Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian draagt niets meer dan witte verf

Kim Kardashian draagt niets meer dan witte verf

http://oi61.tinypic.com/2rpyb8w.jpg

Kim Kardashian (34) is opnieuw uit de kleren gegaan. De Amerikaanse babe heeft zich dit keer poedelnaakt laten vastleggen in de woestijn. Kims lijf is met niets meer bedekt dan witte verf. Om nog iets aan de verbeelding over te laten, bedekt ze haar borsten met haar arm.

Badend in de zon, starend in de verte en indringende blikken voor de camera. La Kardashian zorgt opnieuw voor een gevarieerde fotoshoot die onderdeel is van de realitysoap Keeping Up With The Kardshians. De witte verfstrepen op haar armen, benen en decolleté zijn volgens de vrouw van Kanye West 'kunst'. "Ik wil gewoon plezier hebben en artistieke dingen doen", vertelt ze Cosmopolitan over de pikante beelden. "Naaktshoots zijn geweldig.'"

Twee maanden geleden liet Kim zich ook naakt fotograferen voor de realitysoap rond haar familie, die goede kijkcijfers noteert in Amerika. De brunette wilde de aandacht richten op haar strakke lijf, mocht ze zwanger raken van haar tweede kind.

Samen met Kanye West heeft Kim een dochter, North West, die in juni 2013 werd geboren.

11-05-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als je favoriete celebs ros zouden zijn?

Wat als je favoriete celebs ros zouden zijn?

http://oi57.tinypic.com/16kp6h3.jpg

Tegenwoordig is er over alles wel een Instagram-account, gaande van rijke baby's tot hete mannen op de bus. Op het account 'Put A Rang On It' zijn alle bekende celebrities getransformeerd tot roodharigen, inclusief een gezicht vol sproeten. Voor zij die zich altijd al eens afvroegen hoe Kim K. of Cara Delevingne eruit zouden zien met rood haar.

11-05-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe genomineerd voor slechtste tweet van het jaar

Yolanthe genomineerd voor slechtste tweet van het jaar

http://oi57.tinypic.com/2d9u2q8.jpg

Yolanthe Sneijder-Cabau en Kim Feenstra zijn genomineerd voor de Beste Social Media Awards in Nederland. Beide vrouwen strijden om de award voor 'Slechtste Bericht'. Ze hebben concurrentie van Seat, de Volkskrant en Remia.

Yolanthe kreeg half Nederland over zich heen toen ze een vakantiefoto op Instagram plaatste. Ze schreef dat ze op Ibiza zat, maar op de foto was duidelijk te zien dat ze op een strand in Thailand verbleef.

De misser zorgde voor een reeks van berichtjes op Instagram en Twitter met de hastag #YolantheTweet. Mensen zeiden dat ze ergens waren, maar plaatsten daarbij bewust een verkeerde foto. Yolanthe was wel zo sportief om zelf ook een #YolantheTweet te plaatsen.

Ebola
Kim Feenstra kwam negatief in het nieuws vanwege een tweet over de uitbraak van ebola. "Ebola, toevallige uitbraak of geplande actie? What's going on?", twitterde het model in oktober vorig jaar.

Positief
Er zijn ook BN'ers genomineerd die volgens de organisatie positief omgaan met social media. Het gaat om de cabaretiers Jochem Myjer en Arjen Lubach. Die laatste wordt vooral geroemd om de initiatieven uit zijn tv-programma. Hij gebruikte social media voor zijn actie om farao der Nederlanden te worden en zijn app StemTinder. Hans Kázan, Raemon Sluiter, Georgina Verbaan, Claudia de Breij en Chantal Janzen zijn de andere genomineerden voor beste BN'er.

Stemmen
Mensen kunnen vanaf vandaag stemmen op de website van De Beste Social Media. Dat kan tot 3 juni. Op 11 juni worden de awards uitgereikt. Vorig jaar won de Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis een award in de categorie Slechtste Bericht. Ze twitterde toen dat ze voor iedere like op Facebook een euro zou geven aan giro 555, wat ze door het grote aantal achteraf niet kon waarmaken.

