Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep te lelijk voor rol in 'King Kong'

Meryl Streep te lelijk voor rol in 'King Kong'

http://oi59.tinypic.com/2vmu738.jpg

Ze wordt beschouwd als één van de beste actrices ter wereld met drie Oscars achter haar naam maar ook voor Meryl Streep liep niet elke auditie van een leien dakje.

Zo verklapte de actrice in de Graham Norton show dat ze naast een rol greep wegens haar looks. De 65-jarige Streep dacht dan meer bepaald aan haar auditie in 1976 voor de kaskraker King Kong.

De zoon van producer Dino De Laurentiis had de actrice aan het werk gezien in een toneelstuk en bracht haar aan voor de rol van Dwan.

Toen De Laurentiis haar zag tijdens de audities vroeg hij aan zijn zoon: "Waarom heb je zo een lelijk ding naar hier gebracht?"

De actrice antwoordde: "Sorry dat ik niet mooi genoeg ben voor King Kong." Streep zei dat ze er nu wel kon mee lachen.

En wie laatst lacht, best lacht. Dat spreekwoord gaat zeker op voor de actrice. Ze heeft nu het record voor meeste Oscarnominaties achter haar naam sinds haar eerste nominatie voor haar rol in de film 'The Deer Hunter' in 1979.

12-01-2015 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weervrouw Jill Peeters weken van het scherm na dood vader

Weervrouw Jill Peeters weken van het scherm na dood vader

http://oi57.tinypic.com/2zrp9fl.jpg

VTM-weervrouw Jill Peeters heeft rond de jaarwisseling afscheid moeten nemen van haar vader. Ze neemt even de tijd om samen met haar gezin en familie het verlies te verwerken. Dat meldt VTM in een persbericht.

Jills collega's Frank Duboccage en David Dehenauw vervangen haar beiden afwisselend. Jill zal dus even niet op het scherm te zien zijn maar keert binnen enkele weken terug.

12-01-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber loopt blauwtje bij getrouwde Lara Stone

Justin Bieber loopt blauwtje bij getrouwde Lara Stone

http://oi59.tinypic.com/20p5v8w.jpg

Justin Bieber heeft tijdens de opnames van een veelbesproken reclamecampagne van Calvin Klein al zijn charmes uitgespeeld om een date te kunnen versieren met Lara Stone. Dat het topmodel getrouwd is met tv-ster David Walliams, was duidelijk niet van tel voor Biebs.

"Terwijl ze de nieuwe promoclip aan het opnemen waren, vroeg het popidool het 31-jarige model uit", klapte een bron uit de biecht. "Hij liet eerst uitschijnen dat het om een grapje ging maar daarna bleef hij de Nederlandse schone charmeren. Maar dit pakte niet bij Stone. Ze ging er niet op in omdat ze een getrouwde vrouw is."

Ondanks het feit dat Justin een blauwtje opliep, konden beiden naar verluidt zonder problemen samenwerken tijdens de opnames.

12-01-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Jan Van Looveren stoned op tv

Acteur Jan Van Looveren stoned op tv

http://oi60.tinypic.com/fvl53m.jpg

Voor het programma 'Ja Jan' moet acteur Jan Van Looveren twee maanden lang op alles "ja" zeggen. In de uitzending van vanavond reist de acteur met Channel Zero-drummer Seven Antonopoulos naar Peru om er thee te drinken van ayahuasca, een plant met hallucinerende werking. Dat het goedje z'n effect niet mist op de acteur zie je in videoteaser hierboven. Jan lijkt vooral een probleempje te hebben met de deur...

12-01-2015 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoogtepunten van de Golden Globes: de speeches, de grappen, de statements

De hoogtepunten van de Golden Globes: de speeches, de grappen, de statements

http://oi58.tinypic.com/2ug2m38.jpg

Veel lof voor 'Boyhood', grappen over Noord-Korea, statements over Parijs. Een overzicht van hoogtepunten van de uitreiking van de Golden Globes 2015, de Amerikaanse film- en tv-prijzen.

