Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson spendeert jaarlijks 1 miljoen dollar aan looks

Jessica Simpson spendeert jaarlijks 1 miljoen dollar aan looks

http://oi61.tinypic.com/2ihm60z.jpg

Volgens de National Enquirer spendeert Jessica Simpson elk jaar zo'n 1 miljoen dollar (ruim 800.000 euro) aan haar uiterlijk. Het magazine schrijft dat de blondine alleen al een kwart miljoen kwijt is aan haar haar. Verder geeft ze elke week 800 euro uit aan nepwimpers, vangt haar persoonlijke fitnesstrainer zo'n 3600 euro en heeft ze al voor 40.000 euro laten verspijkeren aan haar borsten.

De nogal riante levenswijze is overigens geen enkel probleem voor Simpson. Het eigen vermogen van de Amerikaanse wordt geschat op zo'n 120 miljoen euro en dat geld laat ze dan ook rijkelijk rollen. De Dukes of Hazzard-actrice laat elk jaar ruim 80.000 euro achter bij sauna's en voor hetzelfde bedrag laat ze zo nu en dan aan haar lichaam sleutelen. Vooral laserbehandelingen tegen cellulitis mogen geld kosten, zo'n 1600 euro per maand.

Volgens plastisch chirurg Anthony Youn laat Simpson geen kans onbenut om er net wat beter uit te zien. "Jessica kijkt niet op een kleintje als het om haar uiterlijk gaat. En zover ik weet vindt haar lover, Eric Johnson het meer dan geweldig."

01-12-2014 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie vraagt om verlies in alle rust te kunnen verwerken

Familie vraagt om verlies in alle rust te kunnen verwerken

http://oi62.tinypic.com/2816bsw.jpg

Het management van de groep Gorki meldt "met grote verslagenheid het overlijden van Luc De Vos". De familie van de overleden zanger vraagt in een persbericht aan Belga om het plotse verlies in alle rust te kunnen verwerken.

30-11-2014 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Controversiële optredens Bill Cosby gaan toch door

Controversiële optredens Bill Cosby gaan toch door

http://oi61.tinypic.com/2058304.jpg

Twee optredens van de Amerikaanse acteur en komiek Bill Cosby gaan ondanks protesten toch door, meldt The Guardian. De 77-jarige Cosby wordt door meerdere vrouwen beschuldigd van seksuele intimidatie, aanranding en verkrachting.

Het management van Bill Cosby heeft laten weten dat bezoekers die een kaartje hebben gekocht voor één van de optredens op 6 december eventueel hun geld terug kunnen krijgen.

Na herhaaldelijke oproepen om de optredens in de New Yorkse plaats Tarrytown te annuleren, heeft de directeur van Tarrytown Music Hall een verklaring op Facebook geplaatst, waarin hij uitlegt waarom de optredens wel door zullen gaan. Hij begrijpt de "frustratie van veel mensen", maar "de optredens afzeggen of ticketopbrengsten terugstorten heeft geen negatief effect op meneer Cosby, alleen op het theater".

Bill Cosby heeft tot op heden niet gereageerd op de vrouwen die hem beschuldigen van seksueel geweld. Wel heeft hij de afgelopen week meerdere geplande optredens afgezegd. Plannen voor een nieuwe comedyserie op NBC zijn door de televisiezender opgeschort.

30-11-2014 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B: "Ja, ik had een relatie met een vrouw. So what?"

Mel B: "Ja, ik had een relatie met een vrouw. So what?"

http://oi62.tinypic.com/2q03f5d.jpg

Ex-Spice Girl Mel B heeft vier jaar lang een relatie gehad met een vrouw. Dat onthulde de 39-jarige zangeres in een interview met de Britse krant The Guardian.

Melanie Brown leerde Christa Parker, moeder van twee, kennen op de school van haar dochter Phoenix in Los Angeles.

