Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters nieuwe coach in 'The Voice', Natalia komt terug

Bart Peeters nieuwe coach in 'The Voice', Natalia komt terug

http://oi60.tinypic.com/68vslu.jpg

Bart Peeters wordt de nieuwe coach in de vierde reeks van VTM-talentenjacht 'The Voice van Vlaanderen'. Bart zal zetelen naast Bent Van Looy, Koen Wauters en Natalia, die voor het derde seizoen paste, maar nu in volle glorie terugkeert. 'The Voice' komt pas in de lente van 2016 op VTM.

Met 'nieuwkomer' Bart Peeters krijgt 'The Voice van Vlaanderen', na de komst van Bent Van Looy in de vorige editie, er weer een verrassende topper bij. Hij komt in de plaats van Regi, die samen met Axelle Red uit 'The Voice' stapt wegens 'agenda-verplichtingen'.

Voor Peeters worden de volgende maanden misschien wel de muzikaalste van zijn leven. Hij start binnenkort immers met een zeer intensieve 'Op de groei'-livetour door Vlaanderen en Nederland en mag zijn muzikale kennis en ervaring nu dus ook voluit ten dienste stellen van aanstormend talent. In het najaar staat er bovendien nog een nieuw tv-programma voor Canvas op stapel, waar ook alles in het teken van de muziek zal staan.

De plaats van Axelle Red wordt ingenomen door Natalia, die voor het derde seizoen paste omdat ze toen nog volop inzette op een mogelijke Amerikaanse carrière.

Voor kijkend Vlaanderen is het wel nog wachten tot volgend jaar om de lange zoektocht naar de opvolger voor Glenn Claes, Paulien Mathues en Tom De Man, de winnaars van de drie vorige Voice-edities, aan het werk te zien. VTM plant eerst een tweede editie van 'The Voice Kids', met het trio Slongs Dievanongs, Natalia en Sean Dhondt als coaches.

21-05-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actieheld Jason Statham (47) heeft ook een gevoelig kantje

Actieheld Jason Statham (47) heeft ook een gevoelig kantje

http://oi58.tinypic.com/feoxgk.jpg

Twaalf miljoen euro. Zoveel telden actieheld Jason Statham (47) en supermodel Rosie Huntington-Whiteley (27) neer voor hun splinternieuw liefdesnestje in Beverly Hills. De Britse acteur moet echter nog wennen aan zijn nieuwe thuis, daar aan de andere kant van de oceaan: "Ik heb het er moeilijk mee dat ik mijn maten en ouders nog amper zie."

Statham en Huntington-Whiteley waren al meer dan vijf jaar samen toen ze besloten om te gaan samenwonen. De zoektocht eindigde in de poepchique buurt Beverly Hills, waar ze al snel hun droomhuis vonden: een kast van ruim 660 vierkante meter, voorzien van een zwembad met waterval. De sterren betaalden netjes allebei de helft van het bedrag.

Dringend tijd
Voor Statham was het trouwens dringend tijd om iets "deftigs" in LA te gaan zoeken: "Ik bracht er ontzettend veel tijd door voor mijn werk, waardoor ik na verloop van tijd wel een keuze moést maken. Ik had eigenlijk al iets kleins in Malibu, maar daar kwam ik maar zelden. Ik vind het zalig dat ik vanaf nu niet meer uit een koffer hoef te leven." Zijn huis in Dulwich wil hij sowieso houden: "Want Engeland zal altijd mijn echte thuis blijven."

De 'Furious 7'-acteur ondervond al snel dat zijn verhuis helaas ook minder leuke kantjes met zich meebracht: "Ik mis mijn maten en mijn ma en pa. Ik heb het er moeilijk mee dat ik ze nog amper zie." Dat zijn bloedmooie vriendin voortdurend weg is voor haar werk, maakt de situatie er niet bepaald beter op: "Maar zo zit het leven nu eenmaal in elkaar, en je moet dat ook gewoon kunnen aanvaarden. Gelukkig bestaat er nog altijd zoiets als een telefoon waarmee we contact kunnen houden."

