Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harrison Ford na noodlanding geopereerd aan enkel en bekken

Harrison Ford na noodlanding geopereerd aan enkel en bekken

http://oi57.tinypic.com/n16jrk.jpg

Acteur Harrison Ford is na zijn noodlanding met zijn sportvliegtuigje geopereerd. Hij had een gebroken enkel en bekken. Vier uur na de crash ging hij onder het mes. Dit hebben bronnen uit de omgeving van Ford gemeld aan het tv-station KTLA.

''Het gaat goed met hem, hij heeft een paar breuken'', zegt de bron. Vandaag liet de zoon van Harrison Ford al via Twitter weten dat het het redelijk gaat met zijn vader. "In het ziekenhuis. Papa is ok. Beschadigd, maar ok!", schreef Ben Ford. Hij bedankte in een volgende tweet ook voor al het medeleven en beterschapswensen.

Dr. Sanjay Khurana was aan het golfen op het terrein waar Ford een noodlanding maakte en was er als de kippen bij om de acteur eerstehulp te verlenen. Hij rende naar het wrak, waar hij de piloot voorovergebogen in de cockpit zag zitten. Het antieke tweezitspropellorvliegtuigje had motorproblemen, bleek uit opn

07-03-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fifty Shades of Grey' verboden in India

'Fifty Shades of Grey' verboden in India

http://oi62.tinypic.com/98829l.jpg

De Fifty Shades of Grey-film mag niet in Indiase bioscopen worden vertoond, ook niet zonder naaktscènes. Volgens Reuters hebben de autoriteiten bepaald dat de pikante film niet door de beugel kan. De exacte reden voor het besluit is niet bekend.

Fifty Shades of Grey gaat over een jonge vrouw die door een charmante miljardair wordt ingewijd in de wereld van sm. Een bron binnen Universal Pictures laat weten dat de Indiase Central Board of Film Certification moeite had met een deel van de dialogen in de boekverfilming. Om de autoriteiten tegemoet te komen, werden alle naaktscènes uit de film gehaald en werden de seksscènes gekuist, maar dat heeft niet geholpen. De filmmaatschappij mocht wel in beroep gaan en heeft dat naar verluidt ook gedaan.

De Fifty Shades-film, met Jamie Dornan en Dakota Johnson als hoofdrolspelers, ging in februari in première en heeft sindsdien wereldwijd al honderden miljoenen euro's in het laatje gebracht. India is niet het enige land dat de film in de ban heeft gedaan. Ook in Maleisië, Indonesië en Kenia kwam hij niet door de keuring heen. Distributeur Comcast brengt Fifty Shades of Grey niet in China uit, omdat de film daar waarschijnlijk ook niet zou mogen draaien.

07-03-2015 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
05-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serie van films The Expendables in de maak

Serie van films The Expendables in de maak

http://oi61.tinypic.com/2z7fpl3.jpg

Sylvester Stallone werkt samen met studio Fox aan een serie van de filmreeks The Expendables. Dat meldt de website Deadline vanavond.

De filmreeks, die tot nu toe drie delen beslaat, vertelt over een aantal actiehelden op leeftijd die samen het kwaad bestrijden. In de film spelen actiesterren uit de jaren tachtig en negentig de hoofdrol, zoals Stallone zelf, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren en Jean-Claude van Damme.

Het is nog niet duidelijk wie de hoofdrollen in de serie gaan spelen. Ook is nog niet duidelijk wanneer de serie te zien zal zijn. De geruchten over de tv-versie van The Expendables deden al langer de ronde. Maar nadat het derde deel vorige zomer minder had opgebracht dan gehoopt, bleef het lange tijd onduidelijk of het initiatief daadwerkelijk doorging.

In totaal brachten de drie films bijna een miljard dollar op. Er wordt ook gewerkt aan een vierde deel en aan een vrouwelijke variant, The Expendabelles.

