Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben jij rijk en excentriek? Dan is "The Sky Is The Limit" op zoek naar jou

Ben jij rijk en excentriek? Dan is "The Sky Is The Limit" op zoek naar jou

http://oi62.tinypic.com/2kprh4.jpg

Goed nieuws voor wie ervan droomt om net als Jan Kriekels of Harry en Olga te pronken met zijn of haar geld en vooral excentrieke levensstijl voor het oog van tv-kijkend Vlaanderen. Programmamaker Peter Boeckx is op zoek naar nieuwe kandidaten voor het derde seizoen van "The Sky Is The Limit".

Stinkend rijk zijn op zich is niet genoeg om in aanmerking te komen, Peter Boeckx is op zoek naar individuen die naast een goed gevulde bankrekening ook een levensverhaal hebben dat tot de verbeelding spreekt. "Iemand die een fortuin had, maar dat wegschonk en nu als een hippie door Europa trekt, of iemand die aan de rand van de doorbraak staat, kan evengoed," vertelde Boeckx aan Het Nieuwsblad.

Derde seizoen?
Of dat derde seizoen er daadwerkelijk komt, staat nog niet helemaal vast. VIER is alvast erg enthousiast, maar Boeckx wil er eerst zeker van zijn dat er genoeg interessante verhalen te rapen vallen. Zo zullen Harry en Olga niet meer terugkeren, en ook het verhaal van Jan en Kirsten is volgens Boeckx intussen wel uitverteld. Kan jij Boeckx overtuigen van een derde seizoen met jouw excentrieke rijke leven? Grijp dan je kans, en meld je aan bij VIER.

09-05-2015 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anke (29) is de lekkerste mama van Vlaanderen 2015

Anke (29) is de lekkerste mama van Vlaanderen 2015

http://oi59.tinypic.com/2lselox.jpg

Naar aanleiding van Moederdag ging Q-dj Wim Oosterlinck dit jaar opnieuw op zoek naar de Lekkerste Mama van Vlaanderen. Dat werd dit jaar Anke Swartelee (29) uit Rillaar.

Tijdens de live finale vanuit het shoppingcenter K in Kortrijk kozen Wim en zijn mannelijke juryleden Kürt Rogiers, Niels Albert, Born Crain en P-hoofdredacteur Jeroen Denaeghel voor de 29-jarige Anke Swartelee uit Rillaar als dé Lekkerste Mama van Vlaanderen 2015.

Anke mag voor €5.000 gaan shoppen en staat binnenkort op de cover van P-magazine. De finale vond plaats tijdens een speciale live-uitzending van De Wim O Show.

Winnares Anke Swartelee kon het zelf niet geloven: "Ik had dit echt totaal niet verwacht. En zeker niet als ik de andere twee kandidates bekijk, met hun perfecte lijven. Ik was eerst nog niet eens van plan om mee te doen. Het eerste wat ik koop met dit bedrag is een cadeautje voor mijn zoontje Kobe."

Ook Q-dj Wim Oosterlinck is blij met de winnares: "Anke is met recht en reden dé Lekkerste Mama van Vlaanderen geworden, al was het echt niet gemakkelijk kiezen. Ik ben blij dat ik op deze manier ook mijn steentje heb bijgedragen aan moederdag. Vlaanderen is absoluut heel wat Lekkere Mama's rijk, daar ben ik de voorbije weken alleen nog maar zekerder van geworden (lacht)."

Anke haalde het van de 2 andere finalisten: Julie Marie Van Passel (27) uit Holsbeek en Ulrika Coussement (26) uit Zoerle-Parwijs. Tijdens de finale moesten deze drie finalisten onder meer defileren voor de jury in verschillende outfits, zichzelf voorstellen met een plaat, een intieme vragenronde met Wim doorstaan, een jurylid proberen te verleiden met een openingszin en een goede mop vertellen. Na de verschillende opdrachten werd voor de jury duidelijk dat Anke de titel het meest verdiende. Ook burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne was aanwezig en overhandigde hoogst persoonlijk de hoofdprijs. De voorbije weken selecteerde Q-dj Wim - samen met heel wat bekende gezichten - de 3 finalisten tijdens De Wim O Show. 

09-05-2015 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen Bey is nu ook de lekkerste mama in showbizz

Queen Bey is nu ook de lekkerste mama in showbizz

http://oi60.tinypic.com/2cogbk9.jpg

Beyoncé neemt op veel vlakken de leiding in showbizzland, maar nu werd ze ook nog eens tot de lekkerste mama verkozen. Volgens Wim Oosterlinck tenminste, die 'single ladies' op nummer 1 in zijn Lekkere Mama Top 20 zette.