Staatsgeheim
Statham is momenteel te zien in 'Furious 7', een absolute kaskraker die wereldwijd al een hallucinant bedrag van anderhalf miljard euro opbracht in de bioscopen. Hoewel de plannen voor een achtste film vorige maand werden aangekondigd, mag de Brit er verder helemaal niks over vertellen. Ook of zijn personage Deckard Shaw überhaupt mag terugkomen, is niet geweten: "Ze gaan mijn mond dichtnaaien als ik ook maar iets durf te verklappen!", buldert Jason. "De filmmakers doen er heel geheimzinnig over. Ze willen koste wat kost voorkomen dat het verhaal vroegtijdig wordt uitgelekt. Ik weet al een beetje, maar ik heb zwijgplicht!" (lacht)

21-05-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verdienen celebs tonnen geld aan Cannes

Zo verdienen celebs tonnen geld aan Cannes

http://oi62.tinypic.com/15h0uuv.jpg

Sterren allerhande zien er altijd piekfijn uit op de rode loper in Cannes, inclusief prachtige jurken en schitterende juwelen. We gingen er sowieso al vanuit dat ze daarvoor niet zelf moeten betalen, maar dat ze er serieuze bedragen mee incasseren, was ook voor ons nieuw.

De Amerikaanse krant The Financial Times schrijft dat actrices voor het dragen van een juweel, soms tot 100.000 dollar in het handje gestopt krijgen. Zowat de hele wereld volgt nauwgezet op wat de actrices aanhebben, dat iedereen plotsklaps je merk leert kennen, is dan ook érg goede reclame voor ontwerpers.

De merken zelf hebben dit niet bevestigd, maar moderedactrice van The New York Times Vanessa Friedman beweerde vorige maand wel nog hetzelfde in een panelgesprek. Ze vertelde dat actrice Charlize Theron om en bij de 100.000 dollar kreeg om een horloge te dragen van Chopard in Cannes een paar jaar terug. Maar omdat ze een horloge van Dior droeg, werd ze aangeklaagd door Chopard, waardoor het bedrag dus wel in de openbaarheid moest gebracht worden. Chopard voorzag ook dit jaar elf sterren van de nodig bling, weten we meteen hoeveel ze daarvoor betaald hebben.

21-05-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond allerlaatste Late Show met David Letterman

Vanavond allerlaatste Late Show met David Letterman

http://oi57.tinypic.com/nb84lc.jpg

Vanavond is het zover. Na een carrière van 33 jaar en 6.028 optredens zet talkshowpresentator David Letterman een punt achter de presentatie van zijn praatprogramma.

Wie er op de allerlaatste werkdag van het Amerikaanse televisie-icoon hun opwachting maken in de New Yorkse studio is nog geheim.

Als een verrassing komt het vertrek van Letterman niet. Hij kondigde zijn pensioen in april vorig jaar al aan. The Late Show With David Letterman loopt sinds 1993 bij CBS. Voor die tijd, vanaf 1982, was hij te zien bij NBC met Late Night With David Letterman.

De koning van de Amerikaanse latenighttelevisie zal niet alleen worden gemist door het publiek. President Barack Obama liet vorig jaar via Twitter weten dat er "meer dan tien redenen zijn waarom David Letterman zal worden gemist". De Top 10 is een populair onderdeel van Lettermans Late Show.

20-05-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT stopt na 14 jaar met Dieren in Nesten

VRT stopt na 14 jaar met Dieren in Nesten

http://oi60.tinypic.com/34rx9hd.jpg

Heilige huisjes zijn niet langer een zekerheid bij de openbare omroep. Nadat eerder beslist werd om de stekker uit 'Vlaanderen Vakantieland' te trekken, heeft Eén-baas Olivier Goris nu ook een streep getrokken onder 'Dieren in Nesten', het populaire programma rond dieren. dat al 14 jaar op Eén te zien was.

"De beslissing is al gevallen. De VRT wil op zoek gaan naar een andere formule om iets rond dieren te doen. Ik kan tevreden terugblikken op een erg succesvol programma. Ik tast zelf in het duister of ik zal betrokken worden bij een nieuw dierenprogramma", aldus presentator Chris Dusauchoit in de Mediahuis-kranten. "Het zou net zo goed kunnen dat de VRT mij iets anders voorstelt, maar met dierenprogramma's heb ik nu eenmaal meer ervaring dan wie ook in Vlaanderen. Maar alle pistes liggen open."

'Dieren in Nesten' bleef ook na 14 jaar nog altijd erg goed scoren. Onlangs lokte een herhaling op Eén nog 564.000 fans, op piekmomenten haalde het programma zelfs 800.000 kijkers.

