Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé heeft het niet gemakkelijk: "Soms zit ik hier alleen thuis te wenen"

Ignace Crombé heeft het niet gemakkelijk: "Soms zit ik hier alleen thuis te wenen"

http://oi62.tinypic.com/34i4y9l.jpg

Ignace Crombé en zijn ex-vrouw Trisha zijn nu al zo'n vijf maanden uit elkaar, maar hij heeft het nog steeds niet gemakkelijk. "Dankzij onze dochter Axelle (3) kan ik de breuk wel beter verwerken. Zij is nu mijn grote liefde, maar als ze er niet is, zit ik hier als een kind te huilen in de zetel."

"Ik heb het heel moeilijk gehad met de breuk; ik kon Patricia niet loslaten. Maar het gaat steeds beter met me", vertelt Ignace aan Dag Allemaal. "Nu ze opnieuw gesetteld is met haar nieuwe vriend Kurt, heb ik het hoofdstuk afgesloten." Dat zijn dochter Axelle goed kan opschieten met Kurt, vindt hij een stuk moeilijker. "Ze sprak over hem als 'papa Kurt'. Dat deed zo'n pijn... Ik heb haar voorzichtig proberen uitleggen dat ze maar één papa heeft. Zeker in deze fase. Kurt is nu zelfs nog geen stiefpapa." Hij vindt ook niet dat Kurt inspraak kan hebben in de opvoeding van Axelle. "Ik wil hem niet schofferen, maar Axelle is óns kind."

Ignace staat wel voorzichtig open voor een nieuwe relatie. "Als er een nieuwe vrouw in mijn leven kom, ga ik wel meer rekening met haar houden. Ik ben een workaholic, maar het is tijd om wat gas terug te nemen." Zijn gevoelens uiten blijft echter een moeilijk punt. "Ik ben een romantisch, gevoelig persoon, maar ik slaag er niet in om mijn gevoelens te verwoorden in een gesprek. Ik schrijf ze liever neer." Of het opnieuw een jonge vrouw mag zijn? "Dat zou fijn zijn, ja. Zolang ze maar pittig en dynamisch van geest is. Ik word 59, maar dat zou je me toch niet geven?"

26-05-2015 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels: "Ik heb volgens mijn psychiater te veel passie"

Eva Pauwels: "Ik heb volgens mijn psychiater te veel passie"

http://oi57.tinypic.com/fepc3n.jpg

Het is een tijdje stil geweest rond Eva Pauwels, na alle strubbelingen. Na haar verblijf in de ontwenningskliniek en nadat ze door haar huisbaas op straat werd gezet, heeft ze nu een nieuw appartement. "Mijn slaapkamer kijkt uit op straat, als daar maar geen accidenten van komen", klinkt het in Story.

Vlak bij Oudenaarde bevindt zich het luxe-appartement van Eva Pauwels. "Ik was meteen verkocht, vooral mijn slaapkamer is bangelijk. Die hangt als een visbokaal boven de woonruimte en kijkt uit op straat. Dat is toch kicken, vrijen met zo'n uitzicht." Toch ziet het er niet naar uit dat Eva er lang zal wonen. "Ik heb wat te impulsief beslist. De ligging is een groot nadeel. Het is hier echt een boerenhol, hier kwijn ik weg. Het had beter in centrum Antwerpen of Gent gelegen. Als ik mijn winkeltjes, restaurantjes en marktjes heb, ben ik content."

Eva omschrijft haar beslissing als 'een vlucht'. "Na mijn verblijf in de ontwenningskliniek was ik even dakloos. Bij mijn ouders wilde ik niet lang blijven. Ik ben 38, ik wil mijn eigen leven." Haar alcoholverslaving kan ze naar eigen zeggen goed onder controle houden. "Af en toe denk ik wel eens dat een glaasje geen kwaad kan. Maar ik kan me bedwingen, en ik ga elke maand langs bij mijn psychiater voor een gesprek."

