Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meestergoochelaar Steven en sterke Domenico naar finale van Belgium's Got Talent

Meestergoochelaar Steven en sterke Domenico naar finale van Belgium's Got Talent

http://oi59.tinypic.com/x3q4j.jpg

De twee laatste tickets voor de grote finale van Belgium's Got Talent stonden vandaag op het spel en opnieuw werd het een sprankelende show met prachtige performances. Goochelaar Steven Delaere en paaldanser Domenico stoten door naar de finale. Volgende week weten we wie er Belgium's Got Talent wint en wie er met de prijzenpot van 50.000 euro naar huis mag.

09-05-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot Muppetnieuws: Kermit en co komen terug op de buis

Groot Muppetnieuws: Kermit en co komen terug op de buis

http://oi58.tinypic.com/24od9h1.jpg

Goed nieuws voor fans van de Muppets: het guitige poppenprogramma krijgt binnenkort een volledig nieuw tv-seizoen.

De geruchtenmolen rond een nieuw Muppet-programma kwam eerder al op gang, maar het nieuws werd totnogtoe niet bevestigd. Een woordvoerder liet nu echter weten dat de nieuwe Muppet Show geschreven werd door Bill Prady, die ook verantwoordelijk is voor The Big Bang Theory. De Amerikaanse zender ABC pikte het seizoen op.

De show zal gaan over "het persoonlijke leven van de Muppets en hun relaties, zowel thuis als op het werk." We kunnen ons verwachten aan "romantiek en stukgelopen relaties, successen, teleurstellingen, wensen en verlangens."

09-05-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran helpt fans met huwelijksaanzoek

Ed Sheeran helpt fans met huwelijksaanzoek

http://oi62.tinypic.com/2eykmdy.jpg

Ed Sheeran is naar eigen zeggen een hopeloze romanticus, en dat bewees hij deze week nog maar eens toen hij fans hielp met een huwelijksaanzoek. De zanger pinkte zowaar zelf een traantje weg.

De 24-jarige zanger deelde beelden van het emotionele moment op Twitter. Tijdens een optreden in Austin, Texas, nodigde hij het koppel uit op het podium. "Ik heb geen idee wat er nu gaat gebeuren", vertelde hij het publiek, waarna hij neerplofte aan de kant om te kijken.

De toekomstige bruidegom begon aan zijn aanzoek met de woorden 'I'm just thinking out loud', een knipoog naar een van Sheerans hits. Zijn woorden krijgen heel wat bijval van het publiek, vooral als de dame volmondig 'ja' zegt. Sheeran zelf is duidelijk in de wolken. "Ik heb misschien een traantje weggepinkt", klinkt het op Twitter.

09-05-2015 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Segers trotse vader van zoon Gène

Ben Segers trotse vader van zoon Gène

http://oi60.tinypic.com/r7oygl.jpg

Ben Segers is gisteren de trotse papa geworden van Gène. Het is het eerste kindje voor Ben en zijn vriendin Lenny Van Wesemael, die in het najaar regiedebuut 'Café Derby' presenteert. De acteur die we vooral kennen uit 'Safety First', 'Zonen van Van As' en 'Biker Boys' heeft al twee dochtertjes uit een vorige relatie.

Moeder en zoon stellen het wel. Vader Ben is uiteraard ook apetrots.

09-05-2015 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interesse in het stulpje van Depay? Dan mag u serieus dokken

Interesse in het stulpje van Depay? Dan mag u serieus dokken

http://oi57.tinypic.com/348gl77.jpg

Met zijn aanstaande verhuis naar Manchester kan Memphis Depay zijn droomhuis in Eindhoven achter zich laten. De sterspeler van PSV woont in een luxueuze loft in het centrum van de Nederlandse stad. De woning beslaat 450 vierkante meter in de Eindhovense lichttoren, een voormalige Philipsfabriek op een steenworp afstand van het stadion van PSV.

Depay betaalde volgens Hollywoodhuizen.nl 4750 euro huur per maand voor de loft, gelegen op de vijfde verdieping met panorama-uitzicht over de binnenstad van Eindhoven. Het huis staat nu voor 1,6 miljoen euro te koop. Kennelijk hield de eigenaar al in een vroegtijdig stadium rekening met een transfer van Depay, want het huis ging begin dit jaar de markt op.

