Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen: "Ik ging door loodzware periode bij K3"

Karen Damen: "Ik ging door loodzware periode bij K3"

http://oi59.tinypic.com/2rcvrxl.jpg

Karen Damen is nog even 'de rosse van K3', maar daarna neemt ze na 17 jaar afscheid van het meidentrio. Het waren mooie jaren met veel hoogtepunten, maar er waren ook dieptepunten. "Ik ging door een loodzware periode toen we tien jaar bestonden, maar ik moest doen alsof er niets aan de hand was."

"Ik ben er vrij gerust in", vertelt Karen in Humo. "Ik zal niet meteen zonder werk zitten, integendeel. Mijn mailbox zit vol met aanbiedingen en formats van productiehuizen. 'Laat maar komen', denk ik dan. Ik zal bewuste keuzes maken, dat mensen mij niet beu zijn binnen twee jaar."

Karen kijkt tevreden terug op 17 jaar K3. "Hoogtepunten als De Toppers in Amsterdamse ArenA, waar 70.000 volwassenen onze liedjes kenden en helemaal uit hun dak gingen. Die erkenning gaf zo'n goed gevoel! Een bevestiging dat we toch goed bezig waren."

Het was echer niet alleen rozegeur en maneschijn. "Bij ons is het geen optie om een doktersbriefje mee te brengen. Als er een optreden is, moet je gaan, ook al heb je 40 graden koorts. Toen we tien jaar K3 vierden, hadden we het hele weekends optredens. De dag ervoor was mijn grootmoeder gestorven, en de dag dáárvoor had ik een miskraam gehad. Het was niet gemakkelijk om het hele weekend vrolijk op een podium te staan zingen. Pas toen ik zondagavond thuiskwam, dacht ik 'nu mag ik wenen'."

19-05-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens: "Jan mocht mij pas na jaren naakt zien"

Kirsten Janssens: "Jan mocht mij pas na jaren naakt zien"

http://oi58.tinypic.com/2w71zpd.jpg

Het is al even stil rond Kirsten Janssens, nu ze niet meer in The Sky Is The Limit te zien is. Maar ze weet haar eigen boontjes te doppen, ook al lijkt de breuk met Jan Kriekels definitief. "Ik wil zo snel mogelijk van hem loskomen", klinkt het in Story.

Voorlopig werkt Kirsten nog bij Jaga, het bedrijf van Jan. Ze rijdt ook nog met zijn porche rond, maar wil daar zo snel mogelijk verandering in brengen. "Jan wil niet dat ik die job opgeef. Lief van hem, want hij is me niets verplicht. Maar ik wil zo snel mogelijk van hem loskomen en mijn oude leventje weer oppikken. Een andere job vinden en mijn eigen auto kopen dus. Maar nu kan ik me dat nog niet permitteren; ik ben nog altijd blij als het het begin van een nieuwe maand is."

Een reünie zit er niet meer in volgens Kirsten, ondanks de hartstochtelijke berichtjes van Jan op Facebook. "We zijn als vrienden gewoon een veel betere match dan als koppel." Een nieuw seizoen van The Sky Is The Limit is ook nog niet zeker. "Peter Boeckx heeft me gevraagd, maar dan zou ik de enige niet rijke persoon in de reeks zijn. Dat plaatje klopt niet, hé?"

Ook ziet Kirsten het niet zitten om haar al te bloot te geven. "Bij naakt trek ik de grens. Ik ben best verlegen om mijn lichaam. Het heeft 2,5 jaar geduurd voor Jan me naakt mocht zien. 's Ochtends en nuchter zie ik het niet zitten om naakt rond te paraderen."

Of ze op zoek is naar een nieuwe rijke man? "Ik ben geen goudzoekster. Rijkdom zit in het hart, niet in materialisme. Als ik uit was op Jan zijn geld, had ik zijn aanbod wel aanvaard om voor mij een huis te kopen." Haar nieuwe man zal wel wat ouder zijn. "Ik heb zelf geen aanwezige ouders gehad, dus ben altijd op zoek naar een ouderfiguur. Iemand die me zekerheid, comfort en stabiliteit kan geven. Ik zal nooit vallen op iemand die jonger is dan 45."

