Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe One Direction snuift coke en sekst erop los

Nieuwe One Direction snuift coke en sekst erop los

http://oi60.tinypic.com/2v3q0kz.jpg

Maak kennis met de nieuwste obsessie van tienermeisjes wereldwijd: Stereo Kicks. Met drugsschandalen, geruchten over tienerzwangerschappen en sexy Snapchats zijn de jongen(tje)s echter allesbehalve een typisch boysband.

Een halfjaar geleden schreven de 8 Britse leden van Stereo Kicks - Reece (16), Charlie (15), Chris (19), Casey (19), Jake (20), James (18), Barclay (19) en Tom (21) - zich afzonderlijk in voor de talentenjacht X Factor. Ze werden al snel samengevoegd, vlogen in de achtste week uit de wedstrijd maar zijn ondertussen wel gigantisch populair bij tienermeisjes over heel de wereld.

Niets nieuw
De massahysterie die Stereo Kicks overspoelt, is natuurlijk geen nieuw fenomeen. Vroeger waren er boysbands zoals de Backstreet Boys en Westlife en tegenwoordig krijgen de jongens van One Direction alle aandacht (en onderbroeken) van tienermeisjes over zich heen. Stereo Kicks heeft ondertussen een al net zo trouwe schare fans (ze noemen zichzelf Stereo Kicks Army) opgebouwd, die hen overal volgen.

Slechte reputatie
Het enige grote verschil met andere Boysbands in de slechte reputatie van de jongens en het feit dat ze daar zonder gêne voor uitkomen. Er zijn drugsschandalen, geruchten over tienerzwangerschappen en via Snapchat sturen ze sexy foto's naar hun fans. Jake vertelde onlangs nog aan i-D Magazine dat ze zich niet gaan censureren of anders voordoen dan ze echt zijn. We zijn benieuwd hoe dit afloopt.

12-03-2015 om 09:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende track Jimi Hendrix online gezet

Onbekende track Jimi Hendrix online gezet

http://oi62.tinypic.com/i3f5sl.jpg

Deze week is een nog niet eerder verschenen instrumentale track van Jimi Hendrix uit 1965 online gezet. Het instrumentale nummer, Station Break, staat op het album 'You Can't Use My Name: The RSVO/PPX Sessions', met opnamen die Hendrix vóór zijn doorbraak als soloartiest maakte, toen hij in de begeleidingsband The Squiers van de New Yorkse r&b-zanger Curtis Knight speelde. De plaat verschijnt op 24 maart.

Talloze opnamen van Hendrix met Curtis Knight en The Squiers zijn, nadat de gitarist in 1967 doorbrak met zijn Jimi Hendrix Experience, illegaal als 'bootleg' op de markt gebracht. Over de rechten daarvan is jarenlang gediscussieerd, maar die zijn sinds een jaar of tien formeel in het bezit van de erven Hendrix. Zij hebben producer Eddie Kramer, die in de jaren zestig al met de gitarist werkte en ook een belangrijk deel van zijn muzikale nalatenschap verzorgde, gevraagd om een selectie van de opnamen met Knight en The Squiers geluidstechnisch 'op te poetsen' en opnieuw te mixen.

Het resultaat is een album met veertien tracks uit de periode van 1965 tot 1967. Daarop het tot dusverre onbekende 'Station Break' en enkele van de vroegste eigen composities van de gitarist, waaronder Hornet's Nest en Knock Yourself Out (Flying On Instruments). In 1967 zei Hendrix over zijn tijd bij Knight: ''Ik was een begeleidingsmuzikant. Ik werd altijd wat op de achtergrond gehouden, maar ik dacht voortdurend aan wat ik eigenlijk zou willen.''

11-03-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cijfers liegen niet: zo gezond zijn de rekeningen van 'The Sky Is The Limit'-deelnemers

Cijfers liegen niet: zo gezond zijn de rekeningen van 'The Sky Is The Limit'-deelnemers

http://oi62.tinypic.com/153tlhv.jpg

In het VIER-programma 'The Sky Is The Limit' gooien ze met geld en dure spullen, maar hoeveel geld hebben de deelnemers eigenlijk écht op hun conto staan? TV Familie sloeg aan het rekenen en ontdekte dat niet alle bankrekeningen even gezond zijn.

