Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Legerofficier is mogelijk echte vader van prins Harry"

"Legerofficier is mogelijk echte vader van prins Harry"

http://oi60.tinypic.com/21jsvnn.jpg

Niet prins Charles, maar legerofficier James Hewitt zou de biologische vader zijn van prins Harry (30). Althans dat is het verhaal wat in een nieuw West End-toneelstuk 'Truth, Lies, Diana' centraal staat. Het gerucht naar aanleiding van Hewitt en zijn affaire met Diana is niet nieuw. Wel heeft hij nu kenbaar gemaakt dat hij al een relatie met haar had maanden voordat Harry werd geboren.

Een onthulling waardoor diverse Engelse media opnieuw aandacht besteden aan de geruchtenstroom of Harry misschien een kind is van de roodharige legerofficier. Jon Conway, de schrijver van het toneelstuk, heeft naar eigen zeggen nauw samengewerkt met Hewitt en hem geïnterviewd.

Onthulling
"Hij onthulde tijdens onze gesprekken iets opmerkelijks en hij stond toe dat ik deze informatie gebruikte in het stuk," aldus Conway. "Het gaat om het feit dat hij een relatie kreeg met Diana 18 maanden voordat prins Harry werd geboren."

Conway omschrijft zijn toneelstuk als een 'feitelijk' drama waarin wordt geprobeerd de "geheimen van Diana en over haar en haar dood die de gevestigde orde probeerde te verbergen, te onthullen". Hij wil niet suggeren dat ze bijvoorbeeld is vermoord, maar wel dat het publiek zich afvraagt of hen de waarheid is verteld. "Kijkers kunnen daarna hun eigen conclusies trekken."

Waarheid
In een scene in het toneelstuk vertelt het personage Hewitt aan een journalist dat hij en Diana hun "relatie begonnen voordat Harry was geboren". "Dat bewijst niet dat ik zijn vader ben, maar het is een onwelkome waarheid." Gevraagd naar of hij weet wie de vader is van Harry, antwoordt 'Hewitt' in het stuk: natuurlijk weet ik dat.

Hewitt heeft bevestigd dat hij gesprekken met Conway heeft gevoerd en hij laat weten dat de verhaallijn klopt. Wel ontkende ontkende hij zelf het script te hebben gelezen.

DNA-test
Halverwege de jaren 90 werd de affaire tussen Hewitt en Diana openbaar. Lange tijd daarna werd er gespeculeerd of hij de mogelijke vader van Harry kon zijn. Volgens een verklaring van het Britse koningshuis begon de affaire echter niet voor 1986, twee jaar nadat Harry was geboren.

News of the World gebruikte in 2003 een verloren haar van Harry om een DNA-test te laten uitvoeren. De test bleek negatief.

Hewitt zelf ontkende in 2003 ook stellig dat hij de vader van Harry is, wel gaf hij toe dat er enige overeenkomsten tussen de twee waren. "Er is werkelijk geen enkele mogelijkheid dat ik Harry's vader ben," zei hij toen.

"Ik kan je verzekeren dat ik dat niet ben. Ik moet toegeven dat we door onze rode haren op elkaar lijken. Ik heb deze vergelijkingen nooit aangemoedigd en hoewel ik lange tijd met Diana was, wil ik voor eens en altijd duidelijk maken dat ik niet Harry's vader ben." Ook voegde Hewitt destijds aan zijn verklaring toe dat Harry een peuter was toen hij Diana ontmoette.

29-12-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby huurt privédetectives in

Bill Cosby huurt privédetectives in

http://oi58.tinypic.com/mcy8f7.jpg

Bill Cosby heeft een klein leger privédetectives ingehuurd. De 77-jarige komiek betaalt de speurneuzen honderdduizenden dollars om informatie op te spitten die zijn vermeende slachtoffers in diskrediet kunnen brengen, weet New York Post.

