Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer nummers van Madonna uitgelekt

Weer nummers van Madonna uitgelekt

http://oi59.tinypic.com/2w4h7jp.jpg

Er zijn opnieuw nummers uitgelekt van Madonna. Na dertien nummers vorige week zijn er dit keer nog veertien nieuwe nummers op internet verschenen. Een van de gelekte nummers is een samenwerking met Pharrell.

Madonna reageerde kort na de eerste lek al woedend. Ze noemde de hack een "artistieke verkrachting" en een "vorm van terrorisme", de post werd kort daarna verwijderd. Er werd geschreven dat haar hele nieuwe album 'Rebel Heart' nu online zou staan, maar dat ontkende de zangeres. Volgens haar zouden het demo-opnamen zijn die een tijd geleden al waren gestolen.

Maandag gaf ze zes nieuwe nummers vrij. "Ik heb liever dat mijn fans de hele versies horen van mijn nieuwe nummers dan de flarden die nu op het internet te vinden zijn. Zie deze nummers maar als een vroeg kerstcadeau", liet ze toen in een verklaring aan BBC weten.

Onder de nieuwe set nummers zijn volgens New York Daily News titels als 'Beatiful Scars', 'Tragic Girl', 'Freedom', 'Iconic', 'Nothing Lastst Forever' en 'Veni Vidi Vici'. De samenwerking met Pharrell zou de titel 'Back That Up (Do It)' hebben.

25-12-2014 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus op feestbezoek in 'zijn' rusthuis: "Voor ons is Jeroen een vriend"

Jeroen Meus op feestbezoek in 'zijn' rusthuis: "Voor ons is Jeroen een vriend"

http://oi57.tinypic.com/15cd4jn.jpg

Voor 'Goed Volk' zat Jeroen Meus tussen Japanse sumoworstelaars en Texaanse cowboys. Maar de aflevering die iedereen het felst naar adem deed happen, speelde zich het dichtst bij huis af, in woon- en zorgcentrum Sint-Anna in Berchem. Vorige vrijdag, tijdens het jaarlijkse kerstfeestje van het rusthuis, wipte de tv-kok er nog eens enkele uren binnen. Met zijn beste wensen voor 2015 én overheerlijke kerststronk. Het werd een weerzien onder vrienden.

Jos (86, foto), die sinds de uitzending zwaar ziek is geworden, kikkerde helemaal op van het bezoek. Meus wordt sowieso op handen gedragen bij de bewoners van Sint-Anna. "Hij komt niet voor zichzelf, maar voor ons. Hij is geen BV, maar een vriend. Z'n hart gloeit even hard als z'n stoof."

Het is niet de eerste keer dat Jeroen teruggaat naar Sint-Anna sinds het draaien van de docu. "Als ik in de buurt ben en ik heb tijd, spring ik altijd wel even binnen", zegt hij. Maar deze keer wil hij iets speciaals doen. Vandaag krijgen de bewoners het jaarlijkse kerstmenu voorgeschoteld en Jeroen heeft voor het dessert gezorgd. "Niet zomaar een nagerechtje", zegt hij. "Ik heb meer dan 50 kerststronken besteld bij de Gentse toppatissier Joost Arijs. "Nooit eerder zo'n grote bestelling gehad" - en ze zien er geweldig uit. Jeroen steekt meteen de handen uit de mouwen en snijdt de buches aan. Hij heeft inmiddels ook een kerstmuts op zijn hoofd. Wanneer hij aan de tafels serveert, straalt de tv-kok. "Wat een geweldig gevoel", zegt hij. "Ik mag hier kerstman spelen. Zalig. Een cadeautje geven, is leuker dan eentje krijgen. Het is een klein gebaar van onzentwege, maar je ziet hoeveel het betekent voor de mensen hier."

Goed medicijn
"De doortocht van Jeroen en zijn ploeg heeft op veel bewoners het effect gehad van een goed medicijn", zegt Sofie, die de coördinatie doet van de animatie in Sint-Anna. "Als je in een woon- en zorgcentrum terechtkomt, heb je toch het gevoel dat je 'weggestoken' wordt, dat je amper nog bestaat voor de buitenwereld. Maar door dat extra beetje aandacht van de tv-ploeg, zijn ze zich hier allemaal beter gaan voelen. En telkens wanneer Jeroen nog eens binnenspringt, weten de mensen ook: hij komt niet voor zichzelf, maar voor ons."

