Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Volt' maakt balans op: 150 reclames getest, 125 niet geslaagd

'Volt' maakt balans op: 150 reclames getest, 125 niet geslaagd

http://oi61.tinypic.com/2hncio8.jpg

We hebben het nageteld: tot op vandaag heeft het Eén-programma 'Volt' precies 150 reclametesten gemaakt. Van shoplijnproducten, shampoos en tandpasta's tot stofzuigers en zelfremmende wagens. Kobe Ilsen ging daarbij geen enkele uitdaging uit de weg. Resultaat van al dat testen: 125 reclamefilmpjes slaagden niet voor de strenge maar rechtvaardige reclametest.

 Een handvol producten deed dat wel. Dreft afwasmiddel, bijvoorbeeld, ging écht langer mee. En Lunch Garden serveerde mosselen inderdaad à volonté.

Maar welke reclametest is de meest memorabele? Daar wil 'Volt' de kijker over laten oordelen. Zelf maakten de makers een eerste selectie van twaalf gedenkwaardige reclametesten. Vanavond maken ze in 'Volt' bekend welke dat zijn. De kijker kan op de website zijn of haar favoriet kiezen.

10-06-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Spaanse koning Felipe uit ernstige beschuldigingen tegen onderzoeksrechter

Zus van Spaanse koning Felipe uit ernstige beschuldigingen tegen onderzoeksrechter

http://oi61.tinypic.com/wl8vp2.jpg

De Spaanse infante Cristina heeft via haar advocaat zware beschuldigingen tegen onderzoeksrechter José Castro geuit. De rechter, die het onderzoek in het financieel schandaal rond Cristina's echtgenoot Iñaki Urdangarin had geleid, heeft de rechten van de verdediging van de zus van koning Felipe VI geschonden, beweren de advocaten Miquel Roca en Jesús María Silva.

Ze betichten Castro ervan in zijn beslissingen enkel de argumenten aangehaald te hebben, die ongunstig voor de infante waren, zo meldde het persagentschap Efe. De rechter heeft zich in "subjectieve bewoordingen" negatief uitgelaten over de strategie van de verdediging.

Castro had beslist de 49-jarige infante op verdenking van belastingontduiking aan te klagen. Bovendien had hij de zus van de koning opgedragen een onderpand van 2,7 miljoen euro te storten, die als compensatie voor mogelijke schadeclaims moet dienen.

De advocaten noemden het bedrag als "onrechtvaardig en compleet overtrokken". Ze verzochten het bedrag naar 600.000 euro te verminderen. Urdangarin is aangeklaagd omdat hij ervan verdacht wordt als voorzitter van een charitatieve stichting circa zes miljoen euro belastinggeld verduisterd te hebben.

10-06-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moulinsart en Casterman: "Nederlands hof 'verwart' rechten op Kuifje"

Moulinsart en Casterman: "Nederlands hof 'verwart' rechten op Kuifje"

http://oi61.tinypic.com/351fndw.jpg

Het bedrijf Moulinsart en de uitgeverij Casterman betreuren woensdag in een gezamenlijke mededeling dat het hof van beroep in Den Haag in zijn arrest van 26 mei hun respectievelijke rechten op het werk van Hergé "volledig verwart". Het hof oordeelde dat de rechten voor het publiceren van losse tekeningen bij Casterman liggen, en niet bij het bedrijf van de erfgenamen van Hergé.

"Krachtens de contractuele betrekkingen tussen de partijen heeft Hergé aan Casterman alle rechten verleend voor de uitgave in alle talen en voor de gehele wereld van de papieren albums van 'De Avonturen van Kuifje'. Alle andere rechten zijn eigendom gebleven van Hergé, met inbegrip van de beeldmerken en andere tekeningen van de albums die afzonderlijk beheerd worden", zo staat in de mededeling. Bijgevolg "mag alleen Moulinsart de reproductie van de tekeningen en beeldmerken beheren of toestaan die Kuifje en alle personages uit de wereld van Hergé weergeven".

