Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met deze nieuwe Bondgirl

Maak kennis met deze nieuwe Bondgirl

http://oi59.tinypic.com/rk24y9.jpg

De Mexicaanse actrice Stephanie Sigman, bekend van de Amerikaanse remake van de Scandinavische misdaadserie The Bridge, krijgt een rol in de nieuwe James Bondfilm Spectre. De producenten hebben vandaag bekendgemaakt dat ze de mysterieuze rol van Estrella gaat spelen, meldt de BBC.

Het nieuws is op het officiële Twitteraccount van de film over de Britse spion 007 onthuld. De 24e Bondfilm wordt momenteel opgenomen en komt in november uit. Over het personage van Sigman is afgezien van haar naam nog niets bekend.

Regisseur Sam Mendes liet tot nu toe weinig los over het verhaal; wel verklapte hij dat de film over de jeugd van Bond gaat. De bad guy in de nieuwe 007-film wordt gespeeld door acteur Christoph Waltz. Daniel Craig zet zijn rol als de iconische Britse geheim agent verder. Verder spelen onder anderen Monica Bellucci als Lucia Sciarra, Lea Seydoux als Madeline Swann, Ralph Fiennes als M en Naomie Harris als Moneypenny mee in de film.

10-03-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halfzusje Kate Moss maakt catwalkdebuut tijdens Paris Fashion Week

Halfzusje Kate Moss maakt catwalkdebuut tijdens Paris Fashion Week

http://oi58.tinypic.com/rbffiw.jpg

Lottie Moss, het halfzusje van topmodel Kate Moss, heeft haar debuut gemaakt op de catwalk tijdens de show van Sonia Rykiel. Twee jaar geleden tekende Lottie haar modellencontract, nu wil ze definitief doorbreken. En of dat haar gaat lukken!

Lottie liep mee in de F/W 2016 show van de Franse ontwerpster Sonia Rykiel. Ze was eerder al te zien in reclamecampagnes van Calvin Klein en RED Valentino, maar dit was haar eerste keer op de catwalk. De kleine Moss wandelde één rondje in een zwart, fluwelen jurkje. Ze werd vergezeld door bekende topmodellen zoals de zusjes Jagger en Gigi Hadid.

10-03-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Stiller en Owen Wilson kondigen 'Zoolander 2' aan op catwalk in Parijs

Ben Stiller en Owen Wilson kondigen 'Zoolander 2' aan op catwalk in Parijs

http://oi61.tinypic.com/2ppiw47.jpg

Fans smeken al jaren om een vervolg op 'Zoolander' en hoewel het nog niet voor meteen is, bevestigden Ben Stiller en Owen Wilson vanmiddag wel dat de film er komt. Het duo beklom de catwalk van de Parijse modeweek als hun fotogenieke alter-ego's Derek Zoolander en (ex-)rivaal Hansel tijdens de show van Valentino. Anna Wintour van Vogue leek als een van de enige op de hoogte van het verrassingsbezoek. 

Ben Stiller (49) schreef en regisseerde de film - die draait rond het leven van het mannelijke model Derek Zoolander - in 2001. Hij bevestigde de plannen voor deel twee ook op Instagram: "Apparently Derek and Hansel have come to terms on #Zoolander2."

Hoewel het 14 jaar geleden is, eigenden de 'supermodellen' zich zonder problemen de catwalk toe op de tonen van 'Don't You Want Me' van de Human League.

Stiller, Wilson, Christine Taylor en Will Ferrell zullen voor het vervolg op de hit het gezelschap krijgen van Oscarwinnares Penelope Cruz. Jennifer Anistons verloofde Justin Theroux werkt mee aan het scenario, terwijl Stiller opnieuw de regie voor zich neemt.

Kort na de stunt liet filmstudio Paramount weten dat 'Zoolander 2' op 12 februari 2016 in de zalen wordt verwacht. De opnames beginnen naar verluidt binnenkort in Rome.

