Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Sophie Ellis-Bextor laat buikje zien

Zwangere Sophie Ellis-Bextor laat buikje zien

http://oi58.tinypic.com/312bx2v.jpg

Sophie Ellis-Bextor is in verwachting van haar vierde kindje. Gisteravond heeft ze voor het eerst haar buikje laten zien tijdens een prijsuitreiking in Londen.

De 36-jarige zangeres, die haar zwangerschap vorige maand onthulde, was samen met haar moeder naar het event gekomen. Ze droeg een jurk waarin haar buikje goed te zien was. Sophie is uitgerekend voor het najaar.

Sophie Ellis-Bextor en haar man Richard Jones, gitarist van The Feeling, hebben al drie zoontjes: Sonny (11), Kit (6) en Ray (3).

04-06-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort kun je éindelijk een jurk van Victoria Beckham betalen

Binnenkort kun je éindelijk een jurk van Victoria Beckham betalen

http://oi60.tinypic.com/33392c7.jpg

Heel wat vrouwen dromen ervan om ooit eens een ontwerp van - ex-Spice Girl en nu gerenommeerd modeontwerpster - Victoria Beckham in hun bezit te hebben. Helaas zijn de creaties van Posh allesbehalve betaalbaar. Maar daar komt nu (eindelijk) verandering in!

Victoria Beckham, wiens creaties altijd voor de minimumprijs van € 1000 over de toonbank gaan, denkt er blijkbaar sterk over na om met een écht betaalbare lijn te komen. Eerder lanceerde ze al de ietwat goedkopere Victoria by Victoria Beckham lijn, maar die is eigenlijk nog steeds peperduur.

Gisterenavond was ze te gast in een talkshow met mode-icoon Fern Mallis in New York en daar zei ze het volgende: "Ik wil er echt voor zorgen dat vrouwen zich goed en zelfzeker voelen, ook als ze geen designer prijzen kunnen of willen betalen." Daarnaast vertelde ze ook nog dat ze sowieso gaat uitbreiden met mannenkleding, schoenen en zelfs kinderkledij.

04-06-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw brieven van prins Charles aan regering openbaar gemaakt

Opnieuw brieven van prins Charles aan regering openbaar gemaakt

http://oi58.tinypic.com/96doar.jpg

Opnieuw zijn brieven van Prins Charles (66) aan de Britse regering openbaar gemaakt. In de zes brieven betoogde hij zijn mening over politieke thema's, van het klimaat tot het eten in ziekenhuizen. In de mededelingen, die de prins tussen 2007 en 2009 aan verschillende ministers schreef, ging hij ook in op kwesties zoals het behoud van historische gebouwen en betaalbare woningen. Volgens critici schond de prins het neutraliteitsprincipe van een toekomstige monarch.

De regering maakte midden mei al tien brieven uit 2004 en 2005 openbaar, die de prins naar leden van de regering stuurde.

Zijn kabinet verdedigde vandaag de correspondentie, die de bezorgdheid en interesse van de prins voor zijn land en de wereld zou tonen. "In alle gevallen haalt de prins van Wales kwesties van algemeen belang aan en probeert hij praktische manieren te zoeken om de problemen op te lossen."

De Britse krant The Guardian heeft bijna een decennium gestreden voor de publicatie van de brieven. Die rechtsstrijd kostte honderdduizenden pond.

04-06-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DDT is terug... in het kostuum van Boma

DDT is terug... in het kostuum van Boma

http://oi57.tinypic.com/atm1b9.jpg

"Dag Carmen, dag Doortje, goeiemiddag." Met die woorden stapte DDT gisteren ongegeneerd binnen in de villa van Balthasar Boma. Het is de start van een hilarische scène uit de tweede Kampioenenfilm die meteen ook de terugkeer van Jacques Vermeire (64) betekent. "Het is precies of ik nooit ben weggeweest."

