Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shania Twain na elf jaar weer op tournee: "Het wordt mijn laatste. Ik wil er alles uithalen"

Shania Twain na elf jaar weer op tournee: "Het wordt mijn laatste. Ik wil er alles uithalen"

http://oi57.tinypic.com/ht5z13.jpg

Shania Twain heeft goed nieuws voor haar fans. Voor het eerst in elf jaar tijd gaat ze weer op tournee, zo heeft ze vandaag bekendgemaakt bij Good Morning America en via Twitter.

"Het wordt heel groot, want het wordt mijn laatste tour. Ik wil er alles uithalen", aldus Twain, die 48 steden zal aandoen. De tour gaat 'Rock this Country' heten. Shania onthulde ook dat ze bezig is met nieuwe muziek voor een nieuwe plaat.

04-03-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eric Clapton had romantische liaison met prinses Diana"

"Eric Clapton had romantische liaison met prinses Diana"

http://oi58.tinypic.com/vzhatf.jpg

Eric Clapton genoot van een flirterige liaison met wijlen prinses Diana, zo staat in een nieuwe biografie over de legendarische gitarist. De twee ontmoetten elkaar regelmatig in zijn favoriete restaurant, San Lorenzo in de Londense wijk Knightsbridge. Diana was toen al gescheiden van prins Charles.

In het boek 'Motherless Child: The Definitive Biography of Eric Clapton' schrijft biograaf Paul Scott: "Iemand die hem daar opviel, was een andere fan van San Lorenzo: prinses Diana. De twee hadden elkaar voor het eerst ontmoet in juni 1987. Dat gebeurde backstage tijdens een benefietconcert voor prins Charles' liefdadigheidsorganisatie The Prince's Trust in Wembley Arena. Clapton zei daar later over dat hij haar nogal aanmatigend had aangesproken met 'Di'. Zij gaf toen geen krimp".

Zuigen op ijsblokje
"Volgens een vriend van Clapton die ook contact had met prinses Diana, was de aantrekking tussen de twee onmiskenbaar. 'Ze wisselden speelse knipogen uit en gooiden elkaar wellustige blikken toe', zei die. Het verhaal deed de ronde dat Diana in het restaurant op een dag suggestief aan een ijsblokje zoog terwijl ze Clapton recht in de ogen keek".

Uiterste discretie
"Ging hun geflirt verder dan dat? 'Ze waren toen allebei vrijgezel en Eric heeft nooit een uitdaging uit de weg gegaan', zei die gemeenschappelijke vriend daarover". Scott voegt er aan toe dat de eigenaar van het restaurant Clapton en Diana "uiterste discretie" garandeerde.

Manipulatief
"Wat er ook tussen die twee is geweest, moet slecht afgelopen zijn. Tien jaar na haar dood omschreef Clapton Diana als 'een manipulatieve en ziekelijke persoon'".

04-03-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift zwaar onder vuur voor poseren met online pestkop

Taylor Swift zwaar onder vuur voor poseren met online pestkop

http://oi60.tinypic.com/2lmko4k.jpg

Taylor Swift heeft zich de woede van heel wat fans op de hals gehaald. De reden? Vorige week postte de zangeres een foto op Instagram waarop ze te zien is in een innige omhelzing met een fan genaamd Johnnie. Eén probleem: Johnnie is een beruchte cyberbully.

De hel brak los na de Brit Awards vorige week woensdag in Londen. Op de rode loper liep La Swift ene Johnnie tegen het lijf. De zangeres poseerde enthousiast met hem voor een foto en postte die op Instagram met het bijschrift 'Kissing my love at the BRITS' .

#swiftieswanttaylorswiftdead

Verkeerde move, zo bleek, want vrijwel meteen kreeg Taylor bakken kritiek over zich heen. Verschillende fans van de zangeres beweren in het verleden online gepest te zijn geweest door Johnnie. Ze zijn woedend omdat de zangeres net met hem op de foto ging en lanceerden zelfs de hashtag #swiftieswanttaylorswiftdead om hun ongenoegen uit te drukken.

Ook op Tumblr ontstond heel wat commotie over het onderwerp en Swift zou nu overwegen om de microbloggingsite te verlaten. Voorlopig reageerde de zangeres nog niet op de heisa, maar ze postte wél een nieuwe foto op Instagram waarin ze haar fans opriep om liefde te verkiezen boven haat.

04-03-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo zullen de kinderen van Lady Gaga en Taylor Kinney eruit zien

Zo zullen de kinderen van Lady Gaga en Taylor Kinney eruit zien

http://oi59.tinypic.com/k9i2vr.jpg

Ze zijn nog maar pas verloofd, maar dankzij de Amerikaanse forensische expert Joe Mullins weten zangeres Lady Gaga en acteur Taylor Kinney nu al hoe hun toekomstige kroost eruit zal zien ...

