Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw steelt de show in match voor goed doel

Bart De Pauw steelt de show in match voor goed doel

http://oi61.tinypic.com/2a608dh.jpg

In Waregem is een benefietmatch gespeeld voor het goede doel. Heel wat BV's en (ex-)voetballers bonden de voetbalshoes aan voor Make-A-Wish. Deze liefdadigheisorganisatie realiseert de hartenwensen van levensbedreigend zieke kinderen tussen 3 en 18 jaar.

De acteurs Bart De Pauw, Guga Baul en Dimitri Leue, regisseur Erik Van Looy en tv-journalist Bart Shols namen het op tegen de gewezen Rode Duivels Geert De Vlieger, Erik Van Looy, Bart Goor, Wesly Sonck , Yves Vanderhaeghe en Rudi Smits.

Echt scherp staat Bart De Pauw niet, maar dat verhinderde hem niet om de show te stelen.

07-06-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse politie op zoek naar zoon Tom Hanks

Britse politie op zoek naar zoon Tom Hanks

http://oi57.tinypic.com/2uij3h0.jpg

De Britse politie is op zoek naar Chet Hanks, de zoon van de wereldberoemde acteur Tom Hanks. De jongen zou dit weekend een hotelkamer vlakbij de luchthaven Londen Gatwick hebben vernield, volgens Mirror heeft Chet voor 1200 pond (ruim 1600 euro) schade aangericht.

Chet (24) zou na een feestje drie meisjes mee hebben genomen naar zijn hotelkamer en volgens Mirror liep het daar behoorlijk uit de hand. Hotelmedewerkers ontdekten de enorme rommel pas de volgende dag, Chet was toen al lang en breed vertrokken. De medewerkers besloten toen onmiddellijk om de politie in te schakelen.

De Britse krant heeft foto's van de vernielde kamer op de website staan. Daarop is te zien dat er een televisie van de muur is getrokken, spiegels en lampen zijn kapot en de kamer ligt bezaaid met glas. De Britse politie zou nu samenwerken met andere instanties om de zoon van Hanks op te pakken zodat ze hem kunnen ondervragen, schrijft Mirror.

De zoon van Tom Hanks worstelt al een lange tijd met een hardnekkige drugsverslaving. In november gaf hij toe al sinds zijn zestiende drugs te gebruiken. Hij besloot hulp te gaan zoeken en liet zijn volgers destijds weten dat het goed met hem ging. Of hij nu weer gebruikt, is niet bekend.

07-06-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dagboeken Jennifer Aniston verdwenen"

"Dagboeken Jennifer Aniston verdwenen"

http://oi58.tinypic.com/2cg28f5.jpg

Jennifer Aniston zit met haar handen in het haar. Volgens Daily Star zijn haar dagboeken verdwenen na de renovatie van haar huis in Los Angeles en daar baalt ze behoorlijk van.

In de dagboeken van Jen zou allerlei gevoelige informatie staan. De actrice begon volgens de Britse krant in 1990 met het bijhouden van een dagboek, vlak nadat ze een rol had gescoord in de serie Molloy. Sindsdien zou Aniston veel hebben geschreven in de boekjes, volgens de krant staat er dan ook veel informatie in die niet voor andere ogen is bedoeld.

Daily Star schrijft dat Jennifer onder meer over haar gevoelens voor haar ex-man Brad Pitt heeft geschreven, net als over de mannen met wie ze hierna een relatie kreeg. De krant meldt ook dat er waarschijnlijk wat passages in staan over Angelina Jolie, de vrouw van Brad.

07-06-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Mathilde trekt op missie naar Ethiopië

Koningin Mathilde trekt op missie naar Ethiopië

http://oi61.tinypic.com/300azpg.jpg

Koningin Mathilde gaat in het najaar op humanitaire missie naar Ethiopië. Dat heeft het paleis aan het VTM-programma Royalty vandaag bevestigd. De exacte datum staat nog niet vast. De koningin gaat als erevoorzitter van Unicef België. Deze trip is een compensatie voor de reis naar Burkina Faso, die vorig jaar werd afgelast door de sociale onrust in het land.