Drukte van jewelste in de voormalige notariswoonst in Overmere, waar de filmcrew van 'F.C. De Kampioenen 2' is neergestreken.  Op de statige oprit staat Marijn Devalck tussen technici en reusachtige spots last minute nog wat teksten te repeteren. Schmink en kledij hebben van Ann Tuts weer het perfecte seutje Doortje gemaakt en met een kleurrijke stoffer in de hand is Loes Van den Heuvel de Carmen zoals heel Vlaanderen haar al een eeuwigheid graag ziet. Zij ontvangen Jacques Vermeire, voor de gelegenheid niet in die typische blauwe overall, maar in een perfect superkitscherig Boma-outfit, warm en gul.

"Het is precies of ik nooit ben weggeweest bij de Kampioenen", opent Vermeire meteen. "Ik heb na mijn afscheid wel even mogen meespelen in de feestreeks van de Kampioenen, maar dat was eigenlijk even van het aperitief proeven en dan naar huis moeten. Nu is het een comeback in volle glorie, vind ik."

04-06-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de Matthias Schoenaerts van Nederland: Michiel Huisman

Maak kennis met de Matthias Schoenaerts van Nederland: Michiel Huisman

http://oi57.tinypic.com/zyc003.jpg

U kent hem misschien nog niet, maar in zijn geboorteland Nederland is hij groter dan groot en hij verovert nu ook de rest van de wereld. Hoog tijd dus voor een portretje van Michiel Huisman, de Hollander die momenteel naast Blake Lively in de film The Age of Adaline te bewonderen is, in Game of Thrones speelt en ook nog eens razend knap is.

Michiel Huisman zag vierendertig jaar geleden het levenslicht in Amstelveen, een gehucht nabij Amsterdam. Op zijn veertiende verscheen hij voor het eerst op tv, al droomde hij toen vooral van een carrière als zanger. Hij maakte deel uit van de band Fontane, waarmee hij zowaar een hitje scoorde met het nummer Slapeloos, tevens de soundtrack van de film Volle Maan, waarin de jonge Huisman de rol van Bobbie speelde.  

Doorheen de jaren scoorde hij steeds meer rolletjes in films en series als Zwartboek en Costa!, maar hij brak pas echt internationaal door toen hij in 2010 verscheen in de Amerikaanse HBO-serie Treme. Daarna volgde een (bij)rol in de bekende Canadese serie Orphan Black en vorig jaar nam hij dan de rol van Daario Naharis over in de HBO-hitserie Games of Thrones. Momenteel is Huisman ook naast actrice Blake Lively te zien in de film The Age of Adaline, en volgend jaar komt The Swimmer uit, met Michiel als een bekende Amerikaanse zwemmer.  

Tussendoor stond Huisman ook nog eens als eerste man op de cover van de Nederlandse ELLE en Vogue, was hij het gezicht van het Chanel No. 5 parfum en trouwde hij met actrice Tara Elders, waarmee hij ook een kind kreeg. De knapperd is dus jammer maar helaas al bezet dames.

04-06-2015 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dior strikt Johnny Depp voor nieuw mannenparfum

Dior strikt Johnny Depp voor nieuw mannenparfum

http://oi57.tinypic.com/23r4k8y.jpg

Modehuis Dior maakte zopas het nieuwe gezicht van haar parfums bekend, en de naam is niet min. Niemand minder dan Johnny Depp engageerde zich om de nieuwe mannengeur te promoten.

De toezegging van Depp mag best een verrassing genoemd worden; de excentrieke acteur, die immens succesvol is bij zowel mannen als vrouwen, verbond zichzelf nog nooit aan een mannengeur. Dior wist hem echter te overtuigen met de nieuwe geur, die ontworpen werd door François Demachy.

Volgens Dior past Depp perfect in het plaatje. "Johnny Depp staat bekend om zijn vele talenten", klinkt het in een persbericht. "Van 'Cry-Baby' en 'Edward Scissorhands' tot 'Pirates of the Caribbean', zijn carrière is het toonbeeld van de eclectische ziel van een echte artiest."

03-06-2015 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga uit 'The Sky is The Limit': "Het is een marginaal programma"

Olga uit 'The Sky is The Limit': "Het is een marginaal programma"

http://oi57.tinypic.com/k315vk.jpg

Olga Zelenko uit 'The Sky is The Limit' heeft met deze krasse uitspraak haar bruggen finaal verbrand bij de maker van het programma, Peter Boeckx.

