Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huilende Zayn Malik smeekte mama om advies: "Volg je hart, jongen"

Huilende Zayn Malik smeekte mama om advies: "Volg je hart, jongen"

http://oi59.tinypic.com/2mguwdi.jpg

Zayn Malik (22) liet zich leiden door het advies van zijn moeder toen hij vorige week uit hitformatie One Direction stapte. Malik huilde volgens The Mirror tijdens de lange telefoontjes met zijn moeder. Die zou hem uiteindelijk hebben gezegd: "Je hebt ons trots gemaakt, volg nu maar je hart".

Malik had eerder al meetings met advocaten, platenbazen en boekhouders over zijn wens om uit 1D te stappen. Maar uiteindelijk was het naar verluidt zijn moeder Trisha die hem over de schreef trok.

Concertpromotor op Ibiza
Volgens Sunday People heeft Malik al nieuwe plannen in de muziekbusiness en wil hij concertpromotor worden op Ibiza.

"Zayn is heel close met zijn moeder. Zij is altijd al zijn toetssteen geweest en hij heeft veel respect voor haar", aldus een bron. "Zij en zijn vader yaser hadden weinig geld om Zayn en zijn drie zussen op te voeden maar het gezin had nooit iets tekort. Dat heeft hem doen inzien dat geluk belangrijker is dan roem en fortuin".

Enorm trots
"Nu heeft hij het fortuin en hoeft hij de roem niet meer. Dat heeft Trisha hem duidelijk gemaakt. Ze zei hem ook dat de familie enorm trots is op hem en dat hij hen niet zou teleurstellen mocht hij beslissen ermee te stoppen. Dat heeft voor hem de doorslag gegeven. Had zijn moeder hem gezegd dat hij bij de band moest blijven, had hij dat gedaan".

Malik plant in de toekomst te pendelen tussen Londen en Ibiza. Daar wil hij achter de schermen gaan werken. "Ik zou liever hebben dat men enkele keren per jaar een foto van me neemt dan honderden keren per dag", zou hij aan een vriend hebben toevertrouwd.

Anderhalf jaar geleden kocht Malik voor zijn ouders een huis van 380.000 euro in het Engelse Bradford. Twee jaar geleden won zijn moeder een Inspirational Women Award voor de rol die ze speelde in de carrière van haar zoon.

29-03-2015 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met een jurk van ¤ 5 naar een Hollywoodpremière: Eva Mendes deed het

Met een jurk van € 5 naar een Hollywoodpremière: Eva Mendes deed het

http://oi61.tinypic.com/r8bls3.jpg

Ze mag dan wel een Hollywoodactrice zijn die haar bankrekening regelmatig goed ziet aanspekken, in 2011 gedroeg actrice Eva Mendes (41) zich als een dame van eenvoudige komaf. Op de première van The Others in 2011 verscheen ze op de rode loper met een jurkje van 6 dollar (!), ongeveer 5,5 euro.

Het is geen goedkope roddel, want de gevierde actrice deed zelf de bekentenis van het goedkope jurkje op Instagram een paar dagen geleden:

"Mijn eerste collectie bij NY & Company doet me terugdenken aan mijn eerste rode loper. Ik deed toen zelf mijn eigen haar en make-up, en droeg een kleedje van 6 dollar van Goodwill. Ik heb altijd van koopjes gehouden. Leve tweedehandswinkels!"

29-03-2015 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechelaar vervangt Heistenaar in 'Foute Vrienden'

Mechelaar vervangt Heistenaar in 'Foute Vrienden'

http://oi61.tinypic.com/24wbvas.jpg

Vanaf 1 april kunnen liefhebbers hun 'Foute Vrienden' ook op groot scherm aan het werk zien. Steven Goegebeur uit Heist-op-den-Berg is wel de grote afwezige, Mechelaar Christophe Stienlet is vervangend slachtoffer van dienst en zal ook in seizoen drie van de reeks op 2BE aantreden.

