Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna: "Kanye West is de zwarte Madonna"

Madonna: "Kanye West is de zwarte Madonna"

http://oi57.tinypic.com/2yopwtd.jpg

Madonna ziet in Kanye West haar ideale opvolger. Dat vertelt de zangeres aan New York Daily News.

Madonna heeft in haar decennialange carrière vaak taboes doorbroken en voor veel opschudding gezorgd. En die rol vervult Kanye nu ook, vindt de superster. ''Kanye is de nieuwe Madonna'', meent de Queen of Pop. ''Kanye is de zwarte Madonna.''

Madonna heeft een bijzondere band met de rapper, onthult ze. Een van de redenen hiervoor is dat West zijn medewerking verleende aan drie nummers op het nieuwe album Rebel Heart van Madonna.

Maar Kanye en Madonna hebben daarnaast ook een hoop gemeen. Beide artiesten zoeken namelijk maar al te graag de grenzen binnen hun vak op. ''We weten en zien in dat we dit gemeen hebben. We zijn kameraden in het verleggen van grenzen.''

08-03-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss valt fotograaf aan

Kate Moss valt fotograaf aan

http://oi57.tinypic.com/f04sp.jpg

Kate Moss is dit weekend in Parijs een fotograaf naar de keel gevlogen. Het 41-jarige model had genoeg van de paparazzi die haar achtervolgden en besloot uit te halen naar een van hen.

Kate wilde samen met Lady Gaga in de nacht van vrijdag op gisteren Club Haussmann betreden. Maar dit ging maar moeilijk omdat er een horde paparazzi voor de deur stond. Kate was bijna bij de ingang toen ze zich ineens omdraaide en een fotograaf aanviel.

Moss wist de mouw van een fotograaf vast te grijpen en probeerde vervolgens naar hem uit te halen. Een bodyguard en een assistente zorgden er snel voor dat Kate de man niet sloeg en trokken het supermodel van de paparazzo af. Lady Gaga keek ondertussen geschokt toe, zo is te zien op foto's van New York Post.

Even later arriveerde de politie. De agenten vertrokken kort daarna, nadat was vastgesteld dat niemand gewond was geraakt.

08-03-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears zonder muziek is best kinky

Britney Spears zonder muziek is best kinky

http://oi62.tinypic.com/9qjsba.jpg

YouTuber Mario Wienerroithe maakte een heerlijke parodie van een dikke hit van Britney Spears. 'Oops! I did it again' klinkt plots kinky wanneer enkel de catsuit van Britney geluid blijkt te produceren.

De video werd al meer dan anderhalf miljoen keer bekeken. Wienerroithe maakte al een hele reeks van muziekloze clips die u allemaal op YouTube kan bekijken.

08-03-2015 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elle MacPherson nog steeds 'The Body' op haar 51ste

Elle MacPherson nog steeds 'The Body' op haar 51ste

http://oi60.tinypic.com/21ke8ab.jpg

Leeftijd lijkt geen grip te hebben op Elle MacPherson. Ook op haar 51ste is 'The Body' nog steeds supersexy.

Als vijftigplusser wordt de stralende brunette nog steeds gevraagd als bikinimodel. Zo poseerde ze onlangs voor de Australische Harpers Bazaar. Op haar Twitteraccount heeft MacPherson een foto van die shoot gedeeld.

Het voormalige topmodel wil er tegenwoordig nochtans niet enkel goed uitzien. "Er mooi uitzien is één ding maar je goed voelen is wat ik belangrijker vind", verklaarde Elle in New York Magazine. "Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid en dat ik het goed heb. En dat je dat ook aan de buitenkant kan zien is mooi meegenomen."

08-03-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift laat paparazzi een poepje ruiken

Taylor Swift laat paparazzi een poepje ruiken

http://oi60.tinypic.com/2qktn69.jpg

Paparazzi die ongevraagd overal opdoemen, zijn vaak een gruwel voor sterren. Taylor Swift heeft de verzamelde pers op geheel eigen wijze lik op stuk gegeven in Los Angeles.

Celebrities worden zowat op elk moment door paparazzi gevolgd. Wanneer ze gaan winkelen, naar de kapper gaan of zelfs gewoon hun eigen huis of dat van vrienden verlaten zoals onlangs deze popster is overkomen.

