Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."BBC schrapt docu over prinses Diana op aandringen van prins Charles"

"BBC schrapt docu over prinses Diana op aandringen van prins Charles"

http://oi59.tinypic.com/28woyzk.jpg

De Britse openbare omroep BBC schrapt de uitzending van de tweedelige documentaire 'Reinventing the Royals' over de nasleep van het overlijden van prinses Diana. Prins Charles zou de BBC onder druk hebben gezet en gedreigd met een rechtszaak. Dat melden diverse Britse media.

In de documentaire, die aanstaande zondag zou worden uitgezonden, wordt gesteld dat de Britse koninklijke familie PR-experts inschakelde en omstreden tactieken bezigde. Alles werd in het werk gesteld opdat de Britten na de dood van prinses Diana de relatie van prins Charles en zijn minnares Camilla Parker-Bowles zouden aanvaarden.

Goedgekeurd door hoogste kader
De documentaire was nochtans goedgekeurd door de advocaten en het hoogste kader van de BBC. Nieuwschef James Harding greep te elfder ure in. Aangenomen wordt dat dit gebeurde nadat advocaten in dienst van prins Charles en Camilla bezwaar hadden gemaakt.

Slechte vader, slechte echtgenoot
Omdat de afgelasting zo laat kwam, staan al details over de docu in Radio Times, het programmablad van de BBC. Zo bevat de docu het eerste tv-interview met Sandy Henney, die perssecretaresse was voor prins Charles toen Diana overleed. Zij verklaart hoe bezorgd ze was om het imago van prins Charles. "Hij kreeg toen scherpe kritiek: slechte vader, slechte echtgenoot. Hij was gekwetst. Wat wil je? Als je een kalende man van middelbare leeftijd hebt en een knappe prinses, moet je niet raden wie het meest in de media zal worden opgevoerd".

Blackadder
Volgens de presentator van de omstreden documentaire, Steve Hewlett, huurde prins Charles destijds spin doctor Mark Bolland in. Prinsen Harry en William noemden hem 'Blackadder'. Bolland moest het beeld van prins Charles bijstellen door hem op te voeren als de alleenstaande, liefhebbende vader.

Daarnaast moest hij ook alles in het werk stellen opdat de bevolking Charles' minnares Camilla zou aanvaarden. Paleisinsiders kenden die campagne als 'Operation Mrs PB'.

Een woordvoerder van de BBC houdt het erop dat de uitzending van de docu wordt uitgesteld "tot enkele problemen over het gebruik van archiefmateriaal van de baan zijn".

30-12-2014 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje en Kevin gaan samenwonen

Josje en Kevin gaan samenwonen

http://oi57.tinypic.com/2zt8u92.jpg

Kevin Janssens (35) en de Nederlandse K3-zangeres Josje Huisman (28) gaan samenwonen. Dat heeft een vriend van het koppel aan TV Familie onthuld.

De twee deden onlangs mee aan het dansprogramma Dansdate op VTM. "De finale hebben ze dan misschien niet gewonnen, maar op liefdesgebied hebben ze wel gescoord", zegt de bron. De twee hadden het de afgelopen maanden zo druk dat ze uit elkaar begonnen te groeien, maar de deelname aan Dansdate bracht hen dichter bij elkaar.

Volgens de vriend was de show een kantelpunt in hun relatie en hebben ze kort daarna besloten te gaan samenwonen. Ze zouden de perfecte locatie hebben gevonden in de Antwerpse districtsgemeente Berchem. De twee zijn momenteel bezig met de inrichting. Voorlopig houden ze ook allebei nog hun eigen woning aan.

Onlangs hintte Josje op social media al over de verhuizing met een selfie vanuit een bestelwagen. "Die zat vol spullen en kleding uit haar appartement", weet de bron. Die zegt dat het voor Josje niet snel genoeg kan gaan. "Bij Kevin gaat het wat trager. Vanwege zijn drukke agenda kan hij niet veel tijd vrijmaken."