Willy Naessens komt als grote overwinnaar uit de bus, met een eigen persoonlijk vermogen van meer dan 60 miljoen euro in 2013. Volgens de financieel expert van TV Familie zijn de cijfers van zijn bedrijven ronduit indrukwekkend. Inge van Kempenade zou dan weer zo'n 20 miljoen euro bezitten, ook al maakte haar bedrijf vorig jaar verlies. Jan Kriekels boert ook helemaal niet slecht, met een persoonlijk vermogen van meer dan 4,3 miljoen euro. Zijn bedrijf Jaga is zeker tientallen miljoenen waard, en dat zijn dan nog enkel de Belgische cijfers. Jaga is bijvoorbeeld ook erg populair in Rusland.

Michel Van den Brande moet volgens de experts meer op zijn tellen passen. Zijn bedrijf lijdt erg onder de moordende concurrentie en hij heeft zijn volledige kapitaal in Kontrimo gestoken. Toch maakte hij in 2013 winst en zou zelf meer dan 280.000 euro bezitten.

Harry & Olga hebben het dan een stuk moeilijker: hun bankrekening duikt diep in het rood. Hun eigen vermogen zou op -57.180,71 euro staan. Harry zelf vindt dat de cijfers een vertekend beeld geven, omdat hij nog andere bedrijven heeft. Maar volgens TV Familie is hij in België nauwelijks winstgevend. "Het zou ons niet verbazen moest de fiscus hem eens onder de loep nemen", klinkt het.

11-03-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC: "Al 400.000 mensen willen Top Gear terug op de BBC"

BBC: "Al 400.000 mensen willen Top Gear terug op de BBC"

http://oi62.tinypic.com/11vsj5t.jpg

Al 400.000 mensen ondertekenden de petitie om Top Gear terug te krijgen op de BBC, zo schrijft - euh - de BBC, op zijn nieuwssite.

Zondag is Top Gear-dag in Engeland. Dan zendt de BBC wekelijks nieuwe afleveringen uit van de avonturen van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Maar niet komende zondag. En wellicht ook de weken daarna niet. Een ruzie tussen Clarkson en een producent blijkt voor de Britse openbare omroep de druppel die de emmer deed overlopen, na een reeks conflicten met de controversiële presentator. En dus wordt de reeks voor onbepaalde tijd geschrapt.

Een groep fans begon meteen een online-petitie. Tegen de middag verzamelde die al 250.000 handtekeningen. En nu zijn er daar nog eens 150.000 bijgekomen. "Meer dan 400.000 fans ondertekenden ondertussen de petitie", zo staat er geblokletterd op, jawel, de nieuwssite van de BBC.

De presentatoren zijn trouwens zelf al de hele dag aan het lachen met de schorsing. Op het sociale netwerk Twitter sturen Clarkson, Hammond en May grappige tweets erover de wereld in. En Clarksons dochter schreef: "Oh God, BBC please take him back... He's started cooking..." Die tweet werd al meer dan 3.200 keer geretweet.

11-03-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe look voor Renee Zellweger (en ze lijkt weer op Bridget Jones)

Nieuwe look voor Renee Zellweger (en ze lijkt weer op Bridget Jones)

http://oi62.tinypic.com/nlvmdh.jpg

Toen Renee Zellweger in oktober op de rode loper van de ELLE Women in Hollywood Awards in Los Angeles verscheen, stond de hele wereld in rep en roer omwille van haar 'nieuwe' gezicht. Gisteren debuteerde de actrice in Parijs alweer een nieuwe look ... en ze lijkt weer iets harder op Bridget Jones!

Renee trok gisteren in Parijs naar de modeshow van Miu Miu en zag er gezond, stralend én naturel uit. En of het nu aan de froefroe ligt of niet: de actrice lijkt weer op haar meest beroemde personage Bridget Jones.

