Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé en Trisha: zijn deur blijft openstaan, zij wil niet terug

Ignace Crombé en Trisha: zijn deur blijft openstaan, zij wil niet terug

http://oi58.tinypic.com/29c6ptt.jpg

De relatie tussen Ignace Crombé (58) en zangeres Trisha (31) is voorbij. Zij woont sinds enkele maanden in een appartement in Waregem, hij blijft in Deerlijk. Ze hebben een week-weekregeling voor hun dochtertje Axelle (bijna 3) vastgelegd. Crombé blijft hopen dat het weer goed komt, Trisha sluit dat uit. "Sorry, Ignace, de vlam was gedoofd en dat moet je durven toegeven. Ik wil ooit opnieuw echt gelukkig worden", zegt Trisha in Dag Allemaal.

Al vroeg in hun onmogelijk geachte relatie waren er strubbelingen. Niet zozeer omdat Crombé zijn eerste vrouw Miriam en hun dochter Stéphanie verweesd had achtergelaten. Maar de jonge Trisha had af en toe eens zin om uit te gaan met vriendinnen. Daar stak Crombé dan een stokje voor, met ruzies tot gevolg. Eén keer moest de politie er zelfs aan te pas komen.

"Nog tijd genoeg om dik te worden"
Zelfs in interviews schemerden de meningsverschillen door. Als Trisha vertelde dat ze graag nog een kind wou, zei Crombé: "Ik zou liever hebben dat er géén tweede kind hoeft te komen". Crombé zag Trisha als zijn 'product'. Na de bevalling spoorde hij haar aan zo snel mogelijk gewicht te verliezen. "Ze heeft later nog tijd genoeg om dik te worden", zo redeneerde hij.

Op zoek naar hartstocht
Kort voor de feestdagen, op 11 december, ging Trisha weg bij Crombé. "Ignace zei altijd dat ik te veel naar romantische films kijk. Maar sorry, ik zoek gewoon méér in een relatie. Ik weet niet of  het me ooit zal lukken, maar ik ben nog jong en ik wil dat grote geluk, die hartstochtelijke liefde proberen te vinden. Ik wil léven", verzucht Trisha.

Andere principes
"Ignace heeft andere principes dan ik. Hij vindt het vooral belangrijk dat we het goed hadden als gezin. Een mooi huis, onze dochter die niets tekortkomt, dat we kunnen gaan eten zonder ons zorgen te maken over de rekening. Dat is allemaal  leuk, maar ik wil ook wel eens mijn gevoelens kwijt bij mijn partner. Bij Ignace stoot ik dan op een muur. Waardoor ik begon na te denken. 'Is het dit nu, mijn leven?'. Het was te weinig voor mij".

Vooral Crombé blijkt het er moeilijk mee te hebben om toe te geven dat het niet is gelukt. "Dat hij dit nu allemaal vertelt, is een opoffering voor hem. We zijn het ook samen aan zijn mama gaan vertellen", zegt Trisha.

Samenwerking
Crombé blijft wel de manager van Trisha en zij blijft werken voor zijn organisatiebureau. "We zullen wellicht iets meer via mail communiceren. Al was dat ook vroeger al het geval, denk ik", zegt Crombé. Waarop Trisha: "Bijna al onze communicatie verliep via mail, Ignace!".

27-01-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin van Anderlecht-speler ontkent lesbische relatie

Vriendin van Anderlecht-speler ontkent lesbische relatie

http://oi61.tinypic.com/2en89wx.jpg

Michèle Roelens (22) greep naast het kroontje van Miss België, maar sloeg wel mooi Anderlecht-speler Maxime Colin (23) aan de haak. "Voor de schone schijn", vertellen verschillende bronnen aan Story. "Michèle is honderd procent lesbisch".

Miss West-Vlaanderen Michèle Roelens is sinds eind november met Colin. Dat roept vragen op, niet in het minst bij haar ex-vriendin Oona Geeraerts. "Toen ik het in de krant las, werd ik misselijk. Ook mijn vrienden konden het niet geloven. Michèle is 100 % lesbisch. Ik heb twee  jaar een relatie met haar gehad, maar heb die in november beëindigd".

