Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Klein brengt hulde aan vrouwen op Filmfestival Cannes

Calvin Klein brengt hulde aan vrouwen op Filmfestival Cannes

http://oi59.tinypic.com/iprx51.jpg

Het Amerikaanse modehuis Calvin Klein organiseert maandag een exclusief evenement tijdens het Filmfestival van Cannes waar het een aantal actrices op zal eren.

Het jaarlijkse Filmfestival in de Zuid-Franse stad Cannes is weer van start gegaan. Modemerk Calvin Klein is al jaren fervent supporter van vrouwen in de filmindustrie, daarom organiseert het merk maandag 18 mei een kleinschalig evenement waarop het enkele actrices in de bloemetjes zal zetten.

Onder andere actrices Sienna Miller, Emily Blunt, Isabelle Huppert en Mélanie Laurent zullen worden geëerd door het merk. Het event gaat door in een prachtige villa aan de Rivièra. Daarnaast zal er ook nog een vrouwelijk filmmaakster bedankt worden voor haar bijdrage aan de filmindustrie. Over wie het gaat, is nog niet bekend gemaakt.

15-05-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suge Knight weigert kogel in hoofd te laten verwijderen

Suge Knight weigert kogel in hoofd te laten verwijderen

http://oi57.tinypic.com/wmffo4.jpg

Rapproducent Marion 'Suge' Knight loopt al negentien jaar rond met een kogel in zijn hoofd, maar weigert dit souvenir van de moordaanslag op rapper Tupac operatief te laten verwijderen.

Volgens TMZ hebben artsen de 49-jarige Suge een operatie voorgesteld om de kogel weg te nemen. Suge, die vastzit voor moord, kampt met gezondheidsproblemen. Artsen willen hem met een MRI-scan onderzoeken, om erachter te komen waarom hij tijdens rechtszittingen regelmatig onwel wordt en in het ziekenhuis belandt. De MRI stoort echter door de aanwezigheid van het kogelrestant in zijn schedel.

Advocaat Matthew Fletcher vertelt TMZ dat zijn bekende cliënt bang is dat de schedeloperatie zijn dood wordt, omdat zijn gezondheid fragiel is.

Suge draagt de kogel sinds 1996 met zich mee. In Las Vegas werd hij door een kogel geraakt toen hij rapper Tupac in de auto had en ze onder vuur werden genomen. Tupac overleed een week later aan zijn verwondingen.

14-05-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman speelt rol van Jackie Kennedy in filmbiografie

Natalie Portman speelt rol van Jackie Kennedy in filmbiografie

http://oi61.tinypic.com/2dv30nb.jpg

Actrice Natalie Portman gaat de rol van Jackie Kennedy spelen in 'Jackie', de nieuwe filmbiografie van de Chileense regisseur Pablo Larrain.

De film gaat volgens Deadline over de eerste vier dagen in het leven van Jackie Kennedy na de moord op haar man, de Amerikaanse president John F. Kennedy, in november 1963.

Natalie Portman tekende vorige week ook voor de rol van rechter Ruth Bader Ginsburg van het Amerikaanse hooggerechtshof in de biografische film 'On The Basis Of Sex'. Portman is deze week in Cannes. Daar gaat haar regiedebuut en boekverfilming 'A Tale Of Love And Darkness' in première.

14-05-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannenactivisten willen dat we 'Mad Max' boycotten

Mannenactivisten willen dat we 'Mad Max' boycotten

http://oi57.tinypic.com/29xewk6.jpg

'Mad Max: Feminist Road', zo noemen Amerikaanse mannenrechtenactivisten (MRA's) de reboot die momenteel te zien is in de bioscoop. Ze roepen op tot een boycot van de film, die niets meer zou zijn dan feministische propaganda, verpakt in misleidende digitale effecten en pyrotechnics.

