Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter wijst zaak tegen erven Michael Jackson wegens kindermisbruik af

Rechter wijst zaak tegen erven Michael Jackson wegens kindermisbruik af

http://oi58.tinypic.com/2145v8l.jpg

Een rechter in Los Angeles heeft een klacht van een choreograaf tegen de erven van popster Michael Jackson in verband met kindermisbruik afgewezen, zo meldt NBC News donderdag gemeld.

Robson trad twee jaar geleden naar buiten met het verhaal dat hij zeven jaar lang regelmatig seksueel werd misbruikt door Jackson. In 2005 had de nu 32-jarige Robson echter onder ede verklaard dat de popster nooit iets verkeerds met hem heeft gedaan. Die verklaring is Robson, een Australische danser, nu deels fataal geworden.

"Nooit ongepast"
"Mr. Robson heeft in de rechtszaal onder ede verklaard dat Michael zich bij hem nooit ongepast heeft gedragen", meldt Howard Weitzman, advocaat van de nabestaanden van Michael Jackson. De rechter was overtuigd van dit argument en meldde bovendien dat Robson rechterlijke toestemming had moeten vragen om deze zaak vier jaar na de dood van de popster in te dienen.

"Gehersenspoeld"
Maryann Marzano, de advocaat van Robson, vroeg de rechter ondanks de late aanklacht eerder al om begrip voor de situatie van haar cliënt. Robson, die 7 jaar oud was toen het vermeende misbruik begon, zou door Jackson zijn gehersenspoeld en zich daardoor voor lange tijd niet hebben gerealiseerd dat Jacksons gedrag verkeerd was. Pas toen hij in therapie ging kwam Robson tot het inzicht dat hij misbruikt was.

"Toen sprak ik voor het eerst over seksuele activiteiten met Jackson", meldde Robson eerder in een verklaring. "Deze openbaring had een enorme emotionele, psychologische en fysiologische impact die tot op de dag van vandaag voortduurt."

In 2013 diende Robson klacht in tegen de erven van Michael Jackson wegens molestatie gedurende een periode van zeven jaar. Moeder Katherine Jackson en de drie kinderen van Jackson ontkennen.

Niets over feiten zelf
De advocate van Robson, die onder andere met zangeres Britney Spears heeft gewerkt, kondigde aan in beroep te zullen gaan. Marzano zegt dat haar cliënt door de opgelopen psychologische schade niet eerder klacht heeft kunnen dienen en dat de rechter zich niet over de feiten zelf heeft uitgesproken.

28-05-2015 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Hilfiger schoolt zich om tot meubelontwerper

Tommy Hilfiger schoolt zich om tot meubelontwerper

http://oi58.tinypic.com/24ligjb.jpg

De oer-Amerikaanse modeontwerper Tommy Hilfiger werkt momenteel aan een meubelcollectie. Dat kondigt hij aan in een persbericht. Hilfiger ziet het als een verlengstuk van zijn passie voor architectuur en design.

De Hilfiger meubelcollectie zal bestaan uit twee verschillende lijnen: de 'New York collection' die geïnspireerd is op -hoe kan het ook anders- het stadsleven en de 'Greenwich collection' die dan weer het leven op het platte land reflecteert.

Verwacht onder andere luxueuze sofa's en hoofdborden voor bedden in linnen, leer en fluweel. Heel wat andere modemerken zoals Missoni en Armani hebben ook al een eigen meubellijn. De collectie is vanaf herfst 2015 beschikbaar in een beperkt aantal Tommy winkels.

28-05-2015 om 18:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opera over ramp met Costa Concordia op komst

Opera over ramp met Costa Concordia op komst

http://oi61.tinypic.com/iwrsqe.jpg

De ramp met het cruiseschip Costa Concordia voor de kust van Italië in 2012 is het onderwerp van een nieuwe opera. Het gezelschap De Kleine Opera uit het Nederlandse Haarlem heeft het drama aangegrepen om er een muzikale productie van te maken.

