Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-babe Axelle wordt gezicht van Ice-Watch

WK-babe Axelle wordt gezicht van Ice-Watch

http://oi57.tinypic.com/2w3z6sh.jpg

WK-babe Axelle Despiegelaere wordt het gezicht van het Belgische horlogemerk Ice-Watch. De 17-jarige blondine werd wereldberoemd in Vlaanderen nadat ze tijdens een WK-wedstrijd van de Rode Duivels door de stadioncamera in beeld werd gebracht. In een mum van tijd circuleerden ontelbaar veel foto's van haar op sociale media. Zo ook een foto van een jaar oud waarop ze poseert met een gemsbok die ze had doodgeschoten. Despiegelaere zag daardoor een contract met cosmeticagigant L'Oréal uit haar vingers glippen. Sindsdien verdween ze onder de radar, tot nu. Het is nog niet duidelijk hoe de campagne er precies zal uitzien.

26-01-2015 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas over 3 weken in cinema, maar 'Fifty Shades of Grey' breekt nu al records in België

Pas over 3 weken in cinema, maar 'Fifty Shades of Grey' breekt nu al records in België

http://oi60.tinypic.com/2ajc0i8.jpg

'Fifty Shades of Grey' verschijnt volgende maand pas in de bioscoop, maar de film gaat nu al hard in ons land. Ongeveer 40.000 tickets zijn al verkocht. "Ongezien", klinkt het bij Kinepolis.

In voorverkoop werden tot nog toe 10.000 kaartjes verkocht. "Ongezien op drie weken voor de release", liet de bioscoopgroep weten aan Het Nieuwsblad. Het meeste succes komt van de 'Ladies at the movies'-voorstellingen bij Kinepolis. "Het ideale avondje uit onder vriendinnen", wordt het concept omschreven. De voorziene 20.000 tickets waren in een mum van tijd de deur uit, Kinepolis besliste daarop om 10.000 kaartjes extra aan te bieden. Dat maakt dat 40.000 zitjes voor de film al besteld zijn.

Intussen geniet de film wereldwijd van extra aandacht. Zo raakte vorige week bekend dat de veelbesproken tamponscène uit de gelijknamige bestseller E.L. James niet te zien zal zijn in de film. En eerder deze maand werd een nieuwe trailer de wereld in gestuurd.

26-01-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo telt Erik Van Looy af naar première 'The Loft'

Zo telt Erik Van Looy af naar première 'The Loft'

http://oi59.tinypic.com/i5c2yx.jpg

Het aftellen is begonnen. In de nacht van dinsdag op woensdag, Belgische tijd, gaat de Amerikaanse remake van Erik Van Looys 'Loft' in première in Los Angeles. Om dat te vieren trakteerde de regisseur zich op een ontspannend dineetje in een Amerikaans restaurant in schoon Belgisch gezelschap.

Door: redactie
26/01/15 - 10u14  Bron: eigen berichtgeving/Belga

Het aftellen is begonnen. In de nacht van dinsdag op woensdag, Belgische tijd, gaat de Amerikaanse remake van Erik Van Looys 'Loft' in première in Los Angeles. Om dat te vieren trakteerde de regisseur zich op een ontspannend dineetje in een Amerikaans restaurant in schoon Belgisch gezelschap.

We spotten onder meer Natalia, De Lau en Roos , De Romeo's, Ian Thomas en moeder Brigitte Derks aan de feesttafel. Ian Thomas zwierde deze moderne herwerking van het laatste avondmaal gisteravond op zijn Facebookpagina en oogstte in geen tijd 1.000 likes en tientallen reacties.

De première vindt plaats in de gerenommeerde bioscoopzaal van de Directors Guild of America in Los Angeles, in aanwezigheid van Van Looy en een deel van de cast. Van Looy vertoeft al een week in LA om promotie te maken voor de film.

Vrijdag dan brengt distributeur Open Road Films de film van productiehuis Woestijnvis uit in iets meer dan 2.000 filmzalen.

"Amerikaanser tempo"
"The Loft" vertelt het verhaal van vijf getrouwde vrienden die in het geheim een loft delen waar ze hun vriendinnen en maîtresses ontvangen. Een prima regeling die in een nachtmerrie ontaardt als ze op een ochtend het lichaam van een onbekende vrouw in de loft vinden. Matthias Schoenaerts is de enige acteur uit de originele prent die ook in de remake een hoofdrol speelt. De vier andere vrienden worden vertolkt door Karl Urban ("Star Trek Into Darkness"), James Marsden ("X-Men", "2 Guns"), Wentworth Miller ("Prison Break") en Eric Stonestreet ("Modern Family").