Theo Kingma

Een bijzonder moment gelijk al bij het begin van de ceremonie. De Nederlander Theo Kingma krijgt een staande ovatie na zijn welkomstwoord. Fotojournalist Kingma is de huidige voorzitter van de Hollywood Foreign Press Association, de organisatie die de Globes uitreikt.

"Film en televisie brengen ons vaak uitingen van schoonheid, hoop en menselijkheid. Maar deze tijden leren ons dat dat niet vanzelfsprekend is. We zijn één in onze afkeer van een ieder die de vrijheid van meningsuiting probeert te onderdrukken, van Noord-Korea tot Parijs", zei hij.

Actrice Meryl Streep sprong als eerste recht, gevolgd door de rest van de zaal. Kingma ontving veel lof voor zijn pleidooi.

George Clooney

George Clooney ontving een Lifetime Achievement Award, voor zijn hele oeuvre. Hij feliciteerde de hele zaal met het afgelopen jaar, dat volgens hem een geweldig filmjaar was, en vroeg met name aandacht voor de kleine films. "De grote films redden zich wel."

Het slot van Clooney's betoog ging over de aanslagen in Parijs. "Het was een heel bijzondere dag vandaag, miljoenen demonstreerden, niet alleen in Parijs, maar over de hele wereld. Het waren joden, christenen, moslims, er waren leiders van over de hele wereld. Allemaal om te laten weten dat we niet buigen voor geweld. We laten ons niet bang maken. Dus; Je suis Charlie."

Tina Fey en Amy Poehler

Tina Fey en Amy Poehler, comediennes - bekend van 'Saturday Night Live', waren weer present voor hun jaarlijkse openingssketch. Ze deden het echter voor de laatste keer. Er waren dit jaar vooral veel steken onder water die gelinkt waren aan de Sony-hack: Fey verwelkomde 'all you despicable, spoiled, minimally talented brats', refererend aan een uitgelekte emailcorrespondentie waarin twee hooggeplaatste Sony-medewerkers zich laatdunkend uitlieten over enkele acteurs.

Nog een uitspraak tijdens de sketch, ditmaal over de hierboven genoemde Patricia Arquette: "'Boyhood' is het bewijs dat er nog genoeg rollen zijn voor vrouwen boven de 40.... zolang je maar wordt aangenomen als je nog onder de 40 bent..."

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton won de Golden Globe voor beste acteur in een miniserie. Hij speelde briljant een crimineel in de goed ontvangen FX/Netflix-reeks 'Fargo'. Thornton hield zijn speech kort: "Tegenwoordig kom je door bijna alles wat je zegt in de problemen, begrijpt u? Wat je ook zegt; je bent de sigaar, zoveel is zeker. Dus dit is alles wat ik ga zeggen: Dank u."

Helen Mirren

En dan was er nog het statement van actrice Helen Mirren:

12-01-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tine Embrechts en Guga Baúl verwachten eerste kind

Tine Embrechts en Guga Baúl verwachten eerste kind

http://oi61.tinypic.com/okacy1.jpg

Actrice Tine Embrechts (39) en imitator Guga Baúl (28) verwachten in juli hun eerste kindje, dat maakte de persdienst van VTM vandaag bekend.

De twee leerden elkaar kennen op de set van de 'Tegen de sterren op'. Hun relatie werd vorig jaar in juni bekendgemaakt, maar het is niet duidelijk hoe lang Tine en Guga al een koppel zijn. Embrechts heeft al twee zonen uit haar vorig huwelijk met de Mexicaanse Roman. Dit nieuws zal heel wat Vlaamse vrouwenharten breken, Baúl bracht namelijk het hoofd van heel wat dames op hol toen hij zijn borstkas met de Lotto Arena deelde.

Eerder had Baúl al onthuld dat hij graag vader wilde worden voor zijn 32ste, omdat hij geen oude papa wilde zijn.

12-01-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Boyhood' grote winnaar van Golden Globes

'Boyhood' grote winnaar van Golden Globes

http://oi60.tinypic.com/1ioh0w.jpg

De film 'Boyhood' is in Los Angeles de grote winnaar geworden van de Golden Globes. De film gaat over het opgroeien van een Amerikaanse jongen en pakte drie prijzen: die voor beste film, beste actrice en beste regisseur.