De schrijfsters (en zussen) Xandra en Nicolien Mizee raakten geïnspireerd door het radiogesprek tussen kapitein Schettino, die zichzelf in een reddingssloep in veiligheid bracht, en de foeterende kustwachtcommandant De Falco. "Er hoefden alleen nog noten onder, en dan had je al een opera. En we leken gelijk te krijgen toen we hoorden dat de rechtszaak rond Schettino zich in een theater zou afspelen."

Het zinkende schip is volgens de scenaristen "een metafoor van het kapseizende Italië onder Berlusconi. Schettino en De Falco staan voor de universele strijd tussen de saaiheid van de rede en de verraderlijke charme van de overgave aan machismo en uiterlijk vertoon." Bij de ramp kwamen 32 mensen om het leven. De opera is 19 en 20 juni te zien in de Philharmonie in Haarlem.

28-05-2015 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De brillenlijn van Eline De Munck is hier (en wij zijn fan)

De brillenlijn van Eline De Munck is hier (en wij zijn fan)

http://oi61.tinypic.com/x4maa9.jpg

Een tijdje geleden kondigden we aan dat de Vlaamse presentatrice Eline De Munck een eigen brillencollectie op de markt ging brengen en die lijn is nu hier. Vandaag wordt 'Odette Lunettes' groots gelanceerd in Antwerpen en van wat we al gezien hebben van de collectie, zijn wij alvast erg aangenaam verrast.

Laat ons eerlijk zijn, in ons landje zijn er niet al te veel BV's aan wie een groot ontwerptalent verloren is gegaan. Althans, dat blijkt toch uit de vele collecties van BV's allerhande die niet bepaald een lang leven beschoren waren. Dat is anders met de brillenlijn Odette Lunettes, genoemd naar Elines hondje Odette.

De collectie bestaat uit 7 brilmonturen die allemaal in verschillende kleuren (denk onder andere beige, tortoise en goud), als zonnebril en voor mannen en vrouwen beschikbaar zijn. Telkens behoorlijk opvallend, ben je op zoek naar een neutraal model dan ben je bij Odette Lunettes duidelijk niet op je plaats.

Hoewel Eline zelf ook model staat voor de collectie, doet Odette Lunettes verder eigenlijk niet aan de presentatrice denken. Positief bedoeld dan, want het zijn hier de ontwerpen die spreken in plaats van de BV erachter.

28-05-2015 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijk bezoek bij 'Het Journaal', 'Volt' en Ketnet

Koninklijk bezoek bij 'Het Journaal', 'Volt' en Ketnet

http://oi59.tinypic.com/2ltld6q.jpg

Koning Filip en koningin Mathilde hebben vandaag een bezoek gebracht aan de VRT. Ze werden ontvangen door gedelegeerd bestuurder Leo Hellemans en Luc Van den Brande, de voorzitter van de raad van bestuur van de openbare omroep. Het vorstenpaar bracht onder meer een bezoek aan de nieuwsstudio en de studio van Ketnet.

Het bezoek van de koning en de koningin kwam er na onderling overleg tussen het paleis en de VRT. Filip en Mathilde werden vanochtend aan het omroepgebouw aan de Reyerslaan hartelijk ontvangen en kregen bloemen van een reporter van het Ketnet-programma 'Karrewiet'.

In de studio van 'Volt' kreeg het vorstenpaar uitleg van het VRT-directiecollege over de digitale ontwikkelingen en de nieuwe uitdagingen van de omroep. Ook verschafte de omroep toelichting over zijn beleid rond diversiteit.

Martine Tanghe
Nadien brachten ze een bezoek aan de studio van 'Het Journaal'. Filip en Mathilde werden ontvangen door nieuwsankers Wim De Vilder en Martine Tanghe. Ook algemeen hoofdredacteur Luc Rademakers was aanwezig. In de studio gaven De Vilder en Tanghe uitleg over hoe de dagelijkse nieuwsuitzendingen gemaakt en uitgezonden worden. "Het Journaal gaat nooit met vakantie en wordt elke dag uitgezonden", legde Tanghe uit. "Deze studio en dit decor zijn dan ook ontzettend belangrijk en moeten vertrouwen uitstralen tegenover onze kijkers."

