Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ben Affleck en Jennifer Garner gaan scheiden"

"Ben Affleck en Jennifer Garner gaan scheiden"

http://oi58.tinypic.com/30hym9k.jpg

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn bijna tien jaar getrouwd, maar volgens RadarOnline gaan ze dit jubileum niet vieren. Integendeel: de twee zouden op het punt staan om hun scheiding bekend te maken.

Verschillende bronnen hebben de website verteld dat het niet goed gaat tussen de acteur en de actrice. "Ben heeft Jennifer dan ook gezegd dat hij hun scheiding voor 29 juni, hun trouwdag, bekend wil maken", aldus een insider.

Er gaan al een heel tijdje geruchten dat Ben en Jennifer denken aan een scheiding. De twee zijn volgens RadarOnline al een heel tijdje niet samen gezien. In april spotte de website Ben nog wel, hij had toen geen trouwring om.

Ben en Jennifer hebben samen drie kinderen: Violet (9), Seraphina (6) en Sam (3).

27-05-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Annelien Coorevits ontwerpt eerste accessoirelijn

Hoogzwangere Annelien Coorevits ontwerpt eerste accessoirelijn

http://oi61.tinypic.com/124a49k.jpg

Het zijn drukke tijden voor Annelien Coorevits. De VIJF-presentatrice staat zowaar op het punt om te bevallen, maar ze vond toch nog de tijd om een eerste accessoirelijn te ontwerpen: 'Miracles by Annelien Coorevits'.

Miracles by Annelien Coorevits is een samenwerking tussen de VIJF-presentatrice en Wim en Hilde de Valck, broer en zus die jarenlange ervaring hebben in de interieurwereld. In de collectie zitten zowel juwelen als juwelendoosjes, sjaals en geurkaarsen die stuk voor stuk betaalbaar zijn, maar er wel luxueus uitzien. Wij zijn vooral fan van de Cartier-geïnspireerde armbandjes.

"Ik wou in de eerste plaats degelijke, unieke juwelen en accessoires brengen voor alle leeftijden. Ik vind het ook belangrijk dat een fantasiejuweel betaalbaar blijft. Het is en blijft een accessoire dat je aan je outfit toevoegt. Ik doe al jaren styling voor magazines en ik miste de juiste mix van mooi, betaalbaar en kwalitatief," vertelt Annelien.

De juwelencollectie alleen al telt 290 stuks, genoeg keuze dus. De sjaals zijn allemaal gemaakt van wol en kasmier en sommigen zijn (helaas) afgewerkt met konijnenbont. De juwelenkistjes en toilettasjes zijn met de hand geborduurd in India, waar ook de sjaals vandaan komen. De geurkaarsen en staafjes komen uit Grasse, dé parfumstreek bij uitstek.
De collectie zal vanaf midden juli in een groot aantal winkels liggen en ook online verkrijgbaar zijn.

27-05-2015 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloe Kardashian onder vuur om nikab selfie

Khloe Kardashian onder vuur om nikab selfie

http://oi58.tinypic.com/zkmvc2.jpg

Khloe Kardashian, zuster van, krijgt momenteel heel wat kritiek te verwerken om een foto die ze op Instagram postte waarop ze een nikab draagt.

De realityster is momenteel op reis in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en vond het wel gepast om daar een nikab te dragen. De autoriteiten willen echter niet dat het kledingstuk geassocieerd wordt met extremisme en dus is het dragen ervan niet verplicht in hun land. Dat Khloe dus toch een selfie postte op Instagram met een nikab aan, valt niet bij iedereen in goede aarde.

27-05-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze is zo verlegen en nerveus dat praten amper lukt maar dan begint ze te zingen...

Ze is zo verlegen en nerveus dat praten amper lukt maar dan begint ze te zingen...

http://oi58.tinypic.com/rh8l1g.jpg

Trillend komt Emma Jones het podium op. De 23-jarige deelneemster aan Britain's Got talent is zo ontzettend verlegen en zenuwachtig dat ze nauwelijks een woord kan uitbrengen. Maar dan begint ze te zingen en wordt iedereen omvergeblazen door haar prachtige stem.