19-05-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams ontwerpt opnieuw sneakers voor Adidas

Pharrell Williams ontwerpt opnieuw sneakers voor Adidas

http://oi62.tinypic.com/2aj9poh.jpg

De Amerikaanse zanger Pharrell Williams heeft opnieuw sneakers ontworpen in samenwerking met de Duitse sportgigant Adidas. Dat meldt de modesite Woman's Wear Daily.

Pharrell heeft een nieuwe versie van de momenteel erg populaire Stan Smith-sneaker gemaakt. Daarnaast ontwierp hij ook een vernieuwde versie van zijn Superstar LIL-jasje oftewel de klassieke trainingsvest met drie strepen van Adidas.

Helaas zijn de nieuwe ontwerpen van Pharrell een stuk meer gelimiteerd dan zijn voorgaande Supercolor sneakers bijvoorbeeld. Van elk ontwerp zullen slechts tweehonderd exemplaren op de markt gebracht worden. Het jasje zal verkocht worden voor € 750, de schoenen voor € 180.

De nieuwe Pharrell Williams voor Adidas collectie ligt vanaf 30 mei in een beperkt aantal winkels.

19-05-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Gordon smeekt om Bobbi Kristina te zien

Nick Gordon smeekt om Bobbi Kristina te zien

http://oi58.tinypic.com/nd0osh.jpg

Nick Gordon kan zijn vriendin Bobbi Kristina nog steeds niet bezoeken door restricties van de families Brown en Houston. Nick smeekt de families nu in een openbare verklaring hem toestemming te verlenen voor een bezoek.

De dochter van Whitney Houston ligt sinds eind januari in het ziekenhuis nadat ze bewusteloos in bad was gevonden. ''Ondanks zijn sterke behoefte om Bobbi Kristina te zien, heeft Nick de wens van de families nu ruim drie maanden gerespecteerd. Hij zag ervanaf haar op te zoeken of zich toegang te verschaffen via de juridische weg", zeggen zijn advocaten.

"Hij heeft via bemiddeling in privésfeer meerdere keren toestemming gevraagd. Nu vraagt hij zowel de Browns als de Houstons om haar alstublieft te mogen zien."

Nick Gordon verliet eind april de afkickkliniek waar hij op advies van Dr. Phil naartoe was gebracht. Hij is volgens Extra niet aangeklaagd in het onderzoek naar het incident bij hem thuis. "Hij geeft om Krissy", vertelde zijn broer Jack in een interview met Extra. "Hij houdt nog net zoveel van haar als vroeger. En hij is nu clean. Het gaat een stuk beter met hem."

Bobbi en Nick woonden vroeger met Whitney Houston onder één dak. Hoewel de zangeres Nick niet officieel heeft geadopteerd, werd hij vaak haar adoptiebroer genoemd. Haar vader zei na het incident dat de twee nooit getrouwd zijn geweest.

18-05-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall, Kylie en Kanye West onthaald op boegeroep

Kendall, Kylie en Kanye West onthaald op boegeroep

http://oi61.tinypic.com/25tkbhx.jpg

Kendall en Kylie Jenner kregen net als Kanye West niet van iedereen een warm welkom op de Billboard Music Awards. De meiden en hun zwager konden rekenen op boegeroep toen ze op het podium verschenen.

De twee jongste telgen uit de Keeping Up With The Kardashians-familie mochten het optreden van Kanye West aankondigen. "Het is een eer om deze geweldige artiest, vriend, inspiratie, broer en nu ook dokter te introduceren", zo meldden de twee vol lof terwijl er boegeroep klonk.

