Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau ging 2015 niet halen door kanker, maar gaat weer op tournee

Thé Lau ging 2015 niet halen door kanker, maar gaat weer op tournee

http://oi59.tinypic.com/vo5z6a.jpg

Hij heeft zijn deadline overschreden en nu gaat hij zelfs weer op tournee. Thé Lau (62) is komend voorjaar één van de namen op de affiche van Saint Amour. "De kanker heeft me geleerd om kansen genadeloos te pakken", zegt de Nederlandse zanger die binnenkort ook een balletje gaat slaan met Kim Clijsters.

Dertien voorstellingen staan er op de website van Saint Amour, de jaarlijkse literaire tournee door Nederland en België. AKO-winnaar Stefan Hertmans zal voorlezen uit 'Oorlog en Terpentijn', Thé Lau gaat reciteren uit zijn roman 'Juliette'. De Nederlandse première is op 5 februari, de eerste voorstelling in Vlaanderen is op 11 februari in Sint-Niklaas. Op zich allemaal geen wereldschokkend nieuws, ware het niet dat de auteur van The Scene-hits als 'Blauw' en 'Iedereen Is Van De Wereld' in maart van dit jaar liet weten dat hij nog slechts 6 tot 9 maanden te leven had. De keelkanker die in eerste instantie bedwongen leek, was toch uitgezaaid en kon niet langer worden behandeld.

"Ik heb mijn eigen deadline overleefd. Hoe gek het ook klinkt, ik voel me prima. Fysiek voel ik me steeds sterker. Een glas wijn laat ik niet staan en met roken ben ik opnieuw begonnen toen ik de diagnose te horen kreeg dat ik ongeneeslijk ziek was. Met mijn arts heb ik de afspraak gemaakt dat ik hem bel wanneer ik me slecht begin te voelen. Welnu, ik kan me niet herinneren wanneer ik hem voor het laatst heb gesproken." Bang om te sterven? Nog steeds niet. "Alleen voor de periode voordien, waarin de dood zich zal aandienen. Maar voorlopig sta ik daar weinig bij stil. Misschien twee of drie keer per dag, meer niet. Echt waar, ik heb me in lange tijd niet zo goed gevoeld."

27-12-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber doet zichzelf een privéjet cadeau met kerst

Justin Bieber doet zichzelf een privéjet cadeau met kerst

http://oi61.tinypic.com/316xnon.jpg

Geen paar sokken of een Bongobon voor Justien Bieber met kerst dit jaar. De Canadese popster heeft zichzelf een groter cadeau gedaan. Justin heeft een nieuwe privéjet gekocht en daar is hij best wel fier op.

Het meisjesidool zette prompt een selfie in zijn nieuw stuk speelgoed op zijn Instagramaccount. 'Een nieuwe jet voor kerst, en het is een mooie', luidt het verhelderende onderschrift bij het beeldje. En gelijk heeft ie. Een tweede foto is oogverblindend, zo prachtig is zijn nieuwe jet met lederen zetels én minibar.

Bieber kan zich die luxe veroorloven. Hij staat immers niet voor niets in de Forbeslijst van jonge topverdieners. Volgens het Amerikaanse zakenblad verdiende Bieber op een jaar tijd 80 miljoen dollar...

27-12-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse kindjes krijgen niet genoeg van 'Frozen'

Vlaamse kindjes krijgen niet genoeg van 'Frozen'

http://oi61.tinypic.com/2d9bm7b.jpg

Zo'n hit dat hij meer dan één jaar later opnieuw in de zalen komt. De Disney-film 'Frozen' is vanaf volgend weekend nog eens te zien in de bioscoop. En dat terwijl de dvd's al als zoete broodjes over de toonbank gaan. "Heel wat kinderen willen hem nog eens zien", klinkt het.