Mathilde gaat in Ethiopië werken aan kinderrechten. Deze week sprak ze nog over dit onderwerp op de Europese ontwikkelingsdagen in Brussel. Toen benadrukte ze het belang van kwaliteitsvol onderwijs voor elk kind.

07-06-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 26 seizoenen vermoordt aartsrivaal eindelijk Bart Simpson

Na 26 seizoenen vermoordt aartsrivaal eindelijk Bart Simpson

http://oi58.tinypic.com/2hi7ad1.jpg

Sideshowb Bob, de favoriete slechterik in de animatiereeks The Simpsons, zal eindelijk Bart Simpson te pakken krijgen in het 27ste seizoen. Dat hebben de producers gisteren onthuld.

In de jaarlijkse Halloween-aflevering zal Sideshow Bob zijn aartsrivaal eindelijk kunnen opblazen. De vete tussen de twee geanimeerde figuren startte in 1990. Na die griezelige aflevering zal Bart wel terugkeren op het kleine scherm.

07-06-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een doorsnee zondag van Jay Z en Beyoncé ziet er zo uit

Een doorsnee zondag van Jay Z en Beyoncé ziet er zo uit

http://oi61.tinypic.com/105653b.jpg

Beyoncé wenst iedereen via Instagram een fijne zondag toe. En dat doet ze niet zomaar, want ze deelt enkele familiekiekjes met de rest van de wereld.

Zo staat de zangeres op een foto met dochterlief Blue Ivy tussen de rozenstruiken, terwijl op een ander kiekje papa Jay Z speelt met zijn kleine prinses. Op de laatste foto die Beyoncé deelt zit de schattige Blue Ivy op schoot bij haar moeder.

07-06-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel in finale 'Britain's Got Talent': Belgische hond krijgt doodsbedreigingen

Rel in finale 'Britain's Got Talent': Belgische hond krijgt doodsbedreigingen

http://oi62.tinypic.com/2i7bmld.jpg

Niet alleen jurylid Simon Cowell is ontevreden over de bizarre afloop van de talentenjacht 'Britain's Got Talent'. De Tongerse winnares Jules O'Dwyer schakelde namelijk voor de ultieme stunt tijdens de finaleact een andere hond in, waarop heel wat Twitteraars hun ongenoegen hebben geuit. De winnende Matisse werd zelfs met de dood bedreigd.

Jules sleepte de eerste prijs in de wacht met haar honden Matisse, Chase en Skippy. Maar er ontstond een heuse hondenrel toen bleek dat Chase Matisse had vervangen tijdens de indrukwekkende stunt op een koord. Sinds de overwinning vorige zondag werden op Twitter verschillende verontrustende boodschappen op Twitter geplaatst.

Een gebruiker schreef: "F*** off Matisse, ik hoop dat ze je doden en je serveren op het buffet van de ambassade." Een andere misnoegde kijker voegde eraan toe: "Dit is bedriegerij. Ik wil mijn geld terug. Ik heb voor Matisse gestemd, niet die andere hond. Hij moet een spuitje krijgen."

Jules heeft gezegd dat ze de veiligheidsmaatregelen aan haar huis heeft opgevoerd omdat ze schrik heeft dat haar honden gestolen zullen worden sinds ze in waarde gestegen zijn.  "Die reacties zijn grof, maar mijn voornaamste zorg zijn mijn honden. Ik ben altijd angstig dat er iets met hen zou gebeuren. Ik laat ze nooit alleen en vertrouw niemand. Die beestjes zijn als mijn kinderen. Moest er iets gebeuren met mijn honden, dan zouden mijn dochter en ik overstuur zijn."

Het Britse officiële controleorgaan voor wedstrijden Ofcom heeft al 1.000 klachten ontvangen over het feit dat Chase de stunt had uitgevoerd tijdens de finale van de talentenjacht. Jules ontving namelijk 250.000 pond voor haar overwinneing. Maar Ofcom moet nog beslissen of er een onderzoek komt naar de act.

07-06-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston werkt aan kookboek

Jennifer Aniston werkt aan kookboek

http://oi57.tinypic.com/x4ksw8.jpg

Jennifer Aniston is bezig met het schrijven van een kookboek, zo heeft ze onthuld tegenover Yahoo! Beauty.