In oktober kreeg Zellweger bakken kritiek over zich heen omdat ze volgens sommigen véél te ver was gegaan met plastische chirurgie. "Ik ben blij dat mensen zien dat ik veranderd ben", reageerde ze toen. "Mijn leven is helemaal veranderd en ik ben veel gelukkiger. Het is alleen maar positief dat dat ook te zien is aan mijn uiterlijk."

11-03-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superfan zet lichaam vol Rihanna-tatoeages

Superfan zet lichaam vol Rihanna-tatoeages

http://oi59.tinypic.com/2rogltz.jpg

Je hebt fans die ver gaan voor hun idool en dan heb je Sarah Ridge. De 23-jarige Britse is zo gek op Rihanna dat ze maar liefst 14 tatoeages van de zangeres op haar lijf heeft staan.

Naast 7 tatoeages van haar gezicht, heeft Ridge ook nog 7 tattoos die op een andere manier iets met Rihanna te maken hebben, gaande van haar naam tot een kopie van de godin Isis die de zangeres op haar middenrif heeft staan.

"Ik hou al tien jaar van Rihanna en ik zal eeuwig van haar blijven houden", aldus Ridge tegen de Britse krant Daily Star. "Sommige mensen zeggen dat ik mijn lichaam geruïneerd heb, maar daar moet ik alleen maar om lachen. Rihanna's gezicht is prachtig, en haar afbeelding op mijn lichaam maakt het alleen maar mooier."

Potentiële lovers
Haar eerste Rihanna-tatoeage, een tekening van de zangeres die haar middelvinger opsteekt, liet Sarah zetten in 2012. "Mijn moeder zei me dat ik er goed over moest nadenken, maar niemand kon me tegenhouden."

Ondertussen spendeerde Ridge al meer dan 2.000 pond of zo'n 3.000 euro aan haar tatoeages en is ze aan het sparen voor nummer 15.

Of ze niet bang is dat potentiële lovers op haar zullen afknappen door al die tattoos? "Sommige jongens zullen me inderdaad niet meer willen daten, maar om eerlijk te zijn ben ik alleen maar geïnteresseerd in mannen die ook fan zijn van Rihanna."

11-03-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lanceert Muse nieuw artwork in ons land

Zo lanceert Muse nieuw artwork in ons land

http://oi59.tinypic.com/2rogltz.jpg

De Britse groep Muse brengt met 'Drones' een nieuw album uit. Zoals we dat van hen gewend zijn, mag dat met het nodige bombast gebeuren.

Op de nieuwe Muse-plaat is het weliswaar nog even wachten - het album wordt pas op 5 juni officieel op de wereld losgelaten - maar de marketingafdeling mocht vandaag al even stunten.

Het artwork van 'Drones' werd op verschillende plaatsen in ons land op gebouwen geprojecteerd. De albumcover is van de hand van Matt Mahurin, een 56-jarige Amerikaanse illustrator, kunstenaar en fotograaf. Mahurins werkte al voor bands als U2, REM en Metallica, en nu dus ook voor Muse.

11-03-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plagiaat in popmuziek: deze 'zondaars' deden het Pharrell Williams voor

Plagiaat in popmuziek: deze 'zondaars' deden het Pharrell Williams voor

http://oi59.tinypic.com/3178ktt.jpg

Robin Thicke en Pharrell Williams zijn de erfgenamen van Marvin Gaye een kleine 7 miljoen euro verschuldigd. Een rechter heeft beslist dat hun megahit 'Blurred Lines' te veel gelijkenissen vertoont met 'Got To Give it Up' van Marvin Gaye. Plagiaat dus. Diefstal én een teken van creatieve luiheid volgens velen. Een beproefde praktijk die nooit voor een rechter zou mogen komen volgens anderen. Pharell (Robin Thicke schreef niet mee aan het nummer) is heus niet de eerste die er zich aan bezondigt.

Radiohead met 'Creep'

Albert Hammond en Mike Hazlewood, die de hit 'The Air That I Breathe' voor The Hollies schreven, sleepten Radiohead voor de rechter. Met succes. De melodie en het ritme van 'Creep' hadden ze gejat. Oordeel zelf.