In een interview liet de Oekraïense zich ontvallen dat ze 'The Sky is the Limit' "een marginaal programma" vindt. "Ondankbaar", zegt Boeckx.

"Zij en Harry waren niemand voor het begin van de reeks, ze hebben hun bekendheid aan het programma te danken", zegt Boeckx in Tv Familie. Hij meent dat het BV-dom Olga naar het hoofd is gestegen. "Plots BV worden, verandert een mens niet altijd op een positieve manier".

In het derde seizoen van het populaire programma zullen Harry en Olga niet meer te zien zijn. "Ik was al niet van plan ze terug op te voeren, maar nu is de deur helemaal dicht", zegt Boeckx.

Ook andere figuren uit de realityreeks pikken Olga's uitspraak niet. "Laag en dom is het, ze heeft alles aan het programma te danken", zegt Danielle Huybrechts.

03-06-2015 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Last van hormonen? Kim Kardashian raast op Twitter

Last van hormonen? Kim Kardashian raast op Twitter

http://oi59.tinypic.com/a3pled.jpg

Kim Kardashian is tijdens haar zwangerschap duidelijk licht ontvlambaar, wat deels verklaard kan worden door het feit dat ze kampt vreselijke ochtendmisselijkheid. De realityster is namelijk razend geworden op Twitter door de leugens die over haar zwangerschap circuleren. Ze ging zelfs zo te keer dat Twitter haar heeft gecontacteerd om te controleren dat haar account niet gehackt was.

Kim deelde met haar 32,3 miljoen volgers: "Ik ga een live videostreaming houden op mijn nieuwe website. Zo kan ik elke keer dat iemand slecht over me praat mensen op hun plaats zetten." Het is niet duidelijk welke leugen deze scheldtirade van Kim heeft veroorzaakt.

Later reageerde ze wel op het gerucht dat de mama van North een draagmoeder zou hebben ingeschakelijkd en haar zwangerschap gaat faken met een valse buik. "Dit is het soort roddels die ik in de kiem zal smoren. Als er een draagmoeder zou zijn, dan zou ik dat zeggen." Toen een andere fan vroeg waarom ze negatieve mensen de voldoening zou geven van te antwoorden, zei ze: "Ik bedoel gewoon geruchten of leugens. Mensen verzinnen zoveel, zelfs personen die ik goed ken en vertrouw."

De woedeuitbarsting van Kim was zo ongewoon, dat ze later onthulde dat Twitter haar had gecontacteerd of zij echt die scherpe tweets had geschreven. Twee uur later liet ze opnieuw wat stoom op social media af. "De media zijn dom. Nu zeggen ze dat ik een tirade heb afgestoken. Ik verveelde me wat in mijn kleedkamer. Als ik echt razend was, dan zal je het wel geweten hebben. Dit was geen tirade."  

Maandag had de vrouw van Kanye West al onthuld dat ze erg veel last had van ochtendmisselijkheid. "Ik raakte nauwelijks mijn bed uit. Maar ik ben zo dankbaar dat ik opnieuw zwanger ben geraakt, ik dacht dat het nooit meer zou gebeuren. Daarom maakt het me niet uit hoe ziek ik ben."

03-06-2015 om 22:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans maken zich zorgen om Miley Cyrus door deze foto

Fans maken zich zorgen om Miley Cyrus door deze foto

http://oi61.tinypic.com/6fp7cy.jpg

Maandag zette Miley Cyrus een provocerende foto van zichzelf online. Op zich is dat niet meteen schokkend nieuws, aangezien ze dat haast wekelijks doet. Maar fans maken zich zorgen om haar ultraslanke lijn, wat erg opviel in haar bikini.

De zangeres werd op Instagram het nieuwste slachtoffer van 'skinny shaming'; ze kreeg de volle laag vanwege haar slanke lijn in haar roze niemendalletje. Ze werd beschuldigd van anorexia en er werd naar haar uitgehaald wegens haar uitstekende ribben. "Je bent veel afgevallen, ik wil de oude Miley terug", aldus een fan over haar graatmagere taille en benen.