Het originele scenario van Bart De Pauw werd voor de Amerikaanse remake aangepast door Wesley Strick, maar grote veranderingen werden niet aangebracht. Het geheel oogt wel Amerikaanser, niet alleen door de setting -New Orleans- maar ook door het hogere tempo.

26-01-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ignace Crombé (58) en Trisha (31) zijn uit elkaar"

"Ignace Crombé (58) en Trisha (31) zijn uit elkaar"

http://oi57.tinypic.com/esoyo2.jpg

'Missmaker' Ignace Crombé (58) en zangeres Patricia 'Trisha' Govaerts (31) zijn geen koppel meer. Het showbizzkoppel zette na ruim zes jaar een punt achter hun relatie. Dat vernam Het Nieuwsblad. In september deed al de ronde dat het stel uiteen was, maar nu is het officieel, schrijft de krant. Trisha zou sinds eind vorig jaar haar eigen woning hebben in Waregem. De twee hebben een dochtertje samen, Axelle (2).

26-01-2015 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus vermaakt zich topless op vakantie

Miley Cyrus vermaakt zich topless op vakantie

http://oi58.tinypic.com/2a92o9t.jpg

Miley Cyrus is topless gekiekt op vakantie in Hawaï terwijl ze zich vermaakt met haar vriendje Patrick Schwarzenegger. De twee waren een dagje aan het strand en de zangeres geneert zich absoluut niet voor haar lichaam, zo blijkt uit foto's van Daily Mail.

De 22-jarige Miley bewees op vakantie wederom dat ze verre van verlegen is. De blonde Wrecking Ball-ster speelt met haar liefje in de golven van de zee. Ze heeft niets meer aan dan een zwart zwembroekje.

Dat Miley topless is gekiekt past precies in haar strijdplan tegen de censuur van vrouwelijk bloot. Tot haar ongenoegen verwijderde Instagram meerdere malen haar naaktfoto's. Pas nog steunde ze de feministische campagne Free The Nipple om vrouwelijke tepels niet langer te censureren in de media.

Miley en Patrick zijn sinds vorige week op vakantie in Hawaï. De twee zijn vanaf november een stel. Het bekende duo kan rekenen op veel aandacht van de roddelpers: eerder waren er berichten dat Arnold Schwarzenegger niet gecharmeerd zou zijn van de vrouwenkeuze van zijn zoon.

26-01-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston toont nog eens wat ze in huis heeft

Jennifer Aniston toont nog eens wat ze in huis heeft

http://oi61.tinypic.com/2u4q0zc.jpg

En die titel mag u tamelijk letterlijk nemen. Stond ze twee weken geleden nog te blinken in een rode tuxedo op de Critic's Choice Awards, dan trok de bevallige actrice gisteren op de Screen Actors Guild Awards een sexyer pakje aan: Vintage Galliano. En of ze straalde, met een mooi zonnebruin kleurtje bovendien. En dan zat ze de laatste maanden niet eens in de gym!

Dat mooigebruinde tintje heeft ze meegenomen uit het Mexicaanse Cabo San Lucas, waar ze met haar verloofde Justin Theroux vorige maand op vakantie was. "Ik viel zowat dood voor dat kleurtje", zei ze aan E! News. Maar de half-Griekse schoonheid kreeg er wel alle ogen mee op haar gericht op de rode loper van de SAG Awards. Al zal die zware decolleté er misschien ook voor iets tussenzitten...

Valt het op dat we een beetje fan zijn? We bekennen: we hebben een stevige boon voor de 45-jarige blondine die voor eeuwig en altijd verbonden zal blijven met de rol van Rachel uit Friends. Nochtans heeft de Amerikaanse een nieuwe film uit: 'Cake'. Daarin mag ze eens een heel ander personage neerzetten, iemand die lijdt aan helse chronische pijnen.

Anistons prestatie in 'Cake' werd overigens enorm goed gesmaakt bij filmkenners. "Alsof ik opnieuw acteerles volgde", bekende ze aan E! News. "Er was weer echt die opwinding van me in te leven in een rol en erin te verdwijnen. Ik had niet verwacht dat er zou uitkomen wat er uitkwam."

