Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams in oorlog met buren door zwembad

Robbie Williams in oorlog met buren door zwembad

http://oi57.tinypic.com/2128nm.jpg

Robbie Williams heeft de oorlog verklaart aan zijn buurman, Led Zeppelin gitarist Jimmy Page. De twee ruziën om het uitgraven van een zwembad in de kelder van Robbies miljoenenwoning in het westen van Londen. De buren proberen de plannen met alle macht te blokkeren.

Robbie Williams kan de voorgenomen opknapbeurt van zijn herenhuis op zijn buik schrijven, als het aan rockende buurman Jimmy Page ligt. De gitarist vreest dat de verbouwing zijn huis zal beschadigen en voor inkijk in zijn woning zorgt.

Williams kocht het 46 kamers tellende huis twee jaar geleden voor 17,5 miljoen pond. Hij heeft samen met zijn 35-jarige echtgenote Ayda Field een vergunning ingediend om het eeuwenoude huis aan te passen aan de hedendaagse standaard, zo schrijft de Britse krant The Telegraph.

Williams woont samen met zijn vrouw en hun twee kinderen, dochter Theodora Rose (2) en de drie maanden oude zoon Charlton Valentino, in het huis.

Opnamestudio
De Take That-zanger wil naast een parkeerplaats in de tuin, een lift en een nieuwe opnamestudio, de kelder onder handen nemen. Hij wil een zwembad aanleggen en een extra raam plaatsen.

De gepensioneerde gitarist Page (71) is bang dat het uitgraven van het zwembad voor trillingen zorgt, die schade aan zijn huis zullen veroorzaken.

Hij heeft zijn beklag ingediend bij de lokale raad.

24-01-2015 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian wil weer naakt poseren"

"Kim Kardashian wil weer naakt poseren"

http://oi62.tinypic.com/ve3iad.jpg

Als het aan Kim Kardashian ligt, staat ze binnenkort weer naakt voor de camera. Volgens RadarOnline is de realityster de shoot al aan het plannen. Er is één maar: ze wil dit doen als ze in verwachting is en dat is nog niet het geval.

De Kardashiantelg zou al een tijdje proberen weer zwanger te worden. Ze wil namelijk heel graag een broertje of zusje voor haar dochter North. "Kim is vastbesloten om bij haar tweede zwangerschap niet zoveel aan te komen als bij North, ze wil namelijk dat de shoot die ze dan gaat doen, heel mooi wordt."

"Kim wil de shoot voor een groot en bekend blad doen." Kanye zou de wens van zijn vrouw volledig steunen. "Hij vindt het een geweldig idee om een zwangere Kim op een artistieke manier te fotograferen." Hoewel de moeder van Kim, Kris, hoopt een flink bedrag binnen te gaan harken met de foto's, wil Kanye dat zijn vrouw geen geld ontvangt voor de plaatjes.

Eind 2014 was Kim ook al naakt te zien in het blad Paper Magazine.

24-01-2015 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts regisseert Batkid-film

Julia Roberts regisseert Batkid-film

http://oi60.tinypic.com/15n5210.jpg

Julia Roberts gaat een film regisseren over het leven van het inmiddels wereldberoemde jochie Miles Scott. Beelden van Scott gingen in 2013 de hele wereld over toen hij als mini-Batman San Francisco redde. De toen vijfjarige Miles leed aan leukemie en mocht van de Amerikaanse Stichting Doe een Wens een wens in vervulling laten gaan, en dat was Batman spelen. Uiteindelijk werkte zelfs president Barack Obama mee aan het laten uitkomen van Miles' wens.

Naast de president deden enkele duizenden inwoners van San Francisco, de landelijke media en politie in de stad mee aan de wens van Miles. Niet alleen mocht hij verkleed als Batman zijn geliefde stad redden, ook mocht het kleine mannetje een ritje maken in de Batmobile. De film over het leven van Miles en het in vervulling gaan van zijn wens wordt gebaseerd op de documentaire Batkid Begins: The Wish Heard Around the World, die dit weekend in première gaat tijdens het Slamdance Film Festival in Utah.

Met Miles zelf gaat het volgens de Los Angeles Times inmiddels naar omstandigheden goed. Het jongetje heeft zijn behandelingen goed doorstaan en volgens artsen is hij aan de beterende hand.