Voor zijn simulatie gebruikte Mullins twee recente foto's van Lady Gaga en Taylor Kinney. Het resultaat? Een dochter die als twee druppels water lijkt op de zangeres en een zoon die duidelijk de kaaklijn van zijn vader erft.

Lady Gaga gaf in 2012 al te kennen dat ze maar wat graag kinderen wil. 'Ik wil een heel voetbalteam', grapte ze toen in een interview tegen Oprah.

Kinney vroeg Gaga ten huwelijk op Valentijnsdag. Wanneer de twee trouwen is voorlopig nog niet bekend.

04-03-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire zakt door knie tijdens voorstelling

Jacques Vermeire zakt door knie tijdens voorstelling

http://oi59.tinypic.com/5vq2pw.jpg

Dat Jacques Vermeire met volle goesting zijn nieuwe zaalshow 'Veel Vijven en Zessen' heeft aangevat, is afgelopen weekend pijnlijk duidelijk geworden. Zaterdag zakte de 63-jarige komiek op het einde van zijn middagvoorstelling in Beernem door zijn rechterknie.

Fans dachten aanvankelijk dat het 'part of the show' was, maar achter de coulissen werd er meteen een kinesist bij geroepen. Die hielp Jacques aan een steunverband waardoor hij alsnog zijn avondvoorstelling kon aanvangen. Omdat Jacques Vermeire gisteren nog steeds pijn had, besloot hij naar de dokter te gaan. Voorlopig worden er geen shows afgelast. Pas op 13 maart staat hij eerstvolgend op het podium in het Antwerpse Wuustwezel.

03-03-2015 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe beleeft romance in Las Vegas

Lesley-Ann Poppe beleeft romance in Las Vegas

http://oi61.tinypic.com/10z62dz.jpg

Lesley-Ann Poppe (35) bracht in gokstad Las Vegas een romantisch weekend door met de nieuwe man in haar leven. In een trouwkapel lieten de twee zich even helemaal gaan. "Maar ik sta nog lang niet op trouwen", verzekert ze in Story. "Ik mag toch kijken wat er op de menukaart staat?"

Samen met Griet Vanhees en Anthony Kumpen ging Lesley-Ann Poppe enkele dagen gokken en feesten in Vegas. Daar had ze een date met haar nieuwe, mysterieuze 'love interest'. Die man wil liever uit de spotlights blijven.

Impulsief
Tijdens een bezoek aan een trouwkapel trok Poppe haar nieuwe geliefde dicht tegen zich aan en trakteerde hem op een innige kus.

"Je moet daar niet te veel achter zoeken", zegt ze in Story. "Las Vegas spoort je gewoon aan om heel impulsieve dingen te doen. We wilden een 'wedding chapel' zien en we hebben ons daar even laten gaan. In al mijn enthousiasme heb ik die foto's zelfs op Twitter gezwierd, maar ik heb ze er snel weer af gehaald".

"We zullen wel zien"
"Het is allemaal nog zo pril. Voor hetzelfde geld wordt dit niks", relativeert ze snel. "Of het kriebelt? Zelfs dat vind ik nogal voorbarig. We zullen wel zien. Ik ken hem nog maar van in december. Toevallig was hij met een vriendenkliek in Las Vegas op het moment dat ik er was. We waren er maar één dag samen".

Zelfstandig
Dat ze van een tweede huwelijk droomt, daar maakt ze geen geheim van. "We zijn toch allemaal opgegroeid met het ideaalbeeld van de Disneysprookjes? Ondertussen besef ik ook wel dat dit een illusie is. Ik ben geen naïef poppetje meer. Ik ben geen hulpeloos prinsesje dat op haar torenkamer zit te wachten tot haar prins haar komt bevrijden. Ik kan daar zelf wel uit klimmen. Ik ben altijd al een zelfstandige vrouw geweest, die door niemand gecommandeerd wil worden. Het zal steeds moeilijker worden om mij aan te passen aan een man. Als hij niet in mijn leven past en geen verrijking is, dan hoeft het niet. Op dit moment heb ik eigenlijk geen man nodig. Ik kijk meer uit naar een maatje, waarmee ik leuke uitstapjes kan maken, kan koken en gezellig samen een filmpje kan zien".

Marktwaarde

In december werd Poppe nog kussend gespot met een student. "Je mag toch kijken wat er op de menukaart staat?", zegt ze daarover. "Maar kussen met een wildvreemde jongen, dat ga ik toch niet meer doen. Een kus is, net zoals seks en liefde, toch iets heel persoonlijks. Dat doe je niet zomaar met iedereen. Bovendien, dat haalt je marktwaarde naar beneden. Ik wil ooit toch nog een serieuze man ontmoeten".