Wij wel, Jennifer, wij wel!

26-01-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Scientology zorgde voor scheiding Tom Cruise en Nicole Kidman"

"Scientology zorgde voor scheiding Tom Cruise en Nicole Kidman"

http://oi57.tinypic.com/2ztg3s6.jpg

Omdat haar vader een vermaarde psycholoog is, en de Church of Scientology fel gekant is tegen psychiatrie en psychologie, was Nicole Kidman voor de top van Scientology een mogelijke bron van problemen. Om die reden moest haar huwelijk met Tom Cruise, een van de bekendste volgelingen van de omstreden kerk, gedwarsboomd worden. Die onthulling wordt gemaakt in een documentaire over The Church of Scientology die op het Sundance Festival in première ging.

'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' van regisseur Alex Gibney is de meest spraakmakende film op het festival. De docu-afdeling van HBO huurde een team van 160 advocaten in om de documentaire te overzien.  Church of Scientology plaatste nog voor ze de docu hadden gezien een advertentie in de New York Times waarin ze de film als leugenachtig en sensatiezuchtig omschreven.

Intimidatie
In de docu wordt een reeks beschuldigingen gemaakt aan het adres van het bekendste lid van de kerk, Tom Cruise. Zo zou de kerk een reeks intimidatietactieken hebben gebruikt om Cruise ertoe te bewegen zijn huwelijk met Kidman op te breken.

Volgens de getuigenis van Marty Rathbun, de voormalige nummer twee van de kerk die er in 2004 uit stapte, had het hoofd van Scientology David Miscavige het hoegenaamd niet begrepen op de Australische actrice. Niet alleen was ze 'verbrand' omdat haar vader psycholoog is.

3

Bewerkt door:
26/01/15 - 16u51  Bron: Daily Beast, Huffington Post
Tom Cruise en Nicole Kidman in 'Eyes Wide Shut'. Tijdens de opnames van die film beantwoordde Cruise de telefoontjes van Miscavige niet, hoewel die een goede vriend was en ook getuige was op het huwelijk van Cruise met Kidman. Dat zou Miscavige zo boos hebben gemaakt dat hij besloot het huwelijk te saboteren. © photo news.

Omdat haar vader een vermaarde psycholoog is, en de Church of Scientology fel gekant is tegen psychiatrie en psychologie, was Nicole Kidman voor de top van Scientology een mogelijke bron van problemen. Om die reden moest haar huwelijk met Tom Cruise, een van de bekendste volgelingen van de omstreden kerk, gedwarsboomd worden. Die onthulling wordt gemaakt in een documentaire over The Church of Scientology die op het Sundance Festival in première ging.

'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' van regisseur Alex Gibney is de meest spraakmakende film op het festival. De docu-afdeling van HBO huurde een team van 160 advocaten in om de documentaire te overzien.  Church of Scientology plaatste nog voor ze de docu hadden gezien een advertentie in de New York Times waarin ze de film als leugenachtig en sensatiezuchtig omschreven.

Intimidatie
In de docu wordt een reeks beschuldigingen gemaakt aan het adres van het bekendste lid van de kerk, Tom Cruise. Zo zou de kerk een reeks intimidatietactieken hebben gebruikt om Cruise ertoe te bewegen zijn huwelijk met Kidman op te breken.

Volgens de getuigenis van Marty Rathbun, de voormalige nummer twee van de kerk die er in 2004 uit stapte, had het hoofd van Scientology David Miscavige het hoegenaamd niet begrepen op de Australische actrice. Niet alleen was ze 'verbrand' omdat haar vader psycholoog is.

De katholiek opgevoede Kidman slaagde erin Cruise tussen 1992 en 2001 afstand te laten nemen van de omstreden kerk. Zo kreeg ze het label 'Potentian Trouble Source', wat door de kerk wordt gedefinieerd als "een persoon die connecties heeft en onder invloed staat van een onderdrukkende persoon".

Eyes Wide Shut
Tijdens de opnames van Stanley Kubricks 'Eyes Wide Shut' beantwoordde Cruise de telefoontjes van Miscavige niet, hoewel die een goede vriend was en ook getuige was op het huwelijk van Cruise met Kidman. Dat zou Miscavige zo boos hebben gemaakt dat hij Rathbun een bijzondere opdracht gaf.

