Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 zoekt publieksjury

K3 zoekt publieksjury

http://oi58.tinypic.com/2ib23iw.jpg

 K3 gaat een publieksjury inschakelen bij de zoektocht op televisie naar nieuwe zangeressen. De jury bestaat uit kinderen, moeders, vaders en grootouders die dit najaar met Karen, Kristel en Josje drie nieuwe K3-zangeressen uitkiezen.

"We vinden het super dat we bij de selecties hulp krijgen van een publieksjury'', zeggen de zangeressen van K3. "Het is erg belangrijk voor ons om te horen wat er leeft bij de kinderen, maar zeker ook bij de mama's, papa's en de grootouders. We hopen dat er heel wat mensen zijn die K3 net als wij een warm hart toedragen, en die ook hun mening willen laten horen. Ons publiek heeft voor ons altijd op de eerste plaats gestaan, dus hun stem is wel degelijk belangrijk voor ons."

Inschrijven voor de publieksjury kan tot en met 31 mei.

05-05-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.#Talkpay: zoveel verdienen deze celebs

#Talkpay: zoveel verdienen deze celebs

http://oi60.tinypic.com/2eq5qhc.jpg

De hashtag - #talkpay - is sinds gisteren trending op Twitter. Om de financiële ongelijkheid in de wereld aan te kaarten, tweeten mensen hun loon de wereld in. Celebs doen tot nog toe niet mee, maar wij wisten wel hun loon te achterhalen. Wat opvalt, is dat er inderdaad nog érg veel ongelijkheid in de wereld is.

#1 Beyoncé verdient 10,6 miljoen euro per maand
#2 Floyd Mayweather verdient 9,75 miljoen euro per maand
#3 Oprah Winfrey verdient maandelijks 7,5 miljoen euro
#4 Jay Z verdient 6,6 miljoen euro per maand
#5 LeBron James verdient maandelijks 6,6 miljoen
#6 Ellen DeGeneres verdient maandelijks 6,5 miljoen euro
#7 Dr Dre verdient maandelijks 5,75 miljoen euro
#8 Rihanna verdient 4,41 miljoen euro per maand
#9 Katy Perry verdient 3,6 miljoen euro per maand

De cijfers zijn gebaseerd op wat de sterren in 2014 verdienden en zijn afkomstig van Forbes.

05-05-2015 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes ontkracht vreemdgaan man met deze pikante foto

Doutzen Kroes ontkracht vreemdgaan man met deze pikante foto

http://oi57.tinypic.com/156yhk4.jpg

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes postte vandaag een behoorlijk pikante foto van zichzelf én haar man Sunnery James op Instagram. Hij wordt er al een tijdje van beschuldigd vreemd te gaan, maar die roddel lijken de twee nu voor eens en voor altijd te ontkrachten.

Dat Doutzen Kroes de geruchten over het vreemdgaan van haar man dj Sunnery James meer dan beu is, blijkt uit een foto die het topmodel vandaag heeft gepost op haar Instagram-account. Ze liggen samen zo goed als naakt in bed en ze zien er dolgelukkig uit. Gelukkig maar!

05-05-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling geeft fan die het niet meer ziet zitten het beste advies ooit

J.K. Rowling geeft fan die het niet meer ziet zitten het beste advies ooit

http://oi61.tinypic.com/25jjmnn.jpg

De auteur van de Harry Potterreeks heeft een fan getoond hoe mooi de wereld kan zijn. De Twittergebruiker BrocaesarTV zocht tijdens een donkere periode hulp bij J.K. Rowling.

BrocaesarTV vroeg via de soicaalnetwerksite Twitter aan de auteur: "Wat zou je zeggen aan iemand die de zin van het leven niet meer ziet en wil opgeven?"

Ze antwoordde niet alleen op de best mogelijke manier maar toont alle Twitteraars hoe gek en mooi de wereld kan zijn. Eerst toont ze de fan foto's van een prachtige sterrenhemel, een betoverende maan en een schattige luiaard. Om dan te besluiten met "de wereld barst van de wondermooie dingen die je nog niet gezien hebt. Geef nooit de kans op om deze dingen mee te maken."

