Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekkende lippen en 138.000 euro lichter om op Kim Kardashian te 'lijken'

Lekkende lippen en 138.000 euro lichter om op Kim Kardashian te 'lijken'

http://oi60.tinypic.com/24kw2m1.jpg

Misschien kent u deze superfan nog? Jordan James Parke had er veel geld en veel leed voor over om op de wereldberoemde socialite Kim Kardashian te lijken. Ondertussen gaat het van kwaad naar erger met de man, want zijn lippen lekken en hij kan zijn gezicht niet meer bewegen.

De 23-jarige superfan uit Birmingham kwam enkele maanden geleden in het nieuws met zijn niet echt geslaagde make-over. Jordan onderging 50 operaties om zijn lippen op te vullen en liet ook zijn kin, voorhoofd en wangen opvullen. Hij liet ook nog lichaamshaar weglaseren en verving zijn wenkbrauwen met niet zo subtiele tattoo's.

De make-over van Jordan blijkt niet erg duurzaam te zijn, want Jordans lippen zijn aan het lekken en hij kan zijn gezicht niet meer bewegen. "Mijn lippen worden groter en groter, maar elke vorm van aandacht is goede aandacht", blijft Jordan optimistisch. "Ik maak me wel zorgen om mijn lippen, want als ze blijven lekken, krijg ik misschien weer dunne lippen", aldus de superfan.

Ondanks alles heeft Jordan aan twee dokters gevraagd om zijn neus wat dunner te maken. Beide chirurgen hebben zijn verzoek geweigerd, "omdat hij dan niet meer zou kunnen ademen, omwille van zijn gigantische lippen".

Jordan weet dat hij verslaafd is aan plastische chirurgie, maar ziet daar geen graten in. "Mensen lachen me uit en zeggen dat ik er fake uitzie, maar dat is net wat ik wil. Als ik een nieuwe ingreep ontdek, wil ik die uitproberen", aldus Jordan.

14-05-2015 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef over foto Doutzen Kroes: "Ik zit gewoon een beetje raar"

Ophef over foto Doutzen Kroes: "Ik zit gewoon een beetje raar"

http://oi60.tinypic.com/29ftrnt.jpg

Een foto van Doutzen Kroes (30) die vanmiddag is gemaakt in de Franse filmfestivalstad Cannes heeft op Instagram voor ophef gezorgd. De voet van het Friese topmodel is zo raar geplaatst dat Instagrammers zich afvragen of de foto bewerkt is. Doutzen verwijst de discussie naar het rijk der fabelen: "Ik zit gewoon een beetje raar.''

Doutzen schittert in het zwart-witbeeld samen met haar collega's Liya Kebede en Karlie Kloss in een fotoshoot voor L' Oreal Paris. Niet te missen is zanger John Legend, die op de piano leunt met achter hem Doutzen. Ze legt haar rechterhand op zijn schouder en kruist haar benen. Haar rechtervoet staat richting Legend gedraaid, een onlogische pose volgens Instagrammers die op het kiekje reageren.

Maar Doutzen blijkt gewoon heel lenig. "Voor iedereen die zich afvraagt waarom mijn voet zo gedraaid staat: Ik zit gewoon een beetje gek'', schrijft ze op Instagram. Volgens het topmodel gaat het om een 'behind the scenes-moment'. "Het is niet bewerkt.'' Tenslotte haalt ze uit naar De Telegraaf. De krant spreekt van een 'hilarische blunder'. "Jammer dat mijn voet een eigen leven is gaan leiden.''

14-05-2015 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je raadt nooit van welk (spotgoedkoop) merk Beyoncé een jeans droeg

Je raadt nooit van welk (spotgoedkoop) merk Beyoncé een jeans droeg

http://oi57.tinypic.com/ohl8pi.jpg

Queen B shopt meestal niet in dezelfde winkels als wij, althans dat zou je toch niet verwachten van de best betaalde vrouw ter wereld. Maar afgelopen week werd ze gespot in een jeans van niemand minder dan ... H&M.