Andere knappe mama's in de top 20 waren onder meer Shakira, Adele, P!nk en Christina Aguilera. Verder waren er ook symbolische nummers aanwezig, zoals 'Push It' van Salt-N-Pepa en 'Ocean' van Andreas Moe. De volledige top 20 kan je hieronder nog eens herbeluisteren.

De titel van 'lekkerste mama in showbizz' is dus helaas bezet, maar die van 'lekkerste mama van Vlaanderen' ligt gelukkig nog helemaal open. Ook dit jaar brengt Wim Oosterlinck een eerbetoon aan alle moeders in Vlaanderen door op zoek te gaan naar de lekkerste dame. De winnares wordt nu vrijdag in de K in Kortrijk verkozen, en krijgt een covershoot in P-Magazine én 5.000 euro om mee te gaan shoppen.

07-05-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke helpt Lesley-Ann aan de ideale man

Joke helpt Lesley-Ann aan de ideale man

http://oi62.tinypic.com/2zhidzl.jpg

Ex-Miss België Joke van de Velde zal als jurylid Lesley-Ann Poppe bijstaan bij haar zoektocht  'Lesley-Ann zoekt de ideale man'. Dat maakte Joke vandaag zelf bekend op radiozender Q-music.

Lesley-Ann is alvast heel enthousiast over haar eerste jurylid. "We maken regelmatig samen de vipfeestjes in showbizzland onveilig, dus Joke weet beslist wat ik zoek bij een man. Voor haar is een gezonde en sportieve stijl heel belangrijk, dus daar gaat ze zeker op letten", vertelt Lesley-Ann aan Story.

07-05-2015 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson doet raadselachtige aankondiging

Jeremy Clarkson doet raadselachtige aankondiging

http://oi57.tinypic.com/rkwujb.jpg

Voormalig Top Gear-presentator Jeremy Clarkson (54), die recent door de BBC werd ontslagen omdat hij een producer van het programma had aangevallen, is bezig met een mysterieuze comeback. Wat dat precies inhoudt is niet helemaal duidelijk. Op Twitter liet hij bij een foto, met daarop een bolide en cameraploeg, weten 'ergens mee bezig te zijn'. Fans van Top Gear, dat wereldwijd miljoenen kijkers trekt, speculeren er inmiddels driftig op los.

Na zijn ontslag verklaarden Clarksons tv-vrienden James May en Richard Hammond zich solidair met de beroemde presentator. De drie mogen verder niks meer over de zaak zeggen. Alleen dan mogen ze van de BBC verder werken aan de 'Top Gear'-liveshows die op 22 mei in Belfast beginnen onder de naam Clarkson, Hammond & May Live. De foto die Clarkson twitterde heeft mogelijk met die shows te maken, want fans denken op het kiekje Hammond te zien (links van de tafel), zo wordt duidelijk op de website Theladbible.

De BBC heeft aangekondigd door te willen gaan met Top Gear, dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt bekeken. De Britse publieke omroep zal dan dus mogelijk een geheel nieuw presentatieteam moeten samenstellen.

07-05-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Respectloos": aapje genoemd naar royal baby moet nieuwe naam krijgen

"Respectloos": aapje genoemd naar royal baby moet nieuwe naam krijgen

http://oi60.tinypic.com/af94q8.jpg

De Takasakiyama Zoo in het Zuiden van Japan kreeg bakken kritiek nadat het een aapje Charlotte had genoemd als eerbetoon aan de pasgeboren royal baby. De naam werd gekozen via een publieke stemronde, een traditie die elk jaar opnieuw plaatsvindt bij de geboorte van de eerste makaakbaby.

Niet lang na de bekendmaking rolden de klachten binnen. "Respectloos", luidt het oordeel. Japanners zouden zich volgens de criticasters ook niet gelukkig voelen moest een Britse aap genoemd worden naar iemand van de koninklijke familie. Het aapje moet volgens hen dan ook een nieuwe naam krijgen. De zoo verontschuldigde zich alvast in een statement op de website en zegt dat het een potentiële naamsverandering van het pasgeboren diertje zal bespreken.

07-05-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Marina' geselecteerd voor Cannes

'Marina' geselecteerd voor Cannes

http://oi60.tinypic.com/a2xf0n.jpg

'Marina', de speelfilm van Stijn Coninx over de jeugdjaren van Rocco Granata, is geselecteerd voor Cannes Ecrans Juniors. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Cannes Ecrans Juniors is een nevencompetitie, georganiseerd door Cannes Cinéma, die bestaat uit acht internationale speelfilms geschikt voor jongeren tussen 13 en 15 jaar.

