Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fran 'The Nanny' Drescher laat zich van haar slechtste kant zien

Fran 'The Nanny' Drescher laat zich van haar slechtste kant zien

http://oi58.tinypic.com/2ens46x.jpg

Fran Drescher heeft flink voorgedrongen in de rij bij een Apple Store in New York. De actie van de actrice, die vooral bekend is van haar rol als The Nanny in de gelijknamige serie, werd haar niet bepaald in dank afgenomen door medeshoppers.

De winkel was propvol in verband met de kerstdrukte. ''Ik wachtte al een uur op mijn beurt toen nota bene Fran Drescher binnen kwam rennen en vroeg wie haar kon helpen met haar mail. Je kan je voorstellen hoe dat moet hebben geklonken'', vertelt een ooggetuige, refererend aan haar schelle stem, aan New York Daily News.

De werknemers van de Apple Store snelden naar Fran toe om haar te helpen, tot ongenoegen van andere aanwezigen. ''Het personeel deed net alsof Obama was binnen komen lopen en hielp haar onmiddellijk, terwijl er ten minste veertig mensen aan het wachten en klagen waren'', gaat de bron verder. ''Dat was niet tof, Fran'', besluit de insider.

Het is opmerkelijk dat Fran haar man Shiva Ayyadurai niet om hulp heeft gevraagd, aangezien hij een IT-specialist is.

25-12-2014 om 02:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Interview' nu al te bekijken via YouTube

'The Interview' nu al te bekijken via YouTube

http://oi58.tinypic.com/smpvlw.jpg

'The Interview', de geannuleerde film van Sony Pictures, is vanaf 19 uur onze tijd in de Verenigde Staten beschikbaar op YouTube, Google Play en Microsoft's Xbox Video. Dat meldt CNN. Sony heeft het nieuws ook bevestigd.

Sony bevestigt dat 'The Interview' online beschikbaar is. Een 300-tal Amerikaanse bioscopen vertonen 'The Interview' vanaf morgen ook in de zalen. Na nieuwjaar volgen nog andere bioscopen dat voorbeeld.

Eerdere plannen om de film aan te bieden in de iTunes-store van Apple sprongen af. Mogelijk komt er binnenkort wel een nieuwe poging.

Tegen een vergoeding van 5,99 dollar kunnen mensen de film ook streamen via YouTube, Google Play, Xbox Video en de nieuwe website seetheinterview.com. Indien je 14,99 dollar neertelt, krijg je de film in de hoogste resolutie.

Hackers

In 'The Interview', een komedie van Seth Rogen en Evan Goldberg, beraamt de CIA een plan om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un te vermoorden. Filmproducent Sony Pictures schrapte de officiële release van de prent nadat een hackerscollectief, onder de naam Guardians of Peace, gevoelige informatie over het bedrijf lekte en ernstige bedreigingen uitte.

President Barack Obama bekritiseerde de beslissing om de release te annuleren.

Intussen hebben een beperkt aantal onafhankelijke bioscopen in onder meer de staat Texas en de stad Atlanta aangekondigd de film toch te vertonen. Sony heeft daar niets op tegen, en hoopt zelfs dat anderen het voorbeeld zullen volgen.

"Een zo groot mogelijk publiek"

"Sony heeft altijd de intentie gehad om de film op een nationaal platform uit te brengen", zo zei directeur-generaal Michael Lynton van Sony in een persbericht. "Met dat in het achterhoofd gingen we te rade bij Google, Microsoft en andere partners vorige woensdag, 17 december, toen het duidelijk werd dat onze aanvankelijke releaseplannen niet mogelijk waren."

"We zijn enthousiast dat onze film nu in een aantal theaters wordt vertoond op eerste kerstdag", zei Lynton. Het bedrijf blijft proberen de film op meer plaatsen vertoond te krijgen om de film "een zo groot mogelijk publiek te geven".

25-12-2014 om 02:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwerk Arne Quinze gedeeltelijk ingestort in Bergen

Kunstwerk Arne Quinze gedeeltelijk ingestort in Bergen

http://oi61.tinypic.com/2vdjgc7.jpg

Slecht nieuws voor Arne Quinze: een werk van de hand van de Belgische kunstenaar in Bergen is vanavond gedeeltelijk ingestort. Dat meldt de RTBF.