05-03-2015 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opium keert na 17 jaar even terug (maar houdt kleren aan)

Opium keert na 17 jaar even terug (maar houdt kleren aan)

http://oi62.tinypic.com/2hr2ujr.jpg

Verrassing gisteravond tijdens de opnames van het Radio 2-programma 'De Zoete Inval', dat naar aanleiding van Vrouwendag, enkel met vrouwen (en met presentator Luc Appermont) werd opgenomen. Speciaal voor het programma kwam 'Opium', de meidengroep van Katia Alens (links op foto), Joyce De Troch (midden), en Inge Moerenhout, nog één keer samen.

Het trio, dat in 1998 in Vlaanderen een dikke zomerhit scoorde met 'Een Vrouw' en toen ontelbaar veel mannen rond 'het vingertje' liet draaien, is samen inmiddels 135 jaar jong, maar ziet er nog steeds beeldig uit. Ouderdomsdeken is Inge met 48 jaar. Katia is 47 lentes jong en Joyce de jongste van het trio. Zij is 40 jaar.

05-03-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met gezonder eten kan de VRT 2 miljoen euro besparen

Met gezonder eten kan de VRT 2 miljoen euro besparen

http://oi60.tinypic.com/11l52fs.jpg

Hoe eenvoudig is gezonder leven als overal lekkere, maar ook vaak ongezonde en dik makende verleidingen lonken? Het Canvasprogramma 'Panorama' zoekt vanavond in een reportage van eigen makelij uit hoe gemakkelijk of hoe moeilijk dat is, ook hier bij ons. Bedrijven zoals de VRT zouden miljoenen kunnen besparen.

Snoepautomaten op het werk, frisdrankverdelers in scholen, op straat passeer je om de haverklap een Quick of McDonalds en ook in bedrijfsrestaurants lonken de frieten. Kiezen voor ongezond is volgens de makers van Panorama veel te gemakkelijk geworden. Ondertussen worden we almaar dikker.

Het Canvasprogramma gaat vanavond op zoek naar hoe het anders, gezonder, kan. In het bedrijfsrestaurant van Google in Brussel bijvoorbeeld, moet je letterlijk door de knieën om een stuk chocola te bemachtigen. Een kleine ingreep, maar ze maakt volgens de bedenkers wel het verschil.

Finland is een schoolvoorbeeld van hoe het zou moeten. De Finnen zijn er in 30 jaar in geslaagd om het dramatisch sterftecijfer bij jonge mannen door cardiovasculaire aandoeningen, met 80 procent te doen dalen. Gezond eten is er een prioriteit geworden. Kinderen op school krijgen er dagelijks een gezonde warme maaltijd, volledig betaald door de overheid. Ze mogen er alleen water of melk bij drinken. Een serieuze investering, maar het resultaat is er volgens Panorama ook naar.

Experimenteren bij de VRT

Panorama onderzoekt of zoiets ook bij ons kan werken. Wat als we gezonde voeding op de eerste plaats zetten? Werkt dat, onbewust, of is het gewoon betuttelend?

Neem nu de ideeën voor een vettaks. Een belasting op vetrijke snacks, snoep en suikerhoudende dranken zou de consumptie doen dalen en de Belgische staat zo over een periode van 20 jaar een besparing van 2,2 miljard euro opleveren op de gezondheidszorg. Het zijn cijfers die gezondheidseconoom Lieven Annemans en professor Ignaas Devisch een tijd geleden berekende. Toch krijgt zo'n taks veel tegenstand.

Ook voor bedrijven kan gezonde voeding big business zijn. Ze kunnen er flink mee besparen, blijkt uit een aantal experimenten in het bedrijfsrestaurant van de VRT zelf. Als de pot frietjes schaft, staan de medewerkers in lange rijen aan te schuiven. Een normale portie is goed voor 400 gram. Als een portie wordt geserveerd in een puntzak wordt dat 250 gram, terwijl niemand het gevoel heeft minder frieten te eten of te krijgen. 

Lieven Annemans rekende uit wat dat alles kan betekenen voor de gezondheid van de VRT-medewerker. Volgens De Standaard zou een bedrijf als de VRT maar liefst 2 miljoen euro kunnen terugverdienen door de levensstijl van zijn werknemers te verbeteren.