"Ik wil graag iets maken voor mensen die worstelen met het vinden van een goed eetpatroon", aldus de actrice die zegt dat ze houdt van koken. "Ik ben goed in het maken van combinaties die heel lekker en vooral gezond zijn. Je hebt dan echt niet het idee dat je jezelf iets tekort doet." Op de vraag of ze eraan denkt om een kookboek te maken, antwoordt Jennifer: "Daar ben ik al mee bezig."

Jennifer vertelt in het interview dat ze het belangrijk vindt om goed voor haar lichaam en huid te zorgen. De 46-jarige actrice voelt zich naar eigen zeggen niet anders dan toen ze nog twintig was. "Fysiek gezien voel ik mij eigenlijk alleen maar beter", zegt ze. "En ik hou meer van mijzelf. Dat is mooi."

06-06-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komt dat (niet) zien: film over FIFA trekt twee toeschouwers bij première

Komt dat (niet) zien: film over FIFA trekt twee toeschouwers bij première

http://oi61.tinypic.com/9roivn.jpg

'United Passions', een film over de Wereldvoetbalbond FIFA, heeft bij zijn eerste vertoning in Los Angeles welgeteld twee toeschouwers naar de cinemazaal gelokt. Eén van de twee dapperen was een voetbalfan, de andere kwam uit nieuwsgierigheid. "Ik hou van de Wereldbeker en van het spelletje op zich", zei de 62-jarige Francisco Carrillo. "De corruptiezaak rond de FIFA? Die heb ik een beetje gevolgd ja, maar dat zal mijn plezier niet bederven."

De productie van de film, met de Britse acteur Tim Roth in de rol van FIFA-voorzitter Sepp Blatter en verder ook Gerard Depardieu, kostte zo'n 24 miljoen euro. Twintig miljoen daarvan werden door de FIFA voor zijn rekening genomen. Screen Media Films, de maatschappij die de film in de VS verdeelt, gaf geen commentaar op de vraag waarom de prent net nu, op een moment dat de FIFA een diepe crisis doormaakt, in de VS werd uitgebracht. De échte première van de film vond vorig jaar al plaats, tijdens het WK in Brazilië.

06-06-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultuurminister Sven Gatz op stage in Vlaamse musea om decreet te evalueren

Cultuurminister Sven Gatz op stage in Vlaamse musea om decreet te evalueren

http://oi59.tinypic.com/2i0pwjp.jpg

Om de werking van musea beter te leren kennen, in de aanloop naar een nieuwe subsidieronde en mogelijk ook een decreet, gaat Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) dit weekend op 'stage' in het Museum voor Schone Kunsten (MSK) in Gent, het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten (KMSKA) in Antwerpen en het Groeningemuseum in Brugge.

In het Gentse Museum voor Schone Kunsten kreeg Gatz zaterdagvoormiddag te horen hoe een tentoonstelling wordt opgebouwd. Minister Gatz, ook bevoegd voor Jeugd, beschilderde daarna samen met kinderen kogels in het jeugdatelier, alvorens kennis te maken met de restaurateurs van het Lam Gods.

"Het is fascinerend hoe verschillende elementen samenkomen, zowel technisch als wetenschappelijk, maar ook artistiek en kunsthistorisch", zei Gatz na een ontmoeting met onder meer hoofdrestaurateur Bart Devolder en professor emeritus Anne van Grevenstein-Kruse. Gatz had overigens ook lovende woorden voor het publieksluik verbonden aan de restauratie.

De 'stagebezoeken' kaderen in een doorlichting van de regelgeving van musea, archieven en erfgoedconvenanten. "De verschillende spelers vallen momenteel onder verschillende decreten en er is almaar meer interactie", verduidelijkt Gatz. "In het najaar of begin 2016 volgt een eerste nota om te bekijken of we tot een nieuw decreet moeten komen die meer bruggen bouwt tussen de sectoren." Over twee jaar volgt een nieuwe subsidieronde, hopelijk met meer middelen, aldus Gatz, en mogelijk wordt daar ook een nieuw decreet aan gekoppeld. "Op het terrein is al veel interactie, maar we willen die versterken."