'The Passenger', het werk van Quinze dat uit ongeveer 35.000 houten latten bestaat, is ongeveer 18 meter hoog en bevindt zich in de Rue de Nimy. Het werd gebouwd naar aanleiding van Bergens titel van culturele hoofdstad van Europa volgend jaar en zou vijf jaar moeten blijven staan.

Maar nu blijkt dat een deel van de constructie, die op 6 december werd ingehuldigd, door een nog onbekende reden naar beneden is gekomen.

25-12-2014 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwayne 'The Rock' Johnson zingt kerstliedje in pyjama

Dwayne 'The Rock' Johnson zingt kerstliedje in pyjama

http://oi58.tinypic.com/15f4or4.jpg

Dwayne 'The Rock' Johnson was helemaal in kerststemming toen hij gisteren in zijn pyjama en kerstmuts een liedje kwam zingen op het Amerikaanse praatprogramma 'Live! with Kelly and Michael'. Dat de spierbundel een grote fan van de feestdagen is, blijkt ook uit het ludieke kerstkaartje dat hij op Instagram had geplaatst. Daarop is 'The Rock' (met haar) te zien in zijn jongere jaren. Helemaal in jaren negentig stijl draagt hij zijn jeans hoog op de heupen met riem en buidelzakje.

25-12-2014 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steffie legt uit waar Music For Life precies om draait

Steffie legt uit waar Music For Life precies om draait

http://oi58.tinypic.com/xnyau0.jpg

Een opvallend emotioneel moment tijdens de liveshow van Music For Life: de getuigenis van Steffie, die uitlegt waar Music For Life precies om draait. Haar moeder, die aan ALS leed, was er vorig jaar nog bij tijdens de jaarlijkse StuBru-actie.

In totaal werd er tijdens De Warmste Week ruim 2,7 miljoen euro ingezameld voor 870 verschillende goede doelen. Dat is 200.000 euro meer dan vorig jaar. Het gaat echter om een voorlopig bedrag, omdat sommige acties momenteel nog lopen.

In totaal werden er 2.040 acties georganiseerd waarvan de opbrengst naar 870 verschillende goede doelen ging. Dat zijn bijna 200 acties meer dan vorig jaar.

Presentatoren Vincent Byloo, Sam De Bruyn en Linde Merckpoel draaiden bijna een week lang verzoekplaatjes vanuit een buitenstudio in De Schorre, daarin gesteund door het vaak talrijk opgekomen publiek. Het terrein bereikte zelfs tweemaal de maximumcapaciteit en moest dan door de politie worden afgesloten. Een van de hoogtepunten vond dinsdagavond plaats toen vele honderden aanwezigen in koor 'Mia' van Gorki (de groep van de onlangs overleden Luc De Vos) zongen.

De presentatoren kregen 's nachts assistentie van MFL-veteranen als Tomas De Soete en Peter Van de Veire en er kwamen de hele week door ook artiesten over de vloer die een liveset kwam spelen. In de speciaal opgezette concerttent The Flame kwamen dan weer onder meer dEUS, Netsky en Kaiser Chiefs langs.

180.000 euro voor sterrendiner
Meer dan 100.000 euro werd ingezameld met de verkoop van de 'warmbandjes'. De ticketverkoop van de concerten in The Flame bracht nog eens 90.0000 euro in het laatje. Ook de federale regering schonk dit jaar 100.000 euro. Het recordbedrag kwam gisteren echter van een aantal sterrenchefs die voor Hart voor Limburg 180.000 euro ophaalden met een sterrendiner voor 550 genodigden uit verschillende bedrijven.

De Warmste Week bereikte volgens de VRT drie op vier Vlamingen. "Relevante cijfers, want uit een bevraging van de Koning Boudewijnstichting na de editie van vorig jaar bleek dat voor vele vzw's niet enkel fondsenwerving, maar ook sensibilisering heel belangrijk was. Die zorgde voor vele goede doelen namelijk voor meer giften en vrijwilligers doorheen het jaar", zo reageert de organisatie.

