Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is hoeveel celebs betaald krijgen om een designerjurk te dragen

Dit is hoeveel celebs betaald krijgen om een designerjurk te dragen

http://oi57.tinypic.com/qn30x1.jpg

Het lijkt een droom die uitkomt: een prachtige designerjurk mogen dragen en daarmee over de rode loper flaneren. Probeer je nu ook nog eens in te beelden dat je daar ook effectief voor betaald wordt?!

Sommige outfits die de sterren droegen op awardshows zijn zo gedenkenswaardig dat ze voor altijd op ons netvlies staan gebrand. De kans is echter groot dat de designer in kwestie bakken geld heeft betaald om die jurk daar te krijgen.

Celebritiestyliste Jessica Pastor, die al jarenlang samenwerkt met actrice Emily Blunt, bekende onlangs dat een styliste tussen de 25.000 en de 45.000 euro kan verdienen door een beroemdheid een bepaalde jurk aan te trekken. Daar stopt het echter niet. De celebrity in kwestie krijgt daarbovenop nog eens een bedrag tussen de 90.000 en 225.000 euro om ook effectief in dat kleed over de rode loper te struinen.

De achterliggende verklaring? Merken zien dit als strategische marketing, en draaien er dus hun hand niet voor om heel wat geld uit te geven om hun jurk onder de ogen van de juiste doelgroep te krijgen.

06-06-2015 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Laatste Romeo' Gunther Levi gaat trouwen met Charlotte

'Laatste Romeo' Gunther Levi gaat trouwen met Charlotte

http://oi57.tinypic.com/117y7ax.jpg

De laatste Romeo is nu ook 'verkocht'. Tijdens een business-uitstap in Istanboel ging Gunther Levi donderdagavond op de knieën voor zijn vriendin Charlotte Nollet. "Yes I do", aldus de gelukkige Charlotte.

Ook de derde Romeo heeft binnenkort een trouwring om de vinger. Twee maanden nadat Gunther Levi, Charlotte en hun zoontje Otis (2,5) dochtertje Bo in het gezin mochten verwelkomen, heeft de Romeo tijdens een romantische avondwandeling in Istanboel zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Het stel verbleef in de Turkse stad voor promotie rond hun kledinglijn, maar die uitstap kreeg door de gebeurtenis een wel heel onverwachte wending.

Voor Levi is het overigens zijn eerste huwelijk. Voordien was de meest 'rock 'n roll'-Romeo al zeven jaar samen met actrice Sylvia Claes, die destijds ook zijn echtgenote Trudy speelde in 'Familie'. Samen kregen ze een zoon Tommie (11), maar tot een huwelijk kwam het nooit.

Bij de Romeo's was Gunther tot dusver de enige nog trouwbare man. Chris Van Tongelen vierde vorige week op zijn verjaardag zijn zesde huwelijksverjaardag. Sasha en Davy beloofden elkaar vijf jaar geleden al eeuwige trouw.

06-06-2015 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck draagt zijn trouwring weer

Ben Affleck draagt zijn trouwring weer

http://oi58.tinypic.com/14ikgat.jpg

Ben Affleck draagt zijn trouwring, ondanks aanhoudende geruchten over een huwelijkscrisis. RadarOnline heeft foto's van een uitstapje dat de Amerikaanse acteur gisteren met zijn oudste dochter Violet maakte in Santa Monica.

Ben Affleck draagt zijn trouwring, ondanks aanhoudende geruchten over een huwelijkscrisis. RadarOnline heeft foto's van een uitstapje dat de Amerikaanse acteur gisteren met zijn oudste dochter Violet maakte in Santa Monica.

05-06-2015 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transgenders volgen voorbeeld Jenner en maken eigen Vanity Fair-cover

Transgenders volgen voorbeeld Jenner en maken eigen Vanity Fair-cover

http://oi58.tinypic.com/sv2800.jpg

De Vanity Fair-cover van de tot vrouw omgebouwde Bruce Jenner leverde lovende reacties op. Andere transgenders schoten daarop in actie. Zij lanceerden het initiatief #MyVanityFairCover op sociale media, waarbij ze zelf pronken op een eigen cover. Want niet alleen bekende transgenders verdienen een plaats in de spotlights, vinden ze.