Zaterdagnamiddag bezoekt Gatz nog het extern depot van het KMSKA in Kallo (Beveren). Hij krijgt te horen wat er allemaal bij komt kijken wanneer een schilderij vertrekt voor een tentoonstelling op een externe locatie. Zondagnamiddag sluit Gatz zijn 'stageweekend' af in het Groeningemuseum in Brugge. Hij zal er onder meer kennismaken met de kassa en vestiaire, het vermaarde Steinmetzkabinet (prentenkabinet) en een handje toesteken in het technisch atelier.

06-06-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leugens frustreren Selena Gomez

Leugens frustreren Selena Gomez

http://oi59.tinypic.com/nga5g0.jpg

Selena Gomez vindt het lastig om berichten over zichzelf te lezen op het internet, helemaal als ze volgens haar niet kloppen. "Ik voel mij regelmatig gefrustreerd en boos over de leugens die ik over mezelf lees", aldus de zangeres via Instagram.

"De bedoeling van het internet is om mensen op de hoogte te houden, maar dat gebeurt niet altijd. Oud nieuws wordt vaak als nieuws gepresenteerd", vervolgt de ex-vriendin van Justin Bieber. "Jullie hebben mijn verdriet gezien en daar heb ik ook over gezongen, ik ben met jullie opgegroeid", schrijft ze aan haar volgers.

"Ik vind het ontzettend spannend om jullie nu mee te nemen naar het volgende hoofdstuk, de waarheid. Ik heb zo veel geheimen voor jullie verborgen gehouden", gaat de 22-jarige ster verder. Wat Selena hier precies mee wil zeggen, is niet duidelijk. "Ik voel me nu als herboren en ben benieuwd wat er van mij gaat komen. Zolang ik maar gelukkig ben met mezelf."

06-06-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Baby van Keira Knightley is een meisje"

"Baby van Keira Knightley is een meisje"

http://oi57.tinypic.com/2hguzpy.jpg

Het eerste kindje van Keira Knightley is een meisje. Dat hebben verschillende bronnen bevestigd aan People. De actrice beviel eind mei, maar het geslacht van de baby evenals de naam werden nog niet bekendgemaakt.

Keira (30) is sinds 2013 getrouwd met muzikant James Righton. De Britse - bekend uit de 'Pirates of the Carribean'-reeks en dit jaar te zien in de film 'Everest' - maakte haar zwangerschap in december vorig jaar wereldkundig.

06-06-2015 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnetou-vertolker Pierre Brice overleden

Winnetou-vertolker Pierre Brice overleden

http://oi61.tinypic.com/13zrg2r.jpg

In een ziekenhuis in Parijs is vanochtend de Franse acteur Pierre Brice overleden. De 86-jarige acteur verwierf vooral in de jaren zestig faam met zijn Winnetou-vertolkingen in films gebaseerd op de boeken van Karl May.

Hij speelde de rol van het Apache-opperhoofd naast Lex Barker alias Old Shatterhand.

"Met grote droefheid moeten we meedelen dat Pierre Brice deze morgen om 08.20 uur aan de gevolgen van een longontsteking is overleden. Hij is gisteravond met hoge koorts in het ziekenhuis opgenomen. Zijn vrouw Hella was de hele tijd bij hem", maakte zijn management volgens Duitse media bekend. Brice werd vooral in Duitsland populair en maakte daar ook als zanger naam.

06-06-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is hoeveel celebs betaald krijgen om een designerjurk te dragen

Dit is hoeveel celebs betaald krijgen om een designerjurk te dragen

http://oi57.tinypic.com/qn30x1.jpg

Het lijkt een droom die uitkomt: een prachtige designerjurk mogen dragen en daarmee over de rode loper flaneren. Probeer je nu ook nog eens in te beelden dat je daar ook effectief voor betaald wordt?!

Sommige outfits die de sterren droegen op awardshows zijn zo gedenkenswaardig dat ze voor altijd op ons netvlies staan gebrand. De kans is echter groot dat de designer in kwestie bakken geld heeft betaald om die jurk daar te krijgen.