30-12-2014 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel gestorven omdat ze te mooi wilde zijn

Topmodel gestorven omdat ze te mooi wilde zijn

http://oi61.tinypic.com/2emhl68.jpg

Het Tsjechische topmodel Katerina Netolicka (26) dat begin november dood in bad in haar appartement werd gevonden, was volgens artsen lichamelijk totaal uitgeput. Hierdoor kreeg zij een hartaanval en stierf. Geruchten dat zij mogelijk zelf een einde maakte aan haar leven zijn met de vaststelling van de doodsoorzaak definitief ontkracht.

Katerina was naast model ook bekend als kickbokser. Ze won in oktober nog het Tsjechisch kampioenschap. Vanwege haar werk en sport volgde ze een intensief trainingschema. De mooie Tjechische vroeg zo veel van zichzelf, dat het haar dood werd, dat melden diverse media uit haar land op basis van het verschenen autopsierapport.

Zes keer trainen
"Ze trainde zes keer in de week. Ze wilde op de dag dat ze stierf ook trainen, maar ze belde me om te vertellen dat ze zich te moe voelde", laat haar trainer Josef Bajko (47) weten.

"Haar lichaam was simpelweg op. Het was overvraagd en we hebben begrepen dat haar hart stopte met werken. Dit komt vaak voor bij oudere mensen, maar helaas gebeurt het ook bij jongere mensen", aldus arts Zdenek Schwartz (51).

Ongerust
Het gezicht van modemerken L'Oréal en Prada werd door haar ongeruste broer op 9 november gevonden. Nadat zijn zusje herhaaldelijke telefoonoproepen niet beantwoordde, besloot hij uiteindelijk naar het appartement van het model in Litvinov, in het noordwesten van Tsjechië, te gaan. Daar trof hij Katerina dood in bad aan. Naast haar zouden haar twee dode hondjes hebben gelegen, later werd bekend dat de dieren in een andere kamer zaten.

Netolicka woonde samen met ijshockeyspeler Jakub Petruzalek (29). Haar vriend was tijdens het vaststellen van het overlijden in Rusland waar hij ijshockey speelt. Petruzalek was negen jaar samen met het model dat werk deed voor verschillende bekende modemerken.

30-12-2014 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Paul Walker klaagt familie bestuurder aan

Vader Paul Walker klaagt familie bestuurder aan

http://oi58.tinypic.com/2n0o42g.jpg

De vader van de overleden acteur Paul Walker klaagt de familie van Roger Rodas aan. De vriend van Walker zat achter het stuur tijdens het auto-ongeluk waarbij zowel de acteur als hijzelf overleed.

De racefanaten hadden samen een bedrijf, waar nog auto's van Paul staan. Vader Walker wil volgens TMZ de voertuigen van zijn zoon, of de waarde daarvan, terug.

Het bedrijf van Walker en Rodas, Always Evolving, was gespecialiseerd in auto-onderdelen voor racewagens. Er staat nog voor omgerekend anderhalf miljoen euro aan auto's in de garage, waarvan meerdere gedeeltelijk of helemaal het eigendom zijn van Paul.

De familie van Rodas wil van niets weten. TMZ denkt dat de kans is groot dat een rechter zich over de zaak moet buigen.

30-12-2014 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens is uw vrouwelijke BV van het jaar

Nathalie Meskens is uw vrouwelijke BV van het jaar

http://oi59.tinypic.com/sxhqiw.jpg

Nathalie Meskens is in onze eindejaarspoll met 7.306 stemmen (25%) verkozen tot vrouwelijke BV van het jaar. Daarmee scoort de Antwerpse actrice / presentatrice / onderneemster vijf procent beter dan presentatrice en De Slimte Mens-finaliste Cath Luyten, die op 5.901 stemmen (20%) strandt.  Ruth Beeckmans uit 'Safety First' en 'Wat Als?' eindigt derde met 4.702 stemmen (16%). In totaal namen 29.492 surfers deel.