20-05-2015 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersvers Duits 'Idool' beroofde niet zo lang geleden oude dametjes

Kersvers Duits 'Idool' beroofde niet zo lang geleden oude dametjes

http://oi58.tinypic.com/2r3ursp.jpg

De Duitser Severino Seeger, die afgelopen zaterdagavond tot winnaar van het RTL-showprogramma 'Deutschland sucht den Superstar' (de Duitse tegenhanger van 'Idool') werd uitgeroepen, blijkt in een vorig leven oude dametjes het spaargeld afhandig te hebben gemaakt. Samen met een nicht en een neef heeft hij in 2013 minstens acht oudere vrouwen 104.344,98 euro lichter gemaakt. Dat schrijft Bild.

In de krant van vandaag vertellen drie vrouwen hoe Seeger (28) te werk ging. Eerst werden ze gebeld door een 'medewerker van de bank' die vertelde dat hun bankpassen niet langer geldig waren, dat er grote sommen van hun rekeningen naar het buitenland waren overgeschreven en dat zij vals geld in huis hadden. 

Een medewerker, zo werd hen verteld, zou langskomen om pas en geld op te halen. Met de gestolen pas werd vervolgens geld opgenomen. De 'medewerker' was Severino Seeger, dezelfde die zaterdagavond door een jury met onder meer zanger Heino plus ruim 58 procent van de stemmen van de kijkers tot winnaar van 'Deutschland sucht den Superstar' werd uitgeroepen. Een van de winnende liedjes was 'When I Was Your Man' van Bruno Mars.

De oude vrouwen zeggen dat "ze nog steeds angst hebben om de deur open te doen". "Wat een gangster!", zegt de 89-jarige Martha Dietz. "Ik vertrouwde het al niet, maar zijn stem klonk zo aangenaam, ik was als gehypnotiseerd", zegt Anna Kahlert (83).  

Hun namen zijn door Bild veranderd. De neef en nicht van de amateurzanger, die inmiddels al een plaat mocht opnemen, zijn al voorwaardelijk bestraft voor het vergrijp. Severino Seegers, die zijn misdaden deels toegeeft, moet op 2 juni in woonplaats Frankfurt voor de rechter verschijnen. Hij kan tot een celstraf worden veroordeeld. 

De nieuwe superster van Duitsland won met zijn optreden een half miljoen euro en heeft al aangekondigd dat hij de bejaarde vrouwen het gestolen geld wil terugbetalen. Mocht Severino worden veroordeeld, dan wil RTL hem zijn titel afnemen.

20-05-2015 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Een stuk van mijn voet is geamputeerd. En toch mocht ook ik zonder hakken rode loper niet op"

"Een stuk van mijn voet is geamputeerd. En toch mocht ook ik zonder hakken rode loper niet op"

http://oi58.tinypic.com/2qsxs3l.jpg

Het 'hakkenschandaal' op het Filmfestival van Cannes blijft op volle toeren draaien. Ook de Deense filmproducente Valeria Richter mocht in eerste instantie de rode loper niet op omdat ze geen gepast schoeisel droeg. En dat terwijl haar grote teen en een stukje van haar linkervoet geamputeerd zijn, waardoor ze snel haar evenwicht zou verliezen.

"Nee, nee, nee, dit gaat niet lukken. Zo mag je er niet in", kreeg ze te horen van vier verschillende 'kleerkasten'. Uiteindelijk mocht ze de voorstelling van 'The Sea of Trees' toch bijwonen omdat ze hen met de neus op de feiten drukte. "Ik heb hen de amputatie getoond en toen wisten ze natuurlijk niet goed meer wat zeggen. Eindelijk mocht ik naar binnen, via de achterdeur als het ware. Maar heel wat collega's die geen hoge hakken droegen, hadden minder geluk."

De Britse actrice Emily Blunt nam het voortouw in het protest, nadat veel dames met platte schoenen de lesbische romance 'Carol' met Cate Blanchett niet mochten bijwonen. Toeval of niet: meestal ging het om oudere vrouwen die om medische redenen geen hoge hakken mochten dragen.

"Dit is een zeer teleurstellend precedent", aldus Blunt. "Eigenlijk zou iedereen nu platte schoenen moeten dragen. Weg met de hoge hakken. We dachten dat vrouwen intussen niet langer gediscrimeerd werden, maar blijkbaar is dat een mythe."

Ook Denis Villeneuve, de regisseur van Blunt in 'Sicario', deed -op komische wijze- zijn duit in het zakje. "Misschien moeten ik, Benicio Del Toro en Josh Brolin dan maar onze hakken aandoen?"