10-03-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motorpanne leidde tot vliegtuigongeluk Harrison Ford

Motorpanne leidde tot vliegtuigongeluk Harrison Ford

http://oi62.tinypic.com/2mpjv5c.jpg

Het vliegtuigongeluk waarbij de Amerikaanse acteur Harrison Ford donderdag zwaargewond raakte, was het gevolg van een motorpanne. De acteur moest daardoor rechtsomkeer maken, maar raakte daarbij een boom, waarna hij neerstortte op een golfterrein in Los Angeles. Dat blijkt uit een voorlopig rapport van het federale agentschap voor verkeersveiligheid.

De 72-jarige ster uit films als 'Indiana Jones' en 'Star Wars' crashte donderdag terwijl hij vloog met een Ryan PT-22, een vliegtuig dat in de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt om Amerikaanse piloten op te leiden. Ford zat alleen in het toestel.

Uit opnames van de gesprekken tussen de acteur en de luchtverkeersleiders van de luchthaven van Santa Monica blijkt dat Ford kort na het opstijgen de toelating vroeg om terug te keren wegens een motorpanne. Tijdens zijn bocht naar links, raakte hij echter de kruin van een boom, waarna hij op 250 meter van de landingsbaan op de grond terechtkwam. De acteur werd naar het ziekenhuis gevoerd.

"Zijn verwondingen zijn niet levensbedreigend, en hij zal normaal volledig herstellen", verzekerde zijn woordvoerster Ina Treciokas kort na de opname.

Op het definitieve rapport is het zeker nog een jaar wachten.

10-03-2015 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC schorst 'Top Gear'-presentator Clarkson

BBC schorst 'Top Gear'-presentator Clarkson

http://oi60.tinypic.com/fp2wsx.jpg

De BBC heeft 'Top Gear'-presentator Jeremy Clarkson geschorst, nadat deze ruzie had gekregen met een producent. De Britse omroep meldde vandaag dat Clarkson vanwege een "lopend een onderzoek" niet mag werken.

De eerstvolgende uitzending van het zeer populaire autoprogramma, aanstaande zondag, is vanwege de schorsing van de presentator geschrapt.

Clarkson presenteerde zijn eerste 'Top Gear' in 1988. Zijn puberale gedrag is een van zijn voornaamste handelsmerken in het tv-programma, maar bracht hem eerder in problemen met zijn werkgever.

Laatste waarschuwing
Vorig jaar kwam hij onder vuur te liggen door een woordgrap die volgens de mediatoezichthouder racistisch was. Tijdens opnamen in Myanmar zei hij over een brug die hij met zijn mede-presentatoren had gebouwd: "There's a slope on it." Die uitspraak kan op twee manieren worden uitgelegd. Het woord 'slope' betekent 'helling', maar is ook een negatieve term voor Aziaten, vergelijkbaar met het Nederlandse 'spleetoog'.

Na dat laatste akkefietje zei de presentator dat de BBC hem zou ontslaan als hij "nog één aanstootgevende opmerking zou maken, waar dan ook, wanneer dan ook".

Mocht het zover komen, kan dat grote gevolgen hebben voor de BBC. Volgens The Guardian is 'Top Gear' immers goed voor meer dan 150 miljoen pond (211 miljoen euro) aan inkomsten voor de omroep en is een van de populairste programma's op BBC2. Het wordt wekelijks door meer dan 5 miljoen mensen bekeken.

10-03-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Leonardo en Rihanna samen in film"

"Leonardo en Rihanna samen in film"

http://oi61.tinypic.com/sm6hw2.jpg

Leonardo DiCaprio en Rihanna zijn binnenkort misschien wel meer dan alleen vrienden. Volgens Mirror is de kans groot dat de twee binnenkort samen in een film spelen.

