Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mooi en Meedogenloos': niet al te best, maar waarom keken we er toch massaal naar?

'Mooi en Meedogenloos': niet al te best, maar waarom keken we er toch massaal naar?

http://oi58.tinypic.com/vpeo1j.jpg

Televisiezender VIJF maakte gisteren bekend dat het na negen jaar stopt met de uitzending van de Amerikaanse soap 'Mooi en Meedogenloos'. Hoewel de reeks niet bepaald uitblonk in acteerprestaties en verhaallijnen kon ze toch nog steeds 90.000 Vlaamse kijkers bekoren. Waarom keken we zo masaal naar de perikelen van Brooke en Ridge?

'Mooi en Meedogenloos' - in het Engels bekend als 'The Bold and the Beautiful' - werd in de Verenigde Staten voor het eerst uitgezonden op 23 maart 1987. Vier jaar later haalde het toenmalige TV1 de familie Forrester naar het Vlaamse scherm. Met succes, want in de jaren 90 lokte de reeks gemiddeld 500.000 kijkers. Eind 1999 verhuisde 'Mooi en Meedogenloos' naar VTM, vanaf 2006 was de reeks te volgen bij VIJF.

Van de kijkcijfers van de nineties was er al een tijdje geen sprake meer, maar toch hield de soap gemiddeld nog 90.000 mensen aan het scherm gekluisterd. "'Mooi en Meedogenloos' is bij ons niet meer zo populair als vroeger", legt expert Sofie Van Bauwel van de UGent uit. "Het programma wordt ook niet meer uitgezonden in primetime, zoals dat wel het geval is voor Vlaamse soaps als 'Thuis' en 'Familie'. Dat soaps zo populair zijn is genregerelateerd. Ze geven ons een inkijk in de dingen des levens, zoals trouwens ook een van die andere soaps heet. We kijken graag naar hoe mensen omgaan met emoties, tegenslagen, liefde en ruzies in een gesloten gemeenschap. Dat kan een familie zijn, maar ook een straat of een buurt. We kijken graag naar dat kluwen van menselijke relaties."

En dat het een kluwen is, bewijst onder meer de amoureuze historie tussen Ridge en Brooke. Het valt bijna niet meer te tellen hoe vaak zij al uit elkaar zijn gegaan en hoeveel huwelijken, scheidingen, minnaars en minnaressen er al de revue passeerden.

"Een van de belangrijkste redenen voor het succes van soaps is dat mensen zich kunnen identificeren met de personages en de emoties", zegt Van Bauwel. "Het hoeft daarom niet altijd heel realistisch te zijn, maar mensen willen zich kunnen identificeren met het verdriet of de vreugde. 'Mooi en Meedogenloos' ligt ook in de lijn van de traditie van soaps als 'Dallas' en 'Dynasty', met in de hoofdrol rijke families die onder elkaar allerlei vetes uitvechten. Het gaat ook vaak over de strijd tussen de patres familias die de macht opeisen en over de glitter en glamour."

06-05-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts: "Mijn droomvrouw? Slim, knap en een goed hart"

Matthias Schoenaerts: "Mijn droomvrouw? Slim, knap en een goed hart"

http://oi59.tinypic.com/30bfb04.jpg

"Er kan soms zo veel gebeuren waardoor de brokken niet meer te lijmen vallen. Ik kan veel geduld hebben, maar als het gedaan is, dan is het gedaan." Matthias Schoenaerts praat voor het eerst over zijn breuk met Alexandra Schouteden, twee weken nadat het nieuws bekend raakte. "Geen zorgen, ik voel me op dit moment perfect gelukkig."

"There's my fellow Belgian!" Matthias begroet me uitgelaten wanneer hij me in de vergaderzaal van het Essex House in New York treft. Als enige Belgische van de Hollywood Foreign Press Association haalt hij mij er zo uit. We kennen elkaar nog van het Oscar-avontuur met 'Rundskop', maar heel wat leden van de organisatie achter de Golden Globes krijgen 'the heartthrob from Belgium' nu pas voor het eerst te spreken. Toch heeft Schoenaerts maar een paar seconden nodig om indruk te maken. De vrouwen vallen haast in zwijm wanneer hij in grijs pak en met nonchalante tred voorbij komt.