Moulinsart voegt eraan toe dat het "vastbesloten is alle rechtsmiddelen aan te wenden die geboden worden door het Nederlands recht".

Hergé Genootschap

De erfgenamen van Hergé eisten een miljoen euro van een kleine Nederlandse club van Kuifje-fans omdat die tekeningen van Kuifje gebruikte in haar blaadje voor 650 leden. Het Nederlandse Hergé Genootschap vond dat bedrag waanzinnig en stapte naar de rechtbank. Na een jarenlange strijd stelde het gerecht Moulinsart in het ongelijk.

Het Hergé Genootschap had het hof van beroep een contract uit 1942 voorgelegd waarmee Hergé de rechten op de teksten en tekeningen van alle stripalbums uitdrukkelijk aan Casterman afstond.

10-06-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homer en Marge gaan scheiden

Homer en Marge gaan scheiden

http://oi60.tinypic.com/24683eq.jpg

Na een huwelijk van 27 jaar verlaat Homer Simpson zijn vrouw Marge. Uitvoerend producent Al Jean heeft onthuld dat Homer in de eerste aflevering van het 27ste seizoen van 'The Simpsons' ontdekt dat hij lijdt aan narcolepsie. Zijn huwelijk gaat gebukt onder de ziekte, die zich kenmerkt door aanvallen van onbedwingbare slaap.

"Home en Marge gaan scheiden. Homer wordt verliefd op zijn apotheker, een personage met de stem van Lena Dunham", vertelde Jean eerder deze week aan Variety. Het is het einde van een lang huwelijk. Of de twee weer bij elkaar komen werd niet bekendgemaakt. Nieuwssite Huffington Post verwacht echter dat de brokken tegen het einde van de aflevering opnieuw zullen gelijmd zijn.

Dakloze vrouw
Jean verklapte verder dat Lisa Simpson in een aflevering van het nieuwe seizoen bevriend raakt met een dakloze vrouw, die een hele goede zangeres blijkt te zijn. Daarnaast gaat Homer in 2016 stemmen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Het nieuwe seizoen van "The Simpsons" is vanaf eind september in de Verenigde Staten te zien bij FOX.

Moord op Bart
Onlangs raakte ook bekend dat Sideshow Bob er in het nieuwe seizoen in slaagt om Bart Simpson te doden. Dat verklapte Jean tijdens het ATX-festival in Austin, Texas. Gelukkig voor de fans van de tekenfilmserie vindt de moord plaats in de speciale jaarlijkse Halloweenaflevering die losstaat van de eigenlijke serie. Daarin zal Bart gewoon voortleven.

De speciale aflevering zal in de herfst van 2015 worden uitgezonden in de Verenigde Staten.

10-06-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze BV-producten verkopen goed (en deze voor geen meter)

Deze BV-producten verkopen goed (en deze voor geen meter)

http://oi58.tinypic.com/t0njmd.jpg

Van de juwelen van Annelien Coorevits tot de bijzettafels van Andrea Croonenberghs, aan BV-producten geen gebrek in de Vlaamse winkels. Maar verkopen die wel allemaal even goed? Staan BV's garant voor een goede verkoop? TV-familie trok een en ander na.

Als het over eten gaat, nemen we maar wat graag de goede raad van Bekende Vlamingen aan. Zo blijkt het Pure-porselein servies van Pascale Naessens nog steeds geweldig goed verkocht te worden, ook al ligt het al drie jaar in de rekken. Ook de pannen van Harry en Olga gingen vlot over de toonbank. En in de Delhaize laten we ons graag verleiden door de kant-en-klare maaltijden van sterrencheffen als Gert De Mangeleer, of de diepvriespizza's van Sofie Dumont. "Mensen willen de smaken van beroemde cheffen proeven", klinkt het bij Delhaize. "Daarom zijn bijvoorbeeld de gerechten van Sergio Herman erg populair."