'Let it go' of 'Laat het los' is de oorwurm die Disney-hit 'Frozen' voortbracht. Een motto dat voor Vlaamse kinderen niet geldt, want van ijsprinsesjes Elsa en Anna kunnen ze allerminst afscheid nemen. De animatiefilm - de grootste aller tijden - kwam begin december 2013 in de zalen, maar krijgt nu uitzonderlijk een 're-release'. Vanaf 4 januari toont Kinepolis hem opnieuw, en dat elke woensdag-, zaterdag- en ­zondagnamiddag, voor onbepaalde duur.

"We kregen heel veel vragen om hem opnieuw te draaien", vertelt Myriam Dassonville van ­Kinepolis. "Hij is enorm populair bij veel gezinnen en kindjes. En het is ook een typische, gezellige winterfilm. Ideaal voor deze periode van het jaar." Tot nu gingen meer dan 340.000 mensen in Kinepolis naar de Oscar-winnende film kijken. In heel België bracht hij al meer dan 5,8 miljoen euro in het laatje. ­Wereldwijd gaat het om meer dan één miljard euro, wat 'Frozen' de vijfde grootste kaskraker ooit maakt. Enkel 'Avatar', 'Titanic', 'The Avengers' en 'Harry ­Potter' deden beter.

27-12-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent neemt afscheid van Walter De Buck

Gent neemt afscheid van Walter De Buck

http://oi59.tinypic.com/6p9r15.jpg

In de Gentse Bijloke namen vanmiddag ruim duizend mensen afscheid van Walter De Buck. Familie en vrienden brachten persoonlijke getuigenissen en er klonk veel muziek "een van de krachtigste wapens in zijn strijd voor de democratisering van de kunst, " herinnerde zijn vriend en voormalig buurman Bob De Moor.

Het eerbetoon begon en eindigde met een groot applaus. Zijn kleindochter Maaike nam het eerste woord en omschreef haar grootvader als "een man die mensen raakte door te doen wat hij wilde doen, door te zijn wie hij wou zijn. Hij was veel tegelijkertijd, maar altijd gewoon zichzelf", klonk het. "Dag geleefde handen, dag wijze woorden, dag grijze baard met kriebelkusjes."

Heropstart Gentse Feesten
In zijn afscheidsrede herinnerde acteur en regisseur Bob De Moor hoe De Buck in de jaren zestig zijn buurman werd Bij Sint-Jacobs en er de basis legde voor de heropstart van de Gentse Feesten. "Ik gaf er mijn ogen de kost. Niet alleen aan de naakttekeningen van Walter, die overigens vrij snel in beslag werden genomen door het parket, maar aan alles wat getoond en opgevoerd werd. Walter had het bijzondere talent om mensen samen te brengen. Al vlug werd het huis een 'trefpunt' voor kunstenaars, marginalen en progressieve studenten."

De Moor verwees ook naar Walter De Bucks boek 'Partituur van een Gents rebel': "Voor mij blijf creativiteit de belangrijkste stimulans in het leven. Het helpt me bij de zoektocht naar mezelf, het geeft me vreugde en troost bij het dwalen door een imaginaire wereld", citeerde hij.

Gent en Gents weer op de kaart gezet
De Buck zette Gent en het Gents weer op de kaart, herinnerde De Moor. "Ons leren feesten, fanfares laten toeteren, een Big Band geleid, een openluchtcinema uit de grond gestampt, voorzitter geweest van de legendarische voetbalploeg 'Dynamo Martiko'. Hij is de verwekker van ontelbare kinderen, goeroe, redder van het werk van Karel Waeri, oprichter van het Nieuwpoorttheater, bouwer van de barge, bezieler van de georganiseerde anarchie, stichter van het lunchtheater, bezieler van Loods 13 en bovenal beeldhouwer."