Bieke Ilegems verzilvert haar winst in 'Dansdate' met een vierde plaats, voldoende om An Lemmens en Veerle Baetens voor te blijven. Kookboekenkoningin Pascale Naessens eindigt op een niet onverdienstelijke zevende stek, voor Evy Gruyaert en Natalia. Lesley-Ann Poppe en  Olga uit 'The Sky Is The Limit' sluiten de rij.

30-12-2014 om 19:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B: "Mijn man zou me nooit slaan"

Mel B: "Mijn man zou me nooit slaan"

http://oi61.tinypic.com/29xys6t.jpg

Mel B heeft gereageerd op geruchten dat haar echtgenoot losse handjes zou hebben. "Voor de duidelijkheid, mijn man zou me nooit slaan", schreef de voormalig Spice Girl bij een foto op Instagram.

Het jurylid van X Factor werd eerder deze maand onverwachts in het ziekenhuis opgenomen. Kort daarna verscheen ze bij de finale van de talentenjacht met wat volgens de Britse tabloids blauwe plekken leken. "Sorry dat het even duurde, maar elke reactie wakkert geruchten verder aan", verklaarde Mel B haar late reactie. Stephen Belafonte, met wie zij in 2007 trouwde, ontkende de geruchten eerder al.

Tijdens de kerstdagen liet Mel B. via Instagram al blijken dat er niets mis is met haar huwelijk. "Fijne kerstdagen!", schreef ze bij een kiekje waarop ze samen met Stephen en haar drie kinderen lachend de camera inkijkt.

29-12-2014 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga geeft zich bloot op Instagram

Lady Gaga geeft zich bloot op Instagram

http://oi62.tinypic.com/ncfbqr.jpg

Lady Gaga staat bekend om haar bizarre, over the top outfits waar heel wat materiaal aan te pas komt. De laatste tijd lijkt ze echter liever au naturel te gaan. Zo postte ze gisteren een topless foto op Instagram waarin ze voor een keertje haar pruik achterwege laat.

Lang, kort, groen, geel... De pruiken van Lady Gaga zijn intussen al niet meer te tellen. Haar natuurlijke kapsel bleef tot nu toe echter een goed bewaard geheim.

De laatste tijd heeft Stefani Germanotta, zoals haar echte naam luidt, er echter geen probleem mee om zich wat natuurlijker op te stellen. Ze post steeds vaker foto's op haar sociale media-accounts waarop ze relatief 'normale' kledij draagt, haar make-up minimaal houdt en zelfs haar beroemde pruiken achterwege laat.

Op een foto die ze gisteren online zette, poseert de zangeres ostentatief met twee van haar pruiken over haar naakte schouders. "Jouw hart is gevuld met ijdelheid, het mijne met krankzinnigheid", klinkt het raadselachtig. De diva draagt evenwel geen beha en T-shirt op het beeld. Het moet natuurlijk toch ietwat choquerend blijven.

29-12-2014 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus toont tepels, Instagram stelt meteen orde op zaken

Miley Cyrus toont tepels, Instagram stelt meteen orde op zaken

http://oi62.tinypic.com/15n4yzl.jpg

Als we van een ster konden verwachten dat ze de 'Free the nipple'-beweging zou steunen, dan was het wel van Miley Cyrus. Zo gezegd, zo gedaan, moet ze hebben gedacht toen ze een topless foto van zichzelf op Instagram plaatste. Toch werd het naakte kiekje al snel offline gehaald door de fotowebsite.

Miley schaarde zich met de topless foto achter de actie tegen de "vrouwelijke onderdrukking en censuur." De 'Free the Nipple'-beweging wil namelijk dat dames van over de hele wereld zich verzetten tegen de dubbele standaard die nog altijd geldt. Zo mogen mannen, onder meer op Instagram, topless foto's delen terwijl de tepels en borsten van dames maar al te vaak gecensureerd worden of de foto's voor goed van het net worden gehaald.

Enkele snelle Twitter-gebruikers merkten het kiekje van Cyrus op en maakten er een screenshot van. Het is trouwens niet de eerste keer dat Miley een ietwat naakte foto deelt met de wereld. Hoewel de protestfoto naar Miley's normen deftig is, werd het beeld toch snel verwijderd.