03-06-2015 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Put your hands up! Willem-Alexander en Máxima kruipen achter draaitafel in Chicago

Put your hands up! Willem-Alexander en Máxima kruipen achter draaitafel in Chicago

http://oi60.tinypic.com/30ti4p2.jpg

De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich gisterenavond in Chicago van hun coolste kant laten zien. Het koningspaar verraste de house- en danceliefhebbers van de 'Windy City' door swingend op het podium te verschijnen tijdens een dreunend miniconcert na afloop van een masterclass elektronische dansmuziek. Koning, koningin, hofhouding en een deel van de handelsmissie onder aanvoering van minister Edith Schippers (Volksgezondheid) lieten zich in het Jay Pritzker Pavillion niet onbetuigd en de honderden dansende Amerikanen juichten het toe.

Een koning die deelneemt aan een dance-evenement? Dat was even wennen voor een publiek dat bij royalty alleen de stoffige Britse koninklijke familie voor ogen heeft. Wie Willem-Alexander en Máxima waren wist bijna niemand, maar dat organisator Jan Maarten Havertong van 'School of House' een heuse 'king and queen' aankondigde, werd met instemming begroet. DJ Willem-Alexander gaf vervolgens een draai aan de knoppen en de openluchttempel trilde op zijn grondvesten. Het was, zo grapte de koning eerder, echte 'house of Orange'.

Chicago geldt als geboorteplaats van de housemuziek, die ook in Nederland een hoge vlucht heeft genomen en een exportproduct is geworden. Havertong, beter bekend als dj Jama, richtte een vakschool op voor de dance industrie. "Dance brengt mensen bij elkaar, dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken", aldus Havertong kort voor komst van het koningspaar. Op dat moment was de les al voorbij en stond het hartje van Chicago te dansen op muziek van onder andere de Nederlandse dj's Roog en Chuckie.

Het was ook voor burgemeester Rahm Immanuel een opmerkelijke afsluiting van het eerste deel van het Nederlandse koninklijk bezoek aan zijn stad. Woensdag, de laatste dag van het officieel bezoek aan de Verenigde Staten, staat in het teken van betere gezondheidszorg en gezondere voeding. Ook krijgt Immanuel in aanwezigheid van het paar 60.000 bloembollen aangeboden.

03-06-2015 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgeschreven op je 40ste? Angelina Jolie bewijst tegendeel

Afgeschreven op je 40ste? Angelina Jolie bewijst tegendeel

http://oi60.tinypic.com/5ac6a.jpg

Superster Angelina Jolie blaast morgen 40 kaarsjes uit. Een mijlpaal voor iedere vrouw. Maar een van de mooiste en meest invloedrijke actrices van Hollywood zegt geen moeite te hebben met ouder worden.

Wat koop je als liefhebbende echtgenoot voor de vrouw die alles al heeft? Brad Pitt zal zich even op zijn hoofd hebben gekrabd. Want de 40ste verjaardag van je vrouw vraagt om een bijzonder cadeau. Inmiddels is hij er uit, weten ze in Hollywood. Het is een watervliegtuig geworden. Met bijbehorende vlieglessen. Al zal moeder Angelina het zingen van het Happy Birthday bij het verjaardagsontbijt door haar zes kinderen Maddox (13), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9) en tweeling Vivienne en Knox (6) zeker zo belangrijk vinden.

Zelf heeft ze geen moeite met ouder worden, zei de ster eerder in een interview. Ze relativeert het omdat haar moeder, de Franse actrice Marcheline Bertrand, al op 56-jarige leeftijd overleed aan eierstokkanker. Jolie had ook een verhoogde kans op die ziekte en liet daarom preventief haar borsten en eierstokken verwijderen. Door openhartig over de ingrepen te vertellen, werd Jolie een rolmodel voor velen.

"Ik vond mijn moeder altijd heel mooi. Nu ik ouder word, lijk ik steeds meer op haar,'' aldus Jolie. "Wanneer je ouder wordt, zie je meer karakter in je gezicht. Als ik naar mezelf kijk, zie ik iemand die vrede heeft met zichzelf.''