24-01-2015 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee verjaardagsplaten van Yoko Ono

Twee verjaardagsplaten van Yoko Ono

http://oi60.tinypic.com/29xb19y.jpg

Ter gelegenheid van haar 82e verjaardag op 18 februari brengt Yoko Ono twee speciale singles uit. Op de ene is de weduwe van John Lennon samen met zanger Antony te horen. Op de andere in duet met avantgarde-componist en -saxofonist John Zorn. Beide platen worden in een gelimiteerde oplage van duizend exemplaren uitgebracht als 10 inch vinylschijf met muziek op de ene en een tekening van Ono op de andere zijde. Dat meldt Ono's platenmaatschappij Chimera Music.

De single met Antony - de New Yorkse zanger die tien jaar geleden wereldwijd doorbrak met zijn groep The Johnsons - bevat twee nummers. Yoko en Antony zijn samen te horen in I love you Earth, een nummer dat Ono schreef voor haar album Starpeace uit 1986. Daarnaast zingt Antony het nummer I'm going away smiling, dat Ono in 2009 opnam met haar Plastic Ono Band.

Op de tweede single is onder de titel Blink een improvisatie te horen die Ono in november 2012 samen met componist/saxofonist John Zorn opnam voor het radiostation WNYC. De opbrengst van deze plaat gaat naar het New Yorkse 'non-profit podium' voor experimentele muziek The Stone. Die van de single met Antony gaat naar Rain Forest Trust.

24-01-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Warner Bros werkt aan film The Jetsons"

"Warner Bros werkt aan film The Jetsons"

http://oi60.tinypic.com/2rxttuo.jpg

Warner Bros werkt aan een rentree van de in de jaren zestig, zeventig en tachtig populaire serie The Jetsons, weet Deadline. De filmstudio heeft Matt Lieberman ingehuurd om een volledig filmscript te schrijven over de futuristische tekenfilmfiguren uit de stal van Hanna-Barbera. Voor Kanye West zou ook een rol zijn weggelegd.

The Jetsons maakten hun debuut in 1962. De serie, die werd neergezet als tegenhanger van de prehistorische The Flintstones, hield het vervolgens 26 jaar vol op de buis. De nog uit te brengen film zou weliswaar gebaseerd zijn op de tekenfilmserie, maar compleet opnieuw worden geschreven. Waarschijnlijk is dat ook wel nodig, aangezien een hoop sciencefictionzaken uit The Jetsons inmiddels werkelijkheid zijn geworden.

Lieberman werkte voor Warner Bros eerder aan de verfilming van Scooby-Doo.

24-01-2015 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.Lo heeft nog niks met plastische chirurgie

J.Lo heeft nog niks met plastische chirurgie

http://oi62.tinypic.com/2ilhsh1.jpg

Jennifer Lopez sluit niet uit dat ze in de toekomst een bezoekje brengt aan een plastisch chirurg. "Ik heb tot nu toe nog niks aan mijzelf laten doen. Misschien over tien of vijtien jaar", aldus de zangeres tegenover People.

"Maar ik heb nu niet het gevoel dat ik iets aan mijzelf wil veranderen, maar over een tijdje zal ik er misschien nog eens over denken", gaat de 45-jarige Lopez verder. Jennifer vertelt dat ze heel erg lekker in haar vel zit. "Ik eet gezond en ik sport veel, net als veel anderen."

Jennifer is binnenkort te zien in de thriller The Boy Next Door.

24-01-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Dempsey gaat scheiden na 15 jaar huwelijk

Patrick Dempsey gaat scheiden na 15 jaar huwelijk

http://oi60.tinypic.com/f1y62g.jpg

Acteur Patrick Dempsey en zijn vrouw Jillian Fink gaan scheiden. Na een huwelijk van vijftien jaar hebben de twee besloten om uit elkaar te gaan, meldt E! News.

,,Na een zorgvuldige afweging hebben we besloten om met wederzijds respect ons huwelijk te beëindigen", laten de twee in een statement weten. ,,We vinden het heel belangrijk om samen voor onze kinderen te blijven zorgen en we hopen dat onze privacy wordt gerespecteerd in deze gevoelige tijd."

Jillian zou de scheiding al hebben aangevraagd, als reden voor de break gaf ze 'onoverbrugbare verschillen' op. De Grey's Anatomy-acteur en Jillian hebben samen drie kinderen: Tallulah (14) en de zevenjarige tweeling Darby en Sullivan.

Patrick (49) was eerder getrouwd met Rocky Parker.