'Skuunars' is hot in Hollywood. Naast de film 'Far From The Madding Crowd', die vanavond in première gaat in België, worden dit jaar ook nog 'A Bigger Splash', 'Close Protection', 'The Danish Girl' en de miniserie 'Lewis and Clark' verwacht.

Buitenverblijf in LA

Alles wijst erop dat we onze Belgische trots straks kwijt zijn aan het land waar alles 'bigger and better' is. "Not so fast", tempert Schoenaerts, die al bijna vier jaar in een appartementje in Borgerhout woont. "Ik blijf sowieso in Antwerpen", klinkt het vastberaden. "Ik heb trouwens net iets nieuws gekocht, maar dat staat nog helemaal leeg. Ik ga alles binnenkort met een architect onder handen nemen, maar dat moet snel gebeuren, want ik vertrek deze zomer nog naar de VS voor de opnames van 'Lewis and Clark'. Een buitenverblijf in L.A. zegt me niets. Ik voel me goed in Antwerpen. Daar ben ik gelukkig. Ik word er met rust gelaten en ik kan er mijn eigen ding doen, zoals met mijn kameraden van vroeger op stap gaan. Dat vind ik enorm belangrijk."

En die makkers zijn nu onmisbaar in Schoenaerts' leven. Twee weken geleden raakte immers bekend dat Matthias opnieuw single is. Na een relatie van vijf jaar. Volgens zijn ex Alexandra omdat ze "hun levens niet meer op elkaar konden afstemmen". "Er kan soms zo veel gebeuren waardoor de brokken niet meer te lijmen vallen", laat Schoenaerts even in z'n hart kijken. "De situatie wordt dan uitzichtloos. Ik kan veel geduld hebben - en soms ook helemaal niet - maar als het gedaan is, dan is het gedaan."

Aan zijn ideaalbeeld zal het alvast niet liggen. Schoenaerts weet perfect wat voor vrouw er bij hem past: "Mijn perfecte vrouw moet slim zijn, er goed uitzien en een goed hart hebben. Mind, body en soul. Een drievuldigheid. Je kunt maar zo lang met iemand samen zijn voor het uiterlijk, maar als dat het enige is, dan loopt je relatie gegarandeerd na een paar maanden op de klippen. Het komt maar zelden voor dat het op alle drie de vlakken klikt, maar als het je toch ooit zou overkomen, mijn God, laat die persoon dan alsjeblieft nooit meer gaan." Of hij die ware niet al was tegengekomen met Alexandra, waar hij ooit naar verwees als 'de vrouw van zijn leven'? "Ik kan je verzekeren dat ik me op dit moment gelukkig voel, laten we het daar bij houden. (knipoog)"

Hangende pootjes
Verder over dat totaalpakket, dan. "Natuurlijk wil ik dat mijn vriendin onafhankelijk is", gaat Schoenaerts verder. "Dat vind ik heel belangrijk. Ik wil een vrouw die haar eigen mening heeft en een eigen leven kan leiden. Ik wil niet dat ze afhankelijk is van mij, net zoals ik niet afhankelijk wil zijn van iemand anders. Dat heeft niets met liefde te maken. Liefde is elkaar sterker maken en het beste in elkaar naar boven halen. Liefde is elkaar stimuleren en de beste persoon zijn die je maar kan zijn." Toch vindt hij 'liefde' naar eigen zeggen een 'gevaarlijk' woord: "Omdat veel mensen dat snel pathetisch vinden en denken dat liefde enkel voor zwakkelingen is. Integendeel. Om voor een relatie te blijven vechten en om in de liefde te blijven geloven, heb je verdomd veel moed nodig. Mensen geven trouwens veel te snel op in een relatie. Ze denken dat het gras groener is aan de andere kant, tot ze plots beseffen dat het gras helemaal niet groener is... Dan komen ze met hangende pootjes terug om mea culpa te slaan. Wel, dat is dan spijtig, want tegen dan is het helaas in veel gevallen te laat."