04-05-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Franse film voor Veerle Baetens

Nieuwe Franse film voor Veerle Baetens

http://oi61.tinypic.com/25s3gyd.jpg

De Franse regisseur Dominik Moll heeft actrice Veerle Baetens gecast voor zijn nieuwe speelfilm, de existentiële komedie "Des nouvelles de la planète Mars". Sinds haar vertolking in "The Broken Circle Breakdown" is het de tweede keer dat Baetens een rol in een Franse speelfilm aangeboden krijgt.

Dominik Moll regisseerde eerder "Harry, un ami qui vous veut du bien" (2000) en "Lemming" (2005), films die in Cannes werden vertoond. Zijn nieuwe film draait rond Philippe Mars, een gescheiden vader en manager in een computerbedrijf. Hij voelt zich zowel gevangen in zijn dagelijkse routine als overweldigd door zijn directe omgeving.

Compleet geschift
Veerle Baetens vertolkt in "Des nouvelles de la planète Mars" een dierenactiviste met psychologische problemen. "Ik kan niets prijsgeven over het hoe of waarom mijn personage in het verhaal voorkomt", zegt Baetens. "Wat ik wel mag zeggen, is dat ze redelijk gestoord is. Ik denk dat de meeste films van Moll een compleet geschift universum creëren, maar toch aanvaard je dat en geloof je het op een of andere manier."

Sinds haar vertolking als Elise/Alabama in Felix van Groeningens "The Broken Circle Breakdown", die in Frankrijk bekroond werd met de César voor Beste Buitenlandse Film, zit Baetens' carrière in een stroomversnelling. Vorig jaar stond ze in Frankrijk al op de set van "Un début prometteur", de nieuwe film van Emma Luchini die later dit jaar uitkomt en waarin ze aan de zijde van Fabrice Luchini en Manu Payet de vrouwelijke hoofdrol vertolkt.

Baetens is dit najaar op vtm ook te zien in de internationale misdaadreeks "The Team" en speelt verder ook mee in Robin Pronts speelfilmdebuut "D'Ardennen" dat in maart 2016 in de zalen komt.

04-05-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe man in het leven van Josje Huisman

Dit is de nieuwe man in het leven van Josje Huisman

http://oi57.tinypic.com/w8s22w.jpg

K3-zangeres Josje Huisman (29) verklaarde vanmiddag eerst op Instagram dat ze een nieuwe liefde had gevonden. Een tweede post maakt nu duidelijk dat het niet om een echte liefdesrelatie gaat, maar dat ze in een nieuwe Nederlandse musical "Wicky de Viking" het liefje zal spelen van viking Sven.

"Waar het hart vol van is stroomt de mond van over," klonk het vanmiddag eerst bij Josje op Instagram. "Daarom wil ik bij deze met jullie delen dat er een nieuwe man in mijn leven is! (Ok, en omdat ik de boekjes graag voor ben) Hihihi #happy"
Een boodschap die de fans alvast nieuwsgierig maakte naar wie die nieuwe liefde toch zou kunnen zijn.

Maar wie hoopte op een nieuwe romance in showbizzland komt nu bedrogen uit: "Oh wauw, wat een leuke en lieve reacties allemaal!" schrijft Josje twee uur later op Instagram. "Ook al weten jullie misschien wel dat ik een baard bij een man niet vind misstaan; Vreselijke Sven (foto) zal enkel in Wicky de Viking mijn liefje zijn! Jawel, met trots mag ik vertellen dat ik vanaf deze zomer in Nederland mee ga spelen in Wicky de Viking de musical. Sorry voor het misverstandje hè."

Josje blijft voorlopig dus nog single. In januari liep haar relatie met acteur Kevin Janssens (35) af, met wie ze een koppel vormde sinds de zomer van 2013.

