaar ruim 80.000 euro achter bij sauna's en voor hetzelfde bedrag laat ze zo nu en dan aan haar lichaam sleutelen. Vooral laserbehandelingen tegen cellulitis mogen geld kosten, zo'n 1600 euro per maand.

Volgens plastisch chirurg Anthony Youn laat Simpson geen kans onbenut om er net wat beter uit te zien. "Jessica kijkt niet op een kleintje als het om haar uiterlijk gaat. En zover ik weet vindt haar lover, Eric Johnson het meer dan geweldig."

01-12-2014 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!