Ook in de kledingwinkels verkoopt een bekende naam erg goed. Jani Kazaltzis gaf JBC een duwtje in de rug, en Tiany Kiriloff liet bij Vero Moda de kassa rinkelen. En het contract van ZEB met Astrid Bryan legt het bedrijf ook geen windeieren. Intussen werken ze al vier jaar samen, en de kledij blijft goed verkopen.

Niet iedereen heeft echter evenveel succes. De boxers van broerlief Laurens Nuyens zijn niet erg populair. "Te duur aan 30 euro per stuk", klinkt het. Ook Piet Huysentruyt mocht inpakken bij Aldi. En de juwelen van Evy Gruyaert? Die zijn ook nergens meer te vinden. "Slechte cijfers? Dat moet je aan haar vragen", klinkt het. "Zij trok zelf de stekker uit de collectie."

10-06-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim huurt basketbalstadion voor jarige Kanye

Kim huurt basketbalstadion voor jarige Kanye

http://oi61.tinypic.com/2edwqx2.jpg

Kim Kardashian heeft haar jarige man verrast met een dagje in het Staples Center, het basketbalstadion van de Lakers en de Clippers. Dat meldt TMZ.

Kim legde naar verluidt 110.000 dollar (97.000 euro) neer om Kanye en zijn vrienden hun gang te laten gaan in het stadion. Onder anderen profbasketballers Russell Westbrook en John Wall speelden een potje mee met Kanye. Ook zijn beroemde vrienden zoals Justin Bieber, John Legend, Tyga, Pusha T. James Harden en 2 Chainz waren van de partij.

Op haar Instagram deelde Kim foto's van het sportieve feestje waar Team West tegen Team East speelde. Op een andere foto is te zien dat Kanye door zijn vrouw geblinddoekt werd meegenomen naar de bijzondere feestlocatie.

09-06-2015 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dino-hel breekt weer los: 'Jurassic World' wordt dé blockbuster van de zomer

Dino-hel breekt weer los: 'Jurassic World' wordt dé blockbuster van de zomer

http://oi57.tinypic.com/qzj9kw.jpg

Nog één dag en een boel bloeddorstige dinosauriërs zet opnieuw z'n tanden in de bioscoopkassa. Met 'Jurassic World' worden de poorten naar de dino-hel én uw jeugdsentiment 22 jaar na 'Jurassic Park' weer opengezet. Chris Pratt is de nieuwe ster aan het firmament en zorgt samen met een allesverslindende über-dino voor een lading actie, suspense en special effects.

22 jaar na 'Jurassic Park' overspoelt een golf van nostalgie het bioscoopscherm. Iedereen die met de kaskraker is opgegroeid, verlekkert zich al maanden op de terugkeer naar Isla Nublar, het tandige oord van verderf. 'Jurassic World' vormt bovendien een rechtstreeks vervolg op 'Jurassic Park' en negeert met andere woorden de twee andere - en minder succesvolle - films.

In 'Jurassic World' is te zien hoe er 22 jaar na de gebeurtenissen in 'Jurassic Park' een goed draaiend dino-themapark is opgestaan. Inclusief Hilton-hotel. De bezoekerscijfers gaan er echter op achteruit en een nieuwe attractie dringt zich op. Die komt er in de vorm van de Indominus Rex, een genetisch gemodificeerde hybride die een gevaarlijke cocktail aan dino-genen combineert en de jacht inzet op 20.000 onschuldige toeristen.

09-06-2015 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franco Dragone heeft interesse in paaldanser Domenico

Franco Dragone heeft interesse in paaldanser Domenico

http://oi59.tinypic.com/22ksgo.jpg

Je herinnert je vast paaldanser Domenico nog, de man die vorige maand Belgium's Got Talent won. De show heeft hem alvast geen windeieren gelegd, want de man mag binnenkort auditie doen voor de nieuwe show van Franco Dragone - de man die Cirque Du Soleil groot maakte.