04-05-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harper Beckham helpt papa met zijn verjaardagskater

Harper Beckham helpt papa met zijn verjaardagskater

http://oi61.tinypic.com/30moohx.jpg

Gisteren vierde voetballer David Beckham zijn verjaardag met een spetterend feest. Daar hoorde onder andere een Spice Girls reünie bij en klaarblijkelijk veel alcohol. Vandaag postte hij namelijk een foto op Instagram waarop dochter Harper staartjes in zijn haar maakt met als onderschrift: "Iemand probeert papa er terug goed uit te laten zien na een zware nacht." Schattig.

04-05-2015 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan dit 'dream team' Jeremy Clarkson vervangen bij Top Gear?

Kan dit 'dream team' Jeremy Clarkson vervangen bij Top Gear?

http://oi59.tinypic.com/30m35fo.jpg

Volgens Britse media heeft BBC een nieuw team samengesteld om het nieuwe seizoen van het populaire autoprogramma 'Top Gear' te presenteren. Het trio bestaat uit ex-model Jodie Kidd, acteur Philip Glenister en motorracer Guy Martin.

Voor de programmamakers was het een lange zoektocht naar nieuwe gezichten voor de tv-show, nadat ze eind maart bekend maakten dat presentator Jeremy Clarkson moest vertrekken. Mede-presentatoren Richard Hammon en James May besloten vervolgens ook hun contract op te zeggen.

Kidd presenteert momenteel al 'Classic Cars Show', een autoprogramma op Channel 5. In 'Top Gear' maakte ze eerder al een memorabel optreden toen ze het record brak als "star in a reasonably priced car", een onderdeel van de show waarbij sterren in zo min mogelijk tijd een rondje rijden in een raceauto (zie filmpje onderaan). Kidd houdt de lippen echter nog stijf op elkaar over haar nieuwe rol als presentatrice.

04-05-2015 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff: "Op mijn elfde heb ik op sterven gelegen"

Christoff: "Op mijn elfde heb ik op sterven gelegen"

http://oi61.tinypic.com/2dso6jo.jpg

In 'Liefde voor muziek' op VTM heeft Christoff een openhartig gesprek met Slongs Dievanongs in een kapelletje. De babbel gaat al snel over geloof en ook over de kanker die Christoff al op zeer jonge leeftijd trof.

"Toen ik elf was, heb ik op sterven gelegen", legt de zanger uit. "Ik had een hersentumor en ik had maar tien procent kans. Maar ik heb 90 procent gekregen."

"Mijn geloof heeft me toen rechtgehouden", zei Christoff in 2010 nog in Het Laatste  Nieuws. "Nu ben ik blij dat men mijn verhaal kent, want intussen heb ik al veel lotgenoten kunnen helpen. Ik heb het uiteindelijk na een operatie gered, maar je moet het zelf meegemaakt hebben om te weten wat het is. Sommige dagen krijg ik wel vijf berichten op Facebook van mensen die in dezelfde situatie zitten. Ik ben altijd blij wanneer ik hen kan helpen."

En helpen, dat doet hij nu nog steeds. Slongs is er serieus van onder de indruk: "Het is echt een goede jongen", besluit zij.

04-05-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw prinsesje heet Charlotte Elizabeth Diana

Nieuw prinsesje heet Charlotte Elizabeth Diana

http://oi59.tinypic.com/x51kdg.jpg

Het nieuwe Britse prinsesje heet Charlotte Elizabeth Diana. Dat maakte Kensington Palace bekend. Een mooi eerbetoon is dat aan Diana, de eerste echtgenote van de Britse kroonprins Charles en dus ook de moeder van William. Zij kwam op 31 augustus 1997 om het leven bij een auto-ongeluk in de Alma-tunnel in Parijs.

De zus van de kleine prins George (1) woog bij de geboorte een flinke 3,750 kg. De kans dat de royal baby ooit op de Britse troon zal zitten, is echter niet bijzonder groot. Het meisje bekleedt plaats vier in de lijst van troonopvolgers. Als Elizabeth II -89 ondertussen- er ooit mee stopt, wordt zoon Charles (66) koning van de Britten. Na hem volgen nog zijn oudste zoon William en diens eerstgeborene George.