Taylor Swift heeft er dit keer duidelijk genoeg van en loopt achterwaarts naar haar wagen met de hulp van een bodyguard. Zo kunnen de paparazzi geen goed kiekje van haar maken. Een tien voor originaliteit!

08-03-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer haartransformatie voor Kim Kardashian

Alweer haartransformatie voor Kim Kardashian

http://oi58.tinypic.com/2i11mat.jpg

Kim Kardashian lijkt maar niet te kunnen beslissen welke haarkleur ze het mooist vindt. De vrouw van Kanye West heeft haar lokken wit geverfd, nadat ze eerder deze week nog een platinablonde coupe onthulde tijdens de Paris Fashion Week.

Kim verschanste zich gisterenmiddag drie uur lang in de Parijse kapperszaak L'Atelier Blanc. Toen de 34-jarige realityster de salon verliet had ze opeens wit haar, zo blijkt uit foto's in handen van de Britse krant Daily Mail.

Kim zei eerder dat Madonna de inspiratie is geweest voor haar blonde haarkleur. Lange tijd had de socialite een foto van Madonna met platinablond haar op haar computer staan. En speciaal voor de Paris Fashion Week vond Kim de moed om haar lokken te verven.

08-03-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film Jennifer Lawrence verschijnt eerst op iTunes

Nieuwe film Jennifer Lawrence verschijnt eerst op iTunes

http://oi59.tinypic.com/308ctnd.jpg

iTunes heeft een primeurtje. De nieuwe film van Jennifer Lawrence is immers nu al te downloaden via de online winkel van Apple, terwijl hij nog niet in de bioscoop verschenen is.

'Serena' draait pas over drie weken in de Amerikaanse bioscopen. De film is echter sinds gisteren al te downloaden in de Amerikaanse versie van iTunes. Daar kost de download 9,99 euro. In de Belgische iTunes is de film nog niet te vinden.

De film gaat over een echtpaar dat samen een zakenimperium runt. Jennifer speelt de hoofdrol, naast Bradley Cooper.

07-03-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Street Art' krijgt plaatsje in ruimtestation ISS

'Street Art' krijgt plaatsje in ruimtestation ISS

http://oi57.tinypic.com/2zhi0kp.jpg

In het internationale ruimtestation ISS krijgt donderdag een eerste straatkunstwerk een plaatsje. Het gaat om een creatie van de Franse straatartiest Invader, gekend om zijn op het videospel "Space Invader" gebaseerde pixel-mozaïekjes met ruimtevaarttaferelen. Enkele weken geleden werd het Euro Space Center in Redu, in de provincie Luxemburg, al bekleed met gelijkaardige mozaïekjes.

"Dit is bijna een kinderdroom die in vervulling gaat. Tot op het laatste moment dacht ik dat het niet mogelijk zou zijn", reageerde Invader tegenover het Franse persagentschap AFP over zijn ISS-project, dat hij samen met het Europese ruimtevaartagentschap ESA uitwerkte.

Het kunstwerkje heet "Space2". Het gaat om een mozaïek van 15 bij 10 centimeter, dat een klein, rood buitenaards wezentje voorstelt tegen een zwarte achtergrond. Het vertrok op 29 juli in alle stilte richting het ISS, aan boord van de Europese ruimtecargo ATV-5, en zal donderdag door de Italiaanse astronaute Samantha Cristoforetti in het Europese laboratorium Columbus met plakband worden vastgemaakt. Het werk is uit veiligheidsoverwegingen in plastic ingepakt. Mocht een tegeltje breken, kunnen de scherven niet in het ISS beginnen rondzweven.

Ook op aarde werkt Invader al samen met ESA. Hij ontwerpt kunstwerken voor acht ESA-centra; in Redu en het Duitse Keulen werden al mozaïeken ingehuldigd. Het Europese ruimtevaartagentschap zal op 16 maart overigens een oproep lanceren tot jongeren om hun eigen ruimtemozaïek te ontwerpen.

Invader, die zijn gezicht vaak verbergt achter een masker, heeft de wereld veroverd met zijn op "Space Invader" gebaseerde mozaïekjes. Sinds eind jaren negentig heeft hij ongeveer 3.200 werken gelegd in grote steden, waarvan bijna 1.200 in Parijs. In augustus 2012 stuurde hij "Space1" de stratosfeer in met behulp van een heliumballon.