11-05-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis bevestigt nieuw lief: "Ben heel gelukkig met Momo"

Sylvie Meis bevestigt nieuw lief: "Ben heel gelukkig met Momo"

http://oi58.tinypic.com/b5p845.jpg

Alle ogen waren dit weekend op Sylvie Meis (37) gericht, want zij verscheen voor het eerst in het openbaar met haar liefje Maurice 'Momo' Mobetie (35). En ze is duidelijk over haar nieuwe liefde: "Wij zijn heel erg gelukkig met elkaar''.

Samen kwamen de twee tortelduifjes aan op het 87ste mediabal in Zürich. De presentatrice en de Zwitserse nachtclubeigenaar waren volgens het Zwitserse blad Schweizer Illustrierte niet van elkaar af te slaan. En de verliefde blikken die zij elkaar toewierpen, kon niemand ontgaan.

Het is niet de eerste keer dat Sylvie en Momo samen zijn vastgelegd. Paparazzi spotten Momo in Hamburg in april. In een restaurant in haar woonplaats vierden Sylvie en Momo samen met haar ouders haar 37ste verjaardag.

Mogelijk heeft Sylvie Maurice in oktober 2014 voor de eerste keer ontmoet en hebben de twee in de tijd daarna contact gehouden. Ze was eind vorig jaar in de club van Momo, waar ze tijdens een zogenoemde Pink Ribbon Night aandacht vroeg voor borstkankeronderzoek.

Momo heeft net zoals Sylvie ook een zoontje. Hij is tien jaar oud. Damián, het zoontje van Sylvie, is inmiddels acht jaar oud.

11-05-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen krijgt talkshow

Karen Damen krijgt talkshow

http://oi59.tinypic.com/jkheu8.jpg

Het moge duidelijk zijn: na K3 zal Karen Damen niét zonder werk vallen. Na het VIJF-programma 'Perfect?' en haar rol als jurylid in 'Belgium's Got Talent' zal ze in de herfst een serieus debatprogramma presenteren op VIER.

In het programma zal ze samen met Gilles De Coster aantreden, die op Radio 1 'De Ochtend' presenteerde voordat hij de overstap maakte naar de SBS-zender.

De debatshow, die 'Karen & De Coster' zal heten, ligt in de lijn van vroegere formats zoals 'Jan Publiek', 'Recht van Antwoord' en 'Goedele'.

11-05-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte inbreekster Brown pleit onschuldig

Naakte inbreekster Brown pleit onschuldig

http://oi61.tinypic.com/ayo9pf.jpg

De vrouw die woensdag naakt werd opgepakt in het huis van zanger Chris Brown is aangeklaagd voor stalken, vandalisme en inbraak. Volgens TMZ beweert ze onschuldig te zijn.

Amira Ayeb, een Tunesische vrouw die graag carrière wil maken als zangeres, zou zaterdag al hebben ingebroken in het huis van de 26-jarige artiest. Met graffiti spoot ze 'Mrs. Brown' op zijn dure auto's en 'I love you' op het aanrecht. Vier dagen later troffen beveiligers van Chris haar zonder kleren aan in zijn bed.

De rechter heeft bepaald dat Ayeb drie jaar niet in de buurt van Brown mag komen. Opvallend genoeg is ze niet ondergebracht op een psychiatrische afdeling, weet TMZ. Ook hebben haar advocaten geen psychische problemen aangevoerd. De vrouw zat gisteravond nog vast.

10-05-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brooklyn Beckham benaderd voor realityshow"

"Brooklyn Beckham benaderd voor realityshow"

http://oi62.tinypic.com/vfy0k3.jpg

Brooklyn Beckham zou weleens het middelpunt van zijn eigen realityshow kunnen worden. Daily Star schrijft dat de oudste zoon van David en Victoria Beckham is benaderd door de Amerikaanse presentator en producent Ryan Seacrest. Het zou gaan om een vijfdelige serie over de zestienjarige Brit.

Een insider weet wel waarom Brooklyn Seacrest is opgevallen. "Hij is een van de beroemdste tieners ter wereld en zijn populariteit groeit nog elke dag. Iedereen wil meer over hem weten, hoe hij is en wie hij is."