Meer dan 25 vrouwen beschuldigen Cosby er ondertussen van hen gedrogeerd en/of seksueel misbruikt te hebben. In een poging zijn vermeende slachtoffers te bestrijden zoekt Cosby nu naar acties en gebeurtenissen uit het verleden van de vrouwen om hen in een kwaad daglicht te kunnen zetten.

"Als je tegen de wereld zegt dat ik dit jou heb aangedaan, dan moet de wereld ook weten wat voor soort persoon jij bent. Wie is dat precies die dat allemaal zegt'', zou Cosby recentelijk gezegd hebben tijdens een vergadering met zijn juridische en pr-team, onthult een ingewijde. ''De strategie is niet nieuw. Het is vrij simpel. Jij zegt dat ik een slechte man ben. Laten we eens bekijken of de pot de ketel verwijt dat die zwart ziet'', besluit de bron.

Cosby ontkent vooralsnog alle aantijgingen.

29-12-2014 om 09:58 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
28-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaley Cuoco herstelt van operatie

Kaley Cuoco herstelt van operatie

http://oi60.tinypic.com/30myhrd.jpg

Kaley Cuoco herstelt momenteel van een operatie aan haar bijholtes. De Big Bang-actrice wordt goed verzorgd door haar man en haar honden, zo laat de blondine weten via Instagram.

Kaley werd op tweede kerstdag geopereerd. ''Ik had de bijholte-operatie al een jaar uitgesteld, maar ik heb het nu eindelijk gedaan. Voor degenen die denken dat ik een neuscorrectie heb ondergaan: ik dacht het niet. Ik wil mijn fantastische man en lieve honden bedanken voor de goede zorg'', schreef de actrice bij een foto van zichzelf in bed.

Cuoco's man Ryan Sweeting is erg zorgzaam, zo bleek al uit een eerdere post. ''Het eerste wat ik zag na de operatie was mijn prachtige engel van een man. Hij is er voor me. Altijd. Hij zorgt ontzettend goed voor me. Ik hou van mijn schatje. Hij is perfect'', stond bij een kiekje van de twee in een ziekenhuisbed.

Gelukkig is er over een paar dagen ook wat te vieren voor Kaley. De actrice is op 31 december een jaar getrouwd met Ryan.

28-12-2014 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Han Solo-film met Aaron Paul in de maak"

"Han Solo-film met Aaron Paul in de maak"

http://oi60.tinypic.com/wlrjeo.jpg

'Star Wars VII: The Force Awakens' komt pas eind volgend jaar in de zalen, maar er zijn nu al geruchten over een spin-off waarin Aaron 'Jesse Pinkman' Paul een van de hoofdrollen op zich zou nemen. Het zou de eerste spin-off zijn van de populairste science fiction-franchise ter wereld.

Voorlopig gaat het echter enkel om geruchten. Volgens een bericht op de Star Wars fansite 'Making Star Wars' kreeg de productie de codenaam 'Luminac Industrial Goods'. Paul Ward, hoofdredacteur van de fansite, beweert dat zijn informatie van een bron komt die eerder al correcte informatie en foto's doorspeelde van 'Star Wars VII: The Force Awakens'.

Aaron Paul, de acteur die beroemd werd door zijn vertolking van Jesse Pinkman in de hitserie 'Breaking Bad', zou een van de castleden in de nieuwe film zijn. Het is niet duidelijk of Paul ook de rol van Han Solo op zich zal nemen. Wie de rol van Han Solo ook moge spelen, het zal moeilijk zijn om de prestatie van Harrison Ford te overtreffen. Ford kruipt in 'The Force Awakens' overigens opnieuw in de rol van Han Solo.

