Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bebaarde Duitsers massaal in de rij voor rol in Homeland

Bebaarde Duitsers massaal in de rij voor rol in Homeland

http://oi61.tinypic.com/2monpc7.jpg

In Berlijn zijn gisteren 1600 mensen afgekomen op de casting van figuranten voor de Amerikaanse tv-serie Homeland. Er werd vooral gezocht naar mensen met een 'Arabisch uiterlijk'.

Het vijfde seizoen van de populaire serie Homeland over de CIA-agente Carrie Mathison zal zich geheel afspelen in de Duitse hoofdstad. Voor de serie zijn 1000 figuranten nodig, waaronder vooral veel mensen met baard, zo staat in de castingoproep.

In de lange rij voor het castingbureau waren zaterdag dan ook veel bebaarde mannen te vinden. "Ik heb mijn baard niet speciaal voor vandaag laten staan, maar ik hoop wel dat het mijn kansen vergroot. Het maakt me niet uit wat ik moet spelen. Terrorist, boze moslim, als ik maar op de set mag zijn," zo vertelt een van de figuranten tegen de NOS.

Figurant in Homeland is overigens geen dikbetaalde job. Voor drie dagen aanwezigheid op de set krijg je een vergoeding van 85 euro.

24-05-2015 om 16:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner verkoopt haar kleren voor het goede doel

Kylie Jenner verkoopt haar kleren voor het goede doel

http://oi62.tinypic.com/2cg0a6r.jpg

Op zoek naar een excuus om te shoppen? Dan helpen wij altijd graag, zoals je weet. Kylie Jenner zet een deel van haar garderobe op eBay, dé kans om mooie en exclusieve Louboutins of een uniek Alexander McQueen-stuk op de kop te tikken. En peperduur, dat ook natuurlijk, maar al jouw centjes gaan naar een kinderziekenhuis in Los Angeles. Van verantwoorde uitgaven gesproken.

Nog een klein maar niet te verwaarlozen detail : voor de kledij moet je natuurlijk het geluk hebben gezegend te zijn met eenzelfde lichaam als Jenner om in die mooie jurkjes en jumpsuits te passen.

Gelukkig vereisen schoenen nooit een killer body, dus als je een 38,5 hebt qua schoenmaat kan je een prachtig paar van onder meer Yves Saint Laurent of Christian Louboutin scoren. Snel zijn is de boodschap, want bieden en shoppen kan maar tot 31 mei via deze link.

24-05-2015 om 16:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Pierre Van Rossem: "Spijt dat ik mijn vrouw zo vaak bedrogen heb"

Jean-Pierre Van Rossem: "Spijt dat ik mijn vrouw zo vaak bedrogen heb"

http://oi60.tinypic.com/e7z5ab.jpg

Net voor zijn zeventigste blijft er van Jean-Pierre Van Rossem voornamelijk een melancholische man over. Als hij nu terugkijkt op zijn leven heeft hij voornamelijk spijt van hoe hij zijn overleden vrouw Nicole heeft behandeld, vertelt hij vandaag in Het Nieuwsblad op Zondag.

Volgens Jean-Pierre Van Rossem zou zijn leven er heel wat anders hebben uitgezien moest hij besloten hebben professor in de informatica te worden. Na een bewogen carrière als zakenman en politicus is hij het beu altijd aan zijn dagen als oplichter herinnerd te worden. Dat is een van de redenen waarom hij ons land zo graag wil verlaten voor Nederland. De econoom is ons land zo beu dat hij zelfs van nationaliteit wil veranderen. 

Maar waar Van Rossem het meeste spijt van heeft, zijn zijn amoureuze escapades en zijn machogedrag. Jean-Pierre was lang getrouwd met Nicole Anys, maar het was geen geheim dat hij het niet zo nauw nam met trouw. Hij bedroog haar ettelijke keren met bekende en minder bekende dames. Nu, aan het einde van zijn leven, beseft Van Rossem dat in zijn tweede huwelijk hiermee een grote fout heeft gemaakt.