Dating-app
Dat Schoenaerts niet gehaast is om snel een nieuwe vriendin te strikken, blijkt uit zijn traditionele aanpak. "Ik sta ervan te kijken dat er tegenwoordig zo veel onnozele dating-apps bestaan. Je hoeft nu maar een berichtje te sturen en een paar minuten later heb je al een date bij Starbucks. Hoe crazy is dat?! Mensen hebben geen geduld meer, ze moeten alles meteen hebben. Hier en nu, en als dat niet lukt dan zoeken ze wel iemand anders met hun gsm. Terwijl....Hoe langer je wacht, hoe groter het genot. Soms ben ik meer een 'Kom, ga er achter aan'-type, maar ik kan eigenlijk ook heel veel geduld uitoefenen. Het hangt er maar net van af hoe ik me op dat moment voel. Ik kan extreem uitgelaten zijn en zot doen, maar ik kan ook heel stil en teruggetrokken zijn. In sommige gevallen is het echt niet de moeite om zo lang te wachten, al is de weg die je aflegt om iemands hart te veroveren op zijn minst interessant te noemen. Er valt uit elk verlies wel iets te leren, en dat is dan vaak het besef dat je uiteindelijk helemaal niets verloren hebt."

06-05-2015 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher schenkt mama een moederdag om nooit te vergeten

Ashton Kutcher schenkt mama een moederdag om nooit te vergeten

http://oi60.tinypic.com/2j151lc.jpg

Een kaartje of een boeket bloemen voor moederdag? Daar moet Ashton Kutcher eens goed om lachen. Speciaal voor Diane gaf de acteur het ouderlijke huis in Homestead (Iowa) een grondige opfrisbeurt. "Het is mijn manier om mijn mama te bedanken. Ze heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in mijn leven, dus ze verdient dit dubbel en dik."

Zeven maanden geleden is Kutcher voor het eerst vader geworden. Drukke tijden met andere woorden en meteen ook de reden waarom hij bij de renovatie niet zelf aanwezig kon zijn. Gelukkig bracht de gespecialiseerde app Houzz raad.

"De woning heb ik nog zelf helpen bouwen toen ik dertien jaar oud was, samen met mijn stiefvader Mark", aldus Kutcher. "Intussen hebben we de vleugels uitgeslagen: ik kreeg een dochter, mijn zus is net bevallen van een zoon. Ik wil dat die nieuwe generatie er zich ook thuis zal voelen."

In een van de slaapkamers heeft hij daarom stapelbedden laten plaatsen. Die kunnen de kleinkinderen gebruiken als ze eens komen overnachten. De typisch Amerikaanse living, met ligstoelen en prullaria van John Wayne en de Chicago Bears, is nu omgetoverd tot een moderne ruimte met breedbeeld-tv, een open haard en een hoeksofa.

De hele operatie nam in totaal 27 dagen in beslag. "Het hele huis is overhoop gehaald. Als mijn moeder het niet leuk vindt, zal ik er mogen voor opdraaien", knipoogt de acteur.

Zorgen om niets, zo blijkt uit haar emotionele reactie in het filmpje. "Ik was naar Los Angeles gereisd om hem en de baby een bezoekje te brengen. Plots mocht ik daar niet meer weg, ze konden zogezegd nog wat hulp gebruiken. En bij mijn terugkeer tref ik dit dan aan. Dit betekent zo veel voor mij, prachtig gewoon."

06-05-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaat Bollen: "Mijn vriend mag vreemdgaan, als hij het maar veilig doet"

Kaat Bollen: "Mijn vriend mag vreemdgaan, als hij het maar veilig doet"

http://oi58.tinypic.com/bijpe8.jpg

Seksuologe Kaat Bollen heeft net het 'Boek der Lusten' uitgebracht waarin ze de essentie en het belang van passie in ons leven uit de doeken doet. Zo wilde ze koppels met lustproblemen helpen. In het magazine Story vertelt ze vandaag dat overspel niet het einde van een relatie hoeft te betekenen voor haar.

De 28-jarige seksuologe is al drie jaar samen met Ian en de twee trouwen in augustus. In het interview vertelt Kaat dat ze schat dat één op de twee partners ontrouw is. "Zelf ben ik daar ook heel realistisch in. Mijn motto is: wat niet weet niet deert. Als ik wel op de hoogte zou zijn van een affaire, zou ik een achterdochtige controlefreak worden."  

Maar als Kaat dan weer een scheve schaats zou rijden, zouden de gevolgen desastreuzer zijn. Ian zou Kaat namelijk niet terug in huis nemen: "Ik begrijp dat, net om die reden ben ik heel open tegenover mijn partner."

