Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lowieke valt in douche en moet verstek geven voor 'Thuis-dag' in Leuven

Lowieke valt in douche en moet verstek geven voor 'Thuis-dag' in Leuven

http://oi58.tinypic.com/21ahj13.jpg

Mathias Vergels moet door omstandigheden verstek geven voor de uitverkochte 'Thuis-dag' in Leuven. Dat meldt 'Thuis in Leuven' op Twitter. Mathias Vergels -die in de soap de rol van Lowieke voor zijn rekening neemt- is vanochtend in een hotel in Leuven gevallen in de douche, waarna de brandweer moest uitrukken om hem te bevrijden. Het maakt er de overrompeling in Leuven niet minder om.

23-05-2015 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne Decoutere: "Ik voelde me niet aangesproken door de tweet van Goedele"

Hanne Decoutere: "Ik voelde me niet aangesproken door de tweet van Goedele"

http://oi59.tinypic.com/ncifpv.jpg

Vorige maand zette Goedele Liekens zichzelf in the picture met een opvallende tweet over de volgens haar te magere nieuwslezers op de VRT, met de hashtag #anorexia. VRT-journaalanker reageert daar deze week op in een interview in HUMO. "Ik voelde mij niet aangesproken door de tweet van Goedele. Dat ik zo mager ben is puur mijn fysieke aanleg."

"Wordt het BMI van onze nieuwslezers ook gecontroleerd zoals bij Franse modellen? #anorexia @VRT", postte Goedele Liekens vorige maand op Twitter bij het bekijken van het late journaal met Hanne Decoutere. Liekens had er achteraf spijt van en excuseerde zich daarna bij Decoutere voor deze tweet. In een interview in HUMO dat dinsdag verschijnt vertelt Hanne Decoutere zelf hoe ze die tweet ervoer, en hoe het komt dat ze zo'n slanke lijn heeft.

Niet problematisch slank
"Dat ik zo mager ben is mijn fysieke aanleg," vertelt Decoutere in HUMO. "Iedereen in mijn familie is slank. Plus: als je zo veel jaar in een balletzaal hebt gestaan, en jezelf voortdurend in de spiegel hebt gezien, dan ben je je heel bewust van je lichaam. Maar: niet op een ziekelijke manier. Dat is een cruciaal verschil. Ik ben slank, ja, ik ben mager, zeker, maar ik heb géén probleem."

Zand erover, met een fles champagne
Decoutere voelde zich in eerste instantie niet aangesproken door de tweet van Goedele. "Maar plots begonnen de kranten te bellen, en voelde ik dat ze er Liekens versus Decoutere van wilden maken," vervolgt ze in HUMO. "Ik heb het allemaal vanop een afstand bekeken. Goedele heeft zich trouwens uitgebreid geëxcuseerd, en dat volstaat voor mij: zand erover. De fles champagne die ze me heeft beloofd, heb ik wel nog niet gekregen. Bij dezen: Goedele, denk je daar nog even aan?"

Het volledige interview met Hanne Decoutere lees je dinsdag in HUMO.

23-05-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachttijden van twee uur op Thuisdag in Leuven

Wachttijden van twee uur op Thuisdag in Leuven

http://oi60.tinypic.com/307q921.jpg

Leuven liep vandaag storm voor de "Thuisdag" van de VRT. Ook zonder Lowieke kwam de populaire soap een beetje echt thuis: veel opnames vinden immers plaats in de universiteitsstad.

De tickets voor de "Thuisdag" in de binnenstad van Leuven waren uitverkocht. Met de verkoop van alle 6.000 beschikbare plaatsen bereikte het evenement de maximale capaciteit. Om veiligheidsredenen gingen de kassa's aan het Ladeuzeplein dicht. Lange wachtrijen met een wachttijd van twee uur waren dan ook geen uitzondering.

