Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel hebben de blonde lokken van Kim K. gekost

Zoveel hebben de blonde lokken van Kim K. gekost

http://oi62.tinypic.com/2po5hma.jpgOverweeg je net als Kim Kardashian om je haren blond te kleuren? Begin dan al maar te sparen. De realityster heeft namelijk meer dan 500 dollar voor haar nieuwe coupe neergeteld.

De kleurspecialiste Lori Goddard heeft aan het magazine Us Weekly opgebiecht dat ze ongeveer vier uur nodig had om Kim een nieuwe look te geven. Mevrouw West liet haar lokken in Californië kleuren, maar enkele dagen ging ze opnieuw naar de kapper om haar kapsel nog wat witter te laten maken. Dit tweede kappersbezoek werd niet eens verrekend in die 500 dollar.

Haar tweede aanpassing gebeurde in Parijs tijdens de modeweek in de Franse hoofdstad. Kim stapte er L'Atelier Blanc binnen, waar haarstylist Frédéric Mennetrier de kleur een beetje blonder maakte. Maar geen paniek, Kim heeft benadrukt dat haar bruine lokken bij haar nieuwe identiteit horen. De reden waarom ze nu (tijdelijk) voor blond ging, is redelijk eenvoudig. "Waarom probeer ik niet eens een leuke, nieuwe look?", dacht Kim bij zichzelf.  

Dit is niet de eerste keer dat Kim voor lichter gaat. In 2013 werd ze met een donkerblonde coupe gespot.

13-03-2015 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is die jurk niet een beetje te klein, Nicki Minaj?

Is die jurk niet een beetje te klein, Nicki Minaj?

http://oi60.tinypic.com/52dhkg.jpg

Nicki Minaj staat bekend om haar gewaagde rodeloperoutfits en pikante video's. In haar laatste muziekvideo ging ze nog een stapje verder. De zangeres droeg daarin een zwarte jurk met een erg diep decolleté.

Het is een wonder dat de jurk tijdens de opnames van haar nieuw nummer 'The Night is Still Young' in Los Angeles bleef zitten. Ondanks haar uitbundige danspasjes op stiletto's was er geen nipple slip te bespeuren.

13-03-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PETA vraagt Tim Burton happy end aan 'Dumbo' te breien

PETA vraagt Tim Burton happy end aan 'Dumbo' te breien

http://oi59.tinypic.com/amxibr.jpg

Dierenrechtenorganisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) heeft regisseur Tim Burton in een open brief vriendelijk gevraagd een ethisch verantwoorde remake van de Disneyklassieker 'Dumbo' te maken. Vice-voorzitter van PETA Lisa Lange vraagt dat het olifantje en zijn moeder een happy ending krijgen en niet, zoals in het origineel uit de jaren veertig, in het circus belanden.

De brief begint met wat gevlei: "Groeten van de tv- en filmafdeling van PETA. We hebben begrepen dat u 'Dumbo' gaat regisseren. Indien 'Alice in Wonderland', 'Frankenweenie' en 'Corpse Bride' indicaties kunnen zijn, zal de beeldvorming in deze remake in goede handen zijn".

"We zijn dol op de originele 'Dumbo' omdat het  het verhaal vertelt van het hartverscheurende misbruik dat olifanten in circussen ondergaan, en we hopen dat je die verhaallijn aanhoudt in de nieuwe film. Om de olifanten in bedwang te houden, worden in het circus metalen haken gebruikt. Net als in het circus, presteren olifanten in televisie en filmopnames niet omdat ze dat willen, maar omdat ze bang zijn dat ze zullen geslagen worden".

"We hopen dat het jonge olifantje en zijn moeder in jouw bewerking van 'Dumbo' een happy ending krijgen en dat ze in een asiel terechtkomen en niet opgesloten en misbruikt worden in de entertainmentindustrie".

De remake die Burton van 'Dumbo' maakt wordt een mengeling van computereffecten en live action met echte acteurs.