Mannenactivist Aaron Clarey roept op om niet alleen te weigeren om de film te bekijken, maar de boycot ook bij zoveel mogelijk mannen te verspreiden. "Wanneer je als een kuddeschaap naar 'Mad Max' gaat kijken en het een blockbuster wordt, zullen jij, ik en alle andere mannen (en echte vrouwen) op de wereld nooit nog naar een actiefilm kunnen kijken zonder geforceerde vrouwelijke personages of domme, politieke preken over feminisme en socialisme", klinkt het.

De poging tot boycot heeft al geleid tot rake opiniestukken en sarcastische tweets. Feminisme of niet, als we de vroege reviews mogen geloven is 'Mad Max: Fury Road', met Charlize Theron als de krachtige Furiosa, absoluut een bezoekje aan de bioscoop waard.

14-05-2015 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste trailer van Amerikaanse remake 'Cordon' gelanceerd

Eerste trailer van Amerikaanse remake 'Cordon' gelanceerd

http://oi57.tinypic.com/28gz97k.jpg

De eerste trailer voor de Amerikaanse remake van de VTM-serie 'Cordon' werd vandaag op het grote publiek gelost. Vorige week nog raakte bekend dat de zender CW de nieuwe reeks - die de naam 'Containment' kreeg - zal uitzenden.

De reeks werd vorig jaar al door de Britse BBC Four overgenomen en zal dit najaar dus ook op de Amerikaanse buis te zien zijn. Dat besliste CW vorige week op basis van de pilootaflevering. Het concept van de dodelijke epidemie en een quarantainegebied bleef bewaard. Het verhaal zal zich dit keer in de stad Atlanta afspelen.

"Het is onzichtbaar, het is dodelijk en het verspreidt zich", schreef CW op Twitter bij de aankondiging van de trailer. En er kwam al heel wat positieve reacties op.

14-05-2015 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Simpsons ontslaan Ned Flanders, Mr. Burns en Principal Skinner

The Simpsons ontslaan Ned Flanders, Mr. Burns en Principal Skinner

http://oi61.tinypic.com/2z83ji0.jpg

Slecht nieuws voor de fans van The Simpsons. Harry Shearer, de stemacteur achter de personages van Ned Flanders, Nr. Burns, Principal Skinner, Otto, Smithers en nog een reeks andere gele iconen, heeft de bons gekregen. Wat er met de personages zal gebeuren, is nog onduidelijk.

Shearer liet op Twitter weten dat hij niet meer zal terugkeren naar de tv-reeks die binnenkort al aan zijn 27ste seizoen zit. Shearer liet verstaan dat hij van producer 20th Century Fox geen andere opdrachten buiten The Simpsons mocht aanvaarden, wat hij klaarblijkelijk niet zag zitten. In zijn tweet citeerde Shearer de advocaat van schrijver en producer James L. Brooks, die zei dat "de show wel verdergaat, maar dat Harry er geen deel van uitmaakt".

De productie van het 27ste en 28ste seizoen start binnenkort. Vorige week raakte bekend dat alle andere acteurs hun contract al hadden getekend, Shearer was de enige die dat nog niet had gedaan.

Of Shearers personages door andere acteurs ingesproken worden, of dat er een nieuwe stemacteur gezocht wordt, is nog niet duidelijk.

14-05-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierse politie voorkomt aanslag op prins Charles

Ierse politie voorkomt aanslag op prins Charles

http://oi59.tinypic.com/muy4xw.jpg

De Ierse politie heeft zes mannen opgepakt en explosieven in beslag genomen enkele dagen voor prins Charles een bezoek brengt aan het land. Volgens Ierse media waren er plannen om de Britse troonopvolger en zijn vrouw Camilla tijdens hun bezoek aan Ierland te vermoorden.

Vier verdachten werden opgepakt naar aanleiding van een twintigtal huiszoekingen in het land. Daarbij werden ook twee bommen en onderdelen voor explosieven gevonden.