Celebritiestyliste Jessica Pastor, die al jarenlang samenwerkt met actrice Emily Blunt, bekende onlangs dat een styliste tussen de 25.000 en de 45.000 euro kan verdienen door een beroemdheid een bepaalde jurk aan te trekken. Daar stopt het echter niet. De celebrity in kwestie krijgt daarbovenop nog eens een bedrag tussen de 90.000 en 225.000 euro om ook effectief in dat kleed over de rode loper te struinen.

De achterliggende verklaring? Merken zien dit als strategische marketing, en draaien er dus hun hand niet voor om heel wat geld uit te geven om hun jurk onder de ogen van de juiste doelgroep te krijgen.

06-06-2015 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Laatste Romeo' Gunther Levi gaat trouwen met Charlotte

'Laatste Romeo' Gunther Levi gaat trouwen met Charlotte

http://oi57.tinypic.com/117y7ax.jpg

De laatste Romeo is nu ook 'verkocht'. Tijdens een business-uitstap in Istanboel ging Gunther Levi donderdagavond op de knieën voor zijn vriendin Charlotte Nollet. "Yes I do", aldus de gelukkige Charlotte.

Ook de derde Romeo heeft binnenkort een trouwring om de vinger. Twee maanden nadat Gunther Levi, Charlotte en hun zoontje Otis (2,5) dochtertje Bo in het gezin mochten verwelkomen, heeft de Romeo tijdens een romantische avondwandeling in Istanboel zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Het stel verbleef in de Turkse stad voor promotie rond hun kledinglijn, maar die uitstap kreeg door de gebeurtenis een wel heel onverwachte wending.

Voor Levi is het overigens zijn eerste huwelijk. Voordien was de meest 'rock 'n roll'-Romeo al zeven jaar samen met actrice Sylvia Claes, die destijds ook zijn echtgenote Trudy speelde in 'Familie'. Samen kregen ze een zoon Tommie (11), maar tot een huwelijk kwam het nooit.

Bij de Romeo's was Gunther tot dusver de enige nog trouwbare man. Chris Van Tongelen vierde vorige week op zijn verjaardag zijn zesde huwelijksverjaardag. Sasha en Davy beloofden elkaar vijf jaar geleden al eeuwige trouw.

06-06-2015 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck draagt zijn trouwring weer

Ben Affleck draagt zijn trouwring weer

http://oi58.tinypic.com/14ikgat.jpg

Ben Affleck draagt zijn trouwring, ondanks aanhoudende geruchten over een huwelijkscrisis. RadarOnline heeft foto's van een uitstapje dat de Amerikaanse acteur gisteren met zijn oudste dochter Violet maakte in Santa Monica.

Ben Affleck draagt zijn trouwring, ondanks aanhoudende geruchten over een huwelijkscrisis. RadarOnline heeft foto's van een uitstapje dat de Amerikaanse acteur gisteren met zijn oudste dochter Violet maakte in Santa Monica.

05-06-2015 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transgenders volgen voorbeeld Jenner en maken eigen Vanity Fair-cover

Transgenders volgen voorbeeld Jenner en maken eigen Vanity Fair-cover

http://oi58.tinypic.com/sv2800.jpg

De Vanity Fair-cover van de tot vrouw omgebouwde Bruce Jenner leverde lovende reacties op. Andere transgenders schoten daarop in actie. Zij lanceerden het initiatief #MyVanityFairCover op sociale media, waarbij ze zelf pronken op een eigen cover. Want niet alleen bekende transgenders verdienen een plaats in de spotlights, vinden ze.

Inspirend. Een culturele mijlpaal. De cover van modetijdschrift Vanity Fair waarop Bruce Jenner, voormalig olympisch kampioen tienkamp, als vrouw verscheen, werd wereldwijd zeer positief ontvangen. Ook aan het front van de transgenders kreeg Jenner veel felicitaties voor haar moedige daad.

Kritiek
Toch klonk er bij sommigen ook kritiek, onder andere bij actrice Laverne Cox van de Amerikaanse serie 'Orange is the New Black'. Zij, zelf transgender, reageerde in een blogbericht als volgt: "Er zijn veel transgenders die door hun uiterlijk of hun financiële toestand er niet zo perfect kunnen uitzien als Caitlyn. Velen willen dat bovendien ook niet".