11-03-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's in de bres voor Madieke (10)

BV's in de bres voor Madieke (10)

http://oi58.tinypic.com/10h6c0x.jpg

Meer dan zestig bekende Vlamingen veilen ondertussen al voorwerpen ten voordele van de verlamde Madieke Derveaux (10). Van espressotasjes van chef-kok Peter Goossens tot wielertruitjes van Wout Van Aert en Greg Van Avermaet. "Een echt succes", glundert initiatiefnemer David Merlevede.

Een maand na het zware verkeersongeval waarbij Madieke Derveaux uit Aalbeke verlamd raakte, besliste David Merlevede uit Ieper om de handschoenen van KVK-doelman Darren Keet te verkopen. "Als papa van twee jonge kinderen was ik diep geraakt door het ongeval. Als KVK-supporter had ik de handschoenen gekregen van Darren Keet. Die vond het een goed idee om ze te verkopen en de opbrengst te schenken aan de ouders van Madieke", vertelt Merlevede.

De schort van Piet

De soloactie kreeg meteen veel bijval op Facebook. Franky Ledoux uit Dadizele, Kevin Pattyn uit Gullegem en Jeffrey Verhelst uit Roeselare besloten om Merlevede te helpen. Drie maanden later is de lijst met voorwerpen van bekende Vlamingen erg lang. Van schetsen van actrice Lize Feryn, een gesigneerd kaartje van het kale hoofd van stand-upcomedian Philippe Geubels, koffiekopjes van sterrenkok Peter Goossens, tot een schort van Pieter Huysentruyt en tientallen gesigneerde sporttruitjes. "Een groot succes", weet Franky Ledoux. "We hebben meteen ook beslist om onze veiling te verlengen tot halverwege april. Nu het wielerseizoen gestart is, kunnen we nog verschillende wielershirts op de kop tikken." Greg Van Avermaet en Margriet Kloppenburg hebben al toegezegd. "Een uniek voetbaltruitje is toch wel het exemplaar van Anderlechtspeler Michaël Heylen. Als Clubsupporter heb ik zelf geposeerd met het truitje met logo van de Champions League", zegt Ledoux al lachend. De totale opbrengst was oorspronkelijk geraamd op 1.000 euro, maar dat bedrag zal uiteindelijk veel hoger liggen. "Voor de keeperhandschoenen van Mathew Ryan alleen werd al 360 euro geboden. Erg veel als je het mij vraagt."

Lijdensweg

Vader Bruno Derveaux is erg blij met de steunbetuigingen. "We zijn iedereen enorm dankbaar, want zelf moeten we nog een lange lijdensweg afleggen. Zondagmiddag hebben we eventjes twee uur met het gezin genoten van de lentezon, maar die momenten zijn schaars. De vele ziekenhuisbezoeken zijn nog lang niet voorbij." Oma Lidy Debusschere (64) zat samen in de wagen met Madieke toen de wagen frontaal aangereden werd. "Na drie maanden mocht oma Lidy eindelijk het ziekenhuis verlaten. Twee weken later waren er helaas weer problemen met haar lever. Ze zal gelukkig wel nog zelfstandig kunnen leven, maar ze zal nooit meer de oude worden."

Na de veiling hoopt David de opbrengst op het veld van KVK te overhandigen aan de familie. "Vader Bruno was er medewerker. Het zou mooi zijn om de cheque voor een wedstrijd van KVK te overhandigen." Meer info via www.steunmadieke.be.

10-03-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Jan Kriekels en Kirsten is weer voorbij

Huwelijk Jan Kriekels en Kirsten is weer voorbij

http://oi58.tinypic.com/wcmft5.jpg

Gisteren was in 'The Sky is the Limit' te zien hoe Jan Kriekels en Kirsten Janssens op Mauritius trouwden. Die opnames dateren al van acht maanden geleden en inmiddels zijn de twee weer uit elkaar.

Vorig jaar leerden we het Limburgse koppel kennen. Het nieuws dat ze uit elkaar gingen, sloeg toen als een bom in. De breuk kwam immers erg onverwacht, enkele dagen voor ze naar de Caraïben zouden vertrekken om er te trouwen.