Cannes Cinéma groepeert verscheidene bioscoopexploitanten die de geselecteerde films gratis vertonen. 'Marina' zal drie vertoningen krijgen, onder meer toegankelijk voor scholen uit de omgeving.

'Marina' vertelt hoe Rocco Granata als jonge Italiaanse migrant in de jaren 50 in ons land terechtkwam en er zijn jeugdliefde Helena leerde kennen, die hem inspireerde tot het schrijven van zijn hit 'Marina'. De hoofdrollen worden vertolkt door Matteo Simoni en Evelien Bosmans. Zij worden geflankeerd door onder meer Luigi Lo Cascio, Donatella Finocchiaro, Warre Borgmans en Chris Van den Durpel.

Het filmfestival van Cannes loopt dit jaar van 13 tot 24 mei.

07-05-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakbonden willen Siegfried Bracke weg bij VRT

Vakbonden willen Siegfried Bracke weg bij VRT

http://oi59.tinypic.com/i2qa6b.jpg

De vakbonden bij de VRT willen dat Siegfried Bracke (N-VA) ontslag neemt bij de omroep na een aantal controversiële uitspraken. Ze hebben een brief aan de Raad van Bestuur gestuurd en een Facebookpagina opgericht.

Kamervoorzitter Siegfried Bracke verwees in een interview met Knack naar een lijst met personeelsleden die "creatief een beetje uitgeblust zijn" en waarvan de vakbond zelf het bestaan zou hebben toegegeven. "En de vakbond vindt dat blijkbaar oké. Dat is terug naar vroeger: de ziekte van voor 1996 is in alle frisheid terug. Er moet bespaard worden en het eerste wat de VRT doet, is beknibbelen op het aanbod."

De drie vakbonden nemen aanstoot aan de uitspraak en vragen de Raad van Bestuur van de omroep om in te grijpen. Bracke is immers met politiek verlof, maar officieel nog altijd in dienst van de VRT. "De heer Bracke slaagt erin in één beweging de VRT én het personeel én de vakbonden in een slecht daglicht te zetten", stellen de bonden in een brief aan de voorzitter. "Met deze brief willen we u en de Raad van Bestuur vragen de gepaste maatregelen te nemen als antwoord op deze operatie beschadiging. Het is van het grootste belang om in de grootste eenheid onze toekomst en onze maatschappelijke opdracht gezamenlijk te verdedigen."

Vandaag richtte ACOD ook een Facebookpagina op om Bracke ertoe te bewegen zelf ontslag te nemen.

07-05-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron: "Sean Penn is de liefde van mijn leven"

Charlize Theron: "Sean Penn is de liefde van mijn leven"

http://oi61.tinypic.com/vgh0m9.jpg

Charlize Theron (39) is gelukkiger dan ooit, en daar heeft de 54-jarige Sean Penn alles mee te maken. De Oscarwinnares weet het - nadat de vonk anderhalf jaar geleden oversloeg - wel zeker: "Sean is de liefde van mijn leven."

Theron praat doorgaans niet zo veel over haar privéleven, maar wanneer ze dat toch doet, dan is ze doodeerlijk. Vorige maand vertelde ze nog aan Esquire dat ze helemaal in 'shock' was toen haar 18-jarige vriendschap met Penn uitgroeide . "Dit hebben we nooit, maar dan ook nooit nooit nooit durven dromen!", klonk het in het Amerikaanse blad.

Broer en zus
Penn is Therons eerste serieuze vriend sinds ze in 2010 een punt zette achter haar relatie met acteur en regisseur Stuart Townsend. De twee deelden negen jaar lief en leed, maar de breuk was onafwendbaar. "Ze leefden meer als broer en zus, de verliefdheid was al lang verdwenen", liet een vriendin van de actrice indertijd weten.

In dezelfde periode liep ook Penns tweede huwelijk (hij was eerder van 1985 tot 1989 met Madonna getrouwd, nvdr) met actrice Robin Wright - met wie hij een zoon en dochter heeft - na veertien jaar op de klippen. De acteur was kort daarna eventjes met Scarlett Johansson samen, maar na zes maanden gooiden de supersterren de handdoek in de ring. Reden van de breuk was het feit dat Penn liever nog wat van zijn vrijgezellenleven wilde genieten vooraleer hij zich opnieuw zou 'settelen'.