"Ik moest de breuk met Nicole Kidman bewerkstelligen", zegt Rathbun in de documentaire.

Cruise's perverse seksuele fetisjen
Nog volgens Rathbun lanceerde de Church of Scientology toen een agressieve campagne met als ultieme doel dat Cruise zijn vrouw zou dumpen.

Zo werd, volgens Rathbun op het voorstel van Cruise zelf, een privédetective ingeschakeld om haar telefoon af te luisteren. Die opnames werden naar Miscavige gestuurd. Cruise zelf werd door de kerk de klok rond ondervraagd. Daarbij werd hij naar verluidt op agressieve wijze geanalyseerd. De informatie die dat opleverde, belandde ook bij Miscavige. Die legde Cruise op de rooster omtrent zijn vermeende "perverse seksuele fetisjen".

Heropvoeding adoptiekinderen
Meer nog: volgens Rathbun zorgde de Chruch of Scientology voor de "heropvoeding" van de adoptiekinderen die Cruise met Kidman heeft, Connor en Isabella. De kinderen werden opgezet tegen hun moeder, zodat Cruise het hoederecht kon verwerven.

In 2001 scheidde Cruise van Kidman, waarna hij weer actiever werd binnen de kerk. Hij kreeg in 2004 de 'Freedom Medal of Valor' uitgereikt en werd de facto de woordvoerder van Scientology in Hollywood.

Limo's en vliegtuigen voor Cruise
Nog volgens de documentaire kocht Scientology limousines en vliegtuigen voor Cruise en ontwierpen ze zelfs een weide voor Cruise en Kidman. Het zou één van Cruise's fantasiën zijn geweest samen met Kidman ongestoord door een weide te lopen.

Zowel Cruise als Kidman weigerden geïnterviewd te worden voor de documentaire.

26-01-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna lanceert single met Kanye West en Paul McCartney

Rihanna lanceert single met Kanye West en Paul McCartney

http://oi62.tinypic.com/2gv6moh.jpg

Rihanna heeft dit weekend een nieuw nummer online gezet. Het liedje is een samenwerking met Kanye West en Paul McCartney.

Het nummer heet FourFiveSeconds en is te beluisteren op de officiële website van Rihanna. "De eerste glimp van mijn nieuwe muziek", schrijft RiRi op Twitter bij een linkje naar het nieuwe nummer. In het nummer zingt Rihanna, rapt Kanye en speelt Paul op zijn gitaar.

De zangeres bracht haar laatste album, Unapologetic, in 2012 uit. Verwacht wordt dat ze dit jaar met een nieuwe plaat komt. Kanye bracht begin dit jaar ook al een nieuwe single, Only One, uit waarop Paul McCartney was te horen.

26-01-2015 om 09:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez gaat uit met dj Zedd

Selena Gomez gaat uit met dj Zedd

http://oi57.tinypic.com/2dik3ky.jpg

Selena Gomez werd vorige week nog met Justin Bieber gespot en dit weekend zou de zangeres het gezellig hebben gehad met dj en producer Zedd, zo weet People. Volgens het blad ging Selena met Zedd, acteur Zac Efron en wat vriendinnen uit eten in Atlanta.

Een bron heeft het gezelschap zien zitten in het favoriete steakrestaurant van de zangeres. "Selena en Zedd hadden het duidelijk heel gezellig met elkaar. Ze zaten naast elkaar en knuffelden", aldus de ooggetuige. "Ze gingen uiteindelijk samen weg."

Er gaan al even geruchten dat Selena en Zedd meer zijn dan alleen maar vrienden. Verschillende media schreven afgelopen week ook dat de brunette en haar ex Justin Bieber het misschien weer gingen proberen samen. Ze zouden samen hebben gegeten en daarna naar de hotelkamer van Gomez zijn vertrokken.

25-01-2015 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slachtoffer cafégijzeling Sydney: "Zo dankbaar voor zwangerschap"

Slachtoffer cafégijzeling Sydney: "Zo dankbaar voor zwangerschap"

http://oi62.tinypic.com/2z8oron.jpg

Tv-zender Nine zou naar verluidt om en bij de 1 miljoen Australische dollar (meer dan 700.000 euro) betaald hebben voor een tiental emotionele getuigenissen van slachtoffers die de cafégijzeling in Sydney overleefd hebben. Topreporter Liz Hayes van '60 Minutes' kreeg zo Selena Win Pe, Fiona Ma, Paolo Vassallo en Harriette Denny voor haar microfoon.