24-05-2015 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles wat je moet weten over de sexy winnaar van het Songfestival

Alles wat je moet weten over de sexy winnaar van het Songfestival

http://oi61.tinypic.com/2a5j9mt.jpg

Vandaag staat in heel Europa één knappe man in de kijker: de Zweedse winnaar van het Eurovisie Songfestival Mans Zelmerlow. Hij veroverde de harten van de Europese kijkers met zijn populaire nummer 'Heroes'. Hij was de gedoodverfde favoriet, waar zijn knappe looks zeker en vast iets mee te maken hebben.

1. Mans Petter Albert Zelmerlow is 29 jaar, zijn moeder is een professor aan de universiteit van Lund en zijn vader is een chirurg.

2. Hij nam in 2005 deel aan de Zweedse versie van Idool, toen strandde hij op de vijfde plaats. In 2006 zette hij zijn beste beentje tijdens de Zweedse variant van 'So You Think You Can Dance', deze talentenjacht won hij wel.

3. Mans deed al verschillende keren een poging om qls Zweedse afgevaardigde naar het Eurovisie Songfestival gestuurd te worden: in 2007, 2009 en 2013, maar hij wist nooit de overwinning in de wacht te slepen. In 2010 mocht hij wel de talentenjacht presenteren.

4. De zanger tekende een platencontract bij Warner kort nadat de bazen van de maatschappij hem in de rol van Danny Zuko zagen vertolken in een productie van Grease in 2006.

5. Zijn nummer 'Heroes' was al een monsterhit in Zweden, het nummer haalde al de eerste plaats in de ultratop van het land.

6. Met zijn deelname aan 'Komen eten' zorgde Mans al voor heel wat controverse. Hij zei toen namelijk dat hij homoseksualiteit onnatuurlijk vond. "Er is niks mis mee, maar het is natuurlijker wanneer mannen en vrouwen kinderen maken." Intussen heeft hij zich al meermaals voor deze uitspraak geëxcuseerd.

24-05-2015 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden wint Songfestival, België eindigt knap vierde

Zweden wint Songfestival, België eindigt knap vierde

http://oi62.tinypic.com/imp853.jpg

De Zweedse zanger Måns Zelmerlöw heeft met het pakkende liedje Heroes het Eurovisiesongfestival gewonnen. Zweden was vooraf al favoriet, maar de finale was nog wel spannend. Het werd een bloedstollende strijd tussen Zweden en Rusland.

Zangeres Polina Gagarina vertegenwoordigde Rusland met het vredeslied A Million Voices. Aan het begin van de puntentelling leek het erop dat Italië zich ook in de strijd zou mengen met het opera-trio Il Volo, maar al snel werd duidelijk dat Rusland en Zweden het met elkaar zouden uitvechten. Een tijdlang ging Rusland aan de leiding. Tegen het eind stond Zweden bovenaan en liep het land steeds verder uit.

Italië werd derde. België deed het uitstekend met Loïc Nottet, die eindigde op de vierde plek. Als vijfde eindigde Australië.

Stadthalle

De finale van het Eurovisiesongfestival werd gehouden in de Wiener Stadthalle in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Tijdens de eindstrijd traden acts uit 27 landen op. Naast de twintig deelnemers die via de eerste en tweede halve finale doorgingen, waren gastland Oostenrijk en de vijf grote landen (Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Spanje) verzekerd van een plek.

24-05-2015 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian wil voor VN werken"

"Kim Kardashian wil voor VN werken"

http://oi61.tinypic.com/24qvc6s.jpg

Kim Kardashian heeft een nieuw doel in haar leven. Ze wil graag voor de VN werken, zo vertelt een bron aan OK! Magazine.

"Ze wil graag de nieuwe Angelina Jolie zijn", aldus een insider. Kim zou op dit idee zijn gekomen door haar tripje naar Armenië onlangs. Daar ging ze op zoek naar haar roots en stond ze stil bij de Armeense genocide, die dit jaar voor de honderste keer werd herdacht.

"Kanye West is natuurlijk de drijvende kracht achter deze nieuwe carrièrestap, maar tijdens haar reis naar Armenië heeft Kim veel geleerd over de genocide. Ze heeft besloten dat ze zich wil inzetten voor een goed doel."