13-03-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontroerend: vader die dochter verloor troost Ilse Van Hoecke tijdens interview

Ontroerend: vader die dochter verloor troost Ilse Van Hoecke tijdens interview

http://oi60.tinypic.com/33boex2.jpg

Vandaag precies drie jaar geleden eiste de busramp in Sierre het leven van 22 kinderen. In de Libelle-reeks 'Onderweg met Ilse' sprak Ilse Van Hoecke met Tony Reynders, die zijn dochter Emma verloor. In het emotionele gesprek kon de presentatrice haar tranen zelf niet meer kon bedwingen. "Jij hebt mij moeten troosten, en eigenlijk zou het omgekeerd moeten zijn."

Tijdens het gesprek vertelt Reynders over de dag van de busramp zelf, de onzekerheid die volgt op het nieuws en de uiteindelijke bevestiging dat zijn dochter het niet gehaald heeft. Hij heeft het over de moeilijke jaren die daarop volgden, de zoektocht naar antwoorden, en over het boek 'Voor Emma', dat hij uiteindelijk voor zijn dochter schreef.

"Emma is nog steeds aanwezig op een symbolische manier. Wat mij betreft is ze nu 15 jaar oud, geen 12 zoals in 2012. Ze krijgt de kans om mee te groeien binnen mijn verhaal. Ik denk dat ze hier op de een of andere manier nog aanwezig is, en dat laat ze soms ook wel merken", vertelt hij.

Van Hoecke heeft het zichtbaar moeilijk tijdens het gesprek. "Zonder twijfel was dit het meest intense gesprek dat ik ooit met iemand heb gedaan", geeft ze toe. "Er vielen zoveel stiltes... en op een gegeven moment werd het me gewoon te veel. Ik kon mijn tranen niet meer bedwingen." In een ontroerend gebaar pakt Reynders haar daarna vast om haar te troosten.

"Het valt mij op dat jij je zo sterk houdt", zegt Ilse. "Jij hebt mij daarnet moeten troosten, en eigenlijk zou het omgekeerd moeten zijn." Over de jaren heen is Reynders sterker geworden in troosten, geeft hij toe. "Ik heb soms de indruk dat mijn tranen gewoon op zijn, en ik ben heel sterk geworden in troosten. Maar ik troost mezelf ook met de gedachte dat ik het daar binnenin nog steeds heel moeilijk mee heb."

13-03-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna had een romance met Tupac

Madonna had een romance met Tupac

http://oi58.tinypic.com/11smcnb.jpg

Madonna heeft een romance met rapper Tupac Shakur gehad. Dat vertelt ze in een interview met Howard Stern.

"Ik was in een vreemde stemming die dag", vertelt Madonna over een interview in 1994 met David Letterman waarin ze veelvuldig vloekte. "Ik was aan het daten met Tupac Shakur in die tijd en hij had me flink opgejut over het leven in het algemeen. Dus toen ik in die uitzending zat, voelde ik me een gangster."

Daarmee bevestigt ze oude geruchten dat Madonna intiem was met de in 1996 vermoorde rapper. Verder vertelt de zangeres over haar familieachtergrond en de gevoeligheid voor controversie in de VS. "We leven in een preuts land", stelt Madonna die al dacht dat haar carrière vroeg over zou zijn na een incident tijdens een van haar eerste optredens. "Ik bukte om mijn schoen op te pakken op de grond en mijn kont was te zien. Ik had het niet in de gaten. Na afloop zag mijn manager spierwit, hij keek me aan en zei: 'Je kont was te zien gedurende het hele nummer. Je carrière is voorbij'."

Ook haalt de popdiva herinneringen op aan de tijd dat ze naar New York verhuisde. "Ik ben verkracht. Het eerste jaar dat ik in New York woonde was bizar." Aangifte deed ze niet: "Je bent al geschonden. Waarom zo je erover willen praten? Waarom zou je het bekend willen maken? Het is het niet waard. Het is te vernederend."