Hoewel ze nog altijd een veelgevraagd actrice is, staat ze inmiddels zelf liever achter de camera. Ze regisseert een film met haar man in de hoofdrol. Daarnaast verbreedt ze haar horizon als speciaal gezant van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR. Mocht ze willen terugkeren op het witte doek, dan zal Hollywood haar met open armen ontvangen. De tijd dat vrouwen op hun 40ste werden afgeschreven, is immers ook verleden tijd. Jolie kan zich optrekken aan gevierde sterren als Helen Mirren, Cher en Monica Bellucci.

03-06-2015 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Statham: "Ik zou een goede James Bond zijn"

Jason Statham: "Ik zou een goede James Bond zijn"

http://oi59.tinypic.com/20zcw82.jpg

Nu duidelijk wordt dat Daniel Craigs dagen als James Bond geteld zijn, rolt alvast één iemand de spierballen. Jason Statham (47) trekt vandaag naar de bioscopen met 'Spy' en is daarin te zien als, jawel, Brits geheim agent. "Natuurlijk wil ik graag de nieuwe Bond worden. Voor een Brits acteur is dat het allerhoogste."

Uiteraard valt er wat te zeggen voor jongens als Christian Bale, Michael Fassbender of Guy Pearce, maar de leukste Bond huist al 47 jaar in Jason Statham. Dat mag ik meteen ondervinden bij onze ontmoeting. Statham oogt vervaarlijk, maar al snel blijkt: ruwe bolster, zachte Brit. Bovendien gezegend met tonnen charisma, de typerende eilandhumor en een sportlichaam dat hem ooit de 12de plek opleverde tijdens het WK schoonspringen. Begenadigd in tal van vechtsporten ook. En die lijkt de ster uit onder meer 'The Mechanic' zelf te willen aanwenden om de rol van zijn leven te veroveren. "Als ik de rol van James Bond wil, zal ik eerst Daniels been moeten breken", grijnst hij wanneer het thema op tafel komt. "En ik denk dat hij dat niet zal appreciëren. (lacht) Maar of ik hém zou kunnen spelen? Zeer zeker! En of ik het zou willen? Zonder twijfel."

Al heeft de held van het moment wel een andere 007 in gedachten. "Ik zou een goede James Bond kunnen neerzetten, maar die zou verschillend zijn van Daniels interpretatie. Bovendien blijft het eeuwig opboksen tegen Sean Connery. De Bond waar de mannen naar opkeken en waar de vrouwen voor vielen. De coolste Bond ooit. En de beste Brit die ooit in die huid kroop. Want laat ons eerlijk zijn. In Groot-Brittannië is de rol van Bond het grootste succes dat je als acteur te beurt kan vallen."

03-06-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Cordon' krijgt vervolg

'Cordon' krijgt vervolg

http://oi60.tinypic.com/42cu0.jpg

Er komt een tweede seizoen met tien afleveringen van de fictiereeks Cordon, de dramaserie van VTM en Eyeworks over de uitbraak van een besmettelijk en dodelijk virus in Antwerpen. Het Mediafonds heeft gedeeltelijke steun toegekend voor de productie van een tweede reeks. Dat heeft Medialaan vandaag bekendgemaakt.

"VTM en Eyeworks geloven in deze reeks en in het internationale potentieel ervan", zegt Ricus Jansegers, programmadirecteur VTM. "De steun van het Mediafonds is van cruciaal belang om de reeks mogelijk te maken."

Cordon haalde in het voorjaar van 2014 gemiddeld 855.000 kijkers. Onlangs raakte bekend dat er een Amerikaanse remake komt. Eerder werd de Vlaamse versie al aangekocht en uitgezonden door BBC 4. Inmiddels is Cordon ook aangekocht in Australië, Nederland en Denemarken.

De opnames voor de tweede reeks gaan eind juli van start. Eshref Reybrouck voert de regie, het scenario is van Carl Joos. Enkele figuren uit de originele cast die terugkeren zijn: Wouter Hendrickx (inspecteur Jokke), Mieke De Groote (regeringsambtenaar Sabine Lommers), Tom Dewispelaere (commissaris Lex Faes) en Liesa Van der Aa (Jana). De reeks wordt geproduceerd door Gunter Schmid en Peter Bouckaert voor Eyeworks Film & TV Drama.

