Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Miss Sympathie' is boos op Miss België

'Miss Sympathie' is boos op Miss België

http://oi59.tinypic.com/epg0vr.jpg

Kawtar Riahi Idrissi (19) uit Ninove is gisteravond door haar medekandidates verkozen tot 'Miss Sympathie'. Na de verkiezing van Miss België haalde de langbenige schone bij de regionale tv-zender TV Oost zwaar uit naar de organisatie van de schoonheidswedstrijd.

Ze kon naar eigen zeggen het felbegeerde kroontje niet winnen omdat ze van Marokkaanse afkomst is. Kawtar riep ook andere meisjes op om nooit deel te nemen aan de wedstrijd. "Als je geen geld hebt, geraak je niet ver", klonk het.

Is ze een slechte verliezer, of is er meer aan de hand? Miss België-organisatie Darline De Vos wuift de beschuldigingen alvast weg. "Ik schrik er enorm van (...) Er zijn bij Miss België al zoveel meisjes van vreemde origine in de prijzen gevallen zoals Zeynep Sever, Alizée Poulicek en Laura Beyne". 

De titel ging naar communicatiestudente Laura Törös uit de Antwerpse districtsgemeente Berchem. Zij haalde het voor de West-Vlaamse Leylah Alliet (23) en Charlotte Vanbiervliet (19), ook al een West-Vlaamse.

12-01-2015 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj stal brood voordat ze beroemd was

Nicki Minaj stal brood voordat ze beroemd was

http://oi61.tinypic.com/r0twee.jpg

Voordat Nicki Minaj een wereldster werd, moest ze stelen om te kunnen eten. Dit vertelt de rapper aan een van haar vrienden in haar nieuwe MTV-documentaire My Time Again.

In de trailer van haar tweede documentaire is de Anaconda-ster openhartig over de moeilijke financiële tijden in haar verleden. "Toen ik als serveerster werkte, moest ik brood stelen om wat te kunnen eten", aldus Minaj.

Nicki is sinds die dagen van armoede ver gekomen. Ze is voor zes Grammy's genomineerd en haar nieuwste album The Pink Print kwam in december uit. Naar eigen zeggen kon de zangeres zich niet op het glamourleventje voorbereiden. "Totdat je in deze wereld zit, kan je het echt niet begrijpen."

Minaj heeft hard voor haar succes gewerkt. "Ieder mens moet zijn eigen grenzen opzoeken. Als je nooit breekt, weet je ook nooit hoeveel druk je aan kan." De documentaire Nicki Minaj: My Time Again is vanaf 18 januari op de Amerikaanse MTV te zien.

10-01-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Jackie Chan zes maanden in de cel

Zoon van Jackie Chan zes maanden in de cel

http://oi59.tinypic.com/15f1xtj.jpg

De zoon van Hollywoodacteur Jackie Chan (60) verdwijnt wegens een drugsdelict een half jaar achter de tralies. Dat deelde een rechtbank in het district Dongcheng inPeking vrijdag mee. Jaycee Chan (32) had drugsgebruikers onderdak gegeven en moet ook een boete van omgerekend 270 euro betalen. De jonge acteur en zanger gaf de feiten toe.

Chan werd bij zijn arrestatie in augustus vorig jaar volgens de politie positief bevonden op het gebruik van marihuana. Na twee weken in voorarrest werd hij vrijgelaten.

Zijn vader verontschuldigde zich destijds voor het gedrag van zijn zoon en wilde niet naar de zitting komen. De acteur en stuntman van onder meer "Rush Hour" werd in 2009 in zijn geboorteland tot antidrugs-commissaris benoemd.

10-01-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Punkers vinden gestolen schilderij van 250.000 euro

Punkers vinden gestolen schilderij van 250.000 euro

http://oi61.tinypic.com/2i2a7ua.jpg

Het punkbandje Stereo Fire Empire uit New Orleans heeft een gestolen schilderij ter waarde van ruim 250.000 euro naar de politie gebracht. Dat vertelt de band tegen BBC News. Gestolen kunst moet terug naar de eigenaar, vinden ze.