"Michèle heeft altijd vriendinnetjes gehad. Een keer had ze een vriendje, om haar ouders blij te maken, maar ze was nooit zo ongelukkig geweest als toen, vertelde ze iedereen".

Roelens ontkent echter dat ze ooit een lesbische relatie had met Geeraerts. "Ik ga niet ontkennen dat ik mijn beste vriendin ooit eens een zoen heb gegeven, maar van een relatie met een vrouw is nooit sprake geweest".

27-01-2015 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson: "Ik voelde me nooit mooi genoeg om model te zijn"

Pamela Anderson: "Ik voelde me nooit mooi genoeg om model te zijn"

http://oi60.tinypic.com/rkyi4y.jpg

De rondborstige ex-Baywatch ster (47) wordt wereldwijd nog altijd gezien als één van de meest sexy sterren ooit, maar zelf gaat Pamela Anderson daar niet helemaal mee akkoord. "Ik voelde me nooit mooi genoeg om model te zijn", zegt ze. Ze heeft dan ook geen probleem met ouder worden. "Ik heb geen schrik dat mijn looks zullen verdwijnen, want ik heb mezelf toch nooit knap gevonden. Ik wil ouder worden."

Pamela Anderson heeft meer op de cover van Playboy gestaan dan enige andere vrouw, maar begrijpt dat nog altijd niet goed. "Mijn moeder vertelde me altijd dat schoonheid vanbinnen zit. Dat klinkt als een cliché, ik weet het, maar ik geloof dat echt. Schoonheid langs de buitenkant was dan ook nooit het eerste ding op mijn lijstje."

Ouder worden vindt de ster dus niet erg. "Ik hoef niet jong te blijven. In deze industrie word je omringd door angst om ouder te worden en dat knappe looks verdwijnen. Ik heb geluk. Ik heb geen schrik dat mijn looks zullen verdwijnen, want ik heb mezelf toch nooit knap gevonden. Ik wil ouder worden", zegt ze. "Alle stadia van mijn leven ervaren."

Misbegrepen
Pamela was hét sekssymbool van de jaren '90, maar zegt dat ze zich toen heel misbegrepen voelde. "Ik werd gedefinieerd voor ik mezelf kon definiëren", klinkt het. "Sociale media vandaag maken het veel gemakkelijker voor sterren om zeggenschap te hebben in hoe ze worden gezien door anderen. Heel veel beelden in de pers zijn gemanipuleerd. In mijn tijd was er heel wat mysterie. Dat is verdwenen met de sociale media."

Pamela is heel selectief geweest in haar projecten de laatste jaren, maar momenteel is ze weer helemaal klaar om opnieuw te werken. "Ik heb vijf filmprojecten dit jaar", zegt ze trots. "Ik ga een druk jaar tegemoet."

27-01-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba doet je verlangen naar bikiniweer

Jessica Alba doet je verlangen naar bikiniweer

http://oi57.tinypic.com/311q90p.jpg

In België is het de laatste tijd erg koud, maar in Thailand is het lekker warm. Dat toont actrice Jessica Alba, die op Instagram en Twitter foto's van zichzelf deelt in bikini. De actrice is momenteel in Thailand om een film op te nemen, maar vond duidelijk tussen de opnames door ook wat tijd om te relaxen en ons jaloers te maken.

Jessica Alba (33) showde haar gestroomlijnde figuur en mooi gebruinde huid toen ze een momentje rust had tussen de opnames van de film 'Mechanic: Ressurection'.

Blijkbaar was die rust ook nodig, want ze gebruikte het moment om te ontspannen en te mediteren. Ze doet ons alvast verlangen naar bikiniweer.

27-01-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian is geen gold digger", zegt Kanye West

"Kim Kardashian is geen gold digger", zegt Kanye West

http://oi62.tinypic.com/359ej54.jpg

Kanye West won afgelopen zaterdag een 'Visionary Award' en maakte van het moment gebruik om enkele dingen recht te zetten over zijn huwelijk met Kim Kardashian. "Mijn vrouw is geen 'gold digger'. Ze heeft vroeger ook gedated met blutte zwarte kerels. Het heeft dus niets te maken met geld", zei hij.