05-03-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pops lach irriteert Vlaanderen, maar kan ze er wel iets aan doen?

Pops lach irriteert Vlaanderen, maar kan ze er wel iets aan doen?

http://oi59.tinypic.com/k0nee1.jpg

Het gespreksonderwerp op Twitter gisterenavond? Transgender Pop uit het VIER-programma 'Komen Eten' en meer bepaald haar lach. Die werd door Twitteraars onder andere vergeleken met de roep van een bronstige hyena en een schaap dat gekeeld wordt, maar kan de Eeklose eigenlijk iets doen aan haar typische stemgeluid?

'Lachen is een reflex zoals niezen of hoesten', verduidelijkt stemcoach Tiffany Veys van Mind The Voice. 'Je kan het hoog of laag doen, maar bepaalt weinig zelf. Als je je ademhaling en je stem traint, kan je je lach wel een béétje beïnvloeden, maar als je echt schaterlacht, ga je daar niet meer aan denken. Het is dan eerder een emotie, en die heb je niet zomaar onder controle.'

'In mijn praktijk begeleid ik een transgender en als zij voluit lacht, klinkt dat zwaarder. Of om lachen terug met niezen te vergelijken: als je echt moet niezen, kan je dat wel tegen proberen te houden, maar uiteindelijk moét het toch komen.'

'Mijn tip voor een warmere lach? Let op je ademhaling. Het beste is een middenrifademhaling, die je middenrif naar beneden duwt en zo een ademsteun creëert die je stem en lach een warmere klank geeft.'

05-03-2015 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Lenaerts gaat wel heel ver voor zijn comeback naar Eén

Tom Lenaerts gaat wel heel ver voor zijn comeback naar Eén

http://oi58.tinypic.com/33jiadt.jpg

Met een video-oproep laat Tom Lenaerts weten dat hij kandidaten zoekt voor een nieuw quizprogramma. Dat zal zondagavond op Eén worden uitgezonden, ten vroegste dit najaar.

"Ik ben op zoek naar mensen tussen 18 en 78 die willen meespelen in een nieuwe quiz. Die heeft de ambitie om tegelijkertijd amusant en spannend te zijn. Mensen die zichzelf op één avond helemaal verliezen in een spel én zichzelf tegelijkertijd geweldig kunnen relativeren, dat lijken mij de ideale kandidaten. Het is spannend om opnieuw een programma voor Eén op zondagavond te maken, en het voelt bovendien aan als terugkeren naar een vertrouwd nest", legt de presentator uit.

05-03-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piloot eist nieuw onderzoek naar vliegtuigcrash waarin Buddy Holly omkwam

Piloot eist nieuw onderzoek naar vliegtuigcrash waarin Buddy Holly omkwam

http://oi58.tinypic.com/2po3bme.jpg

De Amerikaanse luchtvaartautoriteiten nemen een eis van een piloot in overweging om het onderzoek te heropenen naar de vliegtuigcrash waarbij in 1959 zowel Buddy Holly, Ritchie Valens, The Big Bopper en piloot Roger Peterson om het leven kwamen.

In de 56 jaar sinds 'the day the music died' is er geen tekort geweest aan geruchten, complottheorieën en natuurlijk dat bekende lied over de vliegtuigcrash dat de rock-'n-roll van één van haar meestbelovende sterren beroofde.

Fout van piloot?
De officiële verklaring voor de crash op 3 februari 1959 was dat een relatief onervaren piloot fouten maakte in de sneeuwstorm. Maar velen vonden dat een te banale uitleg voor zo'n groot verlies. Buddy Holly was slechts 22 jaar toen, de van 'La Bamba' bekende Ritchie Valens was ocharme 17 en JP Richardson alias The Big Bopper was 28. Zo'n dramatisch verhaal, daar moest toch meer achter zitten dan een foutje van de piloot?