Katalysator
Kunstenaar Luc Daels, samen met De Buck een van de drijvende krachten achter Trefpunt en de heropstanding van de nieuwe Gentse Feesten, omschreef Walter als een 'katalysator'. "Zonder zichzelf te veranderen kon hij andere mensen een stoot geven zodat ze in het vervolg van hun leven een beetje anders werden en dingen deden die ze van zichzelf nooit hadden verwacht", zei Daels, die zijn vriend een zeer complexe persoonlijkheid aanschreef. "Hij had als het ware verschillende personaliteiten verenigd in één, en dat verklaart een beetje het hele grote gebied van zijn activiteiten en interesses."

Muziek
In de concertzaal van de Gentse Bijloke brachten onder meer Patrick Riguelle, Roland Van Campenhout, Alex Rambaut, Yves Meersschaert en verschillende andere muzikanten waar De Buck mee samenwerkte, zijn nummers zoals 'k Ben al zo lang op weg geweest' en 'k Zou zo gere wille leven leven", maar ook ander werk, zoals het Franse amoureuze strijdlied 'Le temps des cérises', dat De Buck nog met Riguelle zong. In de zaal zaten veel Gentenaars en (Gentse) muzikanten en artiesten, onder meer ook Zjef Vanuytsel en Johan Verminnen.

Walter De Buck laat een echtgenote (Mia) na en negen kinderen, achttien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. Die staan allemaal met voornaam op het rouwprentje, met op de voorkant een zwart-witfoto en een tekst uit 1953.

27-12-2014 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson topless te zien in nieuwe film

Emma Watson topless te zien in nieuwe film

http://oi60.tinypic.com/jrw6s8.jpg

Emma Watson is met ontbloot bovenlijf te zien in haar nieuwe film Regression. Dat onthult The Sun.

Bioscoopgangers die een sexy scene verwachten, komen bedrogen uit. De dramafilm, waarin ook Meryl Streep en Ethan Hawke te zien zijn, vertelt het verhaal van een vader die wordt gearresteerd voor het seksueel misbruiken van zijn dochter (Watson).

Regression komt pas in augustus 2015 in de bioscoop, maar de film heeft al een voorvertoning gehad in de Verenigde Staten. Bezoekers zouden niet erg gecharmeerd zijn van de topless Emma. De scene met Watsons ontblootte bovenlijf wordt 'onnodig' genoemd.

27-12-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Films met Jennifer Lawrence brengen meeste op

Films met Jennifer Lawrence brengen meeste op

http://oi59.tinypic.com/if973c.jpg

Een film met Jennifer Lawrence lijkt bijna gegarandeerd een kaskraker te worden. De 24-jarige actrice sleepte afgelopen jaar het meeste geld binnen voor de Hollywoodbonzen, zo berekende magazine Forbes.

Jennifer verdiende in 2014 het allermeest van alle acteurs en actrices in Hollywood met haar films 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1' en 'X-Men: Days of Future Past'. De blockbusters brachten in totaal wereldwijd ruim 1,1 miljard euro in het laatje. Chris Pratt staat op de tweede plek. De Hollywoodhunk was afgelopen jaar te zien in 'Guardians of the Galaxy' en te horen in 'The Lego Movie'. De films brachten gezamenlijk zo'n 982 miljoen euro op. Scarlet Johansson is derde in de lijst. Haar films 'Captain America: The Winter Soldier', 'Lucy' en 'Under the Skin' leverden 964 miljoen euro op.

De acteurs die het meeste betaald krijgen zijn niet altijd de acteurs die het meeste geld verdienen voor de filmstudio's. Dat bleek begin deze week toen Forbes een tegenovergesteld lijstje publiceerde. Hieruit bleek dat films van Adam Sandler het minst opbrengen in vergelijking met het salaris dat hij betaald krijgt. De komisch acteur haalt 'slechts' 3,20 dollar binnen voor iedere dollar die hij betaald krijgt.

27-12-2014 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Interview' brengt ruim miljoen dollar op

'The Interview' brengt ruim miljoen dollar op

http://oi57.tinypic.com/ie2k3s.jpg

Hoewel hij woensdag slechts in een beperkt aantal Amerikaanse bioscopen te zien was, heeft de film 'The Interview' al meer dan 1 miljoen dollar (ongeveer 820.000 euro) opgebracht. Dat heeft Sony Pictures meegedeeld.