12-03-2015 om 20:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieven Van Gils presenteert nieuwe talkshow op Eén

Lieven Van Gils presenteert nieuwe talkshow op Eén

http://oi61.tinypic.com/1pe3wy.jpg

Vanaf september presenteert Lieven Van Gils een nieuwe langlopende dagelijkse talkshow op Eén. Het programma wordt de opvolger van 'Café Corsari'.

"Ik voel me als een voetballer die onverwacht naar het WK mag. Zoals Divock Origi in mei, na een telefoontje van Marc Wilmots. Hoe het programma er zal uitzien, moet de komende maanden duidelijk worden. Een doorslagje van Reyers laat wordt het alvast niet. Op Eén speel je nu eenmaal voor een ruimer publiek", aldus Lieven Van Gils. "Al ga ik mezelf niet anders voordoen dan ik ben. De focus zal altijd wel op het gesprek blijven liggen."

Olivier Goris, netmanager van Eén, licht toe: "Een goed gesprek op basis van de brede actualiteit én in een warme sfeer, dat wordt de essentie van de nieuwe talkshow". Een deel van de huidige Reyers laat-ploeg zal meewerken aan de nieuwe talkshow.

Reyers Laat stopt na dit voorjaar zoals al bekend was. Na de paasvakantie neemt Kathleen Cools de presentatie volledig op zich. Dit najaar is voor Kathleen op het scherm een nieuwe rol weggelegd bij het vernieuwde Canvas.
 
Vanaf 30 maart wordt het derde en laatste seizoen van "Café Corsari" uitgezonden op Eén. De talkshow loopt nog tot deze zomer. Freek Braeckman en Tomas De Soete blijven uiteraard Eén- en VRT-gezichten.

12-03-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens haalt uit: "Zo lelijk en nog commentaar geven, dat snap ik niet"

Kirsten Janssens haalt uit: "Zo lelijk en nog commentaar geven, dat snap ik niet"

http://oi61.tinypic.com/21j4tnd.jpg

Een heel bitse Facebookoorlog tussen Kirsten Janssens, uit The Sky Is The Limit, en een tv-kijker werd gisteren openbaar gemaakt. De vrouw plaatste de privéberichten tussen haar en Kirsten, waarin die heel scherp uithaalt, online. Kirsten kan er niet om lachen: "Die vrouw is gek en valt ons al een tijdje lastig", klinkt het.

De vrouw postte gisteren het onderstaande bericht op verschillende plekken online, onder meer op de Facebook van Kirsten zelf. In het bericht haalt Kirsten zwaar uit naar de dame, in nogal kleurrijk taalgebruik. Ze noemt de vrouw onder meer 'dik, lelijk en dom'. "Vals... Brrrrr. Rillingen krijgen we van jou", staat er te lezen. "Zo lelijk en toch commentaar geven op anderen, dat snap ik nu echt niet..." En daar blijft het niet bij: "Jij woont waarschijnlijk in een rijhuis, heel lelijk zonder tuin", raast ze verder.

Kirsten, de (ex?)-vrouw van Jan Kriekels, is alvast niet gediend met de posts van de dame. "Die vrouw stalkt ons al een tijdje", reageert ze. "Ze stuurt hatelijke berichten, waarin ze ons uitmaakt voor schooiers, en dat we in de gevangenis horen. Ze noemt mij een hoer en Jan een gorilla." Spijt heeft ze niet van haar grove taal. "Dat is wel mijn man, he. Als je zo'n grove berichten stuurt, kan je na een tijdje toch wel verwachten dat ik ook eens uithaal. Ze moet ons met rust laten."

Volgens Kirsten is de dame er enkel op uit om beroemd te worden. "Ze wil nu gewoon in de pers komen met die berichten. Ik heb al van veel mensen gehoord dat ze niet helemaal goed bij haar hoofd is. Ze raden me aan om klacht in te dienen, maar ik wil met die vrouw niets meer te maken hebben."