Kogelgat in stoel van piloot
Er werd dan ook druk gespeculeerd over een revolver die eigendom was van Holly en teruggevonden werd in het maïsveld in Iowa waar het verhakkelde wrak van de Beechcraft Bonanza werd teruggevonden. Het gerucht dat er een kogelgat was in de stoel van de piloot en dat er twee kogels in het pistool ontbraken, werd nooit bewezen.

Cold case
Wat er die kille ochtend precies gebeurde, kan nu opnieuw onderzocht worden. Federale veiligheidsagenten overwegen een verzoek om het onderzoek te heropenen. Dat verzoek komt van LJ Coon, een piloot die de crash zelf onderzocht en de Transport Safety Board aanmaande de 'cold case' opnieuw onder de loep te nemen.

Coon meent dat het resultaat van het onderzoek van de Civil Aeronautics Board uit 1959, namelijk dat het ongeval enkel te wijten was aan een fout van de piloot, onrechtvaardig is voor de piloot. Coon is van oordeel dat de 21-jarige Roger Peterson de luchthaven waar hij opsteeg als zijn broekzak kende. Coon wil dat de onderzoekers andere factoren overwegen die de ramp zouden kunnen veroorzaakt hebben.

Gewicht? Instrumenten? Schermutseling?
Daarbij wijst hij op de mogelijkheid dat het gewicht in het kleine toestel ongelijk was verdeeld. Peterson en Holly wogen elk ongeveer 80 kilo en zaten vooraan in het vliegtuig. Valens en Richardson waren aanzienlijk zwaarder. Ook instrumenten die pas in het vliegtuig waren geïnstalleerd en de mogelijkheid dat er kort na het opstijgen een schermutseling plaatsgreep in het toestel wil hij onderzocht zien.

Het vliegtuig stortte vier minuten na het opstijgen neer. Het was op weg van Clear Lake, Iowa naar Fargo, North Dakota.

05-03-2015 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to blonde: Kim K maakt Parijs onveilig met platina lokken

Back to blonde: Kim K maakt Parijs onveilig met platina lokken

http://oi57.tinypic.com/246rklt.jpg

Kim Kardashian is niet langer een brunette. De 34-jarige realityster verscheen vandaag in Parijs met een platinablonde coupe en manlief Kanye West zag dat het goed was.

Het koppel is in de stad voor de Parijse modeweek, waar ze vandaag op de eerste rij van het defilé van Balmain verwacht worden.

Eerder vandaag droeg Kim nog een gigantische zwarte muts om haar nieuwe look verborgen te houden.

05-03-2015 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Robert Pattinson geeft zijn vriendin een bijzondere ring"

"Robert Pattinson geeft zijn vriendin een bijzondere ring"

http://oi60.tinypic.com/24entc8.jpg

Het is aardig serieus tussen acteur Robert Pattinson en zijn vriendin FKA twigs. Een bron heeft de entertainmentsite E! News laten weten dat de acteur zijn liefje in december al een bijzondere ring heeft gegeven. De insider benadrukt dat het niet gaat om een verlovingsring, maar Robert zou een huwelijksaanzoek wel sterk overwegen.

Robert zou een aantal vrienden van hem al hebben ingelicht over de ring. Hij vertelde ze ook dat hij en FKA twigs nog niet verloofd zijn. Bronnen vertellen de website dat het heel goed zou kunnen dat Pattinson deze zomer, vlak na het einde van de tournee van zijn vriendin, op zijn knieën gaat.

Eerder was al bekend dat Robert zijn vriendin, die eigenlijk Tahliah Debrett Barnett heet, eind vorig jaar aan zijn ouders heeft voorgesteld. Pattinson had hiervoor een relatie met actrice Kristen Stewart.

04-03-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De luxueuze levensstijl van Kanye Wests baby: een overzichtje

De luxueuze levensstijl van Kanye Wests baby: een overzichtje

http://oi60.tinypic.com/23vmg01.jpg

Ze is slechts 21 maanden oud maar North West is nu al een stijlicoon dankzij haar bekende ouders Kanye West en Kim Kardashian. De baby draagt al lederen leggings, bonten jasjes en gaat spelen in een exclusieve club met een lidmaatschap van 5.500 euro per jaar.