De organisatie achter het Filmfestival van Cannes ontkent intussen met klem dat er nieuwe regels voor de dresscode gelden. "Al die geruchten zijn uit de lucht gegrepen. Voor de rode loper volstaan een smoking of avondkledij. Over hoge hakken wordt niets gezegd."

20-05-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba's dochters zijn geen fan van haar kledingstijl

Jessica Alba's dochters zijn geen fan van haar kledingstijl

http://oi60.tinypic.com/w2nciw.jpg

Als je het ons vraagt, ziet Jessica Alba er keer op keer weer uit om door een ringetje te halen (kleine vlaag van jaloezie). Haar kinderen denken daar echter anders over. Die zijn namelijk niet te spreken over de kledingstijl van hun moeder.

De Sin City-actrice gaf toe dat haar dochters Honor (6) en Haven (3) het niet altijd eens zijn met haar kledingkeuze. "Ze hebben continu kritiek op mijn kleding," vertelt ze. "Mijn dochter Hover vraagt me vaak: 'Kan dat nog wel mama? Laat je vandaag je blote buik zien?' Dan vertel ik haar dat ik dat kan omdat ik volwassen ben, maar dat kinderen dat beter niet doen."

Zelf is Alba tegenwoordig een stuk meer te spreken over haar kledingstijl. "Ik heb een erg veelzijdige smaak. De ene dag ga ik voor een mannelijke outfit, terwijl ik er de andere dag net vrouwelijk wil uitzien. Het hangt allemaal van de gelegenheid af." Tegenwoordig vind je haar vaak op de best dressed list, maar dat was vroeger wel anders. "Ik luisterde te veel naar stylisten die ik niet zo goed kende, en ze kleedden me gewoon hoe zij wouden dat ik eruit zag. Eigenlijk al mijn outfits die ik droeg voor ik 24 was, zagen er niet uit."

20-05-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loïc Nottet naar finale Eurosong: maar wie is die jongen eigenlijk?

Loïc Nottet naar finale Eurosong: maar wie is die jongen eigenlijk?

http://oi59.tinypic.com/2q2k550.jpg

De 19-jarige Loïc Nottet zal met het liedje 'Rhytm Inside' ons land vertegenwoordigen in de finale van het Eurovisiesongfestival. In Vlaanderen kwam de Waalse zanger nog niet echt aan bod in de media. Hoog tijd om hem eens voor te stellen.

1. Naast een geweldige zanger is Loïc Nottet ook een geboren danser. Toen hij tien jaar was, wist hij zijn ouders te overtuigen om hem in te schrijven in een dansschool.

2. Nottet nam deel aan de talentenjacht 'The Voice Belgique' op RTBF. In dat programma moest hij nipt de duimen leggen voor Laurent Pagna. De jonge zanger is al de derde Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival die deelnam aan 'The Voice of Belgique', na Roberto Bellarosa en Axel Hirsoux,.

3. Nottet komt, net als Axel Hirsoux, uit het Henegouwse Courcelles.

4. De zanger heeft het liedje 'Rhytm Inside' zelf gecomponeerd. De tekst werd geschreven door Beverly Jo Scott, zijn coach tijdens 'The Voice Belgique'. Hij werkte ook mee aan de choreografie, styling en visuele effecten van het optreden.

5. Hij heeft al een platencontract getekend bij Sony Music Entertainment.

6. De zanger kan heel hoge noten halen. In een interview met TagMag zei hij zeer blij te zijn met zijn zangstem, maar in het dagelijkse leven kan zijn stem soms voor verwarring zorgen. "Als ik bijvoorbeeld de telefoon opneem, denken mensen vaak dat ik mijn mama ben. Dan is het gênant om te zeggen: 'Neen, het is niet mijn ma, het is Loïc'. Als je een stem hebt zoals die van mij is het leven soms niet gemakkelijk als man."

7. Hij is een grote fan van Sia. "Ik vind het fantastisch wat ze doet en haar muziek sprak mij direct aan. Wanneer ik 'Chandelier' voor het eerst hoorde, was ik verkocht", aldus de zanger in TagMag.  

8. Als Nottet het Eurovisiesongfestival wint dan is het de tweede maal dat België de hoofdvogel afschiet. In 1986 won de dertienjarige Sandra Kim met het liedje 'J'Aime La Vie'.

20-05-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leeft de mysterieuze vader van Sam uit 'Thuis' toch nog?