Zowel Kirsten als de vrouw hebben de berichten intussen verwijderd. De andere dame was niet bereikbaar voor commentaar.

12-03-2015 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit bizarre product gebruikt Harry Styles tegen puistjes

Dit bizarre product gebruikt Harry Styles tegen puistjes

http://oi57.tinypic.com/f230ux.jpg

Als lid van de populairste boysband van het moment, moet je natuurlijk altijd goed voor de dag komen. Dermatoloog Louise Deschamps vertelde aan Grazia dat de One Direction-zanger Harry Styles vaste klant is in haar salon. Hij zou vooral fan zijn van de gezichtsbehandeling van (we kid you not) schapenplacenta...

Harry Styles ziet er altijd uit om door een ringetje te halen, en ook zijn huid oogt steevast gezond en fris ondanks de vele vliegtuigreizen en korte nachten. Dermatoloog Louise Deschamps behandelt wel meerdere beroemdheden in haar schoonheidssalon, maar Harry kiest voor de meest speciale facial.

Gezonde en jonge huid
"Harry komt hier heel vaak langs, omdat hij tijdens het touren zoveel make-up moet dragen waardoor zijn huid altijd volledig verstopt zit", aldus Deschamps aan Grazia. "Hij kiest altijd voor de behandeling van schapenplacenta, want die zorgt voor een gezonde en jonge huid en helpt tegen jeugdpuistjes."

Natuurlijke botox
Onderzoek heeft inderdaad uitgewezen dat de placenta van zoogdieren, stamcellen bevatten die rijk zijn aan groeistimulerende stoffen en antioxidanten die de huid kunnen penetreren. Vooral het hormoon oestradiol, een vorm van oestrogeen, trekt gemakkelijk de huid in en wordt wel eens omschreven als de natuurlijke botox. Het werkt dus écht, maar we ziens onszelf nog niet in hordes naar de dichtstbijzijnde schoonheidsspecialist rennen (wegens vies).

12-03-2015 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna maakt luchthaven New York onveilig in pluchen slippers

Rihanna maakt luchthaven New York onveilig in pluchen slippers

http://oi57.tinypic.com/1oqb1u.jpg

Na een bezoek aan de modeweek in Parijs, keerde Rihanna gisteren terug naar New York. En dat deed de superster in een wel érg bijzondere outfit.

RiRi zag er erg casual uit in haar boyfriend jeans, los T-shirt en warme jas, maar het waren haar pluchen pantoffels die het meest in het oog sprongen. Die zagen er héél erg comfortabel uit, maar wij hopen stiekem toch dat ze geen trend worden ...

12-03-2015 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showbizz Barts natuurlijke haar? Dat ziet er zo uit

Showbizz Barts natuurlijke haar? Dat ziet er zo uit

http://oi60.tinypic.com/2ujm6f7.jpg

Nu kennen we Bart Verbeeck als de televisie- en radiopresentator met de steile, blonde haren. In de jaren 90 zag hij er helemaal anders uit met zijn krullenkop, zo onthulde Showbizz Bart vandaag op Instagram.

Bart deelde deze jeugdfoto's in het kader van Q-musics top 500 van de 90's. Deze week word je getrakteerd 500 beste hits uit dat decennium. Hij is overigens niet de enige presentator die foto's uit het verleden heeft opgediept. Sven Ornelis deelde eerder al zijn bijzondere retrokapsel via social media.

12-03-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Gert Verhulst maar kort lacht bij voorstelling van nieuw waterpark

Waarom Gert Verhulst maar kort lacht bij voorstelling van nieuw waterpark

http://oi61.tinypic.com/2n1ywpk.jpg

Na pretparken in België, Nederland en Duitsland opent eind deze maand Plopsaqua, het eerste waterpark van de kinderpretfabriek, in De Panne. Wij kregen een exclusieve rondleiding in de natte droom van CEO Gert Verhulst.