Kanye won zaterdag een Visionary Award en gebruikte zijn speech om zichzelf en zijn vrouw Kim Kardashian-West te verdedigen. Hij vertelde dat Kim niet met hem is getrouwd om nog rijker te worden dan de realityster al is. "Mijn vrouw is geen 'gold digger'. Ze heeft vroeger ook gedated met blutte zwarte kerels. Het heeft dus niets te maken met geld", zei hij.

Daarna praatte hij vooral over racisme. "Kim heeft me verteld dat haar vader Robert Kardashian vroeger al voorspeld had dat ze een prachtig zwart kind zou hebben en dat dit niet gemakkelijk zou zijn. Onze kracht, onze olie, is onze expressie en invloed. Doe het niet alleen voor ons, doe het voor de hele mensheid."

27-01-2015 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum bewijst dat hoge split niet altijd goed idee is

Heidi Klum bewijst dat hoge split niet altijd goed idee is

http://oi57.tinypic.com/14mumhs.jpg

Het 41-jarige topmodel leek een tikje ongemakkelijk tijdens de promotour van haar eigen lingerielijn in Australië. Heidi droeg er vandaag een sexy zwart jurkje met hoge split en ze had duidelijk wat schrik voor een windstoot.

De stof van het niemendalletje kroop gelijdelijk aan steeds hoger, waardoor het topmodel de hele tijd haar hand op de split moest houden om het ontbloten van intiemere lichaamsdelen te voorkomen. Hoewel haar decolleté ook erg diep was, baarde haar halsuitsnijding de Duitse schoonheid minder zorgen. Een paar zwarte stiletto's maakte de outfit helemaal af.

In Australië stelden modellen in een parade live Heidi's creaties voor 'Heid Klum Intimates' tentoon.

27-01-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Demis Roussos (68) overleden

Zanger Demis Roussos (68) overleden

http://oi60.tinypic.com/1pwfom.jpg

De Griekse zanger Demis Roussos is op 68-jarige leeftijd overleden. Zijn dochter heeft het bericht bevestigd.

Roussos brak eind jaren zestig door met de groep Aphrodite's Child. Hij speelde sinds hij 17 was al in verschillende bands, waaronder The Idols. Daarna ging hij solo.

Meer dan 60 miljoen albums
Roussos, echte naam Artemios Ventouris Roussos, verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums. Hij scoorde in de jaren zeventig hits met 'Forever and ever, 'My friend the wind' en 'Goodbye My Love, Goodbye'.  In ons land had hij in december 1973 een nummer-1-hit met het in het Duits gezongen lied 'Schönes Mädchen aus Arcadia'.

Zijn laatste album dateert uit 2009. Hij is ook te horen op enkele albums van Vangelis, het pseudoniem van Evanghelos Odysseas Papathanasiou, één van de leden van Aphrodite's Child.

Doodsoorzaak onduidelijk
Roussos kampte al enkele jaren met gezondheidsproblemen. Zijn laatste publieke optreden was in september 2013, toen hij in Athene van de Franse ambassadeur het ereteken van ridder van de Legioen van Eer kreeg. Toen al moest hij om gezondheidsredenen tijdens de ceremonie op zijn stoel blijven zitten. Volgens sommige media lag Roussos al een tijdje in een ziekenhuis, maar over de doodsoorzaak is momenteel nog geen duidelijkheid.

26-01-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WK-babe Axelle wordt gezicht van Ice-Watch

WK-babe Axelle wordt gezicht van Ice-Watch

http://oi57.tinypic.com/2w3z6sh.jpg

WK-babe Axelle Despiegelaere wordt het gezicht van het Belgische horlogemerk Ice-Watch. De 17-jarige blondine werd wereldberoemd in Vlaanderen nadat ze tijdens een WK-wedstrijd van de Rode Duivels door de stadioncamera in beeld werd gebracht. In een mum van tijd circuleerden ontelbaar veel foto's van haar op sociale media. Zo ook een foto van een jaar oud waarop ze poseert met een gemsbok die ze had doodgeschoten. Despiegelaere zag daardoor een contract met cosmeticagigant L'Oréal uit haar vingers glippen. Sindsdien verdween ze onder de radar, tot nu. Het is nog niet duidelijk hoe de campagne er precies zal uitzien.