Domenico verdween na zijn winst en de daarbijhorende storm - een Italiaan die een Belgische talentenshow wint? - van het toneel. Hij verblijft intussen al een tijdje opnieuw in Italië, waar hij af en toe wat optreedt en blijft trainen.

De man heeft ook goede vooruitzichten, want na zijn doortocht in Belgium's Got Talent kreeg hij een telefoontje van Stefania Succi, de castingdirecteur van Franco Dragone. De man zet in 2016 een nieuwe spectaculaire show op poten in Dubai, en de man heeft interesse in Domenico.

Volgens Succi is Domenico 'een zeer interessante kandidaat'. "Hij is niet alleen een gymnast, maar meer dan dat. Zijn elegantie is opmerkelijk, en hij laat het er moeiteloos uitzien. Daarom heb ik hem gebeld." De jongeman mag nu aan het einde van de maand auditie doen in Berlijn, waarna het team van Franco alle kandidaten bekijkt. Pas daarna weet hij of hij mag meedoen. Als hij de job krijgt, mag hij wel spreken van een succes: de show loopt sowieso een aantal jaren en álles wordt voor de gymnasten geregeld.

09-06-2015 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten en Jan zijn 'friends with benefits'

Kirsten en Jan zijn 'friends with benefits'

http://oi62.tinypic.com/z4t8y.jpg

De relatiestatus van Kirsten Janssens en Jan Kriekels bepalen is moeilijker dan het gat in de ozonlaag dichten. Zijn ze nu een koppel of niet? "Neen, maar we zijn wel friends with benefits", aldus Kirsten in Story.

"We hebben natuurlijk niet zo veel seks als vroeger, maar af en toe kunnen we ons nog laten gaan", doet Kirsten uit de doeken. "Zolang we geen nieuwe partner hebben, kunnen we het beter met elkaar doen he. Maar zodra één van ons iemand anders heeft, is het afgelopen. Ik wens hem alleen maar het beste toe."

Of Kirsten ook in het derde seizoen van The Sky Is The Limit haar opwachting maakt, is nog niet helemaal zeker. "Ik denk er nog over na, maar sowieso zal ik apart gefilmd worden van Jan."

09-06-2015 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' verliest opnieuw gezicht

'Familie' verliest opnieuw gezicht

http://oi59.tinypic.com/30lc6k2.jpg

Jordi Rottier, die sinds 2010 Guido Van den Bossche speelt in 'Familie', verlaat de reeks. VTM laat weten dat de rol belangrijker wordt en dat het nieuwe opnamesysteem het niet langer haalbaar maakt om de opnames af te stemmen op Jordi's agenda en activiteiten voor school.

Het personage Guido verdwijnt voor alle duidelijkheid niet uit de soap. De rol wordt in het nieuwe seizoen overgenomen door Jelle Florizoone, die bekend is van de fictiereeks 'Rox' en films zoals 'Noordzee', 'Texas' en 'Allez, Eddy!'.

Fans van 'Familie' moeten zo een nieuwe verandering slikken, nadat onlangs Thomas Feyaerts, de kleinzoon van Jan Van den Bossche, overleed. Ook Bart Van den Bossche (Chris Van Tongelen) en Maarten Van den Bossche (Michael Vroemans) verlaten de serie, terwijl eerder al actrices Jacky Lafon en Martine Jonckheere afzwaaiden.

Jammer
"Natuurlijk is het jammer dat mijn tijd bij Familie erop zit", laat Rottier weten. " Ik stond vijf jaar lang met veel plezier op de set en daar komt nu een einde aan. Ik ben echter enorm dankbaar voor de tijd die ik bij 'Familie' heb kunnen doorbrengen. Dag na dag heb ik er kunnen bijleren en ben ik er gegroeid. Dankzij 'Familie' heb ik de smaak van het acteren te pakken gekregen, en  ik kijk enorm uit naar de nieuwe projecten die mijn pad nog mogen kruisen. Met Jelle Florizoone heb ik samen in Rox gespeeld. Hij is een goede acteur en ik wens hem alle succes toe."