28-12-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse Harry Potter-acteur David Ryall overleden

Britse Harry Potter-acteur David Ryall overleden

http://oi57.tinypic.com/23urg4x.jpg

De Britse film- en toneelacteur David Ryall is, 79 jaar oud, op kerstdag overleden. Dat meldt vandaag de openbare omroep BBC. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt. Ryall is bij het jongere filmpubliek bekend als de magiër Elphias Doge in "Harry Potter and the Deathly Hallows, Part I" (2010) - ter vervanging van Peter Cartwright; verstokte tv-kijkers (her)kennen zijn gezicht van optredens in een resem BBC-reeksen, waaronder 'Midsomer Murders', 'Lewis' en 'State of Play'.

Ryall speelde ook bijrollen in, onder andere, de David Lynch-klassieker 'The Elephant Man', de remake uit 2004 van 'Around the world in 80 days' en, dit jaar nog en enkel geweten door iemand die de eindaftiteling integraal volgt, Mike Leighs 'Mr Turner'. In zijn carrière speelde Ryall niet minder dan driemaal de rol van Winston Churchill, telkens in vrij onbekende tv-producties

28-12-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Adele en vader van haar zoon wonen niet meer samen"

"Adele en vader van haar zoon wonen niet meer samen"

http://oi61.tinypic.com/w9xock.jpg

Zangeres Adele woont niet meer samen met de vader van haar zoon. De Britse brengt heel veel tijd in Londen door, terwijl haar partner Simon Konecki meer in de badstad Brighton leeft.

De 26-jarige mama en haar 40-jarige Simon werden voor het laatst met Halloween gespot. De twee woonden samen in een chique strandhuis in Brighton, maar gisterenavond werd onthuld dat ze elkaar de laatste acht weken nauwelijks gezien hebben. Zij zou veel tijd doorbrengen in haar moeders huis in Zuid-Londen. Samen heeft het koppel een tweejarige zoon Angelo.

Vorige week kon Adele niet naar het huwelijk van haar vriend Elton John gaan. Ze schreef wel een verontschuldigend briefje. "Proficiat mijn geliefden. Beleef een prachtige dag. Sorry dat we er niet bij kunnen zijn. We zien elkaar in 2015. Liefs van Adele, Simon en Angelo. X" Eerder had de Britse al op Twitter de geruchten ontkend dat zij en Simon getrouwd zouden zijn.

Fans van de erg populaire zangeres wachten al lang op haar derde album. Dat was gepland voor Kerstmis, maar is blijkbaar nog niet af en er werd nog geen nieuwe datum onthuld.

28-12-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's kerst op Barbados: dat ziet er zo uit

Rihanna's kerst op Barbados: dat ziet er zo uit

http://oi62.tinypic.com/w9xm34.jpg

Geen sneeuw voor Rihanna, want deze zangeres geniet momenteel van een hete eindejaarsperiode op Barbados. Samen met familie en vrienden viert ze kerst in outfits die wel erg weinig om het lijf hebben.

Het is duidelijk dat Rihanna niet in overdreven mate genoten heeft van de feestmaaltijde. Haar rode bikini onthult dat haar lichaam even strak als voorheen is. Gisterenavond trakteerde ze haar volgers zelfs op een artistieke naaktfoto bij een ondergaande zon. Op kerstdag zelf liet ze de wereld meegenieten van haar boezem met een selfie uit een bijzonder perspectief.

Rihanna is nu op Barbados, haar thuisland, om de feestdagen met familie en vrienden door te brengen. 

28-12-2014 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber neemt korte pauze

Justin Bieber neemt korte pauze

http://oi57.tinypic.com/2dsoig2.jpg

Justin Bieber neemt een korte break. Dat blijkt uit een post op Instagram. "Mijn break is met een reden. Jullie zullen het snel zien. Bedankt voor jullie geduld", luidt de cryptische boodschap van de 20-jarige popzanger bij een foto van zichzelf.

Bieber bracht in 2012 zijn derde studioalbum Believe uit. In december 2013 verscheen er nog een compilatiealbum genaamd Journals. De popzanger heeft de afgelopen twee jaar een aantal samenwerkingen gedaan met andere artiesten, maar de aankondiging van nieuw solowerk bleef uit.