Door de geboorte van het prinsesje is prins Harry, Williams jongere broer, nu verwezen naar plaats vijf. Prins Andrew, de jongere broer van Charles, is nu pas zesde in lijn voor de troon.

Dat het prinsesje geboren is voor de invallersbank klinkt misschien cru, maar het is niet ver van de waarheid. "Haal rol is effectief die van een reserve", zegt VRT-royaltywatcher Flip Feyten. "Als haar broer ooit iets overkomt, zal zij de troon moeten overnemen. Het is een moeilijke rol: wachten en niets verkeerd doen."

04-05-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince schrijft nummer over rellen Baltimore

Prince schrijft nummer over rellen Baltimore

http://oi59.tinypic.com/208gqxs.jpg

Popicoon Prince heeft een nummer opgenomen om zijn steun te betuigen aan de mensen van Baltimore. Dat meldt muziekmagazine NME.

Prince schreef het nummer naar aanleiding van de onrust die in de Amerikaanse stad ontstond nadat de 25-jarige zwarte jongeman Freddy Gray stierf door politiegeweld. Volgens een persbericht is het nummer voor "alle mensen van de stad Baltimore".

Prince nam het nummer deze week op in zijn muziekstudio Paisley Park in Minneapolis. Het is echter niet duidelijk wanneer het nummer wordt uitgebracht.

Prince is niet de eerste celebrity die aandacht vraagt voor het incident in Baltimore. Superster Beyoncé postte de cover van TIME Magazine op haar Instagramaccount en website.

03-05-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo vader, zo zoon: dezelfde reis als 30 jaar geleden, maar nu zelf als papa

Zo vader, zo zoon: dezelfde reis als 30 jaar geleden, maar nu zelf als papa

http://oi62.tinypic.com/szkknk.jpg

Kate Middleton is bevallen van een dochtertje en prins William haalde er voor dat speciale moment zoontje George bij om samen zijn kersverse zusje een bezoekje te brengen. Het leverde uiterst schattige beelden op die opvallend veel gelijkenissen hebben met de situatie zo'n 30 jaar geleden. Toen liep een kleine William samen met prins Charles diezelfde trappen op om broertje Harry te ontmoeten.

Zo vader zo zoon: 30 jaar geleden maakte prins William als tweejarige knaap dezelfde reis als vandaag. Maar dit keer was hij de papa en had hij zelf zijn zoontje aan de hand. Zo mooi kan traditie zijn.

03-05-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jamie Oliver wil meer geld voor kooklessen

Jamie Oliver wil meer geld voor kooklessen

http://oi60.tinypic.com/qox74n.jpg

Jamie Oliver pleit ervoor meer te investeren in de kooklessen die tegenwoordig verplicht zijn in het Britse onderwijs. Hij vindt dat onderwijsinspecteurs moeten optreden bij scholen die leerlingen alleen cupcakes leren bakken, schrijft The Telegraph.

De beroemde tv-kok zegt dat de onderwijsinspectie kritisch moet kijken naar de verplichte kooklessen op Britse scholen en dat leraren beter moeten weten wat van hun wordt verlangd. Jamie Oliver zegt ook dat er meer geld nodig is voor kookonderwijs. ''Scholen hebben budgetten voor boeken om lezen en schrijven te doceren, maar waarom niet over koken?", zegt Jamie.

Kooklessen zijn sinds vorig jaar verplichte kost. De bedoeling is dat Britse kinderen basisvaardigheden leren om gezonde maaltijden met verse ingrediënten te kunnen bereiden. Jamie: ''Nadat de kooklessen verplicht zijn, zijn ze niet meer onderzocht of geëvalueerd. Niet alle onderwijzers kennen de eisen. Sommige scholen gooien alles om, andere scholen zeggen een beetje aan koken te doen door leerlingen cupcakes te leren bakken in de brugklas."