Geld zou geen kwestie zijn, maar papa en mama Beckham zouden niet staan te springen om een soap rond hun oudste kind. Brooklyn zelf zou er wel oren naar hebben. Een woordvoerder van de familie heeft tegenover de Britse krant ontkend dat er sprake is van een aanbod voor een realityshow.

10-05-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beveiliging zoekt mooie meisjes uit voor 1D"

"Beveiliging zoekt mooie meisjes uit voor 1D"

http://oi61.tinypic.com/2dlljqp.jpg

De lijfwachten van One Direction doen meer dan alleen het beveiligen van de Britse boyband; ze zoeken hoogstpersoonlijk de knapste meisjes uit voor de bandleden.

Tenminste, dat beweert een fan. De 19-jarige Anna vertelt aan Mirror dat ze door de beveiliging van haar favoriete groep werd gevraagd om foto's van meisjes te verzamelen, zodat deze konden worden beoordeeld.

"Ik voel me naïef, want het is me nu duidelijk wat er aan de hand is", zegt ze. Maar tot voor kort had ze niets door. Haar vriendin ontmoette de zangers in 2014 toen de band in Australië was. Ze werd in een club uitgekozen en toen de jongens in februari van dit jaar terugkeerden naar het land vroeg een lijfwacht haar vriendin om foto's van twintig meisjes. "Uiteindelijk gingen we met z'n vieren naar het huis waarin de band verbleef", vertelt Anna. "We werden door de security opgepikt in een hotel en onze telefoons werden ingenomen. Het was heel goed georganiseerd en opzettelijk discreet."

Na afloop van het feestje vroeg een van de lijfwachten Anna om haar nummer. "De volgende dag werd ik gebeld met de vraag of ik twintig meisjes voor een ander feestje wilde regelen. Ze zeiden dat Zayn, Louis en Niall daar zouden zijn. Harry en Liam werden niet genoemd. We konden maar twaalf meisjes vinden en stuurden hun foto's. Daarna kregen we te horen dat er geen feestje was." Zayn Malik stapte in maart uit de boyband.

10-05-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodacteur verruilt glitter en glamour in VS voor oorlog tegen IS in Syrië

Hollywoodacteur verruilt glitter en glamour in VS voor oorlog tegen IS in Syrië

http://oi60.tinypic.com/296gr5j.jpg

Acteur Michael Enright (51) verruilde een leven met glitter en glamour in Hollywood voor de strijd tegen terreurbeweging Islamitische Staat in Syrië. Hij vertrok twee maanden geleden zonder medeweten van familie en vrienden naar het land in oorlog en voegde zich bij de Koerdische strijdkrachten van YPG. Gruwelijke onthoofdingen van westerlingen trokken hem over de streep.

Enright speelde in het verleden naast steracteurs zoals Johnny Depp en Tom Cruise. Nu speelt hij de rol van zijn leven in het Sinjar-gebergte, in het noorden van Syrië, aan de zijde van YPG-strijders. Twee maanden geleden zegde de acteur filmwalhalla Hollywood vaarwel en kocht hij een enkel vliegticket naar Suleimaniya, een stad in de Koerdische Autonome Regio van Irak.

Na de aanslagen van 9/11 speelde de acteur al met de idee om te gaan vechten. Hij wilde toen in het Amerikaanse leger stappen, maar vrienden praatten dat uit zijn hoofd. Veertien jaar later stak de drang om de wapens op te nemen opnieuw de kop op. Deze keer zou hij zich door niemand laten tegenhouden en dus bracht hij zijn familie, inclusief moeder en zus, en vrienden pas na zijn vertrek op de hoogte. Aan zijn moeder schreef hij een brief, vrienden vernamen het nieuws via Facebook.

Enright verontschuldigde zich op de sociaalnetwerksite. "Want de kans bestaat dat we elkaar nooit meer zullen terugzien, weet je", zei hij in een telefoongesprek met de Daily Mail.

Gruwelijke onthoofdingen

De vastberadenheid om te gaan vechten tegen IS kreeg vorm in augustus, na de gruwelijke onthoofding van de Amerikaanse journalist James Foley door 'Jihadi John', zoals de IS-beul genoemd wordt. Na de levende verbranding van de Jordaanse gevechtspiloot Muath Al-Kassasbeh hakte Enright de knoop door. Hij benaderde een vriend die dienst deed bij de Britse Special Air Service (SAS). Die bracht hem in contact met YPG.