Cyrus is niet de enige celeb die haar borsten in de strijd gooit voor meer gelijkheid. Ook Scout Willis -dochter van- deelde een even opvallend kiekje.

29-12-2014 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kerstfeest Kardashians was toneeltje voor de camera's"

"Kerstfeest Kardashians was toneeltje voor de camera's"

http://oi60.tinypic.com/2h6dbhf.jpgHet jaarlijkse kerstfeestje van de Kardashians was volgens RadarOnline een verplichting. De familieleden zouden alleen naar het feestje van moeder Kris Jenner zijn gekomen omdat ze moesten voor de opnames van hun realityserie.

De familieleden zien elkaar meer als zakenpartners dan als een familie", aldus een bron. "Toen de camera's stopten met draaien, gingen ze allemaal gelijk weer hun eigen weg. Bruce Jenner, de ex-man van Kris en de vader van Kylie en Kendall, zou slechts een uurtje op het feestje zijn geweest. En ook Kim en Kanye West waren er maar kort. Rob Kardashian kwam helemaal niet opdagen, net als de onlangs bevallen Kourtney, haar man Scott Disick en hun drie kinderen.

De ingewijde weet ook waarom de familie tegenwoordig anders met elkaar omgaat. "De scheiding van Bruce en Kris heeft hiervoor gezorgd. Kris doet net alsof alles goed is, maar dat klopt helemaal niet."

29-12-2014 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EO werkt decolleté presentatrice weg op ledenblad

EO werkt decolleté presentatrice weg op ledenblad

http://oi60.tinypic.com/2d1ts9s.jpg

De Evangelische Omroep (EO) lijkt een coverfoto van haar ledenblad te hebben bewerkt. Het decolleté van presentatrice Jojanneke van den Berge is weggewerkt op de cover.

Een twitteraar bracht de fotoshop aan het licht. Van den Berge presenteert bij de EO het programma 'Jojanneke in de prostitutie'. In het EO-ledenblad Visie vertelt Van den Berge hierover en ze siert ook de cover van het ledenblad. Op de website van EO staat een andere foto met decolleté, die erg veel lijkt op de coverfoto. 

Zelf zegt ze over de mogelijk bewerkte coverfoto: "Er zijn wel 30 verschillende foto's gemaakt. Zo gaat dat met een fotoshoot". Ook maakt ze een grapje door verscheidene foto's van de fotoshoot te tweeten met de tekst 'Voor wie er niet genoeg van kan krijgen'. 

Het nieuwe programma van Van den Berge start op 6 januari.

29-12-2014 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de e-mails: nu ook topless foto's Angelina Jolie gelekt

Na de e-mails: nu ook topless foto's Angelina Jolie gelekt

http://oi61.tinypic.com/szcxoj.jpg

Hier is een jonge ster die voet aan grond probeert te krijgen in Hollywood. Fast forward: we kijken naar Agenlina Jolie, een van de best betaalde actrices van haar generatie. De foto's dateren uit 1994 toen Jolie haar eerste grote rol te pakken kreeg en ze publiciteit wou maken voor zichzelf en de film 'Hackers'. Door een hack bij Sony liggen de pikante plaatjes nu op straat.

29-12-2014 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago in verwachting van eerste kindje

Dina Tersago in verwachting van eerste kindje

http://oi62.tinypic.com/35iqe5y.jpg

Dina Tersago wordt eind mei mama, dat heeft de VTM-presentatrice vandaag zelf laten weten. De 35-jarige blondine en haar partner verwelkomen dan hun eerste kindje.

De toekomstige mama kondigt de gezinsuitbreiding enthousiast aan: "Ik ben ontzettend blij met dit heuglijke nieuws. Ik geniet van mijn zwangerschap en we kijken volop uit naar nieuw leven in huis volgende lente."

Dina wil nu graag in alle rust van haar zwangerschap genieten.