De punkers zagen het schilderij, een werk van George Rodrique, aan de muur van het Omni Royalhotel. Ze waren net klaar met een optreden. Het doek was eerder ontvreemd uit een kunstgalerie in hun woonplaats New Orleans.

"We zagen op Facebook dat het schilderij gestolen was", aldus bassist Elliot Newkirk. "Mijn mond viel open toen ik het zag."

De schilderijen van Rodrigue zijn beroemd vanwege de steeds terugkerende blauwe hond die de schilder voorstelt. De schilderijen zijn duizenden euro's waard.

10-01-2015 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Phil aangeklaagd door talkshowgast

Dr. Phil aangeklaagd door talkshowgast

http://oi60.tinypic.com/2i8d302.jpg

Een gast van de talkshow van Dr. Phil heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Amerikaans tv-psycholoog. De talkshowgast vindt dat hij in de show is neergezet alsof hij psychisch niet in orde is, weet TMZ.

Matthew Barasch was een jaar geleden te gast in de show om te praten over stalking. De show ging daarnaast over geestesziekten en paranoïde zijn. Barasch had naar eigen zeggen als voorwaarde gesteld dat hij alleen aan de show wilde deelnemen als ze hem niet zouden presenteren als iemand met waanvoorstellingen. Hij zegt dat de show zo is gemonteerd dat hij toch gek leek, dus eist hij 100 miljoen dollar van Dr. Phil, omgerekend ruim 84 miljoen euro.

Een woordvoerder van de show zegt in een reactie dat de gast met alle waardigheid en respect is behandeld. "We hebben alles in het werk gesteld om hem te helpen wat rust in zijn leven te vinden." De zegsman noemt het een ongefundeerde rechtszaak waarin de producenten de te maken advocaatkosten terug willen eisen.

10-01-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nominaties voor de BAFTA Awards bekend

Nominaties voor de BAFTA Awards bekend

http://oi61.tinypic.com/fth5qc.jpg

Vandaag zijn de genomineerden voor de BAFTA Awards 2015 bekend gemaakt. Dat zijn de Britse tegenhangers van de Oscars. 'The Grand Budapest Hotel' van Wes Anderson ging met de meeste nominaties aan de haal.

Vandaag werden de genomineerden voor de 68e editie van de BAFTA-awards bekend gemaakt. Met elf nominaties heeft 'The Grand Budapest Hotel' van regisseur Wes Anderson de meeste nominaties ontvangen, gevolgd door 'Birdman' en 'The Theory of Everything' met ieder tien nominaties. Zo mag Anderson zelf in het rijtje voor beste regisseur aanschuiven, zijn film in dat van beste film, dat van meest originele screenplay. Hoofdacteur Ralph Fiennes mag dan weer meedingen naar het Britse beeldje voor beste acteur.

Opvallende afwezige in de lijst is 'Selma', een film over het leven van Martin Luther King. Eerder ontving die film namelijk al wel drie 'Golden Globe'-nominaties.

10-01-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse cineast Francesco Rosi overleden

Italiaanse cineast Francesco Rosi overleden

http://oi62.tinypic.com/2ed35zq.jpg

In Rome is de Italiaanse regisseur Francesco Rosi vandaag op 92-jarige leeftijd overleden. Dat melden verscheidene media. Rosi maakte onder meer "Il caso Mattei", een film waarmee hij in 1972 een Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes in de wacht sleepte.

Rosi werd geboren in 1922 in Napels. Na een rechtenstudie belandde hij in de culturele sector. Eerst in het theater, nadien op de filmset als assistent van de vermaarde Luchino Visconti. Eind jaren vijftig brak hij zelf door als regisseur van 'La sfida'.

Rosi schuwde in zijn werk de politiek en de maatschappijkritiek niet. Zo vertelt zijn internationale doorbraak 'Salvatore Giulano' uit 1962 het verhaal van een Siciliaanse maffioso en handelt 'Il Caso Mattei' over de verdachte dood van de toenmalige baas van energiegigant ENI.