Volgens het blad heeft Kim nog wel een lange weg te gaan voordat ze net als Angelina speciaal gezant van de VN is. Jolie werd in 2012 benoemd. Daarvoor was ze bijna elf jaar UNHCR Goodwill Ambassadeur.

23-05-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Osbourne ingestort

Sharon Osbourne ingestort

http://oi59.tinypic.com/33kvz7n.jpg

Het gaat niet zo goed met Sharon Osbourne. De vrouw van rocker Ozzy is vrijdag ingestort en heeft daarom besloten om een maand rust in te plannen. Ze is dan ook voorlopig niet te zien in het praatprogramma The Talk, zo laat haar management weten aan People.

De 62-jarige Sharon stortte gisteren in toen ze thuiskwam in Los Angeles na een tripje naar New York en Toronto. Osbourne is 'geestelijk en lichamelijk oververmoeid', aldus het management. Sharon had begin dit jaar last van een longontsteking, ze ging daarna al snel weer aan het werk en haar artsen denken nu dat dit niet goed is geweest.

"Sharon heeft het advies gekregen om een maand lang helemaal niks te doen en om vooral uit te rusten. Daar heeft ze mee ingestemd", vervolgt het management. "Sharon wil graag iedereen bij The Talk bedanken dat ze haar de tijd geven om te herstellen."

23-05-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Young stelt anti-Starbucks lied voor

Neil Young stelt anti-Starbucks lied voor

http://oi57.tinypic.com/2s1vln8.jpg

Bij het Amerikaanse televisiestation Democracy Now is gisteren het eerste nummer van het nieuwe album van Neil Young in première gegaan. De song, die Rock Starbucks heet, is een aanklacht tegen de bekende Amerikaanse koffieketen en is te vinden op Youngs album The Monsanto Years. Dat nam hij op met de zonen van Willie Nelson, Lukas en Micah.

Young voert al sinds vorig jaar actie tegen Starbucks. Aanleiding voor de actie van de rocker is dat de populaire wereldwijde koffieketen de Amerikaanse biotechnologie-multinational Monsanto zou steunen in een proces tegen de Amerikaanse staat Vermont. De overheid van Vermont wil voedselbedrijven verplichten op de etiketten van hun producten te vermelden of het genetisch gemodificeerde ingrediënten bevat. Monsanto en een aantal andere voedselproducenten zijn fel tegen zo'n vermelding.

Starbuck reageerde snel met een persbericht waarin gesteld wordt dat de keten niet tot de bedrijven behoort die Monsanto steunen in hun strijd tegen de staat Vermont. Bio-actievoerders benadrukken echter dat het koffiebedrijf wel degelijk gemodificeerde melk gebruikt en dus belang heeft bij de rechtszaak van Monsanto.

Neil Young zit in een productieve fase. Na A Letter Home en Storytone in 2014 is The Monsanto Years, dat 16 juni verschijnt, zijn derde plaat in ruim een jaar tijd.

23-05-2015 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian ziet Floyd Mayweather zitten

Khloé Kardashian ziet Floyd Mayweather zitten

http://oi61.tinypic.com/fyzos1.jpg

Khloé Kardashian ziet een romance met bokser Floyd Mayweather wel zitten. Dat meldt OK!.

De vonk sloeg eerder deze maand over tijdens een basketbalwedstrijd van de L.A. Clippers. De sterren waren allebei naar het duel komen kijken. Mayweather kwam op een gegeven moment even naast Kardashian zitten en dat vond de realityster erg leuk, vertelt een insider. Khloé zou tegen een vriendin hebben gezegd dat ze Floyd graag beter zou willen leren kennen.

Opmerkelijk genoeg was het via haar ex rapper French Montana dat Khloé kennismaakte met Mayweather. ''French nam Khloé vorig jaar mee naar een van Floyds wedstrijden en ze vond hem erg knap'', aldus de bron.  

Het is maar de vraag of een relatie met de bokser een verstandige zet is. Mayweather is in het verleden meerdere keren aangeklaagd voor huiselijk geweld.  