Al twee seizoenen dagen foute vrienden Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf, Thomas Smith en Steven Goegebeur elkaar op 2BE uit met de meest gênante opdrachten. De laatste wist aan de opnames van de film te ontsnappen. "Agendaproblemen", verklaart hij. "Ik was volop bezig met de voorbereiding van mijn tweede show en het schrijven van een boek. Ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ik heb met 'Foute vrienden' twee fantastische jaren beleefd, maar ik heb het niet echt gemist." Kun je dat missen? Hij vond zichzelf wel eens met zijn neus haast in het achterwerk van Jeron - iets wat Steven zijn meeste genante moment noemt. "Ik wens Christophe, een fantastische kerel, evenveel plezier", zegt hij lachend. Stienlet sleept zijn verleden als Bartje van Schuif Af mee. "Maar ik doe niet mee om daar vanaf te geraken." Hij was al eerder betrokken bij de brainstormsessies voor het programma. "Ik wist dus waaraan in begon. Hoewel, ik ben er echt in gesmeten. Ik moest naar een bepaalde plek gaan met een valies kleren. Toen ik daar aankwam, bleken de opnames al gestart."

In de film gaan de foute vrienden op vakantie met een camper. Ze geven zich uit als straatartiest in Parijs, als sommelier in een kasteel en halen hun beste versiertrucs boven in Barcelona. De makers maken zich sterk dat de film nog groter, harder, exotischer en gênanter is dan de tv-reeks. "Bij mijn eerste opdracht in Parijs heb ik echt de klik moeten maken. 'Ik ga dit gewoon doen zonder vragen te stellen.'" In details treden wil Christophe niet om niet te veel te verraden. "Maar ze hebben mij niet gespaard." Utopolis Mechelen organiseert op 31 maart een avant-première tijdens een 'Men's Night' met pintjes en hotdogs aan 1 euro. Jeron, Begijn, Thomas en Christophe zullen vanaf 19.45 uur aanwezig zijn om de film in te leiden. 2BE werkt aan een derde reeks. Ook dan zal Stienlet de plaats innemen van Goegebeur.

28-03-2015 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is ie: het nieuwe lief van Taylor Swift

Hier is ie: het nieuwe lief van Taylor Swift

http://oi61.tinypic.com/10z6bmt.jpg

De geruchten dat Taylor Swift weer een nieuwe man aan de haak heeft geslagen, lijken te kloppen. Op foto's in handen van entertainmentwebsite TMZ is te zien hoe de popzangeres zoent met dj Calvin Harris.

De twee hebben het erg gezellig tijdens een concert van countryzanger Kenny Chesney in Nashville, waar ze samen in het publiek staan. Ook is te zien dat het koppel elkaars hand vasthoudt en zijn er foto's van Calvin die zijn arm om Taylor slaat en Taylor die op schoot bij Calvin zit.

Woensdag werden de twee al samen gespot toen ze samen boodschappen aan het doen waren. Naast haar muziek staat Taylor ook bekend om haar beroemde exen, onder wie Harry Styles, Zac Efron, Jake Gyllenhaal en John Mayer. Calvin had eerder een relatie met zangeres Rita Ora.

28-03-2015 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn vrouw kan weer lachen: quizkandidaat nam serieus risico maar wint miljoen

Zijn vrouw kan weer lachen: quizkandidaat nam serieus risico maar wint miljoen

http://oi62.tinypic.com/2usv910.jpg

Het lachen verging Jenny, de vrouw van quizkandidaat Andrew Skarbek, toen hij in de vorige aflevering van 'Million Dollar Minute' 766.000 dollar aan zijn neus liet voorbijgaan. Skarbek nam het risico om alles kwijt te spelen in de hoop 1.016.000 Australische dollar (725.000 euro) binnen te rijven. Tegen de afspraak met zijn vrouw in. Dubbele gok dus. Maar het werd een historische aflevering.