Enright verblijft momenteel samen met een twintigtal andere westerlingen op een geheime locatie in de bergen bij het dorp Sinjar. Ze krijgen gevechts- en fysieke training van de YPG-strijdkrachten. "Heuvels op en af lopen, bijvoorbeeld." Enright leerde ook geblinddoekt zijn AK-47 Kalasjnikov ontmantelen en weer samenstellen. Dat aanvalswapen is voortdurend aan zijn zijde. Ook 's nachts, als hij slaapt.

"We dragen onze gevechtsuitrusting 24 uur per dag. Slapen doen we naast onze Kalasjnikov. Ik noem die van mij Olga, omdat het wapen van Roemeense makelij is. Het is mijn constante metgezel, dus heb ik haar een naam gegeven."

Scherpschutters

De gevaarlijkste opdracht die Enright tot nog toe uitvoerde, was op de uitkijk staan aan de frontlinie. "Op dat moment besef je dat je Kalasjnikov het enige is wat tussen jou en IS staat. Je blijft uit het zicht. Je probeert hen te zien, maar wil niet dat zij jou zien. De dreiging van een nachtelijke raid of scherpschutter hangt voortdurend boven je hoofd."

Plannen om binnenkort terug te keren naar de VS of het Verenigd Koninkrijk heeft Enright niet. Op de vraag of hij zijn thuis mist, klinkt het: "Neen, ik ben heel blij dat ik hier ben." Toch overheerst aan het einde van het telefoongesprek ongerustheid, meldt de Daily Mail. "Doe alsjeblieft een gebedje voor mij de komende twee dagen. Want ik ga naar een plek waar er veel gevochten wordt." Welk gebied Enright bedoelt, zei hij niet.

Enright staat sinds zijn zestiende op de planken. Hij had een rol in onder andere 'Pirates Of The Caribbean' en 'Knight And Day'. In 2009 was hij te zien in 'Old Dogs', naast wijlen Robin Williams en John Travolta.

10-05-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bobbi Kristina boekt helemaal geen vooruitgang"

"Bobbi Kristina boekt helemaal geen vooruitgang"

http://oi61.tinypic.com/63zmaa.jpg

"Het blijft hetzelfde, er is helemaal geen vooruitgang". Dat heeft Cissy Houston tegen Entertainment Tonight gezegd over haar kleindochter Bobbi Kristina. "Ze is nog niet heengegaan, maar wat de Heer ook beslist, ik ben er klaar voor", aldus oma Cissy.

Houston, die in 2012 al haar dochter Whitney verloor, vindt troost in haar geloof nu haar kleindochter al sinds eind januari in het ziekenhuis ligt nadat ze bewusteloos in bad was aangetroffen. "Het is Zijn taak. Zijn gebied. Het ligt allemaal in Zijn handen. We weten niets van Zijn plan."

Oma Cissy vindt het fijn dat Bobbi Kristina's vader Bobby Brown en tante Pat Houston zijn aangesteld als wettelijk vertegenwoordigers, waardoor zij gezamenlijk medische beslissingen over de 22-jarige Bobbi kunnen nemen. "Het is goed. We zijn familie en we willen allemaal het beste. We gaan elke dag naar het ziekenhuis en we bidden. Ik praat tegen Krissi, want dat kan ze horen en ik streel haar hand. Mijn schoondochter, mijn zoon en ik... we doen wat we kunnen."

10-05-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian ongeschminkt op Instagram

Kim Kardashian ongeschminkt op Instagram

http://oi61.tinypic.com/nv2xa9.jpg

Zelden verschijnt Kim Kardashian zonder make-up in het openbaar, maar gisteren stuurde de mama van North (bijna 2 jaar) een selfie met een onopgemaakt gezicht de wereld in.

"Goeiemorgen", schreef de realityster aan haar 32 miljoen volgers op Instagram. Moederdag vierde de diva gisteren al. Vandaag vliegt Kim K. immers naar Brazilië om haar grote selfieboek, 'Selfish', te promoten.