23-05-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgewezen X Factor-kandidate is 5 jaar later miljonair

Afgewezen X Factor-kandidate is 5 jaar later miljonair

http://oi58.tinypic.com/sffkaf.jpg

Vijf jaar geleden kwam ze auditie doen voor de Britse versie van X Factor. Daar werd Chloe Victoria genadeloos afgewezen. Inmiddels heeft ze een bedrag op haar rekening staan met zes cijfers. De Britse heet nu Chloe Khan, is getrouwd met een miljonair en maakt carrière als playmate.

Chloe Victoria was in 2010 het lachertje bij X Factor UK. Met een flinke laag make-up op betrad ze als 19-jarige het gevreesde podium. Zowel letterlijk als figuurlijk had de Britse weinig om het lijf. Toen ze het liedje Underneath Your Clothes van Shakira ten gehore bracht had jurylid Simon Cowell het snel gezien. Geen zangcarrière voor Chloe, die al snel werd omgedoopt tot 'chav', een agressief iemand uit een lage sociale klasse. Niet alleen de zang was slecht, ze bleek het ook nog eens last-minute te hebben voorbereid.

Gelukkig voor Chloe lag er in Amerika wel een rooskleurige toekomst in het vooruitzicht. De wulpse dame woont nu in Californië en is succesvol webcamgirl, zo schrijft de website Unilad. Tijdens een Playboyfeestje liep ze haar huidige man tegen het lijf. Haar John (58) is een van de rijkste personen in de porno-industrie en eigenaar van een aantal grote stripclubs.

Niet dat Chloe het geld van haar man nodig heeft. Zelf kan de webcamgirl jaarlijks 1 miljoen dollar op haar rekening bijschrijven en biedt ze werk aan 50 vrouwen. Mogelijk komt haar grootste wens die ze vijf jaar geleden uitsprak dan toch nog uit. "Ik wil gewoon een beroemdheid zijn, die zelfs na haar dood wordt herinnerd.''

23-05-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lowieke valt in douche en moet verstek geven voor 'Thuis-dag' in Leuven

Lowieke valt in douche en moet verstek geven voor 'Thuis-dag' in Leuven

http://oi58.tinypic.com/21ahj13.jpg

Mathias Vergels moet door omstandigheden verstek geven voor de uitverkochte 'Thuis-dag' in Leuven. Dat meldt 'Thuis in Leuven' op Twitter. Mathias Vergels -die in de soap de rol van Lowieke voor zijn rekening neemt- is vanochtend in een hotel in Leuven gevallen in de douche, waarna de brandweer moest uitrukken om hem te bevrijden. Het maakt er de overrompeling in Leuven niet minder om.

23-05-2015 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hanne Decoutere: "Ik voelde me niet aangesproken door de tweet van Goedele"

Hanne Decoutere: "Ik voelde me niet aangesproken door de tweet van Goedele"

http://oi59.tinypic.com/ncifpv.jpg

Vorige maand zette Goedele Liekens zichzelf in the picture met een opvallende tweet over de volgens haar te magere nieuwslezers op de VRT, met de hashtag #anorexia. VRT-journaalanker reageert daar deze week op in een interview in HUMO. "Ik voelde mij niet aangesproken door de tweet van Goedele. Dat ik zo mager ben is puur mijn fysieke aanleg."

"Wordt het BMI van onze nieuwslezers ook gecontroleerd zoals bij Franse modellen? #anorexia @VRT", postte Goedele Liekens vorige maand op Twitter bij het bekijken van het late journaal met Hanne Decoutere. Liekens had er achteraf spijt van en excuseerde zich daarna bij Decoutere voor deze tweet. In een interview in HUMO dat dinsdag verschijnt vertelt Hanne Decoutere zelf hoe ze die tweet ervoer, en hoe het komt dat ze zo'n slanke lijn heeft.

Niet problematisch slank
"Dat ik zo mager ben is mijn fysieke aanleg," vertelt Decoutere in HUMO. "Iedereen in mijn familie is slank. Plus: als je zo veel jaar in een balletzaal hebt gestaan, en jezelf voortdurend in de spiegel hebt gezien, dan ben je je heel bewust van je lichaam. Maar: niet op een ziekelijke manier. Dat is een cruciaal verschil. Ik ben slank, ja, ik ben mager, zeker, maar ik heb géén probleem."