Kanye West veroorzaakte vervolgens ophef toen hij zijn nummers All Day en Black Skinhead speelde. "Het volgende nummer kan ik niet op deze manier op de radio spelen", zo introduceerde hij All Day. "Maar als jullie het niet erg vinden gebruik ik het n-woord een paar keer. Is dat oké?" De producenten waren niet gecharmeerd en censureerden de zanger door het geluid enkele keren te dempen. Ook het publiek reageerde verdeeld op de agressieve muziek van Kanye.

18-05-2015 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaldanser Domenico: "In Italië gelooft niemand in mij, ik blijf in België"

Paaldanser Domenico: "In Italië gelooft niemand in mij, ik blijf in België"

http://oi61.tinypic.com/2qbry4x.jpg

Nee, de winnaar van 'Belgium's Got Talent' is geen Belg. Maar dat kan snel veranderen. Daags na zijn overwinning heeft Domenico Vaccaro (22) de knoop doorgehakt. "Ik wil in België blijven wonen. In Italië wordt mijn succes mij toch niet gegund."

Een Italiaan die een Belgische talentenjacht wint, 'het was toch weeral godgeklaagd', vond men afgelopen weekend op sociale media. Daags na zijn overwinning in 'Belgium's Got Talent' treffen we Domenico Vaccaro met kleine oogjes aan de keukentafel in het huis van zijn neef Sandro in Maasmechelen, waar hij momenteel verblijft. De 22-jarige paaldanser laat de kritiek niet aan zijn hart komen. Integendeel. Heel wat Belgen hebben wél voor hem gestemd. En daar is hij dankbaar voor.

"Ik heb eindelijk erkenning gekregen", fleurt hij op. "In Italië heb ik ontelbare audities gedaan en veel geld in een potentiële carrière gestoken, maar niemand geloofde in mij. Ik werd alleen maar afgekraakt. 'Alsof jij een Belgische talentenjacht kunt winnen', klonk het. Daarom heb ik beslist: ik keer niet meer terug naar mijn thuisland. Ik blijf in België, ga Nederlands leren en wil trainen om bij 'Cirque du Soleil' te gaan. Dat is mijn droom."

18-05-2015 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucky girl: voor deze vrouw gaat Matthias Schoenaerts op één knie

Lucky girl: voor deze vrouw gaat Matthias Schoenaerts op één knie

http://oi58.tinypic.com/k9776e.jpg

Als een vis in het water. Zo gedroeg Matthias Schoenaerts zich afgelopen weekend op het Filmfestival van Cannes. Twee jaar na 'De Rouille et d'Os' mocht hij afgelopen weekend 'Maryland' komen voorstellen. Een psychologische thriller van Frans-Belgische makelij waarin hij een militair met een posttraumatische stress-stoornis vertolkt.

Schoenaerts en tegenspeelster Diane Kruger kwamen de film in zeer losse sfeer promoten tijdens de 'photo call'. Onze Vlaamse superster overlaadde de Duitse actrice met aandacht en hielp haar als de perfecte gentleman op een verhoogd bankje. Al kon hij niet voorkomen dat de persfotografen alsnog een blik wierpen op haar rode slipje. Diane had veel oog voor haar Antwerpse tegenspeler. "Hoe knap is deze man niet?", vroeg ze haar 149.000 Instagram-volgers.

18-05-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga (The Sky Is The Limit) raakt haar kunstwerken aan de straatstenen niet kwijt

Olga (The Sky Is The Limit) raakt haar kunstwerken aan de straatstenen niet kwijt

http://oi61.tinypic.com/316t3ra.jpg

Niet alleen kunstkenners zijn geen fan van de werken Olga Zelenko (The Sky Is The Limit), ook de gemiddelde Vlaming loopt niet wild van haar doeken en kunstzinnige foto's.

De blondine verpatsts 26 van haar werken, geïnspireerd op het kleurrijke werk van Andy Warhol. Maar dat blijkt nu geen succes te zijn. Vanochtend had de veilingsite nog maar biedingen binnen voor twee van haar reproducties. Expert Jan Hoet Junior was eerder al ongemeen hard voor het werk van Olga, hij noemde haar werk allesbehalve kunst. Volgens zijn collega Peter Bernaerts waren de schilderijen ook slecht gemaakt.