Kanye, zijn dochtertje en haar grootmoeder zijn momenteel in Londen. Voor haar speeluitstapje in een exclusieve club droeg North West een lederen legging, nu niet meteen de doorsnee look voor een baby. De rapper bracht North gisteren naar Purple Dragon, een speelclub voor kinderen in West-Londen. Je mag er enkel binnen als je een jaarlijks lidmaatschap van 5.500 euro per jaar betaalt. Voor die prijs krijg je toegang tot het zwembad, een opnamestudio, een zachte speelzone, een kookruimte en een grote speelkamer waar het speelgoed om de drie weken vernieuwd wordt. Ouders kunnen er  ontspannen in speciale stilte-ruimten.

De lederen broek is nog niet de meest extravagante outfit van het meisje van 21 maanden. Toen mama Kim naar de modeshow van Givenchy in Parijs trok, droeg North een bijpassend transparant pakje.

Vorige week onthulde het magazine US Weekly dat North meer dan 200 ongedragen designeroutfits bezit. In haar kast zou een zijden jurk van Oscar de la Renta van 340 euro en een luipaardjurk van Cavalli van 180 euro hangen, daarnaast heeft ze ook nog stuks van ontwerpers als Alexander Wang. De baby houdt nu al enorm van kledij en tut zich graag op. Ook zou ze over diamanten oorbellen beschikken die ongeveer 50.000 euro waard zijn.

North heeft ook al ontzettend veel kilometers in het vliegtuig afgelegd. Haar ouders maken dat ze overal ter wereld kan genieten van haar luxueuze levensstijl. Zo zou mama Kim minstens vijf peperdure buggy's van 900 euro hebben: eentje in Parijs en eentje New York, ook bij haar zussen thuis staat een model.

Ook thuis heeft het meisje het niet slecht. In haar eigen kamer, waar een gigantische collectie speelgoed staat, vind je een wiegje van bijna 4.000 euro. En die kamer moet overal ter wereld worden gerecreëerd. Dus als North ergens toekomt, dan staan al haar favoriete spullen op haar te wachten.

04-03-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian viert vakantie met ex French

Khloé Kardashian viert vakantie met ex French

http://oi60.tinypic.com/ruo3gn.jpg

Khloé Kardashian en haar ex French Montana hebben het weer heel gezellig samen. De twee zijn samen door TMZ gespot op Key West terwijl ze genieten van een vakantie.

Khloé heeft haar beste vriendin meegenomen en ook de rapper heeft een vriend uitgenodigd. Het stel is door de website TMZ gespot terwijl ze aan het jetskiën zijn. "Het zou mij niet verbazen als ze tijdens deze vakantie weer samenkomen", laat een insider weten aan TMZ.

Kardashian was van 2009 tot 2013 getrouwd met basketballer Lamar Odom. Vlak daarna leerde ze French Montana kennen. De realityster verbrak hun relatie in september, in november kwamen ze nog even samen, maar dat hield toen niet lang stand. Er gingen onlangs al geruchten dat de twee het weer wilden proberen.

04-03-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe zou het nog met Ian Thomas zijn?

Hoe zou het nog met Ian Thomas zijn?

http://oi57.tinypic.com/67mhsl.jpg

Het is al weer even stil rond het Vlaamse tieneridool Ian Thomas. Terwijl hij zijn best doet om het in de Verenigde Staten te maken, blijft het in hier erg stil rond de zanger. Gisteren maakte Ian wel bekend dat je vanaf vandaag op iTunes zijn nieuwste hit in samenwerking met de Amerikaanse Tyga kunt reserveren. Twee dagen geleden trakteerde hij zijn volgers op wel een erg pikante foto.