Met 'Salvatore Giuliano' won Rosi een Zilveren Beer voor beste regie op het filmfestival van Berlijn. 'Le Mani sulla città' was goed voor de Gouden Leeuw op het festival van Venetië en met 'Il Caso Mattei' sleepte hij in Cannes een Gouden Palm in de wacht. Vijf jaar geleden kreeg hij in Berlijn een Gouden Beer voor zijn hele oeuvre, in 2012 viel hem die eer ook in Venetië te beurt.

Rosi had last van een bronchitis en moest al enkele weken het bed houden.

10-01-2015 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooklyn Beckham in modecampagne

Brooklyn Beckham in modecampagne

http://oi61.tinypic.com/1imjbo.jpg

Brooklyn, de 15-jarige zoon van David en Victoria Beckham, is het gezicht van een modecampagne van Reserved, het meest succesvolle Poolse modemerk. Op zijn Instagramaccount staan foto's van de fotoshoot die plaatsvond in Londen.

De campagne begint volgens The Telegraph in februari en laat Brooklyn zien als posterjongen voor de collectie Volcano Explosion, die sportkleding en mode combineert en is ontworpen voor mensen met een actieve en sportieve levensstijl.

Brooklyn poseerde vorig jaar voor het blad Mad About Town. De 15-jarige Brooklyn is niet de eerst Beckhamtelg die zijn gezicht leent aan een modemerk, want zijn jongere broertje Romeo stond eerder model voor het modehuis Burberry.

10-01-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arne Quinze over ingestort kunstwerk: "Een kind dat ik kwijtraak"

Arne Quinze over ingestort kunstwerk: "Een kind dat ik kwijtraak"

http://oi58.tinypic.com/2nlwlcw.jpg

Arne Quinze is erg geraakt door de beslissing om zijn kunstwerk 'The Passenger' in Bergen af te breken omwille van veiligheidsredenen. De kunstenaar heeft een dertigtal gelijkaardige constructies wereldwijd en het is voor het eerst dat een van hen het laat afweten.

"Ik heb er bijna geen woorden voor, het is als een kind dat ik kwijtraak", zei Quinze vandaag op een persconferentie. "Ik wil niet gaan kijken naar het ingestorte kunstwerk, het doet me te veel pijn. Maar de beslissing om het af te breken is onvermijdelijk: de veiligheid van de mensen is essentieel. Het zou tijd hebben gekost om het kunstwerk te herstellen, maar ik wilde de rue de Nimy niet blokkeren omdat er vrachtwagens doormoeten met materiaal voor het openingsfeest van Mons 2015 op 24 januari."

Quinze wil begrijpen wat er gebeurd is. "Ik denk dat we pech hebben gehad toen een steunbalk het de avond voor kerst begaf. Dat veroorzaakte een kettingreactie. De structuur is samengesteld uit 3D-driehoeken in hout. Ik wil alle parameters naast elkaar zetten om het incident te begrijpen."

"Momenteel bouwen we in Enschede, Texas en Azië. Ik ben omringd door studiebureaus van hoog niveau. We hebben de site in Bergen anderhalf jaar geleden onderzocht, een goede plek gevonden en ingenieurs -die nadien de constructie volgden- maakten vervolgens een maquette. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen. Ik besluit eruit dat mensen die dingen doen riskeren dat het fout kan gaan. Maar het incident in Bergen zal me niet beletten om verder te gaan met mijn kunst", besluit Quinze.

10-01-2015 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renner vreest dat ex met dochtertje emigreert

Renner vreest dat ex met dochtertje emigreert

http://oi57.tinypic.com/214rtqr.jpg

Jeremy Renner vreest dat zijn zijn ex Sonni Pacheco met hun dochtertje van 21 maanden de Verenigde Staten verlaat. Dit onthult een bron in Us Weekly.

Volgens de bron maakt de 44-jarige Renner zich zorgen dat Pacheco, met wie hij in scheiding ligt, hun dochter Ava Berlin meeneemt naar Canada waar zij vandaan komt. Jeremy houdt daarom haar paspoort achter de hand. Dat wil zij terug.