Het kan dus ook zijn dat Justin met zijn cryptische Instagrampost doelt op een nieuwe plaat die eraan zit te komen. De ex van Selena Gomez zei namelijk eerder al tegen Hustle TV dat hij een spectaculaire comeback heeft gepland voor 2015. ''Het wordt een fantastisch nieuw hoofdstuk voor mij'', zei hij toen.

28-12-2014 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idris Elba reageert op James Bond-geruchten: "Moet 007 niet knap zijn?"

Idris Elba reageert op James Bond-geruchten: "Moet 007 niet knap zijn?"

http://oi61.tinypic.com/20q1eef.jpg

"Idris zou de volgende Bond moeten zijn", zo mailde Sonybaas, Amy Pascal, ongeveer een jaar geleden. Vorige week brachten hackers die mail naar buiten. Sindsdien ontstond er enige heisa, omdat Idris Elba een zwarte acteur is. De man reageerde laconiek op twitter: "Moet 007 niet knap zijn? Blij dat jullie denken dat ik een kans maak'" Een tweet met ironische ondertoon want Elba liet hem opzettelijk vergezellen van een weinig flatterende foto van zichzelf.

Huidig 007-acteur, Daniel Craig, heeft alvast getekend voor nog één James Bondfilm, Spectre, die voorzien is voor november volgend jaar. Dat wordt Craigs vierde. Daarna zoekt men hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Bondfiguur. De zevende incarnatie al van de historische spion die schrijver Ian Fleming in het leven riep.

De 42-jarige Britse acteur, Idris Elba, zou dus in aanmerking komen. We kennen Elba vooral als Luther, Nelson Mandela en als ster in The Wire. Maar zelfs anno 2014 is de eventuele kandidatuur van de zwarte acteur niet evident. De conservatieve Amerikaanse radiopresentator, Rush Limbaugh, zei al dat dit niet kon. "James Bond was altijd al blank en Schots, punt. Dat is nu eenmaal wie James Bond is."

Dat er tot nog toe maar één Schot de rol van 007 vertolkte, lijkt hem niet te store. Dat was uiteraard Sean Connery.

28-12-2014 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topchef Peter Goossens gaat fraudezaak over Hof van Cleve afkopen

Topchef Peter Goossens gaat fraudezaak over Hof van Cleve afkopen

http://oi61.tinypic.com/idylcm.jpg

De meest bekroonde chefkok van België, Peter Goossens, onderhandelt met de fiscus en het gerecht om een vervolging voor belastingontduiking af te kopen. Dat bericht De Tijd vandaag.

De sterrenchef kijkt aan tegen een vervolging voor de strafrechter. Een onderzoek tegen Goossens en zijn echtgenote Lieve Fermans, mede-eigenares van het restaurant, is na meer dan drie jaar afgerond. De speurders ontdekten dat geknoeid is met de boekhouding van Hof van Cleve, met de bedoeling belastingen te ontduiken. Dat zou al jaren gebeuren, zolang de speurders konden teruggaan in de tijd om de financiële gegevens uit te pluizen.

De Tijd vernam dat Goossens gesprekken voert om zijn vervolging af te kopen. Hij wil onderhandelen met het gerecht en de Bijzondere Belastingsinspectie over een minnelijke schikking.

27-12-2014 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A.F.Th. van der Heijden werkt aan roman over rampvlucht MH17

A.F.Th. van der Heijden werkt aan roman over rampvlucht MH17

http://oi60.tinypic.com/2wpmn4o.jpg

Schrijver A.F.Th. van der Heijden werkt aan een roman die is geïnspireerd op MH17, de vlucht die afgelopen zomer boven het oosten van Oekraïne werd neergehaald. In het boek probeert de 26-jarige oorlogsfotograaf Natan Haandrikman helderheid te krijgen over de vliegramp. Dat liet Van der Heijden vandaag weten aan entertainmentnieuwsdienst BuzzE.