25-12-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse koning wil corruptie bij de wortel uitroeien

Spaanse koning wil corruptie bij de wortel uitroeien

http://oi61.tinypic.com/205tsaf.jpg

Felipe VI wil afrekenen met de corruptie in zijn land. Dat zei de Spaanse koning in zijn eerste kersttoespraak. Felipe repte in dat verband echter met geen woord over zijn jongste zus, prinses Cristina, die als eerste Spaanse royal terecht moet staan voor fraude.

Veel Spanjaarden zijn mede door de ophef rond prinses Cristina helemaal klaar met de corruptie in hun land, dat hard werd getroffen door de economische crisis. Het is Felipe niet ontgaan hoe het Spaanse volk denkt over hen die zichzelf verrijken. "Er zijn maar weinig onderwerpen die tot zo'n unanieme mening leiden. We moeten niet aarzelen om corruptie bij de wortels uit te roeien."

Felipe riep zijn land verder op tot eenheid, net zoals zijn vader Juan Carlos dat vorig jaar in zijn kersttoespraak deed. In de regio Catalonië, die naar afsplitsing streeft, werd de speech van Juan Carlos toen niet uitgezonden uit protest tegen zijn opstelling in het conflict. De nieuwe koning doet het beter in populariteitspelingen en heeft stappen gezet om de monarchie te moderniseren.

Urdangarín
Cristina (49) moet voor de rechter verschijnen in twee fraudezaken waarin haar man Iñaki Urdangarín verdachte is. Hij zou samen met een zakenpartner te veel geld hebben opgestreken met hun stichting Nóos. De twee worden ervan verdacht dat ze de overheid in de regio's Valencia en de Balearen te veel geld hebben laten betalen voor niet of alleen deels uitgevoerde activiteiten.

Het extra geld, volgens de Spaanse krant El Pais ongeveer zes miljoen euro, werd weggesluisd via meerdere bankrekeningen. Cristina, die in 1997 met de voormalig olympische handballer trouwde, was mede-eigenaar van een van de rekeningen die voor het witwassen werden gebruikt. Beiden hebben steeds ontkend. De koninklijke familie distantieerde zich van de beschuldigingen.

25-12-2014 om 02:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geboren in jaren 90? Dan herken je dit meisje waarschijnlijk wel

Geboren in jaren 90? Dan herken je dit meisje waarschijnlijk wel

http://oi60.tinypic.com/10pvxwz.jpg

Meer dan achttien jaar hield de Britse Jessica Smith een geheimpje achter. Een geheim dat bovendien heel wat van ons aangaat, want geef toe, wie was er nu niet op zoek naar het meisje dat elke dag lachend en giechelend als zonnetje op het televisiescherm verscheen tijdens de jaren 90? Voor eens en voor altijd: dit meisje is het zonnetje van de Teletubbies.

Hoewel de naam van Jessica eerlijk vermeld werd tijdens de aftiteling van het populaire programma, zijn heel wat meisjes de afgelopen jaren meermaals met de eer gaan lopen. Maar nu is het duidelijk: Jessica Smith iets het lachebekje waar jij en ik 's ochtends gefascineerd naar keken.

Het meisje koos er zelf voor om haar identiteit zo lang mogelijk geheim te houden maar heeft nu openlijk op Facebook aangekondigd dat zij het zonnekindje is. Ze werd door haar vrienden uitgedaagd om een geheim uit haar jeugd te bekennen en verraste daardoor iedereen.

Voor haar rolletje in de Teletubbies kregen haar ouders amper 318 euro en een doos speelgoed.

25-12-2014 om 02:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip eert Fabiola en roept op om samen crisis te bedwingen

Filip eert Fabiola en roept op om samen crisis te bedwingen

http://oi57.tinypic.com/2m4xe2r.jpg

Koning Filip vraagt in zijn kerst- en Nieuwjaarstoespraak de bevolking niet toe te geven aan berusting. Hij zegt begrip te hebben voor "de ongerustheid en moedeloosheid tegenover de reusachtige uitdagingen waar onze generatie voor staat, de zwakke economische groei, de stijgende armoede", maar voegt eraan toe dat we "samen, met gezamenlijke inspanning, de crisis kunnen overwinnen". De vorst heeft de tekst in de drie landstalen voorgelezen: Nederlands, Frans en Duits.