De Koning Boudewijnstichting, die de opbrengsten beheert, verwacht de komende dagen nog een aantal stortingen. Sommige acties werden pas vandaag en gisteren afgesloten. Daarna zullen de verschillende goede doelen het geld doorgestort krijgen.

25-12-2014 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Bryan: "Ik heb diverse vriendinnen nu, ook in Vlaanderen"

John Bryan: "Ik heb diverse vriendinnen nu, ook in Vlaanderen"

http://oi62.tinypic.com/28a6fya.jpg

John Bryan kijkt in Dag Allemaal terug op z'n jaar zónder Astrid. En hij geeft nu toe dat hun huwelijksbreuk - in tegenstelling tot wat we op tv kregen voorgeschoteld - wel degelijk uiterst emotioneel was.

De scheiding leek in 'Astrid in Wonderland' heel vlot te verlopen maar niets is minder waar.  "Kijk, we hebben het als volwassenen willen afhandelen", zegt John. "Ik heb het gevoel dat dit ons ook is gelukt. Maar die pijnlijke momenten... Die zijn er wel degelijk geweest. Er zijn veel tranen gevloeid. Op tv was dat niet te zien".

Eenzaam in bed is 'den John' alvast niet. "Euh, ik heb 's nachts weleens gezelschap", verklapt hij daarover. "Ik ben niet van steen. Ik heb nu geen exclusive relationship, maar verschillende bijzonder goeie vriendinnen, als je begrijpt wat ik bedoel."

En daar zijn dus ook Vlaamse vrouwen bij. "Ik kan niet in detail treden. Die dames zijn trouwens niet allemaal vrij, zie je. En voor de rest: mijn werk is mijn leven".

23-12-2014 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borat dood en begraven: Sacha Baron Cohen slaat monsterbod af

Borat dood en begraven: Sacha Baron Cohen slaat monsterbod af

http://oi59.tinypic.com/2dtod3b.jpg

Acteur Sacha Baron Cohen, bekend van typetjes als Ali G en Borat, heeft onlangs een monsterbod afgewezen om opnieuw in de huid te kruipen van de Kazakse verslaggever Borat. Ook van Bruno komt er geen vervolg. Dat schrijven Britse media.

"Het zal gewoon niet gebeuren, het format snijdt zichzelf een beetje in de vingers", vertelt mede-auteur Dan Mazen aan de Britse krant Daily Star. "Als we de straat op willen gaan met Borat, zouden mensen zeggen 'Dat is Borat' en dan zouden we niet kunnen doen wat we voorheen deden."

Geen nieuwe Borat-film dus, en hetzelfde geldt voor het extravagante personage Bruno. Sasha Baron Cohen kreeg volgens Daily Star een aanbod van maar liefst 16 miljoen pond, omgerekend 20 miljoen euro.

De acteur werkt momenteel aan 'Grimsby', een film over een lokale voetbalhooligan, die zijn broer - een geheime agent - overtuigt om met hem te op de vlucht te gaan. 'Grimsby' speelt zich af in het Engelse stadje North East Lincolnshire, en daar zijn ze niet al te blij dat ze in beeld worden gebracht als een stadje met hooliganproblemen.

23-12-2014 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt de man van Lesley-Ann Poppe?

Wie wordt de man van Lesley-Ann Poppe?

http://oi61.tinypic.com/2ewfyoz.jpg

Na Wendy Van Wanten, Phaedra Hoste en Pieter Loridon waagt misschien ook wel Lesley-Ann Poppe zich aan een amoureuze speurtocht op televisie. De BV zou in onderhandeling zijn met VTM, weet Dag Allemaal.

Toch lijken de plannen minder ver gevorderd dan Dag Allemaal schrijft. VTM ontkent dat er op dit moment gesprekken lopen met Lesley-Ann Poppe.

Lesley-Ann en haar echtgenoot gingen afgelopen zomer nog uit elkaar na zijn befaamde overspelschandaal.

Wendy Van Wanten vond haar Franske via het tv-programma. Phaedra Hoste en Pieter Loridon verging het minder goed. Zij hielden geen geliefde over aan het programma.