26-01-2015 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas over 3 weken in cinema, maar 'Fifty Shades of Grey' breekt nu al records in België

Pas over 3 weken in cinema, maar 'Fifty Shades of Grey' breekt nu al records in België

http://oi60.tinypic.com/2ajc0i8.jpg

'Fifty Shades of Grey' verschijnt volgende maand pas in de bioscoop, maar de film gaat nu al hard in ons land. Ongeveer 40.000 tickets zijn al verkocht. "Ongezien", klinkt het bij Kinepolis.

In voorverkoop werden tot nog toe 10.000 kaartjes verkocht. "Ongezien op drie weken voor de release", liet de bioscoopgroep weten aan Het Nieuwsblad. Het meeste succes komt van de 'Ladies at the movies'-voorstellingen bij Kinepolis. "Het ideale avondje uit onder vriendinnen", wordt het concept omschreven. De voorziene 20.000 tickets waren in een mum van tijd de deur uit, Kinepolis besliste daarop om 10.000 kaartjes extra aan te bieden. Dat maakt dat 40.000 zitjes voor de film al besteld zijn.

Intussen geniet de film wereldwijd van extra aandacht. Zo raakte vorige week bekend dat de veelbesproken tamponscène uit de gelijknamige bestseller E.L. James niet te zien zal zijn in de film. En eerder deze maand werd een nieuwe trailer de wereld in gestuurd.

26-01-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo telt Erik Van Looy af naar première 'The Loft'

Zo telt Erik Van Looy af naar première 'The Loft'

http://oi59.tinypic.com/i5c2yx.jpg

Het aftellen is begonnen. In de nacht van dinsdag op woensdag, Belgische tijd, gaat de Amerikaanse remake van Erik Van Looys 'Loft' in première in Los Angeles. Om dat te vieren trakteerde de regisseur zich op een ontspannend dineetje in een Amerikaans restaurant in schoon Belgisch gezelschap.

Door: redactie
26/01/15 - 10u14  Bron: eigen berichtgeving/Belga

Het aftellen is begonnen. In de nacht van dinsdag op woensdag, Belgische tijd, gaat de Amerikaanse remake van Erik Van Looys 'Loft' in première in Los Angeles. Om dat te vieren trakteerde de regisseur zich op een ontspannend dineetje in een Amerikaans restaurant in schoon Belgisch gezelschap.

We spotten onder meer Natalia, De Lau en Roos , De Romeo's, Ian Thomas en moeder Brigitte Derks aan de feesttafel. Ian Thomas zwierde deze moderne herwerking van het laatste avondmaal gisteravond op zijn Facebookpagina en oogstte in geen tijd 1.000 likes en tientallen reacties.

De première vindt plaats in de gerenommeerde bioscoopzaal van de Directors Guild of America in Los Angeles, in aanwezigheid van Van Looy en een deel van de cast. Van Looy vertoeft al een week in LA om promotie te maken voor de film.

Vrijdag dan brengt distributeur Open Road Films de film van productiehuis Woestijnvis uit in iets meer dan 2.000 filmzalen.

"Amerikaanser tempo"
"The Loft" vertelt het verhaal van vijf getrouwde vrienden die in het geheim een loft delen waar ze hun vriendinnen en maîtresses ontvangen. Een prima regeling die in een nachtmerrie ontaardt als ze op een ochtend het lichaam van een onbekende vrouw in de loft vinden. Matthias Schoenaerts is de enige acteur uit de originele prent die ook in de remake een hoofdrol speelt. De vier andere vrienden worden vertolkt door Karl Urban ("Star Trek Into Darkness"), James Marsden ("X-Men", "2 Guns"), Wentworth Miller ("Prison Break") en Eric Stonestreet ("Modern Family").

Het originele scenario van Bart De Pauw werd voor de Amerikaanse remake aangepast door Wesley Strick, maar grote veranderingen werden niet aangebracht. Het geheel oogt wel Amerikaanser, niet alleen door de setting -New Orleans- maar ook door het hogere tempo.