Ze is intussen ook begonnen aan het neerpennen van haar levensverhaal. "In het begin smeet ik al mijn schrijfsels weg. Ik blijf heel destructief. Volgens mijn psychiater ben ik veel te gepassioneerd. Dan zet ik verkeerde, emotionele muziek op om mezelf te pijnigen. Of geile muziek, waar ik als seksverslaafde vrouw zot van word."

Ondanks alle zorgen ziet Eva er goed uit. "Ik kan dat goed verbergen met make-up. En ik heb ook al wat in de zon gezeten. Een kleurtje, dat helpt altijd!"

26-05-2015 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Brown betaalt alimentatie niet"

"Chris Brown betaalt alimentatie niet"

http://oi58.tinypic.com/2wdsqhj.jpg

Chris Brown is gestopt met het betalen van alimentatie aan de moeder van zijn dochter Royalty. Dat zeggen meerdere bronnen tegen TMZ.

De zanger betaalde Nia Guzman 2500 dollar per maand. Toen het model ineens 15.000 per maand eiste, stopte Chris in maart met betalen. Een bron dicht bij Brown zegt dat de zanger de eisen van de moeder van Royalty belachelijk vindt.

Chris meent dat Guzman hun dochter als een lot uit de loterij ziet en daar misbruik van wil maken. Nia beweert juist dat Chris ontzettend gierig is en hun dochter daar de dupe van wordt.

Volgens TMZ zal de advocaat van Guzman binnen twee weken naar de rechtbank stappen om weer alimentatie te eisen en het maandbedrag flink te verhogen.

25-05-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell viert verjaardag in kasteel

Naomi Campbell viert verjaardag in kasteel

http://oi61.tinypic.com/2yl9t3p.jpg

Naomi Campbell heeft haar 45e verjaardag groots gevierd in een kasteel buiten Nice. Onder anderen Leonardo DiCaprio en de modellen Kendall Jenner en Gigi Hadid waren van de partij, meldt de Britse krant Mirror.

De gasten arriveerden per helikopter bij Château Saint Jeannet, dat ook weleens is afgehuurd door Madonna. Op het feest konden zij genieten van een tentoonstelling van oude tijdschriften waarvan Naomi tijdens haar carrière de cover heeft gesierd. Ook was er een optreden van Mary J Blige, die Happy Birthday zong voor Naomi.

Het was "de beste verjaardag ter wereld", schreef het feestvarken gisteren op Instagram. "Dank aan iedereen die het mogelijk maakte." Ook bedankte ze Versace, het modehuis waar haar zilverkleurige feestjurk van afkomstig was.

Binnenkort is Naomi te zien in haar eigen realityserie op Yahoo, I Am Naomi.

25-05-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fictiezender BBC First binnenkort ook in Vlaanderen beschikbaar

Fictiezender BBC First binnenkort ook in Vlaanderen beschikbaar

http://oi60.tinypic.com/x1ezi8.jpg

Vanaf 4 juni worden fans van Britse dramareeksen ook in ons land op hun wenken bediend. BBC First, een zender met enkel en alleen eersteklas fictiereeksen, komt naar België. Na Nederland en Australië, is ons land het derde wereldwijd dat de fictiezender zal programmeren.

BBC First is het kloppend hart van de Britse kwaliteitsfictie. Reeksen als 'Silent Witness', 'Sherlock' en 'The Missing' scoren niet alleen veel Britse kijkers, maar weten daarnaast ook een groot buitenlands publiek te bekoren. En daar wil de Britse openbare omroep op inspelen. De zender BBC First, die eerder al in Nederland en Australië gelanceerd werd, is namelijk helemaal afgestemd op de plaatselijke markt en is volledig ondertiteld. Ook de commentaarstem is aangepast aan de taal van het land dat de programma's uitzendt.

Waarom de zender nu ook geïnteresseerd is in België, heeft te maken met de hoge kijkcijfers die andere BBC-reeksen opleverden hier. Zo zendt de VRT elk jaar enkele BBC-programma's uit en die worden steeds enthousiast onthaald. De Britse omroep wil BBC First dan ook eerst introduceren in de landen die al enige affiniteit hebben met BBC-programma's.