Weerman Frank Deboosere gaf in de nieuwsstudio ook nog toelichting hoe hij en Sabine Hagedoren dagelijks het weer presenteren.

Ketnet
De volgende halte was de studio van Ketnet. Wrappers Sien en Sarah en de 11-jarige Ines, de kinderreporter van 'Karrewiet', verwelkomden de koning en de koningin in de studio waar onder meer 'Ketnet King Size' wordt opgenomen. Netmanager Wouter Quartier deed een woordje uitleg over de filosofie van de kinderzender. "We luisteren veel naar kinderen en zo kunnen we onze programma's goed op maat van de kinderen maken. Ketnet groeit mee met de kinderen en kinderen groeien op met Ketnet", aldus Quartier.

Rond de middag was het bezoek van het vorstenpaar aan de openbare omroep achter de rug.

28-05-2015 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Populaire illusionist valt door de mand tijdens liveshow

Populaire illusionist valt door de mand tijdens liveshow

http://oi62.tinypic.com/2qa8yzb.jpg

De populaire goochelaar Jamie Raven is gisteravond door de mand gevallen tijdens de derde halve finale van 'Britain's Got Talent'. Op televisie was duidelijk te zien hoe een van zijn trucs in elkaar zat, in het bijzonder voor kijkers met een pauzeknop op hun toestel.

Raven vroeg aan het publiek om diverse objecten op een kaartje te schrijven, waar de jury er uiteindelijk vier van koos. Voor jurylid David Williams toverde Raven een goudvis tevoorschijn en maakte voor Alesha Dixon ijs van vuur.

Bij jurylid Simon Cowell ging het echter mis. Toen hij het kaartje met daarop het woord schoen in zijn handen had, was voor de kijkers thuis duidelijk te zien dat Raven zijn rechterschoen al uit had en een reserveschoen uit zijn jasje haalde.

Finale
Kijkers deelden via Twitter hun teleurstelling over de goochelaar. Ondanks alle kritiek kreeg Raven toch de meeste stemmen, waardoor hij komende zondag in de finale staat van de Britse talentenjacht.

Sinds zijn indrukwekkende auditie is Raven één van de favorieten van het Britse kijkerspubliek. Vanavond en morgenavond wordt duidelijk welke andere acts het zondag tegen hem opnemen in de finale.

28-05-2015 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doet Jeroen Meus in de nieuwe clip van Bart Peeters?

Wat doet Jeroen Meus in de nieuwe clip van Bart Peeters?

http://oi59.tinypic.com/2r39eg5.jpg

Bart Peeters lanceerde vandaag zijn nieuwe videoclip van het nummer 'Konijneneten', de zesde single al van het album Op De Groei. En wie duikt daar op om samen met Bart en zijn percussionist te shaken met groenten en met hun eigen kont?

Aan enthousiasme ontbreekt het Jeroen Meus alvast niet in de clip. Hij schudt lustig met radijzen, trommelt met wortels en gebruikt zijn kookpotten als cimbalen. De boodschap van het nummer is - gezien de gebruikte hoeveelheden boter in Dagelijkse Kost - dan ook helemaal zijn ding. Kijk zeker tot op het einde voor nog wat tips van 'la Meus' rond het eten van konijnen.

Bart vond de keuze voor Jeroen Meus maar logisch: "ik wil niet inspelen op de toevallige 'dik is hip'-hype. Rebel Wilson is een topwijf, maar het liedje gaat over mezelf. Ik jojo, net als zoveel mensen. Dan weer 5 kg kwijt dan weer 7 erbij... De reden is onduidelijk. Ze zeggen wel eens dat rauwkost dan de oplossing is. Ik vind dat dikke vette onzin; mager maakt niet gelukkiger en rauwkost noem ik konijneneten. Ik heb een zielsverwant gevonden die er ook zo over denkt, en hij heet Jeroen Meus."