Inspirend. Een culturele mijlpaal. De cover van modetijdschrift Vanity Fair waarop Bruce Jenner, voormalig olympisch kampioen tienkamp, als vrouw verscheen, werd wereldwijd zeer positief ontvangen. Ook aan het front van de transgenders kreeg Jenner veel felicitaties voor haar moedige daad.

Kritiek
Toch klonk er bij sommigen ook kritiek, onder andere bij actrice Laverne Cox van de Amerikaanse serie 'Orange is the New Black'. Zij, zelf transgender, reageerde in een blogbericht als volgt: "Er zijn veel transgenders die door hun uiterlijk of hun financiële toestand er niet zo perfect kunnen uitzien als Caitlyn. Velen willen dat bovendien ook niet".

Ook blogger Crystal Frasier kon zich in die uitspraak vinden. Zij vond dat ook die transgenders een cover verdienden, omdat elk van hen uniek is. Daarom introduceerde ze de hashtag #MyVanityFairCover. Ze ontwierp een eigen Vanity Fair-cover met haar gezicht en naam op, en riep andere transgenders op om hetzelfde te doen. "Want niet alleen Caitlyn, maar wij allemaal moeten erkend en aanvaard worden door de rest van de wereld", zo schreef de jonge vrouw.

Al veel transgenders volgden ondertussen haar voorbeeld, wat prachtige resultaten en reacties opleverde op sociale media.

05-06-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian drinkt 6 liter water per dag

Khloé Kardashian drinkt 6 liter water per dag

http://oi58.tinypic.com/68zc4l.jpg

Khloé Kardashian drinkt 5 tot 6 liter water per dag. Bij een Instagramfoto van twee waterflessen schrijft ze: "Mijn watertip van de dag: ik probeer 5 tot 6 liter water te drinken (mijn voedingsdeskundige heeft dit gebaseerd op mijn lichaamsgewicht en hoeveel ik sport)."

Wel vindt ze dat water na een tijdje saai wordt, vandaar dat ze haar water wat opleukt met een fruitsmaakje door er stukjes fruit in te doen.

De Kardashiantelg ontving meteen al veel kritiek op haar flinke waterinname, maar Khloé bijt op Twitter van zich af. "Voor iedereen die commentaar heeft dat ik te veel water drink: ik heb deze instructies gekregen van mijn voedingsdeskundige. Ik moedig mensen niet aan zo veel te drinken, ik moedig ze aan om hun vochtgehalte op peil te houden."

Daaraan voegt ze toe: "Je zou verwachten dat ik aangevallen zou worden als ik zei 5 of 6 liter wodka per dag te drinken. Niet gedacht dat ik veroordeeld zou worden om water."

05-06-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney laat Amal zijn geboortedorp zien

George Clooney laat Amal zijn geboortedorp zien

http://oi60.tinypic.com/2d0vv4.jpg

George Clooney heeft zijn vrouw Amal afgelopen week meegenomen naar Augusta, een piepklein stadje in Kentucky waar de acteur vandaan komt. Het paar ging naar de familiereünie van de Clooneys, in het slaperige plaatsje dat nauwelijks meer dan duizend inwoners telt en waar niet vaak iets spannends gebeurt.

Dorpsbewoners met een Instagramaccount plaatsen dan ook gretig foto's van het beroemde stel op hun pagina. Zo is te zien dat de 54-jarige acteur en zijn 37-jarige echtgenote een taartje aten in de plaatselijke bakkerij. "Ze zijn een leuk stel", vertelt bakker Russell Dickson aan Us Weekly. "Zijn familie is al jaren klant, hij hing hier altijd rond bij de bakkerij."

Ook gingen George en Amal met de familie Clooney uit eten in het restaurant Caprioni's, waar ze "lang zal ze leven" zongen voor een verbouwereerde vrouw aan het tafeltje naast hen. En ze brachten nog een bezoek aan de lokale kroeg, de Augusta Pub.

05-06-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Ellie Goulding werkt samen met beautymerk M.A.C.