Telenet
Voorlopig is BBC First enkel toegankelijk voor Telenet-klanten met een Play More-abonnement. Dat is een formule die 25 euro per maand kost en ook HBO-reeksen zoals 'Games of Thrones' ter beschikking stelt. Maar de zender wil op termijn ook op andere platformen aanwezig zijn. Telenet is dus maar de eerste van de vele partners die de zender wil aanspreken.

25-05-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garfunkel neemt Simon breuk nog kwalijk

Garfunkel neemt Simon breuk nog kwalijk

http://oi59.tinypic.com/2lj40gm.jpg

Art Garfunkel kan er nog steeds niet over uit dat Paul Simon in 1971 stopte met hun succesvolle samenwerking Simon & Garfunkel. Dat zegt Garfunkel in een interview met The Telegraph.

De twee gingen uit elkaar, vlak nadat misschien wel hun grootste hit Bridge Over Troubled Water was uitgekomen. "Heel raar", zegt Garfunkel nu. "En niet bepaald mijn keuze."

Wel geeft hij toe dat het toen niet helemaal lekker liep tussen de twee. "Ik wilde ook een pauze. Ik ergerde me aan Paul, de koek was even op. Maar hoe kun je nu die mooie plek aan de top voorgoed achter je laten?", vraagt Art zich hardop af.

Overigens zijn de twee artiesten sindsdien niet gebrouilleerd. Ze stonden nog geregeld met elkaar op het podium, in 2010 voor het laatst. "Als we samen zijn, met zijn gitaar, is dat een genot voor onze oren. We hebben nog steeds die klik. Ik zou zeker nog met hem willen blijven optreden. Hoewel ik al decennia met dit rotgevoel rondloop."

25-05-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rachel McAdams bruidsmeisje bij huwelijk zus

Rachel McAdams bruidsmeisje bij huwelijk zus

http://oi57.tinypic.com/e0jspf.jpg

Rachel McAdams speelde in 2005 al eens een bruidsmeisje in de film Wedding Crashers. Dit weekend was het menens, op de bruiloft van haar zus Kayleen.

McAdams droeg gisteren een blauwe jurk en hakken van Christian Louboutin. Daily Mail heeft een aantal foto's van de ceremonie op de website gezet. Kayleen en haar man gaven elkaar het jawoord in Canada, het geboorteland van de zussen.

Rachel McAdams is onder meer bekend van de Sherlock Holmes-films, Midnight in Paris en is binnenkort te zien in Aloha naast Bradley Cooper en Emma Stone.

25-05-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Ben Stiller, actrice Anne Meara (85), overleden

Moeder Ben Stiller, actrice Anne Meara (85), overleden

http://oi62.tinypic.com/24m58o7.jpg

De Amerikaanse actrice Anne Meara is zaterdagnacht op 85-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de entertainmentdienst BuzzE. Meara is de moeder van acteur Ben Stiller en actrice Amy Stiller.

Meara was getrouwd met acteur Jerry Stiller. Samen met haar man verscheen ze in vele producties. Ze maakten onder meer het tv-programma The Stiller and Meara Show. De twee kregen in 2007 samen een ster op de Hollywood Walk of Fame.

De actrice speelde daarnaast in tv-series als Alf, Sex & The City en King of Queens. Ze was ook te zien in een aantal films van haar zoon Ben, zoals 'Zoolander' en 'Night at the Museum'.

25-05-2015 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalf knappe mannen wandelen podium op en overdonderen jury

Twaalf knappe mannen wandelen podium op en overdonderen jury

http://oi58.tinypic.com/noj4ap.jpg

Wanneer twaalf jonge knappe mannen het podium betreden, denkt Simon Cowell er het zijn van. "Wellicht weer zo'n saai koor", spookt hoogstwaarschijnlijk door zijn hoofd maar niets blijkt minder waar tijdens Britain's Got Talent.