07-03-2015 om 20:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Harde supernanny maakt meer kapot dan je lief is"

"Harde supernanny maakt meer kapot dan je lief is"

http://oi57.tinypic.com/1zpiono.jpg

De Britse supernanny Jo Frost is sinds deze week te zien bij onze noorderburen in het tv-programma Nanny On Tour op de commerciële zender RTL4. Haar doorkomst blijft niet onopgemerkt: na de eerste aflevering zien veel opvoedkundigen en ouders haar het liefst weer vertrekken. De kritiek: haar methode is te rigide en kan schadelijk zijn voor kinderen.

Tegenstanders van nanny Jo zijn via Twitter de actie #stopjofrost begonnen. Ze kregen bijval, onder anderen van orthopedagoog Mariëlle Beckers en kinderpsycholoog Tischa Neve, die een vergelijkbaar programma maakte voor de Evangelische Omroep.

Dinsdag zagen zij, samen met 1,2 miljoen andere kijkers, hoe supernanny Frost aanbelde bij Roelina. Na een heftige scheiding zorgt ze alleen voor haar driejarige zoontje en haar dochtertje van 1,5 jaar oud.

Vooral haar zoontje leek onhandelbaar. Eten wilde hij niet, slapen evenmin. Wanhopig en uitgeput als Roelina was, sloeg ze hem zelfs. "De moeder kampt met veel problemen," zegt Beckers. "Een dagje Jo Frost is niet voldoende. Zij heeft langdurige intensieve hulp nodig."

Beckers en Neve zetten vraagtekens bij de methode van straffen en belonen die Frost hanteert. Neve: ,,Het is haar handelsmerk, dus ze kan er waarschijnlijk moeilijk van afwijken. Maar we weten uit onderzoek dat straffen en time-outs inzetten op de langere termijn schadelijke gevolgen heeft. Ook voor de band tussen ouder en kind.''

Frost kijkt volgens haar vooral naar het eindgedrag. ,,Maar waarom reageert een kind zo? De moeder is kennelijk door een moeilijke scheiding heen gegaan en dat heeft impact op een kind. Daar wordt aan voorbijgegaan.''

Liefde en begrip
Beckers: ,,Als het kind huilt, moet je het volgens Jo Frost negeren. Terwijl het zijn ouders dan juist hard nodig heeft. Liefde en begrip moeten de basis vormen van de opvoeding. Binnen duidelijke kaders.''

Dat ruim een miljoen mensen de uitzending hebben gezien, baart hen zorgen. "Veel ouders zijn onzeker over de opvoeding," weet Beckers. "Dat straffen en belonen mag geen trend worden."

Ze vragen zich af of RTL deze aflevering had moeten uitzenden. Neve: "Natuurlijk, deze moeder kreeg reacties als: 'Dapper van je'. Maar er werd ook veel ellende over haar uitgestort." Beckers: "Je moet je voorstellen dat haar zoontje dit over 10 jaar terugkijkt en ziet hoe zijn moeder hem sloeg. Zorgelijk."

Ervaring
Zender RTL vindt dat de kritiek de methode van Jo Frost tekort doet. "Ze is een deskundige opvoedexpert met meer dan 25 jaar ervaring," zegt een woordvoerder. "Een psycholoog is vooraf bij de gezinnen thuis geweest en er is ook na de opnames aanvullende zorg voorhanden. Jo Frost heeft tussentijds via Skype contact met de kandidaten.''

Roelina staat nog achter haar deelname. "Als mijn zoon dit terugkijkt, kan hij alleen maar zien dat ik me volledig voor hem heb ingezet. Belangrijk is ook dat er meer gedraaid is dan wat er te zien was, er was ook aandacht voor de oorzaak van het gedrag."

07-03-2015 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven proberen bronzen Kuifje-beeld te stelen op Grote Zavel

Dieven proberen bronzen Kuifje-beeld te stelen op Grote Zavel

http://oi58.tinypic.com/qwwvx0.jpg

Dieven hebben vannacht geprobeerd het bronzen Kuifje-beeld te stelen dat op de Brusselse Grote Zavel staat, voor het Comics Café. Dat meldt Francis Slomka, eigenaar van het café. "De daders probeerden de hekken die het beeld beschermen, los te schroeven, maar zijn daar niet in geslaagd en hebben de vlucht moeten nemen", zegt de eigenaar. "Ik laat het beeld nu naar een veiligere plaats overbrengen."