23-12-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valerie De Booser verlost van verslaving: "Afkicken was de hel"

Valerie De Booser verlost van verslaving: "Afkicken was de hel"

http://oi59.tinypic.com/2iuc4rt.jpg

Het was een hobbelig jaar voor Valerie De Booser. De vrouw van Koen Wauters werd ziek én kampte met een suikerverslaving. Valerie paste haar eetgewoontes aan, vandaag voelt ze zich weer top, zegt ze in Dag Allemaal.

Over haar ziekte blijft de mama van Zita en Nono erg vaag. "Goh, 't was niks levensbedreigends." Valerie onthult wel dat andere eetgewoontes belangrijk waren voor haar herstel.

"Ik had een echte suikerverslaving, was voortdurend aan het snoepen: op het werk, in de auto,..." In plaats van te lunchen greep ze snel naar een reep chocolade. "Een voedingsconsulente heeft me van die drang naar suiker afgeholpen, maar het afkicken was de hel", vertelt de zakenvrouw.

"Ik heb drie maanden afgezien en ben verschillende keren hervallen." Maar uiteindelijk is het gelukt. "We eten nu meer groenten. Aardappelen en brood vervang ik door granen, zoals quinoa." En met succes: Valerie heeft nu veel meer energie.

En Koen en de kinderen? "Die willen overal van proeven en vinden het erg lekker. Maar ik maak ook nog gewone kost klaar, hoor. Balletjes in tomatensaus met puree. Daar zijn de kinderen en Koen verzot op!"

23-12-2014 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Walter krijgt publiek afscheid zoals hij zelf wilde"

"Walter krijgt publiek afscheid zoals hij zelf wilde"

http://oi61.tinypic.com/k4tl3d.jpg

De uitvaart zaterdag van Walter De Buck wordt een muzikaal eerbetoon. Onder meer Patrick Riguelle, Alex Rambaut en Yves Meersschaert zullen in de namiddag eer betuigen aan de zondag overleden Gentse zanger-beeldhouwer. Het publiek is welkom in de Bijloke vanaf 13 uur.

"Het wordt een publiek afscheid zoals Walter het zelf wilde", zegt zijn familie in een mededeling. De uitvaart vindt plaats in de Gentse Bijloke, waar de overleden kunstenaar vanaf 13 uur gegroet kan worden. Vanaf 14 uur start in de concertzaal een muzikaal eerbetoon, gebracht door muzikanten waarmee Walter De Buck samenwerkte.

In de Bijloke kunnen duizend mensen terecht, er zullen zowel grote schermen in de foyer als in de binnenplaats staan, waardoor de capaciteit veel groter wordt. De Bijloke is bereikbaar via de Jozef Kluyskensstraat en de Godshuizenlaan.

Eén bloem
De familie vraagt om geen bloemen of kransen mee te brengen, maar zegt dat één bloem wel een mooi gebaar is. Het oeuvre van Walter De Buck zal in de toekomst een definitieve plek krijgen in 'De Tuin van Walter'. Die tuin zal overigens publiek toegankelijk zijn. Wie het project wil steunen kan dat via BE 88-892009753741.

Walter De Buck wordt later in intieme kring begraven.

23-12-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kobe Ilsen (32) en model uit elkaar twee weken na persbericht over relatie

Kobe Ilsen (32) en model uit elkaar twee weken na persbericht over relatie

http://oi58.tinypic.com/2ur2e4z.jpg

Even vluchtig als hun communiqué: twee weken nadat ze hun relatie officieel maakten met een persbericht, zijn Kobe Ilsen en model Kim Engelbosch (33) uit elkaar. "We zijn gewoon geen match", zegt ze.