Olga heeft op de veilingsite Bva Auctions zeven schilderijen te koop gezet waarbij de prijzen tot 1.200 euro kunnen oplopen. Voor de 19 reproducties moet je een democratischer bedrag neertellen. Olga weerlegt de kritiek over de hoge prijskaartjes: "Dat is helemaal niet duur als je weet hoeveel uren werk er in die werken gekropen zijn." De opbrengst is overigens niet voor Olga zelf, maar het bedrag zou naar een goed doel gaan.

Daarnaast doet Olga ook reuzengrote sexy foto's van zichzelf in lingerie voor 2.500 euro van de hand. Maar ook daar werd nog niet op geboden. Wie toch nog een unieke Olga Zelenko op de kop wil tikken, heeft nog tot morgenavond de tijd.

18-05-2015 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze ultieme dance battle won Malik (22) SYTYCD

Met deze ultieme dance battle won Malik (22) SYTYCD

http://oi62.tinypic.com/213g4za.jpg

Malik is verkozen tot de meest favoriete danser van de Lage Landen. De winnaar wordt beloond met een geldprijs van 25.000 euro en een buitenlandse dansopleiding naar keuze.

Maandenlang stond hun leven in het teken van het dansprogramma maar vanavond was het D-day voor de vier finalisten van SYTYCD. Drie Belgen en één Nederlander streden om de winst in een ultraspannede finale.

Manuella (26) uit Wilrijk viel als eerste af en kreeg een staande ovatie. Daarna was onze noorderbuur Fabian (20) uit Amsterdam hetzelfde lot beschoren.

De ultieme dance battle ging tussen Malik (22) en de piepjonge Julie (17) uit Haacht. De jury koos eensgezind voor Malik en het publiek was dezelfde keuze toegedaan. Zo werd de 22-jarige danser uit Boom de beste van de Lage Landen.

18-05-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit wil Dwayne Johnson absoluut niet verliezen

Dit wil Dwayne Johnson absoluut niet verliezen

http://oi60.tinypic.com/xksj29.jpg

Wat neem jij als eerste mee als je op de vlucht moet slaan voor een aardbeving? Daar hoeft 'San Andreas'-acteur Dwayne Johnson (43) helemaal niet lang over na te denken: "Mijn iPhone, want daar staan mooie, maar vooral 'ongepaste' foto's op!" Een interview.

Hij was nog maar net in 'Furious 7' te zien, of Johnson heeft alweer een nieuwe prent in de zalen. In 'San Andreas' gaat de spierbundel op zoek naar zijn vervreemde dochter (gespeeld door Alexandra Daddario) wanneer Californië wordt getroffen door een allesvernietigende aardbeving. De timing van de release kon, met de recente aardbevingen in Nepal, niet slechter zijn. Dat beseft Johnson maar al te goed: "Het valt helaas nogal ongelukkig samen, maar daar kunnen we nu niks meer aan veranderen. It is what it is. De filmmakers hebben onmiddellijk rond de tafel gezeten om te kijken of ze een fonds konden oprichten. We proberen hier en daar te helpen, al is het maar door een tweet de wereld in te sturen, geld te storten of iets te doneren."

Johnson heeft - hout vasthouden - nog nooit een aardbeving van dichtbij meegemaakt, al kroop hij in 1992 door het oog van de naald toen een andere natuurramp, Orkaan Andrew, toesloeg op Hawaï. "Dat was verschrikkelijk. Ik was veertien en mijn familie was net uit hun woning gezet. We waren geruime tijd dakloos, waardoor mijn moeder besloot om onze spullen te pakken zodat we in een andere staat een nieuw leven konden opbouwen. We hadden geen andere keuze. Het moment van de ramp zal ik nooit meer vergeten." De orkaan heeft zijn leven naar eigen zeggen voorgoed verandered: "Ik leef sindsdien van dag tot dag, ik heb discipline, ik werk extreem hard én ik ben dankbaar voor alles wat mijn pad kruist."