Het beeld dat sinds oktober 2011 op de Grote Zavel staat, is van de hand van beeldhouwer Nat Neujean en dateert van 1975. Raymond Leblanc (Éditions du Lombard) en Guy Dessicy (Publiart) bestelden het beeld voor Hergé ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van het weekblad Kuifje.

Het standbeeld van Kuifje is geen beeld in pure stripstijl. Het gaat om een vermenselijkte adolescent, geïnspireerd door de getekende trekken van zijn bedenker Hergé. Volgens Slomka zou het beeld een miljoen euro waard zijn.

07-03-2015 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfde seizoen Homeland speelt zich af in Europa

Vijfde seizoen Homeland speelt zich af in Europa

http://oi58.tinypic.com/2hxvvxg.jpg

Het vijfde seizoen van de BNN-serie Homeland speelt zich af in Europa. De makers van de serie gaan de afleveringen waarschijnlijk opnemen in Duitsland. Dit verklapte de uitvoerend producent Alex Gansa op de openingsavond van het media-evenement PaleyFest in Hollywood.

De makers van Homeland kiezen voor Europa vanwege het terrorisme en de veiligheidsvraagstukken die er spelen. Gansa vertelde volgens Variety eveneens dat de serie een tijdsprong van 2,5 jaar maakt ten opzichte van de laatste aflevering van het vierde seizoen dat in de Verenigde Staten in december afliep. Het vierde seizoen speelde zich af in Pakistan, maar is grotendeels opgenomen in Zuid-Afrika.

Hoofdrolspeelster Claire Danes blijft in het vijfde seizoen gestalte geven aan het personage Carrie Mathison, maar ze zal geen CIA-agente meer zijn. Veel meer wilde Gansa niet verklappen. ''Ze gaat bier brouwen", grapte hij.

Ook op de vraag of terreurgroep IS een rol zal spelen in het nieuwe seizoen kon hij geen antwoord geven op. Homeland tracht ook de terroristen in de serie een menselijk gezicht te geven, maar voor IS gaat dat wellicht te ver. "Geven we ze een platform?", zei Gansa. "Ik weet het niet. Dat is een interessante vraag. We zijn één van de weinige shows die echt commentaar kunnen leveren op de huidige gebeurtenissen. We nemen die verantwoordelijkheid zeer serieus."

Tijdens een paneldiscussie bleek dat de makers van Homeland het totaal oneens waren over de verhaallijn van een opbloeiende romance tussen Carrie en haar medewerker Quinn, een rol van Rupert Friend. De mannelijke scriptschrijvers waren hier fel op tegen.

Homeland wordt bij ons uitgezonden op 2BE.

07-03-2015 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zingende Dimitri Verhulst opent Boekenbal in Amsterdam

Zingende Dimitri Verhulst opent Boekenbal in Amsterdam

http://oi62.tinypic.com/2cny5pf.jpg

Met een optreden van schrijver Dimitri Verhulst is vrijdagavond in de Stadsschouwburg in Amsterdam de aftrap gegeven van de tachtigste editie van de Boekenweek. Tijdens het openingsprogramma van het 'waanzinnige' Boekenbal zong de 42-jarige Oost-Vlaming samen met Willeke Alberti (70) het duet 'Samen zijn'.

Voor Verhulst, gekleed in psychedelisch pak, was het de eerste keer op het Boekenbal. Als schrijver van het Boekenweekgeschenk dit jaar was hij eregast op het literaire feestje, waarvoor vele bekende Nederlandse auteurs de rode loper betraden. Onder anderen Kader Abdolah, Connie Palmen en Heleen van Royen hadden zich opgedoft voor het bal, waar 1200 gasten voor waren uitgenodigd.

Deze editie van de Boekenweek heeft 'waanzin' als thema, waardoor het bal dit keer dienstdeed als "proefproject om mensen die kampen met waanzin in contact te brengen met de maatschappij''.