'The Kingdom Tenors' is een 12-koppige mannelijke zanggroep. Ze zijn tussen 21 en 31 jaar oud en werken overdag gewoon zoals u en ik. Maar wanneer ze samen op een podium staan, ontstaat er een hemelse samenzang.

Met het liedje 'You Raise Me Up' van Secret Garden weten ze jury en publiek zonder moeite te overtuigen van hun talent.

25-05-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loïc Nottet knalt naar top Europese hitlijsten

Loïc Nottet knalt naar top Europese hitlijsten

http://oi62.tinypic.com/2vxlmrb.jpg

Gewonnen heeft onze Loïc Nottet misschien niet maar zijn mooie vierde plaats op het Eurovisiesongfestival zaterdag legt hem geen windeieren. Het is duidelijk dat Europa 'Rhythm Inside' weet te smaken want de jonge Belg duikt met het lied meteen de top-5 binnen in maar liefst 17 landen.

In de digitale muziekbibliotheeklijst iTunes staat Loïc Nottet op de eerste plaats in ons land . Daarnaast bezet hij met zijn single de tweede positie in Roemenië, Luxemburg, Oostenrijk, Nederland en Denemarken. In Rusland, Zweden, Griekenland, Wit-Rusland prijkt hij op de derde stek. In Letland weet Nottet de vierde plaats te bemachtigen.

In Duitsland, Slovenië, Oekraïne, Kazachstan, Armenië en Estland staat hij op de vijfde plaats. Daarnaast staat Rhythm Inside ook in de top-20 in Oezbekistan, Finland, Litouwen, Polen, Noorwegen, Hongarije, Ierland, Zwitserland, Israël, Verenigd Koninkrijk en Spanje.

De jonge Belg doet het dus in heel Europa opvallend goed maar ook daarbuiten begint hij brokken te maken, denken we maar aan Australië (27ste stek) en Nieuw-Zeeland waar de top-100 in zicht komt.

25-05-2015 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie verhoort Susan Boyle voor familieruzie

Politie verhoort Susan Boyle voor familieruzie

http://oi57.tinypic.com/vfb09s.jpg

De Schotse politie heeft Susan Boyle vorig weekend verhoord over een familieruzie. De zangeres, die wereldberoemd werd door haar deelname aan Britain's Got Talent in 2009, zou een familielid hebben lastiggevallen.

Boyle stond volgens Mirror eerst bij het familielid op de stoep om te vragen waarom ze al een tijdje geen contact met haar had gezocht. Nadat de vrouw haar de deur had gewezen, belde de 54-jarige artieste haar herhaaldelijk op en stuurde ze ook een reeks nare berichtjes, reden voor de politie om een hartig woordje met Susan te wisselen. Het incident had verder geen gevolgen, want ze kwam er zonder officiële waarschuwing van af.

Een bron die dicht bij de zangeres staat, vertelt aan de Britse krant dat Susan teleurgesteld was in het familielid. "Ze had haar een bedrag met vier nullen gegeven en ze vond het jammer dat ze al een poosje niks van haar had gehoord." De politie verzocht Boyle vriendelijk te stoppen met bellen en sms'en. "Ze waren erg aardig en herinnerden haar eraan dat ze heel veel fantastische mensen in haar leven heeft."

Asperger

Een andere ingewijde laat weten dat Boyle, die aan het syndroom van Asperger lijdt, het al vaker aan de stok heeft gehad met familieleden. "Het is geen geheim dat ze kampt met psychische problemen. Een van de aspecten van het syndroom van Asperger is dat ze niet om kan gaan met emotionele situaties. Die maken haar overstuur en leiden tot angstgevoelens. Ze heeft het momenteel niet zo druk en daardoor heeft ze veel tijd om na te denken."

"Susan wil niets liever dan een hechte band met haar familie, ze wil gewoon gelukkig zijn", vervolgt de insider. "Maar door haar stoornis reageert ze soms nogal overdreven. Het is goed dat de politie verder geen stappen onderneemt. Dat verdient ze niet."