Bij het gijzelingsdrama in het Lindt Cafe in Sydney vielen op 16 december vorig jaar drie doden: de gijzelnemer zelf, de manager van het café en een advocate. Zestien gijzelaars overleefden de terreurdaad. Een van hen was de 30-jarige zwangere Harriette Denny die in het Lindt Cafe werkte. "Ik ben zo dankbaar dat ik de pure liefde en het geluk van een zwangerschap mocht ervaren", vertelt ze door haar tranen heen aan Liz Hayes in '60 Minutes' dat nog moet uitgezonden worden.

Over de angst om bij de gijzeling om het leven te komen, zegt ze het volgende: "Ik weet nog dat ik toen dacht dat zolang ik er niets van zou voelen en het niet zou zien aankomen ik het wel zou aankunnen als hij mij doodschoot."

Ook Julie Taylor zou aan bod komen in het programma. Zij is de collega-advocate van Katrina Dawson die het gijzeldrama niet overleefde. Dawson was op de zwangere Taylor gaan liggen om haar vriendin te beschermen. Ze bekocht het met haar leven.

25-01-2015 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Kanye West bijna nooit lacht

Waarom Kanye West bijna nooit lacht

http://oi61.tinypic.com/2l8u3cm.jpg

Kim Kardashian-West vertelde onlangs dat ze bijna nooit lacht omdat dat "voor rimpels zorgt". Haar man Kanye West lacht ook nooit. Om dezelfde reden misschien? Nee. Lachen is gewoon niet cool, klinkt het.

Kanye West lacht bijna nooit. Op de Fashion Awards in Los Angeles onthulde hij voor het eerst waarom we bijna nooit zijn tanden zien. "Toen ik werkte aan 'Yeezus' kwam ik een oud boek tegen. Ik keek naar de foto's en merkte op dat de mensen in de foto's niet lachen", zegt hij. "En ook als je schilderijen in een oud kasteel ziet, dan lachen mensen nooit, omdat dat er gewoon niet cool zou uitzien."

Dat is het dus, lachen is volgens Kanye gewoon 'niet cool'.

25-01-2015 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney moet van zijn vrouw op dieet

George Clooney moet van zijn vrouw op dieet

http://oi62.tinypic.com/2e1sojc.jpg

George Clooney is door zijn kersverse vrouw op dieet gezet. Een bron vertelt aan Daily Star dat de acteur sinds zijn bruiloft in september flink wat kilo's is aangekomen en dat vindt zijn vrouw maar niks. "Amal heeft mij verteld dat George zich nu aan vijf regels moet houden, als hij dat doet is hij in no time weer in shape", verklapt een ingewijde.

De wereldberoemde acteur zou voorlopig geen alcohol mogen drinken en vet vlees staat ook niet meer op het menu. Daarnaast moet George (53) minderen met zuivelproducten en koolhydraten en hij moet zijn cholesterol vaker laten checken. "George heeft veel discipline, maar dit zal hem best zwaar vallen. Hij houdt namelijk erg van Mexicaans eten en hij loopt ook nog wel eens een fastfoodrestaurant in", weet de bron.

Volgens bronnen hoopt Amal (36) dat George al flink wat overtollige kilo's kwijt is tegen het einde van februari, dan worden namelijk de Oscars uitgereikt. In maart zou Clooney weer helemaal fit moeten zijn. Dan beginnen de opnames van een nieuwe film.

25-01-2015 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia steunt Josje met sneer naar Kevin Janssens

Natalia steunt Josje met sneer naar Kevin Janssens

http://oi57.tinypic.com/a5j9y9.jpg

Opmerkelijk berichtje tussen de steunbetuigingen aan Josje na de breuk met Kevin Janssens. In een bericht dat ze even later alweer zelf verwijderde, neemt Natalia het op voor de K3-zangeres. "You go girl, leave the ballast behind," klinkt het pittig.

Een duidelijke sneer aan het adres van Kevin, haar ex-vriend met wie ze tot eind 2009 anderhalf jaar een stel vormde. Die voorgeschiedenis was ook een wakkere fan niet ontgaan. "OMG Natalia, wat een burn naar je ex! Arme Kevin," klonk het.