Naaktslak op grindpad
In het tweede seizoen van 'The Sky is the Limit' zagen we vorige week hoe Jan en Kirsten na een breuk van vijf maanden opnieuw naar elkaar groeiden. Kirsten sprong fluks weer in Jans vaginazwembad.

En in de aflevering van gisteren trokken de twee naar Mauritius, waar ze besloten in het huwelijk te treden. "Ik wil Kirstens levenspartner zijn", verklaarde Jan met het enthousiasme van een naaktslak op een grindpad. Ze kochten trouwringen, een jurk en drie parkieten die ze op symbolische wijze zouden vrijlaten. Dat deden ze, de beestjes waren zo onder de indruk van hun nieuwe baasjes dat ze een collectieve zelfmoordpoging in zee ondernamen.

Misleidend
Eén en ander was misleidend, want het huwelijk werd acht maanden geleden voltrokken en inmiddels zijn de twee weer uit elkaar. Jan lijkt ondertussen te hopen dat het weer goed komt tussen hen. Vorige week zette hij 'Ik mis je erg' op de Facebookpagina van Kirsten. Die reageerde met 'Oké, mijn hart smelt. Doe dat niet, darling. Ik heb je twee weken niet gehoord en was er bijna over. So sweet".  Kirsten werkt momenteel nog voor Jans bedrijf, maar aan Story liet ze weten dat ze "stilletjes op zoek is naar een nieuwe uitdaging in het leven op het gebied van werk". Zo, dat weet je ook weer.

10-03-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz kiest voor donker haar en neuspiercing

Cameron Diaz kiest voor donker haar en neuspiercing

http://oi62.tinypic.com/ru4cqt.jpg

Cameron Diaz is niet langer blond. De actrice werd zondagavond in Los Angeles gespot met donkere haren en een gloednieuwe neuspiercing. Veranderde ze haar look onder invloed van kersverse echtgenoot Benji Madden?

Je ziet het vaak: koppels die meer en meer op elkaar gaan lijken. Ook bij actrice Cameron Diaz en Good Charlotte-rocker Benji Madden lijkt het zover te zijn.

Diaz ruilde haar blonde lokken recent in voor een donkere kleur en liet haar linkerneusvleugel piercen. Bovendien droeg ze op zondagavond, toen ze haar stoere nieuwe look debuteerde, een volledig zwarte outfit. Toeval of niet: zwarte kleren zijn ook het handelsmerk van Madden.

Dat de twee sterren gek op elkaar zijn, is geen geheim. Eind vorige maand nog liet Benji Camerons voornaam nog op zijn borstkas tatoeëren. Aaah, l'amour!

10-03-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met deze nieuwe Bondgirl

Maak kennis met deze nieuwe Bondgirl

http://oi59.tinypic.com/rk24y9.jpg

De Mexicaanse actrice Stephanie Sigman, bekend van de Amerikaanse remake van de Scandinavische misdaadserie The Bridge, krijgt een rol in de nieuwe James Bondfilm Spectre. De producenten hebben vandaag bekendgemaakt dat ze de mysterieuze rol van Estrella gaat spelen, meldt de BBC.

Het nieuws is op het officiële Twitteraccount van de film over de Britse spion 007 onthuld. De 24e Bondfilm wordt momenteel opgenomen en komt in november uit. Over het personage van Sigman is afgezien van haar naam nog niets bekend.

Regisseur Sam Mendes liet tot nu toe weinig los over het verhaal; wel verklapte hij dat de film over de jeugd van Bond gaat. De bad guy in de nieuwe 007-film wordt gespeeld door acteur Christoph Waltz. Daniel Craig zet zijn rol als de iconische Britse geheim agent verder. Verder spelen onder anderen Monica Bellucci als Lucia Sciarra, Lea Seydoux als Madeline Swann, Ralph Fiennes als M en Naomie Harris als Moneypenny mee in de film.