26-01-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ignace Crombé (58) en Trisha (31) zijn uit elkaar"

"Ignace Crombé (58) en Trisha (31) zijn uit elkaar"

http://oi57.tinypic.com/esoyo2.jpg

'Missmaker' Ignace Crombé (58) en zangeres Patricia 'Trisha' Govaerts (31) zijn geen koppel meer. Het showbizzkoppel zette na ruim zes jaar een punt achter hun relatie. Dat vernam Het Nieuwsblad. In september deed al de ronde dat het stel uiteen was, maar nu is het officieel, schrijft de krant. Trisha zou sinds eind vorig jaar haar eigen woning hebben in Waregem. De twee hebben een dochtertje samen, Axelle (2).

26-01-2015 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus vermaakt zich topless op vakantie

Miley Cyrus vermaakt zich topless op vakantie

http://oi58.tinypic.com/2a92o9t.jpg

Miley Cyrus is topless gekiekt op vakantie in Hawaï terwijl ze zich vermaakt met haar vriendje Patrick Schwarzenegger. De twee waren een dagje aan het strand en de zangeres geneert zich absoluut niet voor haar lichaam, zo blijkt uit foto's van Daily Mail.

De 22-jarige Miley bewees op vakantie wederom dat ze verre van verlegen is. De blonde Wrecking Ball-ster speelt met haar liefje in de golven van de zee. Ze heeft niets meer aan dan een zwart zwembroekje.

Dat Miley topless is gekiekt past precies in haar strijdplan tegen de censuur van vrouwelijk bloot. Tot haar ongenoegen verwijderde Instagram meerdere malen haar naaktfoto's. Pas nog steunde ze de feministische campagne Free The Nipple om vrouwelijke tepels niet langer te censureren in de media.

Miley en Patrick zijn sinds vorige week op vakantie in Hawaï. De twee zijn vanaf november een stel. Het bekende duo kan rekenen op veel aandacht van de roddelpers: eerder waren er berichten dat Arnold Schwarzenegger niet gecharmeerd zou zijn van de vrouwenkeuze van zijn zoon.

26-01-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston toont nog eens wat ze in huis heeft

Jennifer Aniston toont nog eens wat ze in huis heeft

http://oi61.tinypic.com/2u4q0zc.jpg

En die titel mag u tamelijk letterlijk nemen. Stond ze twee weken geleden nog te blinken in een rode tuxedo op de Critic's Choice Awards, dan trok de bevallige actrice gisteren op de Screen Actors Guild Awards een sexyer pakje aan: Vintage Galliano. En of ze straalde, met een mooi zonnebruin kleurtje bovendien. En dan zat ze de laatste maanden niet eens in de gym!

Dat mooigebruinde tintje heeft ze meegenomen uit het Mexicaanse Cabo San Lucas, waar ze met haar verloofde Justin Theroux vorige maand op vakantie was. "Ik viel zowat dood voor dat kleurtje", zei ze aan E! News. Maar de half-Griekse schoonheid kreeg er wel alle ogen mee op haar gericht op de rode loper van de SAG Awards. Al zal die zware decolleté er misschien ook voor iets tussenzitten...

Valt het op dat we een beetje fan zijn? We bekennen: we hebben een stevige boon voor de 45-jarige blondine die voor eeuwig en altijd verbonden zal blijven met de rol van Rachel uit Friends. Nochtans heeft de Amerikaanse een nieuwe film uit: 'Cake'. Daarin mag ze eens een heel ander personage neerzetten, iemand die lijdt aan helse chronische pijnen.

Anistons prestatie in 'Cake' werd overigens enorm goed gesmaakt bij filmkenners. "Alsof ik opnieuw acteerles volgde", bekende ze aan E! News. "Er was weer echt die opwinding van me in te leven in een rol en erin te verdwijnen. Ik had niet verwacht dat er zou uitkomen wat er uitkwam."

Wij wel, Jennifer, wij wel!

26-01-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Scientology zorgde voor scheiding Tom Cruise en Nicole Kidman"

"Scientology zorgde voor scheiding Tom Cruise en Nicole Kidman"

http://oi57.tinypic.com/2ztg3s6.jpg

Omdat haar vader een vermaarde psycholoog is, en de Church of Scientology fel gekant is tegen psychiatrie en psychologie, was Nicole Kidman voor de top van Scientology een mogelijke bron van problemen. Om die reden moest haar huwelijk met Tom Cruise, een van de bekendste volgelingen van de omstreden kerk, gedwarsboomd worden. Die onthulling wordt gemaakt in een documentaire over The Church of Scientology die op het Sundance Festival in première ging.