Zwarte sneeuw
Hoewel hij als jonge knaap jarenlang zwarte sneeuw zag op Hawaï, blijft het eiland één van zijn favoriete vakantiebestemmingen: "Ik probeer om zo veel mogelijk terug te gaan. Het is ofwel vakantie op Hawaï, ofwel uitblazen op mijn boerderij in Virginia. Het is er mooi, erg privé en rustig." Toch moet Johnson zijn landgoed tegen wil en dank met ongewenste gasten delen: "Ik ben er zeker van dat het er spookt", lacht hij. "Ik woon er samen met mijn paarden, mijn vrouwtje, mijn dochter....en een heleboel geesten!"

Of de geesten bij de volgende aardbeving mee op de vlucht zullen slaan valt maar af te wachten, maar Johnson heeft in geval van nood veel belangrijkere zaken te redden: "Mijn iPhone, mijn Sam Cooke-platen - erg belangrijk - en mijn heuptasje!" (lacht) Vooral zijn iPhone mag ab-so-luut niet achterblijven: "Ik heb daar foto's opstaan... Prachtige, maar vooral ongepaste foto's die het daglicht niet mogen zien", klinkt het mysterieus en speels. "Maar die hebben we vast allemaal wel, nietwaar?"

Bizarre situatie
Wat maar weinig mensen weten, is dat de ex-vrouw van Dwayne er tijdens elk interview bij is. Het klinkt als een ietwat bizarre situatie, maar de acteur vindt het juist vanzelfsprekend dat zijn jeugdliefde zijn manager is. "(Dany) en ik waren tien jaar getrouwd, toen we in 2007 beslisten om er een punt achter te zetten. That's life. We zijn als vrienden uit elkaar gegaan. Dat vonden we belangrijk voor de opvoeding van onze dochter, die nu dertien is. Er moest bovendien een business gerund worden, en ik vond het niet meer als normaal om mijn ex daarbij te betrekken."

En of Dwayne en Dany (46) er tot op de dag van vandaag een goede verstandhouding op nahouden: "Ik ben al acht jaar samen met Lauren Hashian, een prachtige meid. Mijn ex-vrouw is opnieuw getrouwd, en samen vormen we één grote familie. We zorgen er met zijn allen voor dat het marcheert, al is dat soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn veel momenten geweest waar het niet meer klikte, maar daar hebben we ons gelukkig over gezet. Ik heb veel aan mijn vriendin te danken, die er altijd voor me is geweest. Ik heb het enorm getroffen met haar."

18-05-2015 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doet Joy Anna Thielemans in een badpak in Rotselaar?

Wat doet Joy Anna Thielemans in een badpak in Rotselaar?

http://oi58.tinypic.com/29n75hy.jpg

Actrice Joy Anna Thielemans postte vandaag een filmpje op Instagram waarin ze in een badjas te zien is aan het Meer van Rotselaar. Ze vermeldt daarin zelf de Nederlandse komiek Jan Jaap van der Wal en het Eén-programma Café Corsari. Wat ze er éxact doet wilde ze (nog) niet kwijt aan ons. "Vanavond om 22u naar Café Corsari kijken is de boodschap," aldus Joy Anna.

Vier dagen geleden postte Joy Anna Thielemans al een eerste teaserfoto van haar in een badpak in het Meer van Rotselaar. Eerder vreemd om rond deze tijd van het jaar al in de buitenlucht te gaan zwemmen, al gaf ze haar volgers toen ook al de tip om maandag zeker naar Café Corsari op Eén te kijken.