Twee andere verdachten werden opgepakt toen er bij een verkeerscontrole vuurwapens en explosieven in hun voertuig bleken te liggen.

Volgens de politie is er geen verband met het bezoek van prins Charles en Camilla volgende week, maar de Ierse media hebben daar zo hun bedenkingen bij. Zo werd de arrrestatie van de twee mannen in hun voertuig verricht op 40 kilometer van het autocircuit van Sligo, waar het koninklijk paar op 20 mei verwacht wordt.

"De Ierse politie zou geloofwaardige informatie ontvangen hebben over een complot om de troonopvolger te vermoorden", luidt het in de Irish Independent.

Volgens tv-zender RTE heeft de politie in afwachting van het bezoek "de bewaking van dissidente Republikeinen opgetrokken", terwijl de Irish Times laat weten dat onder de zes arrestanten "een leidersfiguur van de dissidente Republikeinse beweging zit". De zes opgepakte mannen hebben volgens Ierse media allemaal banden met de splintergroeperingen Continuity en Real IRA.

14-05-2015 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer de lichten uitgaan, krijgen we iets briljant te zien

Wanneer de lichten uitgaan, krijgen we iets briljant te zien

http://oi58.tinypic.com/246lvl0.jpg

Dit hadden ze nog niet gezien in Britain's Got Talent. Dansgroep UDI uit Siberië is erin geslaagd om een unieke performance te geven gebruikmakend van fluoriscerend licht. Een absolute must see!

De combinatie van fluoriscerend licht met strategisch ontworpen pakken maakt dat de dansers perfect opgaan in het decor dan wel het licht reflecteren.

Dansgroep UDI heeft iets gecreëerd dat ongelofelijk origineel is. Geen wonder dat de jury erg onder de indruk is en de dansers beloont met vier keer volmondig ja.

14-05-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie duo's genomineerd voor sluiting, Asparaguus ontspringt opnieuw de dans

Drie duo's genomineerd voor sluiting, Asparaguus ontspringt opnieuw de dans

http://oi62.tinypic.com/2cqeji8.jpg

Twee geheime recensenten, Stefaan en Kristof Boxy, én de duo's zelf beslisten over de tweede nominatieronde in Mijn Pop-uprestaurant!. Bij de bekendmaking van de genomineerden kregen de duo's echter een grote verrassing te horen van Evi Hanssen. Voor het eerst werden niet twee, maar wel drie restaurants genomineerd voor sluiting. Uit de optelsom van alle punten blijkt dat enkel Asparaguus in Hasselt opnieuw de dans ontspringt.

Hoewel de resultaten erg kort bij elkaar liggen, wisten Liselotte en Miguel de recensenten het minst te overtuigen. De pop-ups in Aalst en Antwerpen belandden op een gedeelde tweede plaats. Eén van deze drie ziet het avontuur op donderdag 21 mei 2015 ten einde komen. Na de vrijstelling vorige keer, blijken Dries en Guus dus opnieuw de beste van de klas te zijn. Zij kunnen met een gerust hart hun pop-up verder openhouden.

Voor Ket!, Manil's en Origó breken spannende tijden aan. Hun lot ligt nu in de handen van de kijker. Tot het einde van de aflevering van dinsdag 19 mei kan er gestemd worden. Dit kan door de naam van de stad te sms'en naar 6677. (€0,75/verzonden sms). Per gsm-nummer is slechts één stem geldig. Op donderdagavond 21 mei 2015 sluit er één pop-up voorgoed de deuren.

14-05-2015 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grootste angst van clown Bassie: pedofielen

De grootste angst van clown Bassie: pedofielen

http://oi61.tinypic.com/14cttvr.jpg

Bas van Toor had een grote angst in de tijd dat hij en zijn broer Aad als Bassie & Adriaan shows gaven in het land. Namelijk dat er pedofielen op af zouden komen. "Om die reden waren we heel alert als volwassen mannen alleen naar de show kwamen", vertelt de 79-jarige clown aan Story.