03-06-2015 om 22:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pharrell Williams redt Kim Kardashian van brandende jurk

Pharrell Williams redt Kim Kardashian van brandende jurk

http://oi62.tinypic.com/j90i04.jpg

De jurk van Kim Kardashian vatte gisterenavond vlam tijdens een etentje na de CFDA-awardshow in New York. Gelukkig waren zanger Pharrell Williams en zijn vrouw Helen in de buurt om haar te redden.

"Pharrell en Helen, bedankt dat jullie gisteren mijn leven hebben gered!", schrijft de zwangere realityster vandaag bij een foto van zichzelf, haar man Kanye, Pharrell en Helen op Instagram. "Bij het eten vlogen de veren van mijn jurk in brand door een kaars en zij sprongen direct op om het vuur uit te krijgen!"

Kardashian (34) en West (37) maakten eerder deze week bekend dat ze hun tweede kindje verwachten. Het stel heeft al een dochtertje van bijna twee jaar oud dat North heet.

02-06-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cathérine Moerkerke kruipt in de huid van legerpiloot

Cathérine Moerkerke kruipt in de huid van legerpiloot

http://oi58.tinypic.com/t0gf4k.jpg

Met de reportage 'Sterke vrouwen op eenzame hoogte' gaat het VTM-magazine 'Telefacts' met een knaller op vakantie. Gastvrouw Cathérine Moerkerke (38) gaat na hoe zwaar het is om als vrouw piloot te zijn in het Belgisch Leger. Cathérine keert volgende week al terug met 'Telefacts Zomer', waar ze de beste buitenlandse reportages aan elkaar praat.

Voor het VTM-magazine 'Telefacts' zat ze eerder al in het klooster, maakte ze een dieetsite, ontmoette ze de excentrieke Ryanairbaas O'Leary, stapte ze tussen de ruïnes van de Spaanse immomaffia en onderzocht ze waarom we seks hebben. Vanavond mag de 38-jarige Moerkerke een ultieme 'jongensdroom' in vervulling laten gaan en is ze één dag piloot zijn bij het Belgisch Leger.

"Een ronduit unieke ervaring", vertelt Moerkerke. "Ik heb mee mogen vliegen met een Alpha Jet, het trainingstoestel voor toekomstige F16-piloten. Dat doe je niet zomaar. Zonder volledige medische check-up en een 'go' mag je het vergeten. De vlucht zelf was, zeg maar, stresserend. Zeker omdat je volledig in het onbekende stapt. Ik wist wel dat ik behoorlijk wat G-krachten zou ondergaan tijdens de vlucht en dat ik ziek zou kunnen worden. Wat ook effectief gebeurd is. Niet voor niets had ik twee zakjes meegenomen. Maar zo'n kans krijg je maar één keer, dus ben ik er volledig voor gegaan. Ook al omdat het perfect paste in mijn reportage. Ik wilde, al was het maar minimaal, zelf ondervinden wat die vrouwen ondergaan in zo'n vliegtuig."

02-06-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neefje Spaanse koning gaat zwaar uit de bocht in pretpark

Neefje Spaanse koning gaat zwaar uit de bocht in pretpark

http://oi60.tinypic.com/2qbvf9f.jpg

De zestienjarige Don Felipe Froilán, de vierde in lijn voor de troonopvolging in Spanje, voelt zich door zijn koninklijke afkomst verheven boven het plebs. Dat liet het neefje van de Spaanse koning Felipe duidelijk merken in een pretpark in Madrid. Hij schold er een personeelslid op racistische wijze uit.

De arrogante tiener wou een hele rij voorsteken bij een attractie maar het personeel zei dat hij mee moest aanschuiven zoals de rest. Dat was niet naar de zin van Don Froilán die in woede uitbarstte. Hij zwierde een leraar naar het hoofd dat hij de vierde in lijn voor de troonopvolging is. En hij haalde uit naar de werknemers van het pretpark. "Hou je wafel, jij verdomde chino", brieste hij. 'Chino' is in Spanje een scheldnaam voor iemand van Chinese afkomst.