28-05-2015 om 18:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de eerste 'Würst' van Jeroen Meus

Dit is de eerste 'Würst' van Jeroen Meus

http://oi62.tinypic.com/jh9bv7.jpg

Deze maand opent Jeroen Meus zijn nieuwe zaak 'Würst' in Leuven. Hij gaat er experimenteren met zogenaamde haute-dogs, hot-dogs met dat tikkeltje meer. Momenteel is Meus in de keuken bezig met de samenstelling van z'n gepimpte snacks.

Deze, met rode ui en pijpajuintjes en in een broodje met pompoenpitten, ziet er alvast erg lekker uit. .

27-05-2015 om 23:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacky Lafon (zatte Rita) wil terug naar Familie

Jacky Lafon (zatte Rita) wil terug naar Familie

http://oi57.tinypic.com/k2l3q0.jpg

Enkele maanden na haar laatste dag op de set van VTM-reeks Familie, zegt Jacky Lafon spijt te hebben van haar vertrek. Ze mist haar collega's en droomt van een nieuwe verschijning van haar personage Rita op het kleine scherm.

Jacky biechtte aan het blad op dat ze nog elke dag denkt aan 'Familie'. "Ik zal nog af en toe verschijnen, maar bijlange niet meer zo vaak als vroeger. Nu ik vaker thuis zit, lijkt het vooruitzicht van in de file te staan niet zo erg meer. Toch is het door mijn gezondheidsproblemen onmogelijk om een vaste rol in een soap te vertolken."

Toch is Jacky nog niet met pensioen. "Ik heb ongeveer 25 shows in Blankenberge op de planning staan deze zomer." De makers van de soap zeggen dat Rita dit seizoen geen comeback meer zal maken. Een gastrol voor volgend seizoen is wel een mogelijkheid, maar VTM sluit een vaste rol in de reeks uit.

27-05-2015 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op school was hij een ettertje maar nu laat hij jury in shock achter

Op school was hij een ettertje maar nu laat hij jury in shock achter

http://oi58.tinypic.com/34fl0sy.jpg

Nu studeert hij in Essex maar vroeger was Junior een ettertje op school dat zich vaak misdroeg. Dankzij zijn passie, dansen,is hij terug op het rechte pad gekomen. Wat deze 17-jarige kerel aan de jury van Britain's Got Talent laat zien, slaat werkelijk alles.

Junior brengt een gedurfde mix van circusacrobatie, yoga en het betere kronkelwerk. Niet te geloven hoe soepel zijn gewrichten blijken te zijn. Dat hij als een slang weet te bewegen zonder zijn botten te breken, is verbazingwekkend.

De jury en het publiek verkeren eerst in shock na het zien van zo veel souplesse maar belonen de jongeman met een staande ovatie. Het levert Junior een ticket op voor de halve finale.

27-05-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively ontwerpt nu ook zelf kleren

Blake Lively ontwerpt nu ook zelf kleren

http://oi59.tinypic.com/nzkv0g.jpg

Dat actrice Blake Lively van mode houdt is algemeen geweten. Zo droeg ze onlangs nog 15 verschillende outfits op twee dagen tijdens de promotietour van haar laatste film 'The Age of Adeline.' Op Instagram laat ze nu weten dat ze ook zelf aan het ontwerpen geslagen is.

In samenwerking met Amour Vert kroop ze achter de ontwerptafel en creëerde ze een lijn jurken voor haar eigen website Preserve. Op Instagram toonde de Gossip Girl-actrice haar eerste ontwerp. Een lichtroze A-jurk is het resultaat en de ontwerpen blijken ook nog eens eco-friendly te zijn. Hallelujah.

27-05-2015 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny de Mol verbreekt verloving

Johnny de Mol verbreekt verloving

http://oi60.tinypic.com/2ylwzcz.jpg

De Nederlandse presentator Johnny de Mol is verdrietig na zijn relatiebreuk met Shima Kaes, maar beseft dat het beter is zo. De twee gaven gisteren een verklaring af dat 'te grote verschillen over hun gedachten en toekomst' de reden is van het verbreken van de verloving. Daar wilde radiopresentator Giel Beelen meer van weten. Hij belde Johnny op en kreeg een teneergeslagen man aan de lijn.