Zangeres Ellie Goulding werkt samen met beautymerk M.A.C.

http://oi57.tinypic.com/14iehro.jpg

De lijst van samenwerkingen met make-upmerk M.A.C. wordt steeds langer, nu ook de Britse zangeres Ellie Goulding een collectie voor het merk heeft ontworpen. Eerder gingen al onder andere Rihanna, Kelly Osbourne, Lorde en Azealia Banks haar voor.

Het Amerikaanse beautymerk Makeup Art Cosmetics (M.A.C) heeft de bekende Britse zangeres Ellie Goulding kunnen strikken voor een nieuwe samenwerkingscollectie. De zangeres ontwikkelde een limited edition collectie die zal bestaan uit een aantal lippenstiften, oogschaduws, en een bronzer. Ze is - uiteraard - zelf ook het gezicht van de collectie.

05-06-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Máxima spreekt vol vuur bij Verenigde Naties

Máxima spreekt vol vuur bij Verenigde Naties

http://oi61.tinypic.com/2en2emg.jpg

Koningin Máxima heeft in New York gesproken op een interne vergadering in het hoofdkwartier van de Verenigde Naties. Zij deed dit in haar functie als speciale pleitbezorger voor financiële- en ontwikkelingszaken van VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon.

Máxima zet zich wereldwijd in om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Eerder deze week sprak de koningin in New York op een bijeenkomst van de Group of Friends of Financial Inclusion. Dit is een groep van 32 landen die meer mensen toegang tot financiële diensten wil geven om ontwikkeling voor lage inkomensgroepen mogelijk te maken.

Máxima plakte haar VN-bezoek achter haar negendaagse reis naar Canada en de VS, omdat dit beter was dan een aparte trip, zo liet ze eerder weten.

05-06-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter prinses Caroline van Monaco maakt zware val van paard

Dochter prinses Caroline van Monaco maakt zware val van paard

http://oi58.tinypic.com/1znn2wx.jpg

Charlotte Casiraghi, de dochter van prinses Caroline van Monaco, is gisteren tijdens de Longines Athina Onassis Horse Show in Saint-Tropez van haar paard gevallen. De amazone hield gelukkig voor haar enkel een pijnlijke rug over aan haar zware val.

Charlotte Casiraghi draait al heel wat jaren mee in het internationale jumpingcircuit en dan gebeurt er af en toe wel eens een ongelukje. De 28-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco werd van haar paard geworpen toen het dier weigerde te springen bij een van de hindernissen. Het nichtje van prins Albert II stond zelfstandig op en liep van het parcours.

Casiraghi staat de afgelopen dagen veel in de schijnwerpers. Haar relatie met de Franse komiek Gad Elmaleh zou namelijk voorbij zijn. De breuk is nog niet officieel bevestigd, maar de twee zijn al langere tijd niet meer in elkaars gezelschap gezien.

05-06-2015 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toen ze nog lief en onschuldig was: de auditietape van Miley Cyrus

Toen ze nog lief en onschuldig was: de auditietape van Miley Cyrus

http://oi59.tinypic.com/23lxdna.jpg

Als Miley Cyrus in het nieuws komt, heeft het meestal met petieterige outfits of obscene gebaren te maken. Toch was ze ooit lief en onschuldig, bewijst haar auditietape voor Hannah Montana.

De tape circuleert al enkele jaren online, maar wint nu opeens aan populariteit op nieuwssites en sociale media. Op de beelden is een piepjonge Miley te zien - toen nog met lang bruin haar én kleren aan - die auditie doet voor Hannah Montana. Oorspronkelijk deed ze auditie voor een andere rol, maar ze wist - samen met vader Billy Ray - de programmamakers te overtuigen en de hoofdrol weg te kapen. En als je ze zo bezig ziet, zou je nooit denken dat ze een decennia later in haar ondergoed op een bal zal zwieren.

05-06-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Smith kan weer praten

Sam Smith kan weer praten

http://oi59.tinypic.com/142ts10.jpg

Sam Smith mag en kan weer praten. De 23-jarige zanger is volledig hersteld van zijn stembandoperatie.

''IK KAN WEER PRATEN!!!!!'', postte Sam op Instagram bij een foto van Disneys kleine zeemeermin Ariël, die in de tekenfilm ook haar stem op een gegeven moment weer terugheeft.