Leeft de mysterieuze vader van Sam uit 'Thuis' toch nog?

http://oi61.tinypic.com/2mff5mh.jpg

Meer dan 1,3 miljoen 'Thuis'-fans ontdekten maandag dat Kristof, een stoere motard, de papa van Sam en dus de ex van Simonne blijkt te zijn. Ook Aalstenaar en schilder Dirk Van Den Berghe keek vol ongeloof mee, want het was zijn foto die maandagavond gebruikt werd.

"Ik wist totaal niet dat ik de vader zou worden van zo'n bekend tv-personage", lacht hij. "Mijn jeugdvriend Luc Standaert werkt voor het programma en vroeg me enkele maanden geleden of ik geen oude foto's meer had waarop ik poseerde met mijn oude Yamaha. Hij had zo'n foto nodig voor een verhaallijn, maar meer wist ik ook niet. Het was dus flink verschieten toen ik mezelf maandag op tv zag."

Een echt acteerdebuut in 'Thuis' zit er voor hem wel niet in: het personage Kristof overleed tijdens een motorongeval twee weken vooraleer Sam geboren werd.

20-05-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna veroorzaakt ophef met deze Instagram-foto

Madonna veroorzaakt ophef met deze Instagram-foto

http://oi57.tinypic.com/2m4rv9s.jpg

Madonna plaatste drie dagen terug een romantische foto van een moslim en een Joodse jongen onder de hashtag #rebelhearts op Instagram. Hoewel ze het goed bedoelde, zorgt de foto nog steeds voor een heftig online debat.

Heel wat mensen zagen de foto als een universeel gebaar van liefde, maar anderen vonden de foto dan weer absoluut niet kunnen. Zo reageert een voormalige fan als volgt: "In je dromen Madonna, we gaan alle fucking Joden uit ons heilige land (Palestina) deporteren" en een andere zegt dan weer dit: "De Islam aanvaardt geen homo's en als je het daar niet mee eens bent, hoef je geen moslim te zijn." Al reageren ook heel wat mensen positiever: "Deze foto gaat over liefde en met liefde kan nooit iets mis zijn. Helaas verspreidt haat zich duidelijk sneller dan liefde."

Het is niet het eerste online relletje dat Madonna veroorzaakt. Ze postte eerder al een selfie met een kettingmasker aan in de vorm van een nikab. Daarmee wou ze een statement maken tegen vrouwenonderdrukking.

20-05-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja, ik ben verdikt: zo wil Kylie Jenner Instagram-haters te snel af zijn

Ja, ik ben verdikt: zo wil Kylie Jenner Instagram-haters te snel af zijn

http://oi57.tinypic.com/118eoub.jpg

De puberteit is sowieso een onzekere periode, dan gevolgd worden door miljoenen ogen maakt het er zeker niet makkelijker op. In het geval van de 17-jarige Kylie Jenner, met een resem knappe en populaire Kardashian-zussen, moet het nu een loodzware en emotionele tijd zijn.

Kylie Jenner zal wel beseft hebben dat het riskant was om een foto van zichzelf in badpak online te zetten, ook al zag ze er schitterend uit. De reality-ster gunde met een foto op Instragam een unieke blik achter de schermen van een shoot. Ze voegde er zelf aan toe dat ze verdikt was. "Ik zeg het zelf, zodat jullie het niet hoeven te doen."

Het tienermeisje had al snel de woorden weer verwijderd, maar dat zinnetje toont wel aan hoe ze het leven in de spotlights ervaart. En hoe groot haar angst is voor body-shamers op het internet. Kylie heeft meer dan 23 miljoen volgers op Instagram.

19-05-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdschrift Maxim: Taylor Swift is de mooiste

Tijdschrift Maxim: Taylor Swift is de mooiste

http://oi59.tinypic.com/xn6w05.jpg

Taylor Swift voert dit jaar de Maxim Hot 100 aan. Het tijdschrift noemt de zangeres "oogverblindend, zelfverzekerd en wild getalenteerd".

"Het is een geweldig compliment", reageert Swift in een interview met het blad. "Dit voelt als een mooie viering van mijn favoriete jaar uit mijn leven. Mijn album, video's, tour; ik ben trots op hoe alles is uitgekomen."

De drukke zangeres staat aan de vooravond van een grote tour, maar vindt het belangrijk tijd te blijven maken voor vrienden en fans. "Dankzij de fans spelen we nu twee of drie keer per week in stadions. Ik zal mijn vrienden opzoeken op de plekken waar ik ben."