25-01-2015 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus praat over haar grote make-up blunder

Miley Cyrus praat over haar grote make-up blunder

http://oi57.tinypic.com/fneko0.jpg

Miley Cyrus heeft ook wel eens een slechte dag als het om haar looks gaat. Aan E! News vertelt de zangeres dat ze twee jaar geleden op de rode loper stond met compleet verkeerde make-up. "Ik was toen door Maxim uitgeroepen tot meest sexy vrouw, maar op de rode loper zag ik er belachelijk uit."

Cyrus vertelt de website dat ze wit poeder op haar kin had gesmeerd en dat werd pas zichtbaar door de flitsen van de vele fotografen aan de loper. "Ik zat in de auto toen ik het opdeed en ik lette niet goed op", aldus Miley die zegt dat ze haar eigen make-up nog wel eens snel op doet. "En ik vergat dat er zoveel camera's waren."

Miley is momenteel te zien in de reclamecampagne van make-up-merk MAC. Eerder poseerden Rihanna, Christina Aguilera, Nicky Minaj en Lada Gaga ook al voor het merk.

25-01-2015 om 19:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."President Obama en Koning Filip lijken meer op elkaar dan je zou vermoeden"

"President Obama en Koning Filip lijken meer op elkaar dan je zou vermoeden"

http://oi60.tinypic.com/2e1vxxf.jpg

In het VTM-magazine Royalty vertelt de voormalige speechschrijver van de Amerikaanse president Barack Obama uitzonderlijk aan Royalty dat Koning Filip en Obama meer gemeen hebben dan je denkt. Hij zegt ook dat prinses Elisabeth een echt natuurtalent is.

Adam Frankel is de voormalige speechschrijver van de Amerikaanse president Barack Obama. Aan Royalty vertelt hij openhartig wat hij vindt van de speechvaardigheden van president Obama, maar ook van de vaardigheden van onze eigen Koning Filip en prinses Elisabeth. Adam is daar opvallend positief over.

Over president Obama: "Getalenteerde spreker"
Over president Obama zegt de voormalige speechschrijver: "Hij is een ongelofelijk getalenteerde spreker. Er is niemand anders, in een hele generatie, voor wie ik toespraken had willen schrijven. Hij is een natuurtalent, niet alleen als schrijver van toespraken maar ook in het brengen ervan. Hij staat daar echt op zijn gemak. Sterker: hoe meer publiek, hoe beter hij wordt."

Volgens Adam zijn de speeches van Obama trouwens het resultaat van - vaak maandenlang - teamwork, waarbij heel nauw wordt samengewerkt met de president. De samenwerking met Obama bleek ook hartelijk, al houdt Obama blijkbaar niet van improviseren.

"Hij is een heel ongedwongen kerel", zegt de voormalige speechschrijver. "Hij noemde mij 'Frankel'- mijn familienaam. Ik noemde hem 'Sir'. Dat gezegd zijnde, als je met hem praat over een toespraak of wat dan ook, hoe ontwapenend hij ook mag zijn, ik vergat nooit tegen wie ik sprak. Hij is wel iemand die niet graag op het laatste moment nog iets regelt als je dat kan vermijden. Geen verrassing op het laatste moment. Hij is klaar, wij zijn klaar, hij weet wat hij gaat zeggen. Hij gaat het podium op en zegt zijn ding."

Over Koning Filip: "Uitstekend"
Over Koning Filip is Adam erg positief. "Mijn eerste indruk is: uitstekend. Hij gebruikt soms een belangrijke regel bij het schrijven van toespraken. Begin met een grap. Breng daarna hulde aan de mensen voor wie je spreekt. Dat vind ik leuk."

Vorig jaar hielden Koning Filip en president Obama allebei een toespraak op de militaire begraafplaats in Waregem. "De koning sprak meer over de brede loop van de geschiedenis. De president over individuele personen. Allebei uitstekende manieren om deze toespraak aan te pakken. Die twee lijken beter op elkaar dan je zou vermoeden."

Tijdens hun speech zeiden de Koning en de president quasi hetzelfde. Koning Filip: "De Verenigde Staten vochten zij aan zij met België en andere Europese naties." President Obama: "Wat ik zag op Flanders Fields zal mij altijd bijblijven. Aan al diegenen die hier rusten mogen we zeggen: wij dragen de fakkel. Wij blijven vertrouwen. En Amerikanen en Belgen zullen er samen altijd staan."