Vandaag postte ze dan een filmpje, waarin ze duidelijk maakt dat de Nederlandse komiek Jan Jaap van der Wal ook in badjas te zien zal zijn vanavond. Die twee konden het zo te zien erg goed met elkaar vinden, zagen we in de video. Dat haar tegenspeler in de Eén-soap 'Thuis' Bill Barberis stamgast van dienst is bij Café Corsari deze week, heeft er ongetwijfeld ook iets mee te maken. 

18-05-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewaking koninklijke familie kostte in 2014 15,5 miljoen euro

Bewaking koninklijke familie kostte in 2014 15,5 miljoen euro

http://oi61.tinypic.com/140zrzl.jpg

De beschermings- en beveiligingsopdrachten die het Veiligheidsdetachement bij de Koninklijke Paleizen (VDKP) van de federale politie uitvoert ten aanzien van leden van het koningshuis kostte in 2014 15,5 miljoen euro.

Dat is minder dan in 2013 toen hiervoor 15,8 miljoen euro werd uitgetrokken. Dat blijkt uit het antwoord van minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) op een schriftelijke vraag van Barbara Pas (Vlaams Belang).

Voor de uitvoering van de beschermings- en beveiligingsopdrachten in 2014 werden meer dan 276.000 uren gepresteerd, waarvan 181.100 voor de bescherming en beveiliging van de koninklijke gebouwen en domeinen en 95.300 voor de persoonsbescherming van leden van de koninklijke familie. Daarnaast werd nog eens 51.200 uren gepresteerd in het raam van het algemeen beheer van de VDKP, met inbegrip van opleidingen en trainingen van het personeel en het beheer van operationele informatie.

17-05-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts stelt samen met Diane Kruger 'Maryland' voor

Matthias Schoenaerts stelt samen met Diane Kruger 'Maryland' voor

http://oi60.tinypic.com/e651yd.jpg

De Belgische acteur Matthias Schoenaerts heeft gisteren samen met de Duitse actrice Diane Kruger op het filmfestival van Cannes de film 'Maryland' voorgesteld. De film neemt in Cannes deel aan de competitie 'Un certain regard'.

'Maryland' is de nieuwe langspeelfilm van de Franse regisseuse Alice Winocour. Matthias Schoenaerts speelt daarin de rol van Vincent, een soldaat die na zijn terugkeer uit Afghanistan te kampen heeft met een posttraumatische stressstoornis. Hij krijgt de opdracht om op het landgoed 'Maryland' Jessie (Diane Kruger) te beschermen, de vrouw van een rijke Libanese zakenman. Tijdens die missie ontwikkelt hij een vreemde fascinatie voor die vrouw, terwijl hij ook geconfronteerd wordt met angstgevoelens en hallucinaties.

De psychologische thriller werd gisterenavond na de vertoning voor de pers op applaus onthaald.

'Un certain regard' is een belangrijke nevensectie van het filmfestival van Cannes. In die officiële competitie staan films met een originele betekenis en esthetiek centraal.

17-05-2015 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue zoekt nieuwe liefde en wil maar één ding

Kylie Minogue zoekt nieuwe liefde en wil maar één ding

http://oi57.tinypic.com/344aziu.jpg

De Australische zangeres Kylie Minogue is op zoek naar een partner. Bonus voor wie de 46-jarige schoonheid best ziet zitten: zijzelf heeft geen bezwaar tegen wat oudere mannen. Zelfs een buikje en een kalend hoofd zijn geen probleem. Absolute vereiste voor de nieuwe wederhelft: hij moet romantisch aangelegd zijn.

Dat ze op haar 46ste weer als vrijgezel door het leven gaat, stoort Kylie Minogue hoegenaamd niet. "Wat geweest is, was goed. Ik betreur niets", klonk het in verwijzingen naar Edith Piaf en Frank Sinatra. Aan de Britse krant Daily Mail bekende Kylie dat ze in het verleden misschien iets te veel ingezet heeft op knappe fysieke verschijningen. Nu wil ze maar één ding: romantiek.

Voor geïnteresseerden die dreigen af te haken omdat ze haar liedjes niet al te best vinden: vergeet niet dat Minogue ooit samenzong met niemand minder dan Nick Cave. Helaas wel in een liedje over partnermoord.