Waarzegster
"Af en toe ga ik met vriendinnen naar een waarzegster en die voorspelt mij altijd dat ik hém nog ga tegenkomen. Leuk om te horen. Niet dat ik mijn leven rond die voorspellingen ga opbouwen. Ik kan ook heel gelukkig zijn in mijn eentje. Laat dat nu net de voorwaarde zijn om gelukkig te worden met iemand anders! Trouwens, ik denk dat de tijd van het klassieke gezin wat gepasseerd is. Ik heb al een kind, dus ik zal sowieso nooit geen klassiek gezin meer hebben. Een volwassen LAT-relatie gaat volgens mij beter werken. Dan zie je elkaar een paar keer per week op de leuke  momenten en hoef je niet hele dagen op elkaars lip te zitten".

03-03-2015 om 23:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy bunny kan niet goed tegen haar verlies en post naaktfselfie

Playboy bunny kan niet goed tegen haar verlies en post naaktfselfie

http://oi58.tinypic.com/2e0jx8i.jpg

Daniella Chavez kan niet zo goed tegen haar verlies. In de Chileense schoonheidswedstrijd Queen Vina del Mar werd ze pas derde, en dat stak. De 24-jarige voormalige Playboy bunny zocht de sociale media op om haar frustratie te ventileren. Ze postte een naaktfoto van zichzelf onder de douche en had voor de organisatoren de boodschap: "Jullie kunnen de pot op!"

Met haar ervaring in de Mexicaanse Playboy dacht Daniella meer kans te maken op het kroontje. De derde plaats was dan ook een enorme ontgoocheling. "Ik ben een Playboy girl en dat vind ik geweldig", schreef ze naast haar naaktselfie op Instagram. Met bijna 14.000 likes oogstte ze daarmee enig succes.

Een woordvoerder van de schoonheidswedstrijd kon de woede van Daniella Chavez wel begrijpen: "De vrouw die tweede werd, kon wel haar moeder zijn." Hij had het dan over de 51-jarige Katherine Salosny. Voor de volledigheid: de Chileense brunette Jhendelyn Nunez (27) was de grote winnares.

03-03-2015 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk! Vrouwenzender TLC komt naar Vlaanderen (en we kunnen niet wachten)

Eindelijk! Vrouwenzender TLC komt naar Vlaanderen (en we kunnen niet wachten)

http://oi61.tinypic.com/2928e8w.jpg

TLC, de grootste vrouwenzender ter wereld, is eind deze maand ook in Vlaanderen te ontvangen. Maar hebben we wel nood aan nóg een vrouwenzender? Wij gingen vandaag naar de persvoorstelling en zijn alvast helemaal overtuigd. Laat maar komen (en nog liefst zo snel mogelijk).

TLC, de vrouwenzender die vooral bekend staat om zijn steengoede en verslavende realityprogramma's, komt op 30 maart naar Vlaanderen. De zender werd al in 1972 opgericht in de US en groeide uit tot de grootste vrouwenzender ter wereld. Onze Noorderburen konden vier jaar geleden al kennis maken met TLC, wij nu (eindelijk) ook.

Geen uitlachtelevisie
De vraag die je jezelf nu natuurlijk stelt is of TLC nog programma's heeft waarvoor je wilt thuisblijven? Want hebben we met VIJF en Vitaya niet al genoeg vrouwelijke programma's op tv? Wij zeggen alvast in koor: yes please! TLC zendt de meest sappige realityprogramma's uit die altijd een stapje verder gaan dan wat te zien is op de concurrerende zenders, zonder daarbij te vervallen in smaakloze uitlachtelevisie.

Broodnodige guilty pleasure

De zender brengt een opvallende en hilarische mix van onbekende subculturen, fascinerende families, overenthousiaste bruiden, extreme koopjesjagers, creatieve (en ook wel knappe) meester-bakkers en invloedrijke stylisten. Voor vrouwen die niets liever willen dan heerlijk onderuitzakken op de bank met de nodige portie guilty pleasure en bij voorkeur een grote pot Ben & Jerry's.

03-03-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Voice: Adam Levine jaloers op Pharrell Williams

The Voice: Adam Levine jaloers op Pharrell Williams

http://oi61.tinypic.com/6ycfab.jpg

Het botert niet zo goed tussen Adam Levine en Pharrell Williams bij de opnames van het nieuwe seizoen van The Voice. "Veel deelnemers die anders voor Adam zouden hebben gekozen, kiezen nu voor Pharrell", zegt een bron bij het productieteam.