De broek in kwestie - die ondertussen volledig is uitverkocht in Amerika - heet de Skinny High Jeans. Het is een hoge taille model dat eigenlijk volledig opengescheurd is. Heel erg jaren negentig en dus heel erg nu. De broek kost slechts € 39,99 en is in ons land nog zowel online als in de H&M-winkels verkrijgbaar.

14-05-2015 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt toch (nog) geen derde Sex and the City-film

Er komt toch (nog) geen derde Sex and the City-film

http://oi57.tinypic.com/24o1pqc.jpg

Gisteren schreven we dat er misschien wel eens een derde Sex and the City-film zou kunnen aankomen, naar aanleiding van een Instagram post van hoofdactrice Sarah Jessica Parker. Dat nieuws werd vandaag helaas ontkracht.

Gisteren postte Sarah Jessica Parker een foto op Instagram waar ze er exact uitziet als haar personage Carrie Bradshaw, inclusief een Bloomingdales-zak, een warenhuis waar Carrie graag shopt. Bij die foto schreef ze: 'De kogel is door de kerk. Zoals gewoonlijk hou ik jullie op de hoogte van elk detail, maar tot nu toe kan ik nog niets zeggen.'

Fans zagen dat meteen als signaal dat er een vervolg komt op de Sex and the City-films, maar helaas. Vandaag kondigde Parker aan dat de foto geen voorbode was van een derde SATC-film, maar dat haar schoenencollectie verkocht zal worden bij Bloomingdales. Niets meer of niets minder.

14-05-2015 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Daeseleire rekent af met opdringerige tekenaars

Axel Daeseleire rekent af met opdringerige tekenaars

http://oi57.tinypic.com/24x4320.jpg

Axel Daeseleire gaat donderdag in 'Axel Opgelicht' op VTM opnieuw op zoek naar de hardnekkigste oplichters. In de tweede aflevering trekt Axel met zijn team naar Parijs.

De stad van de romantiek, kunst, het  Louvre en de Eiffeltoren trekt het hele jaar toeristen uit heel de wereld aan. Maar helaas zijn er ook hier oplichters aan het werk die het gemunt hebben op het geld van de onwetende toeristen. "Met vernuftige gokspelletjes maken bendes hier goedgelovige toeristen geld afhandig, vallen opdringerige verkopers je lastig en maken anderen misbruik van zogenaamde goede doelen om er zelf grof geld aan te verdienen", vertelt Axel.

'Authentiek' schilderij

Opdringerige tekenaars die op straat vliegensvlug een portrettekening van je maken - nog voor je het goed en wel beseft - en achteraf pas de rekening presenteren? Een authentiek schilderij op de kop tikken in de kunstenaarswijk Montmartre, dat achteraf vals blijkt te zijn? Hoe je eigenlijk nooit grof geld kan winnen met een ogenschijnlijk onschuldig gokspelletje op straat? Axel ondervindt ook aan de lijve hoe een ongevraagd vriendschapsbandje tot dreigende situaties en agressie kan leiden. En wat gebeurt er met de donaties voor een zogenaamde liefdadigheidsorganisatie?

Met een arsenaal aan verborgen camera's proberen Axel en zijn team deze bedrieglijke praktijken aan het licht te brengen en de oplichters met hun daden te confronteren.

12-05-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na maandenlange verdwijning: zo ziet Catherine Zeta-Jones er nu uit

Na maandenlange verdwijning: zo ziet Catherine Zeta-Jones er nu uit

http://oi62.tinypic.com/14bs312.jpg

Catherine Zeta-Jones (45) heeft samen met haar man Michael Douglas nog eens een zeldzame verschijning in het openbaar gemaakt gisteren. Ze leek zich wel maanden te hebben opgesloten, maar ze zag er goed uit in haar zwarte jurk met kanten details aan de nek en armen.