Mozaïek van Ali
Depay (21) heeft in zijn loft onder meer een boksring, bibliotheek en wijnkelder. In zijn badkamer hangt een groot mozaïek van bokslegende Muhammad Ali.

fitness en restaurant
Op de zesde verdieping is een gezamenlijke relaxruimte met een bar en een groot dakterras. Op de begane grond van het pand bevindt zich een fitness voor de bewoners, evenals een restaurant met terras en een exclusieve kapperszaak.

Appartement in Rotterdam
Volgens Bekendeburen.nl gaat ook het luxe appartement van Depay in Rotterdam in de verkoop. Het huis zou op de markt worden gezet voor ongeveer negen ton en beschikt onder meer over een private health club en heeft een totale woonoppervlakte van 164 vierkante meter.

09-05-2015 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbara Gandolfi opnieuw veroordeeld

Barbara Gandolfi opnieuw veroordeeld

http://oi59.tinypic.com/w2bv3n.jpg

De Brusselse correctionele rechtbank heeft fotomodel,  tv-figuur en zakenvrouw Barbara Gandolfi veroordeeld tot een gevangenisstraf van 9 maanden met uitstel. Haar ex-echtgenoot Frédéric Vanderwilt kreeg 1 jaar cel. Beiden kregen ook een boete van 9.000 euro en een beroepsverbod van 3 jaar opgelegd. De twee moesten zich verantwoorden voor enkele faillissementsmisdrijven, misbruik van vennootschapsgoederen, valsheid in geschrifte en gebruik van valse stukken.

Het dossier draait rond een vennootschap die energy drinks aan de man zou brengen in Dubai. Gandolfi en Vanderwilt hadden die overgenomen van een Amerikaan maar het bedrijfje ging op zeer korte tijd failliet. Gandolfi en Vanderwilt zouden volgens het parket geen aangifte gedaan hebben van dat faillissement en zouden de boekhouding niet hebben neergelegd. Bovendien zouden ze valse facturen hebben opgesteld en het vermogen van de vennootschap overgebracht hebben naar een ander bedrijfje.

De verdediging betwistte alle tenlasteleggingen. "Bij de overname van het bedrijfje werd de situatie aan mijn cliënten rooskleuriger voorgesteld dan de realiteit", pleitte meester Sven De Baere, advocaat van de twee verdachten. "Bovendien werden de activiteiten ook doorkruist door het Brugse gerechtelijk onderzoek."

In juli 2009 hield het Brugse gerecht immers een reeks huiszoekingen bij Gandolfi en Vanderwilt in een aanslepend onderzoek naar de financiële handel en wandel van het koppel. Daarbij werden onder meer computers en kasboeken in beslag genomen, en rekeningen geblokkeerd. Gevolg was dat het betrokken bedrijfje maandenlang stillag. Volgens de verdediging had de onderzoeksrechter in Brugge helemaal niet het recht om de rekeningen van het bedrijfje rond energy drinks te blokkeren en de boekhouding in beslag te nemen, en was de hele huiszoeking bovendien onwettig.

De rechtbank heeft al die argumenten verworpen en het koppel veroordeeld.

09-05-2015 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Girlpower! De kortfilm van Lena Dunham voor & Other Stories

Girlpower! De kortfilm van Lena Dunham voor & Other Stories

http://oi60.tinypic.com/yjrcx.jpg

De gevierde actrice Lena Dunham van de HBO-serie 'Girls' heeft voor de Zweedse modeketen & Other Stories een kortfilm geregisseerd om de Rachel Antonoff co-lab collectie voor te stellen. De film vertelt het verhaal van een jonge vrouw die deur aan deur campagne voert.

Met campagne voeren in het achterhoofd, heeft Rachel Antonoff een co-lab collectie gecreëerd voor de Zweedse modeketen & Other Stories De ready-to-wear collectie werkt voor alles: van meer relaxte momenten tot black-tie events, alle gelegenheden die kunnen plaatsvinden tijdens het campagne voeren. De kortfilm "Vote Audrey " geeft de essentie van deze collectie weer door de ogen van actrice Lena Dunham.