Het is volgens de presentator, ooit de vriend van Josje Huisman (K3), een "lang verhaal". "Ik ben onderweg naar Superkids (programma op zender RTL, nvdr) en wil me daar even op focussen", zucht Johnny op de radio. "Wat we nu hebben afgegeven, daar houden we het bij. Maar leuk is anders."

"Het is nog zo vers, het is te pijnlijk om daar wat over te zeggen. Het is niet in één keer definitief, daar zijn we nu wel achter. Het is heel spijtig, maar wel beter voor allebei." Als Giel doorvraagt, blijft Johnny kordaat. "Het is gewoon heel verdrietig dat het niet heeft gewerkt. En that's it in deze."

Johnny en Shima waren sinds Koningsdag (27 april) verloofd. De twee verschenen in juni 2014 voor het eerst als koppel in de openbaarheid tijdens het Televizier Ring-gala. In oktober vertelde een straalverliefde Johnny dat de liefdesvonk was veranderd "in een enorme brandhaard". "Laten we zeggen dat het héél goed zit", zei hij toen.

27-05-2015 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ben Affleck en Jennifer Garner gaan scheiden"

"Ben Affleck en Jennifer Garner gaan scheiden"

http://oi58.tinypic.com/30hym9k.jpg

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn bijna tien jaar getrouwd, maar volgens RadarOnline gaan ze dit jubileum niet vieren. Integendeel: de twee zouden op het punt staan om hun scheiding bekend te maken.

Verschillende bronnen hebben de website verteld dat het niet goed gaat tussen de acteur en de actrice. "Ben heeft Jennifer dan ook gezegd dat hij hun scheiding voor 29 juni, hun trouwdag, bekend wil maken", aldus een insider.

Er gaan al een heel tijdje geruchten dat Ben en Jennifer denken aan een scheiding. De twee zijn volgens RadarOnline al een heel tijdje niet samen gezien. In april spotte de website Ben nog wel, hij had toen geen trouwring om.

Ben en Jennifer hebben samen drie kinderen: Violet (9), Seraphina (6) en Sam (3).

27-05-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Annelien Coorevits ontwerpt eerste accessoirelijn

Hoogzwangere Annelien Coorevits ontwerpt eerste accessoirelijn

http://oi61.tinypic.com/124a49k.jpg

Het zijn drukke tijden voor Annelien Coorevits. De VIJF-presentatrice staat zowaar op het punt om te bevallen, maar ze vond toch nog de tijd om een eerste accessoirelijn te ontwerpen: 'Miracles by Annelien Coorevits'.

Miracles by Annelien Coorevits is een samenwerking tussen de VIJF-presentatrice en Wim en Hilde de Valck, broer en zus die jarenlange ervaring hebben in de interieurwereld. In de collectie zitten zowel juwelen als juwelendoosjes, sjaals en geurkaarsen die stuk voor stuk betaalbaar zijn, maar er wel luxueus uitzien. Wij zijn vooral fan van de Cartier-geïnspireerde armbandjes.

"Ik wou in de eerste plaats degelijke, unieke juwelen en accessoires brengen voor alle leeftijden. Ik vind het ook belangrijk dat een fantasiejuweel betaalbaar blijft. Het is en blijft een accessoire dat je aan je outfit toevoegt. Ik doe al jaren styling voor magazines en ik miste de juiste mix van mooi, betaalbaar en kwalitatief," vertelt Annelien.

De juwelencollectie alleen al telt 290 stuks, genoeg keuze dus. De sjaals zijn allemaal gemaakt van wol en kasmier en sommigen zijn (helaas) afgewerkt met konijnenbont. De juwelenkistjes en toilettasjes zijn met de hand geborduurd in India, waar ook de sjaals vandaan komen. De geurkaarsen en staafjes komen uit Grasse, dé parfumstreek bij uitstek.
De collectie zal vanaf midden juli in een groot aantal winkels liggen en ook online verkrijgbaar zijn.