In de film, die 44 miljoen dollar heeft gekost, beramen Amerikanen een plan om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un te vermoorden. Producent Sony trok de film een week voor hij in première zou gaan, terug na een grootschalige hack. Daarvoor was volgens de Amerikaanse federale recherche FBI Noord-Korea verantwoordelijk. Bioscopen wilden de film niet meer vertonen, omdat zij met terreuraanslagen werden bedreigd.

Meer dan 300 bioscopen besloten deze week echter de film toch te vertonen op eerste kerstdag, waarop de première was gepland. Een dag eerder was hij al te koop en te huur op internet, via onder meer YouTube en Google Play.

Kort nadat 'The Interview' online te zien was, werden de eerste illegale kopieën al snel gedeeld op torrentsites. De omstreden komedie werd volgens TorrentFreak in 20 uur tijd 750.000 keer gedownload.

27-12-2014 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Saved by the Bell'-acteur met kerst in de cel

'Saved by the Bell'-acteur met kerst in de cel

http://oi62.tinypic.com/2dhb1vp.jpg

Acteur Dustin Diamond zit achter de tralies. Volgens TMZ is de acteur uit de televisieserie 'Saved by the Bell' opgepakt omdat hij in een bar iemands leven in gevaar zou hebben gebracht met een mes.

Diamond, beter bekend als Samuel 'Screech' Powers in de serie, zou vanochtend zijn gearresteerd voor roekeloos gedrag en het bezit van een stilettomes en een verboden wapen. De eigenaar van de Amerikaanse bar zegt tegen TMZ dat Dustin en zijn vrouw ruzie hadden met een ander koppel dat een foto van hen nam. Het liep snel uit de hand tussen de twee koppels en volgens de bareigenaar trok de acteur een mes.

Op het moment dat de politie arriveerde, was het stel waarmee Diamond ruzie had al vertrokken.

27-12-2014 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slongs Dievanongs kiest (even) voor theatercarrière

Slongs Dievanongs kiest (even) voor theatercarrière

http://oi62.tinypic.com/s2vfw6.jpg

Rapster Slongs Dievanongs bewees in de 'Slimste Mens ter Wereld' dat ze van vele markten thuis is en ook met haar volgende carrièremove bewijst de Antwerpse dat ze van aanpakken weet. Slongs zal binnenkort namelijk op een ander soort podium te zien zijn: de buhne van het theater.

Songs Dievanongs zal in het najaar door Vlaanderen trekken met 'De Vaginamonologen', een theaterstuk geregisseerd door An Nelissen. Tegen Het Nieuwsblad vertelt Slongs dan ook dat een logische volgende stap is aangezien ze een theateropleiding heeft gevolgd.

Gelukkig zal de Antwerpse rapster haar muzikale carrière niet verwaarlozen. In april mogen we dan ook haar album verwachten.

27-12-2014 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy Van Wanten (54) zet haar kerstlingerie online

Wendy Van Wanten (54) zet haar kerstlingerie online

http://oi57.tinypic.com/2w3qs08.jpg

Als er één Bekende Vlaming is die maar al te graag een verwijzing maakt naar haar grote boezem, is het Wendy van Wanten wel. Zelf gokt Wendy dat haar cupmaat ongeveer rond de 95 à 100 E circuleert en dan kan het wel al eens moeilijk zijn om gepaste én mooie lingerie te vinden. Gelukkig wist de Kerstman wél waar hij een beha voor Van Wanten moest vinden.

Sinds deze ochtend staan er enkele interessante kiekjes op de Facebook-pagina van Wendy Van Wanten. De 54-jarige zangeres werd getrakteerd op een nieuw lingeriesetje van PrimaDonna en is dan ook duidelijk gelukkig met het cadeautje. "Mooie lingerie gekregen van Prima Donna!
Dank je wel Kerstman!", schrijft ze erbij.