Dimitri Verhulst schreef het Boekenweekgeschenk 'De Zomer hou je ook niet tegen'.  Dat boekje gaat over een man van begin zestig die een zwaar gehandicapte jongen ontvoert op de vooravond van zijn zestiende verjaardag.

Het is de tweede keer dat de Boekenweek gezamenlijk in Nederland en Vlaanderen plaatsvindt. Voor de eerste keer zullen Belgische schrijvers ontmoetingen hebben in Nederlandse boekhandels en Nederlandse auteurs optreden in Vlaanderen.

In 1932 was de eerste Boekenweek. In de jaren 1942 tot en met 1945 vond het literaire evenement niet plaats, waardoor dit jaar de tachtigste editie wordt gevierd.

07-03-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown spant rechtszaak aan om kinderalimentatie te verlagen

Chris Brown spant rechtszaak aan om kinderalimentatie te verlagen

http://oi58.tinypic.com/oszv2d.jpg

De vrouw die verklapte dat ze een dochtertje van 9 maanden heeft met Chris Brown, riskeert dat ze minder kinderalimentatie van hem krijgt. De R&B-zanger spant een rechtszaak aan.

Volgens bronnen van TMZ hoorde Chris Brown pas afgelopen maand dat hij een kind had verwekt bij het 31-jarig voormalig model Nia Guzman. Chris heeft daarop snel een overeenkomst met de moeder van hun kind gesloten. Hij zou haar maandelijks steunen met een financiële bijdrage.

TMZ beweert dat deze financiële steun veel hoger is dan de bijdrage die rechters doorgaans opleggen. Chris verlangde in ruil hiervoor dat zij haar mond zou houden over de kwestie. Nu verwijt hij haar verhalen over hun relatie te lekken. Daarom zouden zijn advocaten een rechtszaak voorbereiden waarin ze de rechter zullen vragen de hoogte van de kinderalimentatie vast te stellen. Hij gaat dan minder betalen dan nu. 

Gisteren werd bekend dat het dochtertje van Chris luistert naar de naam Royalty. Eerder deze week besloot zijn vriendin Karrueche Tran, die vroeger met Nia heeft gefeest, haar relatie met Chris te verbreken. "Geen babydrama voor mij", schreef het model op Twitter.

07-03-2015 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford na noodlanding geopereerd aan enkel en bekken

Harrison Ford na noodlanding geopereerd aan enkel en bekken

http://oi57.tinypic.com/n16jrk.jpg

Acteur Harrison Ford is na zijn noodlanding met zijn sportvliegtuigje geopereerd. Hij had een gebroken enkel en bekken. Vier uur na de crash ging hij onder het mes. Dit hebben bronnen uit de omgeving van Ford gemeld aan het tv-station KTLA.

''Het gaat goed met hem, hij heeft een paar breuken'', zegt de bron. Vandaag liet de zoon van Harrison Ford al via Twitter weten dat het het redelijk gaat met zijn vader. "In het ziekenhuis. Papa is ok. Beschadigd, maar ok!", schreef Ben Ford. Hij bedankte in een volgende tweet ook voor al het medeleven en beterschapswensen.

Dr. Sanjay Khurana was aan het golfen op het terrein waar Ford een noodlanding maakte en was er als de kippen bij om de acteur eerstehulp te verlenen. Hij rende naar het wrak, waar hij de piloot voorovergebogen in de cockpit zag zitten. Het antieke tweezitspropellorvliegtuigje had motorproblemen, bleek uit opn

07-03-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fifty Shades of Grey' verboden in India

'Fifty Shades of Grey' verboden in India

http://oi62.tinypic.com/98829l.jpg

De Fifty Shades of Grey-film mag niet in Indiase bioscopen worden vertoond, ook niet zonder naaktscènes. Volgens Reuters hebben de autoriteiten bepaald dat de pikante film niet door de beugel kan. De exacte reden voor het besluit is niet bekend.

Fifty Shades of Grey gaat over een jonge vrouw die door een charmante miljardair wordt ingewijd in de wereld van sm. Een bron binnen Universal Pictures laat weten dat de Indiase Central Board of Film Certification moeite had met een deel van de dialogen in de boekverfilming. Om de autoriteiten tegemoet te komen, werden alle naaktscènes uit de film gehaald en werden de seksscènes gekuist, maar dat heeft niet geholpen. De filmmaatschappij mocht wel in beroep gaan en heeft dat naar verluidt ook gedaan.