"Rachel is familie, en ik hou van wat ze doet: ze maak geestige kleren die ons laten weten dat mode meer is dan het najagen van perfectie. Deze video stuurt een eenvoudige maar belangrijke boodschap: onderschat nooit iemand op basis van hun geslacht, ras of seksuele geaardheid ", zegt Lena Dunham.

De co-lab collectie van Rachel Antonoff is beschikbaar in de winkel en online vanaf 12 mei 2015. Prijzen variëren van € 35 voor een topje, € 45 voor een short, € 95 voor een blazer en € 125 voor een jurk.

09-05-2015 om 01:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meestergoochelaar Steven en sterke Domenico naar finale van Belgium's Got Talent

Meestergoochelaar Steven en sterke Domenico naar finale van Belgium's Got Talent

http://oi60.tinypic.com/aouhyd.jpg

De twee laatste tickets voor de grote finale van Belgium's Got Talent stonden vandaag op het spel en opnieuw werd het een sprankelende show met prachtige performances. Goochelaar Steven Delaere en paaldanser Domenico stoten door naar de finale. Volgende week weten we wie er Belgium's Got Talent wint en wie er met de prijzenpot van 50.000 euro naar huis mag.

Meestergoochelaar
Vandaag zullen jullie getuige zijn van 'de perfecte misdaad', zo begon goochelaar Steven Delaere zijn act en al snel sloeg hij heel de zaal met verstomming met zijn fantastische goochelskills. Het was niet alleen de perfecte misdaad, maar ook de perfecte goocheltruc. Ray wilde er weinig woorden aan vuilmaken en richtte zich meteen tot het publiek met een duidelijke oproep: "Stem alsjeblieft op Steven". "Ik hoop ook dat er voor de eerste keer een goochelaar in de finale mag zitten", beaamde Karen. En zo geschiedde. Ook het publiek bleek onder de indruk van deze fantastische goochelaar en beloonde hem een finaleticket.

Fantast aan de paal
Wie heeft er nog niet gehoord van Domenico? Vrouwen adoreren hem en zelfs mannen, zo ook de man van Karen, kunnen niet ontkennen dat deze pole flagman een echte kunstenaar is aan de paal. "Dat is zo straf wat jij doet", zei Karen duidelijk onder de indruk. "Zeg nu ook gewoon een keer dat jij die paal zou willen zijn", lachte Niels. "Het is gewoon perfectie. Hoe het beter kan? Dat zien we wel in de finale", concludeerde Rob. En ja hoor, Domenico gaat naar de finale.

Zij gaan allemaal naar de finale
Wie mag er nu ook alweer allemaal volgende week schitteren in de finale? We lijsten het graag nog eens voor u op:

09-05-2015 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Retsin: "Het verschil tussen een kind krijgen op je 33ste of je 41ste is enorm"

Katja Retsin: "Het verschil tussen een kind krijgen op je 33ste of je 41ste is enorm"

http://oi57.tinypic.com/nxkxlg.jpg

"'t Is inderdaad een tijdje geleden dat ik nog een programma mocht presenteren. Tja, ik word er ook er niet jonger op", zegt Katja Retsin. Maar als er tijdens onze fotoshoot twee tienerjongens voorbijfietsen, vallen hun monden wél open en beginnen ze elkaar al gniffelend uit te dagen om een handtekening te vragen. Presentatieopdrachten of niet, Katja is duidelijk nog steeds hot!

09-05-2015 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cordon krijgt grote Amerikaanse remake

Cordon krijgt grote Amerikaanse remake

http://oi61.tinypic.com/2lau69z.jpg

Groot nieuws uit Amerika: daar besliste de grote zender CW om een remake van de VTM-serie Cordon uit te zenden. De remake zal dit najaar op de Amerikaanse beeldbuizen te zien zijn.