Het koppel poseerde met acteur Morgan Freeman en de voormalige burgemeester van New York Michael Bloomberg op een galadiner. De laatste keer dat Catherine op de rode loper gespot werd, was in januari voor een diner. De twee kwamen voor het eerst samen buiten nadat Michael hun relatie als sterker dan ooit tevoren had beschreven.  
Het koppel ging in 2013 even uit elkaar, maar nu heeft Michael dus bevestigd dat hij weer verenigd is met zijn knappe ex. Hij zei tegen talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres: "Het kan geen eenrichtingsverkeer zijn. Maar ik ben gek op haar. Elk koppel ervaart wel eens problemen. Alles wat wij doen wordt uitvoerig besproken in de media, wat de situatie nog moeilijker maakt. Nu zijn we sterker dan ooit."

De twee hebben een moeilijke tijd achter de rug sinds de 70-jarige acteur in 2000 de diagnose van keelkanker kreeg.

12-05-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieven Verstraete wordt weer journaalanker

Lieven Verstraete wordt weer journaalanker

http://oi57.tinypic.com/2num69t.jpg

Vanaf 1 september wordt Lieven Verstraete weer een van de ankers van Het Journaal. Hij gaat er Bart Schols vervangen.

Er werd al een tijdje gefluisterd over wat Lieven Verstraete zou doen na Terzake op Canvas, dat hij vandaag nog presenteert met Annelies Beck. Het dagelijkse actuaprogramma verdwijnt vanaf september en Verstraete kreeg al eerder te horen dat er niet meteen plannen voor hem waren bij het nieuwe Canvas.

Ook bij Het journaal zochten ze een vervanger, want anker Bart Schols gaat voortaan het nieuwe actuaprogramma De afspraak op Canvas presenteren.

Verstraete gaat ook De vrije markt presenteren, het sociaal-economische magazine van de VRT-nieuwsredactie op zaterdagmiddag, waar hij vanaf september Guy Janssens vervangt als presentator.

Lieven Verstraete blijft nog tot 17 juli Terzake presenteren.

12-05-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Tiger Woods bedroog Lindsey Vonn"

"Tiger Woods bedroog Lindsey Vonn"

http://oi58.tinypic.com/214ozh3.jpg

De reden achter de breuk tussen Tiger Woods en Lindsey Vonn zou niet ver te zoeken zijn. Tiger heeft haar in februari bedrogen en daar is de skister op uitgekomen, stelt de Engelse krant Daily Mail op basis van een anonieme bron. "Het gebeurde terwijl hij alleen op reis was voor een golfwedstrijd'."

De insider vertelt de Britse krant dat Woods vreemdging nadat hij was uitgeschakeld in de wedstrijd. "Veel mannen drinken hun verlies weg. Tiger duikt met iemand het bed in om de verloren wedstrijd te vergeten.'' Volgens de ingewijde is dit een soort vast patroon van Tiger. "Hij gaat meestal met prostituees in zee, hij betaalt ze flink en hoopt daarmee dat hij ze nog eens mag bellen en dat ze discreet blijven.''

Daily Mail schrijft dat Tiger in februari met de vrouw is gezien en zijn slippertje daarom heeft opgebiecht aan Lindsey. "Het klopt dus dat hij weer is vreemdgegaan, maar het was niet met een speciaal iemand. Hij wilde het dit keer met Lindsey zo graag goed doen, maar hij heeft het weer verpest'', vervolgt de vriend van Tiger. "Hij kan het niet helpen, hij is verslaafd en heeft een terugval gehad.''

Romantiek
Volgens de ingewijde ziet Tiger zijn slippertje niet eens als bedrog. "Er komt namelijk geen romantiek bij kijken. Het is voor hem een manier om met stress om te gaan."