Scary Spice zegt dat de relatie dateert van voor haar huwelijk in 2007 met Stephen Belafonte. "Ja, ik ben samen geweest met een vrouw. Nu ben ik gelukkig getrouwd met een geweldige vent."

"Ik wilde iets proberen en heb het gedaan. Ik had een vriendin. So what?"

"Gek, maar prachtig"
Ze benadrukt dat zij en haar huidige man géén open relatie hebben. "We hebben een hechte en goede relatie. Maar ik zal de eerste zijn om een vrouw te complimenteren, te zeggen tegen mijn man: 'Oh mijn God, kijk naar haar benen', of, 'Ziet ze er niet prachtig uit?'"

"Ik denk dat vrouwen zijn prachtig zijn. Gek, maar prachtig", besluit ze.

30-11-2014 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc De Vos en zijn zachte artistieke hand

Luc De Vos en zijn zachte artistieke hand

http://oi57.tinypic.com/2exppad.jpg

Een handdruk vertelt veel. Die van Luc De Vos was zacht. Het zal niemand verbazen. De hand, een belangrijk instrument in zijn artistieke leven. Gitaarspelen, schrijven. Maar ook een kleine blijk van warme genegenheid voor wie hij niet eens deftig kende.

Meer nog dan 'Mia' stonden voor ons 'Anja' en 'Bartje' centraal. Het is nog altijd wachten op een straffere formulering dan: "De laatste dans die moet je mij nog schenken". Helder, heerlijk, eerlijk. We zouden zo het podium van Kneistival opgestormd zijn, toen in 1993 op het Heldenplein. Alleen maar voor die openstaande dans met de teddybeer achter de microfoon.

En Bartje dus, uit het schitterende nummer 'Lieve Kleine Piranha'. We zien met de ogen toe het ventje zo door de raam turen en mijmeren over Mia en het leven. Vergeten we ook De Vos' eigen onovertroffen muzikale versie van Mike Nichols' 'The Graduate' niet. In 'Soms Vraagt Een Mens Zich Af': "Ik werd haar slaaf, haar kleine loeder". En verder ook iets met een achterbank van een nieuwe wagen...

Respect van drie generaties
Luc De Vos leek niet altijd te beseffen hoe fantastisch hij was. We noemden hem maanden geleden op een stevig benevelde nacht de "Urbanus van de Belgische muziekscene". Uit oeverloos respect, omdat hij met zijn knappe liedjes drie generaties overspande. We hadden net de iPod van onze kleine spruit laten kennismaken met Gorki/Gorky. Vader, zoon en kleinzoon die naar dezelfde, nog erg jonge, artiest luisteren. Welke muzikant kan dat zeggen? Hij glimlachte gewoon even, zoals hij vaak glimlachte.

Schrijven was wezenlijk voor Luc De Vos. Zijn mooie muziek kan niet losgekoppeld worden van die ogenschijnlijk eenvoudige maar diepmenselijke teksten. Hij liet de constant in hem opborrelende woordenvloed ook naar zijn columns en boeken stromen. Op de Boekenbeurs vertelde hij ons laatst nog over zijn discipline om dagelijks te schrijven. "Want anders lukt het niet, hoor". Helder, heerlijk, eerlijk. Talent is geen talent als het niet ontplooid wordt. Hij gaf een onbenul graag lieve, ongedwongen, subtiele raad om er zelf ook voor te gaan. En toen ging hij een sigaretje roken en was hij weg. Voor altijd.

Luc De Vos verwachtte veel van zijn nieuwe roman 'Paddenkoppenland'. Hij zou ermee in de voetsporen treden van dat ander Oost-Vlaams literair wereldtalent. En wie zou hem dat niet gunnen? Zelfs postuum, al was dat verdorie echt wel niet de bedoeling.