05-05-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen bezoekt achterkleindochter

Queen bezoekt achterkleindochter

http://oi58.tinypic.com/259x5lj.jpg

De Britse koningin Elizabeth II is deze middag gearriveerd bij Kensington Palace in Londen. Ze zal daar voor het eerst haar achterkleindochter Charlotte Elizabeth Diana bewonderen, meldden diverse Britse media. Het meisje werd zaterdag geboren in een ziekenhuis in de hoofdstad.

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton vernoemden hun tweede kind mede naar de huidige koningin en naar haar moeder, die in 2002 overleed. Baby Charlotte is het vijfde achterkleinkind van haar overgrootmoeder.

05-05-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel uit 'The Sky is the Limit' werkt druk aan zijn conditie

Michel uit 'The Sky is the Limit' werkt druk aan zijn conditie

http://oi59.tinypic.com/10ekhuq.jpg

Michel Van den Brande (53), de stellingbouwer die we kennen van het programma 'The Sky is The Limit' op Vier, lijkt er al een tijdje een nieuwe hobby op na te houden. Op sociale media werd vandaag een filmpje gedeeld waarin te zien is hoe hij druk aan het boksen is.

Op de beelden zien we duidelijk een gespierdere Michel aan het werk en hij lijkt al even trots aan zijn conditie te werken. Op Facebook deelde hij enkele maanden geleden al filmpjes vanuit de sportzaal en de resultaten blijven niet uit. Eind april liet hij op de sociaalnetwerksite nog weten al 11 kilo vermagerd te zijn.

05-05-2015 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze sterrenjurken van op het MET Gala kan ook jij betalen

Deze sterrenjurken van op het MET Gala kan ook jij betalen

http://oi62.tinypic.com/2qntzl3.jpg

Gisteravond vond weer het prestigieuze MET Gala plaats in het Metropolitan Museum of Art in New York. Sterren trokken er allen hun mooiste (en duurste) jurken voor aan, al waren er ook die voor een iets budgetvriendelijkere optie kozen.

Zowel Sarah Jessica Parker, Vanessa Hudgens, Janelle Monae, Banks en Odell Beckham droegen een jurk van niemand minder dan de Zweedse modeketen H&M. De outfits hangen weliswaar (en helaas) niet in de winkelrekken maar werden door de sterren zelf ontworpen in samenwerking met het designteam van H&M.

"Het was een eer voor ons om deel uit te maken van het meest prestigieuze evenement in de modewereld. De looks zijn allemaal geïnspireerd op het thema van de exhibitie van dit jaar: 'China: Through the Looking Glass,' vertelt Pernilla Wohlfahrt, hoofd van design bij H&M.

05-05-2015 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurk van Rihanna mikpunt van spot op sociale media

Jurk van Rihanna mikpunt van spot op sociale media

http://oi57.tinypic.com/mauhaq.jpg

De jurk die Rihanna gisteren op het Met Gala droeg, moest niet alleen door vier assistenten gedragen worden omdat die zo zwaar was, de jurk was ook het mikpunt van spot op Twitter en Instagram.

05-05-2015 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 zoekt publieksjury

K3 zoekt publieksjury

http://oi58.tinypic.com/2ib23iw.jpg

 K3 gaat een publieksjury inschakelen bij de zoektocht op televisie naar nieuwe zangeressen. De jury bestaat uit kinderen, moeders, vaders en grootouders die dit najaar met Karen, Kristel en Josje drie nieuwe K3-zangeressen uitkiezen.

"We vinden het super dat we bij de selecties hulp krijgen van een publieksjury'', zeggen de zangeressen van K3. "Het is erg belangrijk voor ons om te horen wat er leeft bij de kinderen, maar zeker ook bij de mama's, papa's en de grootouders. We hopen dat er heel wat mensen zijn die K3 net als wij een warm hart toedragen, en die ook hun mening willen laten horen. Ons publiek heeft voor ons altijd op de eerste plaats gestaan, dus hun stem is wel degelijk belangrijk voor ons."

Inschrijven voor de publieksjury kan tot en met 31 mei.

05-05-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.#Talkpay: zoveel verdienen deze celebs

#Talkpay: zoveel verdienen deze celebs

http://oi60.tinypic.com/2eq5qhc.jpg

De hashtag - #talkpay - is sinds gisteren trending op Twitter. Om de financiële ongelijkheid in de wereld aan te kaarten, tweeten mensen hun loon de wereld in. Celebs doen tot nog toe niet mee, maar wij wisten wel hun loon te achterhalen. Wat opvalt, is dat er inderdaad nog érg veel ongelijkheid in de wereld is.