Over de precieze reden van de breuk wil ze niet uitweiden, maar dat zij en Kobe niet langer een koppel vormen, wilde Kim Engelbosch gisteren wel aan onze redactie bevestigen. "We zijn gewoon geen match", vertelt het Antwerpse model amper twee weken nadat ze hun relatie bekendmaakten

23-12-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt en Angelina Jolie steunen dochters wens om 'John' te worden

Brad Pitt en Angelina Jolie steunen dochters wens om 'John' te worden

http://oi57.tinypic.com/ac6ip1.jpg

Vorige week verscheen Brad Pitt met heel wat familieleden op de rode loper voor de première van Unbroken. Hij bracht zijn twee zonen en zijn ouders mee, maar het was dochter Shiloh die de show stal. De 8-jarige meid ziet er steeds mannelijker uit en wil nu ook 'John' genoemd worden, iets waar haar ouders geen probleem mee hebben.

In 2008 vertelde Brad al aan Oprah Winfrey dat hun dochter Shiloh, die toen amper drie jaar was, toen al vroeg om 'John' genoemd te worden. "Als ik haar 'Shi' noem, onderbreekt ze me en zegt dat ze 'John' wil heten. Ze luistert naar niets anders, dus noemen we haar zo", klonk het toen.

Een paar jaar later, in 2010, vertelde ook Angelina aan Vanity Fair dat Shiloh niet helemaal tevreden was met haar geslacht. "Ze wil een jongen zijn. We hebben haar haar kort laten knippen, en ze draagt jongenskleren. Ze denkt echt dat ze een van de jongens is."

Of het gaat om een fase of of de kleine meid echt worstelt met haar genderidentiteit, is nog niet duidelijk. Brad en Angelina zijn intussen vastbesloten om haar te steunen in haar zoektocht. Ze maken er geen probleem van dat de kleine meid kostuums wil dragen, zoals op de première van 'Unbroken'.

De ouders worden geprezen door heel wat experts voor hun steun. "Beide genders uitproberen is doodnormaal", klinkt het. "Maar het probleem is dat we dat zolang onderdrukt hebben, dat mensen het nog steeds als vreemd ervaren. Prachtig dat Brad en Angelina hier zo mee omgaan."

23-12-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent Van Looy papa van Harper

Bent Van Looy papa van Harper

http://oi57.tinypic.com/x2qv6o.jpg

Zanger Bent Van Looy (38) is vandaag papa geworden. Via Instagram en Twitter deelt hij het geboortekaartje van zijn dochter 'Harper'. "Welcome home, little bird", schrijft de zanger van Das Pop erbij. "Geniet met volle teugen, dochters zijn geweldig!", liet An Lemmens al weten.

Ook zijn aanstaande vaderschap maakte hij in augustus via de sociale media bekend.  "Fantastisch nieuws: ouderschap komt eraan. Ik kan niet gelukkiger zijn! Dat is alles", schreef hij toen.

Van Looy is al ruim 12 jaar samen met zijn Zwitserse vriendin Martena Duss, een make-upartieste die hij leerde kennen in Gent en voor wie hij zeven jaar geleden naar Parijs verhuisde. De voorbije jaren was Van Looy een graag geziene gast in 'De Slimste Mens ter Wereld' en deed hij dienst als jurylid in 'The Voice van Vlaanderen'.

23-12-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat vindt Dr. Evil van 'The Interview'?

Wat vindt Dr. Evil van 'The Interview'?

http://oi58.tinypic.com/2q0n5ds.jpg

Mike Myers heeft afgelopen weekend zijn typetje 'Dr. Evil' nieuw leven ingeblazen. In Saturday Night Live liet de slechterik uit de  de Austin Powers-films zijn licht schijnen over de heisa rond 'The Interview'.

Filmmaatschappij Sony besloot vorige week om de komedie niet uit te brengen uit angst voor Noord-Koreaanse represailles. Iets wat bij Dr. Evil enkel veel misprijzen opwekt. In zijn gekende stijl spelt hij zowel Noord-Korea als Sony de les.

22-12-2014 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook William en Kate moeten aanschuiven voor kerstman

Ook William en Kate moeten aanschuiven voor kerstman

http://oi57.tinypic.com/1z6uneu.jpg

De Britse prins William en zijn vrouw Kate hebben weekend een kerstshow in Thursford bezocht met hun zoontje prins George. Het 17 maanden oude jongetje ontmoette daar de Kerstman.