Leonardo gaat volgens de Britse krant een rol spelen in de film 'The Crowded Room'. DiCaprio zou hiervoor in de huid kruipen van een schizofrene crimineel en Rihanna zou een van zijn slachtoffers gaan spelen. "Leo is al heel veel met dit project bezig geweest, hij heeft er ook veel over gepraat met Rihanna. Het lijkt hen allebei een heel goed idee als zij een rol gaat spelen in de film", vertelt een bron aan Mirror.

"Ze willen graag veel tijd doorbrengen samen en dit zou hen nog dichter bij elkaar brengen", vervolgt de insider. "Ze hebben samen al veel onderzoek gedaan naar de nieuwe rol van Leonardo." Rihanna zou er ook over denken om de soundtrack voor de film te gaan schrijven. Er gaan al tijden geruchten dat Leonardo en Rihanna een relatie hebben. Ze zijn in de afgelopen weken al regelmatig samen gezien. Het management van DiCaprio ontkende onlangs expliciet dat de twee een relatie hebben.

09-03-2015 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch derde seizoen 'The Sky is the Limit'?

Toch derde seizoen 'The Sky is the Limit'?

http://oi58.tinypic.com/bgpeup.jpg

Peter Boeckx, maker van 'The Sky is the Limit', overweegt toch een derde seizoen van het spraakmakende Vier-programma te maken. Maar dan wellicht met een hoop nieuwe figuren. "Ik wil vermijden dat zo'n derde seizoen een flauw afkooksel wordt", zegt Boeckx in Het Nieuwsblad.

"Het verhaal van Jan Kriekels en Kirsten is volgens mij verteld", aldus Boeckx. "Dat geldt ook voor Harry en Olga, al twijfel ik: als Harry Olga nu eens ten huwelijk zou vragen, zit je weer met een verhaal."

Voor Willy Naessens is het ook wellicht gedaan na het tweede seizoen. "Willy heeft sowieso gezegd dat hij na het tweede seizoen met dit programma zou stoppen, maar dat zei hij na het eerste seizoen ook."

Zelf had de programmamaker ook al laten optekenen dat hij na twee seizoenen de stekker uit 'The Sky is the Limit' zou trekken. "Maar ik denk dat een derde seizoen nog kan, want er bestaat op dit moment niets in die categorie."

09-03-2015 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee maanden na breuk met Adriaan Van den Hoof: Tatyana Beloy vindt liefde bij cafébaas

Twee maanden na breuk met Adriaan Van den Hoof: Tatyana Beloy vindt liefde bij cafébaas

http://oi62.tinypic.com/22nuxg.jpg

Tatyana Beloy (29) is niet langer single. Het populaire tv-gezicht vond een nieuwe liefde in de armen van de Antwerpse horeca-uitbater Ben De Sadeleer en houdt dat niet langer geheim.

Het ontging de aandachtige concertgangers niet, zaterdag tijdens de show van D'Angelo in Vorst. Tatyana Beloy bleek niet enkel een grote fan, maar oogde ook erg gelukkig. De reden voor die grote smile stond pal naast haar, Ben de Sadeleer. Hij is mede-eigenaar van het populaire Antwerpse café Baron op de Marnixplaats en een graag geziene figuur in het uitgaansleven. De twee liepen niet met hun liefde te koop, maar dat er meer aan de hand was dan vriendschap, stond op hun gezichten te lezen. De 'Vlaanderen Vakantieland'-reporter straalde en vandaag mag iedereen het ook weten, want hun relatie werd ons officieel bevestigd.

In vriendschap uiteen
Met de nieuwe lenteliefde komt ook definitief een einde aan het verhaal van de Antwerpse presentatrice en Adriaan Van den Hoof. Zij lieten begin januari via een persbericht weten dat hun relatie er na net geen drie jaar op zat. "Een poosje geleden beslisten Tatyana en Adriaan een einde te maken aan hun relatie", klonk het toen. "Ze deden dat in alle vriendschap. Om die periode sereen te laten verlopen, beslisten ze dat nu pas bekend te maken." Hoelang 'Tatty' en Ben al een stel vormen is niet geweten. Het koppel wenst ook verder geen commentaar te geven.