#1 Beyoncé verdient 10,6 miljoen euro per maand
#2 Floyd Mayweather verdient 9,75 miljoen euro per maand
#3 Oprah Winfrey verdient maandelijks 7,5 miljoen euro
#4 Jay Z verdient 6,6 miljoen euro per maand
#5 LeBron James verdient maandelijks 6,6 miljoen
#6 Ellen DeGeneres verdient maandelijks 6,5 miljoen euro
#7 Dr Dre verdient maandelijks 5,75 miljoen euro
#8 Rihanna verdient 4,41 miljoen euro per maand
#9 Katy Perry verdient 3,6 miljoen euro per maand

De cijfers zijn gebaseerd op wat de sterren in 2014 verdienden en zijn afkomstig van Forbes.

05-05-2015 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes ontkracht vreemdgaan man met deze pikante foto

Doutzen Kroes ontkracht vreemdgaan man met deze pikante foto

http://oi57.tinypic.com/156yhk4.jpg

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes postte vandaag een behoorlijk pikante foto van zichzelf én haar man Sunnery James op Instagram. Hij wordt er al een tijdje van beschuldigd vreemd te gaan, maar die roddel lijken de twee nu voor eens en voor altijd te ontkrachten.

Dat Doutzen Kroes de geruchten over het vreemdgaan van haar man dj Sunnery James meer dan beu is, blijkt uit een foto die het topmodel vandaag heeft gepost op haar Instagram-account. Ze liggen samen zo goed als naakt in bed en ze zien er dolgelukkig uit. Gelukkig maar!

05-05-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling geeft fan die het niet meer ziet zitten het beste advies ooit

J.K. Rowling geeft fan die het niet meer ziet zitten het beste advies ooit

http://oi61.tinypic.com/25jjmnn.jpg

De auteur van de Harry Potterreeks heeft een fan getoond hoe mooi de wereld kan zijn. De Twittergebruiker BrocaesarTV zocht tijdens een donkere periode hulp bij J.K. Rowling.

BrocaesarTV vroeg via de soicaalnetwerksite Twitter aan de auteur: "Wat zou je zeggen aan iemand die de zin van het leven niet meer ziet en wil opgeven?"

Ze antwoordde niet alleen op de best mogelijke manier maar toont alle Twitteraars hoe gek en mooi de wereld kan zijn. Eerst toont ze de fan foto's van een prachtige sterrenhemel, een betoverende maan en een schattige luiaard. Om dan te besluiten met "de wereld barst van de wondermooie dingen die je nog niet gezien hebt. Geef nooit de kans op om deze dingen mee te maken."

04-05-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Franse film voor Veerle Baetens

Nieuwe Franse film voor Veerle Baetens

http://oi61.tinypic.com/25s3gyd.jpg

De Franse regisseur Dominik Moll heeft actrice Veerle Baetens gecast voor zijn nieuwe speelfilm, de existentiële komedie "Des nouvelles de la planète Mars". Sinds haar vertolking in "The Broken Circle Breakdown" is het de tweede keer dat Baetens een rol in een Franse speelfilm aangeboden krijgt.

Dominik Moll regisseerde eerder "Harry, un ami qui vous veut du bien" (2000) en "Lemming" (2005), films die in Cannes werden vertoond. Zijn nieuwe film draait rond Philippe Mars, een gescheiden vader en manager in een computerbedrijf. Hij voelt zich zowel gevangen in zijn dagelijkse routine als overweldigd door zijn directe omgeving.

Compleet geschift
Veerle Baetens vertolkt in "Des nouvelles de la planète Mars" een dierenactiviste met psychologische problemen. "Ik kan niets prijsgeven over het hoe of waarom mijn personage in het verhaal voorkomt", zegt Baetens. "Wat ik wel mag zeggen, is dat ze redelijk gestoord is. Ik denk dat de meeste films van Moll een compleet geschift universum creëren, maar toch aanvaard je dat en geloof je het op een of andere manier."

Sinds haar vertolking als Elise/Alabama in Felix van Groeningens "The Broken Circle Breakdown", die in Frankrijk bekroond werd met de César voor Beste Buitenlandse Film, zit Baetens' carrière in een stroomversnelling. Vorig jaar stond ze in Frankrijk al op de set van "Un début prometteur", de nieuwe film van Emma Luchini die later dit jaar uitkomt en waarin ze aan de zijde van Fabrice Luchini en Manu Payet de vrouwelijke hoofdrol vertolkt.