24-01-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amandy Bynes niet vervolgd voor rijden onder invloed

Amandy Bynes niet vervolgd voor rijden onder invloed

http://oi59.tinypic.com/o73674.jpg

Amanda Bynes wordt door de rechtbank niet vervolgd voor rijden onder invloed, zo weet TMZ. De actrice werd in september vorig jaar gearresteerd, omdat ze achter het stuur was gaan zitten terwijl ze het medicijn Adderall had genomen.

Volgens de stadsprocureur had ze echter slechts een lage dosering van het medicijn in haar bloed op het moment van de arrestatie. Hij gelooft dan ook niet dat dit genoeg is om door een jury schuldig bevonden te worden. Daarom is besloten om Bynes niet te vervolgen voor het rijden onder invloed.

Maar de zaak is daarmee nog niet afgedaan. Ze mocht dan misschien een lage dosering medicijnen in haar bloed hebben, het feit dat ze überhaupt achter het stuur is gaan zitten na het nemen van medicijnen, is voor Bynes strafbaar. Ze moet gedurende haar proeftijd 100 procent nuchter in de auto zitten, anders schendt ze de voorwaarden van haar proeftijd. Dat was dus niet het geval.

24-01-2015 om 01:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blootfoto' Willow Smith (14) van Instagram verwijderd

'Blootfoto' Willow Smith (14) van Instagram verwijderd

http://oi58.tinypic.com/2469jc2.jpg

Willow, de 14-jarige dochter van Hollywoodkoppel Will Smith en Jada Pinkett, is volgens Amerikaanse showbizzmedia door haar ouders op de vingers getikt nadat de tiener een ietwat provocerende foto van zichzelf op Instagram had gezet. Het 'blootkiekje' werd vrijwel direct door de fotodienst verwijderd.

In werkelijkheid droeg Willow geen doorschijnend stretch-shirtje, maar een creatie van de Franse couturier Jean Paul Gaultier. In het kleurige kledingstuk is een foto verwerkt van een marmeren beeltenis van een naakte vrouw. Hoewel het om een regulier mode-item gaat, vinden Amerikaanse media dat een meisje van haar leeftijd dit soort kleding niet zou mogen dragen.

Recent lag Willow, die net als haar beroemde ouders een zang- en acteercarrière ambieert, ook al eens onder vuur. Toen ging het om een Twitter-foto waarop ze aangekleed tegen het onblote bovenlijf van haar vriend, de 20-jarige acteur Mouises Arias, aan lag. Willow reageerde woest op alle commotie. "Er is niks seksueels aan dat kiekje of de situatie.''

Of de wat over het paard getilde Willow huisarrest kreeg van haar ouders voor het verspreiden van de Gaultier-foto is niet duidelijk. Volgens roddelsites in de VS hebben Will en Jade ongetwijfeld een hartig woordje met haar gewisseld. De familie zelf heeft officieel nog niet gereageerd.

24-01-2015 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher getuigt weer in bloedige moordzaak op ex

Ashton Kutcher getuigt weer in bloedige moordzaak op ex

http://oi61.tinypic.com/okwnpk.jpg

Ashton Kutcher maakt zich opnieuw op voor een rechtszaak die alles te maken heeft met zijn vermoorde ex-vriendin Ashley Ellerin. De Amerikaanse werd in 2001 vermoedelijk omgebracht door klusjesman Michael Thomas Gargiulo, die wordt verdacht van nog twee moorden. Kutcher wordt voor de tweede keer opgeroepen in het getuigenbankje plaats te nemen.

Het verhaal van model en Las Vegas-stripper Ashley is op zijn minst luguber. Op 21 februari 2001 werd ze onder de douche aangevallen door een man in haar huis in LA. Ze werd 47 keer gestoken.

Naar aanloop van de rechtszaak rond de moord worden steeds meer documenten vrijgegeven vol horrordetails. Zo staat daarin: "De verdachte sneed de keel van mevrouw Ellerin zo diep dat ze bijna is onthoofd. Na de moord is ze in een vernederende pose achtergelaten'', fragmenteert de National Enquirer.

Rode wijn blijkt bloed

Kutcher heeft nauwelijks gesproken over de plotselinge dood van zijn ex-vriendin, maar het politierapport vertelt dat hij op de bewuste avond in 2001 door Ashley werd gebeld. Ze wilde een afspraakje plannen met de toenmalige 23-jarige acteur, maar hij sloeg dit af. Ashley zou er meer vriendjes op nahouden en haar relatie met Kutcher zat nog in de beginfase.