'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' van regisseur Alex Gibney is de meest spraakmakende film op het festival. De docu-afdeling van HBO huurde een team van 160 advocaten in om de documentaire te overzien.  Church of Scientology plaatste nog voor ze de docu hadden gezien een advertentie in de New York Times waarin ze de film als leugenachtig en sensatiezuchtig omschreven.

Intimidatie
In de docu wordt een reeks beschuldigingen gemaakt aan het adres van het bekendste lid van de kerk, Tom Cruise. Zo zou de kerk een reeks intimidatietactieken hebben gebruikt om Cruise ertoe te bewegen zijn huwelijk met Kidman op te breken.

Volgens de getuigenis van Marty Rathbun, de voormalige nummer twee van de kerk die er in 2004 uit stapte, had het hoofd van Scientology David Miscavige het hoegenaamd niet begrepen op de Australische actrice. Niet alleen was ze 'verbrand' omdat haar vader psycholoog is.

3

Bewerkt door:
26/01/15 - 16u51  Bron: Daily Beast, Huffington Post
Tom Cruise en Nicole Kidman in 'Eyes Wide Shut'. Tijdens de opnames van die film beantwoordde Cruise de telefoontjes van Miscavige niet, hoewel die een goede vriend was en ook getuige was op het huwelijk van Cruise met Kidman. Dat zou Miscavige zo boos hebben gemaakt dat hij besloot het huwelijk te saboteren. © photo news.

Omdat haar vader een vermaarde psycholoog is, en de Church of Scientology fel gekant is tegen psychiatrie en psychologie, was Nicole Kidman voor de top van Scientology een mogelijke bron van problemen. Om die reden moest haar huwelijk met Tom Cruise, een van de bekendste volgelingen van de omstreden kerk, gedwarsboomd worden. Die onthulling wordt gemaakt in een documentaire over The Church of Scientology die op het Sundance Festival in première ging.

'Going Clear: Scientology and the Prison of Belief' van regisseur Alex Gibney is de meest spraakmakende film op het festival. De docu-afdeling van HBO huurde een team van 160 advocaten in om de documentaire te overzien.  Church of Scientology plaatste nog voor ze de docu hadden gezien een advertentie in de New York Times waarin ze de film als leugenachtig en sensatiezuchtig omschreven.

Intimidatie
In de docu wordt een reeks beschuldigingen gemaakt aan het adres van het bekendste lid van de kerk, Tom Cruise. Zo zou de kerk een reeks intimidatietactieken hebben gebruikt om Cruise ertoe te bewegen zijn huwelijk met Kidman op te breken.

Volgens de getuigenis van Marty Rathbun, de voormalige nummer twee van de kerk die er in 2004 uit stapte, had het hoofd van Scientology David Miscavige het hoegenaamd niet begrepen op de Australische actrice. Niet alleen was ze 'verbrand' omdat haar vader psycholoog is.

De katholiek opgevoede Kidman slaagde erin Cruise tussen 1992 en 2001 afstand te laten nemen van de omstreden kerk. Zo kreeg ze het label 'Potentian Trouble Source', wat door de kerk wordt gedefinieerd als "een persoon die connecties heeft en onder invloed staat van een onderdrukkende persoon".

Eyes Wide Shut
Tijdens de opnames van Stanley Kubricks 'Eyes Wide Shut' beantwoordde Cruise de telefoontjes van Miscavige niet, hoewel die een goede vriend was en ook getuige was op het huwelijk van Cruise met Kidman. Dat zou Miscavige zo boos hebben gemaakt dat hij Rathbun een bijzondere opdracht gaf.

"Ik moest de breuk met Nicole Kidman bewerkstelligen", zegt Rathbun in de documentaire.

Cruise's perverse seksuele fetisjen
Nog volgens Rathbun lanceerde de Church of Scientology toen een agressieve campagne met als ultieme doel dat Cruise zijn vrouw zou dumpen.