Zijn vrouw Coby lette dan altijd goed op: "Logisch toch? Want wat heeft zo iemand te zoeken bij een kindervoorstelling? Als dat gebeurde, dan hield Coby zo'n man de hele tijd in de gaten. Je moet er immers niet aan denken dat de kinderen die jou bezoeken iets overkomt. Gelukkig is er in dat opzicht nooit iets voorgevallen, maar het was al die jaren wel mijn grootste angst."

De twee broers treden al een tijd niet meer samen op, vanwege de gezondheid van broer Aad. In de film Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan zijn ze voor het laatst als duo te zien. "Dit is ons echte afscheid. Met deze film willen we ons erfgoed overdragen. Keet & Koen worden onze opvolgers."

14-05-2015 om 00:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linda van Milk Inc.: net bevallen, en alweer single?

Linda van Milk Inc.: net bevallen, en alweer single?

http://oi59.tinypic.com/k12zyt.jpg

Op 15 november werd Linda mama van Lio, haar eerste kindje. "Ze maakt me gelukkiger dan ik ooit durfde dromen", straalde ze gisteren nog in Dag Allemaal. Volgens TV Familie is haar prille gezinsgeluk echter al uit elkaar gespat. Linda (36) zou gebroken hebben met haar vriend Bo (29).

Tijdens het Replay-festival in Herentals werd duidelijk dat het niet goed botert tussen Linda en Bo. Volgens vrienden van hem deden ze net alsof ze elkaar niet kenden. "We spraken Bo er over aan", klinkt het. "Toen zei hij dat zijn relatie met Linda verbroken is. Hij vond het echt erg; de breuk moet dus recent geweest zijn."

Over de reden van de breuk wou de man echter niet veel kwijt, al zou het verleden van Linda er iets mee te maken hebben. "Linda heeft al heel wat meegemaakt, dat zou een rol gespeeld hebben bij de beslissing." De vrienden van Bo vinden het vreemd. De twee kennen elkaar al meer dan tien jaar en zijn jeugdvrienden.

De vrienden van Linda houden de lippen stijf op elkaar wanneer TV Familie naar een reactie polst. Linda zelf is ook niet te bereiken. Niemand wil bevestigen of de twee echt uit elkaar zijn. Bo zelf weigert ook verdere commentaar. Vreemd, na zijn openhartigheid op het festival. "Misschien wil hij eerst alles netjes regelen?", klinkt het.

14-05-2015 om 00:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's mogen weer gratis shoppen: "We hoeven ons niet te schamen"

BV's mogen weer gratis shoppen: "We hoeven ons niet te schamen"

http://oi62.tinypic.com/1zlfvwx.jpg

Gratis shoppen voor Bekend Vlaanderen gisteren. In Antwerpen streek voor de tweede keer 'The Gift Suite' neer, waar zij voor enkele duizenden euro's spullen konden uitkiezen. Tanja Dexters ziet er geen graten in: "Wij worden geïnformeerd over nieuwe merken en krijgen die gratis mee. Waarom zou ik ze dan elders gaan kopen?"

U herinnert zich ongetwijfeld de beelden nog. Kevin Janssens die zijn hele auto volstouwt met dure keukenapparaten en exclusieve cadeaus. Voor Vlaanderen was de eerste kennismaking met 'The Gift Suite' - een concept waar BV's en bloggers reclame maken voor producten in ruil voor die hebbedingen - een kleine schok. "Schandalig", klonk het zowat unaniem. "Rijke BV's die nog eens gratis mogen graaien."