De acteur probeerde de blondine later op de avond terug te bellen, maar ze nam niet op. Hij reed naar haar woning en dacht door de ramen rode wijn op de vloer te zien. Denkende dat Ashley uit woede een fles wijn had stukgeslagen, keerde Kutcher terug naar huis. Uiteindelijk werd Ashleys lichaam door haar huisgenoot gevonden.

Kutcher wordt niet gezien als verdachte. Zijn verklaring wordt door de rechter met hoge prioriteit behandeld. Volgens vrienden van zijn ex had de acteur 'veel interesse' in de parttime stripper. Hij zocht haar vaak op en bood vlak voor de moord aan haar verwarming te repareren.

Nog twee moorden
De 37-jarige Garigulo wordt ook verdacht van de moord op Maria Bruno, die op 1 december 2005 dood werd aangetroffen in haar woning. Ook zij werd meerdere malen gestoken. Daarnaast werden haar borsten afgesneden. En dan is er nog de moord op de studente Tricia Pacaccio, die in Chicago woonde.

De aanklagers noemen Garigulo "een psycho-seksuele seriemoordenaar die zich bezighoudt met de systematische slachting van mooie vrouwen, omdat hij seksueel genot beleeft van het manipuleren, neersteken en doden van zijn slachtoffers.''

De Amerikaan werd in 2008 gearresteerd nadat zijn DNA werd gevonden in het huis van een vrouw die wist te ontkomen nadat Garigulo haar aanviel met een mes.

24-01-2015 om 01:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galerist Tuymans wil reproductierechten betalen

Galerist Tuymans wil reproductierechten betalen

http://oi62.tinypic.com/aeqeir.jpg

Frank Demaegd, galerist van Luc Tuymans, stelt voor om fotografe Katrijn Van Giel te vergoeden voor de foto waarop Tuymans zich baseerde voor het werk 'A Belgian Politician'. Dat schrijft de krant De Morgen vandaag op zijn website. De verzoeningspoging maakt weinig indruk op de tegenpartij. "Als meneer Tuymans een minnelijke schikking wil dan moet hij ons een voorstel doen via zijn advocaat, niet via zijn galerist."

In een opiniebijdrage, die morgen in De Morgen verschijnt, schrijft Demaegd dat ze geen problemen hebben met het betalen van reproductierechten. "Een poging om duidelijk te maken dat dit voor ons geen geldkwestie is", aldus Demaegd. Een officiële poging tot minnelijke schikking wil Demaegd zijn voorstel niet noemen. "Dit is louter eigen initiatief. Ik heb het niet met Luc doorgesproken."

Dieter Delarue, advocaat van Katrijn Van Giel, is niet onder de indruk. "Ik voel me niet geroepen om te reageren op een voorstel van een geëmotioneerde galerist, ook al heeft die hoogstwaarschijnlijk heel nobele bedoelingen", zegt Delarue. "Als meneer Tuymans een minnelijke schikking wil dan moet hij ons een voorstel doen via zijn advocaat, niet via zijn galerist."

24-01-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus kan achternaam vriend niet spellen

Miley Cyrus kan achternaam vriend niet spellen

http://oi59.tinypic.com/2yo6gc5.jpg

Miley Cyrus is al drie maanden samen met haar vriend Patrick Schwarzenegger. Toch weet de zangeres nog steeds niet hoe ze de achternaam van haar liefje moet spellen.

In een interview met Good Morning America geeft Miley toe dat ze 'niet zo'n goede speller' is. En dat is dus ook van toepassing op de achternaam van haar vriend. ''Daar heb ik het dus pas over gehad. Blijkbaar zit er geen 't' in'', zegt Cyrus doodleuk over de naam Schwarzenegger.

Miley is sinds november samen met de zoon van Arnold Schwarzenegger. Het bekende duo kan rekenen op veel aandacht van de roddelpers: eerder waren er berichten dat Arnold niet gecharmeerd zou zijn van de vrouwenkeuze van zijn zoon en deze week werd bericht over het wilde seksleven van de twee dat ze op video zouden vastleggen.