Emma heeft geen zelfvertrouwen en denkt dat ze niet goed genoeg is. Na jaren aarzelen heeft ze zich dan toch ingeschreven voor de talentenjacht.

Wat ze vervolgens op het podium presteert, had niemand zien aankomen. Haar fenomenale versie van 'Ave Maria' krijgt iedereen op de banken. Het zet Simon Cowell er zelfs toe aan om te zeggen: "I love you!".

26-05-2015 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Pop-uprestaurant: "Sergio verdraagt niemand anders in zijn plaats"

Mijn Pop-uprestaurant: "Sergio verdraagt niemand anders in zijn plaats"

http://oi62.tinypic.com/2ln8jn.jpg

Sergio Herman heeft het druk. Té druk, zo blijkt uit de documentaire 'Fucking Perfect'. Hij vindt dat hij te weinig tijd heeft voor zijn gezin en zijn dementerende vader. Waarom is hij dan nog te zien in 'Mijn Pop-uprestaurant'? "Hij zou het niet verdragen dat iemand anders in zijn plaats komt", klinkt het bij kenners in Dag Allemaal.

Dat zijn echtgenote Ellemieke bezorgd is om Sergio, bleek uit de docu over de driesterrenchef. Ze vroeg zich af hoelang hij het moordende tempo nog volhoudt, zelfs met de voedingssuplementen die hij slikt. Zijn topzaken Pure C en The Jane laat hij door zijn chefs runnen, maar zelf springt hij bijna iedere dag binnen. En daarnaast is hij al enkele weken opnieuw aanwezig in 'Mijn Pop-uprestaurant', waar hij er volgens de zusjes Mieke en Lieve erg vermoeid uitziet. "Tja, die mens is met zoveel bezig... Na dit avontuur begrijpen wij hoe vermoeiend dit leven is", klinkt het daar.

Waarom neemt Sergio dan nog deel aan het programma? "Hij verdient er ongetwijfeld een aardige cent mee", aldus Yves Desmet, ex-jurylid van 'Mijn Restaurant'. "En dan is er ook nog de naamsbekendheid. Een ijdele mens als Sergio is daar niet ongevoelig voor hoor. En daarnaast kan hij er opnieuw zijn kookpassie in kwijt."

"Het lijkt mij een kwestie van het niet te kunnen laten", meent Jeremy Meirte, die vorig jaar deelnam aan het programma. "Hij zou het moeilijk kunnen verdragen om een ander op 'zijn' plaats te zien, denk ik. En Sergio doet het ook met hart en ziel. Als Sergio langskomt in een pop-up, is het niet om effe snel z'n ding te doen en er weer vandoor te gaan."

26-05-2015 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna stuwt verkoopcijfers magazines de hoogte in

Rihanna stuwt verkoopcijfers magazines de hoogte in

http://oi60.tinypic.com/2nusyti.jpg

We kopen met zijn allen steeds minder en minder magazines, dat blijkt uit de nog steeds dalende verkoopcijfers van tijdschriften overal ter wereld. Maar er is een oplossing op komst, in de vorm van popster Rihanna. Want verschillende bladen geven aan dat hun oplagecijfers opmerkelijk stijgen met de zangeres op de cover.

Het waren modetijdschriften WWD en Fortune die voor het eerst aangaven dat hun bladen veel meer over de toonbank gingen, als Rihanna op de cover prijkte. Dat in vergelijking met toen die andere bekende popster Taylor Swift de cover sierde bijvoorbeeld. Beide tijdschriften stuurden er een tweet de wereld over in, die Rihanna zelf retweette.

Modebijbel Vogue ondervond eveneens stijgende verkoopcijfers toen Rihanna in maart op hun cover stond.  Bij Harper's Bazaar zorgde de zangeres zelfs voor een groei in de verkoopcijfers van 0,8 procent, opmerkelijk in tijden waarin de verkoopcijfers van de bladen steeds meer dalen.