Zand erover, met een fles champagne
Decoutere voelde zich in eerste instantie niet aangesproken door de tweet van Goedele. "Maar plots begonnen de kranten te bellen, en voelde ik dat ze er Liekens versus Decoutere van wilden maken," vervolgt ze in HUMO. "Ik heb het allemaal vanop een afstand bekeken. Goedele heeft zich trouwens uitgebreid geëxcuseerd, en dat volstaat voor mij: zand erover. De fles champagne die ze me heeft beloofd, heb ik wel nog niet gekregen. Bij dezen: Goedele, denk je daar nog even aan?"

Het volledige interview met Hanne Decoutere lees je dinsdag in HUMO.

23-05-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachttijden van twee uur op Thuisdag in Leuven

Wachttijden van twee uur op Thuisdag in Leuven

http://oi60.tinypic.com/307q921.jpg

Leuven liep vandaag storm voor de "Thuisdag" van de VRT. Ook zonder Lowieke kwam de populaire soap een beetje echt thuis: veel opnames vinden immers plaats in de universiteitsstad.

De tickets voor de "Thuisdag" in de binnenstad van Leuven waren uitverkocht. Met de verkoop van alle 6.000 beschikbare plaatsen bereikte het evenement de maximale capaciteit. Om veiligheidsredenen gingen de kassa's aan het Ladeuzeplein dicht. Lange wachtrijen met een wachttijd van twee uur waren dan ook geen uitzondering.

"Thuisinleuven" was het motto van de "Thuisdag" van Eén en dat kon niet toepasselijker gekozen zijn. Heel wat opnames van de populaire televisiereeks vinden plaats in Leuven.

Het evenement werd zaterdagochtend een beetje overschaduwd door een ongeval met acteur Mathias Vergels (22), die de rol van Lowieke speelt in de soap. Vergels viel in de douche van zijn hotelkamer. Hij werd bevrijd door de brandweer en moest verstek geven.

23-05-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson over vertrek bij Top Gear: "Het is mijn eigen fout"

Jeremy Clarkson over vertrek bij Top Gear: "Het is mijn eigen fout"

http://oi58.tinypic.com/2vwfvad.jpg

Jeremy Clarkson vond het een behoorlijk verdrietige situatie toen hij onlangs van de BBC hoorde dat zijn contract niet werd verlengd voor het programma Top Gear. "Maar het was mijn eigen stomme fout", vertelt Jeremy aan Chris Evans van BBC Radio 2.

Het is het eerste interview voor Clarkson nadat bekend werd dat hij moest vertrekken bij Top Gear, na een ruzie met de makers. "Ik heb 27 jaar bij de BBC gewerkt en twaalf jaar bij Top Gear. Het was mijn kindje, ik vond het echt geweldig en ik bemoeide mij met ieder detail van het programma", aldus Jeremy.

"Het heeft een grote leegte achtergelaten en die moet ik weer opvullen", vervolgt Clarkson. Of de presentator momenteel met zijn twee Top Gear-collega's, James May en Richard Hammond, werkt aan een nieuw autoprogramma wil Clarkson niet bevestigen. Hij vertelt 'geen idee' te hebben wat de toekomst hem zal brengen. Hij heeft al wel een aantal gesprekken gehad met verschillende partijen.

Jeremy vertrekt deze week met James May en Richard Hammond op tournee. Het stel reist de komende zes maanden over de wereld met hun autoshow. "Dat wordt heel erg leuk. We zijn goede vrienden." Er is wel één nadeel. "Het is een hele slecht georganiseerde tour. Zo gaan we van Sheffield naar Johannesburg en dan weer naar Engeland, dan naar Sydney en weer naar Zuid-Afrika, dan Australië en dan weer naar Londen. Volgens mij hebben ze dit schema bedacht op alfabetische volgorde van de steden en niet aan de hand van een atlas", zegt Clarkson lachend.