Ondanks de crisis en al wat die met zich meebrengt, ziet de koning ook tekenen van hoop. Hij vraagt daarom de bevolking ook te "proberen om de wereld met andere ogen te zien. Door een positieve opstelling komt er meer energie en creativiteit vrij, niet alleen bij onszelf maar ook bij wie we zo benaderen". Hij verwijst daarbij naar de "positieve opstelling" van de vele mensen die het koningskoppel heeft ontmoet, "en die in mislukking of tegenslag sterkte weten te vinden voor een nieuwe start. Zo'n attitude leidt tot engagement. Het is ook een levenshouding die anderen werkelijk inspireert. Ze maakt dat we elkaar beter kunnen aanvullen, ze versterkt de samenhang in de maatschappij".

Rond ons heen kijken kan ook helpen, want in onze maatschappij zijn "veel positieve krachten aan het werk". De koning noemt bijvoorbeeld "de vele mensen die zich vaak vrijwillig inzetten voor de jeugd, de ouderen onder ons, de zieken, mensen die alleen zijn of het financieel erg moeilijk hebben". Hij verwijst ook naar de "openbare diensten die dag in dag uit klaar staan voor de bevolking", "de bedrijven en administraties die erin slagen efficiëntie te koppelen aan zorg voor hun medewerkers" en "de indrukwekkende innovatiekracht van onze bedrijven en onderzoekers", en noemt die allemaal de "positieve krachten" in onze maatschappij, die we kunnen opmerken als we om ons heen kijken. "Elke vooruitgang, hoe bescheiden ook, begint met een positieve kijk op de zaken."

De kersttoespraak begint met het recente overlijden van koningin Fabiola. Zij had, samen met Boudewijn, "ons land helemaal in haar hart gesloten". "Ze bezat de gave om al wie ze ontmoette, met eenvoudige woorden en gebaren, hoop te geven. Zonder voorbehoud zette ze zich in voor wie het moeilijk had. We zijn haar zeer dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan, voor wie ze was."

Integraal: de kerstboodschap

Toespraak van Z.M. de Koning ter gelegenheid van Kerstmis en Nieuwjaar.

Dames en heren, Niet zo lang geleden hebben we afscheid genomen van Koningin Fabiola. Aan de zijde van Koning Boudewijn had ze ons land helemaal in haar hart gesloten. Ze bezat de gave om al wie ze ontmoette, met eenvoudige woorden en gebaren, hoop te geven. Zonder voorbehoud zette ze zich in voor wie het moeilijk had. We zijn haar zeer dankbaar voor alles wat ze heeft gedaan, voor wie ze was. In naam van onze familie wil ik u hartelijk danken voor de vele blijken van sympathie en genegenheid die we naar aanleiding van haar overlijden hebben mogen ontvangen. Het leven van Koningin Fabiola stond in het teken van hoop en optimisme. Zo gaf zij ons een boodschap van onschatbare waarde, in een tijd die al te veel gekenmerkt wordt door angst.

Angst voor de toekomst, voor mislukking, voor de andere. Angst kan zo overweldigend zijn, dat ze mensen verlamt, zodat ze zich in zichzelf en in eenzaamheid opsluiten, hun zin in de toekomst verliezen. Ik heb begrip voor de ongerustheid en moedeloosheid tegenover de reusachtige uitdagingen waar onze generatie voor staat, de zwakke economische groei, de stijgende armoede. Maar laten we niet toegeven aan berusting.

Samen, met gezamenlijke inspanning, kunnen we de crisis overwinnen. Er is een zekere moed nodig om in te gaan tegen verzuring. Laten we allereerst proberen de wereld met andere ogen te zien. Door een positieve opstelling komt er meer energie en creativiteit vrij, niet alleen bij onszelf maar ook bij wie we zo benaderen. Ik denk daarbij aan de vele mensen die de Koningin en ik hebben ontmoet - en die in mislukking of tegenslag sterkte weten te vinden voor een nieuwe start.

Zo'n attitude leidt tot engagement. Het is ook een levenshouding die anderen werkelijk inspireert. Ze maakt dat we elkaar beter kunnen aanvullen, ze versterkt de samenhang in de maatschappij. Ze geeft een gevoel van geborgenheid, haalt ons uit het isolement, haalt onze banden met elkaar aan en geeft opnieuw zicht op de toekomst.

Laten we ook om ons heen kijken. Er zijn in onze maatschappij gelukkig veel positieve krachten aan het werk. Ik denk daarbij aan de vele mensen die zich vaak vrijwillig inzetten voor de jeugd, de ouderen onder ons, de zieken, mensen die alleen zijn of het financieel erg moeilijk hebben. Ik denk aan de solidariteit waar we telkens weer blijk van geven. Aan onze openbare diensten die dag in dag uit klaar staan voor de bevolking. Aan al die bedrijven en administraties die erin slagen efficiëntie te koppelen aan zorg voor hun medewerkers.