27-05-2015 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloe Kardashian onder vuur om nikab selfie

Khloe Kardashian onder vuur om nikab selfie

http://oi58.tinypic.com/zkmvc2.jpg

Khloe Kardashian, zuster van, krijgt momenteel heel wat kritiek te verwerken om een foto die ze op Instagram postte waarop ze een nikab draagt.

De realityster is momenteel op reis in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) en vond het wel gepast om daar een nikab te dragen. De autoriteiten willen echter niet dat het kledingstuk geassocieerd wordt met extremisme en dus is het dragen ervan niet verplicht in hun land. Dat Khloe dus toch een selfie postte op Instagram met een nikab aan, valt niet bij iedereen in goede aarde.

27-05-2015 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-05-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze is zo verlegen en nerveus dat praten amper lukt maar dan begint ze te zingen...

Ze is zo verlegen en nerveus dat praten amper lukt maar dan begint ze te zingen...

http://oi58.tinypic.com/rh8l1g.jpg

Trillend komt Emma Jones het podium op. De 23-jarige deelneemster aan Britain's Got talent is zo ontzettend verlegen en zenuwachtig dat ze nauwelijks een woord kan uitbrengen. Maar dan begint ze te zingen en wordt iedereen omvergeblazen door haar prachtige stem.

Emma heeft geen zelfvertrouwen en denkt dat ze niet goed genoeg is. Na jaren aarzelen heeft ze zich dan toch ingeschreven voor de talentenjacht.

Wat ze vervolgens op het podium presteert, had niemand zien aankomen. Haar fenomenale versie van 'Ave Maria' krijgt iedereen op de banken. Het zet Simon Cowell er zelfs toe aan om te zeggen: "I love you!".

26-05-2015 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Pop-uprestaurant: "Sergio verdraagt niemand anders in zijn plaats"

Mijn Pop-uprestaurant: "Sergio verdraagt niemand anders in zijn plaats"

http://oi62.tinypic.com/2ln8jn.jpg

Sergio Herman heeft het druk. Té druk, zo blijkt uit de documentaire 'Fucking Perfect'. Hij vindt dat hij te weinig tijd heeft voor zijn gezin en zijn dementerende vader. Waarom is hij dan nog te zien in 'Mijn Pop-uprestaurant'? "Hij zou het niet verdragen dat iemand anders in zijn plaats komt", klinkt het bij kenners in Dag Allemaal.

Dat zijn echtgenote Ellemieke bezorgd is om Sergio, bleek uit de docu over de driesterrenchef. Ze vroeg zich af hoelang hij het moordende tempo nog volhoudt, zelfs met de voedingssuplementen die hij slikt. Zijn topzaken Pure C en The Jane laat hij door zijn chefs runnen, maar zelf springt hij bijna iedere dag binnen. En daarnaast is hij al enkele weken opnieuw aanwezig in 'Mijn Pop-uprestaurant', waar hij er volgens de zusjes Mieke en Lieve erg vermoeid uitziet. "Tja, die mens is met zoveel bezig... Na dit avontuur begrijpen wij hoe vermoeiend dit leven is", klinkt het daar.

Waarom neemt Sergio dan nog deel aan het programma? "Hij verdient er ongetwijfeld een aardige cent mee", aldus Yves Desmet, ex-jurylid van 'Mijn Restaurant'. "En dan is er ook nog de naamsbekendheid. Een ijdele mens als Sergio is daar niet ongevoelig voor hoor. En daarnaast kan hij er opnieuw zijn kookpassie in kwijt."

"Het lijkt mij een kwestie van het niet te kunnen laten", meent Jeremy Meirte, die vorig jaar deelnam aan het programma. "Hij zou het moeilijk kunnen verdragen om een ander op 'zijn' plaats te zien, denk ik. En Sergio doet het ook met hart en ziel. Als Sergio langskomt in een pop-up, is het niet om effe snel z'n ding te doen en er weer vandoor te gaan."