"Pharrell is daarbij niet alleen extra geliefd bij deelnemers, ook onder de crew en de medewerkers is de zanger favoriet", vervolgt de insider. "Pharrell neemt zijn rol heel erg serieus, daarbij is hij nieuw en fris."

Williams is sinds vorig jaar werkzaam bij The Voice. In het nieuwe achtste seizoen doet hij dit met Levine, Christina Aguilera en Blake Shelton. "Adam doet het al een paar seizoenen en dat maakt hem minder verrassend", weet de bron.

"Productieleden vinden ook dat hij zich niet aardig gedraagt; daarbij komt dat hij gewoon heel erg jaloers is op Pharrell. Nu pas zien we zijn ware aard."

03-03-2015 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje voor zangeres Carrie Underwood

Zoontje voor zangeres Carrie Underwood

http://oi62.tinypic.com/kas9cj.jpg

Zangeres Carrie Underwood heeft vrijdag een zoontje gekregen. Dat maakte ze vandaag bekend via Twitter.

Zangeres Carrie Underwood deelde vandaag zelf op Twitter dat ze bevallen is van een zoontje.

Op haar twitterpagina staat een foto van de pasgeboren baby. De tekst bij de foto luidt: "Kleine handjes en kleine voetjes. God heeft ons gezegend met een verbazingwekkend geschenk. Isaiah Michael Fisher - geboren op 27 februari."

Het is het eerste kind voor de 31-jarige Amerikaanse zangeres en haar man Mike Fisher. De twee zijn sinds 2010 getrouwd. Carrie was stralend zwanger, dat blijkt uit bijgevoegde foto op de American Country Countdown Awards.

03-03-2015 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto van Kate Moss opgedoken

Naaktfoto van Kate Moss opgedoken

http://oi57.tinypic.com/2u8fabk.jpg

Op internet is een oude blootfoto van Kate Moss opgedoken. Het gaat om een kiekje uit 2012, gemaakt door het fotografenduo Mert and Marcus. De foto is nooit eerder gepubliceerd, blijkt uit het bijschrift op Instagram.

Op de zwart-witfoto staat Kate naakt, met een zwarte lijn over haar borsten. De foto houdt vlak boven haar intieme delen op. Kate (41) ziet er minder mager uit dan op foto's eerder in haar carrière. De foto is al duizenden keren geliket op Instagram

03-03-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leki als kind seksueel misbruikt: "België is een pedofiel land"

Leki als kind seksueel misbruikt: "België is een pedofiel land"

http://oi58.tinypic.com/2mi2ovc.jpg

In het Vier-programma 'Heylen en de herkomst' vertelde Leki openlijk over hoe ze vroeger verschillende keren seksueel misbruikt werd. "België is een pedofiel land", aldus de zangeres-presentatrice. "Ik heb lang gedacht dat, als mijn ouders nog samen waren geweest, het nooit was gebeurd. Omdat er dan een vaderfiguur was geweest om mij te beschermen, omdat ik dan misschien niet zo naïef en open was geweest."

De eerste keer gebeurde in een park, toen ze zeven jaar oud was. "Ineens kwam een oudere man me aandacht geven. Dat gaf me een gevoel van veiligheid, maar voor ik het besefte werd het een ander verhaal. Toen ik mijn mama dat vertelde, werd ze boos. In mijn bewustzijn heeft dat ervoor gezorgd dat ik ook de andere dingen verzwegen heb."

Aan een van de daders vroeg Leki achteraf ook uitleg. "Waarom? Ik weet het niet. Het enige dat ik kan zeggen, is dat het mij ook overkomen is", klonk het antwoord. "Veel van die daders zijn ook zelf slachtoffer geweest", besluit de zangeres.

"Niet gepland"
"Ik had vooraf zeker niet gepland dat ik het daarover ging hebben", zegt Leki in een interview met 'De Morgen'. "Als mediafiguur ben ik heel lang heel terughoudend geweest over mijn privéleven. Ik heb een bepaalde kant van mij altijd afgeschermd van het publiek."

Maar nu volgt ze haar hart. "Sommige dingen gaan zo diep dat ze een plek moeten krijgen. It needs to come out. En als dat dan toevallig voor een cameraploeg is, is dat maar zo."

Spirituele retraites
Martin Heylen volgde Leki naar Kabuba, waar de familie Kamosi (haar echte naam; nvdr) een grote boerderij heeft. "Ik heb al heel lang plannen met deze boerderij. Ik zou hier graag spirituele retraites organiseren op deze rustgevende plek. Ik wil mensen uit België naar Congo laten komen als kennismaking. Dat koloniale verleden is een slechte scheiding geweest. Ze moeten niet opnieuw trouwen, maar de kinderen en de kleinkinderen zouden rustig in vrede moeten leven. Ik voel in mijn hart dat deze boerderij daar iets mee te maken heeft."