Dankzij de foto's worden natuurlijk ook de trouwe fans van Wendy getrakteerd op een mooi kerstcadeau.

27-12-2014 om 01:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Naar 'The Interview' moeten kijken is van begin tot eind een marteling"

"Naar 'The Interview' moeten kijken is van begin tot eind een marteling"

http://oi62.tinypic.com/av1t0g.jpg

Na alle heisa is de omstreden Sony-film 'The Interview' dan toch bij het publiek geraakt. Een 200-tal Amerikaanse bioscopen vertonen de komedie sinds gisteren op het grote scherm, en Sony maakte hem ook online beschikbaar. Nu is de grote vraag: was deze film de grote hack die Sony ervoor moest verduren waard? Een greep uit de recensies.

"Noord-Korea kan gerust zijn: Amerika komt er minstens zo slecht van af als de communistische staat", schrijft Variety. Het entertainmentblad vindt de film niet de politieke satire die het had moeten zijn maar "plat als een leeg scheetkussen. Het is ongeveer zo grappig als voedseltekort."

"Het komt niet in de buurt van films als 'Borat' of 'Team America'", vindt The Hollywood Reporter. De film verzandt te veel in Westerse grappen en "zelf-feliciterende onwetendheid". De film heeft een paar geslaagde grappen waar je om kunt lachen, maar wordt toch vooral gekarakteriseerd door zijn middelmatige, adolescente humor.

Huisvaders

Dat er weinig achter de premisse van de film gezocht moet worden, onderschrijft ook Time Magazine. "Wie een coherente politiek satire verwacht, komt bedrogen uit." De film past volgens hen in het rijtje platte komedies die acteur en schrijver Seth Rogen al jaren maakt. "Er worden in het wilde weg grappen gemaakt, waarbij het lijkt alsof het niet uitmaakt of die daadwerkelijk grappig zijn."

Entertainment Weekly geeft 'The Interview' een C (6). Ook in deze recensie komt naar voren dat de satire mist in een film met een onderwerp dat hierom schreeuwt. "Een gevaarlijke komedie over een gevaarlijk regime zou niet veilig moeten zijn voor huisvaders." Vooral het acteerwerk van hoofdrolspeler James Franco is niet om over naar huis te schrijven.

Positieve noot

"Niemand had verwacht dat 'The Interview' hoge kunst zou zijn", foetert The Wall Street Journal, "maar naar de film moeten kijken is van begin tot eind een marteling. Hoe heeft zoiets de studio kunnen verlaten?"  

Helemaal geen positieve noot dan? Jawel, persbureau AP noemt 'The Interview' een film "die het verdient om gezien te worden". De film heeft moeite om de vreemdheid van Noord-Korea aan het licht te brengen, maar de poging is "bewonderenswaardig". De film krijgt drie van de vier sterren. "En ja, als je film door een totalitair regime wordt aangevallen krijg je een extra ster."

27-12-2014 om 01:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Exodus: Gods and Kings' verboden in Egypte

'Exodus: Gods and Kings' verboden in Egypte

http://oi60.tinypic.com/2j2wzf5.jpg

Bijbelse films kunnen altijd wel op enige vorm van controverse rekenen, dus het was een kwestie van tijd voordat 'Exodus: Gods and Kings', de nieuwe prent van Ridley Scott met Christian Bale in de rol van Mozes, ergens op de zwarte lijst terecht zou komen.

Dat Ridley Scott van het exodusverhaal een historisch epos zou maken, konden we al vermoeden: zijn voorliefde voor de grootschalige sandalenfilm kennen we al sinds onder meer 'Gladiator' en 'Kingdom of Heaven'. Dat hij het daarbij niet al te nauw zou nemen met de originele bijbelvertelling, stond eigenlijk ook in de sterren geschreven, sinds Scott enkele jaren geleden in een interview liet optekenen dat hij religie "the biggest source of evil" vindt.