Skarbek, een 47-jarige Aussie uit Melbourne, overwon kanker maar bleef daardoor met een schuldenberg van 50.000 AUD zitten. Toch cashte hij vorige keer niet het mooie bedrag van 766.000 dollar (545.000 euro), dat hij zó mee naar huis mocht nemen. Hij koos ervoor om verder te spelen, tot grote ergernis van zijn wederhelft.

"In welk jaar vertrok de Burke en Wills-expeditie uit Melbourne?" Dat was de vraag van 1 miljoen. Letterlijk. Skarbek ging voor 1860 en daar deed hij goed aan. In 23 afleveringen versloeg hij 46 tegenstanders en beantwoordde hij 589 vragen correct. Zijn winst is meteen het grootste bedrag dat ooit op de Australische televisie gewonnen werd.

De kersverse miljonair hield het niet droog, na zijn laatste antwoord. Skarbek is 19 jaar getrouwd met Jenny en het koppel gaat nu voor het eerst samen een huis kopen. De Million Dollar Minute-winnaar is van plan zijn job op te geven en zijn 78-jarige moeder naar haar geboorteland Polen te vliegen. In business class, dat spreekt. En natuurlijk wil hij ook zijn medische schulden afbetalen. Dankzij die tweede kans die hij in het leven kreeg, wil hij ook geld aan goede doelen schenken.

"Million Dollar Minute heeft ons gered", zegt hij. "Ik ben in shock... Ik kan niet geloven dat dit écht is."

28-03-2015 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince aangeklaagd voor wegkapen 'Voice'-kandidate

Prince aangeklaagd voor wegkapen 'Voice'-kandidate

http://oi60.tinypic.com/352qhzo.jpg

Prince zou een artieste hebben weggekaapt bij de producer die Lady Gaga ontdekte. Haar platenfirma en de producer slepen De Kleine Purperen voor de rechter.

Zangeres Judith Hill liep in 2013 in de kijker als kandidate in 'The Voice'. Zowel platenfirma Sony als producer Jolene Cherry, de ontdekker van Lady Gaga, toonden interesse in haar. Beide partijen sloegen de handen in elkaar en beweren nu dat ze een exclusieve opnamedeal sloten met Hill.

Enkele maanden geleden vingen Sony en Cherry geruchten op dat Hill een ontmoeting plande met Prince, met het oog op een opnamesessie. Ze vroeger haar naar verluidt eerder deze maand dat plan op te bergen. Maar intussen hadden zij en Prince al een volledig album opgenomen met elf songs.

Al twee jaar toerde Hill, maar een debuutalbum was er nog niet. Dat veranderde eergisteren, toen Ticketmaster een mail uitstuurde naar haar gebruikers met het onwaarschijnlijke 'A Note From Prince' als onderwerp. Die schreef:

"Sorry 2 bother U.
Just wanted 2 send U this baby picture of Judith Hill with Her 1st piano.
Loox like her parents, who r also musicians- had a plan. Well, that plan succeeded.
This is Judith Hill's debut album BACK IN TIME.
Please spend some time with this music and then share it with someone U love".

Het album werd eerder deze week als gratis download online (tot morgen) gezet. Sony en Cherry klagen Prince nu aan. Ze eisen niet alleen een reguliere schadevergoeding, maar ook een strafvergoeding wegens het ontduiken van hun contract met Hill.

28-03-2015 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis van 'Sopranos'-actrice afgebrand na explosie

Huis van 'Sopranos'-actrice afgebrand na explosie

http://oi58.tinypic.com/2rgj2n7.jpg

Het appartement van Drea de Matteo in New York is donderdag afgebrand na een grote explosie in een nabijgelegen pand. Dat laat de 'Sopranos'-ster weten via Instagram.

Door de explosie in Manhattan zijn volgens Amerikaanse media zeker 19 mensen gewond geraakt. Meerdere gebouwen gingen in vlammen op, ondanks de inspanningen van honderden brandweermannen.