10-05-2015 om 19:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinselijke tweeling Monaco gedoopt

Prinselijke tweeling Monaco gedoopt

http://oi60.tinypic.com/309mzro.jpg

De prinselijke tweeling van Monaco is vandaag in de kathedraal van de stadstaat gedoopt. Prins Albert II en prinses Charlène hielden hun vijf maanden oude kinderen ten doop. Bij de plechtigheid waren ook Alberts zussen Caroline en Stéphanie aanwezig.

De tweeling werd geboren op 10 december 2014. Jacques is iets jonger dan zijn zusje, maar hij is wel de troonopvolger. Jongens hebben in Monaco nog voorrang op meisjes.

Het publiek verheugde zich op de doop, omdat het pas de tweede keer was dat de tweeling in het openbaar verscheen.

10-05-2015 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestolen eerste druk van Garcia Marquez terecht

Gestolen eerste druk van Garcia Marquez terecht

http://oi59.tinypic.com/2m83wwl.jpg

Een eerste exemplaar van het wereldberoemde boek "Honderd Jaar Eenzaamheid" van Gabriel Garcia Marquez, dat vorige week gestolen werd op de boekenbeurs van Bogota in Colombia, is weer terecht. Dat maakte de politie bekend.

Het boek werd teruggevonden in een wijk in het centrum van de stad, waar kunstwerken worden verkocht, aldus politiedirecteur Rodolfo Palomino. De dieven hadden blijkbaar in de gaten dat de politie hen op de hielen zat, en verkozen dan maar om het boek ergens achter te laten "waar we het zeker zouden vinden".

'Honderd Jaar Eenzaamheid' werd in 1967 op 8.000 exemplaren uitgebracht door de Argentijnse uitgeverij Editorial Sudamericana de Argentina. Het maakte Marquez wereldberoemd en luidde een boom in van de Latijns-Amerikaanse literatuur. Het exemplaar dat gestolen werd, stond tentoongesteld achter glas op de boekenbeurs van Bogota, als hommage aan de schrijver. Marquez had het exemplaar ook ondertekend.

09-05-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brooklyn Beckham verliefd op Selena Gomez"

"Brooklyn Beckham verliefd op Selena Gomez"

http://oi58.tinypic.com/5cdpo3.jpg

Brooklyn Beckham bevindt zich op zestienjarige leeftijd midden in een driehoeksverhouding. Hoewel de zoon van David en Victoria Beckham aan het daten is met actrice Chloë Grace Moretz, heeft hij volgens een bron van OK Magazine ook een oogje op zangeres Selena Gomez.

''Brooklyn is verliefd op Justin Biebers ex-vriendin Selena Gomez", vertelt een bron op de website van OK Magazine. ''Brooklyn is nog steeds dol op Chloë, maar als Selena hem zou zien staan, is hij er voor haar."

De insider vervolgt: "Hij is helemaal weg van Selena en vertelt al zijn vrienden dat zij de mooiste vrouw op aarde is." Deze week werd Brooklyn actief op Twitter. Chloë was een van de eersten die hij volgde, later voegde hij Selena toe. Chloe bevestigde in de zomer van 2014 dat zij en Brooklyn aan het daten zijn.

09-05-2015 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interimkantoor voor honden zoekt Bobby voor Kuifje-musical

Interimkantoor voor honden zoekt Bobby voor Kuifje-musical

http://oi58.tinypic.com/zn9dp4.jpg

Doginterim, het allereerste interimkantoor voor honden, organiseert vandaag een zoektocht naar Bobbie voor de nieuwe Kuifje-musical, een rol in een Vlaamse film, een snoezelhond en een campagnehond voor VetSelect. Van de 500 inzendingen strijden vandaag 25 geselecteerde honden strijden voor hun droomjob in het kasteel van Groenendaal.

09-05-2015 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashley Olsen heeft Lyme

Ashley Olsen heeft Lyme

http://oi61.tinypic.com/2ev6lgz.jpg

De 28-jarige modeontwerpster en de helft van de Olsen-tweeling worstelt al jaren met de ongeneeslijke Lyme-ziekte. De ziekte werd pas in een laat stadium vastgesteld en haar toestand is de laatste weken verergerd.

"Ashley is heel ziek", klinkt het bij een bron dichtbij de ster. "Wanneer ze komt werken, ziet ze er verwilderd en gehavend uit. Ze is ook vaak humeurig", vertelt de bron verder aan OK USA.