30-11-2014 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canvas eert De Vos vanavond

Canvas eert De Vos vanavond

http://oi59.tinypic.com/11kcifd.jpg

Naar aanleiding van het onverwachte overlijden van zanger Luc De Vos past Canvas zondagavond de programmering aan. Om 21.30 uur brengt de zender hulde aan de overleden zanger met een compilatie-uitzending van Gorki's Radio 1-sessie uit 2011. Luc De Vos en z'n band stonden die avond in de studio van Het Amerikaans Theater met hun gasten Geike Arnaert, Spinvis, Tom Pintens, Teddiedrum en SX.

30-11-2014 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Roekeloos!" Prins gaat jagen, kijk waar zoontje staat

"Roekeloos!" Prins gaat jagen, kijk waar zoontje staat

http://oi62.tinypic.com/2vmxz5v.jpg

Prins Edward krijgt de wind van voren nadat een foto opdook waarop te zien is hoe de Britse royal tijdens een jachtuitstap mikt op een vogel, terwijl zijn 6-jarig zoontje James gevaarlijk dicht bij zijn vader en dus het wapen staat.

Volgens de Amerikaanse ex-agent Ronald Scott staat de knaap op een heel gevaarlijke plaats. "Dit is een grove nalatigheid en erg roekeloos. De prins schendt een van de belangrijkste regels bij het schieten: richt nooit je geweer in de richting van een persoon, zelfs al is het wapen niet geladen." Volgens de wapenexpert had de uitstap helemaal verkeerd kunnen aflopen.

Sunday Express publiceerde de foto's vandaag. De 50-jarige prins ging gisteren jagen in Sandringham. Zijn vrouw Sophie (49) en hun 11-jarige dochter Louise waren ook van de partij.

30-11-2014 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenvel: Bart Peeters start concert met prachtig eerbetoon aan Luc De Vos

Kippenvel: Bart Peeters start concert met prachtig eerbetoon aan Luc De Vos

http://oi58.tinypic.com/dbobp3.jpg

Niet alleen Rick De Leeuw en Axl Peleman stonden gisteren op de planken enkele uren nadat ze de dood van collega en vriend Luc De Vos hadden vernomen. Ook Bart Peeters moest optreden. De zanger bracht tijdens zijn concert in het Leuvense Depot een prachtig eerbetoon aan De Vos en startte zijn optreden met diens 'Mia'. Kippenvel!

30-11-2014 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parket: "De Vos gestorven door acuut falen van vitale organen"

Parket: "De Vos gestorven door acuut falen van vitale organen"

http://oi62.tinypic.com/ir74u8.jpg

Gorki-frontman Luc De Vos is overleden aan een "acuut falen van een aantal vitale organen". Dat zegt het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent. Uit de autopsie die zondagnamiddag werd uitgevoerd, bleek dat er geen kwaad opzet gemoeid is bij het overlijden. Ook de piste van zelfdoding werd uitgesloten.

De zanger werd gisterenavond rond 17.00 uur dood aangetroffen in een appartement aan de Gentse Kasteellaan, op honderd meter van zijn woning. Dat appartement gebruikte hij als werkruimte. Het parket opende een onderzoek en de lokale politie kwam ter plaatse. De brandweer werd omstreeks 20.00 uur opgeroepen om het levenloze lichaam met een ladderwagen uit het appartement te halen.

"Over het tijdstip van het overlijden zelf kan ik geen informatie geven", zei woordvoerster An Schoonjans. "Uit respect voor de familie en de nabestaanden zullen we geen verdere details meedelen. We kunnen alleen meegeven dat het om een acuut falen van verschillende vitale organen gaat." Over de oorzaak van het orgaanfalen en de resultaten van toxicologisch onderzoek wordt niet gecommuniceerd.

Luc De Vos werd in 1962 geboren in Wippelgem (Evergem), nabij Gent,  als jongste van zeven kinderen. Hij zei zelf altijd dat hij al op zijn tiende wist dat hij popmuzikant wilde worden. Dat lukte ook in 1990 toen zijn band Gorky (later veranderd in Gorki) derde werd tijdens Humo's Rock Rally. In 1991 brak de band echt door met de single 'Anja'.