Van het appartement van Drea is ook niets meer over. "Waar mijn huis de afgelopen 22 jaar stond, zit nu alleen nog een gat. RIP 123 2nd Avenue", schrijft de 43-jarige actrice bij een foto van de ravage.

De Matteo kreeg in 2004 een Emmy voor haar rol van Adriana in de dramaserie 'The Sopranos'. Ze was verder onder meer te zien in 'Desperate Housewives', 'Sons of Anarchy' en de 'Friends'-spinoff 'Joey'.

28-03-2015 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet de horrorversie van de Teletubbies eruit

Zo ziet de horrorversie van de Teletubbies eruit

http://oi59.tinypic.com/2m3p8yg.jpg

De Teletubbies kennen we als de vier vrolijke gekleurde figuren die vriendelijk zwaaien naar alles en iedereen dat op hun pad komt. Maar haal die vrolijke kleurtjes weg, zet er een ander muziekje onder en het viertal lijkt wel weggelopen uit een Ingmar Bergman-horrorfilm.

Waarschuwing: wie dit filmpje bekijkt zal voor altijd anders kijken naar de Teletubbies. Wie zijn onschuldige jeugdherinneringen onaangeroerd wil laten, past hier dus beter voor. 

Er circuleerde al een tijdje een zwart-witfoto van de Teletubbies op sociale media, een onheilspellende foto met als bovenschrift "De Teletubbies zien er beangstigend uit in zwart-wit". Dat inspireerde de Amerikaase YouTuber en muzikant Christopher Brown om de horrorversie van de Teletubbies te maken. Hij haalde de kleuren weg, en zette er een soundtrack van Joy Division onder. Het resultaat is een bevreemdend en - toegegeven - best wel beangstigend tafereel. We zouden zo'n creepy Teletubbie liever niet 's nachts op straat tegenkomen...

Christopher Brown inspireerde op zijn beurt dan weer YouTuber Martin Pribble, die nog een andere versie maakte op een zowaar nog akeliger nummer. Oordeel zelf wat jou de meeste stuipen op het lijf jaagt. En zorg er misschien even voor dat er geen kinderen meekijken, want dan staan wij niet in voor de gevolgen.

28-03-2015 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petitie tegen 'dj' Paris Hilton

Petitie tegen 'dj' Paris Hilton

http://oi58.tinypic.com/315btwz.jpg

Na de petitie tegen de komst van Kanye West naar het Engelse Glastonbury hebben festivalbezoekers de smaak te pakken. Inmiddels is er ook een handtekeningenactie gestart om Paris Hilton weg te krijgen van het grote Summerfest festival Winconsin. "Dit is een opgestoken middenvinger naar iedereen die een kaartje voor dit festival gekocht heeft."

"Jullie beweren een van de belangrijke festivals in Amerika te zijn en vervolgens boeken jullie iemand als Paris Hilton. Zij is een schande voor de dancemuziek en het schoolvoorbeeld van wat verwende beroemdheden gaan doen als ze zich vervelen," zo is te lezen in de petitie tegen de beroepsberoemdheid. 

Na een weinig succesvolle poging om een zangcarrière te beginnen, een jaar of tien geleden, stortte de societyster zich in 2013 op de draaitafels. Ook daarbij viel ze voor serieuze dansliefhebbers al snel door de mand, wat niet wegneemt dat de Franse jongerenzender NRJ haar in 2014 tot 'Beste vrouwelijke dj van de wereld' kroonde. In interviews heeft Hilton - tot hilariteit van velen - al gezegd tot de top-5 van de dancewereld te behoren.

Summerfest in het Henry Maier Festival Park in Milwaukee dat langer dan een week duurt en eind juni en begin juli plaatsvindt, is een van de grootste festivals van de Verenigde Staten. Op het programma staan dit jaar, naast Paris Hilton, onder meer Kings of Leon, Linkin Park, The Flaming Lips, "Weird Al" Yankovic, Jane's Addiction, Public Enemy, Santigold en Charles Bradley.