En dat is ook wat de censuurcommissie van de Egyptische overheid hem nu officieel verwijt: 'Exodus: Gods and Kings' bevat "historische onjuistheden". De Rode Zee die niet gesplitst wordt door de staf van Mozes maar door een aardbeving, Joden die verantwoordelijk zouden zijn voor de bouw van de piramiden... Ondanks de inspanningen van Hollywood kon de film niet door de beugel van de Egyptische censuur.

"Deze film stelt de geschiedenis voor vanuit een zionistisch standpunt en verdraait de feiten", aldus de Egyptische minister van Cultuur.

Marokko

De 3D-film, die 140 miljoen dollar heeft gekost, is ook op het laatste moment in Marokko gecensureerd. Het Marokkaanse Cinema Center (CCM), dat de filmindustrie in het land nauwlettend in de gaten houdt, had nochtans groen licht gegeven voor de release van de film, die voor gisteren gepland stond.

Verschillende Marokkaanse bioscoopuitbaters getuigden echter aan Media24 dat ze "verbaal" waren aangeraden de film niet te vertonen. "Ik kreeg woensdag telefoon, met de bedreiging dat mijn bioscoop gesloten zou worden als ik de film in mijn programma opnam", verklaart Hassan Belkady, eigenaar van een bioscoop in Casablanca.

Mogelijk neemt de regering van het overwegend islamitische Marokko aanstoot aan de verfilming van de figuur van Mozes. In de islam is Mozes een profeet, en mag hij dus in principe niet afgebeeld worden.

27-12-2014 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Middleton meest stijlvolle vrouw van 2014

Kate Middleton meest stijlvolle vrouw van 2014

http://oi57.tinypic.com/1zlsmzb.jpg

Catherine, de echtgenote van prins William, is volgens de Britten de meest stijlvolle vrouw van het afgelopen jaar. Zij versloeg daarmee modeontwerpster Victoria Beckham en zangeres Cheryl Cole, die op plek twee en drie eindigden.

De Daily Mail hield een enquête onder tweeduizend Britten. De 32-jarige hertogin van Cambridge kreeg de hoogste waardering vanwege haar uitstekende kledingkeuze. "Tijdens al haar publieke optredens zag ze er imponerend uit, ze heeft nog nooit gefaald, zelfs niet tijdens haar zwangerschap. Het is dus niet verrassend dat ze gekozen is tot de meest stijlvolle vrouw van 2014'', zegt een woordvoerder van de modewebsite die het onderzoek uitvoerde.

Helemaal onderaan de lijst eindigde voormalig model Katie Price, die volgens de Britten door haar opzichtige kledingstijl de minst stijlvolle vrouw van 2014 is. Ook Kim Kardashian viel niet erg in de smaak. De realityster bleef Price nipt voor.

Eerder deze week bleek uit een rondvraag van de Belgische zender VTM dat de Vlamingen Catherine de mooiste prinses van Europa vinden, ook al draagt ze die titel niet. Koningin Máxima werd door VTM uitgeroepen tot mooiste koningin van ons continent.

27-12-2014 om 01:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp probeert van drank af te blijven

Johnny Depp probeert van drank af te blijven

http://oi59.tinypic.com/opnxvl.jpg

Johnny Depp probeert van de alcohol af te blijven. Sinds zijn gênante optreden tijdens een awardshow vorige maand, hebben zijn naasten erop aangedrongen dat de acteur hulp zoekt. Dat schrijft RadarOnline vandaag. De acteur zou weer verslaafd zijn aan drank en als dat niet verbetert, zou verloofde Amber Heard de relatie ook niet meer zien zitten.