"Ik ben met dit project gestart omdat ik iets voelde wat ik niet kon verklaren en ik wil die mensen hier helpen. Maar eens ik goed en wel gestart was en de vzw had opgericht, ben ik langzaam beginnen te beseffen dat het om mijn ontwikkeling gaat. Om te weten wie ik ben, waar ik vandaan kom is het belangrijk om mijn ouders te leren kennen en te zien waar zij vandaan komen. Door naar hier te komen en vragen te stellen, voel ik dat ik meer rust krijg. Ik haal daar heel veel uit voor mezelf."

Hoe dichter bij het ziekenhuis, hoe enthousiaster de mensen als ze Leki zien. Martin Heylen lijkt wel met een heilige onderweg. Sinds 2010 zamelt de zangeres geld in om de werken te laten uitvoeren. "Het geld haal ik uit mijn muziek, tv- en radiowerk. Ik betaal mijn rekeningen en de rest gaat naar de vzw Nanda. Met twintig euro kan ik één wegenwerker een maand lang betalen."

Leki kreeg enkele nonkels zo ver om haar te begeleiden naar het bos voor een herdenkingsceremonie. De blanke man hoort er plots niet meer bij. "We gaan hier afscheid nemen om onze voorouders te eren. We hebben offerandes bij, maar wat dat voor de rest inhoudt kan ik niet met u delen. Dat behoort tot het ceremoniële aspect en is iets intiems."

Dat Leki een vastberaden vrouw is die er voluit voor gaat, ondervindt Martin aan den lijve. "Er zijn bepaalde dingen die ik niet wil horen, want daar ben ik niets mee. Uw twijfels zijn uw twijfels: hou ze voor u, want ik ben niet geïnteresseerd om ze te horen. Ik heb geen twijfels, ik geloof in mijn missie. Ik weet wat ik hier kom doen en waarom ik het doe, niemand kan mij doen twijfelen. En hoe meer mensen het proberen om mij te doen twijfelen, hoe groter mijn vuur wordt."

03-03-2015 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen zocht en vond (eindelijk) werk

Erika Van Tielen zocht en vond (eindelijk) werk

http://oi61.tinypic.com/2ntb578.jpg

Na een moeizame zoektocht naar werk van om en bij de twee jaar, lijkt Erika Van Tielen eindelijk opnieuw haar weg gevonden te hebben. Een nieuwe fulltime betrekking in de media werd het uiteindelijk niet. In plaats daarvan koos de ex-VRT-presentatrice voor het statuut van zelfstandige en daar lijkt ze nog geen seconde spijt van te hebben.

Nadat Erika Van Tielen in mei 2013 haar contract bij de VRT beïndigde om 'nieuwe horizonten te verkennen', viel de ex-Ketnetwrapster en Vlaanderen Vakantieland-presentatrice onverwacht in een zwart gat. Nadat ze door verschillende media gekatapulteerd werd tot "burn-outmeisje" lieten de nieuwe uitdagingen waar ze naar op zoek was, blijkbaar een beetje op zich wachten. "Gebrandmerkt voor het leven. Of toch voor heel lang, zo blijkt", omschrijft ze. "Daarom, voor eens en voor altijd en for what it's worth: ik-heb-geen-burn-out-gehad! Mijn vrienden, mijn lief, mijn familie, de mensen die mij écht kennen kortom, zullen dat bevestigen."

Van Tielen bleef echter niet bij de pakken neerzitten: op regelmatige basis gooide ze haar frustraties en ongeloof in een reeks van blogposts en columns voor Het Belang van Limburg de wereld in. Een kreet om hulp wil ze die echter niet noemen: "Ik wilde eerder een aantal mensen uit de sector wakker schudden en laten zien dat ik wel degelijk beschikbaar was", zegt ze. Maar tevergeefs, zo bleek, want in de mediasector stonden de potentiële werkgevers erg weigerachtig tegenover het idee dat Van Tielen zich opnieuw met een vrij ambitieuze en stressgerelateerde functie zou inlaten: "Aan dit soort job moet je toch maar niet meer beginnen", klonk het.