09-03-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters imponeert Kim K. tijdens modeweek Parijs

Tanja Dexters imponeert Kim K. tijdens modeweek Parijs

http://oi61.tinypic.com/73hydc.jpg

Topmoment voor Tanja Dexters. De ex-Miss België zit momenteel in Parijs om er haar kledinglijn 'Dexters' te promoten tijdens de modeweek en kreeg daarbij een compliment van niemand minder dan Kim Kardashian. "Ze stapte plots op me af om en zei: 'I love your dress'", klinkt het opgewonden.

Haar week kan niet meer stuk. Enkele dagen lang struinde Tanja Dexters langs de shows van alle grote merken en leefde ze mode. Zaterdag kende die week een onverwachte apotheose. "Ik was uitgenodigd in het Parijse Hôtel Costes voor een feestje dat na de modeshows werd georganiseerd", aldus Tanja.

Diner met Rihanna
"Eerst was er een diner met hele grote sterren. Zo zat aan de tafel naast mij Rihanna en haar gevolg." Een foto samen kon er bij Rihanna niet af, maar wat later maakte een ander stel zijn intrede, Kanye West en Kim Kardashian. "Ik weet niet hoe het komt, maar ik leek hen interessant", aldus Tanja. "Kim kwam op me toegestapt en zei dat ze mijn jurk - van mijn eigen kledingslijn - erg leuk vond. Het ging allemaal heel snel, maar zoiets overkomt je niet elke dag."

En misschien komt er ook een vervolg op de ontmoeting. "Ik ga de jurk die ik zaterdag droeg uiteraard naar Kim Kardashian sturen. In alle maten, want ik weet niet precies wat haar maat is. (lacht) Stel je voor dat ze hem ooit draagt. In de mode-wereld is zo één foto genoeg om heel wat aandacht voor je merk te creëren. Ze hield duidelijk van het kleedje. Dus hopelijk draagt ze het ooit eens."

09-03-2015 om 23:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningspaar op audiëntie bij paus Franciscus

Koningspaar op audiëntie bij paus Franciscus

http://oi59.tinypic.com/9fpgl5.jpg

Koning Filip en koningin Mathilde zijn maandag op het Vaticaan ontvangen door paus Franciscus.  Zoals te zien op de foto, draagt koningin Mathilde nog altijd de brace en loopt ze op krukken na een ski-ongeval.

Het onderhoud bij de kerkvorst, in aanwezigheid van een tolk, duurde een twintigtal minuten. Het was de eerste keer dat het koningspaar door de paus ontvangen werd. Het bezoek aan het Vaticaan had normaal al in december moeten plaatsvinden, maar door het overlijden en de begrafenis van koningin Fabiola werd het uitgesteld.

Witte sluier
Koningin Mathilde was volledig in het wit gekleed, een voorrecht voorbehouden aan katholieke vorstinnen, en had ook een witte sluier op het hoofd. De koningin kwam aan in een rolstoel, maar begroette Franciscus op krukken. Na de audiëntie had het koningspaar nog een ontmoeting met Pietro Parolin, de staatssecretaris van het Vaticaan, en met Paul Richard Gallagher, de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken van de paus.

Volgens een communiqué van het Vaticaan kwamen tijdens de gesprekken onder meer de thema's aan bod van onderwijs, sociale cohesie, migratie, interculturele en interreligieuze dialoog en de perspectieven van het Europese continent.

Het is het eerste officiêle bezoek van koning Filip als staatshoofd. Voor zijn kroning had hij al privé-audiënties bij paus Benedictus en paus Johannes Paulus II, de voorgangers van paus Franciscus.