28-03-2015 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woow: de liefde spat van het scherm bij Kevin en Saléna!

Woow: de liefde spat van het scherm bij Kevin en Saléna!

http://oi60.tinypic.com/etb1c4.jpg

De strafste act van Belgium's Got Talent deze week? Dat waren deze Kevin en Saléna. De twee hebben sinds twee jaar een relatie. Ze leerden elkaar kennen tijdens een danscursus en sindsdien wijken ze geen seconde van elkaars zijde. Samen brengen ze een fusie van deze dansstijlen op het podium.

28-03-2015 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zayn Malik uit One Direction gezet?

Zayn Malik uit One Direction gezet?

http://oi62.tinypic.com/2j27tom.jpg

Het was niet alleen Zayn Malik zijn eigen keuze om te stoppen met One Direction. De zanger zou onder druk van het management hebben besloten om uit de band te stappen. Dat vertellen bronnen aan RadarOnline.

Volgens de insiders werd Malik een ultimatum gesteld: stoppen met drank en drugs of de band verlaten. "Zayns alcohol- en drugsgebruik werd op een gegeven moment een te groot probleem voor de groep", weet een bron. Daarom zou Zayn voor de keuze zijn gesteld. "Hij koos ervoor om niet af te kicken."

"Hij heeft veel kansen gekregen, maar het lukte hem gewoon niet", vervolgt de ingewijde. Toen de 22-jarige zanger vorige week besloot om de Aziatische tour van de band niet af te maken, was dit volgens de bron al 'het begin van het einde'.

"Het management stond erop dat hij een pauze inlaste, ze maakten zich te veel zorgen om zijn gezondheid. Het was op dat moment het beste voor hem."

In 2014 dook er een filmpje op waarin te zien was dat Zayn een joint rookte. Sindsdien gaan er regelmatig geruchten over het drugsgebruik en het feestgedrag van Zayn. Gisteren werd bekend dat Zayn niet langer deel uitmaakt van de populaire boyband. In een verklaring op de website van de groep staat dat Zayn kiest voor een leven buiten de spotlights.

27-03-2015 om 09:16 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
26-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fifty Shades'-regisseur doet niet mee aan vervolg

'Fifty Shades'-regisseur doet niet mee aan vervolg

http://oi60.tinypic.com/2dax7v4.jpg

'Fifty Shades of Grey'-regisseur Sam Taylor-Johnson gaat niet meewerken aan opvolgers van die film. Dat meldt Deadline.

"Het was een ongelooflijke ervaring om 'Fifty Shades of Grey' te regisseren en ben daarvoor erg dankbaar", zo laat Taylor-Johnson weten in een verklaring. "Ik heb er blijvende vriendschappen aan overgehouden met de medewerkers en vooral met Dakota en Jamie. Hoewel ik niet terugkom om de vervolgfilms te regisseren, wens ik iedereen die aan de slag gaat met deel twee en drie veel succes."

Eerder werd al gespeculeerd dat Taylor-Johnson waarschijnlijk niet mee zou werken aan de rest van de filmserie. Ze liet weten dat ze zich creatief beperkt voelde binnen de regels die ze van E.L. James, de schrijver van de bestseller, opgelegd kreeg.

Hoewel de verfilming van het beroemde boek door critici werd afgemaakt, haalde de film tot nu toe al meer dan een half miljard dollar op. Het is nog niet duidelijk wie het stokje van de regisseuse over gaat nemen voor de verfilming van het volgende deel van de erotische trilogie.