"Thuisinleuven" was het motto van de "Thuisdag" van Eén en dat kon niet toepasselijker gekozen zijn. Heel wat opnames van de populaire televisiereeks vinden plaats in Leuven.

Het evenement werd zaterdagochtend een beetje overschaduwd door een ongeval met acteur Mathias Vergels (22), die de rol van Lowieke speelt in de soap. Vergels viel in de douche van zijn hotelkamer. Hij werd bevrijd door de brandweer en moest verstek geven.

23-05-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson over vertrek bij Top Gear: "Het is mijn eigen fout"

Jeremy Clarkson over vertrek bij Top Gear: "Het is mijn eigen fout"

http://oi58.tinypic.com/2vwfvad.jpg

Jeremy Clarkson vond het een behoorlijk verdrietige situatie toen hij onlangs van de BBC hoorde dat zijn contract niet werd verlengd voor het programma Top Gear. "Maar het was mijn eigen stomme fout", vertelt Jeremy aan Chris Evans van BBC Radio 2.

Het is het eerste interview voor Clarkson nadat bekend werd dat hij moest vertrekken bij Top Gear, na een ruzie met de makers. "Ik heb 27 jaar bij de BBC gewerkt en twaalf jaar bij Top Gear. Het was mijn kindje, ik vond het echt geweldig en ik bemoeide mij met ieder detail van het programma", aldus Jeremy.

"Het heeft een grote leegte achtergelaten en die moet ik weer opvullen", vervolgt Clarkson. Of de presentator momenteel met zijn twee Top Gear-collega's, James May en Richard Hammond, werkt aan een nieuw autoprogramma wil Clarkson niet bevestigen. Hij vertelt 'geen idee' te hebben wat de toekomst hem zal brengen. Hij heeft al wel een aantal gesprekken gehad met verschillende partijen.

Jeremy vertrekt deze week met James May en Richard Hammond op tournee. Het stel reist de komende zes maanden over de wereld met hun autoshow. "Dat wordt heel erg leuk. We zijn goede vrienden." Er is wel één nadeel. "Het is een hele slecht georganiseerde tour. Zo gaan we van Sheffield naar Johannesburg en dan weer naar Engeland, dan naar Sydney en weer naar Zuid-Afrika, dan Australië en dan weer naar Londen. Volgens mij hebben ze dit schema bedacht op alfabetische volgorde van de steden en niet aan de hand van een atlas", zegt Clarkson lachend.

21-05-2015 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago is mama van zoontje Isak

Dina Tersago is mama van zoontje Isak

http://oi57.tinypic.com/aos17m.jpg

Presentatrice Dina Tersago is vanochtend bevallen van een zoontje Isak, dat meldt VTM vandaag op Twitter.

Isak is het eerste kindje voor de 35-jarige blondine en haar partner. In december 2014 kondigde de mama de gezinsuitbreiding enthousiast aan: "Ik ben ontzettend blij met dit heuglijke nieuws. Ik geniet van mijn zwangerschap en we kijken volop uit naar nieuw leven in huis volgende lente."

21-05-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiekoffers van weerman Frank Duboccage gestolen uit auto

Vakantiekoffers van weerman Frank Duboccage gestolen uit auto

http://oi57.tinypic.com/sdil2f.jpg

Onderweg naar het midden van Frankrijk stopte weerman van Frank Duboccage (Q-music/VTM) gisteren op een parking nabij Parijs voor een snelle lunch. Hij en zijn vrouw gingen snel eten kopen, dus lieten ze de auto afgesloten op de parking staan. Toen ze terug instapten, ontdekte de vrouw dat de koffers uit de auto verdwenen waren.

Het straffe aan dit reisverhaal is dat er aan de auto zelfs niets te zien was, er waren helemaal geen sporen van inbraak merkbaar. Het is een raadsel hoe de dieven erin geslaagd zijn de auto open te breken. Frank vindt het erg jammer dat zijn iPad gestolen is, maar kan het incident wel relativeren. Intussen is het koppel wel op de bestemming toegekomen en mocht Frank zijn vakantie inzetten met de aankoop van enkele noodzakelijke spullen als een lading nieuw ondergoed.