Het boek heeft als werktitel MX17. Het moet in het najaar van 2015 uitkomen.

Het personage van Haandrikman is volgens Van der Heijden gebaseerd op zijn zoon Tonio. Die overleed in 2010 op 21-jarige leeftijd door een verkeersongeluk. Een jaar na het ongeluk publiceerde Van der Heijden het boek 'Tonio', dat veel prijzen won.

Volgens Van der Heijden wordt MX17 "een fictieve roman waarin ik een aantal actuele zaken aan de kaak wil stellen. Het is oorlog in Europa en in de wereld, en daar wil ik een aantal dingen over melden die ik ophang aan deze vreselijke ramp. Alle lijnen komen samen bij de vliegramp."

27-12-2014 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thé Lau ging 2015 niet halen door kanker, maar gaat weer op tournee

Thé Lau ging 2015 niet halen door kanker, maar gaat weer op tournee

http://oi59.tinypic.com/vo5z6a.jpg

Hij heeft zijn deadline overschreden en nu gaat hij zelfs weer op tournee. Thé Lau (62) is komend voorjaar één van de namen op de affiche van Saint Amour. "De kanker heeft me geleerd om kansen genadeloos te pakken", zegt de Nederlandse zanger die binnenkort ook een balletje gaat slaan met Kim Clijsters.

Dertien voorstellingen staan er op de website van Saint Amour, de jaarlijkse literaire tournee door Nederland en België. AKO-winnaar Stefan Hertmans zal voorlezen uit 'Oorlog en Terpentijn', Thé Lau gaat reciteren uit zijn roman 'Juliette'. De Nederlandse première is op 5 februari, de eerste voorstelling in Vlaanderen is op 11 februari in Sint-Niklaas. Op zich allemaal geen wereldschokkend nieuws, ware het niet dat de auteur van The Scene-hits als 'Blauw' en 'Iedereen Is Van De Wereld' in maart van dit jaar liet weten dat hij nog slechts 6 tot 9 maanden te leven had. De keelkanker die in eerste instantie bedwongen leek, was toch uitgezaaid en kon niet langer worden behandeld.

"Ik heb mijn eigen deadline overleefd. Hoe gek het ook klinkt, ik voel me prima. Fysiek voel ik me steeds sterker. Een glas wijn laat ik niet staan en met roken ben ik opnieuw begonnen toen ik de diagnose te horen kreeg dat ik ongeneeslijk ziek was. Met mijn arts heb ik de afspraak gemaakt dat ik hem bel wanneer ik me slecht begin te voelen. Welnu, ik kan me niet herinneren wanneer ik hem voor het laatst heb gesproken." Bang om te sterven? Nog steeds niet. "Alleen voor de periode voordien, waarin de dood zich zal aandienen. Maar voorlopig sta ik daar weinig bij stil. Misschien twee of drie keer per dag, meer niet. Echt waar, ik heb me in lange tijd niet zo goed gevoeld."

27-12-2014 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber doet zichzelf een privéjet cadeau met kerst

Justin Bieber doet zichzelf een privéjet cadeau met kerst

http://oi61.tinypic.com/316xnon.jpg

Geen paar sokken of een Bongobon voor Justien Bieber met kerst dit jaar. De Canadese popster heeft zichzelf een groter cadeau gedaan. Justin heeft een nieuwe privéjet gekocht en daar is hij best wel fier op.

Het meisjesidool zette prompt een selfie in zijn nieuw stuk speelgoed op zijn Instagramaccount. 'Een nieuwe jet voor kerst, en het is een mooie', luidt het verhelderende onderschrift bij het beeldje. En gelijk heeft ie. Een tweede foto is oogverblindend, zo prachtig is zijn nieuwe jet met lederen zetels én minibar.

Bieber kan zich die luxe veroorloven. Hij staat immers niet voor niets in de Forbeslijst van jonge topverdieners. Volgens het Amerikaanse zakenblad verdiende Bieber op een jaar tijd 80 miljoen dollar...