Vrouwenrechten
Ook blijft Swift een lans breken voor vrouwenrechten. "Vrouwenhaat zit geworteld in mensen vanaf het moment dat ze geboren zijn. Voor mij is feminisme dus waarschijnlijk de belangrijkste beweging die je kan omarmen. Het is een ander woord voor gelijkheid."

Swift was zich als tiener niet bewust van de ongelijkheid tussen de seksen, vertelt ze. "Totdat ik een volwassen vrouw was, zag ik de dubbele standaarden niet. Als een man schrijft over zijn gevoeligheid is hij moedig, als een vrouw het doet is ze een zeikerd."

19-05-2015 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse is 'Beste Singer-Songwriter' in Nederland

Vlaamse is 'Beste Singer-Songwriter' in Nederland

http://oi58.tinypic.com/zo7zaw.jpg

Anna Rune is gisterenavond uitgeroepen tot beste singer-songwriter van 2015 in Nederland. De Vlaamse stond met vijf andere finalisten in een uitverkocht Paradiso in Amsterdam en overtuigde de jury met haar liedje That's Life. Ze is de eerste vrouwelijke winnares in de reeks van vier seizoenen.

Giel Beelen koos de winnaar samen met Jacqueline Govaert, Giovanca, Typhoon, Frank van der Lende, Roel van Velzen en Casper van de band Kensington. Volgens Giel leverde Anna tijdens de afgelopen reeks van tien afleveringen de meest constante kwaliteit en voltooide ze elke opdracht naar tevredenheid. Andere finalisten waren Nicolas Kanza, Airto, Ruben Annink, Gerson Main en Okke Punt.

Voor de finale had Anna That's Life in een nieuw jasje gestoken. "We kregen muzikanten om mee te werken. Ik heb nog diverse arrangementen geschreven voor deze muzikanten die me fantastisch geholpen hebben", zei Anna na afloop van de show.

Repeteren
"Ik besef nog nauwelijks dat ik heb gewonnen", aldus Anna, die van oorsprong uit Sint-Niklaas in België komt, maar in Rotterdam woont. "Help, ik sta volgende maand op Pinkpop. Ik denk dat ik snel mijn band ga bellen om te vragen of ze snel komen repeteren."

De winnares vermoedt dat ze het druk krijgt. Zo gaat ze ook naar Europa's grootste festival Sziget, The Brave, deBeschaving, Songbird Festival en Live at Amsterdamse Bos. "Ik zal zien wat de aankomende maanden op me afkomt. Ik hoop het zo goed mogelijk in de hand te houden."

19-05-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franky Bomans is nu een Van den Bossche

Franky Bomans is nu een Van den Bossche

http://oi58.tinypic.com/24btd8j.jpg

Ja, ook de soapwereld is een kleine wereld. Vanavond maakt Braam Verreth zijn entree in 'Familie'. 'Thuis'-kijkers kennen hem nog het best als Franky Bomans, de zoon van Simonne en Frank, voor hij vervangen werd door Jef Hoogmartens. Nu vertolkt hij de broer van de doodzieke Thomas Van den Bossche. "Kijkers noemen me al lachend een overloper."

Fans van 'Familie' wachten al een tijdje op zijn komst. Nu Thomas Van den Bossche met een ernstige nierziekte kampt en dringend een niertransplantatie nodig heeft, wordt het tijd om zijn geheime broer Simon te introduceren. Vanavond duikt die op in de gedaante van Braam Verreth. Juist ja, de 'Franky' uit Thuis. Voor die vervangen werd door Jef Hoogmartens.

"Simon en Thomas kunnen al jaren niet meer door eenzelfde deur", vertelt Braam. "De band werd compleet verbroken nadat hun ouders allebei om het leven kwamen. Ook Jan wist tot voor kort niets af van het bestaan van zijn andere kleinzoon. Maar nu dat het leven van Thomas aan een zijden draadje hangt, ben ik de enige die hem kan redden. De vraag is alleen: wil ik dat wel?"

Een heel andere kluif voor de 28-jarige acteur dan het aaibare personage dat hij in 'Thuis' vertolkte. "Het is inderdaad een heel ander personage dan Franky. Maar wel een bijzonder interessante rol om te vertolken. Simon zal sowieso stof doen opwaaien in 'Familie'-land. Hij lijkt gewoon heel erg op zijn broer. Hij is heel ambitieus en dat botst."