De zanger zette ook een kiekje online van zijn arts, dokter Zeitels. Sam is hem heel dankbaar. ''Je hebt me echt gered de afgelopen maanden. Wat een bijzondere man. Je weet echt, echt, echt niet wat je hebt totdat je het kwijtraakt. Ik ben afgelopen maand opnieuw verliefd geworden op muziek. Meer dan ooit ben ik erg dankbaar dat ik kan zingen en dat ik elke dag kan doen waar ik van houd.''

Smith ging vorige maand in Boston onder het mes omdat er een kleine bloeding was ontdekt op zijn stembanden. Als gevolg van zijn stemproblemen moest de Britse zanger zijn shows op Pinkpop en Rock Werchter afzeggen, net als zijn tournee door Australië en Japan.

04-06-2015 om 20:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agenten apetrots naast Jack Sparrow

Agenten apetrots naast Jack Sparrow

http://oi62.tinypic.com/mc3l0l.jpg

Jack Sparrow, aka Johnny Depp, is in Australië voor de opnames van 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' en dat is ook de politie van Queensland niet ontgaan. Drie agenten namen een selfie met de wereldberoemde acteur en postten het kiekje op hun Facebookpagina.

Tussen Depp en de autoriteiten Down Under zit alles duidelijk weer snor. Een tweetal weken geleden was dat nog anders. Toen deelde Australië mee dat Pistol en Boo, de twee yorkshire terriërs van acteur Johnny Depp, dreigden afgemaakt te worden als ze het land niet snel zouden verlaten. Bekend of niet: Australië was er niet mee akkoord dat de huisdiertjes illegaal het land waren binnengesmokkeld, via een privéjet.

Depp had zijn viervoeters in april laten overvliegen. Op 17 mei verlieten de honden Australië opnieuw en werden zo gered van een euthanasiespuit.

04-06-2015 om 20:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen bijna naakt op Instagram: Goedemorgen!

Doutzen bijna naakt op Instagram: Goedemorgen!

http://oi62.tinypic.com/246vyh3.jpg

Topmodel Doutzen Kroes (30) heeft haar fans op Instagram op een bijzondere manier een goede morgen gewenst. De mooie Friezin deelde een zwart-wit foto waarop ze niets meer draagt dan een jas. Bij het naaktkiekje schreef ze plagend: "Goedemorgen! Soms weet je gewoon niet wat je moet dragen.''

De Australische fotograaf Russell James legde Doutzen, die haar armen netjes voor haar boezem houdt, op de gevoelige plaat vast. Hij staat bekend om zijn werk voor het lingeriemerk Victoria's Secret, waarvoor Doutzen jarenlang 'angel' was. Ook staan fotoshoots voor Vogue, Sports Illustrated en Marie Claire op zijn naam en hij werd ontvangen als gast-jurylid in America's Next Top Model en Australia's Next Top Model.

De naaktfoto wordt op Instagram met gemengde gevoelens ontvangen. "Moet je nou alles laten zien?", vraagt iemand zich af. Anderen vinden Doutzen mooi en sexy. "Dan is dit een mooie oplossing. Vooral bij jou", reageert een gebruiker op Doutzens update. In een paar uur tijd kreeg de pikante shot 50.000 likes.

Overigens staat Doutzen erom bekend haar hele leven te delen via Instagram. De selfies met haar man Sunnery James en haar kinderen komen regelmatig voorbij.

04-06-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Sophie Ellis-Bextor laat buikje zien

Zwangere Sophie Ellis-Bextor laat buikje zien

http://oi58.tinypic.com/312bx2v.jpg

Sophie Ellis-Bextor is in verwachting van haar vierde kindje. Gisteravond heeft ze voor het eerst haar buikje laten zien tijdens een prijsuitreiking in Londen.

De 36-jarige zangeres, die haar zwangerschap vorige maand onthulde, was samen met haar moeder naar het event gekomen. Ze droeg een jurk waarin haar buikje goed te zien was. Sophie is uitgerekend voor het najaar.

Sophie Ellis-Bextor en haar man Richard Jones, gitarist van The Feeling, hebben al drie zoontjes: Sonny (11), Kit (6) en Ray (3).