21-05-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke showt zijn nieuwe vriendin in Cannes

Robin Thicke showt zijn nieuwe vriendin in Cannes

http://oi61.tinypic.com/11h6r0x.jpg

Robin Thicke heeft deze week zijn nieuwe vriendin model April Love Geary meegenomen naar Cannes. De twee werden deze week samen gespot op verschillende feestjes in de Franse badplaats waar momenteel het Internationale Filmfestival plaatsvindt.

Zo nam Thicke (38) zijn 20-jarige vriendin dinsdagavond mee naar een feestje waar hij een verrassingsoptreden gaf, weet People. Gisterenavond gingen de twee naar een feestje van Chopard op een boot in Cannes. Daar waren ook Pixie Lott, Dita Von Teese, Lewis Hamilton en Oliver Cheshire aanwezig.

Robin en zijn ex Paula Patton zijn sinds april officieel gescheiden. De zanger en de actrice, die zo'n tien jaar getrouwd waren, hebben samen een zoontje, Julian Fuego (5).

21-05-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoga in bikini: Candice Swanepoel toont hoe dat moet

Yoga in bikini: Candice Swanepoel toont hoe dat moet

http://oi57.tinypic.com/29gdgfl.jpg

Het Victoria's Secretmodel Candice Swanepoel showde het beste van zichzelf op het strand tijdens haar vakantie op de Caraïben.

De Zuid-Afrikaanse schoonheid geniet van wat rust in een luxeresort. Via Instagram trakteert Candice ons op verschillende yogaposes op het strand. Ook toont het model hoe ze in een witte jurk van de zon geniet. De blondine heeft daarnaast aangekondigd dat ze ook in 2015 op de catwalk voor Victoria's Secret zal verschijnen, samen met Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima en Behati Prinsloo.

21-05-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters nieuwe coach in 'The Voice', Natalia komt terug

Bart Peeters nieuwe coach in 'The Voice', Natalia komt terug

http://oi60.tinypic.com/68vslu.jpg

Bart Peeters wordt de nieuwe coach in de vierde reeks van VTM-talentenjacht 'The Voice van Vlaanderen'. Bart zal zetelen naast Bent Van Looy, Koen Wauters en Natalia, die voor het derde seizoen paste, maar nu in volle glorie terugkeert. 'The Voice' komt pas in de lente van 2016 op VTM.

Met 'nieuwkomer' Bart Peeters krijgt 'The Voice van Vlaanderen', na de komst van Bent Van Looy in de vorige editie, er weer een verrassende topper bij. Hij komt in de plaats van Regi, die samen met Axelle Red uit 'The Voice' stapt wegens 'agenda-verplichtingen'.

Voor Peeters worden de volgende maanden misschien wel de muzikaalste van zijn leven. Hij start binnenkort immers met een zeer intensieve 'Op de groei'-livetour door Vlaanderen en Nederland en mag zijn muzikale kennis en ervaring nu dus ook voluit ten dienste stellen van aanstormend talent. In het najaar staat er bovendien nog een nieuw tv-programma voor Canvas op stapel, waar ook alles in het teken van de muziek zal staan.

De plaats van Axelle Red wordt ingenomen door Natalia, die voor het derde seizoen paste omdat ze toen nog volop inzette op een mogelijke Amerikaanse carrière.

Voor kijkend Vlaanderen is het wel nog wachten tot volgend jaar om de lange zoektocht naar de opvolger voor Glenn Claes, Paulien Mathues en Tom De Man, de winnaars van de drie vorige Voice-edities, aan het werk te zien. VTM plant eerst een tweede editie van 'The Voice Kids', met het trio Slongs Dievanongs, Natalia en Sean Dhondt als coaches.