"Het was een privébezoek en ze kregen geen speciale behandeling. We wisten slechts kort van tevoren dat ze langs zouden komen", zegt Geraldine Rye, de manager van het winterfestival, tegen Britse media.

Andere bezoekers reageerden dan ook verbaasd dat de hertog en hertogin van Cambridge netjes vooraf hun kaartjes hadden gekocht (15,50 pond (20 euro) per kind en 9,50 pond (12 euro) per volwassene) en geduldig in de rij wachtten totdat ze naar binnen mochten. "Veel mensen herkenden ze, maar niemand viel ze lastig en niemand probeerde een foto van het gezin te nemen'', aldus Rye.

William, Kate en George brachten ruim een uur door in het winterwonderland vol geanimeerde rendieren, pinguïns, ijsberen en elfjes. Aan het eind van de rit moest George zelfs de Kerstman ontmoeten in zijn huis, waar hij een houten speelgoedtrein cadeau kreeg.

22-12-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iggy Azalea bedreigd: excuses of je sekstape wordt onthuld

Iggy Azalea bedreigd: excuses of je sekstape wordt onthuld

http://oi59.tinypic.com/j7tevk.jpg

Zangeres Iggy Azalea is op Twitter bedreigd door de hackers van Anonymous. Zij eisen dat Iggy binnen 48 huur haar excuses aanbiedt voor haar Twitterstrijd met rapper Azealia Banks en voor het "verkeerd interpreteren van de zwarte cultuur". Doet Iggy dat niet, dan zullen de hackers screenshots van haar sekstape openbaar maken.

In Amerika is een flinke discussie gaande over het muziekgenre rap en afkomst tussen de Australische Iggy en en de Amerikaanse Azealia Banks en andere artiesten die hiphop maken. Zij stellen dat de blanke Iggy, die zich als rapper profileert, te weinig weet van de geschiedenis van hiphop en de belangrijke rol die de muziek speelt in de zwarte cultuur.

Angstvallig stil
Volgens Banks moet Iggy, als ze de hiphop-cultuur wil vertegenwoordigen, zich ook uitlaten over de serieuze incidenten die de laatste tijd de discussies over racsime in het land flink op scherp zetten. Volgens Banks bleef Iggy angstvallig stil op Twitter wat betreft de vrijspraak in de zaak tegen de agent die de donkere Eric Garner wurgde. Garner stierf bij zijn arrestatie. Ook over Ferguson hoort Banks Iggy niets zinnigs zeggen.

Iggy noemde Banks op haar beurt op Twitter 'dom', 'onaardig' en 'een zielig en boos mens'. De hackers van Anonymous mengden zich ook in de strijd. Zij gaven Iggy op Twitter 48 uur om haar excuses aan Banks te maken of er zouden screenshots van haar sekstape worden vrijgegeven. Ook moet ze spijt betuigen voor het beledigen van vreedzame protesteerders en het luchthartig doen over de dood van Eric Garner.

"Er is een sekstape van jou, we denken dat je liever niet hebt dat deze openbaar wordt, toch? @IGGYAZALEA...en dit is nog niks," aldus Anonymous in een van hun dreigtweets.

22-12-2014 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse auteurs uiten bezorgdheid op werkcongres in Antwerpen

Vlaamse auteurs uiten bezorgdheid op werkcongres in Antwerpen

http://oi62.tinypic.com/2ms0m7o.jpg

Op het jaarlijkse werkcongres van de Vlaamse Auteursvereniging (VAV) hebben de Vlaamse pennen bij Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) hun bezorgdheid guit over de besparingen in de culturele sector. "De aangekondigde besparingen in de hele culturele sector dreigen voor een ophopende negatieve impact te zorgen voor onze auteurs", zegt VAV-voorzitter Patrick De Rynck. "De minister had het denk ik nog niet zo bekeken en heeft beloofd zijn beleid bij te zullen sturen als dat nodig zou blijken."

Ruim 200 auteurs en andere vertegenwoordigers uit de boekensector verzamelden maandag in deSingel in Antwerpen voor het werkcongres. Ze namen er deel aan allerlei soorten workshops en lezingen. Ook Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) tekende present om naar de bezorgdheden van de literaire wereld te luisteren.