04-06-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort kun je éindelijk een jurk van Victoria Beckham betalen

Binnenkort kun je éindelijk een jurk van Victoria Beckham betalen

http://oi60.tinypic.com/33392c7.jpg

Heel wat vrouwen dromen ervan om ooit eens een ontwerp van - ex-Spice Girl en nu gerenommeerd modeontwerpster - Victoria Beckham in hun bezit te hebben. Helaas zijn de creaties van Posh allesbehalve betaalbaar. Maar daar komt nu (eindelijk) verandering in!

Victoria Beckham, wiens creaties altijd voor de minimumprijs van € 1000 over de toonbank gaan, denkt er blijkbaar sterk over na om met een écht betaalbare lijn te komen. Eerder lanceerde ze al de ietwat goedkopere Victoria by Victoria Beckham lijn, maar die is eigenlijk nog steeds peperduur.

Gisterenavond was ze te gast in een talkshow met mode-icoon Fern Mallis in New York en daar zei ze het volgende: "Ik wil er echt voor zorgen dat vrouwen zich goed en zelfzeker voelen, ook als ze geen designer prijzen kunnen of willen betalen." Daarnaast vertelde ze ook nog dat ze sowieso gaat uitbreiden met mannenkleding, schoenen en zelfs kinderkledij.

04-06-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw brieven van prins Charles aan regering openbaar gemaakt

Opnieuw brieven van prins Charles aan regering openbaar gemaakt

http://oi58.tinypic.com/96doar.jpg

Opnieuw zijn brieven van Prins Charles (66) aan de Britse regering openbaar gemaakt. In de zes brieven betoogde hij zijn mening over politieke thema's, van het klimaat tot het eten in ziekenhuizen. In de mededelingen, die de prins tussen 2007 en 2009 aan verschillende ministers schreef, ging hij ook in op kwesties zoals het behoud van historische gebouwen en betaalbare woningen. Volgens critici schond de prins het neutraliteitsprincipe van een toekomstige monarch.

De regering maakte midden mei al tien brieven uit 2004 en 2005 openbaar, die de prins naar leden van de regering stuurde.

Zijn kabinet verdedigde vandaag de correspondentie, die de bezorgdheid en interesse van de prins voor zijn land en de wereld zou tonen. "In alle gevallen haalt de prins van Wales kwesties van algemeen belang aan en probeert hij praktische manieren te zoeken om de problemen op te lossen."

De Britse krant The Guardian heeft bijna een decennium gestreden voor de publicatie van de brieven. Die rechtsstrijd kostte honderdduizenden pond.

04-06-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DDT is terug... in het kostuum van Boma

DDT is terug... in het kostuum van Boma

http://oi57.tinypic.com/atm1b9.jpg

"Dag Carmen, dag Doortje, goeiemiddag." Met die woorden stapte DDT gisteren ongegeneerd binnen in de villa van Balthasar Boma. Het is de start van een hilarische scène uit de tweede Kampioenenfilm die meteen ook de terugkeer van Jacques Vermeire (64) betekent. "Het is precies of ik nooit ben weggeweest."

Drukte van jewelste in de voormalige notariswoonst in Overmere, waar de filmcrew van 'F.C. De Kampioenen 2' is neergestreken.  Op de statige oprit staat Marijn Devalck tussen technici en reusachtige spots last minute nog wat teksten te repeteren. Schmink en kledij hebben van Ann Tuts weer het perfecte seutje Doortje gemaakt en met een kleurrijke stoffer in de hand is Loes Van den Heuvel de Carmen zoals heel Vlaanderen haar al een eeuwigheid graag ziet. Zij ontvangen Jacques Vermeire, voor de gelegenheid niet in die typische blauwe overall, maar in een perfect superkitscherig Boma-outfit, warm en gul.

"Het is precies of ik nooit ben weggeweest bij de Kampioenen", opent Vermeire meteen. "Ik heb na mijn afscheid wel even mogen meespelen in de feestreeks van de Kampioenen, maar dat was eigenlijk even van het aperitief proeven en dan naar huis moeten. Nu is het een comeback in volle glorie, vind ik."