29-12-2014 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Legerofficier is mogelijk echte vader van prins Harry"

"Legerofficier is mogelijk echte vader van prins Harry"

http://oi60.tinypic.com/21jsvnn.jpg

Niet prins Charles, maar legerofficier James Hewitt zou de biologische vader zijn van prins Harry (30). Althans dat is het verhaal wat in een nieuw West End-toneelstuk 'Truth, Lies, Diana' centraal staat. Het gerucht naar aanleiding van Hewitt en zijn affaire met Diana is niet nieuw. Wel heeft hij nu kenbaar gemaakt dat hij al een relatie met haar had maanden voordat Harry werd geboren.

Een onthulling waardoor diverse Engelse media opnieuw aandacht besteden aan de geruchtenstroom of Harry misschien een kind is van de roodharige legerofficier. Jon Conway, de schrijver van het toneelstuk, heeft naar eigen zeggen nauw samengewerkt met Hewitt en hem geïnterviewd.

Onthulling
"Hij onthulde tijdens onze gesprekken iets opmerkelijks en hij stond toe dat ik deze informatie gebruikte in het stuk," aldus Conway. "Het gaat om het feit dat hij een relatie kreeg met Diana 18 maanden voordat prins Harry werd geboren."

Conway omschrijft zijn toneelstuk als een 'feitelijk' drama waarin wordt geprobeerd de "geheimen van Diana en over haar en haar dood die de gevestigde orde probeerde te verbergen, te onthullen". Hij wil niet suggeren dat ze bijvoorbeeld is vermoord, maar wel dat het publiek zich afvraagt of hen de waarheid is verteld. "Kijkers kunnen daarna hun eigen conclusies trekken."

Waarheid
In een scene in het toneelstuk vertelt het personage Hewitt aan een journalist dat hij en Diana hun "relatie begonnen voordat Harry was geboren". "Dat bewijst niet dat ik zijn vader ben, maar het is een onwelkome waarheid." Gevraagd naar of hij weet wie de vader is van Harry, antwoordt 'Hewitt' in het stuk: natuurlijk weet ik dat.

Hewitt heeft bevestigd dat hij gesprekken met Conway heeft gevoerd en hij laat weten dat de verhaallijn klopt. Wel ontkende ontkende hij zelf het script te hebben gelezen.

DNA-test
Halverwege de jaren 90 werd de affaire tussen Hewitt en Diana openbaar. Lange tijd daarna werd er gespeculeerd of hij de mogelijke vader van Harry kon zijn. Volgens een verklaring van het Britse koningshuis begon de affaire echter niet voor 1986, twee jaar nadat Harry was geboren.

News of the World gebruikte in 2003 een verloren haar van Harry om een DNA-test te laten uitvoeren. De test bleek negatief.

Hewitt zelf ontkende in 2003 ook stellig dat hij de vader van Harry is, wel gaf hij toe dat er enige overeenkomsten tussen de twee waren. "Er is werkelijk geen enkele mogelijkheid dat ik Harry's vader ben," zei hij toen.

"Ik kan je verzekeren dat ik dat niet ben. Ik moet toegeven dat we door onze rode haren op elkaar lijken. Ik heb deze vergelijkingen nooit aangemoedigd en hoewel ik lange tijd met Diana was, wil ik voor eens en altijd duidelijk maken dat ik niet Harry's vader ben." Ook voegde Hewitt destijds aan zijn verklaring toe dat Harry een peuter was toen hij Diana ontmoette.

29-12-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby huurt privédetectives in

Bill Cosby huurt privédetectives in

http://oi58.tinypic.com/mcy8f7.jpg

Bill Cosby heeft een klein leger privédetectives ingehuurd. De 77-jarige komiek betaalt de speurneuzen honderdduizenden dollars om informatie op te spitten die zijn vermeende slachtoffers in diskrediet kunnen brengen, weet New York Post.

Meer dan 25 vrouwen beschuldigen Cosby er ondertussen van hen gedrogeerd en/of seksueel misbruikt te hebben. In een poging zijn vermeende slachtoffers te bestrijden zoekt Cosby nu naar acties en gebeurtenissen uit het verleden van de vrouwen om hen in een kwaad daglicht te kunnen zetten.