Zo werd, volgens Rathbun op het voorstel van Cruise zelf, een privédetective ingeschakeld om haar telefoon af te luisteren. Die opnames werden naar Miscavige gestuurd. Cruise zelf werd door de kerk de klok rond ondervraagd. Daarbij werd hij naar verluidt op agressieve wijze geanalyseerd. De informatie die dat opleverde, belandde ook bij Miscavige. Die legde Cruise op de rooster omtrent zijn vermeende "perverse seksuele fetisjen".

Heropvoeding adoptiekinderen
Meer nog: volgens Rathbun zorgde de Chruch of Scientology voor de "heropvoeding" van de adoptiekinderen die Cruise met Kidman heeft, Connor en Isabella. De kinderen werden opgezet tegen hun moeder, zodat Cruise het hoederecht kon verwerven.

In 2001 scheidde Cruise van Kidman, waarna hij weer actiever werd binnen de kerk. Hij kreeg in 2004 de 'Freedom Medal of Valor' uitgereikt en werd de facto de woordvoerder van Scientology in Hollywood.

Limo's en vliegtuigen voor Cruise
Nog volgens de documentaire kocht Scientology limousines en vliegtuigen voor Cruise en ontwierpen ze zelfs een weide voor Cruise en Kidman. Het zou één van Cruise's fantasiën zijn geweest samen met Kidman ongestoord door een weide te lopen.

Zowel Cruise als Kidman weigerden geïnterviewd te worden voor de documentaire.

26-01-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna lanceert single met Kanye West en Paul McCartney

Rihanna lanceert single met Kanye West en Paul McCartney

http://oi62.tinypic.com/2gv6moh.jpg

Rihanna heeft dit weekend een nieuw nummer online gezet. Het liedje is een samenwerking met Kanye West en Paul McCartney.

Het nummer heet FourFiveSeconds en is te beluisteren op de officiële website van Rihanna. "De eerste glimp van mijn nieuwe muziek", schrijft RiRi op Twitter bij een linkje naar het nieuwe nummer. In het nummer zingt Rihanna, rapt Kanye en speelt Paul op zijn gitaar.

De zangeres bracht haar laatste album, Unapologetic, in 2012 uit. Verwacht wordt dat ze dit jaar met een nieuwe plaat komt. Kanye bracht begin dit jaar ook al een nieuwe single, Only One, uit waarop Paul McCartney was te horen.

26-01-2015 om 09:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-01-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selena Gomez gaat uit met dj Zedd

Selena Gomez gaat uit met dj Zedd

http://oi57.tinypic.com/2dik3ky.jpg

Selena Gomez werd vorige week nog met Justin Bieber gespot en dit weekend zou de zangeres het gezellig hebben gehad met dj en producer Zedd, zo weet People. Volgens het blad ging Selena met Zedd, acteur Zac Efron en wat vriendinnen uit eten in Atlanta.

Een bron heeft het gezelschap zien zitten in het favoriete steakrestaurant van de zangeres. "Selena en Zedd hadden het duidelijk heel gezellig met elkaar. Ze zaten naast elkaar en knuffelden", aldus de ooggetuige. "Ze gingen uiteindelijk samen weg."

Er gaan al even geruchten dat Selena en Zedd meer zijn dan alleen maar vrienden. Verschillende media schreven afgelopen week ook dat de brunette en haar ex Justin Bieber het misschien weer gingen proberen samen. Ze zouden samen hebben gegeten en daarna naar de hotelkamer van Gomez zijn vertrokken.

25-01-2015 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slachtoffer cafégijzeling Sydney: "Zo dankbaar voor zwangerschap"

Slachtoffer cafégijzeling Sydney: "Zo dankbaar voor zwangerschap"

http://oi62.tinypic.com/2z8oron.jpg

Tv-zender Nine zou naar verluidt om en bij de 1 miljoen Australische dollar (meer dan 700.000 euro) betaald hebben voor een tiental emotionele getuigenissen van slachtoffers die de cafégijzeling in Sydney overleefd hebben. Topreporter Liz Hayes van '60 Minutes' kreeg zo Selena Win Pe, Fiona Ma, Paolo Vassallo en Harriette Denny voor haar microfoon.