In de VS worden momenteel de tv-seizoenen voor dit najaar vastgelegd. Tv-series worden hernieuwd, gecanceld of net opgepikt. In deze laatste groep bevindt zich onder meer onze eigen Vlaamse serie Cordon. Het concept werd verkocht en op basis van de pilootaflevering besliste de zender CW gisteren om het eerste seizoen dit najaar een plaatsje te geven op antenne.

CW is een van de grote vijf zenders in Amerika, naast CBS, NBC, ABC en Fox. De zender focust zich op een iets jonger kijkprofiel en heeft onder meer ook grote succesverhalen als The Vampire Diaries en Arrow in haar arsenaal zitten.

Het concept van Cordon, een dodelijke epidemie en het daarbijhorende quarantainegebied, is bewaard gebleven. De serie zal zich afspelen in Atlanta.

09-05-2015 om 01:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben jij rijk en excentriek? Dan is "The Sky Is The Limit" op zoek naar jou

Ben jij rijk en excentriek? Dan is "The Sky Is The Limit" op zoek naar jou

http://oi62.tinypic.com/2kprh4.jpg

Goed nieuws voor wie ervan droomt om net als Jan Kriekels of Harry en Olga te pronken met zijn of haar geld en vooral excentrieke levensstijl voor het oog van tv-kijkend Vlaanderen. Programmamaker Peter Boeckx is op zoek naar nieuwe kandidaten voor het derde seizoen van "The Sky Is The Limit".

Stinkend rijk zijn op zich is niet genoeg om in aanmerking te komen, Peter Boeckx is op zoek naar individuen die naast een goed gevulde bankrekening ook een levensverhaal hebben dat tot de verbeelding spreekt. "Iemand die een fortuin had, maar dat wegschonk en nu als een hippie door Europa trekt, of iemand die aan de rand van de doorbraak staat, kan evengoed," vertelde Boeckx aan Het Nieuwsblad.

Derde seizoen?
Of dat derde seizoen er daadwerkelijk komt, staat nog niet helemaal vast. VIER is alvast erg enthousiast, maar Boeckx wil er eerst zeker van zijn dat er genoeg interessante verhalen te rapen vallen. Zo zullen Harry en Olga niet meer terugkeren, en ook het verhaal van Jan en Kirsten is volgens Boeckx intussen wel uitverteld. Kan jij Boeckx overtuigen van een derde seizoen met jouw excentrieke rijke leven? Grijp dan je kans, en meld je aan bij VIER.

09-05-2015 om 01:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anke (29) is de lekkerste mama van Vlaanderen 2015

Anke (29) is de lekkerste mama van Vlaanderen 2015

http://oi59.tinypic.com/2lselox.jpg

Naar aanleiding van Moederdag ging Q-dj Wim Oosterlinck dit jaar opnieuw op zoek naar de Lekkerste Mama van Vlaanderen. Dat werd dit jaar Anke Swartelee (29) uit Rillaar.

Tijdens de live finale vanuit het shoppingcenter K in Kortrijk kozen Wim en zijn mannelijke juryleden Kürt Rogiers, Niels Albert, Born Crain en P-hoofdredacteur Jeroen Denaeghel voor de 29-jarige Anke Swartelee uit Rillaar als dé Lekkerste Mama van Vlaanderen 2015.

Anke mag voor €5.000 gaan shoppen en staat binnenkort op de cover van P-magazine. De finale vond plaats tijdens een speciale live-uitzending van De Wim O Show.

Winnares Anke Swartelee kon het zelf niet geloven: "Ik had dit echt totaal niet verwacht. En zeker niet als ik de andere twee kandidates bekijk, met hun perfecte lijven. Ik was eerst nog niet eens van plan om mee te doen. Het eerste wat ik koop met dit bedrag is een cadeautje voor mijn zoontje Kobe."

Ook Q-dj Wim Oosterlinck is blij met de winnares: "Anke is met recht en reden dé Lekkerste Mama van Vlaanderen geworden, al was het echt niet gemakkelijk kiezen. Ik ben blij dat ik op deze manier ook mijn steentje heb bijgedragen aan moederdag. Vlaanderen is absoluut heel wat Lekkere Mama's rijk, daar ben ik de voorbije weken alleen nog maar zekerder van geworden (lacht)."