24-05-2015 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwayne 'The Rock' Johnson breekt selfierecord op filmpremière

Dwayne 'The Rock' Johnson breekt selfierecord op filmpremière

http://oi61.tinypic.com/9gedrn.jpg

Net als je denkt dat The Rock niet nóg cooler kan worden, breekt hij tussendoor even een selfierecord. Dwayne Johnson nam bij de première van zijn nieuwe film 'San Andreas' 105 selfies in drie minuten.

Johnson stelde met grote trots zijn officieel plakaat van het Guinness Book of World Records voor aan het publiek. "London, we did it!', riep hij de fans toe.

Proficiat meneer The Rock, wij kijken al uit naar uw volgende stunt.

24-05-2015 om 17:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappelijk bewezen: dit zijn de beste fotofilters voor een selfie

Wetenschappelijk bewezen: dit zijn de beste fotofilters voor een selfie

http://oi57.tinypic.com/whk4rd.jpg

De perfecte selfie nemen is vooral een trial-en-error, en de filters die je er achteraf kan overgooien maken veel goed. Maar omdat het altijd nog een tikje beter kan: Yahoo onderzocht in samenwerking met het Amerikaanse Georgia Institute of Technology welke foto's en welke filters het meeste likes en reacties opleveren op sociale media. Lees en leer.

Selfiefanaten en Instagram-addicts: let even goed op. Een studie van Yahoo Labs en Georgia Institute of Technology analyseerde 7,6 miljoen publieke foto's op Flickr, die geüpload waren via de app van Flickr. Meer dan de helft daarvan werden ook op Instagram gepost. Het doel van het onderzoek was te achterhalen welke selfies en filter het best scoorden op sociale media.

Is #nofilter passé?
Een filter op je selfie plaatsen blijkt een goed idee, want gefilterde foto's worden tot 21% vaker bekeken en er wordt tot 45% meer op gereageerd, zo blijkt uit het onderzoek. Het type filters dat het meeste reacties en likes oplevert zijn filters die het contrast vergroten, de belichting corrigeren en een warmere kleurtemperatuur instellen. Het gebruik van warmere kleurentemperaturen leverde vooral veel reacties op de foto op, terwijl foto's waarop de de belichting is bijgesteld enkel vaker bekeken werden.
Toptips dus om het bereik van je eigen kiekjes op sociale media te vergroten. De onderzoekers besluiten door te zeggen dat er tot dusver weinig onderzoek is gedaan naar het gebruik van filters en hun effect op sociale media, en dat er dus nog een breed onderzoeksveld openligt. Wij wachten alvast vol ongeduld op meer onderzoeksresultaten.

24-05-2015 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: prins Harry ziet baby Charlotte pas na drie weken

Eindelijk: prins Harry ziet baby Charlotte pas na drie weken

http://oi62.tinypic.com/2m2x7yt.jpg

De jongere broer van prins William is vrijdag zijn kersverse nichtje Charlotte voor het eerst gaan bezoeken. Drie weken geleden beviel mama Kate Middleton van een zusje voor prins George.    

Hij werd door de bewoners van het stadje Brandon gespot op weg naar het landgoed waar William, Kate en hun kroost wonen. Het bezoekje van prins Harry werd bevestigd door het hof. Harry kon Charlotte niet eerder bezoeken omdat hij gedurende vier weken in Australië verbleef, gevolgd door een tour van acht dagen in Nieuw-Zeeland. Charlotte werd op 2 mei geboren, vijf dagen nadat Harry op het vliegtuig richting Down Under was gestapt.

24-05-2015 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bebaarde Duitsers massaal in de rij voor rol in Homeland

Bebaarde Duitsers massaal in de rij voor rol in Homeland

http://oi61.tinypic.com/2monpc7.jpg

In Berlijn zijn gisteren 1600 mensen afgekomen op de casting van figuranten voor de Amerikaanse tv-serie Homeland. Er werd vooral gezocht naar mensen met een 'Arabisch uiterlijk'.