Ook blogger Crystal Frasier kon zich in die uitspraak vinden. Zij vond dat ook die transgenders een cover verdienden, omdat elk van hen uniek is. Daarom introduceerde ze de hashtag #MyVanityFairCover. Ze ontwierp een eigen Vanity Fair-cover met haar gezicht en naam op, en riep andere transgenders op om hetzelfde te doen. "Want niet alleen Caitlyn, maar wij allemaal moeten erkend en aanvaard worden door de rest van de wereld", zo schreef de jonge vrouw.

Al veel transgenders volgden ondertussen haar voorbeeld, wat prachtige resultaten en reacties opleverde op sociale media.

05-06-2015 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Khloé Kardashian drinkt 6 liter water per dag

Khloé Kardashian drinkt 6 liter water per dag

http://oi58.tinypic.com/68zc4l.jpg

Khloé Kardashian drinkt 5 tot 6 liter water per dag. Bij een Instagramfoto van twee waterflessen schrijft ze: "Mijn watertip van de dag: ik probeer 5 tot 6 liter water te drinken (mijn voedingsdeskundige heeft dit gebaseerd op mijn lichaamsgewicht en hoeveel ik sport)."

Wel vindt ze dat water na een tijdje saai wordt, vandaar dat ze haar water wat opleukt met een fruitsmaakje door er stukjes fruit in te doen.

De Kardashiantelg ontving meteen al veel kritiek op haar flinke waterinname, maar Khloé bijt op Twitter van zich af. "Voor iedereen die commentaar heeft dat ik te veel water drink: ik heb deze instructies gekregen van mijn voedingsdeskundige. Ik moedig mensen niet aan zo veel te drinken, ik moedig ze aan om hun vochtgehalte op peil te houden."

Daaraan voegt ze toe: "Je zou verwachten dat ik aangevallen zou worden als ik zei 5 of 6 liter wodka per dag te drinken. Niet gedacht dat ik veroordeeld zou worden om water."

05-06-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney laat Amal zijn geboortedorp zien

George Clooney laat Amal zijn geboortedorp zien

http://oi60.tinypic.com/2d0vv4.jpg

George Clooney heeft zijn vrouw Amal afgelopen week meegenomen naar Augusta, een piepklein stadje in Kentucky waar de acteur vandaan komt. Het paar ging naar de familiereünie van de Clooneys, in het slaperige plaatsje dat nauwelijks meer dan duizend inwoners telt en waar niet vaak iets spannends gebeurt.

Dorpsbewoners met een Instagramaccount plaatsen dan ook gretig foto's van het beroemde stel op hun pagina. Zo is te zien dat de 54-jarige acteur en zijn 37-jarige echtgenote een taartje aten in de plaatselijke bakkerij. "Ze zijn een leuk stel", vertelt bakker Russell Dickson aan Us Weekly. "Zijn familie is al jaren klant, hij hing hier altijd rond bij de bakkerij."

Ook gingen George en Amal met de familie Clooney uit eten in het restaurant Caprioni's, waar ze "lang zal ze leven" zongen voor een verbouwereerde vrouw aan het tafeltje naast hen. En ze brachten nog een bezoek aan de lokale kroeg, de Augusta Pub.

05-06-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Ellie Goulding werkt samen met beautymerk M.A.C.

Zangeres Ellie Goulding werkt samen met beautymerk M.A.C.

http://oi57.tinypic.com/14iehro.jpg

De lijst van samenwerkingen met make-upmerk M.A.C. wordt steeds langer, nu ook de Britse zangeres Ellie Goulding een collectie voor het merk heeft ontworpen. Eerder gingen al onder andere Rihanna, Kelly Osbourne, Lorde en Azealia Banks haar voor.

Het Amerikaanse beautymerk Makeup Art Cosmetics (M.A.C) heeft de bekende Britse zangeres Ellie Goulding kunnen strikken voor een nieuwe samenwerkingscollectie. De zangeres ontwikkelde een limited edition collectie die zal bestaan uit een aantal lippenstiften, oogschaduws, en een bronzer. Ze is - uiteraard - zelf ook het gezicht van de collectie.

05-06-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!