De Vos werd 52 en laat een vrouw en een zoon van veertien na.

30-11-2014 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-11-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Luc De Vos overleden

Zanger Luc De Vos overleden

http://oi58.tinypic.com/1zqqyab.jpg

Zanger en artiest Luc De Vos is zaterdag op 52-jarige leeftijd in Gent overleden. Dat bevestigt het parket van Gent. Over de juiste doodsoorzaak is er nog geen duidelijkheid. Het labo onderzoekt sinds de vooravond de plaats van zijn overlijden, een appartement in de Kasteellaan in Gent, op 150 meter van zijn woning in de Ossenstraat.

Hij zou gestorven zijn tussen vijf uur en half zes deze avond. De doodsoorzaak blijft onduidelijk. Volgens de wetsgeneesheer vertoonde het lichaam van De Vos geen uitwendige sporen van geweld. Een autopsie moet morgen meer duidelijkheid scheppen.

Luc De Vos werd in 1962 geboren in Wippelgem (Evergem), nabij Gent,  als jongste van zeven kinderen. Hij zei zelf altijd dat hij al op zijn tiende wist dat hij popmuzikant wilde worden. Dat lukte ook in 1990 toen zijn band Gorky (later veranderd in Gorki) derde werd tijdens Humo's Rock Rally. In 1991 brak de band echt door met de single 'Anja'.

Cultstatus
De Vos maakte met Gorki 11 albums. De single 'Mia' kreeg cultstatus toen het drie keer na mekaar verkozen werd tot nummer 1 in 'De Tijdloze' van Studio Brussel. Het werd ook nummer 1 in een gelijkaardige hitlijst van Radio 1 en werd verkozen tot beste Belgische song in een hitlijst van Radio Donna in 2005.

Luc De Vos schreef ook columns, onder andere voor radiozender Studio Brussel en het Gentse stadsmagazine Zone 09/ (nu DM.City). Hij heeft ook zeven boeken op zijn naam staan. Zijn laatste worp,  'Paddenkoppenland', was een soort samenvatting van zijn leven.

De Vos laat een vrouw en een zoon van 13 jaar achter.

29-11-2014 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mia heeft nooit bestaan" ... Luc De Vos in 7 quotes

"Mia heeft nooit bestaan" ... Luc De Vos in 7 quotes

http://oi58.tinypic.com/2yjtt1e.jpg

"Mia bestaat niet", geeft Luc De Vos van Gorki ruiterlijk toe. "Het was zo'n proletarische naam uit de tijd waarin ik ben opgegroeid. Net als 'Anja' vertelt dat liedje het verhaal van overal afgescheept worden. Bij 'Anja' was dat op liefdesvlak, bij 'Mia' op existentieel vlak. In mijn eigen leven wist ik toen écht niet van welk hout pijlen maken: ik was werkloos, en woonde nog bij mijn moeder. Vandaar: 'Mensen als ik vind je overal, op de arbeidsmarkt, in dit tranendal'. De namen Mia en Anja stonden symbool voor alle onbeantwoorde liefdes tot mijn vijfentwintigste. Mijn puberteit duurde namelijk iets langer dan bij anderen (lacht)." - De Morgen 28/03/2011

"Mijn moeder denkt nog altijd dat ik later een ' echt' beroep ga uitoefenen. Ze beseft niet ten volle waarmee ik bezig ben. Toen ik haar vertelde dat we 'Plan B' de nieuwe cd van Gorki afgewerkt hadden in de legendarische Londense Abbey Road Studio van The Beatles, was het eerste en enige wat ze vroeg 'Je hebt toch je haar gekamd voor je binnenging?' (lacht)." - Het Laatste Nieuws 22/04/2004