Het vijfde seizoen van de populaire serie Homeland over de CIA-agente Carrie Mathison zal zich geheel afspelen in de Duitse hoofdstad. Voor de serie zijn 1000 figuranten nodig, waaronder vooral veel mensen met baard, zo staat in de castingoproep.

In de lange rij voor het castingbureau waren zaterdag dan ook veel bebaarde mannen te vinden. "Ik heb mijn baard niet speciaal voor vandaag laten staan, maar ik hoop wel dat het mijn kansen vergroot. Het maakt me niet uit wat ik moet spelen. Terrorist, boze moslim, als ik maar op de set mag zijn," zo vertelt een van de figuranten tegen de NOS.

Figurant in Homeland is overigens geen dikbetaalde job. Voor drie dagen aanwezigheid op de set krijg je een vergoeding van 85 euro.

24-05-2015 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner verkoopt haar kleren voor het goede doel

Kylie Jenner verkoopt haar kleren voor het goede doel

http://oi62.tinypic.com/2cg0a6r.jpg

Op zoek naar een excuus om te shoppen? Dan helpen wij altijd graag, zoals je weet. Kylie Jenner zet een deel van haar garderobe op eBay, dé kans om mooie en exclusieve Louboutins of een uniek Alexander McQueen-stuk op de kop te tikken. En peperduur, dat ook natuurlijk, maar al jouw centjes gaan naar een kinderziekenhuis in Los Angeles. Van verantwoorde uitgaven gesproken.

Nog een klein maar niet te verwaarlozen detail : voor de kledij moet je natuurlijk het geluk hebben gezegend te zijn met eenzelfde lichaam als Jenner om in die mooie jurkjes en jumpsuits te passen.

Gelukkig vereisen schoenen nooit een killer body, dus als je een 38,5 hebt qua schoenmaat kan je een prachtig paar van onder meer Yves Saint Laurent of Christian Louboutin scoren. Snel zijn is de boodschap, want bieden en shoppen kan maar tot 31 mei via deze link.

24-05-2015 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Pierre Van Rossem: "Spijt dat ik mijn vrouw zo vaak bedrogen heb"

Jean-Pierre Van Rossem: "Spijt dat ik mijn vrouw zo vaak bedrogen heb"

http://oi60.tinypic.com/e7z5ab.jpg

Net voor zijn zeventigste blijft er van Jean-Pierre Van Rossem voornamelijk een melancholische man over. Als hij nu terugkijkt op zijn leven heeft hij voornamelijk spijt van hoe hij zijn overleden vrouw Nicole heeft behandeld, vertelt hij vandaag in Het Nieuwsblad op Zondag.

Volgens Jean-Pierre Van Rossem zou zijn leven er heel wat anders hebben uitgezien moest hij besloten hebben professor in de informatica te worden. Na een bewogen carrière als zakenman en politicus is hij het beu altijd aan zijn dagen als oplichter herinnerd te worden. Dat is een van de redenen waarom hij ons land zo graag wil verlaten voor Nederland. De econoom is ons land zo beu dat hij zelfs van nationaliteit wil veranderen. 

Maar waar Van Rossem het meeste spijt van heeft, zijn zijn amoureuze escapades en zijn machogedrag. Jean-Pierre was lang getrouwd met Nicole Anys, maar het was geen geheim dat hij het niet zo nauw nam met trouw. Hij bedroog haar ettelijke keren met bekende en minder bekende dames. Nu, aan het einde van zijn leven, beseft Van Rossem dat in zijn tweede huwelijk hiermee een grote fout heeft gemaakt.

24-05-2015 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles wat je moet weten over de sexy winnaar van het Songfestival

Alles wat je moet weten over de sexy winnaar van het Songfestival

http://oi61.tinypic.com/2a5j9mt.jpg

Vandaag staat in heel Europa één knappe man in de kijker: de Zweedse winnaar van het Eurovisie Songfestival Mans Zelmerlow. Hij veroverde de harten van de Europese kijkers met zijn populaire nummer 'Heroes'. Hij was de gedoodverfde favoriet, waar zijn knappe looks zeker en vast iets mee te maken hebben.