An Rydant van productiehuis TvBastards licht de verandering toe: "De verhaallijn rond het personage Guido zal in het nieuwe seizoen sterker op de voorgrond komen en dat betekent dat ook het aantal draaidagen wordt opgedreven. Met het nieuwe opnamesysteem was dit voor ons moeilijk in te plannen in Jordi's agenda. We willen Jordi van harte bedanken om zich jarenlang in te zetten voor 'Familie' en wensen hem succes met alle toekomstige projecten."

09-06-2015 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miguel van Ket!: "Een kus met Liselotte had ons meer stemmen opgeleverd"

Miguel van Ket!: "Een kus met Liselotte had ons meer stemmen opgeleverd"

http://oi57.tinypic.com/9gwlef.jpg

Ze grepen nét naast de overwinning vorige week, Miguel en Liselotte van het Brusselse pop-uprestaurant. Ket! moest de duimen leggen voor het Limburgse Asparaguus. Of hun succes te wijten is aan het liefdesverhaal tussen de twee? "Nee", klinkt het in Dag Allemaal. "Al had een kus ons waarschijnlijk meer stemmen opgeleverd."

Dat Miguel en Liselotte geselecteerd werden voor Mijn Pop-Uprestaurant' vanwege hun liefdesverleden, vindt Miguel onzin. "Geloof me, we werden gekozen op basis van ons concept en onze capaciteiten. Ons gezamenlijke verleden speelde niet echt een rol." En het talent van Miguel werd al snel duidelijk; hij wist zelfs Alex Callier diep te ontroeren.

Maar niemand kan ontkennen dat de (eventuele) relatie tussen de Brusselse deelnemers al snel een rol ging spelen. Tijdens de finaleweken gingen ze lustig over de Vlaamse tongen. Zou er dan toch...? "Ik sluit niets uit. Onze band is alleen maar sterker geworden. We hebben echt geen toneel gespeeld, dus ja... We zien wel hoe het verder zal verlopen tussen ons."

De twee blijven in ieder geval op professioneel vlak samenwerken. "We gaan samen iets opstarten, misschien deze zomer al. Het wordt iets heel simpel: een toffe plek waar het plezant is om te zitten en waar je lekker kan eten en drinken. Misschien zoeken we een pand, of anders gaan we de baan op. We zullen die knoop nu snel doorhakken."

09-06-2015 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er aan de hand met baby Lucas in 'Thuis'?

Wat is er aan de hand met baby Lucas in 'Thuis'?

http://oi58.tinypic.com/xli2d1.jpg

Het gaat niet goed met baby Lucas, het kind van Peter en Femke in 'Thuis'. De arme kleine lijdt aan een bizarre ziekte waarbij hij van gedaante verandert. Gisteren gebeurde het zelfs in één en dezelfde aflevering.

Series en soaps maken er geen geheim van dat ze vaak meerdere kinderen inschakelen om hetzelfde kleine personage te spelen. Maar binnen dezelfde aflevering wisselen, dat valt natuurlijk op. In geen mum van tijd stonden er lacherige tweets online over de ongelukkige gedaantewisseling van baby Lucas. Geniet u vooral mee:

09-06-2015 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo leef je net als Beyoncé veganistisch (zonder dood te vallen van de honger)

Zo leef je net als Beyoncé veganistisch (zonder dood te vallen van de honger)

http://oi60.tinypic.com/2cxvlw7.jpg

Zangeres Beyoncé kondigde gisteren met heel wat poespas aan dat ze tegenwoordig veganistisch eet. Ze raadt ook al haar fans aan om hetzelfde te doen, al is dat niet zo simpel (en ook niet zonder enige gevaren). Wij vroegen de Antwerpse Angela Donskaia (23), die ondertussen al 1,5 jaar veganistisch eet, om enkele tips en tricks.