21-05-2015 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago is mama van zoontje Isak

Dina Tersago is mama van zoontje Isak

http://oi57.tinypic.com/aos17m.jpg

Presentatrice Dina Tersago is vanochtend bevallen van een zoontje Isak, dat meldt VTM vandaag op Twitter.

Isak is het eerste kindje voor de 35-jarige blondine en haar partner. In december 2014 kondigde de mama de gezinsuitbreiding enthousiast aan: "Ik ben ontzettend blij met dit heuglijke nieuws. Ik geniet van mijn zwangerschap en we kijken volop uit naar nieuw leven in huis volgende lente."

21-05-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiekoffers van weerman Frank Duboccage gestolen uit auto

Vakantiekoffers van weerman Frank Duboccage gestolen uit auto

http://oi57.tinypic.com/sdil2f.jpg

Onderweg naar het midden van Frankrijk stopte weerman van Frank Duboccage (Q-music/VTM) gisteren op een parking nabij Parijs voor een snelle lunch. Hij en zijn vrouw gingen snel eten kopen, dus lieten ze de auto afgesloten op de parking staan. Toen ze terug instapten, ontdekte de vrouw dat de koffers uit de auto verdwenen waren.

Het straffe aan dit reisverhaal is dat er aan de auto zelfs niets te zien was, er waren helemaal geen sporen van inbraak merkbaar. Het is een raadsel hoe de dieven erin geslaagd zijn de auto open te breken. Frank vindt het erg jammer dat zijn iPad gestolen is, maar kan het incident wel relativeren. Intussen is het koppel wel op de bestemming toegekomen en mocht Frank zijn vakantie inzetten met de aankoop van enkele noodzakelijke spullen als een lading nieuw ondergoed.

21-05-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke showt zijn nieuwe vriendin in Cannes

Robin Thicke showt zijn nieuwe vriendin in Cannes

http://oi61.tinypic.com/11h6r0x.jpg

Robin Thicke heeft deze week zijn nieuwe vriendin model April Love Geary meegenomen naar Cannes. De twee werden deze week samen gespot op verschillende feestjes in de Franse badplaats waar momenteel het Internationale Filmfestival plaatsvindt.

Zo nam Thicke (38) zijn 20-jarige vriendin dinsdagavond mee naar een feestje waar hij een verrassingsoptreden gaf, weet People. Gisterenavond gingen de twee naar een feestje van Chopard op een boot in Cannes. Daar waren ook Pixie Lott, Dita Von Teese, Lewis Hamilton en Oliver Cheshire aanwezig.

Robin en zijn ex Paula Patton zijn sinds april officieel gescheiden. De zanger en de actrice, die zo'n tien jaar getrouwd waren, hebben samen een zoontje, Julian Fuego (5).

21-05-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoga in bikini: Candice Swanepoel toont hoe dat moet

Yoga in bikini: Candice Swanepoel toont hoe dat moet

http://oi57.tinypic.com/29gdgfl.jpg

Het Victoria's Secretmodel Candice Swanepoel showde het beste van zichzelf op het strand tijdens haar vakantie op de Caraïben.

De Zuid-Afrikaanse schoonheid geniet van wat rust in een luxeresort. Via Instagram trakteert Candice ons op verschillende yogaposes op het strand. Ook toont het model hoe ze in een witte jurk van de zon geniet. De blondine heeft daarnaast aangekondigd dat ze ook in 2015 op de catwalk voor Victoria's Secret zal verschijnen, samen met Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima en Behati Prinsloo.

21-05-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Peeters nieuwe coach in 'The Voice', Natalia komt terug

Bart Peeters nieuwe coach in 'The Voice', Natalia komt terug

http://oi60.tinypic.com/68vslu.jpg

Bart Peeters wordt de nieuwe coach in de vierde reeks van VTM-talentenjacht 'The Voice van Vlaanderen'. Bart zal zetelen naast Bent Van Looy, Koen Wauters en Natalia, die voor het derde seizoen paste, maar nu in volle glorie terugkeert. 'The Voice' komt pas in de lente van 2016 op VTM.