Wat gepland stond als een 'verkenning op het droge' eindigde in kletsnatte zwemshort. Na Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park Pfalz opent met Plopsaqua al het zesde Studio 100-pretpark in 15 jaar de deuren. Het grenst aan Plopsaland en moet ervoor zorgen dat het park 365 dagen per jaar geopend kan zijn.  

Op zondag 22 maart gaat het park officieel open voor het grote publiek. "Hier", wijst Gert naar het nabijgelegen Stormbad, "breekt vier keer per dag een onweer los, met behulp van een regengordijn van 50 vierkante meter en donder- en bliksemeffecten. Met een draai aan de volumeknop kunnen we hier en daar wel bijsturen, mocht het te angstaanjagend worden voor de kleinsten." Al moeten we de jeugd niet onderschatten, vindt Gert. Eén van de 'hoogtepunten' van Plopsaqua is de Sky Drop, een waterglijbaan op 19 meter - de hoogste van België. "Je stapt in een cabine, onder je voeten klapt een luik open en vervolgens val je in de glijbaan loodrecht naar beneden. Kinderen vanaf 1,40 m mogen er al in. Of ik het zelf aandurf? Ik ben een waterrat, maar wel één met hoogtevrees... Al zijn dit soort attracties wel noodzakelijk. Kinderen die nog te klein zijn of niet durven, hebben dan letterlijk iets om naartoe te groeien."

12-03-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maar liefst drie nieuwe 'Star Wars'-films op komst

Maar liefst drie nieuwe 'Star Wars'-films op komst

http://oi57.tinypic.com/16as76h.jpg

Disney maakte vandaag nieuws bekend omtrent de filmreeks 'Star Wars' en bevestigt dat we de komende drie jaar elk jaar een nieuwe 'Star Wars' in de bioscoop krijgen. Eén ervan wordt de spinoff 'Rogue One', met Felicity Jones in de hoofdrol.

'Star Wars: Episode VIII' komt op 26 mei 2017 uit. De film zal geregisseerd worden door Rian Johnson, die eerder al afleveringen van 'Breaking Bad' en 'Looper' voor zijn rekening nam.
 
'Star Wars: The Force Awakens' of de zevende episode komt op 18 december dit jaar uit. Tussen beide films wordt volgend jaar, op 16 december 2016, de spinoff 'Rogue One' verwacht. 'Star Wars: Episode VIII' wordt geschreven en geregisseerd door Rian Johnson.

Vannamiddag maakte Walt Disney-CEO Bob Iger het nieuws bekend tijdens de jaarlijkse vergadering van Disney-aandeelhouders in San Francisco.

'Rogue One' zal geregisseerd worden door Gareth Edwards ('Godzilla'), Chris Weitz ('Cinderella', 'About a Boy') schrijft het script.

"Dat wordt de eerste film in een reeks avonturen waarmee we de personages en gebeurtenissen exploreren die buiten de kern van de Star Wars-saga vallen", zo stelt Disney. De opnames voor 'Rogue One' beginnen deze zomer in Londen. Bijgevolg komen er zowel in 2015, 2016 en 2017 nieuwe Star Wars-films in de zalen. "Here's where the fun begins", om het met Han Solo te zeggen.

12-03-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe One Direction snuift coke en sekst erop los

Nieuwe One Direction snuift coke en sekst erop los

http://oi60.tinypic.com/2v3q0kz.jpg

Maak kennis met de nieuwste obsessie van tienermeisjes wereldwijd: Stereo Kicks. Met drugsschandalen, geruchten over tienerzwangerschappen en sexy Snapchats zijn de jongen(tje)s echter allesbehalve een typisch boysband.