12-05-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."CSI gaat stoppen"

"CSI gaat stoppen"

http://oi58.tinypic.com/25i44df.jpg

Crime Scene Investigation (CSI) gaat volgens insiders stoppen. CBS heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar bronnen van Amerikaanse media beweren dat CBS het vijftiende seizoen van de serie in februari afrondt met een twee uur durende film.

In de slotaflevering keert mogelijk William Petersen terug, de CSI-ster van het eerste uur. CBS wil volgens The Huffington Post niet op de geruchten reageren. De zender verlengt wel de spin-off CSI: Cyber met een tweede seizoen.

12-05-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae trapt Afrikaanse tour af in Dakar

Stromae trapt Afrikaanse tour af in Dakar

http://oi60.tinypic.com/4rb6nb.jpg

Stromae staat aan de vooravond van een Afrikaanse tournee. In de Senegalese hoofdstad Dakar zei de Belgische zanger vandaag dat hij veel emoties verwacht als hij de tour in Rwanda afsluit. Dat gebeurt op 20 juni met een concert in de Rwandese hoofdstad Kigali.

Het is de eerste keer dat de Belgische artiest Rwanda aandoet. Het is het moederland van zijn vader, die tijdens de genocide in 1994 om het leven kwam.

"Als ik dichter en dichter Rwanda nader, waarlijk het land van mijn voorouders en van mijn vader, dan weet ik eerlijk gezegd niet wat ik mag verwachten", aldus Stromae. "Het zullen alleszins een groot aantal emoties zijn. Ik zal er familie zien, het huis van mijn grootouders. Voor mij is het zeker belangrijk."

Na Dakar volgen nog Praia (Kaapverdië), Douala (Kameroen), Abidjan (Ivoorkust), Libreville (Gabon), Brazzaville (Republiek Congo), Kinshasa (Democratische Republiek Congo) en Kigali (Rwanda).

12-05-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kampioenen in Thailand: "Dit wordt de perfecte terugkeer van Oscar"

De Kampioenen in Thailand: "Dit wordt de perfecte terugkeer van Oscar"

http://oi57.tinypic.com/k47a4j.jpg

Trainer Oscar Crucke van 'FC De Kampioenen' werd destijds niet weggetoverd uit de reeks, maar leeft als een monnik in Thailand. Voor de film 'FC De Kampioenen, Tournée Générale' wordt hij door Xavier en Marcske terug naar Vlaanderen gehaald. "Dit is de perfecte comeback", aldus een puffende Carry Goossens bij 40 graden hitte in het Thaise Ratchaburi.

Xavier Waterslaeghers die spacecake verorbert, Oscar Crucke die koekjes bakt in een Tefalpan en letterlijk gaat zweven, Marcske die per ongeluk een heilige bron laat leeglopen en een spoor van vernieling zal nalaten in Bangkok. De passage van het trio in Thailand zal niet onopgemerkt blijven in de Kampioenenfilm, die half oktober in première moet gaan. De allereerste scène werd zondagnamiddag al ingeblikt, een paar uur nadat Johny Voners, Herman Verbruggen en Carry Goossens voet aan grond zetten in Bangkok. Gisteren gingen de opnames écht van start met een draaidag in tempelcomplex Wat Khao Isan, op ruim twee uur rijden van Bangkok.

Nog tot volgend weekend wordt een strak ritme aangehouden om de zoektocht van Xavier en Marcske naar Oscar Crucke, de ontmoeting in het tempelcomplex en zijn terugkeer naar Vlaanderen te filmen. "Ik reken op maximaal tien minuten Thailand in de film", weet regisseur Jan Verheyen. "Veel moeite en veel werk, ja. We zijn met zo'n vijftien Vlamingen overgevlogen. De rest van de ploeg, zo'n dertig medewerkers, zijn lokaal gerekruteerd."