03-05-2015 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: reünie Spice Girls mét Victoria Beckham

Eindelijk: reünie Spice Girls mét Victoria Beckham

http://oi62.tinypic.com/2i8c7k8.jpg

De wereldberoemde meidengroep de Spice Girls is afgelopen weekend voor het eerst sinds jaren weer bij elkaar gekomen. Mét de eeuwig afwezige Victoria Beckham. De jaren negentig-coryfeeën vierden samen de veertigste verjaardag van Victoria's man David.

De reünie was niet helemaal compleet. Mel 'Scary Spice' B. - die onlangs naar verluidt werd ontslagen als jurylid in de Britse X Factor - kon er niet bij zijn. Gelukkig was Desperate Housewives-actrice Eva Longoria van de partij, die zich voor de gelegenheid Latina Spice noemde. Longoria plaatste kiekjes van zichzelf met Geri Halliwel, Emma Bunton, Mel C. en Victoria Beckham op haar Instagramaccount.

De girlband kwam in 2012 voor het laatst bij elkaar op de première van de geflopte Spice Girls-musical Viva Forever.

03-05-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook tweede Avenger-film kaskraker voor Disney

Ook tweede Avenger-film kaskraker voor Disney

http://oi58.tinypic.com/dwun0p.jpg

Walt Disney heeft opnieuw een kaskraker te pakken. In het eerste weekend bracht 'Avengers: Age of Ultron' in de Verenigde Staten en Canada bijna 188 miljoen dollar (168 miljoen euro) op.

De opbrengsten aan de bioscoopkassa's werden daarbij nog gedrukt door het 'gevecht van de eeuw' tussen de boksers Floyd Mayweather en Manny Pacquiao, dat via betaal-tv live te volgen was.

De eerste Avenger-film uit 2012 is de op twee na lucratiefste films in de geschiedenis met een wereldwijde opbrengst van ruim 1,5 miljard dollar. Alleen 'Avatar' (2,8 miljard) en 'Titanic' (2,2 miljard) brachten meer op. Naar verwachting wordt deel 2 dé hit van dit jaar.

Disney, dat zelf op 210 miljoen dollar mikte in het openingsweekend, heeft dat succes zelf in de hand. Het concern brengt in december 'Star Wars: The Force Awakens' uit waar fans reikhalzend naar uitkijken.

03-05-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde van sprookjesrelatie: Lindsey Vonn en Tiger Woods uit elkaar

Einde van sprookjesrelatie: Lindsey Vonn en Tiger Woods uit elkaar

http://oi58.tinypic.com/2lcobir.jpg

Topgolfer Tiger Woods (39) en skikampioene Lindsey Vonn (30) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat meldde Vonn deze avond op Facebook. "Na een samenzijn van bijna drie jaar, hebben we gezamenlijk besloten om uit elkaar te gaan. Ik zal onze herinneringen blijven koesteren. Helaas hebben we beiden een ongelooflijk hectisch bestaan. Daardoor worden we gedwongen om het grootste deel van onze tijd afzonderlijk van elkaar door te brengen. Ik zal Tiger altijd bewonderen en respecteren. Hij en zijn geweldige familie zullen voor altijd een speciaal plekje in mijn hart houden", liet Vonn weten.

03-05-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe doet ze het toch? Nog maar net bevallen en Kate is één en al elegantie

Hoe doet ze het toch? Nog maar net bevallen en Kate is één en al elegantie

http://oi60.tinypic.com/b6u4o6.jpg

Wie spendeert er twee en half uur zwetend en kreunend op de bevallingstafel, gooit vervolgens een leuk jurkje over het hoofd en ziet er fantastisch uit? Kate Middleton natuurlijk. Of zo lijkt het toch, want toen de Britse zich gisteren enkele uren na haar bevalling voor het eerst weer publiekelijk vertoonde, zag ze er uit om door een ringetje te halen. Bevalling? Waar?