Zelfstandig statuut

Op fulltime basis doen wat ze écht graag deed en waar ze goed in was - radio en TV maken - leek er niet meer in te zitten. Althans niet via de geijkte paden. Daarom besloot de ex-presentatrice haar zoektocht naar een fulltime betrekking een tijdje geleden dan ook doelbewust stop te zetten. In plaats daarvan koos ze voor het statuut van zelfstandige. In die hoedanigheid kan Van Tielen zich nu opnieuw voltijds professioneel bezighouden met die dingen die ze ook daarvoor al in bijberoep uitoefende. "Het gaat om dingen als reclamespots en animatiefilms inlezen en evenementen of bedrijfsfilmpjes presenteren."

Van die activiteiten leven, kon ze tot voor kort echter niet. "Daarom is het erg mooi dat er dankzij mijn felbesproken blogposts de laatste maanden ook enkele structurele samenwerkingen zijn bijgekomen", zegt ze. Zo is Van Tielen sinds kort aan de slag als nieuwsanker voor RTV (de TVL van de Kempen en Mechelen) en doet ze nu ook communicatie- en coachingopdrachten voor bedrijven. Tot slot gaat Van Tielen in het kort ook de geschreven toer op: "Binnenkort word ik de auteur van Happy Mama", schrijft ze. "Een inspirerend boek voor jonge moeders over roze en andere wolken."

Na een moeizame periode langsheen de platgetreden paden van het Vlaamse carrièrelandschap, lijkt Van Tielen nu dus gewoon haar eigen weg uitgezet te hebben.

02-03-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Carly Rae Jepsen even verslavend als 'Call Me Maybe'

Nieuwe single Carly Rae Jepsen even verslavend als 'Call Me Maybe'

http://oi62.tinypic.com/2uj6zw9.jpg

De Canadese zangeres Carly Rae Jepsen heeft een net zo verslavende single op de wereld losgelaten als haar vorige hit 'Call Me Maybe'. 'I Really Like You' is geweldig catchy en blijft sowieso de rest van het jaar in je hoofd zitten.

02-03-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift peettante van kindje actrice Jaime King

Taylor Swift peettante van kindje actrice Jaime King

http://oi60.tinypic.com/2ptymmx.jpg

Taylor Swift wordt peettante van het tweede kindje van actrice Jaime King. De Heart of Dixie-actrice heeft haar beste vriendin gevraagd om de rol van peetmoeder op zich te nemen. Dit liet ze weten op Instagram.

De zangeres deelde een andere foto op Instagram waarop te zien is hoe ze over de dikke buik van de actrice wrijft. Jaime King maakte afgelopen maand bekend dat zij en haar man Kyle Newman een tweede kind verwachten. Ze hebben al een 1-jarig zoontje James.

Jaime (35) en regisseur Kyle (38) trouwden in 2007. Vorig jaar onthulde King dat ze vijf miskramen heeft gehad voordat James werd geboren.

02-03-2015 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Helsen (38) na 4 jaar terug met nieuwe plaat

Tom Helsen (38) na 4 jaar terug met nieuwe plaat

http://oi59.tinypic.com/x11108.jpg

Ellende baart soms pure schoonheid. Vier jaar lang verdween Tom Helsen van de aardbodem om in stilte tegen zijn demonen te vechten. Vandaag klautert hij recht met het gloednieuwe album 'Unbreakable'. "We leven in een klotewereld en alles is verkloot, maar voor mij lijkt alles in z'n plooi te vallen."

Tom Helsen is terug en krijgt daarbij net geen stoet en fanfare. Universal ontving de zanger met de rode loper voor zijn eerste grote platencontract ooit. Radiozenders draaien unaniem zijn nieuwe single en zijn albumrelease was nieuws voor VRT en VTM. Bij die laatste zender kreeg hij er zelfs prompt een plaats in hun gloednieuwe programma 'Liefde voor muziek' bovenop.

"Eigenlijk had ik mezelf bij mijn comeback twee jaar gegeven om opnieuw te staan waar ik stond voor mijn depressie. Maar nu lijk ik plots veel verder te staan", klinkt het bijna verontschuldigend in de Leuvense muziekwinkel Caerts, omgeven door gitaren.

Al loert zijn zwarte beest steeds om de hoek. Vier jaar geleden trok Helsen de stekker uit zijn eigen carrière. Concerten werden afgelast. Een depressie hield hem al die tijd in anonimiteit. Tom lacht weer, maar het gevaar is niet geweken. "Nee, dat is niet weg. Mijn depressie is eeuwigblijvend. Maar ik heb een manier gevonden om ermee om te gaan. Ik weet nu wat het is. Ik kan het inschatten. Maar tegelijk weet ik dat het er altijd zal zijn. Wat voor mij erg belangrijk was, is dat ik de zin om muziek te maken heb teruggevonden. Vier jaar geleden was die helemaal weg. Ik had geen zin meer om te spelen. Dat was verschrikkelijk. Dat was het ergste wat er is."