19-05-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lost Ilse De Meulemeester haar geldproblemen op

Zo lost Ilse De Meulemeester haar geldproblemen op

http://oi62.tinypic.com/30w5md0.jpg

Financieel heeft Ilse De Meulemeester het niet gemakkelijk. Haar zakenimperium in de interieurbranche lijkt een stille dood te sterven, haar herenhuis in Berchem wordt verhuurd wegens gebrek aan kopers én haar jaarverslagen zien er niet zo rooskleurig uit. Maar de ex-Miss België heeft nu een nieuwe manier gevonden om geld in het laatje te brengen: ze verhuurt haar luxe vakantievilla in Frankrijk. Kostprijs: tot 10.800 euro per week, weet Story.

Op een uurtje rijden van de Côte d'Azur ligt Castillon du Gard, waar de erg luxueuze villa van Ilse gesitueerd is. 'Les Parfum de la Garrigue' is niet goedkoop: in het laagseizoen betaal je voor een weekje al snel 5.750 euro, maar in het hoogseizoen loopt dit algauw op tot 10.800 euro. Verwarmingskosten van het zwembad zijn daarbij niet meegerekend; in koude periodes moet je rekenen op zo'n 1.000 euro extra.

Voor dat geld krijg je wel wat: de villa bestaat uit hoofd- en bijgebouw, vijf slaapkamers, een mezzanine en vijf badkamers. Verder is er een groot privézwembad, een jacuzzi, hamam, zes parkeerplaatsen en een landingsplaats voor een helikopter. Daarnaast biedt Ilse ook extra diensten aan, zoals een conciërge, massages en uitstapjes. Kortom: een zeer aangenaam verblijf, met plaats voor 13 personen.

Wie deze zomer nog bij Ilse wil logeren, moet zich wel wat haasten. De maand augustus is intussen al verhuurd, wat Ilse zo'n 43.200 euro zal opbrengen.

19-05-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen: "Ik ging door loodzware periode bij K3"

Karen Damen: "Ik ging door loodzware periode bij K3"

http://oi59.tinypic.com/2rcvrxl.jpg

Karen Damen is nog even 'de rosse van K3', maar daarna neemt ze na 17 jaar afscheid van het meidentrio. Het waren mooie jaren met veel hoogtepunten, maar er waren ook dieptepunten. "Ik ging door een loodzware periode toen we tien jaar bestonden, maar ik moest doen alsof er niets aan de hand was."

"Ik ben er vrij gerust in", vertelt Karen in Humo. "Ik zal niet meteen zonder werk zitten, integendeel. Mijn mailbox zit vol met aanbiedingen en formats van productiehuizen. 'Laat maar komen', denk ik dan. Ik zal bewuste keuzes maken, dat mensen mij niet beu zijn binnen twee jaar."

Karen kijkt tevreden terug op 17 jaar K3. "Hoogtepunten als De Toppers in Amsterdamse ArenA, waar 70.000 volwassenen onze liedjes kenden en helemaal uit hun dak gingen. Die erkenning gaf zo'n goed gevoel! Een bevestiging dat we toch goed bezig waren."

Het was echer niet alleen rozegeur en maneschijn. "Bij ons is het geen optie om een doktersbriefje mee te brengen. Als er een optreden is, moet je gaan, ook al heb je 40 graden koorts. Toen we tien jaar K3 vierden, hadden we het hele weekends optredens. De dag ervoor was mijn grootmoeder gestorven, en de dag dáárvoor had ik een miskraam gehad. Het was niet gemakkelijk om het hele weekend vrolijk op een podium te staan zingen. Pas toen ik zondagavond thuiskwam, dacht ik 'nu mag ik wenen'."

19-05-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Janssens: "Jan mocht mij pas na jaren naakt zien"

Kirsten Janssens: "Jan mocht mij pas na jaren naakt zien"

http://oi58.tinypic.com/2w71zpd.jpg

Het is al even stil rond Kirsten Janssens, nu ze niet meer in The Sky Is The Limit te zien is. Maar ze weet haar eigen boontjes te doppen, ook al lijkt de breuk met Jan Kriekels definitief. "Ik wil zo snel mogelijk van hem loskomen", klinkt het in Story.

Voorlopig werkt Kirsten nog bij Jaga, het bedrijf van Jan. Ze rijdt ook nog met zijn porche rond, maar wil daar zo snel mogelijk verandering in brengen. "Jan wil niet dat ik die job opgeef. Lief van hem, want hij is me niets verplicht. Maar ik wil zo snel mogelijk van hem loskomen en mijn oude leventje weer oppikken. Een andere job vinden en mijn eigen auto kopen dus. Maar nu kan ik me dat nog niet permitteren; ik ben nog altijd blij als het het begin van een nieuwe maand is."