Bij het gijzelingsdrama in het Lindt Cafe in Sydney vielen op 16 december vorig jaar drie doden: de gijzelnemer zelf, de manager van het café en een advocate. Zestien gijzelaars overleefden de terreurdaad. Een van hen was de 30-jarige zwangere Harriette Denny die in het Lindt Cafe werkte. "Ik ben zo dankbaar dat ik de pure liefde en het geluk van een zwangerschap mocht ervaren", vertelt ze door haar tranen heen aan Liz Hayes in '60 Minutes' dat nog moet uitgezonden worden.

Over de angst om bij de gijzeling om het leven te komen, zegt ze het volgende: "Ik weet nog dat ik toen dacht dat zolang ik er niets van zou voelen en het niet zou zien aankomen ik het wel zou aankunnen als hij mij doodschoot."

Ook Julie Taylor zou aan bod komen in het programma. Zij is de collega-advocate van Katrina Dawson die het gijzeldrama niet overleefde. Dawson was op de zwangere Taylor gaan liggen om haar vriendin te beschermen. Ze bekocht het met haar leven.

25-01-2015 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Kanye West bijna nooit lacht

Waarom Kanye West bijna nooit lacht

http://oi61.tinypic.com/2l8u3cm.jpg

Kim Kardashian-West vertelde onlangs dat ze bijna nooit lacht omdat dat "voor rimpels zorgt". Haar man Kanye West lacht ook nooit. Om dezelfde reden misschien? Nee. Lachen is gewoon niet cool, klinkt het.

Kanye West lacht bijna nooit. Op de Fashion Awards in Los Angeles onthulde hij voor het eerst waarom we bijna nooit zijn tanden zien. "Toen ik werkte aan 'Yeezus' kwam ik een oud boek tegen. Ik keek naar de foto's en merkte op dat de mensen in de foto's niet lachen", zegt hij. "En ook als je schilderijen in een oud kasteel ziet, dan lachen mensen nooit, omdat dat er gewoon niet cool zou uitzien."

Dat is het dus, lachen is volgens Kanye gewoon 'niet cool'.

25-01-2015 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney moet van zijn vrouw op dieet

George Clooney moet van zijn vrouw op dieet

http://oi62.tinypic.com/2e1sojc.jpg

George Clooney is door zijn kersverse vrouw op dieet gezet. Een bron vertelt aan Daily Star dat de acteur sinds zijn bruiloft in september flink wat kilo's is aangekomen en dat vindt zijn vrouw maar niks. "Amal heeft mij verteld dat George zich nu aan vijf regels moet houden, als hij dat doet is hij in no time weer in shape", verklapt een ingewijde.

De wereldberoemde acteur zou voorlopig geen alcohol mogen drinken en vet vlees staat ook niet meer op het menu. Daarnaast moet George (53) minderen met zuivelproducten en koolhydraten en hij moet zijn cholesterol vaker laten checken. "George heeft veel discipline, maar dit zal hem best zwaar vallen. Hij houdt namelijk erg van Mexicaans eten en hij loopt ook nog wel eens een fastfoodrestaurant in", weet de bron.

Volgens bronnen hoopt Amal (36) dat George al flink wat overtollige kilo's kwijt is tegen het einde van februari, dan worden namelijk de Oscars uitgereikt. In maart zou Clooney weer helemaal fit moeten zijn. Dan beginnen de opnames van een nieuwe film.

25-01-2015 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia steunt Josje met sneer naar Kevin Janssens

Natalia steunt Josje met sneer naar Kevin Janssens

http://oi57.tinypic.com/a5j9y9.jpg

Opmerkelijk berichtje tussen de steunbetuigingen aan Josje na de breuk met Kevin Janssens. In een bericht dat ze even later alweer zelf verwijderde, neemt Natalia het op voor de K3-zangeres. "You go girl, leave the ballast behind," klinkt het pittig.

Een duidelijke sneer aan het adres van Kevin, haar ex-vriend met wie ze tot eind 2009 anderhalf jaar een stel vormde. Die voorgeschiedenis was ook een wakkere fan niet ontgaan. "OMG Natalia, wat een burn naar je ex! Arme Kevin," klonk het.

25-01-2015 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!