Ten slotte denk ik daarbij aan de indrukwekkende innovatiekracht van onze bedrijven en onderzoekers. Ook die innovatiekracht is een uiting van een open en optimistische instelling. Elke vooruitgang, hoe bescheiden ook, begint met een positieve kijk op de zaken.

Dames en heren, Laten we aan de vooravond van Kerstmis en bij het begin van het nieuwe jaar met een hoopvolle blik naar onszelf en naar onze omgeving kijken. Laten we zin hebben in de toekomst. Het is alvast wat de Koningin en ik u, en al wie u lief is, toewensen.

25-12-2014 om 02:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fran 'The Nanny' Drescher laat zich van haar slechtste kant zien

Fran 'The Nanny' Drescher laat zich van haar slechtste kant zien

http://oi58.tinypic.com/2ens46x.jpg

Fran Drescher heeft flink voorgedrongen in de rij bij een Apple Store in New York. De actie van de actrice, die vooral bekend is van haar rol als The Nanny in de gelijknamige serie, werd haar niet bepaald in dank afgenomen door medeshoppers.

De winkel was propvol in verband met de kerstdrukte. ''Ik wachtte al een uur op mijn beurt toen nota bene Fran Drescher binnen kwam rennen en vroeg wie haar kon helpen met haar mail. Je kan je voorstellen hoe dat moet hebben geklonken'', vertelt een ooggetuige, refererend aan haar schelle stem, aan New York Daily News.

De werknemers van de Apple Store snelden naar Fran toe om haar te helpen, tot ongenoegen van andere aanwezigen. ''Het personeel deed net alsof Obama was binnen komen lopen en hielp haar onmiddellijk, terwijl er ten minste veertig mensen aan het wachten en klagen waren'', gaat de bron verder. ''Dat was niet tof, Fran'', besluit de insider.

Het is opmerkelijk dat Fran haar man Shiva Ayyadurai niet om hulp heeft gevraagd, aangezien hij een IT-specialist is.

25-12-2014 om 02:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Interview' nu al te bekijken via YouTube

'The Interview' nu al te bekijken via YouTube

http://oi58.tinypic.com/smpvlw.jpg

'The Interview', de geannuleerde film van Sony Pictures, is vanaf 19 uur onze tijd in de Verenigde Staten beschikbaar op YouTube, Google Play en Microsoft's Xbox Video. Dat meldt CNN. Sony heeft het nieuws ook bevestigd.

Sony bevestigt dat 'The Interview' online beschikbaar is. Een 300-tal Amerikaanse bioscopen vertonen 'The Interview' vanaf morgen ook in de zalen. Na nieuwjaar volgen nog andere bioscopen dat voorbeeld.

Eerdere plannen om de film aan te bieden in de iTunes-store van Apple sprongen af. Mogelijk komt er binnenkort wel een nieuwe poging.

Tegen een vergoeding van 5,99 dollar kunnen mensen de film ook streamen via YouTube, Google Play, Xbox Video en de nieuwe website seetheinterview.com. Indien je 14,99 dollar neertelt, krijg je de film in de hoogste resolutie.

Hackers

In 'The Interview', een komedie van Seth Rogen en Evan Goldberg, beraamt de CIA een plan om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un te vermoorden. Filmproducent Sony Pictures schrapte de officiële release van de prent nadat een hackerscollectief, onder de naam Guardians of Peace, gevoelige informatie over het bedrijf lekte en ernstige bedreigingen uitte.

President Barack Obama bekritiseerde de beslissing om de release te annuleren.

Intussen hebben een beperkt aantal onafhankelijke bioscopen in onder meer de staat Texas en de stad Atlanta aangekondigd de film toch te vertonen. Sony heeft daar niets op tegen, en hoopt zelfs dat anderen het voorbeeld zullen volgen.

"Een zo groot mogelijk publiek"

"Sony heeft altijd de intentie gehad om de film op een nationaal platform uit te brengen", zo zei directeur-generaal Michael Lynton van Sony in een persbericht. "Met dat in het achterhoofd gingen we te rade bij Google, Microsoft en andere partners vorige woensdag, 17 december, toen het duidelijk werd dat onze aanvankelijke releaseplannen niet mogelijk waren."