1. Mans Petter Albert Zelmerlow is 29 jaar, zijn moeder is een professor aan de universiteit van Lund en zijn vader is een chirurg.

2. Hij nam in 2005 deel aan de Zweedse versie van Idool, toen strandde hij op de vijfde plaats. In 2006 zette hij zijn beste beentje tijdens de Zweedse variant van 'So You Think You Can Dance', deze talentenjacht won hij wel.

3. Mans deed al verschillende keren een poging om qls Zweedse afgevaardigde naar het Eurovisie Songfestival gestuurd te worden: in 2007, 2009 en 2013, maar hij wist nooit de overwinning in de wacht te slepen. In 2010 mocht hij wel de talentenjacht presenteren.

4. De zanger tekende een platencontract bij Warner kort nadat de bazen van de maatschappij hem in de rol van Danny Zuko zagen vertolken in een productie van Grease in 2006.

5. Zijn nummer 'Heroes' was al een monsterhit in Zweden, het nummer haalde al de eerste plaats in de ultratop van het land.

6. Met zijn deelname aan 'Komen eten' zorgde Mans al voor heel wat controverse. Hij zei toen namelijk dat hij homoseksualiteit onnatuurlijk vond. "Er is niks mis mee, maar het is natuurlijker wanneer mannen en vrouwen kinderen maken." Intussen heeft hij zich al meermaals voor deze uitspraak geëxcuseerd.

24-05-2015 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden wint Songfestival, België eindigt knap vierde

Zweden wint Songfestival, België eindigt knap vierde

http://oi62.tinypic.com/imp853.jpg

De Zweedse zanger Måns Zelmerlöw heeft met het pakkende liedje Heroes het Eurovisiesongfestival gewonnen. Zweden was vooraf al favoriet, maar de finale was nog wel spannend. Het werd een bloedstollende strijd tussen Zweden en Rusland.

Zangeres Polina Gagarina vertegenwoordigde Rusland met het vredeslied A Million Voices. Aan het begin van de puntentelling leek het erop dat Italië zich ook in de strijd zou mengen met het opera-trio Il Volo, maar al snel werd duidelijk dat Rusland en Zweden het met elkaar zouden uitvechten. Een tijdlang ging Rusland aan de leiding. Tegen het eind stond Zweden bovenaan en liep het land steeds verder uit.

Italië werd derde. België deed het uitstekend met Loïc Nottet, die eindigde op de vierde plek. Als vijfde eindigde Australië.

Stadthalle

De finale van het Eurovisiesongfestival werd gehouden in de Wiener Stadthalle in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Tijdens de eindstrijd traden acts uit 27 landen op. Naast de twintig deelnemers die via de eerste en tweede halve finale doorgingen, waren gastland Oostenrijk en de vijf grote landen (Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Spanje) verzekerd van een plek.

24-05-2015 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian wil voor VN werken"

"Kim Kardashian wil voor VN werken"

http://oi61.tinypic.com/24qvc6s.jpg

Kim Kardashian heeft een nieuw doel in haar leven. Ze wil graag voor de VN werken, zo vertelt een bron aan OK! Magazine.

"Ze wil graag de nieuwe Angelina Jolie zijn", aldus een insider. Kim zou op dit idee zijn gekomen door haar tripje naar Armenië onlangs. Daar ging ze op zoek naar haar roots en stond ze stil bij de Armeense genocide, die dit jaar voor de honderste keer werd herdacht.

"Kanye West is natuurlijk de drijvende kracht achter deze nieuwe carrièrestap, maar tijdens haar reis naar Armenië heeft Kim veel geleerd over de genocide. Ze heeft besloten dat ze zich wil inzetten voor een goed doel."

Volgens het blad heeft Kim nog wel een lange weg te gaan voordat ze net als Angelina speciaal gezant van de VN is. Jolie werd in 2012 benoemd. Daarvoor was ze bijna elf jaar UNHCR Goodwill Ambassadeur.

23-05-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!