10-03-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfzusje Kate Moss maakt catwalkdebuut tijdens Paris Fashion Week

Halfzusje Kate Moss maakt catwalkdebuut tijdens Paris Fashion Week

http://oi58.tinypic.com/rbffiw.jpg

Lottie Moss, het halfzusje van topmodel Kate Moss, heeft haar debuut gemaakt op de catwalk tijdens de show van Sonia Rykiel. Twee jaar geleden tekende Lottie haar modellencontract, nu wil ze definitief doorbreken. En of dat haar gaat lukken!

Lottie liep mee in de F/W 2016 show van de Franse ontwerpster Sonia Rykiel. Ze was eerder al te zien in reclamecampagnes van Calvin Klein en RED Valentino, maar dit was haar eerste keer op de catwalk. De kleine Moss wandelde één rondje in een zwart, fluwelen jurkje. Ze werd vergezeld door bekende topmodellen zoals de zusjes Jagger en Gigi Hadid.

10-03-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Stiller en Owen Wilson kondigen 'Zoolander 2' aan op catwalk in Parijs

Ben Stiller en Owen Wilson kondigen 'Zoolander 2' aan op catwalk in Parijs

http://oi61.tinypic.com/2ppiw47.jpg

Fans smeken al jaren om een vervolg op 'Zoolander' en hoewel het nog niet voor meteen is, bevestigden Ben Stiller en Owen Wilson vanmiddag wel dat de film er komt. Het duo beklom de catwalk van de Parijse modeweek als hun fotogenieke alter-ego's Derek Zoolander en (ex-)rivaal Hansel tijdens de show van Valentino. Anna Wintour van Vogue leek als een van de enige op de hoogte van het verrassingsbezoek. 

Ben Stiller (49) schreef en regisseerde de film - die draait rond het leven van het mannelijke model Derek Zoolander - in 2001. Hij bevestigde de plannen voor deel twee ook op Instagram: "Apparently Derek and Hansel have come to terms on #Zoolander2."

Hoewel het 14 jaar geleden is, eigenden de 'supermodellen' zich zonder problemen de catwalk toe op de tonen van 'Don't You Want Me' van de Human League.

Stiller, Wilson, Christine Taylor en Will Ferrell zullen voor het vervolg op de hit het gezelschap krijgen van Oscarwinnares Penelope Cruz. Jennifer Anistons verloofde Justin Theroux werkt mee aan het scenario, terwijl Stiller opnieuw de regie voor zich neemt.

Kort na de stunt liet filmstudio Paramount weten dat 'Zoolander 2' op 12 februari 2016 in de zalen wordt verwacht. De opnames beginnen naar verluidt binnenkort in Rome.

10-03-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorpanne leidde tot vliegtuigongeluk Harrison Ford

Motorpanne leidde tot vliegtuigongeluk Harrison Ford

http://oi62.tinypic.com/2mpjv5c.jpg

Het vliegtuigongeluk waarbij de Amerikaanse acteur Harrison Ford donderdag zwaargewond raakte, was het gevolg van een motorpanne. De acteur moest daardoor rechtsomkeer maken, maar raakte daarbij een boom, waarna hij neerstortte op een golfterrein in Los Angeles. Dat blijkt uit een voorlopig rapport van het federale agentschap voor verkeersveiligheid.

De 72-jarige ster uit films als 'Indiana Jones' en 'Star Wars' crashte donderdag terwijl hij vloog met een Ryan PT-22, een vliegtuig dat in de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt om Amerikaanse piloten op te leiden. Ford zat alleen in het toestel.

Uit opnames van de gesprekken tussen de acteur en de luchtverkeersleiders van de luchthaven van Santa Monica blijkt dat Ford kort na het opstijgen de toelating vroeg om terug te keren wegens een motorpanne. Tijdens zijn bocht naar links, raakte hij echter de kruin van een boom, waarna hij op 250 meter van de landingsbaan op de grond terechtkwam. De acteur werd naar het ziekenhuis gevoerd.

"Zijn verwondingen zijn niet levensbedreigend, en hij zal normaal volledig herstellen", verzekerde zijn woordvoerster Ina Treciokas kort na de opname.

Op het definitieve rapport is het zeker nog een jaar wachten.