26-05-2015 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna stuwt verkoopcijfers magazines de hoogte in

Rihanna stuwt verkoopcijfers magazines de hoogte in

http://oi60.tinypic.com/2nusyti.jpg

We kopen met zijn allen steeds minder en minder magazines, dat blijkt uit de nog steeds dalende verkoopcijfers van tijdschriften overal ter wereld. Maar er is een oplossing op komst, in de vorm van popster Rihanna. Want verschillende bladen geven aan dat hun oplagecijfers opmerkelijk stijgen met de zangeres op de cover.

Het waren modetijdschriften WWD en Fortune die voor het eerst aangaven dat hun bladen veel meer over de toonbank gingen, als Rihanna op de cover prijkte. Dat in vergelijking met toen die andere bekende popster Taylor Swift de cover sierde bijvoorbeeld. Beide tijdschriften stuurden er een tweet de wereld over in, die Rihanna zelf retweette.

Modebijbel Vogue ondervond eveneens stijgende verkoopcijfers toen Rihanna in maart op hun cover stond.  Bij Harper's Bazaar zorgde de zangeres zelfs voor een groei in de verkoopcijfers van 0,8 procent, opmerkelijk in tijden waarin de verkoopcijfers van de bladen steeds meer dalen.

26-05-2015 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zie jij het verschil tussen Demi Moore en haar dochter?

Zie jij het verschil tussen Demi Moore en haar dochter?

http://oi62.tinypic.com/35ba42c.jpg

Het duo Moore en Willis poseren op Instagram in dezelfde outfit naast elkaar, waardoor het erg moeilijk wordt om moeder en dochter uit elkaar te houden.

Demi Moore is met haar 52 jaar exact dubbel zo oud als Rumer Willis. In hun blauwe jumpsuits en zwarte bril lijken het echter net zusjes. En de 26-jarige Rumer voelt zich daar duidelijk goed bij. "Het moment waarop je beseft dat je in je moeder aan het veranderen bent #twinning #imnotmad," zei ze op Instagram.

Rumer heeft het de laatste weken erg druk gehad om haar beste moves op de dansvloer te tonen in de Amerikaanse versie van 'Sterren op de dansvloer'.

In een recent interview gaf de bekende dochter van Bruce Willis toe dat ze zichzelf vroeger vergelijk met haar moeder Demi. Vaak vroeg ze  zich vaak af of ze wel slank genoeg was. "Opgroeien met een succesvolle actrice als moeder was intimiterend, ik voelde me erg onzeker over mijn lichaam. Ik besefte dat mijn moeder een kleinere broeksmaat dan ikzelf had. Leeftijdsgenoten vergeleken me met haar, waardoor ik plastische chirurgie ging overwegen."

Nu lijkt de 26-jarige Rumer zich wel goed in haar vel te voelen, dat bewijst ze met verschillende bikinifoto's op Instagram.

26-05-2015 om 18:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deleted scène uit 'Mean Girls' opgedoken

Deleted scène uit 'Mean Girls' opgedoken

http://oi58.tinypic.com/2ezn50i.jpg

Hoewel de highschoolkomedie Mean Girls ondertussen al meer dan tien jaar oud is, blijft het voor heel wat vrouwen (en waarschijnlijk ook mannen) een echte cult-klassieker. Vanwege de pittige oneliners, herkenbare dialogen en vooral vanwege het hoge fetch gehalte.

In deze deleted scene zien we Cady (gespeeld door Lindsay Lohan, toen ze nog geen drankorgel was) Regina (Rachel McAdams) tegenkomen in de toiletten tijdens het jaarlijkse schoolbal. Lohan verontschuldigt zich voor haar daden en Regina vertelt een anekdote uit haar kindertijd.

De scène werd in 2013 online geplaatst, maar werd al die tijd geblokkeerd, tot nu dan.

26-05-2015 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!