24-01-2015 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne poseert met welpje, Twitter is boos

Cara Delevingne poseert met welpje, Twitter is boos

http://oi57.tinypic.com/34jb2pf.jpg

Cara Delevingne heeft zich de woede van dierenrechtenactivisten op de hals gehaald door met een leeuwenwelpje op de foto te gaan.

Het supermodel is het gezicht van de nieuwe reclamecampagne van Tag Heuer. Voor een fotoshoot van dit horlogemerk poseerde Cara met een jong leeuwtje in haar armen, iets wat bij World Animal Protection-expert Neil D'Cruze in het verkeerde keelgat schoot.

"Leeuwenwelpjes zijn geen fotoattributen. Hun gezondheid en welzijn mogen niet geschaad worden", zegt hij tegen Daily Mail. "Ze horen in het wild en niet over een beroemdheid heen gedrapeerd om een designerhorloge te verkopen." De activisten zijn bezorgd dat advertenties van topmerken als Tag Heuer 'deze wrede praktijken legitimeren'.  "Ik weet zeker dat zowel adverteerders als consumenten zich twee keer zouden bedenken om wilde dieren commercieel te gebruiken als ze wisten hoe ze lijden achter de schermen."

Ook volgers van Cara op Twitter zijn niet te spreken over de leeuwenwelpjes. 'Een stomme stunt', noemt een van hen de advertentie, terwijl een ander zich afvraagt of ze weet dat dit dierenmisbruik is.

24-01-2015 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze kan het nog steeds: überbabe Véronique siert P-Magazine

Ze kan het nog steeds: überbabe Véronique siert P-Magazine

http://oi61.tinypic.com/4hxd39.jpg

Er zijn al honderden vrouwen op 'de boekskes' gepasseerd, maar ze kunnen allemaal nog wat leren van überbabe Véronique De Kock. De 37-jarige moeder van twee wordt nog steeds graag op de cover van P-Magazine gezet, en als we de beelden van haar fotoshoot bekijken, snappen we waarom. De ex-miss heeft duidelijk het geheim van de eeuwige jeugd ontdekt.

24-01-2015 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson trekt opnieuw ten strijde tegen genderongelijkheid

Emma Watson trekt opnieuw ten strijde tegen genderongelijkheid

http://oi59.tinypic.com/2qkl8d4.jpg

"Ik ben overweldigd door de massale steun sinds mijn eerste speech", aldus Emma Watson. De Britse actrice nam vandaag in Davos opnieuw het woord, en roept nu ook overheden, bedrijven en universiteiten op een einde te maken aan genderongelijkheid.

De Britse actrice zegt "sprakeloos" te zijn over de overweldigende respons die ze gekregen heeft na haar vorige speech. In september lanceerde Watson de HeForShe-campagne, waarmee VN-ambassadrice mannen aanspoort zich in te zetten voor gendergelijkheid.

Gelijkwaardige deelnemers

"Ik ben verbaasd over het aantal mannen, die me gecontacteerd hebben om te zeggen dat ik door moet zetten", vertelde Watson vandaag, aan de zijde van VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon. "Dat ze ervoor willen zorgen dat hun dochters nog leven wanneer de wereld écht gelijk is voor mannen en vrouwen, zowel op economisch als op politiek vlak."

"Ik geloof dat het besef vandaag groter dan ooit is dat vrouwen gelijkwaardige deelnemers moeten zijn, zowel thuis, als in onze samenleving, onze overheden en op de werkvloer", ging de actrice verder. En daarom is het nu tijd voor het tweede luik van haar campagne, 'Impact 10x10x10'. De volgende stap naar gendergelijkheid is het engageren van overheden, bedrijven en universiteiten om "hen concrete engagementen te doen aangaan tot gendergelijkheid".

"Alles helpt"

Maar iedereen kan zijn steentje bijdragen, meent Watson. "Wat jouw engagement zal zijn, is persoonlijk. En er is geen ideale manier, maar alles helpt", richtte Watson zich het grote publiek. "Beslis hoe jullie je gaan engageren, kom daar openlijk voor uit en houd ons dan op de hoogte van jullie vooruitgang, zodat we jullie verhaal kunnen delen."

In september sprak Watson al eens voor de Verenigde Naties. "Feminisme wordt te vaak als synoniem gezien voor mannenhaat", zei ze toen. Mannen moeten juist betrokken worden bij het streven naar gelijkheid van de seksen. Na haar speech kreeg Watson een staande ovatie.

24-01-2015 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke dochter van gewezen tennistopper maakt hier haar debuut op de catwalk?