"We zijn enthousiast dat onze film nu in een aantal theaters wordt vertoond op eerste kerstdag", zei Lynton. Het bedrijf blijft proberen de film op meer plaatsen vertoond te krijgen om de film "een zo groot mogelijk publiek te geven".

25-12-2014 om 02:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstwerk Arne Quinze gedeeltelijk ingestort in Bergen

Kunstwerk Arne Quinze gedeeltelijk ingestort in Bergen

http://oi61.tinypic.com/2vdjgc7.jpg

Slecht nieuws voor Arne Quinze: een werk van de hand van de Belgische kunstenaar in Bergen is vanavond gedeeltelijk ingestort. Dat meldt de RTBF.

'The Passenger', het werk van Quinze dat uit ongeveer 35.000 houten latten bestaat, is ongeveer 18 meter hoog en bevindt zich in de Rue de Nimy. Het werd gebouwd naar aanleiding van Bergens titel van culturele hoofdstad van Europa volgend jaar en zou vijf jaar moeten blijven staan.

Maar nu blijkt dat een deel van de constructie, die op 6 december werd ingehuldigd, door een nog onbekende reden naar beneden is gekomen.

25-12-2014 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwayne 'The Rock' Johnson zingt kerstliedje in pyjama

Dwayne 'The Rock' Johnson zingt kerstliedje in pyjama

http://oi58.tinypic.com/15f4or4.jpg

Dwayne 'The Rock' Johnson was helemaal in kerststemming toen hij gisteren in zijn pyjama en kerstmuts een liedje kwam zingen op het Amerikaanse praatprogramma 'Live! with Kelly and Michael'. Dat de spierbundel een grote fan van de feestdagen is, blijkt ook uit het ludieke kerstkaartje dat hij op Instagram had geplaatst. Daarop is 'The Rock' (met haar) te zien in zijn jongere jaren. Helemaal in jaren negentig stijl draagt hij zijn jeans hoog op de heupen met riem en buidelzakje.

25-12-2014 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steffie legt uit waar Music For Life precies om draait

Steffie legt uit waar Music For Life precies om draait

http://oi58.tinypic.com/xnyau0.jpg

Een opvallend emotioneel moment tijdens de liveshow van Music For Life: de getuigenis van Steffie, die uitlegt waar Music For Life precies om draait. Haar moeder, die aan ALS leed, was er vorig jaar nog bij tijdens de jaarlijkse StuBru-actie.

In totaal werd er tijdens De Warmste Week ruim 2,7 miljoen euro ingezameld voor 870 verschillende goede doelen. Dat is 200.000 euro meer dan vorig jaar. Het gaat echter om een voorlopig bedrag, omdat sommige acties momenteel nog lopen.

In totaal werden er 2.040 acties georganiseerd waarvan de opbrengst naar 870 verschillende goede doelen ging. Dat zijn bijna 200 acties meer dan vorig jaar.

Presentatoren Vincent Byloo, Sam De Bruyn en Linde Merckpoel draaiden bijna een week lang verzoekplaatjes vanuit een buitenstudio in De Schorre, daarin gesteund door het vaak talrijk opgekomen publiek. Het terrein bereikte zelfs tweemaal de maximumcapaciteit en moest dan door de politie worden afgesloten. Een van de hoogtepunten vond dinsdagavond plaats toen vele honderden aanwezigen in koor 'Mia' van Gorki (de groep van de onlangs overleden Luc De Vos) zongen.

De presentatoren kregen 's nachts assistentie van MFL-veteranen als Tomas De Soete en Peter Van de Veire en er kwamen de hele week door ook artiesten over de vloer die een liveset kwam spelen. In de speciaal opgezette concerttent The Flame kwamen dan weer onder meer dEUS, Netsky en Kaiser Chiefs langs.

180.000 euro voor sterrendiner
Meer dan 100.000 euro werd ingezameld met de verkoop van de 'warmbandjes'. De ticketverkoop van de concerten in The Flame bracht nog eens 90.0000 euro in het laatje. Ook de federale regering schonk dit jaar 100.000 euro. Het recordbedrag kwam gisteren echter van een aantal sterrenchefs die voor Hart voor Limburg 180.000 euro ophaalden met een sterrendiner voor 550 genodigden uit verschillende bedrijven.

De Warmste Week bereikte volgens de VRT drie op vier Vlamingen. "Relevante cijfers, want uit een bevraging van de Koning Boudewijnstichting na de editie van vorig jaar bleek dat voor vele vzw's niet enkel fondsenwerving, maar ook sensibilisering heel belangrijk was. Die zorgde voor vele goede doelen namelijk voor meer giften en vrijwilligers doorheen het jaar", zo reageert de organisatie.