26-03-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DDT maakt veel slachtoffers in tweede Kampioenen-film

DDT maakt veel slachtoffers in tweede Kampioenen-film

http://oi62.tinypic.com/fyzbcl.jpg

Niet op woensdag 16 december, maar liefst zeven weken eerder, op woensdag 28 oktober, zal 'F.C. De Kampioenen 2: Jubilee Générale' in ons land in wereldpremière gaan. Filmverdeler Marc Punt wil absoluut de eerste kaskraker van het late najaar zijn en ontloopt op die manier onder meer een confrontatie met de 'Safety First'-film van Tim Van Aelst, die op 16 december in première zal gaan.

"Wij willen met de nieuwe Kampioenenfilm weer een groot publiek bereiken en liefst de 720.000 bezoekers van 'Kampioen Zijn Is Plezant' verbeteren", zo maakt Punt duidelijk. "Dat kan enkel indien we in alle cinemacomplexen maximale capaciteit - veel zalen tegelijkertijd -kunnen opeisen. Indien we pas in december in première zouden gaan, zou dat onmogelijk zijn. Naast 'Safety First', staan in december ook de nieuwe James Bond, de nieuwe 'Star Wars', de laatste 'Hunger Games' en een nieuwe Studio 100-film geprogrammeerd."

Jan Verheyen, die de film zal regisseren en gisteren naar Thailand vertrok om er filmlocaties voor het Oscar Crucke-luik van de film te gaan spotten, is gelukkig met de vervroegde wereldpremière.

Met de ondertitel 'Jubilee Générale' wordt de korte inhoud van de Kampioenenprent duidelijk gemaakt. Er wordt verwezen naar het 25-jarig bestaan van de voetbalploeg. De film begint met de vrijlating uit de gevangenis van DDT. Voorzitter Boma zal wat later het eerste slachtoffer worden van de gewezen garagist, die hem bij een spelletje kaart al zijn bezittingen afhandig maakt. Ook Doortje, de voormalige secretaresse van DDT, krijgt het aan de stok met de garagist. Gelijklopend wordt Oscar bij een sekte teruggevonden. Maar, zoals in elk Kampioenenverhaal, loopt ook deze film goed af.

26-03-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Pop-uprestaurant zit zonder chef

Mijn Pop-uprestaurant zit zonder chef

http://oi58.tinypic.com/s3euk5.jpg

'Ket', het Mijn Pop-uprestaurant in Brussel, zit zonder chef. Zolang er geen nieuwe chef wordt gevonden, zal Miguel zelf achter het fornuis staan. De opening op zaterdag komt niet in het gedrang.

Het restaurant op het Sint-Katelijneplein kreeg gisteren even de politie op bezoek. Die kwamen langs voor een controle en alles bleek in orde. Ook administratief loopt alles vlot. Maar bij het invullen van het personeelsbestand loopt het fout. Vorige zondag liet Miguel weten dat de zoektocht naar zaalpersoneel niet van de grond kwam en nu blijkt dat het pop-uprestaurant geen chef meer heeft.

"Het klopt dat de chef is opgestapt", zegt een woordvoerder bij VTM. "De man zag het uiteindelijk niet zitten met al die camera's rond hem. Miguel is echter zelf een kok en neemt ook plaats achter het fornuis. Er zijn ondertussen wel al gesprekken aan de gang met een nieuwe kandidaat. De lijst met medewerkers wordt stilaan ingevuld, waardoor de opening op zaterdag perfect kan verlopen."

Miguel en Liselotte voelden blijkbaar vorige zondag de bui al hangen tijdens de sollicitatieronde. In een gesprek met onze krant haalde de jonge kok al aan dat vele kandidaten afknapten op de druk van de mediabelangstelling en de constante aanwezigheid van de camera's.

Reservaties voor 'Ket' zijn mogelijk via www.vtm.be/mijn- pop-uprestaurant/brussel- reserveren

26-03-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier zijn Kim en haar decolleté weer

Hier zijn Kim en haar decolleté weer

http://oi62.tinypic.com/2hfjc3r.jpg

Veel mensen raken de onthullende selfies van Kim Kardashian stilaan beu, maar de ster zelf duidelijk nog niet. Gisteren pronkte de realityster met een naveldiep decolleté op Instagram.