12-05-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel uit 'de Huisdokter' furieus: "Alles werd in scène gezet"

Koppel uit 'de Huisdokter' furieus: "Alles werd in scène gezet"

http://oi60.tinypic.com/2h8475z.jpg

Het huis Sabrina en Jimi raakte na een passage van huisdokters Roel Vanderstukken en Michèle Van Sebroeck vlotjes verkocht, maar toch is het koppel allerminst tevreden. "We werden onterecht afgeschilderd als marginalen."

Het huis van Sabrina en Jimi was nogal een bende toen Roel en Michèle langskwamen. 'Het ergste en vuilste huis ooit', werd het in de media omschreven. Er lagen gebruikte pampers in de keuken, de frietketel zag er enorm vies uit en er lagen hondenuitwerpselen aan de buitentrap.

"Allemaal in scène gezet", verklaart Sabrina nu in Dag Allemaal. "Ik had misschien niet gestofzuigd, maar we hadden wel opgeruimd. De producers hebben echter zelf de vuilzakken weer binnengezet en een zak gebruikte pampers in de keuken gelegd. Alles werd in scène gezet, want zo leven wij écht niet."

Het productiehuis reageert verrast op de aantijgingen. "Wij ensceneren nooit iets in dit programma", klinkt het verbaasd. "We hebben nog met hen gesproken na de verkoop, en ze leken heel tevreden." Ook Roel Vanderstukken begrijpt hun reactie niet. "We hebben ons uiterste best gedaan om iets moois te maken van iets dat eerst onmogelijk leek. Ik heb de aflevering zelf bekeken omdat ik benieuwd was, en ik kan alleen maar zeggen dat de programmamakers zeer respectvol gemonteerd hebben."

12-05-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allereerste scène ingeblikt van tweede Kampioenenfilm

Allereerste scène ingeblikt van tweede Kampioenenfilm

http://oi61.tinypic.com/29p6z46.jpg

Onder een loodzware zon, bij temperaturen rond de 40 graden, is gistermiddag in Thailand de allereerste scène van 'F.C. de Kampioenen, Jubilee Générale' ingeblikt.

"In de scène zien we hoe Marcske en Xavier op weg zijn naar de tempel waar Oscar Crucke vertoeft", zegt regisseur Jan Verheyen. De echt spectaculaire scènes, waarbij Marcske in Bangkok 'een spoor van vernieling achterlaat', zijn voor later deze week.

Herman Verbruggen en Johny Voners kwamen pas gisterenmiddag, na een erg lange vlucht, in Ratchaburi aan, een stad op zo'n uur rijden van Bangkok. Ze moesten dus meteen aan de bak.

Carry komt vandaag in actie en vliegt woensdag al weer naar België om present te zijn voor de start van de opnames van de nieuwe reeks 'De Zonen van Van As'. De rest blijft nog tot zaterdag in Thailand.

Carry Goossens heeft zich voor de opnames van vandaag in de tempel Wat Khao Isan overigens kaal moeten scheren. Het is zijn grote comeback, na zijn afscheid in de serie in 1993.

11-05-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Goens sluit bekende Vlaming 24 uur op in een huis

Eric Goens sluit bekende Vlaming 24 uur op in een huis

http://oi62.tinypic.com/33vogur.jpg

Na de zomervakantie pakt tv-maker Eric Goens uit met een nieuw tv-programma op één. In 'Het Huis' zal de bedenker van 'Kroost' een bekende Vlaming 24 uur lang opsluiten in een huis, om op die manier een uniek portret te maken.

Het wordt een druk najaar voor Eric Goens, de tv-maker achter het succesvolle 'Kroost' op Vier. Voor die zender zal hij een talkshow maken gepresenteerd door Karen Damen en Gilles Decoster. Maar voor het eerst draait de voormalige directeur informatie van vtm ook een programma voor één.