"Ze wil onafhankelijk zijn", vertelt de insider in het blad. De bron vertelt dat Jeremy geheel van streek is door het stuklopen van zijn huwelijk. "Hij hoopte dat het huwelijk stand kon houden voor Ava."

De acteur, die later dit jaar te zien is in 'Mission: Impossible 5', trouwde een jaar geleden met Sonni. Het huwelijk hield slechtst tien maanden stand.

10-01-2015 om 02:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Houellebecq stopt promotie voor boek 'Soumission' na aanslagen

Michel Houellebecq stopt promotie voor boek 'Soumission' na aanslagen

http://oi57.tinypic.com/10x4oc9.jpg

De Franse schrijver Michel Houellebecq heeft gisteren de promotie opgeschort voor zijn boek 'Soumission'. Dat maakte zijn literair agent bekend. Een goede vriend kwam om bij de aanslag tegen het magazine Charlie Hebdo.

"Houellebecq is diep geraakt door de dood van zijn vriend Bernard Maris", zei François Samuelson. Maris was een linkse econoom én aandeelhouder van Charlie Hebdo. Volgens uitgever Flammarion heeft Houellebecq de rust opgezocht, buiten Parijs, "in het groen, in de sneeuw".

Maris was een bewonderaar van Houellebecq. Hij zag hem als een verlicht analist van het liberalisme. Hij wijdde zelf een boek aan hem, 'Houellebecq econoom', dat vorig jaar verscheen.

10-01-2015 om 02:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts in film over transgender-pionier

Matthias Schoenaerts in film over transgender-pionier

http://oi58.tinypic.com/2v7vv4x.jpg

Ook aan het begin van dit jaar gaat het Matthias Schoenaerts voor de wind. De acteur wist een rol te strikken in de nieuwe film van 'Les Misérables'-regisseur Tom Hooper. Dat schrijft de krant Het Nieuwsblad.

De film 'The Danish Girl' gaat over de Deense schilder Einar Wegener, die - voor zover bekend - als eerste man een geslachtsoperatie liet uitvoeren. Dat gebeurde in de vroege jaren dertig. Daarna ging ze door het leven als Lili Elbe. In 2000 wijdde David Ebershoff al een boek aan de schilder, en dat wordt nu verfilmd.

Hooper stelt momenteel zijn cast samen voor 'The Danish Girl'. Welke rol er precies is weggelegd voor Schoenaerts is nog niet duidelijk. Eddie Redmayne, die Stephen Hawking vertolkt in 'The Theory of Everything', neemt alvast de hoofdrol van Wegener op zich. Ook Amber Heard, eerder al te zien in 'All The Boys Love Mandy Lane', zal meewerken aan 'The Danish Girl'.

De volgende film met Matthias Schoenaerts, 'Suite Française', komt op 18 maart in de bioscoop.

10-01-2015 om 02:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is Kate Moss zonder make-up of photoshop

Hier is Kate Moss zonder make-up of photoshop

http://oi60.tinypic.com/343t4xe.jpg

Het heeft even geduurd, maar ook de modewereld zweert steeds vaker het gebruik van photoshop en tonnen make-up af. Zo poseerden topmodellen als Gisele Bundchen en Lara Stone in 2014 al 100 procent natuurljk. Dat fake uit is en natuurlijke schoonheid in bewijst nu ook topmodel Kate Moss.

Voor het Italiaanse nummer van Vogue zien we Kate Moss in januari in een retro fotoshoot geschoten door Peter Lindberg. De zwart-witbeelden doen denken aan de iconische shoots van de Britse schoonheid uit de jaren 90. Hoewel het model intussen al 40 jaar is, beperkte de modebijbel de make-up en photoshop tot een mininum. Ook al is ze niet perfect , toch blijft Kate Moss haar stralende zelf. Het is verfrissend om te zien dat het model gelooft dat ze geen hulpmiddelen nodig heeft om mooi te zijn. Maar het is vooral vernieuwend dat de mode-industrie hier ook in begint te geloven.