09-03-2015 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Mulder maakt realityreeks voor VIER

Jan Mulder maakt realityreeks voor VIER

http://oi62.tinypic.com/23vi1ee.jpg

Voetbalcommentator en tv-fenomeen Jan Mulder blikte voor VIER een programma in over mensen met OCS, een obsessieve-compulsieve stoornis. De reeks, waarin de ex-Anderlechtspits gastheer is, komt in september op televisie. Tijdens de opnames viel Mulder door een vloer. Hij liep daarbij kneuzingen op.

Mensen die aan smetvrees lijden, mensen voor wie alles in het teken van even getallen staat of 'dertien' antwoorden als je vraagt 'hoe is het met je?' omdat ze dwangmatig de letters tellen. Met een groep zogenaamde 'dwangers' trokken Mulder en enkele therapeuten twee weken lang door Thailand. In Nederland werd onder de titel 'Levenslang zonder dwang?' al dergelijke realityreeks gemaakt voor RTL-5.

Therapie
Vroeger noemde men ze dwangneuroten. Experts en patiënten spreken liever over OCS. Bedoeling van het programma is de deelnemers van hun dwangstoornis af te helpen. Zij moeten daartoe uit hun comfortzone treden en de grote stap maken naar een leven met minder dwang. Door middel van intensieve therapie en diverse praktijkopdrachten helpen zij de deelnemers om hun dwang te verminderen. De groep verbleef onder meer in een olifantenpark, waar ze vrijwilligerswerk moesten doen.

De 69-jarige Mulder vertelde het voorbije weekend in 'Studio Voetbal' op NPO1 dat hij er bijna het leven bij inschoot. "Ik ben ergens in een oerwoud in Bangkok door een vloer gezakt, vier meter gevallen, ribben zwaar gekneusd, bloedingen,... Zelfs de hik doet vreselijk pijn", zei hij daar.

09-03-2015 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Irina Shayk: "Voelde me lelijk naast Cristiano"

Irina Shayk: "Voelde me lelijk naast Cristiano"

http://oi61.tinypic.com/ogfdao.jpg

Irina Shayk (29) en Cristiano Ronaldo (30) gingen rond kerst uit elkaar en het model zegt nu voor het eerst iets over de breuk. "Ik denk dat een vrouw zich lelijk voelt met de verkeerde man aan haar zijde. Ik voelde me lelijk en onzeker." Irina voedt hiermee de geruchten dat zij de stervoetballer van Real Madrid gedumpt heeft. "Mijn ideale man is betrouwbaar, eerlijk en weet hoe hij vrouwen moet behandelen. Ik geloof niet in mannen die ons ongelukkig laten voelen. Dat zijn jongetjes, geen mannen", zegt ze tegen Hola.

Het model vervolgt haar relaas: "Ik dacht ooit dat ik de ideale man had gevonden, maar dat liep even anders. Relaties hebben is moeilijk, dus moet je goed weten wat voor type man je aan je zijde wilt en wat voor normen en waarden hij heeft. Dat is wat belangrijk is in het leven. Als je bij iemand blijft dan is dat omdat je samen in dezelfde richting wilt gaan."

Vlak na de breuk deden de geruchten de ronde dat Cristiano was vreemdgegaan. Afgelopen weekend werden nog twee journalistes gelinkt aan de Portugees. Beide dames ontkenden de geruchten stellig. Over monogamie deed Shayk ook nog een uitspraak. "Samen kijk je naar wat een relatie inhoudt en met die energie moet je geloven in een monogame relatie."

09-03-2015 om 23:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian gewaagder dan ooit in nieuwe shoot

Kim Kardashian gewaagder dan ooit in nieuwe shoot

http://oi59.tinypic.com/soli4k.jpg

Kim Kardashian ging de laatste maanden al naakt voor twee belangrijke magazines. Om haar eigen realityreeks 'Keeping Up With The Kardashians' te promoten gaat ze nog een stapje verder. In een nieuwe shoot voor het magazine E! bedekt de mama van North enkel haar borsten en intieme delen met haar handen.