De Koning Boudewijnstichting, die de opbrengsten beheert, verwacht de komende dagen nog een aantal stortingen. Sommige acties werden pas vandaag en gisteren afgesloten. Daarna zullen de verschillende goede doelen het geld doorgestort krijgen.

25-12-2014 om 01:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Bryan: "Ik heb diverse vriendinnen nu, ook in Vlaanderen"

John Bryan: "Ik heb diverse vriendinnen nu, ook in Vlaanderen"

http://oi62.tinypic.com/28a6fya.jpg

John Bryan kijkt in Dag Allemaal terug op z'n jaar zónder Astrid. En hij geeft nu toe dat hun huwelijksbreuk - in tegenstelling tot wat we op tv kregen voorgeschoteld - wel degelijk uiterst emotioneel was.

De scheiding leek in 'Astrid in Wonderland' heel vlot te verlopen maar niets is minder waar.  "Kijk, we hebben het als volwassenen willen afhandelen", zegt John. "Ik heb het gevoel dat dit ons ook is gelukt. Maar die pijnlijke momenten... Die zijn er wel degelijk geweest. Er zijn veel tranen gevloeid. Op tv was dat niet te zien".

Eenzaam in bed is 'den John' alvast niet. "Euh, ik heb 's nachts weleens gezelschap", verklapt hij daarover. "Ik ben niet van steen. Ik heb nu geen exclusive relationship, maar verschillende bijzonder goeie vriendinnen, als je begrijpt wat ik bedoel."

En daar zijn dus ook Vlaamse vrouwen bij. "Ik kan niet in detail treden. Die dames zijn trouwens niet allemaal vrij, zie je. En voor de rest: mijn werk is mijn leven".

23-12-2014 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borat dood en begraven: Sacha Baron Cohen slaat monsterbod af

Borat dood en begraven: Sacha Baron Cohen slaat monsterbod af

http://oi59.tinypic.com/2dtod3b.jpg

Acteur Sacha Baron Cohen, bekend van typetjes als Ali G en Borat, heeft onlangs een monsterbod afgewezen om opnieuw in de huid te kruipen van de Kazakse verslaggever Borat. Ook van Bruno komt er geen vervolg. Dat schrijven Britse media.

"Het zal gewoon niet gebeuren, het format snijdt zichzelf een beetje in de vingers", vertelt mede-auteur Dan Mazen aan de Britse krant Daily Star. "Als we de straat op willen gaan met Borat, zouden mensen zeggen 'Dat is Borat' en dan zouden we niet kunnen doen wat we voorheen deden."

Geen nieuwe Borat-film dus, en hetzelfde geldt voor het extravagante personage Bruno. Sasha Baron Cohen kreeg volgens Daily Star een aanbod van maar liefst 16 miljoen pond, omgerekend 20 miljoen euro.

De acteur werkt momenteel aan 'Grimsby', een film over een lokale voetbalhooligan, die zijn broer - een geheime agent - overtuigt om met hem te op de vlucht te gaan. 'Grimsby' speelt zich af in het Engelse stadje North East Lincolnshire, en daar zijn ze niet al te blij dat ze in beeld worden gebracht als een stadje met hooliganproblemen.

23-12-2014 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt de man van Lesley-Ann Poppe?

Wie wordt de man van Lesley-Ann Poppe?

http://oi61.tinypic.com/2ewfyoz.jpg

Na Wendy Van Wanten, Phaedra Hoste en Pieter Loridon waagt misschien ook wel Lesley-Ann Poppe zich aan een amoureuze speurtocht op televisie. De BV zou in onderhandeling zijn met VTM, weet Dag Allemaal.

Toch lijken de plannen minder ver gevorderd dan Dag Allemaal schrijft. VTM ontkent dat er op dit moment gesprekken lopen met Lesley-Ann Poppe.

Lesley-Ann en haar echtgenoot gingen afgelopen zomer nog uit elkaar na zijn befaamde overspelschandaal.

Wendy Van Wanten vond haar Franske via het tv-programma. Phaedra Hoste en Pieter Loridon verging het minder goed. Zij hielden geen geliefde over aan het programma.