Tijdens de 2014 Hollywood Film Awards maakte Depp een verwarde en volgens sommigen stomdronken indruk. Hij vloekte als een bootwerker en struikelde over zijn tekst van de autocue. "Dit is de raarste microfoon die ik ooit heb gezien'', zo zei Depp tijdens zijn entree op het podium. ''Ik ben niet goed in deze dingen'', vertelde Depp (51) het publiek. ''Ik bedoel, het is niet mijn avond.''

Sindsdien staat Depp minder in de spotlights om de tijd te hebben af te kicken, vertellen bronnen. Hij was niet aanwezig bij de première van zijn nieuwe film Into The Woods. Zijn filmmaatschappij zou hem vrij hebben gegeven. De acteur kampte al eerder met een alcoholverslaving. Vorig jaar vertelde hij in een interview dat hij al anderhalf jaar droog stond.

25-12-2014 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Amanda Bynes is helder en stabiel"

"Amanda Bynes is helder en stabiel"

http://oi61.tinypic.com/set3qv.jpg

Het gaat beter met Amanda Bynes. De actrice is van de medicijnen af en is sinds een paar dagen weer helder en stabiel, meldt TMZ. Insiders laten weten dat ze niet langer manisch is en zich weer helemaal normaal gedraagt. "Als je met haar praat, zou je niet denken dat ze schizofreen en bipolair is. Ze is heel helder", aldus een bron.

Amanda brengt haar dagen op aanraden van artsen door met lezen, yogalessen en meditatie. Dat helpt haar om haar stress te verminderen. Het gaat zelfs zo goed met Amanda dat haar ouders haar weer beperkte toegang tot haar bankrekening hebben gegeven.

Ze moet volgens de artsen wel rekening houden met een terugval. "Artsen hebben haar familie uitgelegd dat mensen met een dergelijke psychische aandoening zich soms maanden goed voelen, maar dan toch weer een terugval krijgen."

25-12-2014 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys hoopt vurig op een kerstbaby

Alicia Keys hoopt vurig op een kerstbaby

http://oi57.tinypic.com/2m7uiag.jpg

Alicia Keys hoopt op een kerstbaby. De hoogzwangere zangeres plaatste gisteren een foto van zichzelf in een zilveren glitterjurk op Instagram. Bij het kiekje schrijft ze dat als het kindje geboren wordt tijdens kerst, ze het zal laten weten.

Eind juli maakte Alicia op Instagram bekend dat ze samen met haar man Swizz Beatz haar tweede kindje verwacht. De 33-jarige Fallin'-zangeres is uitgerekend rond oudejaarsdag.

Swizz en Alica trouwden in 2010, ze hebben samen al een zoon: Egypt Daouad Dean (4).

25-12-2014 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Imitator Amy Winehouse: "Ik ben haar halfzus"

Imitator Amy Winehouse: "Ik ben haar halfzus"

http://oi59.tinypic.com/11s1c0h.jpg

Laura Jane Butler is de enige imitator van Amy Winehouse die de goedkeuring kan wegdragen van de ouders van de overleden zangeres. De vader van Amy kan het zelfs niet aanzien om Laura te zien optreden, zo veel lijkt ze op zijn dochter. Laura zelf denkt dat ze misschien wel de halfzus van Amy is, zo schrijft Daily Star.

De 43-jarige Laura Jane vermoedt dat ze een kind is van Mitch, de vader van Amy. Hij zou haar verwekt hebben voordat hij trouwde met Amy's moeder Janis, van wie hij intussen gescheiden is. Laura zelf is geadopteerd kort na haar geboorte, en weet niet wie haar biologische vader is.

Haar moeder wil niet vertellen wie de vader is. "Ik was eens op een feest en riep Mitch zijn naam. Hij draaide zich om en zei dat ik precies als Amy klonk. We lijken sowieso veel op elkaar, hebben dezelfde trekjes en bewegingen. Iemand van hun familie dacht dat ik ook bij hem hoorde. Maar ik wil geen problemen veroorzaken, ik ben goed bevriend met Mitch en Janis."