Richard Linklater werd gekroond tot beste regisseur, Patricia Arquette won de prijs voor beste vrouwelijke bijrol

Arquette bedankte in haar speech haar mede-hoofdrolspeler Ethan Hawke en regisseur Richard Linklater dat ze deel mocht uitmaken van het project. "Ik ben zo blij dat ik mocht meedoen aan zo'n simpel en menselijk verhaal. Maar tegelijkertijd aan iets dat nog nooit eerder in de filmwereld is vertoond. Ik draag deze prijs op aan de miljoenen alleenstaande moeders op de wereld."

Regisseur Linklater deelde de prijs met zijn cast en crew. "Ik sta hier namens 450 mannen en vrouwen die twaalf jaar van hun leven alles aan deze film hebben gegeven." 'Boyhood' werd in twaalf jaar opgenomen, iedere zomer filmde Linklater een paar scenes.

12-01-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook The Simpsons brengen hulde

Ook The Simpsons brengen huldehttp://oi61.tinypic.com/20sar5z.jpg

Terwijl tal van Hollywoodsterren hun solidariteit met Charlie Hebdo betuigden in het kader van de uitreiking van de Golden Globes, hebben ook The Simpsons hun steentje bijgedragen.

Op het eind van de jongste episode die gisteravond in de VS werd uigezonden, verwezen de makers van de populairste animatiereeks naar de optocht in Parijs. Ze deden dat met baby Maggie, die een bord met 'Je suis Charlie' draagt.

De Simpsons-baby heeft nog altijd een fopspeen in de mond. Met de Franse driekleur op de achtergrond heeft ze ontblote schouders en het gezicht vol stof en roet. Net als het Franse nationale symbool Marianne op 'De vrijheid leidt het volk', het schilderij waarmee Eugène Delacroix Julirevolutie van 1830 herdacht

12-01-2015 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddie Murphy komt met reggaenummer

Eddie Murphy komt met reggaenummer

http://oi60.tinypic.com/vmybnt.jpg

Oh Jah Jah is de nieuwe reggae-single van Eddie Murphy. Vanaf 27 januari is het nummer verkrijgbaar op iTunes. In 2013 maakte de 53-jarige acteur al het reggaenummer Red Light met Snoop Dogg, zijn eerste muzikale bijdrage sinds 20 jaar.

Aan het blad Rolling Stone vertelt de komiek dat hij echter nooit gestopt is met het maken van muziek. "Maar ik wilde niet een van die acteurs zijn die ook een nummertje maakten, die probeerden om acteur en zanger te zijn. Het ziet er altijd raar uit als je in een video een acteur ziet zingen."

Ondanks de twee reggaetracks werkt Murphy niet aan een reggae-album. "Ik heb R&B dingen, ik heb rock. Ik heb een hiphopnummer, maar daar rap ik niet op maar Snoop wel. Ik heb 20 jaar aan samenwerkingen met andere musici op de plank liggen."

12-01-2015 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf gewonden bij schietpartij tijdens optreden Chris Brown

Vijf gewonden bij schietpartij tijdens optreden Chris Brown

http://oi60.tinypic.com/2qinr06.jpg

Een concert van Chris Brown in San José werd afgelopen nacht verstoord door een schietpartij in de nachtclub. Daarbij raakten vijf mensen gewond. De beelden van de verschrikte rapper belandden al snel op scoial media.

De ex van Rihanna begon om 1.20 uur met zijn optreden. Het publiek leek toen rustig, maar plots weerklonken er geweerschoten. Chris en het publiek raakten al snel in paniek. Vier feestvierders moesten naar het ziekenhuis gebracht worden, een persoon verliet de club maar meldde zich later toch aan op de spoeddienst. Verschillende mensen werden aangehouden. De verschrikte artiest liep geen verwondingen op.

12-01-2015 om 00:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komiek Taylor Negron (57) overleden

Komiek Taylor Negron (57) overleden

http://oi60.tinypic.com/2j2vko6.jpg

Acteur Taylor Negron is zaterdag op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat vertelt zijn neef Chuck Negron, leadzanger van de band Three Dog Night, in een emotionele video.