De Fifty Shades-film, met Jamie Dornan en Dakota Johnson als hoofdrolspelers, ging in februari in première en heeft sindsdien wereldwijd al honderden miljoenen euro's in het laatje gebracht. India is niet het enige land dat de film in de ban heeft gedaan. Ook in Maleisië, Indonesië en Kenia kwam hij niet door de keuring heen. Distributeur Comcast brengt Fifty Shades of Grey niet in China uit, omdat de film daar waarschijnlijk ook niet zou mogen draaien.

07-03-2015 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serie van films The Expendables in de maak

Serie van films The Expendables in de maak

http://oi61.tinypic.com/2z7fpl3.jpg

Sylvester Stallone werkt samen met studio Fox aan een serie van de filmreeks The Expendables. Dat meldt de website Deadline vanavond.

De filmreeks, die tot nu toe drie delen beslaat, vertelt over een aantal actiehelden op leeftijd die samen het kwaad bestrijden. In de film spelen actiesterren uit de jaren tachtig en negentig de hoofdrol, zoals Stallone zelf, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren en Jean-Claude van Damme.

Het is nog niet duidelijk wie de hoofdrollen in de serie gaan spelen. Ook is nog niet duidelijk wanneer de serie te zien zal zijn. De geruchten over de tv-versie van The Expendables deden al langer de ronde. Maar nadat het derde deel vorige zomer minder had opgebracht dan gehoopt, bleef het lange tijd onduidelijk of het initiatief daadwerkelijk doorging.

In totaal brachten de drie films bijna een miljard dollar op. Er wordt ook gewerkt aan een vierde deel en aan een vrouwelijke variant, The Expendabelles.

05-03-2015 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opium keert na 17 jaar even terug (maar houdt kleren aan)

Opium keert na 17 jaar even terug (maar houdt kleren aan)

http://oi62.tinypic.com/2hr2ujr.jpg

Verrassing gisteravond tijdens de opnames van het Radio 2-programma 'De Zoete Inval', dat naar aanleiding van Vrouwendag, enkel met vrouwen (en met presentator Luc Appermont) werd opgenomen. Speciaal voor het programma kwam 'Opium', de meidengroep van Katia Alens (links op foto), Joyce De Troch (midden), en Inge Moerenhout, nog één keer samen.

Het trio, dat in 1998 in Vlaanderen een dikke zomerhit scoorde met 'Een Vrouw' en toen ontelbaar veel mannen rond 'het vingertje' liet draaien, is samen inmiddels 135 jaar jong, maar ziet er nog steeds beeldig uit. Ouderdomsdeken is Inge met 48 jaar. Katia is 47 lentes jong en Joyce de jongste van het trio. Zij is 40 jaar.

05-03-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met gezonder eten kan de VRT 2 miljoen euro besparen

Met gezonder eten kan de VRT 2 miljoen euro besparen

http://oi60.tinypic.com/11l52fs.jpg

Hoe eenvoudig is gezonder leven als overal lekkere, maar ook vaak ongezonde en dik makende verleidingen lonken? Het Canvasprogramma 'Panorama' zoekt vanavond in een reportage van eigen makelij uit hoe gemakkelijk of hoe moeilijk dat is, ook hier bij ons. Bedrijven zoals de VRT zouden miljoenen kunnen besparen.

Snoepautomaten op het werk, frisdrankverdelers in scholen, op straat passeer je om de haverklap een Quick of McDonalds en ook in bedrijfsrestaurants lonken de frieten. Kiezen voor ongezond is volgens de makers van Panorama veel te gemakkelijk geworden. Ondertussen worden we almaar dikker.

Het Canvasprogramma gaat vanavond op zoek naar hoe het anders, gezonder, kan. In het bedrijfsrestaurant van Google in Brussel bijvoorbeeld, moet je letterlijk door de knieën om een stuk chocola te bemachtigen. Een kleine ingreep, maar ze maakt volgens de bedenkers wel het verschil.