1. Informeer jezelf
"Ga niet zomaar van de ene dag op de andere veganistisch leven, omdat Queen B het ook doet. Bereid je er grondig op voor: lees er goede boeken en blogs over en praat erover met mensen die er iets van kennen. Begin er pas aan, als je zeker weet welke voedingstoffen je lichaam precies nodig heeft en hoe je die vervangt", aldus Angela.

2. Honger lijden is not done
"Vaak stoppen mensen met een veganistische levensstijl, omdat ze ervan uitgaan dat vegan gelijkstaat aan een normale maaltijd, maar dan zonder vlees, vis en zuivel. Dat klopt uiteraard niet. Je moet er net voor zorgen dat je van bepaalde voedingswaren (zoals pakweg rijst of groenten) meer eet, en het ontbrekende vlees, vis en zuivel compenseert.  Honger lijden mag écht nooit."

3. Licht je omgeving in
"Het is belangrijk om je omgeving in te lichten, zodat ze wéten dat je niet eet van een slagroomtaart of van een saus met room in. Je hoeft niet per se te eisen dat ze altijd veganistisch koken, maar het maakt op restaurant gaan bijvoorbeeld wel een stuk makkelijker," vertelt Angela.

4. Ben zeker van je keuze
"Wees zeker van je eigen keuze en weet waarom je het doet, dan kunnen anderen je minder snel van gedachten doen veranderen met hun eigen mening en commentaar. Doe het voor je gezondheid, het milieu of de dieren, maar doe het vooral niet (enkel en alleen) omdat Beyoncé het ook doet."

5. Voedingtips voor verzadiging
"Soms is het als vegan moeilijk om een verzadigd gevoel te krijgen, want dierlijke producten vullen doorgaans nogal snel. Ik ben persoonlijk fan van plantaardige melk en yoghurt, plantaardige proteïne poeders, veel fruit, pasta, quinoa en boontjes."

09-06-2015 om 18:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Wauters neemt selfie: "Ah ja, Shakira is hier ook ..."

Stef Wauters neemt selfie: "Ah ja, Shakira is hier ook ..."

http://oi62.tinypic.com/veac0h.jpg

Stef Wauters postte zaterdag een opmerkelijke foto op Twitter. Het VTM-nieuwsanker was er in geslaagd om stiekem een selfie te nemen met de wereldberoemde zangeres Shakira en haar jongste spruit na de finale van de Champions League in Berlijn.

Wauters gaf in het ochtendprogramma 'Ornelis & Vancoillie' op Q-music wat meer duiding bij het beeld. Het VTM-nieuwsanker woonde als supporter de finale tussen Juventus en Barcelona bij terwijl de loge van Shakira zich vlak achter hem bleek te bevinden.

Na de overwinning van Barcelona kwam voetballer Gerard Piqué onze kant opgelopen om te zwaaien naar zijn echtgenote Shakira. Het uitgelezen moment voor Stef Wauters om een selfie te nemen. "En dan denk je van: 'ja, oké, hoe werkt dat ding hier eigenlijk", verklaarde de nieuwslezer die het blijkbaar niet gewoon is om selfies te nemen. "Na wat geklungel werd het bijzondere moment dan toch vereeuwigd."

08-06-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit heeft het derde seizoen van 'The Sky is the Limit' in petto

Dit heeft het derde seizoen van 'The Sky is the Limit' in petto

http://oi61.tinypic.com/mtqeza.jpg

Op persoonlijk vlak zit het niet mee voor Michel van den Brande, maar zijn tv-carrière lijkt wel een vlucht te nemen.  De cameraploeg van 'The Sky is the Limit' bereidt momenteel het derde seizoen van de realityreeks voor en reportagemaker Peter Boeckx onthulde dat de eigenaar van stellingbouwer Kontrimo daar aan zal meewerken.