Voor de fotograaf neemt ze enkele gewaagde poses aan en showt ze haar slanke lijn. Met de shoot wil ze haar lichaam zoals het nu is vieren, want de vrouw van Kanye West plant om snel weer in verwachting te zijn.

Voor ze haar kleren uittrekt, zegt de realityster aan de camera: "Als ik binnenkort weer zwanger raak, dan gaat mijn lichaam weer drastisch veranderen. Daarom ga ik vandaag naakt voor de fotograaf. Ik wil mijn lichaam zoals het nu is voor eeuwig vastleggen." Als we Kim mogen geloven dan begint het nieuwe seizoen van haar reeks meteen goed. In de eerste aflevering vertelt ze over haar plannen voor een gezinsuitbreiding met rapper Kanye West.

De foto's werden ingeblikt toen Kim nog een brunette was, intussen verfde ze haar lokken eerst blond en dan wit.

09-03-2015 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Bradley Cooper hoopt op aanzoek

Vriendin Bradley Cooper hoopt op aanzoek

http://oi58.tinypic.com/2n89ao0.jpg

Suki Waterhouse hoopt dat haar vriend Bradley Cooper haar snel ten huwelijk zal vragen. Een ingewijde vertelt aan Us Weekly dat het blonde model klaar is voor de volgende stap in hun relatie.

"Suki laat hem wennen aan het idee van een huwelijk en hij is er steeds enthousiaster over'', aldus de bron. ''Bradley moet uiteindelijk de vraag stellen, maar ze hoopt dat hij dat binnenkort zal doen.''

Als Suki en Bradley gaan trouwen, zal het waarschijnlijk ook niet lang duren voordat het stel aan kinderen begint. Waterhouse zei in een interview met Elle in 2013 dat ze "niet te lang" wilde wachten met het krijgen van kinderen.

De 23-jarige Suki en de 40-jarige Bradley zijn inmiddels twee jaar samen. Mochten de twee in het huwelijksbootje stappen dan wordt dat de tweede keer dat Cooper de gang naar het altaar maakt. De American Sniper-acteur was van 2006 tot en met 2007 getrouwd met actrice Jennifer Esposito.

09-03-2015 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Evans als superheld naar ziekenhuis

Chris Evans als superheld naar ziekenhuis

http://oi57.tinypic.com/nbbrpe.jpg

Chris Evans heeft vandaag, verkleed als Captain America, kinderen verblijd in het kinderziekenhuis in de Amerikaanse stad Seattle. Het ziekenbezoek was onderdeel van een weddenschap die de acteur had afgesloten met collega Chris Pratt.

Evans en Pratt hadden voorafgaand aan de Super Bowl gewed. Evans is een New England Patriots-fan en Pratt is supporter van de Seattle Seahawks. De persoon wiens favoriete team de finale zou verliezen, moest volledig in kostuum aantreden bij het goede doel naar keuze van de ander.

Uiteindelijk gingen de New England Patriots aan de haal met de winst in de nationale American footballfinale. Pratt moest daarom, verkleed als Star-Lord van Guardians of the Galaxy, vorige maand het kinderziekenhuis in Boston bezoeken.

Maar Evans is de beroerdste niet en beloofde alsnog om als Captain America kinderen te verblijden in het ziekenhuis in Seattle. The Hollywood Reporter heeft foto's in handen van het bezoekje, waarbij ook (een normaal geklede) Pratt aanwezig was.

08-03-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna: "Kanye West is de zwarte Madonna"

Madonna: "Kanye West is de zwarte Madonna"

http://oi57.tinypic.com/2yopwtd.jpg

Madonna ziet in Kanye West haar ideale opvolger. Dat vertelt de zangeres aan New York Daily News.

Madonna heeft in haar decennialange carrière vaak taboes doorbroken en voor veel opschudding gezorgd. En die rol vervult Kanye nu ook, vindt de superster. ''Kanye is de nieuwe Madonna'', meent de Queen of Pop. ''Kanye is de zwarte Madonna.''