Toch heeft hij nog een goede raad voor Filip. "Ik zou zeggen: schrijf toespraken over mensen. Hoe meer je het hebt over persoonlijke levens, strijd, hoop, hoe krachtiger je toespraak zal zijn."

Over Elisabeth: "Onder de indruk"
Ook over prinses Elisabeth, die een toespraak hield bij de herdenking 'Lichtfront' van WO1, is Adam heel positief. "Ze is een natuurtalent. Ik weet dat veel Amerikaanse politici niet de uitstraling en zelfverzekerdheid hebben die zij heeft. Ik ben onder de indruk. Ik ben eigenlijk nog het meest onder de indruk dat ze de tekst grotendeels zelf geschreven heeft."

25-01-2015 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Edgar Froese (Tangerine Dream) overleden

Edgar Froese (Tangerine Dream) overleden

http://oi60.tinypic.com/2rxjf6b.jpg

De Duitse muzikant Edgar Froese, medeoprichter van de elektronische groep Tangerine Dream, is afgelopen dinsdag in Wenen op 70-jarige leeftijd aan een longembolie overleden. Dat meldde Froeses zoon Jerome gisteren.

Met hun futuristische, "kosmische" muziek en het gebruik van synthesizers verwierf Tangerine Dream vanaf de vroegere jaren 70 internationale faam, maar ook dito weerstand: hun minimalistische aanpak, een soort ambient avant la lettre, sloeg niet aan in de toenmalige rockwereld, die het over "piep-toet-muziek" had. Later specialiseerde de groep zich in soundtracks voor films.

Froese werd op 6 juni 1944 - D-day! - geboren in het Russische Sovjetsk. Hij studeerde kunst in Berlijn en genoot er een opleiding tot beeldhouwer. Het keerpunt kwam er toen hij in 1967 werd uitgenodigd om muziek te spelen in de villa van Salvador Dali, een man die door Froese mateloos werd bewonderd. Het was de Spaanse surrealist die Froese in de richting van de gedurfde, 'surreële' muziek duwde.

Soundtrack voor cultfilms

De doorbraak van Tangerine Dream kwam er, in een tijd van een explosie van Duitse muzikale creativiteit (de Krautrock, met exponenten als Neu!, Kraftwerk, Amon Düül en Faust), nadat de muziek van de groep de aandacht had getrokken van de legendarische Britse radiopresentator John Peel. Kort daarna tekende Tangerine Dream een contract bij het label Virgin van Richard Branson. Uit die samenwerking ontstonden meesterwerken als 'Phaedra' (1974) en de enorm zwaarmoedige dubbelaar 'Zeit' (1975).

Met hun psychedelische sound wisten Froese en co daarna ook miljoenen filmfans te bekoren met soundtracks voor cult

24-01-2015 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams in oorlog met buren door zwembad

Robbie Williams in oorlog met buren door zwembad

http://oi57.tinypic.com/2128nm.jpg

Robbie Williams heeft de oorlog verklaart aan zijn buurman, Led Zeppelin gitarist Jimmy Page. De twee ruziën om het uitgraven van een zwembad in de kelder van Robbies miljoenenwoning in het westen van Londen. De buren proberen de plannen met alle macht te blokkeren.

Robbie Williams kan de voorgenomen opknapbeurt van zijn herenhuis op zijn buik schrijven, als het aan rockende buurman Jimmy Page ligt. De gitarist vreest dat de verbouwing zijn huis zal beschadigen en voor inkijk in zijn woning zorgt.

Williams kocht het 46 kamers tellende huis twee jaar geleden voor 17,5 miljoen pond. Hij heeft samen met zijn 35-jarige echtgenote Ayda Field een vergunning ingediend om het eeuwenoude huis aan te passen aan de hedendaagse standaard, zo schrijft de Britse krant The Telegraph.

Williams woont samen met zijn vrouw en hun twee kinderen, dochter Theodora Rose (2) en de drie maanden oude zoon Charlton Valentino, in het huis.

Opnamestudio
De Take That-zanger wil naast een parkeerplaats in de tuin, een lift en een nieuwe opnamestudio, de kelder onder handen nemen. Hij wil een zwembad aanleggen en een extra raam plaatsen.