21-05-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actieheld Jason Statham (47) heeft ook een gevoelig kantje

Actieheld Jason Statham (47) heeft ook een gevoelig kantje

http://oi58.tinypic.com/feoxgk.jpg

Twaalf miljoen euro. Zoveel telden actieheld Jason Statham (47) en supermodel Rosie Huntington-Whiteley (27) neer voor hun splinternieuw liefdesnestje in Beverly Hills. De Britse acteur moet echter nog wennen aan zijn nieuwe thuis, daar aan de andere kant van de oceaan: "Ik heb het er moeilijk mee dat ik mijn maten en ouders nog amper zie."

Statham en Huntington-Whiteley waren al meer dan vijf jaar samen toen ze besloten om te gaan samenwonen. De zoektocht eindigde in de poepchique buurt Beverly Hills, waar ze al snel hun droomhuis vonden: een kast van ruim 660 vierkante meter, voorzien van een zwembad met waterval. De sterren betaalden netjes allebei de helft van het bedrag.

Dringend tijd
Voor Statham was het trouwens dringend tijd om iets "deftigs" in LA te gaan zoeken: "Ik bracht er ontzettend veel tijd door voor mijn werk, waardoor ik na verloop van tijd wel een keuze moést maken. Ik had eigenlijk al iets kleins in Malibu, maar daar kwam ik maar zelden. Ik vind het zalig dat ik vanaf nu niet meer uit een koffer hoef te leven." Zijn huis in Dulwich wil hij sowieso houden: "Want Engeland zal altijd mijn echte thuis blijven."

De 'Furious 7'-acteur ondervond al snel dat zijn verhuis helaas ook minder leuke kantjes met zich meebracht: "Ik mis mijn maten en mijn ma en pa. Ik heb het er moeilijk mee dat ik ze nog amper zie." Dat zijn bloedmooie vriendin voortdurend weg is voor haar werk, maakt de situatie er niet bepaald beter op: "Maar zo zit het leven nu eenmaal in elkaar, en je moet dat ook gewoon kunnen aanvaarden. Gelukkig bestaat er nog altijd zoiets als een telefoon waarmee we contact kunnen houden."

Staatsgeheim
Statham is momenteel te zien in 'Furious 7', een absolute kaskraker die wereldwijd al een hallucinant bedrag van anderhalf miljard euro opbracht in de bioscopen. Hoewel de plannen voor een achtste film vorige maand werden aangekondigd, mag de Brit er verder helemaal niks over vertellen. Ook of zijn personage Deckard Shaw überhaupt mag terugkomen, is niet geweten: "Ze gaan mijn mond dichtnaaien als ik ook maar iets durf te verklappen!", buldert Jason. "De filmmakers doen er heel geheimzinnig over. Ze willen koste wat kost voorkomen dat het verhaal vroegtijdig wordt uitgelekt. Ik weet al een beetje, maar ik heb zwijgplicht!" (lacht)

21-05-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verdienen celebs tonnen geld aan Cannes

Zo verdienen celebs tonnen geld aan Cannes

http://oi62.tinypic.com/15h0uuv.jpg

Sterren allerhande zien er altijd piekfijn uit op de rode loper in Cannes, inclusief prachtige jurken en schitterende juwelen. We gingen er sowieso al vanuit dat ze daarvoor niet zelf moeten betalen, maar dat ze er serieuze bedragen mee incasseren, was ook voor ons nieuw.

De Amerikaanse krant The Financial Times schrijft dat actrices voor het dragen van een juweel, soms tot 100.000 dollar in het handje gestopt krijgen. Zowat de hele wereld volgt nauwgezet op wat de actrices aanhebben, dat iedereen plotsklaps je merk leert kennen, is dan ook érg goede reclame voor ontwerpers.