10-01-2015 om 02:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babyfoto's van Mila Kunis en Ashton Kutcher gelekt

Babyfoto's van Mila Kunis en Ashton Kutcher gelekt

http://oi62.tinypic.com/2r797yx.jpg

De actrice Mila Kunis en acteur Ashton verwelkomden 1 oktober hun dochter Wyatt. De kersverse ouders zijn er in geslaagd de baby gedurende drie maanden van de wereld af te schermen. Maar nu zijn vakantiefoto's gelekt die enkel voor familie en vrienden bestemd waren.

Op de beelden kun je het gelukkige gezinnetje zien, vooral het gezichtje van Wyatt valt op. Op een van de beelden is te zien hoe de toegewijde papa zijn dochter in een draagzak rond zijn romp draagt. Het meisje draagt een pluizig pakje en een roze fopspeen. De eerste foto's van het meisje zijn gelekt nadat er gespeculeerd werd dat Mila en Asthon al getrouwd zijn.  Vorige week zette Ashton namelijk de volgende boodschap op Facebook: "Happy New Year, van The Kutchers."

10-01-2015 om 02:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maggie De Block 'not amused' met persiflage 'Tegen De Sterren Op'

Maggie De Block 'not amused' met persiflage 'Tegen De Sterren Op'

http://oi58.tinypic.com/2hgb6fr.jpg

Enkel grappen over haar corpulentie: 'Tegen De Sterren Op' heeft Maggie De Block niet gespaard. De show haalde een miljoen kijkers, maar De Block zélf was daar niet bij. "Ik heb niet gekeken, en ik ga dat ook niet doen. Mijn vriendinnen zeggen me dat het niet 'Maggie' was."

Nathalie Meskens kroop dit seizoen voor het eerst in de huid van de minister voor Volksgezondheid. Bijna letterlijk. Het aankweken van al die extra kilo's: über-imitator Meskens zat er vier uur voor in de schminkstoel. Een meesterwerkje. Dat gaf gisteren zelfs Maggie De Block toe.

"De schminksters hebben goed werk geleverd. Dat heb ik op foto's gezien." Maar naar de uitzending keek de minister niet. En dat zal ze ook de komende afleveringen niet doen, want daar heeft ze geen zin in.

De minister baseert zich op het oordeel van haar vriendinnen, die woensdagavond al meteen lieten weten dat ze in Nathalie Meskens, op het uiterlijk na, niks herkennen van "hun Maggie". Omdat haar typische trekjes er niet in zitten. Omdat de Meskens-versie te nors is. Omdat de echte Maggie niet alléén maar altijd eet.

10-01-2015 om 02:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.45 dagen rijverbod en boete voor 'Mega Toby'

45 dagen rijverbod en boete voor 'Mega Toby'

http://oi61.tinypic.com/2po5v9k.jpg

Acteur Louis Talpe (33), die we vooral kennen als 'Mega Toby' uit de kinderreeks 'Mega Mindy', is daarnet veroordeeld door de Brugse politierechter.

Op 7 februari vorig jaar reed de man 145 kilometer per uur op de Natiënlaan in Damme waar slechts 90 kilometer per uur is toegelaten. De rechter veroordeelde hem daarvoor tot een geldboete van 900 euro en een rijverbod van 45 dagen. Talpe was zelf niet aanwezig op de zitting maar liet zich vertegenwoordigen door een advocaat.

"2014 was een hectisch jaar voor mijn cliënt. Hij aanvaardde elke opdracht en die mensen eisen stiptheid. Die bewuste dag was hij onderweg van Antwerpen naar Brugge voor de opnames van Aspe", stelde zijn advocaat. "Mijn cliënt erkent dat hij te snel reed maar hij doet natuurlijk ook veel kilometers per jaar. Mensen die minder kilometers afleggen hebben minder kans om geflitst te worden." De advocaat vroeg mildheid voor zijn cliënt maar daar ging de rechter dus niet op in.