Een voorwaardelijke straf na een geval van partnergeweld, een rechtszaak rond verkeersagressie vorig jaar en een schuldenput van 900.000 euro omdat hij nog geld aan zijn ex-vennoot moet. Het zijn geen makkelijke tijden voor Michel van den Brande, maar het goede nieuws is dat hij wel weer verschijnt in het nieuwe seizoen van de realityreeks over welgestelde Vlamingen. Dat heeft programmamaker Peter Boeckx gisteren op Facebook onthuld, maakt de krant Het Nieuwsblad vandaag bekend.

Het populaire duo Harry en Olga zal niet meer te zien zijn in de show. De blondine van Oekraïense origine heeft haar bruggen met de programmamakers verbrand door te zeggen dat 'The Sky is the Limit' een marginaal programma is. Daarnaast zullen we ook nog steeds de avonturen van de populaire Willy Naessens, de blonde Daniëlle en haar toyboy Tom op Vier kunnen volgen vanaf begin 2016.

08-06-2015 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doet Bart De Pauw onder de douche met Guga Baul?

Wat doet Bart De Pauw onder de douche met Guga Baul?

http://oi57.tinypic.com/116rozn.jpg

De beste manier om een vrienschappelijke voetbalwedstrijd af te sluiten is met een gezellige douchebeurt onder de mannen, niet? Komiek Guga Baul maakte na een benefietmatch voor Make a Wish van de gelegenheid gebruik om een schaarsgeklede Bart De Pauw te grazen te nemen. En dat bleek een pijnlijke affaire te zijn, als we de acteur op Instagram mogen geloven.

De benefietmatch tussen BV's en voormalige Rode Duivels was zaterdag het hoogtepunt van de Stories TV-Cup in Expo. Het initiatief bracht 1.000 euro op voor Make a Wish.

Guga Baul, Bart De Pauw, Erik Van Looy, Bart Schols en Dimitri Leue namen de uitdaging aan. "We verloren nipt, maar hebben ons erg geamuseerd", lacht Leue. Hij was meteen de topscoorder bij de BV'S, maar ook Bart De Pauw maakte twee mooie goals. "Zo heb ik weer mijn portie beweging voor de dag", lacht De Pauw.

08-06-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey (46) pronkt met haar benen in Parijs

Mariah Carey (46) pronkt met haar benen in Parijs

http://oi62.tinypic.com/294iaz7.jpg

Mariah Carey koos afgelopen weekend een wel erg sexy jurk uit voor haar wandeling door Parijs. In de 'hoofdstad van de liefde' nam ze even een pauze van haar concertenreeks in Las Vegas.

In een zwarte jurk met dijenhoge split konden heel wat Parijzenaren meegenieten van Mariahs benen. Vorige maand is Mariah aan een lange reeks concerten begonnen in Las Vegas, tijdens haar show 'Greatest Hits' geeft ze fans een overzichtje van haar beste nummers. De eerste week kampte de zangeres echter al met een bronchitis en moest Mariah noodgedwonen een show afzeggen.

08-06-2015 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelijke moordscène choqueert fans 'Game of Thrones'

Gruwelijke moordscène choqueert fans 'Game of Thrones'

http://oi62.tinypic.com/6iv0wi.jpg

Liefhebbers van de HBO-serie 'Game of Thrones' zijn natuurlijk wel wat gewoon, maar de aflevering van gisteren deed toch veel fans in hun pen kruipen. Een vreselijke moord, door Entertainment Weekly omschreven als "misschien wel de gruwelijkste scene in een serie die er een sport van maakt zijn fans te choqueren", doet stof opwaaien.