Anke haalde het van de 2 andere finalisten: Julie Marie Van Passel (27) uit Holsbeek en Ulrika Coussement (26) uit Zoerle-Parwijs. Tijdens de finale moesten deze drie finalisten onder meer defileren voor de jury in verschillende outfits, zichzelf voorstellen met een plaat, een intieme vragenronde met Wim doorstaan, een jurylid proberen te verleiden met een openingszin en een goede mop vertellen. Na de verschillende opdrachten werd voor de jury duidelijk dat Anke de titel het meest verdiende. Ook burgemeester van Kortrijk Vincent Van Quickenborne was aanwezig en overhandigde hoogst persoonlijk de hoofdprijs. De voorbije weken selecteerde Q-dj Wim - samen met heel wat bekende gezichten - de 3 finalisten tijdens De Wim O Show. 

09-05-2015 om 00:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen Bey is nu ook de lekkerste mama in showbizz

Queen Bey is nu ook de lekkerste mama in showbizz

http://oi60.tinypic.com/2cogbk9.jpg

Beyoncé neemt op veel vlakken de leiding in showbizzland, maar nu werd ze ook nog eens tot de lekkerste mama verkozen. Volgens Wim Oosterlinck tenminste, die 'single ladies' op nummer 1 in zijn Lekkere Mama Top 20 zette.

Andere knappe mama's in de top 20 waren onder meer Shakira, Adele, P!nk en Christina Aguilera. Verder waren er ook symbolische nummers aanwezig, zoals 'Push It' van Salt-N-Pepa en 'Ocean' van Andreas Moe. De volledige top 20 kan je hieronder nog eens herbeluisteren.

De titel van 'lekkerste mama in showbizz' is dus helaas bezet, maar die van 'lekkerste mama van Vlaanderen' ligt gelukkig nog helemaal open. Ook dit jaar brengt Wim Oosterlinck een eerbetoon aan alle moeders in Vlaanderen door op zoek te gaan naar de lekkerste dame. De winnares wordt nu vrijdag in de K in Kortrijk verkozen, en krijgt een covershoot in P-Magazine én 5.000 euro om mee te gaan shoppen.

07-05-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke helpt Lesley-Ann aan de ideale man

Joke helpt Lesley-Ann aan de ideale man

http://oi62.tinypic.com/2zhidzl.jpg

Ex-Miss België Joke van de Velde zal als jurylid Lesley-Ann Poppe bijstaan bij haar zoektocht  'Lesley-Ann zoekt de ideale man'. Dat maakte Joke vandaag zelf bekend op radiozender Q-music.

Lesley-Ann is alvast heel enthousiast over haar eerste jurylid. "We maken regelmatig samen de vipfeestjes in showbizzland onveilig, dus Joke weet beslist wat ik zoek bij een man. Voor haar is een gezonde en sportieve stijl heel belangrijk, dus daar gaat ze zeker op letten", vertelt Lesley-Ann aan Story.

07-05-2015 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson doet raadselachtige aankondiging

Jeremy Clarkson doet raadselachtige aankondiging

http://oi57.tinypic.com/rkwujb.jpg

Voormalig Top Gear-presentator Jeremy Clarkson (54), die recent door de BBC werd ontslagen omdat hij een producer van het programma had aangevallen, is bezig met een mysterieuze comeback. Wat dat precies inhoudt is niet helemaal duidelijk. Op Twitter liet hij bij een foto, met daarop een bolide en cameraploeg, weten 'ergens mee bezig te zijn'. Fans van Top Gear, dat wereldwijd miljoenen kijkers trekt, speculeren er inmiddels driftig op los.

Na zijn ontslag verklaarden Clarksons tv-vrienden James May en Richard Hammond zich solidair met de beroemde presentator. De drie mogen verder niks meer over de zaak zeggen. Alleen dan mogen ze van de BBC verder werken aan de 'Top Gear'-liveshows die op 22 mei in Belfast beginnen onder de naam Clarkson, Hammond & May Live. De foto die Clarkson twitterde heeft mogelijk met die shows te maken, want fans denken op het kiekje Hammond te zien (links van de tafel), zo wordt duidelijk op de website Theladbible.