Een halfjaar geleden schreven de 8 Britse leden van Stereo Kicks - Reece (16), Charlie (15), Chris (19), Casey (19), Jake (20), James (18), Barclay (19) en Tom (21) - zich afzonderlijk in voor de talentenjacht X Factor. Ze werden al snel samengevoegd, vlogen in de achtste week uit de wedstrijd maar zijn ondertussen wel gigantisch populair bij tienermeisjes over heel de wereld.

Niets nieuw
De massahysterie die Stereo Kicks overspoelt, is natuurlijk geen nieuw fenomeen. Vroeger waren er boysbands zoals de Backstreet Boys en Westlife en tegenwoordig krijgen de jongens van One Direction alle aandacht (en onderbroeken) van tienermeisjes over zich heen. Stereo Kicks heeft ondertussen een al net zo trouwe schare fans (ze noemen zichzelf Stereo Kicks Army) opgebouwd, die hen overal volgen.

Slechte reputatie
Het enige grote verschil met andere Boysbands in de slechte reputatie van de jongens en het feit dat ze daar zonder gêne voor uitkomen. Er zijn drugsschandalen, geruchten over tienerzwangerschappen en via Snapchat sturen ze sexy foto's naar hun fans. Jake vertelde onlangs nog aan i-D Magazine dat ze zich niet gaan censureren of anders voordoen dan ze echt zijn. We zijn benieuwd hoe dit afloopt.

12-03-2015 om 09:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende track Jimi Hendrix online gezet

Onbekende track Jimi Hendrix online gezet

http://oi62.tinypic.com/i3f5sl.jpg

Deze week is een nog niet eerder verschenen instrumentale track van Jimi Hendrix uit 1965 online gezet. Het instrumentale nummer, Station Break, staat op het album 'You Can't Use My Name: The RSVO/PPX Sessions', met opnamen die Hendrix vóór zijn doorbraak als soloartiest maakte, toen hij in de begeleidingsband The Squiers van de New Yorkse r&b-zanger Curtis Knight speelde. De plaat verschijnt op 24 maart.

Talloze opnamen van Hendrix met Curtis Knight en The Squiers zijn, nadat de gitarist in 1967 doorbrak met zijn Jimi Hendrix Experience, illegaal als 'bootleg' op de markt gebracht. Over de rechten daarvan is jarenlang gediscussieerd, maar die zijn sinds een jaar of tien formeel in het bezit van de erven Hendrix. Zij hebben producer Eddie Kramer, die in de jaren zestig al met de gitarist werkte en ook een belangrijk deel van zijn muzikale nalatenschap verzorgde, gevraagd om een selectie van de opnamen met Knight en The Squiers geluidstechnisch 'op te poetsen' en opnieuw te mixen.

Het resultaat is een album met veertien tracks uit de periode van 1965 tot 1967. Daarop het tot dusverre onbekende 'Station Break' en enkele van de vroegste eigen composities van de gitarist, waaronder Hornet's Nest en Knock Yourself Out (Flying On Instruments). In 1967 zei Hendrix over zijn tijd bij Knight: ''Ik was een begeleidingsmuzikant. Ik werd altijd wat op de achtergrond gehouden, maar ik dacht voortdurend aan wat ik eigenlijk zou willen.''

11-03-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cijfers liegen niet: zo gezond zijn de rekeningen van 'The Sky Is The Limit'-deelnemers

Cijfers liegen niet: zo gezond zijn de rekeningen van 'The Sky Is The Limit'-deelnemers

http://oi62.tinypic.com/153tlhv.jpg

In het VIER-programma 'The Sky Is The Limit' gooien ze met geld en dure spullen, maar hoeveel geld hebben de deelnemers eigenlijk écht op hun conto staan? TV Familie sloeg aan het rekenen en ontdekte dat niet alle bankrekeningen even gezond zijn.