Als je naar de Instagram-account van Ian kijkt, dan zou je denken dat hij zijn dagen in de Verenigde Staten enkel vult met fitnessen, shoppen en 'chillen' op het strand. Maar vandaag onthult de zanger dat hij toch nog aan zijn muzikale carrière timmert. Met 'Cheers' hoopt Ian door te breken in de Verenigde Staten, rapper Tyga is een redelijk grote naam in de Verenigde Staten. Je kent hem van zijn vocals op het nummer 'Bubble But' van Major Lazer, ook maakte hij samen met Justin Bieber 'Wait for a minute'. Ians selfie van zijn gespierde lichaam maakt  duidelijk dat hij wel meer dan alleen muzikale ambities met Justin gemeen heeft.

04-03-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shania Twain na elf jaar weer op tournee: "Het wordt mijn laatste. Ik wil er alles uithalen"

Shania Twain na elf jaar weer op tournee: "Het wordt mijn laatste. Ik wil er alles uithalen"

http://oi57.tinypic.com/ht5z13.jpg

Shania Twain heeft goed nieuws voor haar fans. Voor het eerst in elf jaar tijd gaat ze weer op tournee, zo heeft ze vandaag bekendgemaakt bij Good Morning America en via Twitter.

"Het wordt heel groot, want het wordt mijn laatste tour. Ik wil er alles uithalen", aldus Twain, die 48 steden zal aandoen. De tour gaat 'Rock this Country' heten. Shania onthulde ook dat ze bezig is met nieuwe muziek voor een nieuwe plaat.

04-03-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eric Clapton had romantische liaison met prinses Diana"

"Eric Clapton had romantische liaison met prinses Diana"

http://oi58.tinypic.com/vzhatf.jpg

Eric Clapton genoot van een flirterige liaison met wijlen prinses Diana, zo staat in een nieuwe biografie over de legendarische gitarist. De twee ontmoetten elkaar regelmatig in zijn favoriete restaurant, San Lorenzo in de Londense wijk Knightsbridge. Diana was toen al gescheiden van prins Charles.

In het boek 'Motherless Child: The Definitive Biography of Eric Clapton' schrijft biograaf Paul Scott: "Iemand die hem daar opviel, was een andere fan van San Lorenzo: prinses Diana. De twee hadden elkaar voor het eerst ontmoet in juni 1987. Dat gebeurde backstage tijdens een benefietconcert voor prins Charles' liefdadigheidsorganisatie The Prince's Trust in Wembley Arena. Clapton zei daar later over dat hij haar nogal aanmatigend had aangesproken met 'Di'. Zij gaf toen geen krimp".

Zuigen op ijsblokje
"Volgens een vriend van Clapton die ook contact had met prinses Diana, was de aantrekking tussen de twee onmiskenbaar. 'Ze wisselden speelse knipogen uit en gooiden elkaar wellustige blikken toe', zei die. Het verhaal deed de ronde dat Diana in het restaurant op een dag suggestief aan een ijsblokje zoog terwijl ze Clapton recht in de ogen keek".

Uiterste discretie
"Ging hun geflirt verder dan dat? 'Ze waren toen allebei vrijgezel en Eric heeft nooit een uitdaging uit de weg gegaan', zei die gemeenschappelijke vriend daarover". Scott voegt er aan toe dat de eigenaar van het restaurant Clapton en Diana "uiterste discretie" garandeerde.

Manipulatief
"Wat er ook tussen die twee is geweest, moet slecht afgelopen zijn. Tien jaar na haar dood omschreef Clapton Diana als 'een manipulatieve en ziekelijke persoon'".

04-03-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift zwaar onder vuur voor poseren met online pestkop

Taylor Swift zwaar onder vuur voor poseren met online pestkop

http://oi60.tinypic.com/2lmko4k.jpg

Taylor Swift heeft zich de woede van heel wat fans op de hals gehaald. De reden? Vorige week postte de zangeres een foto op Instagram waarop ze te zien is in een innige omhelzing met een fan genaamd Johnnie. Eén probleem: Johnnie is een beruchte cyberbully.

De hel brak los na de Brit Awards vorige week woensdag in Londen. Op de rode loper liep La Swift ene Johnnie tegen het lijf. De zangeres poseerde enthousiast met hem voor een foto en postte die op Instagram met het bijschrift 'Kissing my love at the BRITS' .