27-12-2014 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse kindjes krijgen niet genoeg van 'Frozen'

Vlaamse kindjes krijgen niet genoeg van 'Frozen'

http://oi61.tinypic.com/2d9bm7b.jpg

Zo'n hit dat hij meer dan één jaar later opnieuw in de zalen komt. De Disney-film 'Frozen' is vanaf volgend weekend nog eens te zien in de bioscoop. En dat terwijl de dvd's al als zoete broodjes over de toonbank gaan. "Heel wat kinderen willen hem nog eens zien", klinkt het.

'Let it go' of 'Laat het los' is de oorwurm die Disney-hit 'Frozen' voortbracht. Een motto dat voor Vlaamse kinderen niet geldt, want van ijsprinsesjes Elsa en Anna kunnen ze allerminst afscheid nemen. De animatiefilm - de grootste aller tijden - kwam begin december 2013 in de zalen, maar krijgt nu uitzonderlijk een 're-release'. Vanaf 4 januari toont Kinepolis hem opnieuw, en dat elke woensdag-, zaterdag- en ­zondagnamiddag, voor onbepaalde duur.

"We kregen heel veel vragen om hem opnieuw te draaien", vertelt Myriam Dassonville van ­Kinepolis. "Hij is enorm populair bij veel gezinnen en kindjes. En het is ook een typische, gezellige winterfilm. Ideaal voor deze periode van het jaar." Tot nu gingen meer dan 340.000 mensen in Kinepolis naar de Oscar-winnende film kijken. In heel België bracht hij al meer dan 5,8 miljoen euro in het laatje. ­Wereldwijd gaat het om meer dan één miljard euro, wat 'Frozen' de vijfde grootste kaskraker ooit maakt. Enkel 'Avatar', 'Titanic', 'The Avengers' en 'Harry ­Potter' deden beter.

27-12-2014 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent neemt afscheid van Walter De Buck

Gent neemt afscheid van Walter De Buck

http://oi59.tinypic.com/6p9r15.jpg

In de Gentse Bijloke namen vanmiddag ruim duizend mensen afscheid van Walter De Buck. Familie en vrienden brachten persoonlijke getuigenissen en er klonk veel muziek "een van de krachtigste wapens in zijn strijd voor de democratisering van de kunst, " herinnerde zijn vriend en voormalig buurman Bob De Moor.

Het eerbetoon begon en eindigde met een groot applaus. Zijn kleindochter Maaike nam het eerste woord en omschreef haar grootvader als "een man die mensen raakte door te doen wat hij wilde doen, door te zijn wie hij wou zijn. Hij was veel tegelijkertijd, maar altijd gewoon zichzelf", klonk het. "Dag geleefde handen, dag wijze woorden, dag grijze baard met kriebelkusjes."

Heropstart Gentse Feesten
In zijn afscheidsrede herinnerde acteur en regisseur Bob De Moor hoe De Buck in de jaren zestig zijn buurman werd Bij Sint-Jacobs en er de basis legde voor de heropstart van de Gentse Feesten. "Ik gaf er mijn ogen de kost. Niet alleen aan de naakttekeningen van Walter, die overigens vrij snel in beslag werden genomen door het parket, maar aan alles wat getoond en opgevoerd werd. Walter had het bijzondere talent om mensen samen te brengen. Al vlug werd het huis een 'trefpunt' voor kunstenaars, marginalen en progressieve studenten."

De Moor verwees ook naar Walter De Bucks boek 'Partituur van een Gents rebel': "Voor mij blijf creativiteit de belangrijkste stimulans in het leven. Het helpt me bij de zoektocht naar mezelf, het geeft me vreugde en troost bij het dwalen door een imaginaire wereld", citeerde hij.