18 jaar bevriend
De verrassing was groot toen Penn en Theron begin vorig jaar begonnen te daten. Ze waren op dat moment al meer dan achttien jaar heel goed bevriend, maar dat er ook gevoelens aan te pas zouden komen, hadden ze allebei helemaal niet zien aankomen. "Ik was voor mijn relatie met Sean perfect gelukkig", laat Theron aan HLN.be weten. "Ik hou van Sean en ik hecht ontzettend veel waarde aan onze relatie omdat we elkaars leven zo veel beter maken. Samen houden we er 'one hell of a time' op na."

Theron glundert wanneer ze het over haar vriend heeft, met we ze volgens de geruchten in Hollywood stiekem verloofd zou zijn: "Ik heb een droomjob, ik ben de trotse mama van een prachtig zoontje én ik heb de liefde van mijn leven gevonden. Wat kan een mens nog meer vragen? Ik besef elke dag opnieuw dat ik met mijn gat in de boter ben gevallen."

'Mad Max' draait vanaf 14 mei in de Belgische bioscoopzalen.

07-05-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje met kroontje steelt kus van prins Harry

Meisje met kroontje steelt kus van prins Harry

http://oi61.tinypic.com/f1ik9s.jpg

De Britse prins Harry (30) is vandaag bij het Sydney Opera House toegejuicht door een uitzinnige menigte Australiërs.

Sommigen droegen pamfletten met de tekst Trouw met me Harry, anderen kregen de kans selfies met de prins te maken. Een van de aanwezigen, uitgedost met een kroontje, slaagde erin de prins te verleiden tot een zoen. Op het Twitteraccount van Kensington Palace zijn foto's en een filmpje te zien van de hartelijke ontvangst, waar Harry de Australiërs erg dankbaar voor is.

Het zijn voor Harry de laatste dagen in Australië; zaterdag begint hij zijn eerste officiële reis naar Nieuw-Zeeland, te beginnen in de hoofdstad Wellington. Daarna keert hij terug naar Engeland. Daar zal hij voor de eerste keer zijn pasgeboren nichtje prinses Charlotte kunnen vasthouden.

07-05-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cinema sinds 1896: eerste bioscoop in Groot-Brittannië terug open

Cinema sinds 1896: eerste bioscoop in Groot-Brittannië terug open

http://oi62.tinypic.com/20iz787.jpg

In februari 1896 zagen 54 betalende gasten in een Londens filmzaaltje een paar korte filmfragmenten en dat luidde de geboorte van de bioscoop in Groot-Brittannië in. Sinds maandag worden in de volledig gerestaureerde Regent Street Cinema weer films vertoond. "We hebben erg veel steun gekregen", zei een woordvoerster van de universiteit van Westminster, eigenaar van de bioscoop.

De restauratie heeft rond de zes miljoen pond gekost en werd grotendeels door schenkingen gefinancierd. In 1980 was in het historische zaaltje de laatste film vertoond. Eerste filmvoorstellingen voor een betalend publiek waren er eerder in 1896 in onder meer in New York, Berlijn en Parijs.

07-05-2015 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga neemt het op voor Justin Bieber

Lady Gaga neemt het op voor Justin Bieber

http://oi62.tinypic.com/fok65l.jpg

Lady Gaga heeft Justin Bieber maandag ontmoet tijdens het Met Gala in New York. Via Instagram laat de zangeres weten dat het Canadese popidool een goede indruk op haar heeft gemaakt.

"Hij heeft echt iets liefs", schrijft Gaga bij een foto waar de twee sterren samen op staan. "Hij is voor het oog van de hele wereld opgegroeid. Ik heb hem eraan herinnerd dat hij zich niet moet laten raken door anderen."

De 29-jarige artieste benadrukt dat het leven niet over rozen gaat. "Heel veel doorns", voegt ze daaraan toe.

06-05-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Record: zes singles van Stan Van Samang in Ultratop

Record: zes singles van Stan Van Samang in Ultratop

http://oi60.tinypic.com/vr626r.jpg

Stan Van Samang scoort een nieuw record met maar liefst 6 singles in Ultratop 50. Het vorige record stond nog op naam van David Guetta en dEUS met elk 4 singles, meldt zijn platenfirma. Zijn deelname aan het VTM-programma 'Liefde voor Muziek' heeft de Leuvenaar geen windeieren gelegd.

Als nieuwkomer staat deze week 'Een Ster', een cover van Christoff, op  nummer 1. Terwijl 'Goeiemorgend, Goeiendag', de cover van Slongs Dievanongs & Brahim (op hun beurt gecoverd van Nicole & Hugo), nog steeds op de tweede plek staat. Deze eerste twee posities in de single charts zijn op zich al een chart unicum.