De merken zelf hebben dit niet bevestigd, maar moderedactrice van The New York Times Vanessa Friedman beweerde vorige maand wel nog hetzelfde in een panelgesprek. Ze vertelde dat actrice Charlize Theron om en bij de 100.000 dollar kreeg om een horloge te dragen van Chopard in Cannes een paar jaar terug. Maar omdat ze een horloge van Dior droeg, werd ze aangeklaagd door Chopard, waardoor het bedrag dus wel in de openbaarheid moest gebracht worden. Chopard voorzag ook dit jaar elf sterren van de nodig bling, weten we meteen hoeveel ze daarvoor betaald hebben.

21-05-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond allerlaatste Late Show met David Letterman

Vanavond allerlaatste Late Show met David Letterman

http://oi57.tinypic.com/nb84lc.jpg

Vanavond is het zover. Na een carrière van 33 jaar en 6.028 optredens zet talkshowpresentator David Letterman een punt achter de presentatie van zijn praatprogramma.

Wie er op de allerlaatste werkdag van het Amerikaanse televisie-icoon hun opwachting maken in de New Yorkse studio is nog geheim.

Als een verrassing komt het vertrek van Letterman niet. Hij kondigde zijn pensioen in april vorig jaar al aan. The Late Show With David Letterman loopt sinds 1993 bij CBS. Voor die tijd, vanaf 1982, was hij te zien bij NBC met Late Night With David Letterman.

De koning van de Amerikaanse latenighttelevisie zal niet alleen worden gemist door het publiek. President Barack Obama liet vorig jaar via Twitter weten dat er "meer dan tien redenen zijn waarom David Letterman zal worden gemist". De Top 10 is een populair onderdeel van Lettermans Late Show.

20-05-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT stopt na 14 jaar met Dieren in Nesten

VRT stopt na 14 jaar met Dieren in Nesten

http://oi60.tinypic.com/34rx9hd.jpg

Heilige huisjes zijn niet langer een zekerheid bij de openbare omroep. Nadat eerder beslist werd om de stekker uit 'Vlaanderen Vakantieland' te trekken, heeft Eén-baas Olivier Goris nu ook een streep getrokken onder 'Dieren in Nesten', het populaire programma rond dieren. dat al 14 jaar op Eén te zien was.

"De beslissing is al gevallen. De VRT wil op zoek gaan naar een andere formule om iets rond dieren te doen. Ik kan tevreden terugblikken op een erg succesvol programma. Ik tast zelf in het duister of ik zal betrokken worden bij een nieuw dierenprogramma", aldus presentator Chris Dusauchoit in de Mediahuis-kranten. "Het zou net zo goed kunnen dat de VRT mij iets anders voorstelt, maar met dierenprogramma's heb ik nu eenmaal meer ervaring dan wie ook in Vlaanderen. Maar alle pistes liggen open."

'Dieren in Nesten' bleef ook na 14 jaar nog altijd erg goed scoren. Onlangs lokte een herhaling op Eén nog 564.000 fans, op piekmomenten haalde het programma zelfs 800.000 kijkers.

20-05-2015 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kersvers Duits 'Idool' beroofde niet zo lang geleden oude dametjes

Kersvers Duits 'Idool' beroofde niet zo lang geleden oude dametjes

http://oi58.tinypic.com/2r3ursp.jpg

De Duitser Severino Seeger, die afgelopen zaterdagavond tot winnaar van het RTL-showprogramma 'Deutschland sucht den Superstar' (de Duitse tegenhanger van 'Idool') werd uitgeroepen, blijkt in een vorig leven oude dametjes het spaargeld afhandig te hebben gemaakt. Samen met een nicht en een neef heeft hij in 2013 minstens acht oudere vrouwen 104.344,98 euro lichter gemaakt. Dat schrijft Bild.

In de krant van vandaag vertellen drie vrouwen hoe Seeger (28) te werk ging. Eerst werden ze gebeld door een 'medewerker van de bank' die vertelde dat hun bankpassen niet langer geldig waren, dat er grote sommen van hun rekeningen naar het buitenland waren overgeschreven en dat zij vals geld in huis hadden. 