Tussen een berg kleren besloot Kim haar passessie te vereeuwigen met een selfie van een prachtige rok met een lederen tailleband.

26-03-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overgebleven One Directioners danken hun fans voor de steun

Overgebleven One Directioners danken hun fans voor de steun

http://oi60.tinypic.com/s24hnn.jpg

De overgebleven leden van de boyband One Direction bedanken hun fans vandaag via Twitter voor de support na het vertrek van bandlid Zayn Malik. Ook beloven ze dat ze met z'n vieren er alles aan zullen doen om de groep voort te laten bestaan.

"Het zijn een paar hectische dagen geweest, maar weet dat we harder zullen werken dan ooit om jullie het beste album ever te geven", twittert Louis Tomlinson. Gevolgd door: "Jullie support is ongelofelijk. Dank jullie allemaal!"

Bandmaatje Liam Payne postte vanochtend vroeg: "Zo blij om in bed te liggen na 24 hele lange, vreemde uren."

Niall Horan zei 'de beste fans ter wereld' via de sociale media dat de steun na de gekke dagen heerlijk voelt en beloofde dat het vertrek van Zayn de achtergebleven One Directioners alleen maar motiveert de beste muziek te blijven maken. "Jullie verdienen het beste."

Harry Styles hield het kort. "Alle liefde, zoals altijd."

Ook geestelijk vader van de succesvolle groep Simon Cowell dankte de fans voor hun 'onwaarschijnlijke steun aan de jongens'. Hij voegde eraan toe: "Soms hangt kracht niet af van aantallen."

Zayn is stil op Twitter sinds hij vorige week voor het laatst reageerde met een post om geruchten dat hij zijn verloofde ontrouw is geweest, te ontkrachten.

Louis, Liam, Niall en Harry arriveerden vanochtend in Zuid-Afrika. Zaterdag en zondag treden ze op in Johannesburg en op 1 april in Kaapstad. Daarna vervolgen ze hun wereldtournee naar Europa en Noord-Amerika.

26-03-2015 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."J.Lo en Casper Smart weer bij elkaar"

"J.Lo en Casper Smart weer bij elkaar"

http://oi58.tinypic.com/2hnrjwl.jpg

Jennifer Lopez en haar ex Casper Smart zijn weer bij elkaar. Althans dat schrijft TMZ nadat de twee gisterenavond al zoenend op straat zijn gespot.

De twee werden afgelopen weken al vaker samen gezien. Maar de zangeres vertelde toen dat zij en Casper slechts vrienden zijn. TMZ heeft een foto van de twee, terwijl ze elkaar een kus geven, op de website staan. Jennifer en Casper, haar achtergronddanser, gingen in april uit elkaar. De twee waren toen ongeveer 2,5 jaar samen.

26-03-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We love Karen: het huis van BV's kan blijkbaar ook een zootje zijn

We love Karen: het huis van BV's kan blijkbaar ook een zootje zijn

http://oi57.tinypic.com/kewvf9.jpg

We worden met de week een grotere fan van Karen. Waar ze in de vorige afleveringen van Perfect op VIJF al bewees hoe spontaan en hilarisch ze is, deed ze ons gisteren lachen van herkenbaarheid omdat ook haar chaotische huis blijkbaar niet uit een ordelijke meubelcatalogus geplukt is. Opruimen en organiseren met Karen, dit waren de beste momenten.

Post sorteren
Struikelblok één: post sorteren en beantwoorden. Overal te vinden in Karens huis, maar brieven blijven onbeantwoord en rekeningen onbetaald. Karens zus, wél een georganiseerd administratietalent, komt een handje helpen. "Dit sturen ze dus nog altijd naar het verkeerde adres hé, ik word er onnozel van" roept Karen verontwaardigd. "Maar heb je al doorgegeven dat je verhuisd bent?" merkt haar zus op. "Euhm, ik weet dat niet..."