10-03-2015 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC schorst 'Top Gear'-presentator Clarkson

BBC schorst 'Top Gear'-presentator Clarkson

http://oi60.tinypic.com/fp2wsx.jpg

De BBC heeft 'Top Gear'-presentator Jeremy Clarkson geschorst, nadat deze ruzie had gekregen met een producent. De Britse omroep meldde vandaag dat Clarkson vanwege een "lopend een onderzoek" niet mag werken.

De eerstvolgende uitzending van het zeer populaire autoprogramma, aanstaande zondag, is vanwege de schorsing van de presentator geschrapt.

Clarkson presenteerde zijn eerste 'Top Gear' in 1988. Zijn puberale gedrag is een van zijn voornaamste handelsmerken in het tv-programma, maar bracht hem eerder in problemen met zijn werkgever.

Laatste waarschuwing
Vorig jaar kwam hij onder vuur te liggen door een woordgrap die volgens de mediatoezichthouder racistisch was. Tijdens opnamen in Myanmar zei hij over een brug die hij met zijn mede-presentatoren had gebouwd: "There's a slope on it." Die uitspraak kan op twee manieren worden uitgelegd. Het woord 'slope' betekent 'helling', maar is ook een negatieve term voor Aziaten, vergelijkbaar met het Nederlandse 'spleetoog'.

Na dat laatste akkefietje zei de presentator dat de BBC hem zou ontslaan als hij "nog één aanstootgevende opmerking zou maken, waar dan ook, wanneer dan ook".

Mocht het zover komen, kan dat grote gevolgen hebben voor de BBC. Volgens The Guardian is 'Top Gear' immers goed voor meer dan 150 miljoen pond (211 miljoen euro) aan inkomsten voor de omroep en is een van de populairste programma's op BBC2. Het wordt wekelijks door meer dan 5 miljoen mensen bekeken.

10-03-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Leonardo en Rihanna samen in film"

"Leonardo en Rihanna samen in film"

http://oi61.tinypic.com/sm6hw2.jpg

Leonardo DiCaprio en Rihanna zijn binnenkort misschien wel meer dan alleen vrienden. Volgens Mirror is de kans groot dat de twee binnenkort samen in een film spelen.

Leonardo gaat volgens de Britse krant een rol spelen in de film 'The Crowded Room'. DiCaprio zou hiervoor in de huid kruipen van een schizofrene crimineel en Rihanna zou een van zijn slachtoffers gaan spelen. "Leo is al heel veel met dit project bezig geweest, hij heeft er ook veel over gepraat met Rihanna. Het lijkt hen allebei een heel goed idee als zij een rol gaat spelen in de film", vertelt een bron aan Mirror.

"Ze willen graag veel tijd doorbrengen samen en dit zou hen nog dichter bij elkaar brengen", vervolgt de insider. "Ze hebben samen al veel onderzoek gedaan naar de nieuwe rol van Leonardo." Rihanna zou er ook over denken om de soundtrack voor de film te gaan schrijven. Er gaan al tijden geruchten dat Leonardo en Rihanna een relatie hebben. Ze zijn in de afgelopen weken al regelmatig samen gezien. Het management van DiCaprio ontkende onlangs expliciet dat de twee een relatie hebben.

09-03-2015 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch derde seizoen 'The Sky is the Limit'?

Toch derde seizoen 'The Sky is the Limit'?

http://oi58.tinypic.com/bgpeup.jpg

Peter Boeckx, maker van 'The Sky is the Limit', overweegt toch een derde seizoen van het spraakmakende Vier-programma te maken. Maar dan wellicht met een hoop nieuwe figuren. "Ik wil vermijden dat zo'n derde seizoen een flauw afkooksel wordt", zegt Boeckx in Het Nieuwsblad.

"Het verhaal van Jan Kriekels en Kirsten is volgens mij verteld", aldus Boeckx. "Dat geldt ook voor Harry en Olga, al twijfel ik: als Harry Olga nu eens ten huwelijk zou vragen, zit je weer met een verhaal."

Voor Willy Naessens is het ook wellicht gedaan na het tweede seizoen. "Willy heeft sowieso gezegd dat hij na het tweede seizoen met dit programma zou stoppen, maar dat zei hij na het eerste seizoen ook."