26-05-2015 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie jij het verschil tussen Demi Moore en haar dochter?

Zie jij het verschil tussen Demi Moore en haar dochter?

http://oi62.tinypic.com/35ba42c.jpg

Het duo Moore en Willis poseren op Instagram in dezelfde outfit naast elkaar, waardoor het erg moeilijk wordt om moeder en dochter uit elkaar te houden.

Demi Moore is met haar 52 jaar exact dubbel zo oud als Rumer Willis. In hun blauwe jumpsuits en zwarte bril lijken het echter net zusjes. En de 26-jarige Rumer voelt zich daar duidelijk goed bij. "Het moment waarop je beseft dat je in je moeder aan het veranderen bent #twinning #imnotmad," zei ze op Instagram.

Rumer heeft het de laatste weken erg druk gehad om haar beste moves op de dansvloer te tonen in de Amerikaanse versie van 'Sterren op de dansvloer'.

In een recent interview gaf de bekende dochter van Bruce Willis toe dat ze zichzelf vroeger vergelijk met haar moeder Demi. Vaak vroeg ze  zich vaak af of ze wel slank genoeg was. "Opgroeien met een succesvolle actrice als moeder was intimiterend, ik voelde me erg onzeker over mijn lichaam. Ik besefte dat mijn moeder een kleinere broeksmaat dan ikzelf had. Leeftijdsgenoten vergeleken me met haar, waardoor ik plastische chirurgie ging overwegen."

Nu lijkt de 26-jarige Rumer zich wel goed in haar vel te voelen, dat bewijst ze met verschillende bikinifoto's op Instagram.

26-05-2015 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deleted scène uit 'Mean Girls' opgedoken

Deleted scène uit 'Mean Girls' opgedoken

http://oi58.tinypic.com/2ezn50i.jpg

Hoewel de highschoolkomedie Mean Girls ondertussen al meer dan tien jaar oud is, blijft het voor heel wat vrouwen (en waarschijnlijk ook mannen) een echte cult-klassieker. Vanwege de pittige oneliners, herkenbare dialogen en vooral vanwege het hoge fetch gehalte.

In deze deleted scene zien we Cady (gespeeld door Lindsay Lohan, toen ze nog geen drankorgel was) Regina (Rachel McAdams) tegenkomen in de toiletten tijdens het jaarlijkse schoolbal. Lohan verontschuldigt zich voor haar daden en Regina vertelt een anekdote uit haar kindertijd.

De scène werd in 2013 online geplaatst, maar werd al die tijd geblokkeerd, tot nu dan.

26-05-2015 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finale wenkt voor één koppel in 'Mijn Pop-uprestaurant'

Finale wenkt voor één koppel in 'Mijn Pop-uprestaurant'

http://oi61.tinypic.com/16aqw6c.jpg

De speeltijd in 'Mijn Pop-up-restaurant' is voorbij, na de exit van het Antwerpse duo Mieke en Lieve. Vanavond al weten we wie de drie coaches naar de finale zullen sturen. Nieuw is ook dat de restaurants volgende week dinsdag, voor het laatst nog een 'service' zullen draaien. Op de dag van de finale zal er nergens nog gekookt worden.

Na de sluiting van het Antwerpse 'Manil's', vorige week donderdag, gaat het nu in sneltreinvaart richting finale. Binnen twee weken, op donderdag 4 juni, weten we al wie de opvolger wordt van Jaro en Hanne. Vanavond komen de drie coaches, Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Alex Callier, opnieuw langs bij de drie overblijvende restaurants. Dat wordt een boeiend spektakel. Een show met een lach en een traan, want Sergio zal genadelozer dan ooit voorheen door de keukens trekken. Sepideh zal met stralende lach genadeloos dat ene glas met lipstick weten aan te duiden.

Voor Alex is het een blij weerzien, na wekenlange afwezigheid. "Daar moet niks achter gezocht worden, we hebben de voorbije weken de coaches bewust minder aan bod laten komen. Maar nu kan en mag Alex weer voluit zijn mening verkondigen", zo licht perswoordvoerster SaraVercauteren toe.