Hectische ochtenden
De ochtendrush is ook de hel voor Karen. Tijd inschatten kan ze écht niet, waardoor ze meestal ook te laat komt. Oefenen maar, met behulp van wekker Clockie waarvoor je uit bed moet om hem af te zetten. "Da's dus voor de rest van de dag slechtgezind rond te lopen hé," is Karens eerste reactie.

Pratende soep
De keuken van Karen is nog de grootste uitdaging. Om die op te ruimen roept ze K3-vriendin Kristel in, die haar zal helpen met afscheid nemen van verlepte bloemen en de soep van een paar dagen oud "die volgens mij zelfs al babbelt" eindelijk uit de weg te ruimen.

De handtas van Karen
De "wandelende EHBO-tas" van Karen kan ook wel eens een opruimbeurt gebruiken. Lege flacons, flessen water van 1,5 liter, allerhande pilletjes,... Al valt de selectie van wat er in mag blijven haar moeilijk.

Beloon jezelf
In de aanloop naar een perfect leven mag je jezelf ook af en toe belonen, heeft Karen geleerd. Met een ontspannende sessie pianospelen bijvoorbeeld, met een wel erg verrassende en hilarische climax.

26-03-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-03-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Karen altijd en overal te laat komt

Waarom Karen altijd en overal te laat komt

http://oi61.tinypic.com/28jwaop.jpg

Karens volgende stap in de queeste naar het perfecte leven? Organiseren. Iets waar ze zelf niet zo goed in is, want Karen komt altijd te laat. Om haar chronisch te laat komen te bestrijden (en haar leven dat tikje perfecter te maken) roept ze de hulp in van een professional: een time manager.

Files? Daar houdt de K3-zangeres geen rekening mee. En 5 minuten wachten bezorgt haar een paniekaanval omdat ze net zo goed haar afwasmachine had kunnen uitladen. En dus komt Karen maar gewoon te laat. Problem solved.

25-03-2015 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens bekent: "Ik had amper 5 euro om pap te kopen voor mijn zoontje"

Kirsten Janssens bekent: "Ik had amper 5 euro om pap te kopen voor mijn zoontje"

http://oi62.tinypic.com/wbc3kl.jpg

Een week na de hele rijhuis-hetze laat Kirsten Janssens weer van zich horen. In het weekblad TV Familie geeft de Limburgse aan dat ze wel degelijk beseft dat het leven niet voor iedereen even makkelijk is. Iets dat ze zelf al aan de levende lijve heeft ondervonden.

Nog geen halfuur nadat Kirsten online uithaalde, regende het al commentaar. En die waren lang niet allemaal bemoedigend. "Domme griet, ik woon in een rijhuis en ben gelukkig. Een leven zoals dat van jou zou ik niet willen", "Moest je niet samen zijn met Jan had je zoveel luxe niet!", en "Dat is geen reclame voor Jan, zo een vrouw." Het zijn maar enkele van de boze reacties die Kirsten over zich heen kreeg.

"Op mijn 14de woonde ik al alleen"
Daar schrok de Limburgse van, ze had de impact van het internet duidelijk onderschat. Al helemaal omdat Kirsten er zelf ook niet altijd even warmpjes bij zat. "Ik heb in internaten, weeshuizen en instellingen gezeten", vertelt ze aan TV Familie. "Op mijn 14de woonde ik al alleen. Ik weet echt wel hoe hard het leven kan zijn. Op een bepaald moment had ik nog maar 5 euro om pap voor mijn zoontje te kopen. En nu eten ze liever choco van de Aldi dan de echte. Mij moet je het leven niet meer leren kennen. Die vrouw wou maar één ding: in de spotlight staan. Wel, het is haar gelukt. Ik zou in de leer moeten gaan bij haar."

25-03-2015 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!