De acteur overleed na een lang ziekbed in het bijzin van zijn familie, schrijft Us Weekly. "We waren allemaal bij hem toen hij overleed. Moge hij rusten in vrede", aldus Chuck. Taylor is bekend van zijn rollen in films als Easy Money (1983), Stuart Little (1999) en Angels in the Outfield (1994). Ook had hij gastrollen in de tv-hits Friends, Seinfeld, ER, en The Fresh Prince of Bel-Air. Behalve als acteur was hij ook actief als stand-upkomiek en schilder.

Acteurs reageren op sociale media geschokt op de dood van hun collega. Zo schrijft Ben Stiller: "Taylor Negron was een slim, grappig, zorgzaam individu en een unieke komiek. #RESPECT."

12-01-2015 om 00:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziet ze er niet stralend uit? Annelien Coorevits 4 maanden zwanger

Ziet ze er niet stralend uit? Annelien Coorevits 4 maanden zwanger

http://oi61.tinypic.com/2agj9yb.jpg

Exact een maand geleden kondigden Anderlecht-boegbeeld Olivier Deschacht en zijn wederhelft Annelien Coorevits groot nieuws aan. Jawel, er is een nieuwe telg op komst. Dochtertje Elena - drie jaar oud - krijgt er straks dus een speelkameraadje bij. De 28-jarige ex-Miss België is intussen vier maanden zwanger en dat betekent dat ze haar buikje niet meer kan wegstoppen. Waarom er dan niet meteen een prachtfoto van maken en op Instagram zetten? Coorevits haar outfit mag er trouwens ook wezen, maar dat had natuurlijk alles te maken met de verkiezing van Miss België van gisteravond. Het kroontje was uiteindelijk voor de 19-jarige Annelies Törös uit Berchem.

12-01-2015 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe verovering van Romário

Dit is de nieuwe verovering van Romário

http://oi59.tinypic.com/33z5h74.jpg

Romário de Souza Faria doet weer eens van zich spreken. Dit keer niet op   voetbal- of politiek vlak, maar wel in de liefde. De 48-jarige oud-speler van onder meer PSV en Barcelona heeft een nieuwe vriendin: de 19-jarige Dixie Pratt.

De ex-international van Brazilië pakt er overigens graag mee uit als we de foto's op op zijn Instagramaccount bekijken. We zien hem meerdere malen innig poseren met zijn Dixie, volgens verschillende Braziliaanse media pas 19 lentes jong. Ze heeft op haar eigen Instagram ook meerdere foto's geplaatst van haar nieuwe liefje. Ze schijnen het in ieder geval erg naar hun zin te hebben op vakantie op Aruba.

President van Brazilië?
'O Baixinho' zit tegenwoordig in de Braziliaanse senaat en voert al jaren een verbeten strijd tegen de corruptie van de Braziliaanse voetbalbond. Zelf zou hij naar verluidt lonken naar een plek als burgemeester van Rio. Anderen claimen zelfs dat hij ooit president van Brazilië wil worden. Maar eerst toch even zijn Dixie in de hand houden...

12-01-2015 om 00:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood maakt zich op voor Golden Globes

Hollywood maakt zich op voor Golden Globes

http://oi61.tinypic.com/1z70jth.jpg

Hollywood is klaar voor de uitreiking van de Golden Globes, de filmprijzen die jaarlijks door de buitenlandse critici in Los Angeles worden uitgereikt. De 25 beeldjes voor de beste films en tv-series van het jaar worden vanavond toegekend.

De grote favoriet lijkt de tragikomedie Birdman te zijn, die zeven nominaties in de wacht sleepte. De film van regisseur Alejandro Gonzalez Inarritu vertelt over een Hollywoodster die voor het eerst de hoofdrol speelt in een serieus toneelstuk. De film maakt kans op de prijs voor beste komedie en hoofdrolspelers Michael Keaton, Emma Stone en Edward Norton zijn genomineerd als beste acteurs in hoofd- en bijrollen.