"Hij is een publiek figuur die duidelijk niet geleerd heeft uit voorgaande veroordelingen. Ik lees ook de krant hé meester. Hij is overlaatst nog maar eens verschenen voor de politierechtbank. Die man moet duidelijk voelen dat dit niet kan", was de politierechter streng. Op 4 september werd Talpe veroordeeld tot een maand rijverbod en 240 euro boete in de rechtbank van Aalst. Die veroordeling liep de acteur op omdat hij 175 per uur reed op de E40.

10-01-2015 om 02:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondergoedfoto's van Justin Bieber extreem gephotoshopt

Ondergoedfoto's van Justin Bieber extreem gephotoshopt

http://oi58.tinypic.com/2hgusuv.jpg

In de spraakmakende onderbroeken-reclame van Calvin Klein is tieneridool Justin Bieber te zien als een supergespierde, extreem mannelijke hunk, maar in werkelijkheid blijkt de 20-jarige ster er totaal anders uit te zien. Volgens de Amerikaanse website Breatheheavy zijn de foto's waarop de zanger in een elastisch shortje zo zwoel naar de camera kijkt, op extreme wijze gemanipuleerd.

Breatheheavy zette het origineel en het zo te zien zwaar gephotoshopte eindresultaat naast elkaar, en kwam tot één conclusie: hier wordt wel heel erg de hand gelicht met de werkelijkheid. 

Op de Calvin Klein-reclamefoto is Justin te zien met opbollende biceps, maar de realiteit van zijn bovenarmen is toch echt een stuk dunner. De masculiene torso - bovenlijf en schouderpartij - van de zanger lijkt een stuk breder te zijn gemaakt, terwijl zijn borstspieren iets meer naar voren komen in de versie van de Amerikaanse herenondermodegigant. Ook zijn handen zijn opeens een maatje meer.

Inhoud
Maar dat blijft het niet bij. Biebers billen zijn zeer waarschijnlijk ietsje ronder en atletischer gephotohopt, meldde de website vanmorgen. Tenslotte heeft de wereldberoemde tienerster een behoorlijk goed gevulde boxer gekregen van de Calvin Klein-vormgevers, terwijl Justin in werkelijkheid een veel minder prominente schaamstreek zou hebben.  

Na de publicatie van de voor- en nakiekjes op Breatheheavy ontstond een tsunami van kritiek op de uitgelekte foto's. Volgens woeste fans klopt er werkelijk geen bal van de originele foto. Justin zou in het echt net zo breed zijn als hij in de Calvin Klein-commercial is afgebeeld. De website, die overigens bekend staat om roddels die achteraf niet blijken te kloppen, zou Bieber juist hebben versmald. Dus links is het origineel en rechts het bewerkte exemplaar. 

Het nieuws over de spraakmakende fotomanipulatie ging direct de hele wereld over. De website van Breatheheavy kreeg in korte tijd een enorm aantal bezoekers voor de kiezen, waardoor de pagina er een groot deel van de dag uit lag.

Calvin Klein en Justin hebben nog niet gereageerd op alle commotie.

10-01-2015 om 02:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe peperdure puppy van Paris Hilton

Dit is de nieuwe peperdure puppy van Paris Hilton

http://oi57.tinypic.com/2s9cp.jpg

Paris Hilton heeft er weer een duur hondje bij. De socialite gaf onlangs maar liefst 25.000 dollar (ruim 21.000 euro) uit in de Canadese dierenwinkel Betty's Teacup Yorkies. Daarvoor kocht ze volgens TMZ twee kleine witte keeshondjes en bijbehorende accessoires.

Eén van de hondjes gaf Paris als cadeautje aan haar moeder Kathy, de tweede heeft ze zelf gehouden. Vorig jaar gaf de erfgename ook al eens 13.000 dollar (bijna 11.000 euro) uit aan een soortgelijk hondje.

Via Instagram deelde Paris woensdag een paar foto's van haar nieuwe huisdier. "Ze is zo klein en geweldig! Hoe zal ik haar noemen?", schreef ze bij één foto.