De BBC heeft aangekondigd door te willen gaan met Top Gear, dat wereldwijd door miljoenen mensen wordt bekeken. De Britse publieke omroep zal dan dus mogelijk een geheel nieuw presentatieteam moeten samenstellen.

07-05-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Respectloos": aapje genoemd naar royal baby moet nieuwe naam krijgen

"Respectloos": aapje genoemd naar royal baby moet nieuwe naam krijgen

http://oi60.tinypic.com/af94q8.jpg

De Takasakiyama Zoo in het Zuiden van Japan kreeg bakken kritiek nadat het een aapje Charlotte had genoemd als eerbetoon aan de pasgeboren royal baby. De naam werd gekozen via een publieke stemronde, een traditie die elk jaar opnieuw plaatsvindt bij de geboorte van de eerste makaakbaby.

Niet lang na de bekendmaking rolden de klachten binnen. "Respectloos", luidt het oordeel. Japanners zouden zich volgens de criticasters ook niet gelukkig voelen moest een Britse aap genoemd worden naar iemand van de koninklijke familie. Het aapje moet volgens hen dan ook een nieuwe naam krijgen. De zoo verontschuldigde zich alvast in een statement op de website en zegt dat het een potentiële naamsverandering van het pasgeboren diertje zal bespreken.

07-05-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Marina' geselecteerd voor Cannes

'Marina' geselecteerd voor Cannes

http://oi60.tinypic.com/a2xf0n.jpg

'Marina', de speelfilm van Stijn Coninx over de jeugdjaren van Rocco Granata, is geselecteerd voor Cannes Ecrans Juniors. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF). Cannes Ecrans Juniors is een nevencompetitie, georganiseerd door Cannes Cinéma, die bestaat uit acht internationale speelfilms geschikt voor jongeren tussen 13 en 15 jaar.

Cannes Cinéma groepeert verscheidene bioscoopexploitanten die de geselecteerde films gratis vertonen. 'Marina' zal drie vertoningen krijgen, onder meer toegankelijk voor scholen uit de omgeving.

'Marina' vertelt hoe Rocco Granata als jonge Italiaanse migrant in de jaren 50 in ons land terechtkwam en er zijn jeugdliefde Helena leerde kennen, die hem inspireerde tot het schrijven van zijn hit 'Marina'. De hoofdrollen worden vertolkt door Matteo Simoni en Evelien Bosmans. Zij worden geflankeerd door onder meer Luigi Lo Cascio, Donatella Finocchiaro, Warre Borgmans en Chris Van den Durpel.

Het filmfestival van Cannes loopt dit jaar van 13 tot 24 mei.

07-05-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakbonden willen Siegfried Bracke weg bij VRT

Vakbonden willen Siegfried Bracke weg bij VRT

http://oi59.tinypic.com/i2qa6b.jpg

De vakbonden bij de VRT willen dat Siegfried Bracke (N-VA) ontslag neemt bij de omroep na een aantal controversiële uitspraken. Ze hebben een brief aan de Raad van Bestuur gestuurd en een Facebookpagina opgericht.

Kamervoorzitter Siegfried Bracke verwees in een interview met Knack naar een lijst met personeelsleden die "creatief een beetje uitgeblust zijn" en waarvan de vakbond zelf het bestaan zou hebben toegegeven. "En de vakbond vindt dat blijkbaar oké. Dat is terug naar vroeger: de ziekte van voor 1996 is in alle frisheid terug. Er moet bespaard worden en het eerste wat de VRT doet, is beknibbelen op het aanbod."

De drie vakbonden nemen aanstoot aan de uitspraak en vragen de Raad van Bestuur van de omroep om in te grijpen. Bracke is immers met politiek verlof, maar officieel nog altijd in dienst van de VRT. "De heer Bracke slaagt erin in één beweging de VRT én het personeel én de vakbonden in een slecht daglicht te zetten", stellen de bonden in een brief aan de voorzitter. "Met deze brief willen we u en de Raad van Bestuur vragen de gepaste maatregelen te nemen als antwoord op deze operatie beschadiging. Het is van het grootste belang om in de grootste eenheid onze toekomst en onze maatschappelijke opdracht gezamenlijk te verdedigen."