De gepensioneerde gitarist Page (71) is bang dat het uitgraven van het zwembad voor trillingen zorgt, die schade aan zijn huis zullen veroorzaken.

Hij heeft zijn beklag ingediend bij de lokale raad.

24-01-2015 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian wil weer naakt poseren"

"Kim Kardashian wil weer naakt poseren"

http://oi62.tinypic.com/ve3iad.jpg

Als het aan Kim Kardashian ligt, staat ze binnenkort weer naakt voor de camera. Volgens RadarOnline is de realityster de shoot al aan het plannen. Er is één maar: ze wil dit doen als ze in verwachting is en dat is nog niet het geval.

De Kardashiantelg zou al een tijdje proberen weer zwanger te worden. Ze wil namelijk heel graag een broertje of zusje voor haar dochter North. "Kim is vastbesloten om bij haar tweede zwangerschap niet zoveel aan te komen als bij North, ze wil namelijk dat de shoot die ze dan gaat doen, heel mooi wordt."

"Kim wil de shoot voor een groot en bekend blad doen." Kanye zou de wens van zijn vrouw volledig steunen. "Hij vindt het een geweldig idee om een zwangere Kim op een artistieke manier te fotograferen." Hoewel de moeder van Kim, Kris, hoopt een flink bedrag binnen te gaan harken met de foto's, wil Kanye dat zijn vrouw geen geld ontvangt voor de plaatjes.

Eind 2014 was Kim ook al naakt te zien in het blad Paper Magazine.

24-01-2015 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts regisseert Batkid-film

Julia Roberts regisseert Batkid-film

http://oi60.tinypic.com/15n5210.jpg

Julia Roberts gaat een film regisseren over het leven van het inmiddels wereldberoemde jochie Miles Scott. Beelden van Scott gingen in 2013 de hele wereld over toen hij als mini-Batman San Francisco redde. De toen vijfjarige Miles leed aan leukemie en mocht van de Amerikaanse Stichting Doe een Wens een wens in vervulling laten gaan, en dat was Batman spelen. Uiteindelijk werkte zelfs president Barack Obama mee aan het laten uitkomen van Miles' wens.

Naast de president deden enkele duizenden inwoners van San Francisco, de landelijke media en politie in de stad mee aan de wens van Miles. Niet alleen mocht hij verkleed als Batman zijn geliefde stad redden, ook mocht het kleine mannetje een ritje maken in de Batmobile. De film over het leven van Miles en het in vervulling gaan van zijn wens wordt gebaseerd op de documentaire Batkid Begins: The Wish Heard Around the World, die dit weekend in première gaat tijdens het Slamdance Film Festival in Utah.

Met Miles zelf gaat het volgens de Los Angeles Times inmiddels naar omstandigheden goed. Het jongetje heeft zijn behandelingen goed doorstaan en volgens artsen is hij aan de beterende hand.

24-01-2015 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee verjaardagsplaten van Yoko Ono

Twee verjaardagsplaten van Yoko Ono

http://oi60.tinypic.com/29xb19y.jpg

Ter gelegenheid van haar 82e verjaardag op 18 februari brengt Yoko Ono twee speciale singles uit. Op de ene is de weduwe van John Lennon samen met zanger Antony te horen. Op de andere in duet met avantgarde-componist en -saxofonist John Zorn. Beide platen worden in een gelimiteerde oplage van duizend exemplaren uitgebracht als 10 inch vinylschijf met muziek op de ene en een tekening van Ono op de andere zijde. Dat meldt Ono's platenmaatschappij Chimera Music.

De single met Antony - de New Yorkse zanger die tien jaar geleden wereldwijd doorbrak met zijn groep The Johnsons - bevat twee nummers. Yoko en Antony zijn samen te horen in I love you Earth, een nummer dat Ono schreef voor haar album Starpeace uit 1986. Daarnaast zingt Antony het nummer I'm going away smiling, dat Ono in 2009 opnam met haar Plastic Ono Band.

Op de tweede single is onder de titel Blink een improvisatie te horen die Ono in november 2012 samen met componist/saxofonist John Zorn opnam voor het radiostation WNYC. De opbrengst van deze plaat gaat naar het New Yorkse 'non-profit podium' voor experimentele muziek The Stone. Die van de single met Antony gaat naar Rain Forest Trust.

24-01-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!