08-01-2015 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl sprint naar laatste bestraling: "Gewring begonnen. Spurt komt eraan"

Karl sprint naar laatste bestraling: "Gewring begonnen. Spurt komt eraan"

http://oi58.tinypic.com/9saty0.jpg

De eindstreep is in zicht voor Karl Vannieuwkerke (43). De sportcommentator- en presentator van VRT kreeg vanochtend zijn 31e en voorlaatste bestraling. Morgen om 8u krijgt hij zijn laatste dosis toegediend.

"Dosis 31. Check. Nog een te gaan. Net mijn laatste bidon weggegooid. Het gewring is begonnen. De massaspurt komt eraan. Hoop dat niemand in het peloton nog wordt teruggeslagen door pech", klonk het vandaag kloek op Instagram.

Vannieuwkerke werd de voorbije maanden twee keer geopereerd wegens speekselklierkanker en werd behandeld met radiotherapie. De West-Vlaming heeft 90 procent kans op totale genezing. Op Instagram kon u de laatste weken zijn meeslepende strijd volgen, een strijd die hij vergeleek met een lange wielerkoers. Hieronder enkele van zijn inspirerende posts.

08-01-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elvis vandaag 80 en nog altijd The King

Elvis vandaag 80 en nog altijd The King

http://oi60.tinypic.com/2d0f6uo.jpg

"Ladies and gentleman, Elvis has left the building." Nee, geen bisnummers meer. Nooit meer, na die 16de augustus 1977 toen de engelachtige zanger voorgoed zweeg. The King was amper 42. Vandaag zou hij zijn 80ste verjaardag vieren. Maar het mocht dus niet zijn: "Hij vrat zich kapot aan hamburgers", zei vader. Al was er ook wel die waslijst aan drugs en medicatie. Moeilijker te slikken voor de snotneus die we nog waren. Maar waarom was/is Elvis en niemand anders The King? We duiken in onze memories.

Elvis Presley begon zijn concerten steevast met 'Also Sprach Zarathustra' van Richard Strauss en het optreden eindigde met een omroeper die door de luidsprekers plechtig verklaarde "Elvis has left the building". Tussenin gebeurde er iets wat geen enkele artiest hem ooit nog helemaal zou nadoen. Geniale magie van een magisch genie. Van een sekssymbool ook. Van een passionele rocker en een flamboyante performer. Hij bracht het 'fantastic audience' als vanzelf in hogere sferen. Zonder kunstmatige middelen. Gewoon met een shot authentieke Kunst. Resultaat: het kwadraat van kippenvel. En een platenverkoop van meer dan 1,6 miljard exemplaren. 

Imiteren op eigen risico
En of Elvis geïmiteerd werd én wordt! Van kindsbeen af doen ook wij verwoede pogingen om die onnavolgbare, warme stem in onszelf te zoeken. Zijn ongeëvenaarde zangtechniek en de redelijk verstaanbare teksten voor opgroeiende tieners maakten zijn liedjes tot dankbaar bronmateriaal. Tot vandaag: 'Love Me Tender', 'Don't Be Cruel', 'Are You Lonesome Tonight', 'Wooden Heart', 'It's Now Or Never', 'Can't Help Falling In Love (With You)', 'Always On My Mind', 'My Boy', 'In The Ghetto', 'Suspicious Minds', 'My Way', ze passeren nog altijd geregeld in de douchecabine.

Natuurlijk moesten we op familiefeestjes destijds ook aan die legendarische heupbeweging, op de swingende tonen van 'Heartbreak Hotel', 'Hound Dog', 'Blue Suede Shoes', 'All Shook Up', 'Jailhouse Rock', 'Little Sister', 'Devil In Disguise'. Onze benen zitten vandaag nog in de knoop. Voor Elvis Presley was het allemaal piece of cake.

Gul en geestig
Elvis stond bekend als erg gul en ook humor was de fan van Monty Python niet vreemd. Wie zonder het zelf uit te gieren kan luisteren naar de lachversie van 'Are You Lonesome Tonight', is een hele straffe. En laat lachen dezer dagen meer dan ooit als de grootste en puurste humane kracht gelden...  

08-01-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!