Een andere grote favoriet is The Imitation Game, over het leven van het miskende wiskundige genie Alan Turing. Deze film maakt kans op de prijs voor beste dramafilm. Daarnaast zijn hoofdrolspelers Benedict Cumberbatch en Keira Knightley genomineerd.

Boyhood
Ook het coming of age-epos Boyhood is vijf maal genomineerd. De film, die door vrijwel alle critici werd geprezen als beste titel van het jaar, maakt tevens kans op de acteursprijzen, voor hoofdrolspelers Ethan Hawke en Patricia Arquette. In de strijd om de tv-prijzen zijn True Detective en Fargo de favorieten.

De organisatie van de Golden Globes werd gisteren even in verlegenheid gebracht doordat op de site een paar minuten al de twee winnaars in de categorieën beste film te zien zouden zijn: het drama Selma, over het leven van Martin Luther King, en de musical Into the Woods. Maar de organisatie stelde dat deze titels voor een test willekeurig ingevuld waren. De winnaars zouden tot de uitreiking alleen bij de notaris bekend zijn. 

De Golden Globes worden door sommigen gezien als één van de graadmeters voor de Oscars, de belangrijkste filmprijzen ter wereld.

12-01-2015 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé opnieuw zwanger?

Beyoncé opnieuw zwanger?

http://oi57.tinypic.com/f2ojg8.jpg

Beyoncé heeft de tongen losgemaakt met een foto op Instagram. Op het kiekje is te zien dat dochter Blue Ivy (3) haar met zand bedekt heeft op het strand. Wat opvalt: Blue Ivy heeft haar moeder een opvallend dikke buik aangemeten.

Haar volgers speculeren er flink op los dat de foto misschien wel een aankondiging is dat de 33-jarige zangeres en haar man Jay Z binnenkort een tweede babykamer kunnen gaan inrichten.

Beyoncé maakte haar vorige zwangerschap, van dochter Blue Ivy, bekend tijdens de MTV Video Music Awards in 2012. Er gaan sindsdien geregeld geruchten dat het stel het gezin verder uit wil breiden. Zo voegde Jay Z in september een veelzeggend zinnetje toe aan de songtekst van een nummer tijdens een optreden in Parijs. Uit de tekst bleek volgens Amerikaanse media dat Beyoncé in verwachting was.

Of dat dit keer ook echt het geval is, is dus nog even afwachten.

12-01-2015 om 00:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Miss Sympathie' is boos op Miss België

'Miss Sympathie' is boos op Miss België

http://oi59.tinypic.com/epg0vr.jpg

Kawtar Riahi Idrissi (19) uit Ninove is gisteravond door haar medekandidates verkozen tot 'Miss Sympathie'. Na de verkiezing van Miss België haalde de langbenige schone bij de regionale tv-zender TV Oost zwaar uit naar de organisatie van de schoonheidswedstrijd.

Ze kon naar eigen zeggen het felbegeerde kroontje niet winnen omdat ze van Marokkaanse afkomst is. Kawtar riep ook andere meisjes op om nooit deel te nemen aan de wedstrijd. "Als je geen geld hebt, geraak je niet ver", klonk het.

Is ze een slechte verliezer, of is er meer aan de hand? Miss België-organisatie Darline De Vos wuift de beschuldigingen alvast weg. "Ik schrik er enorm van (...) Er zijn bij Miss België al zoveel meisjes van vreemde origine in de prijzen gevallen zoals Zeynep Sever, Alizée Poulicek en Laura Beyne". 

De titel ging naar communicatiestudente Laura Törös uit de Antwerpse districtsgemeente Berchem. Zij haalde het voor de West-Vlaamse Leylah Alliet (23) en Charlotte Vanbiervliet (19), ook al een West-Vlaamse.

12-01-2015 om 00:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj stal brood voordat ze beroemd was

Nicki Minaj stal brood voordat ze beroemd was

http://oi61.tinypic.com/r0twee.jpg

Voordat Nicki Minaj een wereldster werd, moest ze stelen om te kunnen eten. Dit vertelt de rapper aan een van haar vrienden in haar nieuwe MTV-documentaire My Time Again.