Lyme is een bacteriële aandoening die meestal het gevolg is van een tekenbeet. Olsen is niet de enige beroemdheid die ten prooi is gevallen aan de ziekte, zo vecht popster Avril Lavigne er ook tegen. "Ik kon niet ademen, ik kon niet spreken en ik kon me niet bewegen", zei Avril Lavigne onlangs. "Ik dacht dat ik aan het sterven was. Ik had geen idee dat een beet tot dit kon leiden", ging ze verder. Avril Lavigne kon vijf maanden haar bed niet uit.

Hoewel Ashley haar ziekte nooit onder de aandacht heeft gebracht, heeft het wel een grote invloed gehad op haar carrière. Ze schuwde de media de laatste jaren en daar zit haar ziekte zeker voor iets tussen.

09-05-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meestergoochelaar Steven en sterke Domenico naar finale van Belgium's Got Talent

Meestergoochelaar Steven en sterke Domenico naar finale van Belgium's Got Talent

http://oi59.tinypic.com/x3q4j.jpg

De twee laatste tickets voor de grote finale van Belgium's Got Talent stonden vandaag op het spel en opnieuw werd het een sprankelende show met prachtige performances. Goochelaar Steven Delaere en paaldanser Domenico stoten door naar de finale. Volgende week weten we wie er Belgium's Got Talent wint en wie er met de prijzenpot van 50.000 euro naar huis mag.

09-05-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot Muppetnieuws: Kermit en co komen terug op de buis

Groot Muppetnieuws: Kermit en co komen terug op de buis

http://oi58.tinypic.com/24od9h1.jpg

Goed nieuws voor fans van de Muppets: het guitige poppenprogramma krijgt binnenkort een volledig nieuw tv-seizoen.

De geruchtenmolen rond een nieuw Muppet-programma kwam eerder al op gang, maar het nieuws werd totnogtoe niet bevestigd. Een woordvoerder liet nu echter weten dat de nieuwe Muppet Show geschreven werd door Bill Prady, die ook verantwoordelijk is voor The Big Bang Theory. De Amerikaanse zender ABC pikte het seizoen op.

De show zal gaan over "het persoonlijke leven van de Muppets en hun relaties, zowel thuis als op het werk." We kunnen ons verwachten aan "romantiek en stukgelopen relaties, successen, teleurstellingen, wensen en verlangens."

09-05-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran helpt fans met huwelijksaanzoek

Ed Sheeran helpt fans met huwelijksaanzoek

http://oi62.tinypic.com/2eykmdy.jpg

Ed Sheeran is naar eigen zeggen een hopeloze romanticus, en dat bewees hij deze week nog maar eens toen hij fans hielp met een huwelijksaanzoek. De zanger pinkte zowaar zelf een traantje weg.

De 24-jarige zanger deelde beelden van het emotionele moment op Twitter. Tijdens een optreden in Austin, Texas, nodigde hij het koppel uit op het podium. "Ik heb geen idee wat er nu gaat gebeuren", vertelde hij het publiek, waarna hij neerplofte aan de kant om te kijken.

De toekomstige bruidegom begon aan zijn aanzoek met de woorden 'I'm just thinking out loud', een knipoog naar een van Sheerans hits. Zijn woorden krijgen heel wat bijval van het publiek, vooral als de dame volmondig 'ja' zegt. Sheeran zelf is duidelijk in de wolken. "Ik heb misschien een traantje weggepinkt", klinkt het op Twitter.

09-05-2015 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Segers trotse vader van zoon Gène

Ben Segers trotse vader van zoon Gène

http://oi60.tinypic.com/r7oygl.jpg

Ben Segers is gisteren de trotse papa geworden van Gène. Het is het eerste kindje voor Ben en zijn vriendin Lenny Van Wesemael, die in het najaar regiedebuut 'Café Derby' presenteert. De acteur die we vooral kennen uit 'Safety First', 'Zonen van Van As' en 'Biker Boys' heeft al twee dochtertjes uit een vorige relatie.

Moeder en zoon stellen het wel. Vader Ben is uiteraard ook apetrots.

09-05-2015 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!