Gisteren daalde het concept een tweede keer in Antwerpen neer. "We hebben het na de commotie van vorig jaar wat 'bescheidener' en 'Vlaamser' gehouden", aldus de organisatie. Al mochten onder anderen Josje Huisman, Inge Moerenhout en Veerle Dobbelaere wel naar huis met een goodie-bag ter waarde van 2.500 euro, met dekbedovertrekken van 'Snurk' (119 euro) en boxers van 'Muchachomalo' (2 voor 45 euro), maarook champagne van 'Veuve Cliquot', lingeriesetjes van 'Spanx', wenkbrauwensetjes van 'Anastacia' en1.001 andere dingen

14-05-2015 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische illustratrice Eva Mouton lanceert sticker-app

Belgische illustratrice Eva Mouton lanceert sticker-app

http://oi62.tinypic.com/x2nse1.jpg

De Belgische illustratrice en schrijfster Eva Mouton heeft een gloednieuwe sticker-app Eva Mouton Pix gelanceerd, die nu al razend succesvol is bij BV's zoals Joy Anna Thielemans en Eva Daeleman. Het Gentse bedrijfje HeyHey Apps maakte de applicatie, die sinds vandaag te koop is in de App Store.

Eva Mouton studeerde in 2009 af in de richting Beeldende kunst aan Sint-Lucas in Gent en maakt elke week de getekende column 'Eva's Gedacht' voor het weekblad van De Standaard. Nu heeft ze in samenwerking met HeyHey Apps, het Gentse bedrijfje dat apps en spelletjes maakt, een sticker-app gecreërd.

Met Eva Mouton Pix kun je je selfies of foto's van je cappuccino opleuken met negentig tekeningen van Eva Mouton herself. Denk aan een dinosaurus, een sanseveria en vlaggetjes. Je eigen kunstzinnige creaties kun je daarna met je vrienden delen op sociale media, inclusief de hashtag #evamoutonpix.

De applicatie Eva Mouton Pix is vanaf vandaag beschikbaar in de iTunes Appstore en kost 2,99 euro.

14-05-2015 om 00:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lekkende lippen en 138.000 euro lichter om op Kim Kardashian te 'lijken'

Lekkende lippen en 138.000 euro lichter om op Kim Kardashian te 'lijken'

http://oi60.tinypic.com/24kw2m1.jpg

Misschien kent u deze superfan nog? Jordan James Parke had er veel geld en veel leed voor over om op de wereldberoemde socialite Kim Kardashian te lijken. Ondertussen gaat het van kwaad naar erger met de man, want zijn lippen lekken en hij kan zijn gezicht niet meer bewegen.

De 23-jarige superfan uit Birmingham kwam enkele maanden geleden in het nieuws met zijn niet echt geslaagde make-over. Jordan onderging 50 operaties om zijn lippen op te vullen en liet ook zijn kin, voorhoofd en wangen opvullen. Hij liet ook nog lichaamshaar weglaseren en verving zijn wenkbrauwen met niet zo subtiele tattoo's.

De make-over van Jordan blijkt niet erg duurzaam te zijn, want Jordans lippen zijn aan het lekken en hij kan zijn gezicht niet meer bewegen. "Mijn lippen worden groter en groter, maar elke vorm van aandacht is goede aandacht", blijft Jordan optimistisch. "Ik maak me wel zorgen om mijn lippen, want als ze blijven lekken, krijg ik misschien weer dunne lippen", aldus de superfan.

Ondanks alles heeft Jordan aan twee dokters gevraagd om zijn neus wat dunner te maken. Beide chirurgen hebben zijn verzoek geweigerd, "omdat hij dan niet meer zou kunnen ademen, omwille van zijn gigantische lippen".

Jordan weet dat hij verslaafd is aan plastische chirurgie, maar ziet daar geen graten in. "Mensen lachen me uit en zeggen dat ik er fake uitzie, maar dat is net wat ik wil. Als ik een nieuwe ingreep ontdek, wil ik die uitproberen", aldus Jordan.