In de trailer van haar tweede documentaire is de Anaconda-ster openhartig over de moeilijke financiële tijden in haar verleden. "Toen ik als serveerster werkte, moest ik brood stelen om wat te kunnen eten", aldus Minaj.

Nicki is sinds die dagen van armoede ver gekomen. Ze is voor zes Grammy's genomineerd en haar nieuwste album The Pink Print kwam in december uit. Naar eigen zeggen kon de zangeres zich niet op het glamourleventje voorbereiden. "Totdat je in deze wereld zit, kan je het echt niet begrijpen."

Minaj heeft hard voor haar succes gewerkt. "Ieder mens moet zijn eigen grenzen opzoeken. Als je nooit breekt, weet je ook nooit hoeveel druk je aan kan." De documentaire Nicki Minaj: My Time Again is vanaf 18 januari op de Amerikaanse MTV te zien.

10-01-2015 om 21:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Jackie Chan zes maanden in de cel

Zoon van Jackie Chan zes maanden in de cel

http://oi59.tinypic.com/15f1xtj.jpg

De zoon van Hollywoodacteur Jackie Chan (60) verdwijnt wegens een drugsdelict een half jaar achter de tralies. Dat deelde een rechtbank in het district Dongcheng inPeking vrijdag mee. Jaycee Chan (32) had drugsgebruikers onderdak gegeven en moet ook een boete van omgerekend 270 euro betalen. De jonge acteur en zanger gaf de feiten toe.

Chan werd bij zijn arrestatie in augustus vorig jaar volgens de politie positief bevonden op het gebruik van marihuana. Na twee weken in voorarrest werd hij vrijgelaten.

Zijn vader verontschuldigde zich destijds voor het gedrag van zijn zoon en wilde niet naar de zitting komen. De acteur en stuntman van onder meer "Rush Hour" werd in 2009 in zijn geboorteland tot antidrugs-commissaris benoemd.

10-01-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Punkers vinden gestolen schilderij van 250.000 euro

Punkers vinden gestolen schilderij van 250.000 euro

http://oi61.tinypic.com/2i2a7ua.jpg

Het punkbandje Stereo Fire Empire uit New Orleans heeft een gestolen schilderij ter waarde van ruim 250.000 euro naar de politie gebracht. Dat vertelt de band tegen BBC News. Gestolen kunst moet terug naar de eigenaar, vinden ze.

De punkers zagen het schilderij, een werk van George Rodrique, aan de muur van het Omni Royalhotel. Ze waren net klaar met een optreden. Het doek was eerder ontvreemd uit een kunstgalerie in hun woonplaats New Orleans.

"We zagen op Facebook dat het schilderij gestolen was", aldus bassist Elliot Newkirk. "Mijn mond viel open toen ik het zag."

De schilderijen van Rodrigue zijn beroemd vanwege de steeds terugkerende blauwe hond die de schilder voorstelt. De schilderijen zijn duizenden euro's waard.

10-01-2015 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Phil aangeklaagd door talkshowgast

Dr. Phil aangeklaagd door talkshowgast

http://oi60.tinypic.com/2i8d302.jpg

Een gast van de talkshow van Dr. Phil heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Amerikaans tv-psycholoog. De talkshowgast vindt dat hij in de show is neergezet alsof hij psychisch niet in orde is, weet TMZ.

Matthew Barasch was een jaar geleden te gast in de show om te praten over stalking. De show ging daarnaast over geestesziekten en paranoïde zijn. Barasch had naar eigen zeggen als voorwaarde gesteld dat hij alleen aan de show wilde deelnemen als ze hem niet zouden presenteren als iemand met waanvoorstellingen. Hij zegt dat de show zo is gemonteerd dat hij toch gek leek, dus eist hij 100 miljoen dollar van Dr. Phil, omgerekend ruim 84 miljoen euro.

Een woordvoerder van de show zegt in een reactie dat de gast met alle waardigheid en respect is behandeld. "We hebben alles in het werk gesteld om hem te helpen wat rust in zijn leven te vinden." De zegsman noemt het een ongefundeerde rechtszaak waarin de producenten de te maken advocaatkosten terug willen eisen.

10-01-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!