Welke dochter van gewezen tennistopper maakt hier haar debuut op de catwalk?

http://oi60.tinypic.com/30hx734.jpg

Anna Ermakova, het buitenechtelijke kind van Boris Becker (47), maakte deze week tijdens de Berlijnse Fashion Week haar debuut op de catwalk. Voor het Duitse modemerk Riani smeet de amper 14-jarige Anna zich volledig. Ze mocht de show zowel openen als sluiten. Met haar 178 centimeter is ze weliswaar nog twaalf centimeter kleiner dan haar beroemde tennisvader, maar modekenners voorspellen haar een gouden toekomst. Het is ook haar grote droom om topmodel te worden en onlangs mocht ze bij 'Mega Modelling Agency' een contract ondertekenen.

'Boem Boem Boris' himself is alvast apetrots op Anna. "Wat een prachtige jonge vrouw", liet de Duitse tennisheld op zijn Facebookpagina weten met een foto. De 'mini-me' van Becker is het product van een kortstondige affaire die hij had met model Angela Ermakova. Aanvankelijk ontkende Boris de papa te zijn van Anna, tot hij in februari 2001 toch bekende en ook zijn verantwoordelijkheid opnam. In november 2007 verwierf Becker het co-ouderschap over Anna.

Ook de plaats waar Anna verwekt werd, was tien jaar lang een item in de media. Het paar zou tijdens een slippertje in de bezemkast van een restaurant zijn gedoken en de term 'bezemkastkind' was meteen geboren. Becker onthulde in zijn boek 'Augenblick, verweile doch...' in 2003 dat de vrijpartij plaatsvond na een ruzie met zijn toenmalige vrouw Barbara, die op dat moment hoogzwanger was. De Duitser schreef toen dat hij het model in een Japans restaurant in Londen, na enig oogcontact, achtervolgde toen ze naar het toilet liep. Hij gaf toe dat er een vrijpartij plaatsvond, maar vertelde niet waar dit precies was.

Dat deed hij enkele jaren later wel. "Het was niet in een kast maar op een trap in de buurt van de toiletten van de het chique Londense celebrity restaurant Nobu. Het was eigenlijk niet eens een affaire maar een flirt van hooguit vijf seconden". De ex-tennisser ging later zelfs nog terug naar het restaurant in Londen. "Ik liep terug naar de trappen waar het allemaal gebeurde en dacht bij mezelf: 'Hoe is het mogelijk dat ik daar een kind heb verwekt'".

De paar seconde kostten hem wel zijn huwelijk met Barbara Feltus. "Ik voelde me dan ook erg schuldig en schaamde me. Ik was net gestopt met tennis en bedroog mijn vrouw", vertelde Becker aan Piers Morgan in een tv-interview. Hij denkt dat zijn slippertje was ingegeven door het zwarte gat waarin hij viel toen de topper zich realiseerde dat zijn carrière over was.

Maar nu is Becker dus dol op zijn dochter. "Ik leef en leer. Mijn slippertje kostte me mijn huwelijk en een paar jaar van mijn privé-leven, maar Anna is niet langer een foutje. Ik heb een prachtige dochter en ik zou haar nog geen minuut willen missen. Ik hou erg veel van haar".

En ook Anna is dezer dagen in de wolken. "Dit is een absolute droom die uitkomt", zei ze na haar optreden in Berlijn. "Al mijn vriendinnen dromen van zulk een kans en ik krijg die hier zomaar in de schoot geworpen. Alles ging ongelofelijk snel voor mij."

22-01-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer volgers op Instagram? Dat doe je zo

Meer volgers op Instagram? Dat doe je zo

http://oi61.tinypic.com/504hol.jpg

Als Miley Cyrus tegen wat schenen kan schoppen, zal ze het zeker niet laten. Zo vindt de ster het geen probleem om haar borsten met een knipoog in de strijd te werpen om meer Instagramvolgers te verzamelen.

De beruchte blonde schone zette een foto online waarin haar buste de hoofdrol speelt. "Denk je dat ik meer volgers krijg als ik mijn borsten omhoog duw?", staat erbij te lezen. Een ferme knipoog naar haar eigen imago.

Daarnaast stelt Miley wel nog een serieuze vraag aan haar fans. Het lijkt erop dat ze het wat gehad heeft met haar korte kapsel, en vraagt zich af of ze niet terug naar haar lange lokken wil. Misschien is het dus binnenkort wel afgelopen met haar platinablonde, korte coupe.