Een reünie zit er niet meer in volgens Kirsten, ondanks de hartstochtelijke berichtjes van Jan op Facebook. "We zijn als vrienden gewoon een veel betere match dan als koppel." Een nieuw seizoen van The Sky Is The Limit is ook nog niet zeker. "Peter Boeckx heeft me gevraagd, maar dan zou ik de enige niet rijke persoon in de reeks zijn. Dat plaatje klopt niet, hé?"

Ook ziet Kirsten het niet zitten om haar al te bloot te geven. "Bij naakt trek ik de grens. Ik ben best verlegen om mijn lichaam. Het heeft 2,5 jaar geduurd voor Jan me naakt mocht zien. 's Ochtends en nuchter zie ik het niet zitten om naakt rond te paraderen."

Of ze op zoek is naar een nieuwe rijke man? "Ik ben geen goudzoekster. Rijkdom zit in het hart, niet in materialisme. Als ik uit was op Jan zijn geld, had ik zijn aanbod wel aanvaard om voor mij een huis te kopen." Haar nieuwe man zal wel wat ouder zijn. "Ik heb zelf geen aanwezige ouders gehad, dus ben altijd op zoek naar een ouderfiguur. Iemand die me zekerheid, comfort en stabiliteit kan geven. Ik zal nooit vallen op iemand die jonger is dan 45."

19-05-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams ontwerpt opnieuw sneakers voor Adidas

Pharrell Williams ontwerpt opnieuw sneakers voor Adidas

http://oi62.tinypic.com/2aj9poh.jpg

De Amerikaanse zanger Pharrell Williams heeft opnieuw sneakers ontworpen in samenwerking met de Duitse sportgigant Adidas. Dat meldt de modesite Woman's Wear Daily.

Pharrell heeft een nieuwe versie van de momenteel erg populaire Stan Smith-sneaker gemaakt. Daarnaast ontwierp hij ook een vernieuwde versie van zijn Superstar LIL-jasje oftewel de klassieke trainingsvest met drie strepen van Adidas.

Helaas zijn de nieuwe ontwerpen van Pharrell een stuk meer gelimiteerd dan zijn voorgaande Supercolor sneakers bijvoorbeeld. Van elk ontwerp zullen slechts tweehonderd exemplaren op de markt gebracht worden. Het jasje zal verkocht worden voor € 750, de schoenen voor € 180.

De nieuwe Pharrell Williams voor Adidas collectie ligt vanaf 30 mei in een beperkt aantal winkels.

19-05-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Gordon smeekt om Bobbi Kristina te zien

Nick Gordon smeekt om Bobbi Kristina te zien

http://oi58.tinypic.com/nd0osh.jpg

Nick Gordon kan zijn vriendin Bobbi Kristina nog steeds niet bezoeken door restricties van de families Brown en Houston. Nick smeekt de families nu in een openbare verklaring hem toestemming te verlenen voor een bezoek.

De dochter van Whitney Houston ligt sinds eind januari in het ziekenhuis nadat ze bewusteloos in bad was gevonden. ''Ondanks zijn sterke behoefte om Bobbi Kristina te zien, heeft Nick de wens van de families nu ruim drie maanden gerespecteerd. Hij zag ervanaf haar op te zoeken of zich toegang te verschaffen via de juridische weg", zeggen zijn advocaten.

"Hij heeft via bemiddeling in privésfeer meerdere keren toestemming gevraagd. Nu vraagt hij zowel de Browns als de Houstons om haar alstublieft te mogen zien."

Nick Gordon verliet eind april de afkickkliniek waar hij op advies van Dr. Phil naartoe was gebracht. Hij is volgens Extra niet aangeklaagd in het onderzoek naar het incident bij hem thuis. "Hij geeft om Krissy", vertelde zijn broer Jack in een interview met Extra. "Hij houdt nog net zoveel van haar als vroeger. En hij is nu clean. Het gaat een stuk beter met hem."

Bobbi en Nick woonden vroeger met Whitney Houston onder één dak. Hoewel de zangeres Nick niet officieel heeft geadopteerd, werd hij vaak haar adoptiebroer genoemd. Haar vader zei na het incident dat de twee nooit getrouwd zijn geweest.

18-05-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!