26-05-2015 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé heeft het niet gemakkelijk: "Soms zit ik hier alleen thuis te wenen"

Ignace Crombé heeft het niet gemakkelijk: "Soms zit ik hier alleen thuis te wenen"

http://oi62.tinypic.com/34i4y9l.jpg

Ignace Crombé en zijn ex-vrouw Trisha zijn nu al zo'n vijf maanden uit elkaar, maar hij heeft het nog steeds niet gemakkelijk. "Dankzij onze dochter Axelle (3) kan ik de breuk wel beter verwerken. Zij is nu mijn grote liefde, maar als ze er niet is, zit ik hier als een kind te huilen in de zetel."

"Ik heb het heel moeilijk gehad met de breuk; ik kon Patricia niet loslaten. Maar het gaat steeds beter met me", vertelt Ignace aan Dag Allemaal. "Nu ze opnieuw gesetteld is met haar nieuwe vriend Kurt, heb ik het hoofdstuk afgesloten." Dat zijn dochter Axelle goed kan opschieten met Kurt, vindt hij een stuk moeilijker. "Ze sprak over hem als 'papa Kurt'. Dat deed zo'n pijn... Ik heb haar voorzichtig proberen uitleggen dat ze maar één papa heeft. Zeker in deze fase. Kurt is nu zelfs nog geen stiefpapa." Hij vindt ook niet dat Kurt inspraak kan hebben in de opvoeding van Axelle. "Ik wil hem niet schofferen, maar Axelle is óns kind."

Ignace staat wel voorzichtig open voor een nieuwe relatie. "Als er een nieuwe vrouw in mijn leven kom, ga ik wel meer rekening met haar houden. Ik ben een workaholic, maar het is tijd om wat gas terug te nemen." Zijn gevoelens uiten blijft echter een moeilijk punt. "Ik ben een romantisch, gevoelig persoon, maar ik slaag er niet in om mijn gevoelens te verwoorden in een gesprek. Ik schrijf ze liever neer." Of het opnieuw een jonge vrouw mag zijn? "Dat zou fijn zijn, ja. Zolang ze maar pittig en dynamisch van geest is. Ik word 59, maar dat zou je me toch niet geven?"

26-05-2015 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Pauwels: "Ik heb volgens mijn psychiater te veel passie"

Eva Pauwels: "Ik heb volgens mijn psychiater te veel passie"

http://oi57.tinypic.com/fepc3n.jpg

Het is een tijdje stil geweest rond Eva Pauwels, na alle strubbelingen. Na haar verblijf in de ontwenningskliniek en nadat ze door haar huisbaas op straat werd gezet, heeft ze nu een nieuw appartement. "Mijn slaapkamer kijkt uit op straat, als daar maar geen accidenten van komen", klinkt het in Story.

Vlak bij Oudenaarde bevindt zich het luxe-appartement van Eva Pauwels. "Ik was meteen verkocht, vooral mijn slaapkamer is bangelijk. Die hangt als een visbokaal boven de woonruimte en kijkt uit op straat. Dat is toch kicken, vrijen met zo'n uitzicht." Toch ziet het er niet naar uit dat Eva er lang zal wonen. "Ik heb wat te impulsief beslist. De ligging is een groot nadeel. Het is hier echt een boerenhol, hier kwijn ik weg. Het had beter in centrum Antwerpen of Gent gelegen. Als ik mijn winkeltjes, restaurantjes en marktjes heb, ben ik content."

Eva omschrijft haar beslissing als 'een vlucht'. "Na mijn verblijf in de ontwenningskliniek was ik even dakloos. Bij mijn ouders wilde ik niet lang blijven. Ik ben 38, ik wil mijn eigen leven." Haar alcoholverslaving kan ze naar eigen zeggen goed onder controle houden. "Af en toe denk ik wel eens dat een glaasje geen kwaad kan. Maar ik kan me bedwingen, en ik ga elke maand langs bij mijn psychiater voor een gesprek."