#swiftieswanttaylorswiftdead

Verkeerde move, zo bleek, want vrijwel meteen kreeg Taylor bakken kritiek over zich heen. Verschillende fans van de zangeres beweren in het verleden online gepest te zijn geweest door Johnnie. Ze zijn woedend omdat de zangeres net met hem op de foto ging en lanceerden zelfs de hashtag #swiftieswanttaylorswiftdead om hun ongenoegen uit te drukken.

Ook op Tumblr ontstond heel wat commotie over het onderwerp en Swift zou nu overwegen om de microbloggingsite te verlaten. Voorlopig reageerde de zangeres nog niet op de heisa, maar ze postte wél een nieuwe foto op Instagram waarin ze haar fans opriep om liefde te verkiezen boven haat.

04-03-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zullen de kinderen van Lady Gaga en Taylor Kinney eruit zien

Zo zullen de kinderen van Lady Gaga en Taylor Kinney eruit zien

http://oi59.tinypic.com/k9i2vr.jpg

Ze zijn nog maar pas verloofd, maar dankzij de Amerikaanse forensische expert Joe Mullins weten zangeres Lady Gaga en acteur Taylor Kinney nu al hoe hun toekomstige kroost eruit zal zien ...

Voor zijn simulatie gebruikte Mullins twee recente foto's van Lady Gaga en Taylor Kinney. Het resultaat? Een dochter die als twee druppels water lijkt op de zangeres en een zoon die duidelijk de kaaklijn van zijn vader erft.

Lady Gaga gaf in 2012 al te kennen dat ze maar wat graag kinderen wil. 'Ik wil een heel voetbalteam', grapte ze toen in een interview tegen Oprah.

Kinney vroeg Gaga ten huwelijk op Valentijnsdag. Wanneer de twee trouwen is voorlopig nog niet bekend.

04-03-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire zakt door knie tijdens voorstelling

Jacques Vermeire zakt door knie tijdens voorstelling

http://oi59.tinypic.com/5vq2pw.jpg

Dat Jacques Vermeire met volle goesting zijn nieuwe zaalshow 'Veel Vijven en Zessen' heeft aangevat, is afgelopen weekend pijnlijk duidelijk geworden. Zaterdag zakte de 63-jarige komiek op het einde van zijn middagvoorstelling in Beernem door zijn rechterknie.

Fans dachten aanvankelijk dat het 'part of the show' was, maar achter de coulissen werd er meteen een kinesist bij geroepen. Die hielp Jacques aan een steunverband waardoor hij alsnog zijn avondvoorstelling kon aanvangen. Omdat Jacques Vermeire gisteren nog steeds pijn had, besloot hij naar de dokter te gaan. Voorlopig worden er geen shows afgelast. Pas op 13 maart staat hij eerstvolgend op het podium in het Antwerpse Wuustwezel.

03-03-2015 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe beleeft romance in Las Vegas

Lesley-Ann Poppe beleeft romance in Las Vegas

http://oi61.tinypic.com/10z62dz.jpg

Lesley-Ann Poppe (35) bracht in gokstad Las Vegas een romantisch weekend door met de nieuwe man in haar leven. In een trouwkapel lieten de twee zich even helemaal gaan. "Maar ik sta nog lang niet op trouwen", verzekert ze in Story. "Ik mag toch kijken wat er op de menukaart staat?"

Samen met Griet Vanhees en Anthony Kumpen ging Lesley-Ann Poppe enkele dagen gokken en feesten in Vegas. Daar had ze een date met haar nieuwe, mysterieuze 'love interest'. Die man wil liever uit de spotlights blijven.

Impulsief
Tijdens een bezoek aan een trouwkapel trok Poppe haar nieuwe geliefde dicht tegen zich aan en trakteerde hem op een innige kus.

"Je moet daar niet te veel achter zoeken", zegt ze in Story. "Las Vegas spoort je gewoon aan om heel impulsieve dingen te doen. We wilden een 'wedding chapel' zien en we hebben ons daar even laten gaan. In al mijn enthousiasme heb ik die foto's zelfs op Twitter gezwierd, maar ik heb ze er snel weer af gehaald".