Een medewerker, zo werd hen verteld, zou langskomen om pas en geld op te halen. Met de gestolen pas werd vervolgens geld opgenomen. De 'medewerker' was Severino Seeger, dezelfde die zaterdagavond door een jury met onder meer zanger Heino plus ruim 58 procent van de stemmen van de kijkers tot winnaar van 'Deutschland sucht den Superstar' werd uitgeroepen. Een van de winnende liedjes was 'When I Was Your Man' van Bruno Mars.

De oude vrouwen zeggen dat "ze nog steeds angst hebben om de deur open te doen". "Wat een gangster!", zegt de 89-jarige Martha Dietz. "Ik vertrouwde het al niet, maar zijn stem klonk zo aangenaam, ik was als gehypnotiseerd", zegt Anna Kahlert (83).  

Hun namen zijn door Bild veranderd. De neef en nicht van de amateurzanger, die inmiddels al een plaat mocht opnemen, zijn al voorwaardelijk bestraft voor het vergrijp. Severino Seegers, die zijn misdaden deels toegeeft, moet op 2 juni in woonplaats Frankfurt voor de rechter verschijnen. Hij kan tot een celstraf worden veroordeeld. 

De nieuwe superster van Duitsland won met zijn optreden een half miljoen euro en heeft al aangekondigd dat hij de bejaarde vrouwen het gestolen geld wil terugbetalen. Mocht Severino worden veroordeeld, dan wil RTL hem zijn titel afnemen.

20-05-2015 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Een stuk van mijn voet is geamputeerd. En toch mocht ook ik zonder hakken rode loper niet op"

"Een stuk van mijn voet is geamputeerd. En toch mocht ook ik zonder hakken rode loper niet op"

http://oi58.tinypic.com/2qsxs3l.jpg

Het 'hakkenschandaal' op het Filmfestival van Cannes blijft op volle toeren draaien. Ook de Deense filmproducente Valeria Richter mocht in eerste instantie de rode loper niet op omdat ze geen gepast schoeisel droeg. En dat terwijl haar grote teen en een stukje van haar linkervoet geamputeerd zijn, waardoor ze snel haar evenwicht zou verliezen.

"Nee, nee, nee, dit gaat niet lukken. Zo mag je er niet in", kreeg ze te horen van vier verschillende 'kleerkasten'. Uiteindelijk mocht ze de voorstelling van 'The Sea of Trees' toch bijwonen omdat ze hen met de neus op de feiten drukte. "Ik heb hen de amputatie getoond en toen wisten ze natuurlijk niet goed meer wat zeggen. Eindelijk mocht ik naar binnen, via de achterdeur als het ware. Maar heel wat collega's die geen hoge hakken droegen, hadden minder geluk."

De Britse actrice Emily Blunt nam het voortouw in het protest, nadat veel dames met platte schoenen de lesbische romance 'Carol' met Cate Blanchett niet mochten bijwonen. Toeval of niet: meestal ging het om oudere vrouwen die om medische redenen geen hoge hakken mochten dragen.

"Dit is een zeer teleurstellend precedent", aldus Blunt. "Eigenlijk zou iedereen nu platte schoenen moeten dragen. Weg met de hoge hakken. We dachten dat vrouwen intussen niet langer gediscrimeerd werden, maar blijkbaar is dat een mythe."

Ook Denis Villeneuve, de regisseur van Blunt in 'Sicario', deed -op komische wijze- zijn duit in het zakje. "Misschien moeten ik, Benicio Del Toro en Josh Brolin dan maar onze hakken aandoen?"

De organisatie achter het Filmfestival van Cannes ontkent intussen met klem dat er nieuwe regels voor de dresscode gelden. "Al die geruchten zijn uit de lucht gegrepen. Voor de rode loper volstaan een smoking of avondkledij. Over hoge hakken wordt niets gezegd."