Baetens is dit najaar op vtm ook te zien in de internationale misdaadreeks "The Team" en speelt verder ook mee in Robin Pronts speelfilmdebuut "D'Ardennen" dat in maart 2016 in de zalen komt.

04-05-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe man in het leven van Josje Huisman

Dit is de nieuwe man in het leven van Josje Huisman

http://oi57.tinypic.com/w8s22w.jpg

K3-zangeres Josje Huisman (29) verklaarde vanmiddag eerst op Instagram dat ze een nieuwe liefde had gevonden. Een tweede post maakt nu duidelijk dat het niet om een echte liefdesrelatie gaat, maar dat ze in een nieuwe Nederlandse musical "Wicky de Viking" het liefje zal spelen van viking Sven.

"Waar het hart vol van is stroomt de mond van over," klonk het vanmiddag eerst bij Josje op Instagram. "Daarom wil ik bij deze met jullie delen dat er een nieuwe man in mijn leven is! (Ok, en omdat ik de boekjes graag voor ben) Hihihi #happy"
Een boodschap die de fans alvast nieuwsgierig maakte naar wie die nieuwe liefde toch zou kunnen zijn.

Maar wie hoopte op een nieuwe romance in showbizzland komt nu bedrogen uit: "Oh wauw, wat een leuke en lieve reacties allemaal!" schrijft Josje twee uur later op Instagram. "Ook al weten jullie misschien wel dat ik een baard bij een man niet vind misstaan; Vreselijke Sven (foto) zal enkel in Wicky de Viking mijn liefje zijn! Jawel, met trots mag ik vertellen dat ik vanaf deze zomer in Nederland mee ga spelen in Wicky de Viking de musical. Sorry voor het misverstandje hè."

Josje blijft voorlopig dus nog single. In januari liep haar relatie met acteur Kevin Janssens (35) af, met wie ze een koppel vormde sinds de zomer van 2013.

04-05-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harper Beckham helpt papa met zijn verjaardagskater

Harper Beckham helpt papa met zijn verjaardagskater

http://oi61.tinypic.com/30moohx.jpg

Gisteren vierde voetballer David Beckham zijn verjaardag met een spetterend feest. Daar hoorde onder andere een Spice Girls reünie bij en klaarblijkelijk veel alcohol. Vandaag postte hij namelijk een foto op Instagram waarop dochter Harper staartjes in zijn haar maakt met als onderschrift: "Iemand probeert papa er terug goed uit te laten zien na een zware nacht." Schattig.

04-05-2015 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kan dit 'dream team' Jeremy Clarkson vervangen bij Top Gear?

Kan dit 'dream team' Jeremy Clarkson vervangen bij Top Gear?

http://oi59.tinypic.com/30m35fo.jpg

Volgens Britse media heeft BBC een nieuw team samengesteld om het nieuwe seizoen van het populaire autoprogramma 'Top Gear' te presenteren. Het trio bestaat uit ex-model Jodie Kidd, acteur Philip Glenister en motorracer Guy Martin.

Voor de programmamakers was het een lange zoektocht naar nieuwe gezichten voor de tv-show, nadat ze eind maart bekend maakten dat presentator Jeremy Clarkson moest vertrekken. Mede-presentatoren Richard Hammon en James May besloten vervolgens ook hun contract op te zeggen.

Kidd presenteert momenteel al 'Classic Cars Show', een autoprogramma op Channel 5. In 'Top Gear' maakte ze eerder al een memorabel optreden toen ze het record brak als "star in a reasonably priced car", een onderdeel van de show waarbij sterren in zo min mogelijk tijd een rondje rijden in een raceauto (zie filmpje onderaan). Kidd houdt de lippen echter nog stijf op elkaar over haar nieuwe rol als presentatrice.

04-05-2015 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff: "Op mijn elfde heb ik op sterven gelegen"

Christoff: "Op mijn elfde heb ik op sterven gelegen"

http://oi61.tinypic.com/2dso6jo.jpg

In 'Liefde voor muziek' op VTM heeft Christoff een openhartig gesprek met Slongs Dievanongs in een kapelletje. De babbel gaat al snel over geloof en ook over de kanker die Christoff al op zeer jonge leeftijd trof.