23-12-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valerie De Booser verlost van verslaving: "Afkicken was de hel"

Valerie De Booser verlost van verslaving: "Afkicken was de hel"

http://oi59.tinypic.com/2iuc4rt.jpg

Het was een hobbelig jaar voor Valerie De Booser. De vrouw van Koen Wauters werd ziek én kampte met een suikerverslaving. Valerie paste haar eetgewoontes aan, vandaag voelt ze zich weer top, zegt ze in Dag Allemaal.

Over haar ziekte blijft de mama van Zita en Nono erg vaag. "Goh, 't was niks levensbedreigends." Valerie onthult wel dat andere eetgewoontes belangrijk waren voor haar herstel.

"Ik had een echte suikerverslaving, was voortdurend aan het snoepen: op het werk, in de auto,..." In plaats van te lunchen greep ze snel naar een reep chocolade. "Een voedingsconsulente heeft me van die drang naar suiker afgeholpen, maar het afkicken was de hel", vertelt de zakenvrouw.

"Ik heb drie maanden afgezien en ben verschillende keren hervallen." Maar uiteindelijk is het gelukt. "We eten nu meer groenten. Aardappelen en brood vervang ik door granen, zoals quinoa." En met succes: Valerie heeft nu veel meer energie.

En Koen en de kinderen? "Die willen overal van proeven en vinden het erg lekker. Maar ik maak ook nog gewone kost klaar, hoor. Balletjes in tomatensaus met puree. Daar zijn de kinderen en Koen verzot op!"

23-12-2014 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Walter krijgt publiek afscheid zoals hij zelf wilde"

"Walter krijgt publiek afscheid zoals hij zelf wilde"

http://oi61.tinypic.com/k4tl3d.jpg

De uitvaart zaterdag van Walter De Buck wordt een muzikaal eerbetoon. Onder meer Patrick Riguelle, Alex Rambaut en Yves Meersschaert zullen in de namiddag eer betuigen aan de zondag overleden Gentse zanger-beeldhouwer. Het publiek is welkom in de Bijloke vanaf 13 uur.

"Het wordt een publiek afscheid zoals Walter het zelf wilde", zegt zijn familie in een mededeling. De uitvaart vindt plaats in de Gentse Bijloke, waar de overleden kunstenaar vanaf 13 uur gegroet kan worden. Vanaf 14 uur start in de concertzaal een muzikaal eerbetoon, gebracht door muzikanten waarmee Walter De Buck samenwerkte.

In de Bijloke kunnen duizend mensen terecht, er zullen zowel grote schermen in de foyer als in de binnenplaats staan, waardoor de capaciteit veel groter wordt. De Bijloke is bereikbaar via de Jozef Kluyskensstraat en de Godshuizenlaan.

Eén bloem
De familie vraagt om geen bloemen of kransen mee te brengen, maar zegt dat één bloem wel een mooi gebaar is. Het oeuvre van Walter De Buck zal in de toekomst een definitieve plek krijgen in 'De Tuin van Walter'. Die tuin zal overigens publiek toegankelijk zijn. Wie het project wil steunen kan dat via BE 88-892009753741.

Walter De Buck wordt later in intieme kring begraven.

23-12-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kobe Ilsen (32) en model uit elkaar twee weken na persbericht over relatie

Kobe Ilsen (32) en model uit elkaar twee weken na persbericht over relatie

http://oi58.tinypic.com/2ur2e4z.jpg

Even vluchtig als hun communiqué: twee weken nadat ze hun relatie officieel maakten met een persbericht, zijn Kobe Ilsen en model Kim Engelbosch (33) uit elkaar. "We zijn gewoon geen match", zegt ze.

Over de precieze reden van de breuk wil ze niet uitweiden, maar dat zij en Kobe niet langer een koppel vormen, wilde Kim Engelbosch gisteren wel aan onze redactie bevestigen. "We zijn gewoon geen match", vertelt het Antwerpse model amper twee weken nadat ze hun relatie bekendmaakten

23-12-2014 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt en Angelina Jolie steunen dochters wens om 'John' te worden

Brad Pitt en Angelina Jolie steunen dochters wens om 'John' te worden

http://oi57.tinypic.com/ac6ip1.jpg

Vorige week verscheen Brad Pitt met heel wat familieleden op de rode loper voor de première van Unbroken. Hij bracht zijn twee zonen en zijn ouders mee, maar het was dochter Shiloh die de show stal. De 8-jarige meid ziet er steeds mannelijker uit en wil nu ook 'John' genoemd worden, iets waar haar ouders geen probleem mee hebben.