Gent en Gents weer op de kaart gezet
De Buck zette Gent en het Gents weer op de kaart, herinnerde De Moor. "Ons leren feesten, fanfares laten toeteren, een Big Band geleid, een openluchtcinema uit de grond gestampt, voorzitter geweest van de legendarische voetbalploeg 'Dynamo Martiko'. Hij is de verwekker van ontelbare kinderen, goeroe, redder van het werk van Karel Waeri, oprichter van het Nieuwpoorttheater, bouwer van de barge, bezieler van de georganiseerde anarchie, stichter van het lunchtheater, bezieler van Loods 13 en bovenal beeldhouwer."

Katalysator
Kunstenaar Luc Daels, samen met De Buck een van de drijvende krachten achter Trefpunt en de heropstanding van de nieuwe Gentse Feesten, omschreef Walter als een 'katalysator'. "Zonder zichzelf te veranderen kon hij andere mensen een stoot geven zodat ze in het vervolg van hun leven een beetje anders werden en dingen deden die ze van zichzelf nooit hadden verwacht", zei Daels, die zijn vriend een zeer complexe persoonlijkheid aanschreef. "Hij had als het ware verschillende personaliteiten verenigd in één, en dat verklaart een beetje het hele grote gebied van zijn activiteiten en interesses."

Muziek
In de concertzaal van de Gentse Bijloke brachten onder meer Patrick Riguelle, Roland Van Campenhout, Alex Rambaut, Yves Meersschaert en verschillende andere muzikanten waar De Buck mee samenwerkte, zijn nummers zoals 'k Ben al zo lang op weg geweest' en 'k Zou zo gere wille leven leven", maar ook ander werk, zoals het Franse amoureuze strijdlied 'Le temps des cérises', dat De Buck nog met Riguelle zong. In de zaal zaten veel Gentenaars en (Gentse) muzikanten en artiesten, onder meer ook Zjef Vanuytsel en Johan Verminnen.

Walter De Buck laat een echtgenote (Mia) na en negen kinderen, achttien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. Die staan allemaal met voornaam op het rouwprentje, met op de voorkant een zwart-witfoto en een tekst uit 1953.

27-12-2014 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson topless te zien in nieuwe film

Emma Watson topless te zien in nieuwe film

http://oi60.tinypic.com/jrw6s8.jpg

Emma Watson is met ontbloot bovenlijf te zien in haar nieuwe film Regression. Dat onthult The Sun.

Bioscoopgangers die een sexy scene verwachten, komen bedrogen uit. De dramafilm, waarin ook Meryl Streep en Ethan Hawke te zien zijn, vertelt het verhaal van een vader die wordt gearresteerd voor het seksueel misbruiken van zijn dochter (Watson).

Regression komt pas in augustus 2015 in de bioscoop, maar de film heeft al een voorvertoning gehad in de Verenigde Staten. Bezoekers zouden niet erg gecharmeerd zijn van de topless Emma. De scene met Watsons ontblootte bovenlijf wordt 'onnodig' genoemd.

27-12-2014 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Films met Jennifer Lawrence brengen meeste op

Films met Jennifer Lawrence brengen meeste op

http://oi59.tinypic.com/if973c.jpg

Een film met Jennifer Lawrence lijkt bijna gegarandeerd een kaskraker te worden. De 24-jarige actrice sleepte afgelopen jaar het meeste geld binnen voor de Hollywoodbonzen, zo berekende magazine Forbes.

Jennifer verdiende in 2014 het allermeest van alle acteurs en actrices in Hollywood met haar films 'The Hunger Games: Mockingjay - Part 1' en 'X-Men: Days of Future Past'. De blockbusters brachten in totaal wereldwijd ruim 1,1 miljard euro in het laatje. Chris Pratt staat op de tweede plek. De Hollywoodhunk was afgelopen jaar te zien in 'Guardians of the Galaxy' en te horen in 'The Lego Movie'. De films brachten gezamenlijk zo'n 982 miljoen euro op. Scarlet Johansson is derde in de lijst. Haar films 'Captain America: The Winter Soldier', 'Lucy' en 'Under the Skin' leverden 964 miljoen euro op.