Vandaag richtte ACOD ook een Facebookpagina op om Bracke ertoe te bewegen zelf ontslag te nemen.

07-05-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron: "Sean Penn is de liefde van mijn leven"

Charlize Theron: "Sean Penn is de liefde van mijn leven"

http://oi61.tinypic.com/vgh0m9.jpg

Charlize Theron (39) is gelukkiger dan ooit, en daar heeft de 54-jarige Sean Penn alles mee te maken. De Oscarwinnares weet het - nadat de vonk anderhalf jaar geleden oversloeg - wel zeker: "Sean is de liefde van mijn leven."

Theron praat doorgaans niet zo veel over haar privéleven, maar wanneer ze dat toch doet, dan is ze doodeerlijk. Vorige maand vertelde ze nog aan Esquire dat ze helemaal in 'shock' was toen haar 18-jarige vriendschap met Penn uitgroeide . "Dit hebben we nooit, maar dan ook nooit nooit nooit durven dromen!", klonk het in het Amerikaanse blad.

Broer en zus
Penn is Therons eerste serieuze vriend sinds ze in 2010 een punt zette achter haar relatie met acteur en regisseur Stuart Townsend. De twee deelden negen jaar lief en leed, maar de breuk was onafwendbaar. "Ze leefden meer als broer en zus, de verliefdheid was al lang verdwenen", liet een vriendin van de actrice indertijd weten.

In dezelfde periode liep ook Penns tweede huwelijk (hij was eerder van 1985 tot 1989 met Madonna getrouwd, nvdr) met actrice Robin Wright - met wie hij een zoon en dochter heeft - na veertien jaar op de klippen. De acteur was kort daarna eventjes met Scarlett Johansson samen, maar na zes maanden gooiden de supersterren de handdoek in de ring. Reden van de breuk was het feit dat Penn liever nog wat van zijn vrijgezellenleven wilde genieten vooraleer hij zich opnieuw zou 'settelen'.

18 jaar bevriend
De verrassing was groot toen Penn en Theron begin vorig jaar begonnen te daten. Ze waren op dat moment al meer dan achttien jaar heel goed bevriend, maar dat er ook gevoelens aan te pas zouden komen, hadden ze allebei helemaal niet zien aankomen. "Ik was voor mijn relatie met Sean perfect gelukkig", laat Theron aan HLN.be weten. "Ik hou van Sean en ik hecht ontzettend veel waarde aan onze relatie omdat we elkaars leven zo veel beter maken. Samen houden we er 'one hell of a time' op na."

Theron glundert wanneer ze het over haar vriend heeft, met we ze volgens de geruchten in Hollywood stiekem verloofd zou zijn: "Ik heb een droomjob, ik ben de trotse mama van een prachtig zoontje én ik heb de liefde van mijn leven gevonden. Wat kan een mens nog meer vragen? Ik besef elke dag opnieuw dat ik met mijn gat in de boter ben gevallen."

'Mad Max' draait vanaf 14 mei in de Belgische bioscoopzalen.

07-05-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisje met kroontje steelt kus van prins Harry

Meisje met kroontje steelt kus van prins Harry

http://oi61.tinypic.com/f1ik9s.jpg

De Britse prins Harry (30) is vandaag bij het Sydney Opera House toegejuicht door een uitzinnige menigte Australiërs.

Sommigen droegen pamfletten met de tekst Trouw met me Harry, anderen kregen de kans selfies met de prins te maken. Een van de aanwezigen, uitgedost met een kroontje, slaagde erin de prins te verleiden tot een zoen. Op het Twitteraccount van Kensington Palace zijn foto's en een filmpje te zien van de hartelijke ontvangst, waar Harry de Australiërs erg dankbaar voor is.

Het zijn voor Harry de laatste dagen in Australië; zaterdag begint hij zijn eerste officiële reis naar Nieuw-Zeeland, te beginnen in de hoofdstad Wellington. Daarna keert hij terug naar Engeland. Daar zal hij voor de eerste keer zijn pasgeboren nichtje prinses Charlotte kunnen vasthouden.

07-05-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!