02-03-2015 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna komt in november naar Sportpaleis

Madonna komt in november naar Sportpaleis

http://oi61.tinypic.com/29yru2p.jpg

Madonna vertrekt vanaf augustus op wereldtournee met haar nieuwe album Rebel Heart. De popkoningin doet 35 steden aan, waarvan 14 in Europa. Op zaterdag 28 november zal ze het beste van zichzelf geven in het Antwerpse Sportpaleis.

Met haar Rebel Heart-tour zal de wereldberoemde zangeres volgens het muziekblad Billboard plaatsen aandoen waar ze nog nooit is geweest. Het eerste concert zou plaats vinden op 29 augustus in Miami, tot en met oktober zal Madonna rondtrekken door Amerika voor zo'n 25 à 30 shows. Daarna gaat ze verder in Europa, aldus het blad.

Billboard meldt ook dat de Queen op Pop in 2016 shows zal geven in Azië en Australië. Madonna ging in 2012 voor het laatst op tournee, dat was toen een groot succes. Ze gaf 88 shows en verkocht 2,2 miljoen tickets. De nieuwe plaat van de zangeres verschijnt volgende week.

Haar dertiende studioplaat wordt wereldwijd op lovende kritieken ontvangen. Zo schreef The Sun (UK): "The Queen of Pop will reign again - Madonna is about to release her best album in 17 years and one of the greatest of her career."

NY Times: "They won't experience the celebrity of Madonna the fashion statement but the Madonna who has kept us listening for decades: Madonna the musician". Drie splinternieuwe nummers stegen in geen tijd naar de top van de iTunes Charts. Haar huidige single "Living For Love" staat op nummer 1 in de Billboard Dance Charts, al de 44ste keer dat ze die toppositie behaalt! De popdiva bracht deze song onlangs nog live met een schitterende performance op de Grammy Awards en de Brit Awards.

02-03-2015 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emiel 'U kijkt toch ook' Goelen: "Ik ben niet bang om te sterven"

Emiel 'U kijkt toch ook' Goelen: "Ik ben niet bang om te sterven"

http://oi61.tinypic.com/11qitms.jpg

Emiel Goelen is niet meer. De gewezen tv-presentator, bekend van 'Op de koop toe' en zijn catchphrase "U kijkt toch ook?", stierf gisteren op 65-jarige leeftijd, na een lange strijd tegen zenuwziekte ALS. "Ik ben niet bang om te sterven. Wat gebeuren moet, moet maar gebeuren", zei hij vorig jaar nog tegen Dag Allemaal.

Goelen werd bekend dankzij het populaire consumentenprogramma 'Op de koop toe', dat hij van 1991 tot 1997 samen met Rita Van Neygen presenteerde. Zijn catchphrase "U kijkt toch ook?" werd beroemd in Vlaanderen.

Hij was ook af en toe panellid in het populaire programma 'De Drie Wijzen', dat gepresenteerd werd door Kurt Van Eeghem. Samen met Jaak Pijpen, Margriet Hermans en Koen Crucke was hij vast panellid in 'Zeg Eens Euh!', dat Gert Verhulst als gastheer had.

Ontslag

In 1997 kwam er een abrupt einde aan de tv-carrière van Goelen. Hij werd door Piet Van Roe, gedelegeerd bestuurder van de toenmalige BRT, ontslagen. Goelen zou gesjoemeld hebben en geschenken aanvaard hebben van verschillende bedrijven, waarvan producten voorkwamen in het programma.

Goelen vocht de beslissing echter aan, met succes. Heet ontslag werd later ongeldig verklaard door de Raad van State. Goelen mocht naar de VRT terugkeren, maar zou nooit meer presenteren. Tot zijn pensioen werkte hij aan de magazines 'Genieten' en 'Autowereld'.

Vlaams Belang

In 2006 kondigde hij aan dat hij voor de partij Vlaams Belang - die toen nog de naam Vlaams Blok droeg - in een expertencommissie over overheidscommunicatie zou gaan zetelen. Hij deed dat samen met onder andere ex-VRT-journalist Reddy De Mey.

Ruzie met Rita

Het ontslag bij de VRT heeft Goelen nooit goed verteerd. Hij beweerde dat hij erin geluisd was, onder andere door medepresentatrice Rita Van Neygen. Die kreeg daarom meer dan eens een veeg uit de pan van Goelen.

In 2009 zei hij in Dag Allemaal dat "hij niet weet wat er met Rita gebeurd is. Ik heb haar nooit meer gezien. Volgens mij werkt ze nog steeds op de VRT, maar dat interesseert me geen fluit."