Wat is het dichtste dat u ooit bij de dood bent geweest?
"Ik dacht dat we bij de landing neergestort waren, maar het was gewoon een harde landing." - De Standaard 08/03/2014

"Als kind stond mijn besluit al vast, ik zou muzikant worden. Het had een erotische aantrekkingskracht, vooral die schone madammen die aan de voeten van muzikanten lagen, maakten op mij een diepe indruk" - De Streekkrant, 29/10/2014

"Aan hogere studies zou ik nooit meer beginnen. Ik ben gewoon te dom" -
De Standaard 08/03/2014

"Muziek maken is geen werk, het is een privilege" - De Morgen 12/03/2008

In De Morgen (23/08/2014) selecteerde Luc De Vos tien nummers voor zijn zoon Bruno: "Vergeet genres, vergeet categorieën. We denken graag dat er over goede muziek ook goed is nagedacht. Daarom vind ik een nummer als 'Kung Fu Fighting' zo fijn. Daar is ook goed over nagedacht. Luister ook eens naar dit, naar nummers die je vertellen dat het mooi is om op de wereld te zijn. Geniet van deze pareltjes.

29-11-2014 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Frozen 2 komt eraan"

"Frozen 2 komt eraan"

http://oi62.tinypic.com/71hhmf.jpg

De kaskraker van Disney 'Frozen' krijgt waarschijnlijk een vervolg. Dat zegt Idina Menzel, de actrice die de stem van Elsa voor haar rekening nam.

Frozen was een gigantisch succes. Het won een oscar voor beste animatiefilm en voor het liedje 'Let it Go'. Disney kende dankzij de film een boerenjaar, dus is het niet verrassend dat het met een vervolg op de proppen komt.

Vooralsnog bevestigt Disney het verhaal van Menzel niet.

29-11-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix palmt een derde van Amerikaanse bandbreedte in

Netflix palmt een derde van Amerikaanse bandbreedte in

http://oi57.tinypic.com/2r75vgo.jpg

Wanneer de Amerikanen 's avonds voor de buis, en meer bepaald Netflix, gaan zitten, stijgt het bandbreedteverbruik aanzienlijk. Toch domineren illegale torrents nog altijd het internet.

Tussen 19u en 23u neemt Netflix 35 procent van de Amerikaanse bandbreedte in. Daarme steekt het Youtube (20 procent) voorbij. In Europa, waar Netflix nog aan zijn opmars bezig is, neemt de filmdienst op dat ogenblik 3,4 procent van de bandbreedte in.

Zowel in de VS als in Europa is BitTorrent groter dan Netflix. Maar liefst 14,4 procent van al het internetverbruik komt van BitTorrent, enkel YouTube doet beter met 19,9 procent. Netflix heeft dus weinig of geen invloed op de illegale downloads.

29-11-2014 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lars Von Trier: "Bang dat ik zonder drugs geen films kan maken"

Lars Von Trier: "Bang dat ik zonder drugs geen films kan maken"

http://oi61.tinypic.com/2wf1g20.jpg

Lars von Trier weet niet of hij ooit nog een goede film zal maken. De regisseur twijfelt aan zijn eigen creativiteit, omdat hij nu helemaal geen drank en drugs meer gebruikt.

Von Trier, bekend van films als The Kingdom en Dogville, was zo'n drie jaar van de radar nadat hij tijdens het filmfestival van Cannes in 2011 in opspraak kwam vanwege opmerkingen over Adolf Hitler. De filmmaker zei dat hij "enige sympathie" kon opbrengen voor de Duitse dictator. Sindsdien werd er amper meer iets van hem vernomen. In de Deense krant Politiken verbreekt Von Trier nu de stilte.