In 'Het Huis' sluit hij 24 uur een bekende Vlaming in een huis op, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Hij zal er diepgravende interviews van de persoon in kwestie afnemen, maar hij zal hem of haar ook confronteren met verschillende aspecten van zichzelf in verschillende kamers. Zo zal een biologisch paspoort bepaald worden in 'de sportkamer', staat er een bepaalde gast in de 'de gastenkamer' en wordt over het verleden van de bekende Vlaming gepraat in 'de jeugdkamer'.

11-05-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art Acrobatics uit BGT behaalt wereldtitel

Art Acrobatics uit BGT behaalt wereldtitel

http://oi61.tinypic.com/30igy9f.jpg

De acrobaten van Art Acrobatics strijden nu vrijdag in de finale van Belgium's Got Talent voor de eerste plaats, maar dit weekend behaalden ze een al even mooie titel in Bulgarije. De groep ging met de gouden medaille aan de haal in de World Cup Acrogym.

In het Bulgaarse Varna kon de groep de jury overtuigen met twee routines - een dynamische en een balansoefening. Ze hielden hun fans met fragmenten en statusupdates op de hoogte via Facebook.

Ondanks de blessure van een van de turnsters behaalden de meisjes een gouden medaille. Aan de glunderende gezichtjes zijn ze daar erg tevreden mee, maar ze blijven met beide voetjes op de grond. "Nu eerst vrijdag de finale van Belgium's Got Talent", klinkt het nuchter.

11-05-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian draagt niets meer dan witte verf

Kim Kardashian draagt niets meer dan witte verf

http://oi61.tinypic.com/2rpyb8w.jpg

Kim Kardashian (34) is opnieuw uit de kleren gegaan. De Amerikaanse babe heeft zich dit keer poedelnaakt laten vastleggen in de woestijn. Kims lijf is met niets meer bedekt dan witte verf. Om nog iets aan de verbeelding over te laten, bedekt ze haar borsten met haar arm.

Badend in de zon, starend in de verte en indringende blikken voor de camera. La Kardashian zorgt opnieuw voor een gevarieerde fotoshoot die onderdeel is van de realitysoap Keeping Up With The Kardshians. De witte verfstrepen op haar armen, benen en decolleté zijn volgens de vrouw van Kanye West 'kunst'. "Ik wil gewoon plezier hebben en artistieke dingen doen", vertelt ze Cosmopolitan over de pikante beelden. "Naaktshoots zijn geweldig.'"

Twee maanden geleden liet Kim zich ook naakt fotograferen voor de realitysoap rond haar familie, die goede kijkcijfers noteert in Amerika. De brunette wilde de aandacht richten op haar strakke lijf, mocht ze zwanger raken van haar tweede kind.

Samen met Kanye West heeft Kim een dochter, North West, die in juni 2013 werd geboren.

11-05-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als je favoriete celebs ros zouden zijn?

Wat als je favoriete celebs ros zouden zijn?

http://oi57.tinypic.com/16kp6h3.jpg

Tegenwoordig is er over alles wel een Instagram-account, gaande van rijke baby's tot hete mannen op de bus. Op het account 'Put A Rang On It' zijn alle bekende celebrities getransformeerd tot roodharigen, inclusief een gezicht vol sproeten. Voor zij die zich altijd al eens afvroegen hoe Kim K. of Cara Delevingne eruit zouden zien met rood haar.

11-05-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe genomineerd voor slechtste tweet van het jaar

Yolanthe genomineerd voor slechtste tweet van het jaar

http://oi57.tinypic.com/2d9u2q8.jpg

Yolanthe Sneijder-Cabau en Kim Feenstra zijn genomineerd voor de Beste Social Media Awards in Nederland. Beide vrouwen strijden om de award voor 'Slechtste Bericht'. Ze hebben concurrentie van Seat, de Volkskrant en Remia.

Yolanthe kreeg half Nederland over zich heen toen ze een vakantiefoto op Instagram plaatste. Ze schreef dat ze op Ibiza zat, maar op de foto was duidelijk te zien dat ze op een strand in Thailand verbleef.