14-05-2015 om 00:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef over foto Doutzen Kroes: "Ik zit gewoon een beetje raar"

Ophef over foto Doutzen Kroes: "Ik zit gewoon een beetje raar"

http://oi60.tinypic.com/29ftrnt.jpg

Een foto van Doutzen Kroes (30) die vanmiddag is gemaakt in de Franse filmfestivalstad Cannes heeft op Instagram voor ophef gezorgd. De voet van het Friese topmodel is zo raar geplaatst dat Instagrammers zich afvragen of de foto bewerkt is. Doutzen verwijst de discussie naar het rijk der fabelen: "Ik zit gewoon een beetje raar.''

Doutzen schittert in het zwart-witbeeld samen met haar collega's Liya Kebede en Karlie Kloss in een fotoshoot voor L' Oreal Paris. Niet te missen is zanger John Legend, die op de piano leunt met achter hem Doutzen. Ze legt haar rechterhand op zijn schouder en kruist haar benen. Haar rechtervoet staat richting Legend gedraaid, een onlogische pose volgens Instagrammers die op het kiekje reageren.

Maar Doutzen blijkt gewoon heel lenig. "Voor iedereen die zich afvraagt waarom mijn voet zo gedraaid staat: Ik zit gewoon een beetje gek'', schrijft ze op Instagram. Volgens het topmodel gaat het om een 'behind the scenes-moment'. "Het is niet bewerkt.'' Tenslotte haalt ze uit naar De Telegraaf. De krant spreekt van een 'hilarische blunder'. "Jammer dat mijn voet een eigen leven is gaan leiden.''

14-05-2015 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je raadt nooit van welk (spotgoedkoop) merk Beyoncé een jeans droeg

Je raadt nooit van welk (spotgoedkoop) merk Beyoncé een jeans droeg

http://oi57.tinypic.com/ohl8pi.jpg

Queen B shopt meestal niet in dezelfde winkels als wij, althans dat zou je toch niet verwachten van de best betaalde vrouw ter wereld. Maar afgelopen week werd ze gespot in een jeans van niemand minder dan ... H&M.

De broek in kwestie - die ondertussen volledig is uitverkocht in Amerika - heet de Skinny High Jeans. Het is een hoge taille model dat eigenlijk volledig opengescheurd is. Heel erg jaren negentig en dus heel erg nu. De broek kost slechts € 39,99 en is in ons land nog zowel online als in de H&M-winkels verkrijgbaar.

14-05-2015 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt toch (nog) geen derde Sex and the City-film

Er komt toch (nog) geen derde Sex and the City-film

http://oi57.tinypic.com/24o1pqc.jpg

Gisteren schreven we dat er misschien wel eens een derde Sex and the City-film zou kunnen aankomen, naar aanleiding van een Instagram post van hoofdactrice Sarah Jessica Parker. Dat nieuws werd vandaag helaas ontkracht.

Gisteren postte Sarah Jessica Parker een foto op Instagram waar ze er exact uitziet als haar personage Carrie Bradshaw, inclusief een Bloomingdales-zak, een warenhuis waar Carrie graag shopt. Bij die foto schreef ze: 'De kogel is door de kerk. Zoals gewoonlijk hou ik jullie op de hoogte van elk detail, maar tot nu toe kan ik nog niets zeggen.'

Fans zagen dat meteen als signaal dat er een vervolg komt op de Sex and the City-films, maar helaas. Vandaag kondigde Parker aan dat de foto geen voorbode was van een derde SATC-film, maar dat haar schoenencollectie verkocht zal worden bij Bloomingdales. Niets meer of niets minder.

14-05-2015 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Daeseleire rekent af met opdringerige tekenaars

Axel Daeseleire rekent af met opdringerige tekenaars

http://oi57.tinypic.com/24x4320.jpg

Axel Daeseleire gaat donderdag in 'Axel Opgelicht' op VTM opnieuw op zoek naar de hardnekkigste oplichters. In de tweede aflevering trekt Axel met zijn team naar Parijs.