De 58-jarige Deen vertelt in het interview dat hij vrijwel al zijn films onder invloed van alcohol en verdovende middelen heeft geschreven en geregisseerd. Door bijvoorbeeld een fles wodka per dag te drinken, kon Von Trier naar eigen zeggen een "parallele wereld" betreden waar hij ideeën en inspiratie opdeed. Zo lukte het hem om het script voor Dogville in twaalf dagen af te krijgen.

29-11-2014 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle slaat Amerikaanse dokter aan de haak

Susan Boyle slaat Amerikaanse dokter aan de haak

http://oi57.tinypic.com/x52red.jpg

Zangeres Susan Boyle, die eerder bekende dat ze nog nooit een man had gekust, lijkt van de straat. De 53-jarige Boyle ontmoette tijdens haar Amerikaanse tournee een dokter in een hotel in Florida. De twee gingen samen lunchen en Boyle hoopt nu dat haar Amerikaanse vriend haar komt opzoeken in haar geboorteland Schotland.

"Het is allemaal nog heel pril, we zullen zien wat er van komt. Ik hoop dat hij naar Schotland komt. Ik wil nog niet veel kwijt over hem, dat zou niet eerlijk zijn tegenover hem. Laat ik enkel zeggen dat we ongeveer dezelfde leeftijd hebben en dat het een heel lieve man is".

Wat ze wel nog verklapte, is dat haar afspraakje met de Amerikaan eindigde met een zoen op de wang.

"Hij betaalde zelfs de rekening"
"Hij was geen fan, maar hij wist wie ik was. De dag na onze ontmoeting nodigde hij me uit voor de lunch. We hadden een fijn gesprek, onder meer over onze carrières. Hij was de perfecte gentleman en betaalde zelfs de rekening. Na afloop hebben we onze gegevens uitgewisseld. Toen we afscheid namen, gaf hij me een kus op de wang. Hij wil naar hier komen om me te bezoeken. Ik ken mijn tourdata nog niet, dus er ligt nog niets vast", vertelt Boyle in The Sun.

29-11-2014 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus stapt uit restaurant Luzine

Jeroen Meus stapt uit restaurant Luzine

http://oi61.tinypic.com/2a62i6u.jpg

De handtekeningen moeten nog geplaatst worden, maar de beslissing is genomen: Jeroen Meus en zijn vrouw Stéphanie stappen uit Luzine, het restaurant in Leuven dat ze acht jaar samen met twee vennoten runden. "Mijn focus komt volledig op televisie te liggen", zegt de man van 'Dagelijkse Kost' en 'Goed Volk'.

Hij heeft het er emotioneel behoorlijk moeilijk mee, zegt hij eerlijk. Maandag zet Jeroen Meus bij de notaris zijn handtekening om ontslag te nemen als aandeelhouder van Luzine. Samen met zijn vrouw Stéphanie en medevennoot Koen Tossyn stapt hij uit het restaurant waarvan hij acht jaren de chef en het gezicht was. "Ik weet het wel", zegt hij. "Niet alles blijft eeuwig duren. Maar alleen al door erover te praten, krijg ik een krop in mijn keel. Luzine zal altijd mijn kindje blijven. En voor je kind wil je alleen maar het beste."

Kinderen moet je op een gegeven moment loslaten. En dat is precies wat Meus nu met Luzine doet. "Vroeger dan ik zelf had verwacht, maar met het volste vertrouwen dat dit de juiste beslissing is", zegt hij. "Mijn schoonbroer
Didier - de broer van Stéphanie - blijft als enige vennoot over en hij gaat dat heel goed doen. Ik zal hem met raad en daad bijstaan want ik ben van plan om hier nog vaak rond te hangen. Maar terwijl hij vroeger mijn rechterhand was, word ik nu zijn rechterhand. Ik geef de scepter door aan de meest creatieve kok met wie ik ooit heb samengewerkt. De toekomst van Luzine ziet er mooi uit."