De misser zorgde voor een reeks van berichtjes op Instagram en Twitter met de hastag #YolantheTweet. Mensen zeiden dat ze ergens waren, maar plaatsten daarbij bewust een verkeerde foto. Yolanthe was wel zo sportief om zelf ook een #YolantheTweet te plaatsen.

Ebola
Kim Feenstra kwam negatief in het nieuws vanwege een tweet over de uitbraak van ebola. "Ebola, toevallige uitbraak of geplande actie? What's going on?", twitterde het model in oktober vorig jaar.

Positief
Er zijn ook BN'ers genomineerd die volgens de organisatie positief omgaan met social media. Het gaat om de cabaretiers Jochem Myjer en Arjen Lubach. Die laatste wordt vooral geroemd om de initiatieven uit zijn tv-programma. Hij gebruikte social media voor zijn actie om farao der Nederlanden te worden en zijn app StemTinder. Hans Kázan, Raemon Sluiter, Georgina Verbaan, Claudia de Breij en Chantal Janzen zijn de andere genomineerden voor beste BN'er.

Stemmen
Mensen kunnen vanaf vandaag stemmen op de website van De Beste Social Media. Dat kan tot 3 juni. Op 11 juni worden de awards uitgereikt. Vorig jaar won de Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis een award in de categorie Slechtste Bericht. Ze twitterde toen dat ze voor iedere like op Facebook een euro zou geven aan giro 555, wat ze door het grote aantal achteraf niet kon waarmaken.

11-05-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis bevestigt nieuw lief: "Ben heel gelukkig met Momo"

Sylvie Meis bevestigt nieuw lief: "Ben heel gelukkig met Momo"

http://oi58.tinypic.com/b5p845.jpg

Alle ogen waren dit weekend op Sylvie Meis (37) gericht, want zij verscheen voor het eerst in het openbaar met haar liefje Maurice 'Momo' Mobetie (35). En ze is duidelijk over haar nieuwe liefde: "Wij zijn heel erg gelukkig met elkaar''.

Samen kwamen de twee tortelduifjes aan op het 87ste mediabal in Zürich. De presentatrice en de Zwitserse nachtclubeigenaar waren volgens het Zwitserse blad Schweizer Illustrierte niet van elkaar af te slaan. En de verliefde blikken die zij elkaar toewierpen, kon niemand ontgaan.

Het is niet de eerste keer dat Sylvie en Momo samen zijn vastgelegd. Paparazzi spotten Momo in Hamburg in april. In een restaurant in haar woonplaats vierden Sylvie en Momo samen met haar ouders haar 37ste verjaardag.

Mogelijk heeft Sylvie Maurice in oktober 2014 voor de eerste keer ontmoet en hebben de twee in de tijd daarna contact gehouden. Ze was eind vorig jaar in de club van Momo, waar ze tijdens een zogenoemde Pink Ribbon Night aandacht vroeg voor borstkankeronderzoek.

Momo heeft net zoals Sylvie ook een zoontje. Hij is tien jaar oud. Damián, het zoontje van Sylvie, is inmiddels acht jaar oud.

11-05-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen krijgt talkshow

Karen Damen krijgt talkshow

http://oi59.tinypic.com/jkheu8.jpg

Het moge duidelijk zijn: na K3 zal Karen Damen niét zonder werk vallen. Na het VIJF-programma 'Perfect?' en haar rol als jurylid in 'Belgium's Got Talent' zal ze in de herfst een serieus debatprogramma presenteren op VIER.

In het programma zal ze samen met Gilles De Coster aantreden, die op Radio 1 'De Ochtend' presenteerde voordat hij de overstap maakte naar de SBS-zender.

De debatshow, die 'Karen & De Coster' zal heten, ligt in de lijn van vroegere formats zoals 'Jan Publiek', 'Recht van Antwoord' en 'Goedele'.

11-05-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!