Een woordvoerder van Mitch doet het verhaal over het vermeende vaderschap af als onzin. Laura Jane zelf heeft ook geen bewijs, anders dan een onderbuikgevoel en haar gelijkenis met Amy.

25-12-2014 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe: "Geen datingshow op tv"

Lesley-Ann Poppe: "Geen datingshow op tv"

http://oi58.tinypic.com/34yv0k1.jpg

Er komt geen datingshow met 'La Poppe' op tv. Dag Allemaal schreef dat na Wendy Van Wanten, Phaedra Hoste en Pieter Loridon, ook Lesley-Ann Poppe zich aan een amoureuze speurtocht op televisie zou wagen maar zover komt het dus niet.

VTM ontkende al dat er gesprekken waren met Poppe en Lesley-Ann stuurde zelf deze tweet de wereld in: 'Lesley-Ann Poppe is niet in onderhandeling met VTM over een datingprogramma'.

Lesley-Ann en haar echtgenoot gingen afgelopen zomer uit elkaar. De 35-jarige blondine woont sinds de huwelijksbreuk alleen in haar luxeappartement in Antwerpen. "Het is erg, maar ik heb nooit een date", bekende ze eerder in Dag Allemaal. "Maar ik amuseer mij prima. En ik zal pas iemand gelukkig kunnen maken als ik weer volledig gelukkig ben met mezelf."

25-12-2014 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Bryan Ferry kritiek na zwaar verkeersongeval

Zoon van Bryan Ferry kritiek na zwaar verkeersongeval

http://oi57.tinypic.com/wqvuc3.jpg

Bryan Ferry's zoon Merlin ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De 24-jarige zoon van de Britse zanger en songwriter raakte maandagavond betrokken bij een ernstig auto-ongeluk, waarna hij bijna vier uur lang in de wagen vastzat.

Inmiddels is hij stabiel, weet de Britse krant The Telegraph. Het nieuws over het ongeluk werd bekend toen Merlins broer Otis op Twitter brandweerlieden bedankte voor het bevrijden van zijn broer.

"Bedankt dat jullie mijn broer levend hebben gered uit de auto, die meer lijkt op een verfrommelde tinnen blik. We blijven bidden."

Het ongeluk gebeurde in de regio Shropshire, niet ver van de plaats Cressage. Merlin werd met spoed naar het Queen Elizabeth ziekenhuis in Birmingham gebracht. Hij zou meerdere botbreuken en een hoofdwonde hebben.

25-12-2014 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer nummers van Madonna uitgelekt

Weer nummers van Madonna uitgelekt

http://oi59.tinypic.com/2w4h7jp.jpg

Er zijn opnieuw nummers uitgelekt van Madonna. Na dertien nummers vorige week zijn er dit keer nog veertien nieuwe nummers op internet verschenen. Een van de gelekte nummers is een samenwerking met Pharrell.

Madonna reageerde kort na de eerste lek al woedend. Ze noemde de hack een "artistieke verkrachting" en een "vorm van terrorisme", de post werd kort daarna verwijderd. Er werd geschreven dat haar hele nieuwe album 'Rebel Heart' nu online zou staan, maar dat ontkende de zangeres. Volgens haar zouden het demo-opnamen zijn die een tijd geleden al waren gestolen.

Maandag gaf ze zes nieuwe nummers vrij. "Ik heb liever dat mijn fans de hele versies horen van mijn nieuwe nummers dan de flarden die nu op het internet te vinden zijn. Zie deze nummers maar als een vroeg kerstcadeau", liet ze toen in een verklaring aan BBC weten.

Onder de nieuwe set nummers zijn volgens New York Daily News titels als 'Beatiful Scars', 'Tragic Girl', 'Freedom', 'Iconic', 'Nothing Lastst Forever' en 'Veni Vidi Vici'. De samenwerking met Pharrell zou de titel 'Back That Up (Do It)' hebben.

25-12-2014 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!