20-05-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba's dochters zijn geen fan van haar kledingstijl

Jessica Alba's dochters zijn geen fan van haar kledingstijl

http://oi60.tinypic.com/w2nciw.jpg

Als je het ons vraagt, ziet Jessica Alba er keer op keer weer uit om door een ringetje te halen (kleine vlaag van jaloezie). Haar kinderen denken daar echter anders over. Die zijn namelijk niet te spreken over de kledingstijl van hun moeder.

De Sin City-actrice gaf toe dat haar dochters Honor (6) en Haven (3) het niet altijd eens zijn met haar kledingkeuze. "Ze hebben continu kritiek op mijn kleding," vertelt ze. "Mijn dochter Hover vraagt me vaak: 'Kan dat nog wel mama? Laat je vandaag je blote buik zien?' Dan vertel ik haar dat ik dat kan omdat ik volwassen ben, maar dat kinderen dat beter niet doen."

Zelf is Alba tegenwoordig een stuk meer te spreken over haar kledingstijl. "Ik heb een erg veelzijdige smaak. De ene dag ga ik voor een mannelijke outfit, terwijl ik er de andere dag net vrouwelijk wil uitzien. Het hangt allemaal van de gelegenheid af." Tegenwoordig vind je haar vaak op de best dressed list, maar dat was vroeger wel anders. "Ik luisterde te veel naar stylisten die ik niet zo goed kende, en ze kleedden me gewoon hoe zij wouden dat ik eruit zag. Eigenlijk al mijn outfits die ik droeg voor ik 24 was, zagen er niet uit."

20-05-2015 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loïc Nottet naar finale Eurosong: maar wie is die jongen eigenlijk?

Loïc Nottet naar finale Eurosong: maar wie is die jongen eigenlijk?

http://oi59.tinypic.com/2q2k550.jpg

De 19-jarige Loïc Nottet zal met het liedje 'Rhytm Inside' ons land vertegenwoordigen in de finale van het Eurovisiesongfestival. In Vlaanderen kwam de Waalse zanger nog niet echt aan bod in de media. Hoog tijd om hem eens voor te stellen.

1. Naast een geweldige zanger is Loïc Nottet ook een geboren danser. Toen hij tien jaar was, wist hij zijn ouders te overtuigen om hem in te schrijven in een dansschool.

2. Nottet nam deel aan de talentenjacht 'The Voice Belgique' op RTBF. In dat programma moest hij nipt de duimen leggen voor Laurent Pagna. De jonge zanger is al de derde Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival die deelnam aan 'The Voice of Belgique', na Roberto Bellarosa en Axel Hirsoux,.

3. Nottet komt, net als Axel Hirsoux, uit het Henegouwse Courcelles.

4. De zanger heeft het liedje 'Rhytm Inside' zelf gecomponeerd. De tekst werd geschreven door Beverly Jo Scott, zijn coach tijdens 'The Voice Belgique'. Hij werkte ook mee aan de choreografie, styling en visuele effecten van het optreden.

5. Hij heeft al een platencontract getekend bij Sony Music Entertainment.

6. De zanger kan heel hoge noten halen. In een interview met TagMag zei hij zeer blij te zijn met zijn zangstem, maar in het dagelijkse leven kan zijn stem soms voor verwarring zorgen. "Als ik bijvoorbeeld de telefoon opneem, denken mensen vaak dat ik mijn mama ben. Dan is het gênant om te zeggen: 'Neen, het is niet mijn ma, het is Loïc'. Als je een stem hebt zoals die van mij is het leven soms niet gemakkelijk als man."

7. Hij is een grote fan van Sia. "Ik vind het fantastisch wat ze doet en haar muziek sprak mij direct aan. Wanneer ik 'Chandelier' voor het eerst hoorde, was ik verkocht", aldus de zanger in TagMag.  