Ze is intussen ook begonnen aan het neerpennen van haar levensverhaal. "In het begin smeet ik al mijn schrijfsels weg. Ik blijf heel destructief. Volgens mijn psychiater ben ik veel te gepassioneerd. Dan zet ik verkeerde, emotionele muziek op om mezelf te pijnigen. Of geile muziek, waar ik als seksverslaafde vrouw zot van word."

Ondanks alle zorgen ziet Eva er goed uit. "Ik kan dat goed verbergen met make-up. En ik heb ook al wat in de zon gezeten. Een kleurtje, dat helpt altijd!"

26-05-2015 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Brown betaalt alimentatie niet"

"Chris Brown betaalt alimentatie niet"

http://oi58.tinypic.com/2wdsqhj.jpg

Chris Brown is gestopt met het betalen van alimentatie aan de moeder van zijn dochter Royalty. Dat zeggen meerdere bronnen tegen TMZ.

De zanger betaalde Nia Guzman 2500 dollar per maand. Toen het model ineens 15.000 per maand eiste, stopte Chris in maart met betalen. Een bron dicht bij Brown zegt dat de zanger de eisen van de moeder van Royalty belachelijk vindt.

Chris meent dat Guzman hun dochter als een lot uit de loterij ziet en daar misbruik van wil maken. Nia beweert juist dat Chris ontzettend gierig is en hun dochter daar de dupe van wordt.

Volgens TMZ zal de advocaat van Guzman binnen twee weken naar de rechtbank stappen om weer alimentatie te eisen en het maandbedrag flink te verhogen.

25-05-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell viert verjaardag in kasteel

Naomi Campbell viert verjaardag in kasteel

http://oi61.tinypic.com/2yl9t3p.jpg

Naomi Campbell heeft haar 45e verjaardag groots gevierd in een kasteel buiten Nice. Onder anderen Leonardo DiCaprio en de modellen Kendall Jenner en Gigi Hadid waren van de partij, meldt de Britse krant Mirror.

De gasten arriveerden per helikopter bij Château Saint Jeannet, dat ook weleens is afgehuurd door Madonna. Op het feest konden zij genieten van een tentoonstelling van oude tijdschriften waarvan Naomi tijdens haar carrière de cover heeft gesierd. Ook was er een optreden van Mary J Blige, die Happy Birthday zong voor Naomi.

Het was "de beste verjaardag ter wereld", schreef het feestvarken gisteren op Instagram. "Dank aan iedereen die het mogelijk maakte." Ook bedankte ze Versace, het modehuis waar haar zilverkleurige feestjurk van afkomstig was.

Binnenkort is Naomi te zien in haar eigen realityserie op Yahoo, I Am Naomi.

25-05-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fictiezender BBC First binnenkort ook in Vlaanderen beschikbaar

Fictiezender BBC First binnenkort ook in Vlaanderen beschikbaar

http://oi60.tinypic.com/x1ezi8.jpg

Vanaf 4 juni worden fans van Britse dramareeksen ook in ons land op hun wenken bediend. BBC First, een zender met enkel en alleen eersteklas fictiereeksen, komt naar België. Na Nederland en Australië, is ons land het derde wereldwijd dat de fictiezender zal programmeren.

BBC First is het kloppend hart van de Britse kwaliteitsfictie. Reeksen als 'Silent Witness', 'Sherlock' en 'The Missing' scoren niet alleen veel Britse kijkers, maar weten daarnaast ook een groot buitenlands publiek te bekoren. En daar wil de Britse openbare omroep op inspelen. De zender BBC First, die eerder al in Nederland en Australië gelanceerd werd, is namelijk helemaal afgestemd op de plaatselijke markt en is volledig ondertiteld. Ook de commentaarstem is aangepast aan de taal van het land dat de programma's uitzendt.

Waarom de zender nu ook geïnteresseerd is in België, heeft te maken met de hoge kijkcijfers die andere BBC-reeksen opleverden hier. Zo zendt de VRT elk jaar enkele BBC-programma's uit en die worden steeds enthousiast onthaald. De Britse omroep wil BBC First dan ook eerst introduceren in de landen die al enige affiniteit hebben met BBC-programma's.