Willy Naessens komt als grote overwinnaar uit de bus, met een eigen persoonlijk vermogen van meer dan 60 miljoen euro in 2013. Volgens de financieel expert van TV Familie zijn de cijfers van zijn bedrijven ronduit indrukwekkend. Inge van Kempenade zou dan weer zo'n 20 miljoen euro bezitten, ook al maakte haar bedrijf vorig jaar verlies. Jan Kriekels boert ook helemaal niet slecht, met een persoonlijk vermogen van meer dan 4,3 miljoen euro. Zijn bedrijf Jaga is zeker tientallen miljoenen waard, en dat zijn dan nog enkel de Belgische cijfers. Jaga is bijvoorbeeld ook erg populair in Rusland.

Michel Van den Brande moet volgens de experts meer op zijn tellen passen. Zijn bedrijf lijdt erg onder de moordende concurrentie en hij heeft zijn volledige kapitaal in Kontrimo gestoken. Toch maakte hij in 2013 winst en zou zelf meer dan 280.000 euro bezitten.

Harry & Olga hebben het dan een stuk moeilijker: hun bankrekening duikt diep in het rood. Hun eigen vermogen zou op -57.180,71 euro staan. Harry zelf vindt dat de cijfers een vertekend beeld geven, omdat hij nog andere bedrijven heeft. Maar volgens TV Familie is hij in België nauwelijks winstgevend. "Het zou ons niet verbazen moest de fiscus hem eens onder de loep nemen", klinkt het.

11-03-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC: "Al 400.000 mensen willen Top Gear terug op de BBC"

BBC: "Al 400.000 mensen willen Top Gear terug op de BBC"

http://oi62.tinypic.com/11vsj5t.jpg

Al 400.000 mensen ondertekenden de petitie om Top Gear terug te krijgen op de BBC, zo schrijft - euh - de BBC, op zijn nieuwssite.

Zondag is Top Gear-dag in Engeland. Dan zendt de BBC wekelijks nieuwe afleveringen uit van de avonturen van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Maar niet komende zondag. En wellicht ook de weken daarna niet. Een ruzie tussen Clarkson en een producent blijkt voor de Britse openbare omroep de druppel die de emmer deed overlopen, na een reeks conflicten met de controversiële presentator. En dus wordt de reeks voor onbepaalde tijd geschrapt.

Een groep fans begon meteen een online-petitie. Tegen de middag verzamelde die al 250.000 handtekeningen. En nu zijn er daar nog eens 150.000 bijgekomen. "Meer dan 400.000 fans ondertekenden ondertussen de petitie", zo staat er geblokletterd op, jawel, de nieuwssite van de BBC.

De presentatoren zijn trouwens zelf al de hele dag aan het lachen met de schorsing. Op het sociale netwerk Twitter sturen Clarkson, Hammond en May grappige tweets erover de wereld in. En Clarksons dochter schreef: "Oh God, BBC please take him back... He's started cooking..." Die tweet werd al meer dan 3.200 keer geretweet.

11-03-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe look voor Renee Zellweger (en ze lijkt weer op Bridget Jones)

Nieuwe look voor Renee Zellweger (en ze lijkt weer op Bridget Jones)

http://oi62.tinypic.com/nlvmdh.jpg

Toen Renee Zellweger in oktober op de rode loper van de ELLE Women in Hollywood Awards in Los Angeles verscheen, stond de hele wereld in rep en roer omwille van haar 'nieuwe' gezicht. Gisteren debuteerde de actrice in Parijs alweer een nieuwe look ... en ze lijkt weer iets harder op Bridget Jones!

Renee trok gisteren in Parijs naar de modeshow van Miu Miu en zag er gezond, stralend én naturel uit. En of het nu aan de froefroe ligt of niet: de actrice lijkt weer op haar meest beroemde personage Bridget Jones.

In oktober kreeg Zellweger bakken kritiek over zich heen omdat ze volgens sommigen véél te ver was gegaan met plastische chirurgie. "Ik ben blij dat mensen zien dat ik veranderd ben", reageerde ze toen. "Mijn leven is helemaal veranderd en ik ben veel gelukkiger. Het is alleen maar positief dat dat ook te zien is aan mijn uiterlijk."