"Toen ik elf was, heb ik op sterven gelegen", legt de zanger uit. "Ik had een hersentumor en ik had maar tien procent kans. Maar ik heb 90 procent gekregen."

"Mijn geloof heeft me toen rechtgehouden", zei Christoff in 2010 nog in Het Laatste  Nieuws. "Nu ben ik blij dat men mijn verhaal kent, want intussen heb ik al veel lotgenoten kunnen helpen. Ik heb het uiteindelijk na een operatie gered, maar je moet het zelf meegemaakt hebben om te weten wat het is. Sommige dagen krijg ik wel vijf berichten op Facebook van mensen die in dezelfde situatie zitten. Ik ben altijd blij wanneer ik hen kan helpen."

En helpen, dat doet hij nu nog steeds. Slongs is er serieus van onder de indruk: "Het is echt een goede jongen", besluit zij.

04-05-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw prinsesje heet Charlotte Elizabeth Diana

Nieuw prinsesje heet Charlotte Elizabeth Diana

http://oi59.tinypic.com/x51kdg.jpg

Het nieuwe Britse prinsesje heet Charlotte Elizabeth Diana. Dat maakte Kensington Palace bekend. Een mooi eerbetoon is dat aan Diana, de eerste echtgenote van de Britse kroonprins Charles en dus ook de moeder van William. Zij kwam op 31 augustus 1997 om het leven bij een auto-ongeluk in de Alma-tunnel in Parijs.

De zus van de kleine prins George (1) woog bij de geboorte een flinke 3,750 kg. De kans dat de royal baby ooit op de Britse troon zal zitten, is echter niet bijzonder groot. Het meisje bekleedt plaats vier in de lijst van troonopvolgers. Als Elizabeth II -89 ondertussen- er ooit mee stopt, wordt zoon Charles (66) koning van de Britten. Na hem volgen nog zijn oudste zoon William en diens eerstgeborene George.

Door de geboorte van het prinsesje is prins Harry, Williams jongere broer, nu verwezen naar plaats vijf. Prins Andrew, de jongere broer van Charles, is nu pas zesde in lijn voor de troon.

Dat het prinsesje geboren is voor de invallersbank klinkt misschien cru, maar het is niet ver van de waarheid. "Haal rol is effectief die van een reserve", zegt VRT-royaltywatcher Flip Feyten. "Als haar broer ooit iets overkomt, zal zij de troon moeten overnemen. Het is een moeilijke rol: wachten en niets verkeerd doen."

04-05-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince schrijft nummer over rellen Baltimore

Prince schrijft nummer over rellen Baltimore

http://oi59.tinypic.com/208gqxs.jpg

Popicoon Prince heeft een nummer opgenomen om zijn steun te betuigen aan de mensen van Baltimore. Dat meldt muziekmagazine NME.

Prince schreef het nummer naar aanleiding van de onrust die in de Amerikaanse stad ontstond nadat de 25-jarige zwarte jongeman Freddy Gray stierf door politiegeweld. Volgens een persbericht is het nummer voor "alle mensen van de stad Baltimore".

Prince nam het nummer deze week op in zijn muziekstudio Paisley Park in Minneapolis. Het is echter niet duidelijk wanneer het nummer wordt uitgebracht.

Prince is niet de eerste celebrity die aandacht vraagt voor het incident in Baltimore. Superster Beyoncé postte de cover van TIME Magazine op haar Instagramaccount en website.

03-05-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo vader, zo zoon: dezelfde reis als 30 jaar geleden, maar nu zelf als papa

Zo vader, zo zoon: dezelfde reis als 30 jaar geleden, maar nu zelf als papa

http://oi62.tinypic.com/szkknk.jpg

Kate Middleton is bevallen van een dochtertje en prins William haalde er voor dat speciale moment zoontje George bij om samen zijn kersverse zusje een bezoekje te brengen. Het leverde uiterst schattige beelden op die opvallend veel gelijkenissen hebben met de situatie zo'n 30 jaar geleden. Toen liep een kleine William samen met prins Charles diezelfde trappen op om broertje Harry te ontmoeten.

Zo vader zo zoon: 30 jaar geleden maakte prins William als tweejarige knaap dezelfde reis als vandaag. Maar dit keer was hij de papa en had hij zelf zijn zoontje aan de hand. Zo mooi kan traditie zijn.

03-05-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!