Daarop werd de jongen - voluit: Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar y Borbón - het pretpark uitgegooid. Het is niet de eerste keer dat hij de pers haalt met zijn bedenkelijke gedrag. Vorig jaar werd hij van school gesmeten nadat hij tweemaal niet slaagde voor zijn examens. En in 2012 schoot hij zichzelf in de voet tijdens de jacht. Hij was toen nog geen 14, de wettelijke minimumleeftijd in Spanje om wapens te mogen hanteren. Froilán is de zoon van Elena, hertogin van Lugo en de zus van koning Felipe.

02-06-2015 om 19:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat er echt gebeurde in de hotelkamer van Matthias 'Lowie' Vergels

Wat er echt gebeurde in de hotelkamer van Matthias 'Lowie' Vergels

http://oi58.tinypic.com/316au5d.jpg

De jaarlijkse Thuis-dag in Leuven was vorige week een groot succes, met 6.000 fans en wachtrijen van vier uur. Opvallende afwezige was echter Matthias Vergels, alias 'Lowieke', die 's ochtends vroeg op geheimzinnige wijze in het ziekenhuis belandde na een nachtje stappen. Dag Allemaal ging na wat er echt gebeurde.

De VRT en de cast en crew van Thuis doen heel geheimzinnig rond het voorval. Enkele fans kwamen Matthias 's ochtends rond vier uur nog tegen in een centrum in het café, samen met onder meer Geert Hunaerts, Bill Barberis en Bart Van Avermaet. Ze waren in vrolijke toestand.

Enkele uren later was er echter geen Matthias te zien op de Thuis-dag. Het gerucht deed de ronde dat de acteur onwel was geworden, en dat de brandweer eraan te pas moest komen om hem uit zijn hotelkamer te halen. "Een ongeluk", klinkt het bij producer Wim Janssen. "Hij stond de dinsdag erop alweer op de set en heeft geen opnames gemist. Acteurs zijn ook maar mensen, hé. Hij vond het zelf ook heel jammer dat hij er niet bij kon zijn.

Volgens hotelmanager Kristof Lemmens was Matthias gewoon ongelukkig gevallen in de douche. "De VRT-mensen hebben hem dan zo gevonden en de hulpdiensten verwittigd. Onze liften zijn niet groot genoeg om iemand op een brancard te vervoeren, dus is het bij ons standaardprocedure dat we dan de brandweer bellen. Of zijn drankverbruik er iets mee te maken had? Daar kan ik niets over zeggen. Ik weet alleen dat we erg tevreden waren over de Thuis-cast. Ze waren hier allemaal en er was alleen dit incident."

02-06-2015 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Perez (39): "Kinderen? Ooit wel, maar niet morgen"

Belle Perez (39): "Kinderen? Ooit wel, maar niet morgen"

http://oi59.tinypic.com/ddolnd.jpg

Het gaat goed met Belle Perez. De zangeres stapt volgend jaar in het huwelijksbootje met haar vriend Wouter van der Horst (32). "Ons huwelijk moet de dag van ons leven worden", schrijft Story. En Belle heeft ook nog een kinderwens. "Ooit wel, maar het zal niet voor morgen zijn."

Voor de zangeres is het haar tweede huwelijk. "Ik ben intussen ook ouder. Ik maak meer bewuste keuzes. Ik herinner me dat ik de dag voor mijn trouw nog moest optreden. Ik leef nu veel relaxter naar ons huwelijk toe. Nu zal de nadruk meer op de ceremonie liggen. Ik kijk er al naar uit om mijn geloftes aan Wout te zeggen. Waarom ik precies voor hem kies."

"Ik doe met hem dingen die ik van tevoren nooit heb gedaan. Wout is een echte levensgenieter. Flamboyant en avontuurlijk. Elke dag is anders met hem. Hij heeft een robuuste mannelijke kant, maar ook een heel zachte en warme kant. Hij begrijpt de waardes van het leven. We zijn nu zeven jaar samen, maar hij vraagt nog elke avond heel oprecht hoe mijn dag geweest is. Ja, ik geniet nog elke dag van hem."

Geen tijdslimiet
Voor Belle zijn kinderen ondanks haar leeftijd nog geen prioriteit. "Ik heb mezelf geen tijdslimiet gegeven. Op dit moment gaat het heel goed met Wout. We hebben niet het gevoel dat we iets missen, maar een kind zou wel welkom zijn. Ik wil me er niet op vastpinnen. Ooit gebeurt het wel, maar het zal niet voor morgen zijn."