Volgens De Rynck worden binnen de culturele sector de auteurs extra hard getroffen door besparingsoperaties. "Vanuit allerlei hoeken komen er minder opdrachten binnen omdat er bespaard moet worden: van toneelgezelschappen, maar ook bijvoorbeeld van televisieproductiehuizen", zegt hij. "We zijn erg bezorgd over de ophoping van die effecten. Gelukkig hebben we de minister van de ernst kunnen overtuigen, al kon hij nog geen concrete maatregelen beloven."

De VAV vraagt voorts dat onder Joke Schauvliege - de voorganger van Gatz - beloofde middelen voor literaire non-fictie er komen. "Wie vandaag bijvoorbeeld een biografie over Hugo Claus zou willen schrijven, kan daarvoor niet rekenen op Vlaamse middelen", klaagt De Rynck aan. Daarnaast wil de VAV ook onder meer een andere structuur rond leenrecht, waarbij er meer geld doorstroomt naar de auteurs zelf.

Op het werkcongres werd tot slot de jaarlijkse prijs voor meest auteursvriendelijke uitgever uitgereikt aan De Eenhoorn.

22-12-2014 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga en Mariah Carey schitteren op Instagram

Lady Gaga en Mariah Carey schitteren op Instagram

http://oi57.tinypic.com/2h2ozsn.jpg

Lady Gaga heeft de kerstshow in New York van Mariah Carey bezocht. De dames maakten achter de coulissen samen foto's en deelden die met fans op hun Instragram-pagina's.

Lady Gaga wenst iedereen een gelukkig kerstfeest met liefs van Mariah en Gaga. "Deze vrouw is zo lief, een enorme ster, en klinkt legendarisch in het Beacon Theatre." Mariah schrijft op haar beurt: "Ik neem een selfie met de prachtige Lady Gaga. Zalig kerstfeest!"

In reacties op de foto's vragen fans om een muzikaal duet tussen de twee dames. Geen van de beide zangeressen heeft daar tot nu toe antwoord op gegeven.

Mariah Carey staat maandagavond voor het laatst met haar kerstshow in het Beacon Theatre in New York.

22-12-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijftig tinten grijs in première op Berlinale

Vijftig tinten grijs in première op Berlinale

http://oi58.tinypic.com/ilhs3o.jpg

De film Vijftig tinten grijs gaat internationaal in première op het Internationale Filmfestival van Berlijn. Dat maakte de organisatie van het festival vandaag bekend.

Hoofdrolspelers Dakota Johnson en Jamie Dornan zijn aanwezig tijdens de première op het Berlinale, evenals de schrijfster van de boekenreeks E.L. James. De film wordt op 11 februari op het festival getoond

Vijftig tinten grijs is vanaf 12 februari in de Belgische bioscopen te zien.

22-12-2014 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wat Als?' haalt op YouTube meer kijkers dan op TV

'Wat Als?' haalt op YouTube meer kijkers dan op TV

http://oi59.tinypic.com/260v1vb.jpg

Een jaar na de laatste uitzending van televisieprogramma 'Wat Als?', is het sketchprogramma populairder dan ooit. De bekroning met een Emmy Award heeft de interesse voor de sketches opnieuw aangewakkerd. De beste clips zijn op YouTube ontpopt tot ware kijkcijferkanonnen.

Hoewel er geen nieuwe sketches meer bijkomen, blijven ze ongelofelijk populair op YouTube. Deze sketch 'Wat als iedereen sprak als een Marokkaan?' haalde zelfs meer kijkers dan het hoogtepunt van 'Wat Als?' op 2BE. Op YouTube haalde dit fragment 799.455 kijkers. Heel wat meer dan het piekmoment op 2BE met zo'n 667.478 kijkers. "Het is een bewuste strategie om de clips online te laten voortleven", zegt Sara Vercauteren in De Standaard.

De populairste video's van 'Wat Als?' halen elk gemakkelijk meer dan een half miljoen hits op YouTube. De tweede plaats gaat naar 'Wat als je dubbele pech had?' met 642.378 kijkers.

22-12-2014 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!