Met 'nieuwkomer' Bart Peeters krijgt 'The Voice van Vlaanderen', na de komst van Bent Van Looy in de vorige editie, er weer een verrassende topper bij. Hij komt in de plaats van Regi, die samen met Axelle Red uit 'The Voice' stapt wegens 'agenda-verplichtingen'.

Voor Peeters worden de volgende maanden misschien wel de muzikaalste van zijn leven. Hij start binnenkort immers met een zeer intensieve 'Op de groei'-livetour door Vlaanderen en Nederland en mag zijn muzikale kennis en ervaring nu dus ook voluit ten dienste stellen van aanstormend talent. In het najaar staat er bovendien nog een nieuw tv-programma voor Canvas op stapel, waar ook alles in het teken van de muziek zal staan.

De plaats van Axelle Red wordt ingenomen door Natalia, die voor het derde seizoen paste omdat ze toen nog volop inzette op een mogelijke Amerikaanse carrière.

Voor kijkend Vlaanderen is het wel nog wachten tot volgend jaar om de lange zoektocht naar de opvolger voor Glenn Claes, Paulien Mathues en Tom De Man, de winnaars van de drie vorige Voice-edities, aan het werk te zien. VTM plant eerst een tweede editie van 'The Voice Kids', met het trio Slongs Dievanongs, Natalia en Sean Dhondt als coaches.

21-05-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actieheld Jason Statham (47) heeft ook een gevoelig kantje

Actieheld Jason Statham (47) heeft ook een gevoelig kantje

http://oi58.tinypic.com/feoxgk.jpg

Twaalf miljoen euro. Zoveel telden actieheld Jason Statham (47) en supermodel Rosie Huntington-Whiteley (27) neer voor hun splinternieuw liefdesnestje in Beverly Hills. De Britse acteur moet echter nog wennen aan zijn nieuwe thuis, daar aan de andere kant van de oceaan: "Ik heb het er moeilijk mee dat ik mijn maten en ouders nog amper zie."

Statham en Huntington-Whiteley waren al meer dan vijf jaar samen toen ze besloten om te gaan samenwonen. De zoektocht eindigde in de poepchique buurt Beverly Hills, waar ze al snel hun droomhuis vonden: een kast van ruim 660 vierkante meter, voorzien van een zwembad met waterval. De sterren betaalden netjes allebei de helft van het bedrag.

Dringend tijd
Voor Statham was het trouwens dringend tijd om iets "deftigs" in LA te gaan zoeken: "Ik bracht er ontzettend veel tijd door voor mijn werk, waardoor ik na verloop van tijd wel een keuze moést maken. Ik had eigenlijk al iets kleins in Malibu, maar daar kwam ik maar zelden. Ik vind het zalig dat ik vanaf nu niet meer uit een koffer hoef te leven." Zijn huis in Dulwich wil hij sowieso houden: "Want Engeland zal altijd mijn echte thuis blijven."

De 'Furious 7'-acteur ondervond al snel dat zijn verhuis helaas ook minder leuke kantjes met zich meebracht: "Ik mis mijn maten en mijn ma en pa. Ik heb het er moeilijk mee dat ik ze nog amper zie." Dat zijn bloedmooie vriendin voortdurend weg is voor haar werk, maakt de situatie er niet bepaald beter op: "Maar zo zit het leven nu eenmaal in elkaar, en je moet dat ook gewoon kunnen aanvaarden. Gelukkig bestaat er nog altijd zoiets als een telefoon waarmee we contact kunnen houden."

Staatsgeheim
Statham is momenteel te zien in 'Furious 7', een absolute kaskraker die wereldwijd al een hallucinant bedrag van anderhalf miljard euro opbracht in de bioscopen. Hoewel de plannen voor een achtste film vorige maand werden aangekondigd, mag de Brit er verder helemaal niks over vertellen. Ook of zijn personage Deckard Shaw überhaupt mag terugkomen, is niet geweten: "Ze gaan mijn mond dichtnaaien als ik ook maar iets durf te verklappen!", buldert Jason. "De filmmakers doen er heel geheimzinnig over. Ze willen koste wat kost voorkomen dat het verhaal vroegtijdig wordt uitgelekt. Ik weet al een beetje, maar ik heb zwijgplicht!" (lacht)

21-05-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!