29-11-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckham betrokken bij verkeersongeval

Beckham betrokken bij verkeersongeval

http://oi62.tinypic.com/33lgv15.jpg

Oud-voetballer David Beckham heeft zijn auto in de prak gereden. Dat gebeurde vanochtend in Londen. 'Becks' wilde na een wedstrijdje van zijn zoon Brooklyn wegrijden bij het trainingscomplex van Arsenal. Daar raakte hij een andere auto.

Volgens MailOnline zat Brooklyn bij zijn vader in de auto. Het tweetal raakte niet gewond. Wel vertelde een woordvoerder van de familie later dat David en Brooklyn flink waren geschrokken. Na het ongeluk werden de Beckhams door personeel van Arsenal weggereden met een andere wagen. De auto van de oud-voetballer zat goed in de kreukels.

Brooklyn speelt in de -16 van Arsenal. Hij speelde een wedstrijd tegen Brighton. Spelers van die club meldden het ongeval op Twitter. "Vreemd om tegen Brooklyn Beckham te spelen", schreef Thomas Cadman. "Nog vreemder om nu vast te staan achter David Beckham. Hij heeft zijn auto in de prak gereden."

29-11-2014 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'I Gotta Feeling' helemaal bovenaan Top 500 van de Zeroes

'I Gotta Feeling' helemaal bovenaan Top 500 van de Zeroes

http://oi61.tinypic.com/161kd2c.jpg

De allereerste lijst met hits uit de jaren 2000-2009 zit erop. De luisteraars van Q-Music hebben de Black Eyed Peas op nummer 1 gestemd met het aanstekelijke 'I Gotta Feeling'.

Naast hun nummer 1-notering staan de Black Eyed Peas in totaal ook liefst 12 keer in de lijst. P!nk heeft 11 hits in de Top 500, Coldplay en Justin Timberlake staan er 9 keer in. Maar globaal gezien is Beyoncé de populairste artieste uit de Zeroes, met liefst 8 solohits én 5 samen met Destiny's Child. De Zeroes waren opvallend vrouwelijk want verder zijn Madonna (8), Christina Aguilera (8), Rihanna (7), Nelly Furtado (7) en Britney Spears (6) het meest in de Top 500 gestemd.

Clouseau is de hoogste genoteerde Belgische groep met 'En Dan's op nummer 12. Natalia en Milk Inc. zijn de populairste landgenoten uit de Zeroes met elk 8 liedjes in de lijst.

29-11-2014 om 11:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laurence Langen haakt nu ook af voor Miss Universe

Laurence Langen haakt nu ook af voor Miss Universe

http://oi61.tinypic.com/2z6sgol.jpg

Het Miss-jaar van Laurence Langen lijkt er helemaal op te zitten. De huidige Miss België geeft na Miss World nu ook verstek voor Miss Universe. Vanaf nu zijn alle ogen gericht op de knappe interim-Miss Anissa Blondin. "Op 6 januari vertrekt zij naar Miami, waar ze een hele leuke tijd zal beleven met fotoshoots, uitstappen in Florida en repetities", laat de organisatie weten. "En als kers op de taart: de verkiezing van Miss Universe 2014 op 25 januari."

29-11-2014 om 00:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Busta Rhymes valt in publiek tijdens optreden

Busta Rhymes valt in publiek tijdens optreden

http://oi58.tinypic.com/4gisch.jpg

Busta Rhymes heeft een ongelukje gehad tijdens een gastoptreden in New York. Toen de rapper op het podium stond en contact probeerde te maken met zijn fans viel hij met zijn hoofd naar beneden het publiek in. Op de website van TMZ staan foto's van het incident, waarop goed is te zien dat Busta zich behoorlijk heeft bezeerd.

De artiest had flink wat bloed op zijn hoofd en moest door beveiligers weer het podium op geholpen worden. TMZ schrijft dat de rapper na zijn val naar achter is gebracht, hij kwam daarna niet meer terug op het podium.

29-11-2014 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!