De stad van de romantiek, kunst, het  Louvre en de Eiffeltoren trekt het hele jaar toeristen uit heel de wereld aan. Maar helaas zijn er ook hier oplichters aan het werk die het gemunt hebben op het geld van de onwetende toeristen. "Met vernuftige gokspelletjes maken bendes hier goedgelovige toeristen geld afhandig, vallen opdringerige verkopers je lastig en maken anderen misbruik van zogenaamde goede doelen om er zelf grof geld aan te verdienen", vertelt Axel.

'Authentiek' schilderij

Opdringerige tekenaars die op straat vliegensvlug een portrettekening van je maken - nog voor je het goed en wel beseft - en achteraf pas de rekening presenteren? Een authentiek schilderij op de kop tikken in de kunstenaarswijk Montmartre, dat achteraf vals blijkt te zijn? Hoe je eigenlijk nooit grof geld kan winnen met een ogenschijnlijk onschuldig gokspelletje op straat? Axel ondervindt ook aan de lijve hoe een ongevraagd vriendschapsbandje tot dreigende situaties en agressie kan leiden. En wat gebeurt er met de donaties voor een zogenaamde liefdadigheidsorganisatie?

Met een arsenaal aan verborgen camera's proberen Axel en zijn team deze bedrieglijke praktijken aan het licht te brengen en de oplichters met hun daden te confronteren.

12-05-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na maandenlange verdwijning: zo ziet Catherine Zeta-Jones er nu uit

Na maandenlange verdwijning: zo ziet Catherine Zeta-Jones er nu uit

http://oi62.tinypic.com/14bs312.jpg

Catherine Zeta-Jones (45) heeft samen met haar man Michael Douglas nog eens een zeldzame verschijning in het openbaar gemaakt gisteren. Ze leek zich wel maanden te hebben opgesloten, maar ze zag er goed uit in haar zwarte jurk met kanten details aan de nek en armen.

Het koppel poseerde met acteur Morgan Freeman en de voormalige burgemeester van New York Michael Bloomberg op een galadiner. De laatste keer dat Catherine op de rode loper gespot werd, was in januari voor een diner. De twee kwamen voor het eerst samen buiten nadat Michael hun relatie als sterker dan ooit tevoren had beschreven.  
Het koppel ging in 2013 even uit elkaar, maar nu heeft Michael dus bevestigd dat hij weer verenigd is met zijn knappe ex. Hij zei tegen talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres: "Het kan geen eenrichtingsverkeer zijn. Maar ik ben gek op haar. Elk koppel ervaart wel eens problemen. Alles wat wij doen wordt uitvoerig besproken in de media, wat de situatie nog moeilijker maakt. Nu zijn we sterker dan ooit."

De twee hebben een moeilijke tijd achter de rug sinds de 70-jarige acteur in 2000 de diagnose van keelkanker kreeg.

12-05-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieven Verstraete wordt weer journaalanker

Lieven Verstraete wordt weer journaalanker

http://oi57.tinypic.com/2num69t.jpg

Vanaf 1 september wordt Lieven Verstraete weer een van de ankers van Het Journaal. Hij gaat er Bart Schols vervangen.

Er werd al een tijdje gefluisterd over wat Lieven Verstraete zou doen na Terzake op Canvas, dat hij vandaag nog presenteert met Annelies Beck. Het dagelijkse actuaprogramma verdwijnt vanaf september en Verstraete kreeg al eerder te horen dat er niet meteen plannen voor hem waren bij het nieuwe Canvas.

Ook bij Het journaal zochten ze een vervanger, want anker Bart Schols gaat voortaan het nieuwe actuaprogramma De afspraak op Canvas presenteren.

Verstraete gaat ook De vrije markt presenteren, het sociaal-economische magazine van de VRT-nieuwsredactie op zaterdagmiddag, waar hij vanaf september Guy Janssens vervangt als presentator.

Lieven Verstraete blijft nog tot 17 juli Terzake presenteren.

12-05-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!