17-05-2015 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cate Blanchett steekt holebi's hart onder de riem

Cate Blanchett steekt holebi's hart onder de riem

http://oi62.tinypic.com/wikk0j.jpg

"We leven in conservatieve tijden", stelt Blanchett in Cannes naar aanloop van de wereldpremière van haar nieuwe film 'Carol'. Het drama vertelt over een lesbische liefde in de jaren vijftig van de vorige eeuw. "Mensen die anders zijn, worden zo snel voor vreemd uitgemaakt. Ik vind het raar dat er nog zoveel plekken op de wereld zijn waar homoseksueel zijn een probleem vormt. Als je er over nadenkt, is het sowieso eigenaardig dat homo's en lesbiennes zich doorlopend moeten verantwoorden voor gevoelens die eigenlijk privé horen te zijn", gaat ze verder.

De nu al veelbesproken seksscène tussen Blanchett en tegenspeelster Rooney Mara was niet anders dan andere naaktscènes die de actrice al heeft gespeeld. "Na het baren van kinderen, in een ruimte vol vreemden, is naakt spelen sowieso niet echt meer een issue", legt de actrice uit. "Dat het dit maal een seksscène met een vrouw was, maakt geen enkel verschil. Het was een vrij hilarische draaidag. En het is een scene die cruciaal is voor het verhaal van de film."

Seksueel
Blanchett wilde overigens nog iets rechtzetten over een interview dat vorige week met haar in het blad Variety stond. Hierin werd gesteld dat ze seksuele relaties met vrouwen zou hebben gehad. "Niet dat het iets zou uitmaken als het wel zo was", beklemtoonde de tweevoudig Oscarwinnares. "Maar de vraag was of ik veel relaties met vrouwen heb gehad. Dat heb ik ja, zoals meer mensen. Dat deze relaties niet seksueel van aard waren, was helaas uit de tekst verdwenen."

17-05-2015 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft 'So You Think You Can Dance' nog een toekomst?

Heeft 'So You Think You Can Dance' nog een toekomst?

http://oi57.tinypic.com/synvgn.jpg

Vanvond weten we wie de winnaar is van So You Think You Can Dance. De 20-jarige Amsterdammer Fabian is als enige Nederlander overgebleven en neemt het op tegen de Belgische finalisten Manuella, Julie en Malik. Jurylid Jan Kooijman deelt aan de vooravond van de finale zijn zorgen over de toekomst van de show: "VTM en RTL gaan ieder jaar na de finale met elkaar overleggen of er daadwerkelijk een nieuw seizoen zal komen. Ik hoop er enorm op. Maar ik ben ook realistisch en ik zie het dus een beetje somber in. De kijkcijfers zijn in Nederland de afgelopen paar jaar enorm gedaald".

"Daarentegen is het programma in België nog steeds een groot succes", concludeert Jan. "SYTYCD is een duur programma om te maken. Zowel voor 5 als voor VTM. Met andere woorden. De twee partijen hebben elkaar nodig om het te kunnen blijven maken."

Bindmiddel
Kooijman werkte zes van de zeven seizoenen mee aan de dansshow. "Ons programma heeft vanaf het begin vooroordelen en stigma's proberen weg te vagen. Met veel succes. Als jongen mag je tegenwoordig geweldig goed kunnen dansen", zegt Jan. "Je mag je moves op het voetbalveld laten zien en een technische dansvakopleiding volgen zonder dat je daar raar over wordt aangesproken."

Jan noemt dans een sterk bindmiddel en wijst erop dat de show veel talenten heeft voortgebracht die hun dromen waarmaakten. "Ik hoop dus enorm dat RTL en VTM samen op zoek gaan naar oplossingen (en ik geloof echt dat die er zijn) om van SYTYCD weer een programma te maken dat het niet alleen qua maatschappelijke (en culturele) functie en waardering, maar ook qua kijkcijfers weer goed zal gaan doen. In zowel België als Nederland."