11-03-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superfan zet lichaam vol Rihanna-tatoeages

Superfan zet lichaam vol Rihanna-tatoeages

http://oi59.tinypic.com/2rogltz.jpg

Je hebt fans die ver gaan voor hun idool en dan heb je Sarah Ridge. De 23-jarige Britse is zo gek op Rihanna dat ze maar liefst 14 tatoeages van de zangeres op haar lijf heeft staan.

Naast 7 tatoeages van haar gezicht, heeft Ridge ook nog 7 tattoos die op een andere manier iets met Rihanna te maken hebben, gaande van haar naam tot een kopie van de godin Isis die de zangeres op haar middenrif heeft staan.

"Ik hou al tien jaar van Rihanna en ik zal eeuwig van haar blijven houden", aldus Ridge tegen de Britse krant Daily Star. "Sommige mensen zeggen dat ik mijn lichaam geruïneerd heb, maar daar moet ik alleen maar om lachen. Rihanna's gezicht is prachtig, en haar afbeelding op mijn lichaam maakt het alleen maar mooier."

Potentiële lovers
Haar eerste Rihanna-tatoeage, een tekening van de zangeres die haar middelvinger opsteekt, liet Sarah zetten in 2012. "Mijn moeder zei me dat ik er goed over moest nadenken, maar niemand kon me tegenhouden."

Ondertussen spendeerde Ridge al meer dan 2.000 pond of zo'n 3.000 euro aan haar tatoeages en is ze aan het sparen voor nummer 15.

Of ze niet bang is dat potentiële lovers op haar zullen afknappen door al die tattoos? "Sommige jongens zullen me inderdaad niet meer willen daten, maar om eerlijk te zijn ben ik alleen maar geïnteresseerd in mannen die ook fan zijn van Rihanna."

11-03-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lanceert Muse nieuw artwork in ons land

Zo lanceert Muse nieuw artwork in ons land

http://oi59.tinypic.com/2rogltz.jpg

De Britse groep Muse brengt met 'Drones' een nieuw album uit. Zoals we dat van hen gewend zijn, mag dat met het nodige bombast gebeuren.

Op de nieuwe Muse-plaat is het weliswaar nog even wachten - het album wordt pas op 5 juni officieel op de wereld losgelaten - maar de marketingafdeling mocht vandaag al even stunten.

Het artwork van 'Drones' werd op verschillende plaatsen in ons land op gebouwen geprojecteerd. De albumcover is van de hand van Matt Mahurin, een 56-jarige Amerikaanse illustrator, kunstenaar en fotograaf. Mahurins werkte al voor bands als U2, REM en Metallica, en nu dus ook voor Muse.

11-03-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plagiaat in popmuziek: deze 'zondaars' deden het Pharrell Williams voor

Plagiaat in popmuziek: deze 'zondaars' deden het Pharrell Williams voor

http://oi59.tinypic.com/3178ktt.jpg

Robin Thicke en Pharrell Williams zijn de erfgenamen van Marvin Gaye een kleine 7 miljoen euro verschuldigd. Een rechter heeft beslist dat hun megahit 'Blurred Lines' te veel gelijkenissen vertoont met 'Got To Give it Up' van Marvin Gaye. Plagiaat dus. Diefstal én een teken van creatieve luiheid volgens velen. Een beproefde praktijk die nooit voor een rechter zou mogen komen volgens anderen. Pharell (Robin Thicke schreef niet mee aan het nummer) is heus niet de eerste die er zich aan bezondigt.

Radiohead met 'Creep'

Albert Hammond en Mike Hazlewood, die de hit 'The Air That I Breathe' voor The Hollies schreven, sleepten Radiohead voor de rechter. Met succes. De melodie en het ritme van 'Creep' hadden ze gejat. Oordeel zelf.

11-03-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!