Stannis Baratheon heeft zich in de aflevering van gisteren, 'The dance of dragons', niet populair gemaakt bij de vele fans van de serie. Het internet werd overspoeld door haatreacties, nadat Stannis zijn dochter Shireen offerde in een ultieme poging om zijn eigen benarde lot te doen keren. Op aandringen van zijn minnares beval hij Shireen te doden op de brandstapel, waarna hij toekeek hoe zijn dochter in de vlammen haar einde vond.

Nu kijken 'Game of Thrones'-fans natuurlijk niet meer op van een verkrachting of een moord meer of minder, maar deze verscheurende scène blijkt voor veel kijkers toch een brug te ver. Maar volgens showrunner Dan Weiss maakt het allemaal deel uit van wat 'Game of Thrones' maakt tot wat het is.

"Er gebeuren nu eenmaal vreselijke dingen met de personages in deze serie, en deze scène vonden we volledig gerechtvaardigd binnen het verhaal", zegt hij aan Entertainment Weekly. "De moord vloeit voort uit de hachelijke situatie waarin Stannis zich bevindt. Het is misschien verschrikkelijk om te zien, maar dat is ook de bedoeling."

De makers van de serie willen de kijkers stimuleren om na te denken over morele vraagstukken. "Als een superheld een gebouw opblaast waarin zich vijfduizend mensen bevinden, bekommeren we ons dan om het lot van al die mensen?", zegt Weiss. "Neen, want die mensen kennen we niet. Maar als een hond overreden wordt waarvan we houden, vinden we dat het ergste dat we ooit zagen. Misschien is de juiste vraag niet hoe we dit konden doen met iemand die we graag zien, maar waarom het ons niet raakt wanneer dit gebeurt met iemand die we niet kennen."

08-06-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marokko eist onderzoek naar uitzending concert van Jennifer Lopez

Marokko eist onderzoek naar uitzending concert van Jennifer Lopez

http://oi59.tinypic.com/epjcw0.jpg

De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft een onderzoek gelast naar een tv-registratie van een concert dat Jennifer Lopez eind mei in de Marokkaanse hoofdstad Rabat heeft gegeven. Dit meldt de BBC.

Het optreden van de zangeres op het festival Mawazine werd uitgezonden door de publieke omroep 2M. De Marokkaanse premier spreekt van een ernstige overtreding en is van oordeel dat de concertregistratie schandelijke scènes bevat. De premier oordeelt dat de seksueel suggestieve uitzending in strijd is met de Marokkaanse mediawet.

Afgelopen week lag de Marokkaanse minister van Communicatie Mustapha Al-Khalfi al onder vuur vanwege de de tv-uitzending. Benkirane eist volgens de BBC juridische maatregelen tegen de personen die verantwoordelijk zijn voor de omstreden uitzending. Hij vindt dat de uitzending deels onfatsoenlijk was en provocerend met scènes die indruisen tegen religieuze en morele waarden.

Jennifer heeft overigens al eerder in Marokko opgetreden. Destijds kreeg zij hier geen problemen mee, maar deze shows werden dan ook niet uitgezonden op televisie.

08-06-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FIFA-film brengt in VS slechts 607 dollar op

FIFA-film brengt in VS slechts 607 dollar op

http://oi57.tinypic.com/2qtcpac.jpg

De FIFA-film United Passions heeft in het openingsweekend 607 dollar (541,34 euro) opgeleverd in de Verenigde Staten. In Phoenix zat slechts één persoon in de bioscoopzaal. In Los Angeles deed de première voor het grote publiek het niet veel beter: twee toeschouwers.

De productie van de film, met de Britse acteur Tim Roth als FIFA-voorzitter Sepp Blatter en verder ook Gerard Depardieu, kostte zo'n 24 miljoen euro. De wereldvoetbalbond betaalde tweederde daarvan. De film komt net in de grote zalen op het moment dat de FIFA zwaar onder vuur ligt. Vorige week dinsdag maakte Blatter bekend af te treden als voorzitter.

08-06-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!