Verder staat op nummer 17 'Hard Times' en op plaats 26 'I Am'. Zijn eigen single 'A Simple Life' vinden we na 21 weken in de charts nog steeds terug op de dertigste stek. Tot slot is er ook nog 'Alive' op de 42e plek.  Zijn concert op 9 oktober in de Lotto Arena is uitverkocht. Alle zes nummers zijn terug te vinden op Stan's nieuw album 'Liefde Voor Publiek', dat vanuit niets op de eerste plaats deze week binnenkomt in de album charts.

06-05-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs Beyoncé, Drew Barrymore en co kunnen niet aan fastfood weerstaan

Zelfs Beyoncé, Drew Barrymore en co kunnen niet aan fastfood weerstaan

http://oi61.tinypic.com/6r7nkn.jpg

Dat fastfood en suikerbommen slecht zijn voor de gezondheid, weet iedereen. Maar zelfs supermodellen en sterren die al fortuinen met hun looks verdiend hebben, kunnen soms niet aan de verleiding van cola of hamburgers weerstaan.

Zo bekende Karl Lagerfeld dat hij verslaafd is aan cola light, met dit drankje staat de modekeizer op en hij gaat ermee slapen. De designer staat er zelfs 's nachts voor op. De favoriete lekkernij van Kim Kardashian is roomijs. De realityster bekende onlangs dat ze vooral dol op is op de smaak Ducle de leche van Haagen-Dasz. Het Britse topmodel  Rosie Huntington-Whiteley kan niet weerstaan aan kaas, brood, pasta, frietjes en spek.

Beyoncé eet ook hamburgers, de ster maakte duidelijk op Instagram dat ze deze snelle hap graag doorspoelt me een glaasje champagne. Victoria's Secret Angel Candice Swanepoel verdrijft de nachtelijke honger met pizza. Ook topmodel Heidi Klum gunt zichzelf af en toe een hamburger.

06-05-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur 'Avengers' zegt Twitter vaarwel na bakken beledigingen voor 'seksisme'

Regisseur 'Avengers' zegt Twitter vaarwel na bakken beledigingen voor 'seksisme'

http://oi60.tinypic.com/65skmg.jpg

"Dank aan allen die hier zo lief, grappig en inspirerend waren." Zo nam Joss Whedon gisteren op een positieve noot afscheid van Twitter. Zelf gaf hij geen reden op voor zijn vaarwel, maar een andere twitteraar deed het in zijn plaats. Whedon werd op Twitter door Marvel Comic-fans stevig de grond ingeboord voor vermeend seksisme. Een collega van Whedon neemt het voor hem op en pleit op Facebook voor meer vriendelijkheid op sociale media. Whedon ontkent dat de hardcore feministen iets te maken hebben met zijn stilzwijgen op Twitter. "Ik ben weer aan het schrijven geslagen en dan kan ik de ruis van Twitter best missen."

'Kom maar vechten met mij', 'Fuck you dom stuk stront', 'Afspraak in de ring', 'Ik zal alles doen om je carrière te verwoesten'. Dat soort beledigingen moest Whedon op Twitter slikken. En zelfs erger: 'sterf' of 'pleeg zelfmoord'. Waarom? Fans van het genre waren niet tevreden met de uitwerking van de vrouwelijke personages in 'Avengers: Age of Ultron'. Ze verwijten de regisseur seksisme en vrouwenhaat.

Vooral de looks van het personage van de Zwarte Weduwe, gespeeld door Scarlett Johansson, en haar relatie met Bruce Banner, de Incredible Hulk in de film, werd op de korrel genomen.

Vriendelijker
Whedons collega-Marvelregisseur, James 'Guardian of the Galaxy' Gunn, steunt hem op Facebook met een opvallend pleidooi voor meer vriendelijkheid. Gunn heeft het daar over het "alsmaar agressiever wordende boze contingent van die-hardfans".

"Laten we allemaal proberen wat vriendelijker te zijn op het internet en elders", schreef hij. "En, eerlijk, dat betekent ook vriendelijk zijn tegen mensen die deze nonsens tweeten."

Zelf zegt Whedon in een reactie dat hij niet van Twitter vlucht voor het gescheld. "Geloof me, vanaf het moment dat ik op Twitter zat, werd ik aangepakt door militante feministen. Dat ben ik gewend." De ware reden is dat Whedon rust nodig heeft om weer te kunnen schrijven, "na een frustrerend creatief proces".

Joss Whedon kan alvast ook troost vinden in het succes van Avengers: Age of Ultron. De film staat meteen op de tweede plaats ooit wat de inkomsten tijdens de eerste drie dagen na de release betreft. Met 191,3 miljoen dollar moet Whedon alleen de originele Avengers uit 2012 laten voorgaan. Die was toen op drie dagen tijd goed voor 207 miljoen dollar.