04-06-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de Matthias Schoenaerts van Nederland: Michiel Huisman

Maak kennis met de Matthias Schoenaerts van Nederland: Michiel Huisman

http://oi57.tinypic.com/zyc003.jpg

U kent hem misschien nog niet, maar in zijn geboorteland Nederland is hij groter dan groot en hij verovert nu ook de rest van de wereld. Hoog tijd dus voor een portretje van Michiel Huisman, de Hollander die momenteel naast Blake Lively in de film The Age of Adaline te bewonderen is, in Game of Thrones speelt en ook nog eens razend knap is.

Michiel Huisman zag vierendertig jaar geleden het levenslicht in Amstelveen, een gehucht nabij Amsterdam. Op zijn veertiende verscheen hij voor het eerst op tv, al droomde hij toen vooral van een carrière als zanger. Hij maakte deel uit van de band Fontane, waarmee hij zowaar een hitje scoorde met het nummer Slapeloos, tevens de soundtrack van de film Volle Maan, waarin de jonge Huisman de rol van Bobbie speelde.  

Doorheen de jaren scoorde hij steeds meer rolletjes in films en series als Zwartboek en Costa!, maar hij brak pas echt internationaal door toen hij in 2010 verscheen in de Amerikaanse HBO-serie Treme. Daarna volgde een (bij)rol in de bekende Canadese serie Orphan Black en vorig jaar nam hij dan de rol van Daario Naharis over in de HBO-hitserie Games of Thrones. Momenteel is Huisman ook naast actrice Blake Lively te zien in de film The Age of Adaline, en volgend jaar komt The Swimmer uit, met Michiel als een bekende Amerikaanse zwemmer.  

Tussendoor stond Huisman ook nog eens als eerste man op de cover van de Nederlandse ELLE en Vogue, was hij het gezicht van het Chanel No. 5 parfum en trouwde hij met actrice Tara Elders, waarmee hij ook een kind kreeg. De knapperd is dus jammer maar helaas al bezet dames.

04-06-2015 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dior strikt Johnny Depp voor nieuw mannenparfum

Dior strikt Johnny Depp voor nieuw mannenparfum

http://oi57.tinypic.com/23r4k8y.jpg

Modehuis Dior maakte zopas het nieuwe gezicht van haar parfums bekend, en de naam is niet min. Niemand minder dan Johnny Depp engageerde zich om de nieuwe mannengeur te promoten.

De toezegging van Depp mag best een verrassing genoemd worden; de excentrieke acteur, die immens succesvol is bij zowel mannen als vrouwen, verbond zichzelf nog nooit aan een mannengeur. Dior wist hem echter te overtuigen met de nieuwe geur, die ontworpen werd door François Demachy.

Volgens Dior past Depp perfect in het plaatje. "Johnny Depp staat bekend om zijn vele talenten", klinkt het in een persbericht. "Van 'Cry-Baby' en 'Edward Scissorhands' tot 'Pirates of the Caribbean', zijn carrière is het toonbeeld van de eclectische ziel van een echte artiest."

03-06-2015 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olga uit 'The Sky is The Limit': "Het is een marginaal programma"

Olga uit 'The Sky is The Limit': "Het is een marginaal programma"

http://oi57.tinypic.com/k315vk.jpg

Olga Zelenko uit 'The Sky is The Limit' heeft met deze krasse uitspraak haar bruggen finaal verbrand bij de maker van het programma, Peter Boeckx.

In een interview liet de Oekraïense zich ontvallen dat ze 'The Sky is the Limit' "een marginaal programma" vindt. "Ondankbaar", zegt Boeckx.

"Zij en Harry waren niemand voor het begin van de reeks, ze hebben hun bekendheid aan het programma te danken", zegt Boeckx in Tv Familie. Hij meent dat het BV-dom Olga naar het hoofd is gestegen. "Plots BV worden, verandert een mens niet altijd op een positieve manier".

In het derde seizoen van het populaire programma zullen Harry en Olga niet meer te zien zijn. "Ik was al niet van plan ze terug op te voeren, maar nu is de deur helemaal dicht", zegt Boeckx.

Ook andere figuren uit de realityreeks pikken Olga's uitspraak niet. "Laag en dom is het, ze heeft alles aan het programma te danken", zegt Danielle Huybrechts.

03-06-2015 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!