Telenet
Voorlopig is BBC First enkel toegankelijk voor Telenet-klanten met een Play More-abonnement. Dat is een formule die 25 euro per maand kost en ook HBO-reeksen zoals 'Games of Thrones' ter beschikking stelt. Maar de zender wil op termijn ook op andere platformen aanwezig zijn. Telenet is dus maar de eerste van de vele partners die de zender wil aanspreken.

25-05-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garfunkel neemt Simon breuk nog kwalijk

Garfunkel neemt Simon breuk nog kwalijk

http://oi59.tinypic.com/2lj40gm.jpg

Art Garfunkel kan er nog steeds niet over uit dat Paul Simon in 1971 stopte met hun succesvolle samenwerking Simon & Garfunkel. Dat zegt Garfunkel in een interview met The Telegraph.

De twee gingen uit elkaar, vlak nadat misschien wel hun grootste hit Bridge Over Troubled Water was uitgekomen. "Heel raar", zegt Garfunkel nu. "En niet bepaald mijn keuze."

Wel geeft hij toe dat het toen niet helemaal lekker liep tussen de twee. "Ik wilde ook een pauze. Ik ergerde me aan Paul, de koek was even op. Maar hoe kun je nu die mooie plek aan de top voorgoed achter je laten?", vraagt Art zich hardop af.

Overigens zijn de twee artiesten sindsdien niet gebrouilleerd. Ze stonden nog geregeld met elkaar op het podium, in 2010 voor het laatst. "Als we samen zijn, met zijn gitaar, is dat een genot voor onze oren. We hebben nog steeds die klik. Ik zou zeker nog met hem willen blijven optreden. Hoewel ik al decennia met dit rotgevoel rondloop."

25-05-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rachel McAdams bruidsmeisje bij huwelijk zus

Rachel McAdams bruidsmeisje bij huwelijk zus

http://oi57.tinypic.com/e0jspf.jpg

Rachel McAdams speelde in 2005 al eens een bruidsmeisje in de film Wedding Crashers. Dit weekend was het menens, op de bruiloft van haar zus Kayleen.

McAdams droeg gisteren een blauwe jurk en hakken van Christian Louboutin. Daily Mail heeft een aantal foto's van de ceremonie op de website gezet. Kayleen en haar man gaven elkaar het jawoord in Canada, het geboorteland van de zussen.

Rachel McAdams is onder meer bekend van de Sherlock Holmes-films, Midnight in Paris en is binnenkort te zien in Aloha naast Bradley Cooper en Emma Stone.

25-05-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder Ben Stiller, actrice Anne Meara (85), overleden

Moeder Ben Stiller, actrice Anne Meara (85), overleden

http://oi62.tinypic.com/24m58o7.jpg

De Amerikaanse actrice Anne Meara is zaterdagnacht op 85-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de entertainmentdienst BuzzE. Meara is de moeder van acteur Ben Stiller en actrice Amy Stiller.

Meara was getrouwd met acteur Jerry Stiller. Samen met haar man verscheen ze in vele producties. Ze maakten onder meer het tv-programma The Stiller and Meara Show. De twee kregen in 2007 samen een ster op de Hollywood Walk of Fame.

De actrice speelde daarnaast in tv-series als Alf, Sex & The City en King of Queens. Ze was ook te zien in een aantal films van haar zoon Ben, zoals 'Zoolander' en 'Night at the Museum'.

25-05-2015 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalf knappe mannen wandelen podium op en overdonderen jury

Twaalf knappe mannen wandelen podium op en overdonderen jury

http://oi58.tinypic.com/noj4ap.jpg

Wanneer twaalf jonge knappe mannen het podium betreden, denkt Simon Cowell er het zijn van. "Wellicht weer zo'n saai koor", spookt hoogstwaarschijnlijk door zijn hoofd maar niets blijkt minder waar tijdens Britain's Got Talent.