06-05-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mooi en Meedogenloos': niet al te best, maar waarom keken we er toch massaal naar?

'Mooi en Meedogenloos': niet al te best, maar waarom keken we er toch massaal naar?

http://oi58.tinypic.com/vpeo1j.jpg

Televisiezender VIJF maakte gisteren bekend dat het na negen jaar stopt met de uitzending van de Amerikaanse soap 'Mooi en Meedogenloos'. Hoewel de reeks niet bepaald uitblonk in acteerprestaties en verhaallijnen kon ze toch nog steeds 90.000 Vlaamse kijkers bekoren. Waarom keken we zo masaal naar de perikelen van Brooke en Ridge?

'Mooi en Meedogenloos' - in het Engels bekend als 'The Bold and the Beautiful' - werd in de Verenigde Staten voor het eerst uitgezonden op 23 maart 1987. Vier jaar later haalde het toenmalige TV1 de familie Forrester naar het Vlaamse scherm. Met succes, want in de jaren 90 lokte de reeks gemiddeld 500.000 kijkers. Eind 1999 verhuisde 'Mooi en Meedogenloos' naar VTM, vanaf 2006 was de reeks te volgen bij VIJF.

Van de kijkcijfers van de nineties was er al een tijdje geen sprake meer, maar toch hield de soap gemiddeld nog 90.000 mensen aan het scherm gekluisterd. "'Mooi en Meedogenloos' is bij ons niet meer zo populair als vroeger", legt expert Sofie Van Bauwel van de UGent uit. "Het programma wordt ook niet meer uitgezonden in primetime, zoals dat wel het geval is voor Vlaamse soaps als 'Thuis' en 'Familie'. Dat soaps zo populair zijn is genregerelateerd. Ze geven ons een inkijk in de dingen des levens, zoals trouwens ook een van die andere soaps heet. We kijken graag naar hoe mensen omgaan met emoties, tegenslagen, liefde en ruzies in een gesloten gemeenschap. Dat kan een familie zijn, maar ook een straat of een buurt. We kijken graag naar dat kluwen van menselijke relaties."

En dat het een kluwen is, bewijst onder meer de amoureuze historie tussen Ridge en Brooke. Het valt bijna niet meer te tellen hoe vaak zij al uit elkaar zijn gegaan en hoeveel huwelijken, scheidingen, minnaars en minnaressen er al de revue passeerden.

"Een van de belangrijkste redenen voor het succes van soaps is dat mensen zich kunnen identificeren met de personages en de emoties", zegt Van Bauwel. "Het hoeft daarom niet altijd heel realistisch te zijn, maar mensen willen zich kunnen identificeren met het verdriet of de vreugde. 'Mooi en Meedogenloos' ligt ook in de lijn van de traditie van soaps als 'Dallas' en 'Dynasty', met in de hoofdrol rijke families die onder elkaar allerlei vetes uitvechten. Het gaat ook vaak over de strijd tussen de patres familias die de macht opeisen en over de glitter en glamour."

06-05-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts: "Mijn droomvrouw? Slim, knap en een goed hart"

Matthias Schoenaerts: "Mijn droomvrouw? Slim, knap en een goed hart"

http://oi59.tinypic.com/30bfb04.jpg

"Er kan soms zo veel gebeuren waardoor de brokken niet meer te lijmen vallen. Ik kan veel geduld hebben, maar als het gedaan is, dan is het gedaan." Matthias Schoenaerts praat voor het eerst over zijn breuk met Alexandra Schouteden, twee weken nadat het nieuws bekend raakte. "Geen zorgen, ik voel me op dit moment perfect gelukkig."

"There's my fellow Belgian!" Matthias begroet me uitgelaten wanneer hij me in de vergaderzaal van het Essex House in New York treft. Als enige Belgische van de Hollywood Foreign Press Association haalt hij mij er zo uit. We kennen elkaar nog van het Oscar-avontuur met 'Rundskop', maar heel wat leden van de organisatie achter de Golden Globes krijgen 'the heartthrob from Belgium' nu pas voor het eerst te spreken. Toch heeft Schoenaerts maar een paar seconden nodig om indruk te maken. De vrouwen vallen haast in zwijm wanneer hij in grijs pak en met nonchalante tred voorbij komt.

'Skuunars' is hot in Hollywood. Naast de film 'Far From The Madding Crowd', die vanavond in première gaat in België, worden dit jaar ook nog 'A Bigger Splash', 'Close Protection', 'The Danish Girl' en de miniserie 'Lewis and Clark' verwacht.