Waar de meesten onder ons niet eens de moed vinden om hun haren te kammen of eindelijk het perfecte excuus hebben om de komende weken enkel en alleen in joggingbroek rond te lopen, staat kersverse mama Kate na amper een paar uur weer te glunderen in een paar hoge hakken, een designer jurk en perfect gekapte haren. We kunnen u alvast geruststellen: dat doet ze niet alleen en u hoeft er echt zelf niet zo bij te lopen na de bevalling (integendeel, joggingbroeken inslaan is geheel gerechtvaardigd).

Qua outfit zet Kate de traditie voort. Net zoals bij de geboorte van baby George koos Kate voor een jurk van designer Jenny Packham (met een prijskaartje van zo'n 3.500 euro), gecombineerd met een paar nude pumps.

03-05-2015 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faberyayo van 'De Jeugd van Tegenwoordig' is papa

Faberyayo van 'De Jeugd van Tegenwoordig' is papa

http://oi57.tinypic.com/2n8d92p.jpg

Pepijn Lanen van De Jeugd van Tegenwoordig en zijn vriendin Coco hebben hun eerste kindje mogen verwelkomen. Dat maakte de rapper, ook wel bekend als Faberyayo, vandaag wereldkundig via Twitter.

"Een mooiere dag bestaat niet", twitterde Pepijn cryptisch, waarna hij werd overspoeld met gelukswensen van fans. Een van hen riep de hashtag #Vaderyayo in het leven. Een paar uur later bedankte de 32-jarige artiest voor alle felicitaties. Eind maart meldde RTL Boulevard dat Coco zwanger was. Het is nog onduidelijk of de twee een jongen of een meisje hebben gekregen. Ook de naam van hun kindje is nog niet bekend.

02-05-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operawonder Steff en gymnasten Art Acrobatics naar finale

Operawonder Steff en gymnasten Art Acrobatics naar finale

http://oi62.tinypic.com/24zktq1.jpg

Operawonder Steff Philipsen en de ritmische gymnasten van Art Acrobatics gaan naar de finale van Belgium's Got Talent.

Televisiekijkend Vlaanderen viel gisteravond als een blok voor de jeugdige operazanger uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Hij scoorde met een adembenemende versie van 'Think of Me' van Andrew Lloyd Webber.

Ook het Oost-Vlaamse gymnastiektrio Art Acrobatics mag door. Zij brachten een spectaculaire act met als thema de 3D-kaskraker Avatar. Het publiek beloonde hen met een staande ovatie.

Volgende week strijden acht nieuwe kandidaten om de laatste twee tickets voor de grote finale op vrijdag 15 mei.

02-05-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotografe na Máxima-foto: "Mijn telefoon ontplofte"

Fotografe na Máxima-foto: "Mijn telefoon ontplofte"

http://oi57.tinypic.com/25zrx4m.jpg

"Mijn telefoon ontplofte gewoon.'' De Nederlandse fotografe Maartje Brockbernd wist niet wat haar overkwam nadat ze haar koningsdagfoto van koningin Máxima op Facebook zette.

Zelf heeft ze nog geen 300 volgers, maar Facebookers sloegen massaal aan het liken en delen. Inmiddels het portret al duizenden keren leuk gevonden en gedeeld: "Ik heb geen idee hoe dat zo komt, maar toen ik de foto voor de eerste keer op het scherm zag, wist ik natuurlijk wel dat hij ver boven de goede foto's uitstak. Ook al ken ik haar niet, volgens mij zie je haar hier zoals ze is.''

Ze maakte de foto vanuit het persvak op het Scheffersplein, waar ze voor Dordrecht Marketing actief was. Als portretfotografe was ze wel gespitst op de kans om een mooi koninklijk portret te maken. "Normaal gesproken kan ik natuurlijk van alles regisseren, maar nu moest ik het puur van het moment hebben. Er liepen de hele tijd agenten om heen. Toen de koning voor de tv geïnterviewd werd, kreeg ik haar ineens vlak voor mijn neus.''

02-05-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!