In 2008 vertelde Brad al aan Oprah Winfrey dat hun dochter Shiloh, die toen amper drie jaar was, toen al vroeg om 'John' genoemd te worden. "Als ik haar 'Shi' noem, onderbreekt ze me en zegt dat ze 'John' wil heten. Ze luistert naar niets anders, dus noemen we haar zo", klonk het toen.

Een paar jaar later, in 2010, vertelde ook Angelina aan Vanity Fair dat Shiloh niet helemaal tevreden was met haar geslacht. "Ze wil een jongen zijn. We hebben haar haar kort laten knippen, en ze draagt jongenskleren. Ze denkt echt dat ze een van de jongens is."

Of het gaat om een fase of of de kleine meid echt worstelt met haar genderidentiteit, is nog niet duidelijk. Brad en Angelina zijn intussen vastbesloten om haar te steunen in haar zoektocht. Ze maken er geen probleem van dat de kleine meid kostuums wil dragen, zoals op de première van 'Unbroken'.

De ouders worden geprezen door heel wat experts voor hun steun. "Beide genders uitproberen is doodnormaal", klinkt het. "Maar het probleem is dat we dat zolang onderdrukt hebben, dat mensen het nog steeds als vreemd ervaren. Prachtig dat Brad en Angelina hier zo mee omgaan."

23-12-2014 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bent Van Looy papa van Harper

Bent Van Looy papa van Harper

http://oi57.tinypic.com/x2qv6o.jpg

Zanger Bent Van Looy (38) is vandaag papa geworden. Via Instagram en Twitter deelt hij het geboortekaartje van zijn dochter 'Harper'. "Welcome home, little bird", schrijft de zanger van Das Pop erbij. "Geniet met volle teugen, dochters zijn geweldig!", liet An Lemmens al weten.

Ook zijn aanstaande vaderschap maakte hij in augustus via de sociale media bekend.  "Fantastisch nieuws: ouderschap komt eraan. Ik kan niet gelukkiger zijn! Dat is alles", schreef hij toen.

Van Looy is al ruim 12 jaar samen met zijn Zwitserse vriendin Martena Duss, een make-upartieste die hij leerde kennen in Gent en voor wie hij zeven jaar geleden naar Parijs verhuisde. De voorbije jaren was Van Looy een graag geziene gast in 'De Slimste Mens ter Wereld' en deed hij dienst als jurylid in 'The Voice van Vlaanderen'.

23-12-2014 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat vindt Dr. Evil van 'The Interview'?

Wat vindt Dr. Evil van 'The Interview'?

http://oi58.tinypic.com/2q0n5ds.jpg

Mike Myers heeft afgelopen weekend zijn typetje 'Dr. Evil' nieuw leven ingeblazen. In Saturday Night Live liet de slechterik uit de  de Austin Powers-films zijn licht schijnen over de heisa rond 'The Interview'.

Filmmaatschappij Sony besloot vorige week om de komedie niet uit te brengen uit angst voor Noord-Koreaanse represailles. Iets wat bij Dr. Evil enkel veel misprijzen opwekt. In zijn gekende stijl spelt hij zowel Noord-Korea als Sony de les.

22-12-2014 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook William en Kate moeten aanschuiven voor kerstman

Ook William en Kate moeten aanschuiven voor kerstman

http://oi57.tinypic.com/1z6uneu.jpg

De Britse prins William en zijn vrouw Kate hebben weekend een kerstshow in Thursford bezocht met hun zoontje prins George. Het 17 maanden oude jongetje ontmoette daar de Kerstman.

"Het was een privébezoek en ze kregen geen speciale behandeling. We wisten slechts kort van tevoren dat ze langs zouden komen", zegt Geraldine Rye, de manager van het winterfestival, tegen Britse media.

Andere bezoekers reageerden dan ook verbaasd dat de hertog en hertogin van Cambridge netjes vooraf hun kaartjes hadden gekocht (15,50 pond (20 euro) per kind en 9,50 pond (12 euro) per volwassene) en geduldig in de rij wachtten totdat ze naar binnen mochten. "Veel mensen herkenden ze, maar niemand viel ze lastig en niemand probeerde een foto van het gezin te nemen'', aldus Rye.

William, Kate en George brachten ruim een uur door in het winterwonderland vol geanimeerde rendieren, pinguïns, ijsberen en elfjes. Aan het eind van de rit moest George zelfs de Kerstman ontmoeten in zijn huis, waar hij een houten speelgoedtrein cadeau kreeg.

22-12-2014 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!