'The Kingdom Tenors' is een 12-koppige mannelijke zanggroep. Ze zijn tussen 21 en 31 jaar oud en werken overdag gewoon zoals u en ik. Maar wanneer ze samen op een podium staan, ontstaat er een hemelse samenzang.

Met het liedje 'You Raise Me Up' van Secret Garden weten ze jury en publiek zonder moeite te overtuigen van hun talent.

25-05-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loïc Nottet knalt naar top Europese hitlijsten

Loïc Nottet knalt naar top Europese hitlijsten

http://oi62.tinypic.com/2vxlmrb.jpg

Gewonnen heeft onze Loïc Nottet misschien niet maar zijn mooie vierde plaats op het Eurovisiesongfestival zaterdag legt hem geen windeieren. Het is duidelijk dat Europa 'Rhythm Inside' weet te smaken want de jonge Belg duikt met het lied meteen de top-5 binnen in maar liefst 17 landen.

In de digitale muziekbibliotheeklijst iTunes staat Loïc Nottet op de eerste plaats in ons land . Daarnaast bezet hij met zijn single de tweede positie in Roemenië, Luxemburg, Oostenrijk, Nederland en Denemarken. In Rusland, Zweden, Griekenland, Wit-Rusland prijkt hij op de derde stek. In Letland weet Nottet de vierde plaats te bemachtigen.

In Duitsland, Slovenië, Oekraïne, Kazachstan, Armenië en Estland staat hij op de vijfde plaats. Daarnaast staat Rhythm Inside ook in de top-20 in Oezbekistan, Finland, Litouwen, Polen, Noorwegen, Hongarije, Ierland, Zwitserland, Israël, Verenigd Koninkrijk en Spanje.

De jonge Belg doet het dus in heel Europa opvallend goed maar ook daarbuiten begint hij brokken te maken, denken we maar aan Australië (27ste stek) en Nieuw-Zeeland waar de top-100 in zicht komt.

25-05-2015 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie verhoort Susan Boyle voor familieruzie

Politie verhoort Susan Boyle voor familieruzie

http://oi57.tinypic.com/vfb09s.jpg

De Schotse politie heeft Susan Boyle vorig weekend verhoord over een familieruzie. De zangeres, die wereldberoemd werd door haar deelname aan Britain's Got Talent in 2009, zou een familielid hebben lastiggevallen.

Boyle stond volgens Mirror eerst bij het familielid op de stoep om te vragen waarom ze al een tijdje geen contact met haar had gezocht. Nadat de vrouw haar de deur had gewezen, belde de 54-jarige artieste haar herhaaldelijk op en stuurde ze ook een reeks nare berichtjes, reden voor de politie om een hartig woordje met Susan te wisselen. Het incident had verder geen gevolgen, want ze kwam er zonder officiële waarschuwing van af.

Een bron die dicht bij de zangeres staat, vertelt aan de Britse krant dat Susan teleurgesteld was in het familielid. "Ze had haar een bedrag met vier nullen gegeven en ze vond het jammer dat ze al een poosje niks van haar had gehoord." De politie verzocht Boyle vriendelijk te stoppen met bellen en sms'en. "Ze waren erg aardig en herinnerden haar eraan dat ze heel veel fantastische mensen in haar leven heeft."

Asperger

Een andere ingewijde laat weten dat Boyle, die aan het syndroom van Asperger lijdt, het al vaker aan de stok heeft gehad met familieleden. "Het is geen geheim dat ze kampt met psychische problemen. Een van de aspecten van het syndroom van Asperger is dat ze niet om kan gaan met emotionele situaties. Die maken haar overstuur en leiden tot angstgevoelens. Ze heeft het momenteel niet zo druk en daardoor heeft ze veel tijd om na te denken."

"Susan wil niets liever dan een hechte band met haar familie, ze wil gewoon gelukkig zijn", vervolgt de insider. "Maar door haar stoornis reageert ze soms nogal overdreven. Het is goed dat de politie verder geen stappen onderneemt. Dat verdient ze niet."

24-05-2015 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!