"Als je tegen de wereld zegt dat ik dit jou heb aangedaan, dan moet de wereld ook weten wat voor soort persoon jij bent. Wie is dat precies die dat allemaal zegt'', zou Cosby recentelijk gezegd hebben tijdens een vergadering met zijn juridische en pr-team, onthult een ingewijde. ''De strategie is niet nieuw. Het is vrij simpel. Jij zegt dat ik een slechte man ben. Laten we eens bekijken of de pot de ketel verwijt dat die zwart ziet'', besluit de bron.

Cosby ontkent vooralsnog alle aantijgingen.

29-12-2014 om 09:58 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
28-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaley Cuoco herstelt van operatie

Kaley Cuoco herstelt van operatie

http://oi60.tinypic.com/30myhrd.jpg

Kaley Cuoco herstelt momenteel van een operatie aan haar bijholtes. De Big Bang-actrice wordt goed verzorgd door haar man en haar honden, zo laat de blondine weten via Instagram.

Kaley werd op tweede kerstdag geopereerd. ''Ik had de bijholte-operatie al een jaar uitgesteld, maar ik heb het nu eindelijk gedaan. Voor degenen die denken dat ik een neuscorrectie heb ondergaan: ik dacht het niet. Ik wil mijn fantastische man en lieve honden bedanken voor de goede zorg'', schreef de actrice bij een foto van zichzelf in bed.

Cuoco's man Ryan Sweeting is erg zorgzaam, zo bleek al uit een eerdere post. ''Het eerste wat ik zag na de operatie was mijn prachtige engel van een man. Hij is er voor me. Altijd. Hij zorgt ontzettend goed voor me. Ik hou van mijn schatje. Hij is perfect'', stond bij een kiekje van de twee in een ziekenhuisbed.

Gelukkig is er over een paar dagen ook wat te vieren voor Kaley. De actrice is op 31 december een jaar getrouwd met Ryan.

28-12-2014 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Han Solo-film met Aaron Paul in de maak"

"Han Solo-film met Aaron Paul in de maak"

http://oi60.tinypic.com/wlrjeo.jpg

'Star Wars VII: The Force Awakens' komt pas eind volgend jaar in de zalen, maar er zijn nu al geruchten over een spin-off waarin Aaron 'Jesse Pinkman' Paul een van de hoofdrollen op zich zou nemen. Het zou de eerste spin-off zijn van de populairste science fiction-franchise ter wereld.

Voorlopig gaat het echter enkel om geruchten. Volgens een bericht op de Star Wars fansite 'Making Star Wars' kreeg de productie de codenaam 'Luminac Industrial Goods'. Paul Ward, hoofdredacteur van de fansite, beweert dat zijn informatie van een bron komt die eerder al correcte informatie en foto's doorspeelde van 'Star Wars VII: The Force Awakens'.

Aaron Paul, de acteur die beroemd werd door zijn vertolking van Jesse Pinkman in de hitserie 'Breaking Bad', zou een van de castleden in de nieuwe film zijn. Het is niet duidelijk of Paul ook de rol van Han Solo op zich zal nemen. Wie de rol van Han Solo ook moge spelen, het zal moeilijk zijn om de prestatie van Harrison Ford te overtreffen. Ford kruipt in 'The Force Awakens' overigens opnieuw in de rol van Han Solo.

28-12-2014 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse Harry Potter-acteur David Ryall overleden

Britse Harry Potter-acteur David Ryall overleden

http://oi57.tinypic.com/23urg4x.jpg

De Britse film- en toneelacteur David Ryall is, 79 jaar oud, op kerstdag overleden. Dat meldt vandaag de openbare omroep BBC. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt. Ryall is bij het jongere filmpubliek bekend als de magiër Elphias Doge in "Harry Potter and the Deathly Hallows, Part I" (2010) - ter vervanging van Peter Cartwright; verstokte tv-kijkers (her)kennen zijn gezicht van optredens in een resem BBC-reeksen, waaronder 'Midsomer Murders', 'Lewis' en 'State of Play'.