"We zullen wel zien"
"Het is allemaal nog zo pril. Voor hetzelfde geld wordt dit niks", relativeert ze snel. "Of het kriebelt? Zelfs dat vind ik nogal voorbarig. We zullen wel zien. Ik ken hem nog maar van in december. Toevallig was hij met een vriendenkliek in Las Vegas op het moment dat ik er was. We waren er maar één dag samen".

Zelfstandig
Dat ze van een tweede huwelijk droomt, daar maakt ze geen geheim van. "We zijn toch allemaal opgegroeid met het ideaalbeeld van de Disneysprookjes? Ondertussen besef ik ook wel dat dit een illusie is. Ik ben geen naïef poppetje meer. Ik ben geen hulpeloos prinsesje dat op haar torenkamer zit te wachten tot haar prins haar komt bevrijden. Ik kan daar zelf wel uit klimmen. Ik ben altijd al een zelfstandige vrouw geweest, die door niemand gecommandeerd wil worden. Het zal steeds moeilijker worden om mij aan te passen aan een man. Als hij niet in mijn leven past en geen verrijking is, dan hoeft het niet. Op dit moment heb ik eigenlijk geen man nodig. Ik kijk meer uit naar een maatje, waarmee ik leuke uitstapjes kan maken, kan koken en gezellig samen een filmpje kan zien".

Marktwaarde

In december werd Poppe nog kussend gespot met een student. "Je mag toch kijken wat er op de menukaart staat?", zegt ze daarover. "Maar kussen met een wildvreemde jongen, dat ga ik toch niet meer doen. Een kus is, net zoals seks en liefde, toch iets heel persoonlijks. Dat doe je niet zomaar met iedereen. Bovendien, dat haalt je marktwaarde naar beneden. Ik wil ooit toch nog een serieuze man ontmoeten".

Waarzegster
"Af en toe ga ik met vriendinnen naar een waarzegster en die voorspelt mij altijd dat ik hém nog ga tegenkomen. Leuk om te horen. Niet dat ik mijn leven rond die voorspellingen ga opbouwen. Ik kan ook heel gelukkig zijn in mijn eentje. Laat dat nu net de voorwaarde zijn om gelukkig te worden met iemand anders! Trouwens, ik denk dat de tijd van het klassieke gezin wat gepasseerd is. Ik heb al een kind, dus ik zal sowieso nooit geen klassiek gezin meer hebben. Een volwassen LAT-relatie gaat volgens mij beter werken. Dan zie je elkaar een paar keer per week op de leuke  momenten en hoef je niet hele dagen op elkaars lip te zitten".

03-03-2015 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy bunny kan niet goed tegen haar verlies en post naaktfselfie

Playboy bunny kan niet goed tegen haar verlies en post naaktfselfie

http://oi58.tinypic.com/2e0jx8i.jpg

Daniella Chavez kan niet zo goed tegen haar verlies. In de Chileense schoonheidswedstrijd Queen Vina del Mar werd ze pas derde, en dat stak. De 24-jarige voormalige Playboy bunny zocht de sociale media op om haar frustratie te ventileren. Ze postte een naaktfoto van zichzelf onder de douche en had voor de organisatoren de boodschap: "Jullie kunnen de pot op!"

Met haar ervaring in de Mexicaanse Playboy dacht Daniella meer kans te maken op het kroontje. De derde plaats was dan ook een enorme ontgoocheling. "Ik ben een Playboy girl en dat vind ik geweldig", schreef ze naast haar naaktselfie op Instagram. Met bijna 14.000 likes oogstte ze daarmee enig succes.

Een woordvoerder van de schoonheidswedstrijd kon de woede van Daniella Chavez wel begrijpen: "De vrouw die tweede werd, kon wel haar moeder zijn." Hij had het dan over de 51-jarige Katherine Salosny. Voor de volledigheid: de Chileense brunette Jhendelyn Nunez (27) was de grote winnares.

03-03-2015 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!