Spijt van haar eerste huwelijk met Mario heeft Belle niet. "Op dat moment stond ik volledig achter mijn beslissing om te trouwen. Uiteindelijk liep het niet zoals ik wilde, maar je kunt de tijd niet terugdraaien. Ik was 21 toen ik met Mario trouwde. Nu ben ik heel gelukkig met Wout."

02-06-2015 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stel dat je maar één act van talentenjacht bekijkt, laat het dan deze zijn van 's werelds moedigste stotteraar

Stel dat je maar één act van talentenjacht bekijkt, laat het dan deze zijn van 's werelds moedigste stotteraar

http://oi62.tinypic.com/wr11d0.jpg

Auditie doen tijdens een talentenjacht vergt moed. Veel moed. Wat dan te denken van een man die stottert en een carrière najaagt als komiek? De Amerikaan Drew Lynch weet iedereen te ontroeren en krijgt een staande ovatie tijdens America's Got Talent. Een druk op de gouden knop stuurt de moedige jongeman meteen naar de liveshows.

Het leven is niet mild geweest voor de Drew Lynch (23). Vier jaar geleden kreeg de jongen een knuppel tegen het hoofd tijdens een potje softbal. De Amerikaan werd geraakt aan de keel en ging stotteren. Het weerhield hem er echter niet van om aan stand-upcomedy te doen. Nu doet hij auditie bij America's Got Talent en verovert meteen alle harten van het publiek.

Na een druk op de gouden buzzer door jurylid Howie Mandel wordt hij naar de liveshows gekatapulteerd. Drew huilt tranen van geluk, het publiek van ontroering.

Indien je één act van een talentenjacht bekijkt, laat het dan deze zijn en neem die zakdoek alvast bij de hand. Petje af, Drew!

02-06-2015 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje ondergaat gedaantewisseling voor musical 'Wickie'

Josje ondergaat gedaantewisseling voor musical 'Wickie'

http://oi58.tinypic.com/2q2ogti.jpg

Josje Huisman ondergaat een gedaantewisseling van formaat in Wickie, de musical. Josje speelt de rol van schlagerzangeres Elza Eenoog. Vooral het ooglapje van haar personage is even wennen voor de K3-zangeres. Vandaag gaf de voltallige cast van de Studio 100-productie in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam alvast een voorproefje.

Josje maakt in de musical haar opwachting als schlagerzangeres en het liefje van piraat Vreselijke Sven. Sven wil in het vikingenverhaal de jonge Wickie ontvoeren en de diamanten van Flaken als losgeld eisen. ''Svenneke gaat ervoor zorgen dat ik de rijkste piratenvrouw ter wereld word'', vertelt Josje. ''Ze is zijn liefje, maar eigenlijk is ze vooral uit op geld."

Josjes gigantische getoupeerde pruik en flamboyante tenue met bijbehorend ooglapje vormen een groot contrast met haar K3-garderobe.''Vooral het ooglapje is wennen, mijn hele zicht is anders'', zegt de zangeres.

Stoer
Josje (29) is zoals velen opgegroeid met de tekenfilmserie van Wickie de Viking, waar Studio 100 een remake en twee speelfilms van maakte. ''Sommigen denken wellicht dat Wickie alleen voor jongens is, maar ik heb er ook van genoten. Wickie is ook voor meisjes heel stoer en slim."

Afscheid K3
Voordat Josje vanaf 6 augustus rondtrekt met de musical, is ze nog druk bezig met de voorbereidingen voor het tv-programma waarin K3 komend najaar op zoek gaat naar drie opvolgsters. ''Ik ga een volle zomer tegemoet. K3 gaat nog optreden op festivals in België en Nederland. Daar gaan we nog voor repeteren en dan komt de musical er nog bij.''

Het naderend afscheid is voor de K3-zangeressen moeilijk voor te stellen. ''We houden ons nu bezig met een mooie afsluiting en de nieuwe kandidaten. We hebben het er onderling regelmatig over hoe het afscheid zal zijn. We hebben er zin in de K3-tijd mooi af te sluiten.''

02-06-2015 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!