Ryall speelde ook bijrollen in, onder andere, de David Lynch-klassieker 'The Elephant Man', de remake uit 2004 van 'Around the world in 80 days' en, dit jaar nog en enkel geweten door iemand die de eindaftiteling integraal volgt, Mike Leighs 'Mr Turner'. In zijn carrière speelde Ryall niet minder dan driemaal de rol van Winston Churchill, telkens in vrij onbekende tv-producties

28-12-2014 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Adele en vader van haar zoon wonen niet meer samen"

"Adele en vader van haar zoon wonen niet meer samen"

http://oi61.tinypic.com/w9xock.jpg

Zangeres Adele woont niet meer samen met de vader van haar zoon. De Britse brengt heel veel tijd in Londen door, terwijl haar partner Simon Konecki meer in de badstad Brighton leeft.

De 26-jarige mama en haar 40-jarige Simon werden voor het laatst met Halloween gespot. De twee woonden samen in een chique strandhuis in Brighton, maar gisterenavond werd onthuld dat ze elkaar de laatste acht weken nauwelijks gezien hebben. Zij zou veel tijd doorbrengen in haar moeders huis in Zuid-Londen. Samen heeft het koppel een tweejarige zoon Angelo.

Vorige week kon Adele niet naar het huwelijk van haar vriend Elton John gaan. Ze schreef wel een verontschuldigend briefje. "Proficiat mijn geliefden. Beleef een prachtige dag. Sorry dat we er niet bij kunnen zijn. We zien elkaar in 2015. Liefs van Adele, Simon en Angelo. X" Eerder had de Britse al op Twitter de geruchten ontkend dat zij en Simon getrouwd zouden zijn.

Fans van de erg populaire zangeres wachten al lang op haar derde album. Dat was gepland voor Kerstmis, maar is blijkbaar nog niet af en er werd nog geen nieuwe datum onthuld.

28-12-2014 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's kerst op Barbados: dat ziet er zo uit

Rihanna's kerst op Barbados: dat ziet er zo uit

http://oi62.tinypic.com/w9xm34.jpg

Geen sneeuw voor Rihanna, want deze zangeres geniet momenteel van een hete eindejaarsperiode op Barbados. Samen met familie en vrienden viert ze kerst in outfits die wel erg weinig om het lijf hebben.

Het is duidelijk dat Rihanna niet in overdreven mate genoten heeft van de feestmaaltijde. Haar rode bikini onthult dat haar lichaam even strak als voorheen is. Gisterenavond trakteerde ze haar volgers zelfs op een artistieke naaktfoto bij een ondergaande zon. Op kerstdag zelf liet ze de wereld meegenieten van haar boezem met een selfie uit een bijzonder perspectief.

Rihanna is nu op Barbados, haar thuisland, om de feestdagen met familie en vrienden door te brengen. 

28-12-2014 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber neemt korte pauze

Justin Bieber neemt korte pauze

http://oi57.tinypic.com/2dsoig2.jpg

Justin Bieber neemt een korte break. Dat blijkt uit een post op Instagram. "Mijn break is met een reden. Jullie zullen het snel zien. Bedankt voor jullie geduld", luidt de cryptische boodschap van de 20-jarige popzanger bij een foto van zichzelf.

Bieber bracht in 2012 zijn derde studioalbum Believe uit. In december 2013 verscheen er nog een compilatiealbum genaamd Journals. De popzanger heeft de afgelopen twee jaar een aantal samenwerkingen gedaan met andere artiesten, maar de aankondiging van nieuw solowerk bleef uit.

Het kan dus ook zijn dat Justin met zijn cryptische Instagrampost doelt op een nieuwe plaat die eraan zit te komen. De ex van Selena Gomez zei namelijk eerder al tegen Hustle TV dat hij een spectaculaire comeback heeft gepland voor 2015. ''Het wordt een fantastisch nieuw hoofdstuk voor mij'', zei hij toen.

28-12-2014 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!