Buitenverblijf in LA

Alles wijst erop dat we onze Belgische trots straks kwijt zijn aan het land waar alles 'bigger and better' is. "Not so fast", tempert Schoenaerts, die al bijna vier jaar in een appartementje in Borgerhout woont. "Ik blijf sowieso in Antwerpen", klinkt het vastberaden. "Ik heb trouwens net iets nieuws gekocht, maar dat staat nog helemaal leeg. Ik ga alles binnenkort met een architect onder handen nemen, maar dat moet snel gebeuren, want ik vertrek deze zomer nog naar de VS voor de opnames van 'Lewis and Clark'. Een buitenverblijf in L.A. zegt me niets. Ik voel me goed in Antwerpen. Daar ben ik gelukkig. Ik word er met rust gelaten en ik kan er mijn eigen ding doen, zoals met mijn kameraden van vroeger op stap gaan. Dat vind ik enorm belangrijk."

En die makkers zijn nu onmisbaar in Schoenaerts' leven. Twee weken geleden raakte immers bekend dat Matthias opnieuw single is. Na een relatie van vijf jaar. Volgens zijn ex Alexandra omdat ze "hun levens niet meer op elkaar konden afstemmen". "Er kan soms zo veel gebeuren waardoor de brokken niet meer te lijmen vallen", laat Schoenaerts even in z'n hart kijken. "De situatie wordt dan uitzichtloos. Ik kan veel geduld hebben - en soms ook helemaal niet - maar als het gedaan is, dan is het gedaan."

Aan zijn ideaalbeeld zal het alvast niet liggen. Schoenaerts weet perfect wat voor vrouw er bij hem past: "Mijn perfecte vrouw moet slim zijn, er goed uitzien en een goed hart hebben. Mind, body en soul. Een drievuldigheid. Je kunt maar zo lang met iemand samen zijn voor het uiterlijk, maar als dat het enige is, dan loopt je relatie gegarandeerd na een paar maanden op de klippen. Het komt maar zelden voor dat het op alle drie de vlakken klikt, maar als het je toch ooit zou overkomen, mijn God, laat die persoon dan alsjeblieft nooit meer gaan." Of hij die ware niet al was tegengekomen met Alexandra, waar hij ooit naar verwees als 'de vrouw van zijn leven'? "Ik kan je verzekeren dat ik me op dit moment gelukkig voel, laten we het daar bij houden. (knipoog)"

Hangende pootjes
Verder over dat totaalpakket, dan. "Natuurlijk wil ik dat mijn vriendin onafhankelijk is", gaat Schoenaerts verder. "Dat vind ik heel belangrijk. Ik wil een vrouw die haar eigen mening heeft en een eigen leven kan leiden. Ik wil niet dat ze afhankelijk is van mij, net zoals ik niet afhankelijk wil zijn van iemand anders. Dat heeft niets met liefde te maken. Liefde is elkaar sterker maken en het beste in elkaar naar boven halen. Liefde is elkaar stimuleren en de beste persoon zijn die je maar kan zijn." Toch vindt hij 'liefde' naar eigen zeggen een 'gevaarlijk' woord: "Omdat veel mensen dat snel pathetisch vinden en denken dat liefde enkel voor zwakkelingen is. Integendeel. Om voor een relatie te blijven vechten en om in de liefde te blijven geloven, heb je verdomd veel moed nodig. Mensen geven trouwens veel te snel op in een relatie. Ze denken dat het gras groener is aan de andere kant, tot ze plots beseffen dat het gras helemaal niet groener is... Dan komen ze met hangende pootjes terug om mea culpa te slaan. Wel, dat is dan spijtig, want tegen dan is het helaas in veel gevallen te laat."

Dating-app
Dat Schoenaerts niet gehaast is om snel een nieuwe vriendin te strikken, blijkt uit zijn traditionele aanpak. "Ik sta ervan te kijken dat er tegenwoordig zo veel onnozele dating-apps bestaan. Je hoeft nu maar een berichtje te sturen en een paar minuten later heb je al een date bij Starbucks. Hoe crazy is dat?! Mensen hebben geen geduld meer, ze moeten alles meteen hebben. Hier en nu, en als dat niet lukt dan zoeken ze wel iemand anders met hun gsm. Terwijl....Hoe langer je wacht, hoe groter het genot. Soms ben ik meer een 'Kom, ga er achter aan'-type, maar ik kan eigenlijk ook heel veel geduld uitoefenen. Het hangt er maar net van af hoe ik me op dat moment voel. Ik kan extreem uitgelaten zijn en zot doen, maar ik kan ook heel stil en teruggetrokken zijn. In sommige gevallen is het echt niet de moeite om zo lang te wachten, al is de weg die je aflegt om iemands hart te veroveren op zijn minst interessant te noemen. Er valt uit elk verlies wel iets te leren, en dat is dan vaak het besef dat je uiteindelijk helemaal niets verloren hebt."