Finland is een schoolvoorbeeld van hoe het zou moeten. De Finnen zijn er in 30 jaar in geslaagd om het dramatisch sterftecijfer bij jonge mannen door cardiovasculaire aandoeningen, met 80 procent te doen dalen. Gezond eten is er een prioriteit geworden. Kinderen op school krijgen er dagelijks een gezonde warme maaltijd, volledig betaald door de overheid. Ze mogen er alleen water of melk bij drinken. Een serieuze investering, maar het resultaat is er volgens Panorama ook naar.

Experimenteren bij de VRT

Panorama onderzoekt of zoiets ook bij ons kan werken. Wat als we gezonde voeding op de eerste plaats zetten? Werkt dat, onbewust, of is het gewoon betuttelend?

Neem nu de ideeën voor een vettaks. Een belasting op vetrijke snacks, snoep en suikerhoudende dranken zou de consumptie doen dalen en de Belgische staat zo over een periode van 20 jaar een besparing van 2,2 miljard euro opleveren op de gezondheidszorg. Het zijn cijfers die gezondheidseconoom Lieven Annemans en professor Ignaas Devisch een tijd geleden berekende. Toch krijgt zo'n taks veel tegenstand.

Ook voor bedrijven kan gezonde voeding big business zijn. Ze kunnen er flink mee besparen, blijkt uit een aantal experimenten in het bedrijfsrestaurant van de VRT zelf. Als de pot frietjes schaft, staan de medewerkers in lange rijen aan te schuiven. Een normale portie is goed voor 400 gram. Als een portie wordt geserveerd in een puntzak wordt dat 250 gram, terwijl niemand het gevoel heeft minder frieten te eten of te krijgen. 

Lieven Annemans rekende uit wat dat alles kan betekenen voor de gezondheid van de VRT-medewerker. Volgens De Standaard zou een bedrijf als de VRT maar liefst 2 miljoen euro kunnen terugverdienen door de levensstijl van zijn werknemers te verbeteren.

05-03-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pops lach irriteert Vlaanderen, maar kan ze er wel iets aan doen?

Pops lach irriteert Vlaanderen, maar kan ze er wel iets aan doen?

http://oi59.tinypic.com/k0nee1.jpg

Het gespreksonderwerp op Twitter gisterenavond? Transgender Pop uit het VIER-programma 'Komen Eten' en meer bepaald haar lach. Die werd door Twitteraars onder andere vergeleken met de roep van een bronstige hyena en een schaap dat gekeeld wordt, maar kan de Eeklose eigenlijk iets doen aan haar typische stemgeluid?

'Lachen is een reflex zoals niezen of hoesten', verduidelijkt stemcoach Tiffany Veys van Mind The Voice. 'Je kan het hoog of laag doen, maar bepaalt weinig zelf. Als je je ademhaling en je stem traint, kan je je lach wel een béétje beïnvloeden, maar als je echt schaterlacht, ga je daar niet meer aan denken. Het is dan eerder een emotie, en die heb je niet zomaar onder controle.'

'In mijn praktijk begeleid ik een transgender en als zij voluit lacht, klinkt dat zwaarder. Of om lachen terug met niezen te vergelijken: als je echt moet niezen, kan je dat wel tegen proberen te houden, maar uiteindelijk moét het toch komen.'

'Mijn tip voor een warmere lach? Let op je ademhaling. Het beste is een middenrifademhaling, die je middenrif naar beneden duwt en zo een ademsteun creëert die je stem en lach een warmere klank geeft.'

05-03-2015 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Lenaerts gaat wel heel ver voor zijn comeback naar Eén

Tom Lenaerts gaat wel heel ver voor zijn comeback naar Eén

http://oi58.tinypic.com/33jiadt.jpg

Met een video-oproep laat Tom Lenaerts weten dat hij kandidaten zoekt voor een nieuw quizprogramma. Dat zal zondagavond op Eén worden uitgezonden, ten vroegste dit najaar.

"Ik ben op zoek naar mensen tussen 18 en 78 die willen meespelen in een nieuwe quiz. Die heeft de ambitie om tegelijkertijd amusant en spannend te zijn. Mensen die zichzelf op één avond helemaal verliezen in een spel én zichzelf tegelijkertijd geweldig kunnen relativeren, dat lijken mij de ideale kandidaten. Het is spannend om opnieuw een programma voor Eén op zondagavond te maken, en het voelt bovendien aan als terugkeren naar een vertrouwd nest", legt de presentator uit.

05-03-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!