8. Als Nottet het Eurovisiesongfestival wint dan is het de tweede maal dat België de hoofdvogel afschiet. In 1986 won de dertienjarige Sandra Kim met het liedje 'J'Aime La Vie'.

20-05-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leeft de mysterieuze vader van Sam uit 'Thuis' toch nog?

Leeft de mysterieuze vader van Sam uit 'Thuis' toch nog?

http://oi61.tinypic.com/2mff5mh.jpg

Meer dan 1,3 miljoen 'Thuis'-fans ontdekten maandag dat Kristof, een stoere motard, de papa van Sam en dus de ex van Simonne blijkt te zijn. Ook Aalstenaar en schilder Dirk Van Den Berghe keek vol ongeloof mee, want het was zijn foto die maandagavond gebruikt werd.

"Ik wist totaal niet dat ik de vader zou worden van zo'n bekend tv-personage", lacht hij. "Mijn jeugdvriend Luc Standaert werkt voor het programma en vroeg me enkele maanden geleden of ik geen oude foto's meer had waarop ik poseerde met mijn oude Yamaha. Hij had zo'n foto nodig voor een verhaallijn, maar meer wist ik ook niet. Het was dus flink verschieten toen ik mezelf maandag op tv zag."

Een echt acteerdebuut in 'Thuis' zit er voor hem wel niet in: het personage Kristof overleed tijdens een motorongeval twee weken vooraleer Sam geboren werd.

20-05-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna veroorzaakt ophef met deze Instagram-foto

Madonna veroorzaakt ophef met deze Instagram-foto

http://oi57.tinypic.com/2m4rv9s.jpg

Madonna plaatste drie dagen terug een romantische foto van een moslim en een Joodse jongen onder de hashtag #rebelhearts op Instagram. Hoewel ze het goed bedoelde, zorgt de foto nog steeds voor een heftig online debat.

Heel wat mensen zagen de foto als een universeel gebaar van liefde, maar anderen vonden de foto dan weer absoluut niet kunnen. Zo reageert een voormalige fan als volgt: "In je dromen Madonna, we gaan alle fucking Joden uit ons heilige land (Palestina) deporteren" en een andere zegt dan weer dit: "De Islam aanvaardt geen homo's en als je het daar niet mee eens bent, hoef je geen moslim te zijn." Al reageren ook heel wat mensen positiever: "Deze foto gaat over liefde en met liefde kan nooit iets mis zijn. Helaas verspreidt haat zich duidelijk sneller dan liefde."

Het is niet het eerste online relletje dat Madonna veroorzaakt. Ze postte eerder al een selfie met een kettingmasker aan in de vorm van een nikab. Daarmee wou ze een statement maken tegen vrouwenonderdrukking.

20-05-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ja, ik ben verdikt: zo wil Kylie Jenner Instagram-haters te snel af zijn

Ja, ik ben verdikt: zo wil Kylie Jenner Instagram-haters te snel af zijn

http://oi57.tinypic.com/118eoub.jpg

De puberteit is sowieso een onzekere periode, dan gevolgd worden door miljoenen ogen maakt het er zeker niet makkelijker op. In het geval van de 17-jarige Kylie Jenner, met een resem knappe en populaire Kardashian-zussen, moet het nu een loodzware en emotionele tijd zijn.

Kylie Jenner zal wel beseft hebben dat het riskant was om een foto van zichzelf in badpak online te zetten, ook al zag ze er schitterend uit. De reality-ster gunde met een foto op Instragam een unieke blik achter de schermen van een shoot. Ze voegde er zelf aan toe dat ze verdikt was. "Ik zeg het zelf, zodat jullie het niet hoeven te doen."

Het tienermeisje had al snel de woorden weer verwijderd, maar dat zinnetje toont wel aan hoe ze het leven in de spotlights ervaart. En hoe groot haar angst is voor body-shamers op het internet. Kylie heeft meer dan 23 miljoen volgers op Instagram.

19-05-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!