De finale
Het belooft een gevulde avond te worden tijdens de finale van SYTYCD. Op Twitter verscheen alvast de line-up:

17-05-2015 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr laat wel heel veel zien in Cannes

Miranda Kerr laat wel heel veel zien in Cannes

http://oi61.tinypic.com/206bf35.jpg

Miranda Kerr was een zeer opvallende verschijning tijdens het 68ste filmfestival van Cannes. De Australische schone liet dan ook niet zo veel aan de verbeelding over.

Het 32-jarige supermodel maakte haar opwachting in een fuchsia galakleed met een diep uitgesneden decolleté.

Naar aanleiding van het filmfestival lanceerde Magnum een nieuw ijsje. Niemand beter dan ravissante Kerr om het te promoten en voor de nodige media-aandacht te zorgen natuurlijk. Missie geslaagd!

17-05-2015 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Paris Hilton riskeert 3 jaar cel na dolle rit met BMW

Broer Paris Hilton riskeert 3 jaar cel na dolle rit met BMW

http://oi60.tinypic.com/cjdyo.jpg

Conrad Hilton wordt door de Amerikaanse justitie aangeklaagd voor roekeloos rijgedrag. Hij riskeert volgens TMZ drie jaar gevangenisstraf.

Met hoge snelheid schudde de jongere broer van Paris en Nicky Hilton vorig jaar de politie van zich af tijdens een achtervolging in de buurt van Palm Springs. De wilde rit eindigde met een auto-ongeluk, waarbij hij zijn hand verwondde.

TMZ meldt dat er een arrestatiebevel tegen Conrad is uitgevaardigd. De aanklacht luidt dat Conrad in augustus de California Highway Patrol te snel af was door zijn BMW op gevaarlijke wijze langs het overige verkeer op de snelweg te scheren, waarbij hij tevens de vluchtstrook nam.

De verkeerspolitie registreerde aanvankelijk een snelheid van 144 kilometer per uur. Tijdens de achtervolging voerde Conrad de snelheid op tot ruim 160 kilometer per uur om de agent achter hem kwijt te raken. Conrad botste uiteindelijk achterop een andere auto en belandde in de berm.

17-05-2015 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leven Koning Boudewijn wordt verfilmd

Leven Koning Boudewijn wordt verfilmd

http://oi60.tinypic.com/dbmuyo.jpg

Het leven van Koning Boudewijn wordt verfilmd door twee Franse filmproducenten. De casting zal volgend jaar doorgaan en de shooting is meteen erna gepland. Dat is VTM-magazine royalty te weten gekomen.

Acteur Pierre Niney zou volgens de filmmakers de perfecte koning Boudewijn kunnen zijn. Hij kreeg dit jaar een César, een Franse Oscar, voor zijn rol in de film over mode-ontwerper Yves Saint-Laurent.  

17-05-2015 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kate Beckinsale tekent voor Underworld 5"

"Kate Beckinsale tekent voor Underworld 5"

http://oi61.tinypic.com/9j23r7.jpg

Kate Beckinsale is te zien in de film Underworld 5. NME meldt dat de actrice heeft getekend voor de productie en weer in de huid kruipt van vampier Selene.

De nieuwe film in de Underworld-reeks heet volgens NME 'Underworld: The Next Generation'. Wie ook terugkeert in het vijfde deel is Theo James. Hij speelde een rol in de laatste film, die in 2012 werd gemaakt.

The Hollywood Reporter weet dat de opnames in oktober al beginnen in de hoofdstad van Tsjechië: Praag. Het script van de film is geschreven door Cory Goodman en Anna Foerster gaat de productie regisseren.

Het eerste deel van de filmreeks kwam uit in 2003. Daarna verschenen drie vervolgfilms: Underworld Evolution (2006), Underworld Rise of the Lycans (2009) en Underworld Awakening (2012).

16-05-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!