22-01-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dankzij dit merk blijven diepe decolletés in Hollywood netjes op hun plaats

Dankzij dit merk blijven diepe decolletés in Hollywood netjes op hun plaats

http://oi62.tinypic.com/6p28lh.jpg

Het decolleté is in 2015 helemaal terug. Dat voorspelt modeblogster Sofie Valkiers vandaag in haar nieuwe column in onze krant. En ze geeft er meteen het geheim bij van die nonchalant openhangende blouses en blazers: 'Hollywood Fashion Tape'. Het merk dubbelzijdige plakband dat omwille van zijn ongeëvenaarde kleefkracht voor celebrities ondertussen onontbeerlijk is geworden. Op iets meer dan tien jaar tijd is er al 12.000 kilometer 'Hollywood Fashion Tape' verkocht. Dat is van Brussel tot Zuid-Afrika of héél veel decolletés.

Hoe draag je een halsuitsnijding die bijna tot aan je navel komt zonder een nipple slip te riskeren? Jennifer Aniston, Sienna Miller, Jennifer Lopez, Lana Del Rey, Cara Delevingne, Selena Gomez, Kate Hudson en Jessica Chastain kennen het antwoord op deze vraag. Deze glamoureuze vrouwen gebruiken de plakband om hun boezem in bedwang te houden in uitdagende jurken.

De Hollywood Fashion Tape is een speciale dubbelzijdige tape die sinds 2001 borsten lift, verstopt, insnoert en strakker maakt. Hoe gebruik je dit? Je plakt één kant op de huid en de andere kant gaat op je kledingstuk. Het 'wondermiddeltje' vind je bij winkels als Veritas en Hunkemöller.

22-01-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paola zegt bezoek af vanwege verkoudheid

Paola zegt bezoek af vanwege verkoudheid

http://oi57.tinypic.com/14awzrc.jpg

Koningin Paola heeft woensdag verstek moeten laten gaan bij de tentoonstelling 'Brussel Hoofdstad van Flora'. Dit omdat ze al enkele dagen het bed moet houden vanwege een zware verkoudheid. Prinses Astrid nam het bezoek aan de bloemententoonstelling in de Sint-Gorikshallen in Brussel van haar moeder over. Paola is beschermvrouw van de Flora.

Paola zou vandaag ook een kijkje nemen bij de Brussels Antiques and Fine Art Fair (BRAFA), waarvan ze eveneens beschermvrouw is. Voor die visite is geen vervanger aangewezen. De antiekbeurs had woensdagavond al koninklijk bezoek met prinses Astrid en haar man prins Lorenz die in Tour & Taxis het galadiner bijwoonden ter gelegenheid van de 60e verjaardag van het evenement.

22-01-2015 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smelt samen met 1,4 miljoen fans voor mama Kelley (23) en haar dochtertje Hope (3)

Smelt samen met 1,4 miljoen fans voor mama Kelley (23) en haar dochtertje Hope (3)

http://oi57.tinypic.com/2cge80j.jpg

Ze lijken als twee druppels water op elkaar en ze hebben allebei een 'golden ticket' beet voor de volgende ronde in de talentenjacht American Idol. We hebben het over de bloedmooie 23-jarige Kelley Kime en haar schattige dochtertje van drie, Hope. Voor mama aan de beurt was, bracht Hope haar versie van 'Let it Go' uit Frozen voor de jury. Daarna mocht ze plaats nemen op de schoot van Jennifer Lopez om te luisteren naar haar mama.

Kelley Kime is een lerares uit Fairfax in de Amerikaanse staat Virginia en staat er alleen voor om haar dochtertje Hope groot te brengen. Tijdens haar auditie voor American Idol nam ze het meisje dan maar gewoon mee op het podium. Het hoeft geen betoog dat Hope meteen de show stal en alle juryharten in een mum van tijd veroverde. Nog voor haar mama aan de beurt was, had zij al haar ticket naar Hollywood veroverd. 

De blonde Kelley kon natuurlijk niet achterblijven en ook zij mocht door. Ze zong 'Sunday Morning' van Maroon 5. 'Zo mooi, zo blond en zo alleen'... het regent reacties op het internet waaruit onbegrip van de mannelijke soort blijkt. Misschien verandert de plotse wereldroem wel iets aan die situatie...

22-01-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!