Madonna heeft een bijzondere band met de rapper, onthult ze. Een van de redenen hiervoor is dat West zijn medewerking verleende aan drie nummers op het nieuwe album Rebel Heart van Madonna.

Maar Kanye en Madonna hebben daarnaast ook een hoop gemeen. Beide artiesten zoeken namelijk maar al te graag de grenzen binnen hun vak op. ''We weten en zien in dat we dit gemeen hebben. We zijn kameraden in het verleggen van grenzen.''

08-03-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss valt fotograaf aan

Kate Moss valt fotograaf aan

http://oi57.tinypic.com/f04sp.jpg

Kate Moss is dit weekend in Parijs een fotograaf naar de keel gevlogen. Het 41-jarige model had genoeg van de paparazzi die haar achtervolgden en besloot uit te halen naar een van hen.

Kate wilde samen met Lady Gaga in de nacht van vrijdag op gisteren Club Haussmann betreden. Maar dit ging maar moeilijk omdat er een horde paparazzi voor de deur stond. Kate was bijna bij de ingang toen ze zich ineens omdraaide en een fotograaf aanviel.

Moss wist de mouw van een fotograaf vast te grijpen en probeerde vervolgens naar hem uit te halen. Een bodyguard en een assistente zorgden er snel voor dat Kate de man niet sloeg en trokken het supermodel van de paparazzo af. Lady Gaga keek ondertussen geschokt toe, zo is te zien op foto's van New York Post.

Even later arriveerde de politie. De agenten vertrokken kort daarna, nadat was vastgesteld dat niemand gewond was geraakt.

08-03-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears zonder muziek is best kinky

Britney Spears zonder muziek is best kinky

http://oi62.tinypic.com/9qjsba.jpg

YouTuber Mario Wienerroithe maakte een heerlijke parodie van een dikke hit van Britney Spears. 'Oops! I did it again' klinkt plots kinky wanneer enkel de catsuit van Britney geluid blijkt te produceren.

De video werd al meer dan anderhalf miljoen keer bekeken. Wienerroithe maakte al een hele reeks van muziekloze clips die u allemaal op YouTube kan bekijken.

08-03-2015 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elle MacPherson nog steeds 'The Body' op haar 51ste

Elle MacPherson nog steeds 'The Body' op haar 51ste

http://oi60.tinypic.com/21ke8ab.jpg

Leeftijd lijkt geen grip te hebben op Elle MacPherson. Ook op haar 51ste is 'The Body' nog steeds supersexy.

Als vijftigplusser wordt de stralende brunette nog steeds gevraagd als bikinimodel. Zo poseerde ze onlangs voor de Australische Harpers Bazaar. Op haar Twitteraccount heeft MacPherson een foto van die shoot gedeeld.

Het voormalige topmodel wil er tegenwoordig nochtans niet enkel goed uitzien. "Er mooi uitzien is één ding maar je goed voelen is wat ik belangrijker vind", verklaarde Elle in New York Magazine. "Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid en dat ik het goed heb. En dat je dat ook aan de buitenkant kan zien is mooi meegenomen."

08-03-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift laat paparazzi een poepje ruiken

Taylor Swift laat paparazzi een poepje ruiken

http://oi60.tinypic.com/2qktn69.jpg

Paparazzi die ongevraagd overal opdoemen, zijn vaak een gruwel voor sterren. Taylor Swift heeft de verzamelde pers op geheel eigen wijze lik op stuk gegeven in Los Angeles.

Celebrities worden zowat op elk moment door paparazzi gevolgd. Wanneer ze gaan winkelen, naar de kapper gaan of zelfs gewoon hun eigen huis of dat van vrienden verlaten zoals onlangs deze popster is overkomen.

Taylor Swift heeft er dit keer duidelijk genoeg van en loopt achterwaarts naar haar wagen met de hulp van een bodyguard. Zo kunnen de paparazzi geen goed kiekje van haar maken. Een tien voor originaliteit!

08-03-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!