In 2012 zou hij opnieuw naar de presentatrice uithalen, dit keer op een forum van Radio 1. Het programma 'Peeters & Pichal' had Van Neygen en niet hem uitgenodigd voor een interview over de geschiedenis van consumenten-tv.

Zijn woorden waren niet mals: "Als er één iemand uit de ploeg van zestien medewerkers niets van een consumentenprogramma afwist, dan is het wel mevrouw Ven Neygen. Ik koos haar uit een presentatietest in 1988 of 1989 voor haar goeie stem en uitstekende uitspraak, maar ze heeft nooit inhoudelijk bijgedragen tot het programma. Dat kon ze niet", aldus Goelen.

"Ik heb haar op tv gemaakt tot wat ze geworden is. Als dank heeft ze allerlei leugens over mij verteld, wat resulteerde in mijn afscheid van televisie", sloot Goelen zijn reactie af. "Bedankt Rita... Of toch niet... Ik hoop dat niemand haar eens aandoet wat ze mij heeft aangedaan."

ALS

Sinds 2008 leed Goelen aan een trage vorm van ALS. Dat maakte hij pas in november van vorig jaar bekend in Dag Allemaal. "De mensen gaan er altijd vanuit dat je als mediafiguur heel extravert bent", zei hij daarover. "Maar ik zit totaal anders in elkaar."

"Het is een rotziekte. En het gaat altijd maar verder en verder... Bergaf. In de zomer van 2013 kon ik nog zelf eten, met m'n rechterarm. Maar in de herfst ging dat al niet meer." Op het moment van het interview, in november 2014, was Emiel helemaal verlamd. "Mijn armen en benen zijn verlamd en op slechte dagen kan ik amper nog praten. Ik zit gevangen in mijn eigen lichaam, voor alles heb ik hulp nodig", zo vertelde hij.

"Niet bang om te sterven"

"Ik zie geen toekomst meer", vertelde hij. Euthanasie heeft hij echter nooit overwogen. "Maar ik ben niet bang om te sterven. Wat gebeuren moet, moet maar gebeuren."

02-03-2015 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Leonardo DiCaprio: de eerste foto

Rihanna en Leonardo DiCaprio: de eerste foto

http://oi60.tinypic.com/50f6g3.jpg

Rihanna en Leonardo DiCaprio houden het geen van beiden lang met iemand vol. Nu de twee samen zijn, lijkt dat de ene meer toegewijd is dan de andere. TMZ heeft foto's van RiRi en Leo samen op haar verjaardagsfeest op 20 februari, dat DiCaprio mee hielp organiseren. Volgens genodigden was het duidelijk Rihanna die aan Leonardo hing.

Volgens TMZ toonde Leonardo best wel zijn affectie voor Rihanna, maar zij gunt hem geen moment voor zichzelf. "Zij was de ruigste meid op het feest, maar ze volgde hem overal", aldus een bron.

Volgens TMZ zijn de twee al drie maanden aan het daten, maar is er geen sprake van een exclusieve relatie. "Ze zijn elkaars eerste keuze", zo verwoordt de showbizzsite het.

02-03-2015 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto van Cindy Crawford 'zonder photoshop' was fake

Foto van Cindy Crawford 'zonder photoshop' was fake

http://oi59.tinypic.com/wqrcj5.jpg

Herinner je je bovenstaande foto van Cindy Crawford die vorige maand viraal ging? Het beeld van het 48-jarige voormalige supermodel met rimpels en striemen op haar buik was zogezegd een foto waar geen photoshop aan te pas was gekomen. Fout dus.

"Oprecht, eerlijk en toch mooi", zo werd massaal gereageerd. In een blogpost schreef het magazine Marie Claire dat de foto afkomstig was van een fotoshoot die Crawford deed voor de Latijns-Amerikaanse editie van het blad. Marie Clair voegde er aan toe dat de niet-geretoucheerde foto een lek was.

TMZ achterhaalde dat het niet enkel een lek was, maar tevens een "aanzienlijk bijgewerkt lek". Niet bijgewerkt in de zin van verfraaid, maar in tegendeel gemanipuleerd om haar lichaam minder aantrekkelijk te laten lijken dan ze werkelijk is.

De advocaten van fotograaf John Russo hebben een brief gestuurd naar The Telegraph en Sunday Telegraph waarin ze excuses eisen en er op aandringen dat de foto van hun websites wordt gehaald. Daarin noemen ze het beeld "frauduleus" en "aanzienlijk bijgewerkt".

Crawfords echtgenoot, Rande Gerber, zette op Valentijn al een en ander recht toen hij onderstaande foto postte. Zo ziet Cindy Crawford er dus in werkelijkheid uit. Op 20 februari wordt Crawford 49 jaar.

02-03-2015 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!