Zelf had de programmamaker ook al laten optekenen dat hij na twee seizoenen de stekker uit 'The Sky is the Limit' zou trekken. "Maar ik denk dat een derde seizoen nog kan, want er bestaat op dit moment niets in die categorie."

09-03-2015 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee maanden na breuk met Adriaan Van den Hoof: Tatyana Beloy vindt liefde bij cafébaas

Twee maanden na breuk met Adriaan Van den Hoof: Tatyana Beloy vindt liefde bij cafébaas

http://oi62.tinypic.com/22nuxg.jpg

Tatyana Beloy (29) is niet langer single. Het populaire tv-gezicht vond een nieuwe liefde in de armen van de Antwerpse horeca-uitbater Ben De Sadeleer en houdt dat niet langer geheim.

Het ontging de aandachtige concertgangers niet, zaterdag tijdens de show van D'Angelo in Vorst. Tatyana Beloy bleek niet enkel een grote fan, maar oogde ook erg gelukkig. De reden voor die grote smile stond pal naast haar, Ben de Sadeleer. Hij is mede-eigenaar van het populaire Antwerpse café Baron op de Marnixplaats en een graag geziene figuur in het uitgaansleven. De twee liepen niet met hun liefde te koop, maar dat er meer aan de hand was dan vriendschap, stond op hun gezichten te lezen. De 'Vlaanderen Vakantieland'-reporter straalde en vandaag mag iedereen het ook weten, want hun relatie werd ons officieel bevestigd.

In vriendschap uiteen
Met de nieuwe lenteliefde komt ook definitief een einde aan het verhaal van de Antwerpse presentatrice en Adriaan Van den Hoof. Zij lieten begin januari via een persbericht weten dat hun relatie er na net geen drie jaar op zat. "Een poosje geleden beslisten Tatyana en Adriaan een einde te maken aan hun relatie", klonk het toen. "Ze deden dat in alle vriendschap. Om die periode sereen te laten verlopen, beslisten ze dat nu pas bekend te maken." Hoelang 'Tatty' en Ben al een stel vormen is niet geweten. Het koppel wenst ook verder geen commentaar te geven.

09-03-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters imponeert Kim K. tijdens modeweek Parijs

Tanja Dexters imponeert Kim K. tijdens modeweek Parijs

http://oi61.tinypic.com/73hydc.jpg

Topmoment voor Tanja Dexters. De ex-Miss België zit momenteel in Parijs om er haar kledinglijn 'Dexters' te promoten tijdens de modeweek en kreeg daarbij een compliment van niemand minder dan Kim Kardashian. "Ze stapte plots op me af om en zei: 'I love your dress'", klinkt het opgewonden.

Haar week kan niet meer stuk. Enkele dagen lang struinde Tanja Dexters langs de shows van alle grote merken en leefde ze mode. Zaterdag kende die week een onverwachte apotheose. "Ik was uitgenodigd in het Parijse Hôtel Costes voor een feestje dat na de modeshows werd georganiseerd", aldus Tanja.

Diner met Rihanna
"Eerst was er een diner met hele grote sterren. Zo zat aan de tafel naast mij Rihanna en haar gevolg." Een foto samen kon er bij Rihanna niet af, maar wat later maakte een ander stel zijn intrede, Kanye West en Kim Kardashian. "Ik weet niet hoe het komt, maar ik leek hen interessant", aldus Tanja. "Kim kwam op me toegestapt en zei dat ze mijn jurk - van mijn eigen kledingslijn - erg leuk vond. Het ging allemaal heel snel, maar zoiets overkomt je niet elke dag."

En misschien komt er ook een vervolg op de ontmoeting. "Ik ga de jurk die ik zaterdag droeg uiteraard naar Kim Kardashian sturen. In alle maten, want ik weet niet precies wat haar maat is. (lacht) Stel je voor dat ze hem ooit draagt. In de mode-wereld is zo één foto genoeg om heel wat aandacht voor je merk te creëren. Ze hield duidelijk van het kleedje. Dus hopelijk draagt ze het ooit eens."

09-03-2015 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!