De acteurs die het meeste betaald krijgen zijn niet altijd de acteurs die het meeste geld verdienen voor de filmstudio's. Dat bleek begin deze week toen Forbes een tegenovergesteld lijstje publiceerde. Hieruit bleek dat films van Adam Sandler het minst opbrengen in vergelijking met het salaris dat hij betaald krijgt. De komisch acteur haalt 'slechts' 3,20 dollar binnen voor iedere dollar die hij betaald krijgt.

27-12-2014 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Interview' brengt ruim miljoen dollar op

'The Interview' brengt ruim miljoen dollar op

http://oi57.tinypic.com/ie2k3s.jpg

Hoewel hij woensdag slechts in een beperkt aantal Amerikaanse bioscopen te zien was, heeft de film 'The Interview' al meer dan 1 miljoen dollar (ongeveer 820.000 euro) opgebracht. Dat heeft Sony Pictures meegedeeld.

In de film, die 44 miljoen dollar heeft gekost, beramen Amerikanen een plan om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un te vermoorden. Producent Sony trok de film een week voor hij in première zou gaan, terug na een grootschalige hack. Daarvoor was volgens de Amerikaanse federale recherche FBI Noord-Korea verantwoordelijk. Bioscopen wilden de film niet meer vertonen, omdat zij met terreuraanslagen werden bedreigd.

Meer dan 300 bioscopen besloten deze week echter de film toch te vertonen op eerste kerstdag, waarop de première was gepland. Een dag eerder was hij al te koop en te huur op internet, via onder meer YouTube en Google Play.

Kort nadat 'The Interview' online te zien was, werden de eerste illegale kopieën al snel gedeeld op torrentsites. De omstreden komedie werd volgens TorrentFreak in 20 uur tijd 750.000 keer gedownload.

27-12-2014 om 02:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Saved by the Bell'-acteur met kerst in de cel

'Saved by the Bell'-acteur met kerst in de cel

http://oi62.tinypic.com/2dhb1vp.jpg

Acteur Dustin Diamond zit achter de tralies. Volgens TMZ is de acteur uit de televisieserie 'Saved by the Bell' opgepakt omdat hij in een bar iemands leven in gevaar zou hebben gebracht met een mes.

Diamond, beter bekend als Samuel 'Screech' Powers in de serie, zou vanochtend zijn gearresteerd voor roekeloos gedrag en het bezit van een stilettomes en een verboden wapen. De eigenaar van de Amerikaanse bar zegt tegen TMZ dat Dustin en zijn vrouw ruzie hadden met een ander koppel dat een foto van hen nam. Het liep snel uit de hand tussen de twee koppels en volgens de bareigenaar trok de acteur een mes.

Op het moment dat de politie arriveerde, was het stel waarmee Diamond ruzie had al vertrokken.

27-12-2014 om 02:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slongs Dievanongs kiest (even) voor theatercarrière

Slongs Dievanongs kiest (even) voor theatercarrière

http://oi62.tinypic.com/s2vfw6.jpg

Rapster Slongs Dievanongs bewees in de 'Slimste Mens ter Wereld' dat ze van vele markten thuis is en ook met haar volgende carrièremove bewijst de Antwerpse dat ze van aanpakken weet. Slongs zal binnenkort namelijk op een ander soort podium te zien zijn: de buhne van het theater.

Songs Dievanongs zal in het najaar door Vlaanderen trekken met 'De Vaginamonologen', een theaterstuk geregisseerd door An Nelissen. Tegen Het Nieuwsblad vertelt Slongs dan ook dat een logische volgende stap is aangezien ze een theateropleiding heeft gevolgd.

Gelukkig zal de Antwerpse rapster haar muzikale carrière niet verwaarlozen. In april mogen we dan ook haar album verwachten.

27-12-2014 om 01:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!