06-05-2015 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher schenkt mama een moederdag om nooit te vergeten

Ashton Kutcher schenkt mama een moederdag om nooit te vergeten

http://oi60.tinypic.com/2j151lc.jpg

Een kaartje of een boeket bloemen voor moederdag? Daar moet Ashton Kutcher eens goed om lachen. Speciaal voor Diane gaf de acteur het ouderlijke huis in Homestead (Iowa) een grondige opfrisbeurt. "Het is mijn manier om mijn mama te bedanken. Ze heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in mijn leven, dus ze verdient dit dubbel en dik."

Zeven maanden geleden is Kutcher voor het eerst vader geworden. Drukke tijden met andere woorden en meteen ook de reden waarom hij bij de renovatie niet zelf aanwezig kon zijn. Gelukkig bracht de gespecialiseerde app Houzz raad.

"De woning heb ik nog zelf helpen bouwen toen ik dertien jaar oud was, samen met mijn stiefvader Mark", aldus Kutcher. "Intussen hebben we de vleugels uitgeslagen: ik kreeg een dochter, mijn zus is net bevallen van een zoon. Ik wil dat die nieuwe generatie er zich ook thuis zal voelen."

In een van de slaapkamers heeft hij daarom stapelbedden laten plaatsen. Die kunnen de kleinkinderen gebruiken als ze eens komen overnachten. De typisch Amerikaanse living, met ligstoelen en prullaria van John Wayne en de Chicago Bears, is nu omgetoverd tot een moderne ruimte met breedbeeld-tv, een open haard en een hoeksofa.

De hele operatie nam in totaal 27 dagen in beslag. "Het hele huis is overhoop gehaald. Als mijn moeder het niet leuk vindt, zal ik er mogen voor opdraaien", knipoogt de acteur.

Zorgen om niets, zo blijkt uit haar emotionele reactie in het filmpje. "Ik was naar Los Angeles gereisd om hem en de baby een bezoekje te brengen. Plots mocht ik daar niet meer weg, ze konden zogezegd nog wat hulp gebruiken. En bij mijn terugkeer tref ik dit dan aan. Dit betekent zo veel voor mij, prachtig gewoon."

06-05-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaat Bollen: "Mijn vriend mag vreemdgaan, als hij het maar veilig doet"

Kaat Bollen: "Mijn vriend mag vreemdgaan, als hij het maar veilig doet"

http://oi58.tinypic.com/bijpe8.jpg

Seksuologe Kaat Bollen heeft net het 'Boek der Lusten' uitgebracht waarin ze de essentie en het belang van passie in ons leven uit de doeken doet. Zo wilde ze koppels met lustproblemen helpen. In het magazine Story vertelt ze vandaag dat overspel niet het einde van een relatie hoeft te betekenen voor haar.

De 28-jarige seksuologe is al drie jaar samen met Ian en de twee trouwen in augustus. In het interview vertelt Kaat dat ze schat dat één op de twee partners ontrouw is. "Zelf ben ik daar ook heel realistisch in. Mijn motto is: wat niet weet niet deert. Als ik wel op de hoogte zou zijn van een affaire, zou ik een achterdochtige controlefreak worden."  

Maar als Kaat dan weer een scheve schaats zou rijden, zouden de gevolgen desastreuzer zijn. Ian zou Kaat namelijk niet terug in huis nemen: "Ik begrijp dat, net om die reden ben ik heel open tegenover mijn partner."

05-05-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen bezoekt achterkleindochter

Queen bezoekt achterkleindochter

http://oi58.tinypic.com/259x5lj.jpg

De Britse koningin Elizabeth II is deze middag gearriveerd bij Kensington Palace in Londen. Ze zal daar voor het eerst haar achterkleindochter Charlotte Elizabeth Diana bewonderen, meldden diverse Britse media. Het meisje werd zaterdag geboren in een ziekenhuis in de hoofdstad.

Prins William en zijn vrouw Kate Middleton vernoemden hun tweede kind mede naar de huidige koningin en naar haar moeder, die in 2002 overleed. Baby Charlotte is het vijfde achterkleinkind van haar overgrootmoeder.

05-05-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!