Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Canvascrack' opgedoekt, laatste deelnemer vergoed

'De Canvascrack' opgedoekt, laatste deelnemer vergoed

http://oi62.tinypic.com/13z5pp0.jpg

Het is definitief afgelopen voor tv-quiz 'De Canvascrack'. De VRT koos ervoor een deelnemer te vergoeden, die eigenlijk nog recht had op een aflevering om zijn prijzengeld te verdubbelen. Dat schrijft de krant De Standaard.

Peter van Diesen (56) kon in het laatste seizoen maar liefst negentien keer winnen. Hij kon met zijn  twintigste deelname zijn prijzengeld nog verdubbelen tot 25.000 euro, maar een nieuwe aflevering komt er niet meer. De man heeft nu van de VRT een kleinere vergoeding gekregen.

Met gezicht Herman Van Molle werd de quiz erg populair op Canvas. Het laatste seizoen werd de presentator omwille van gezondheidsproblemen vervangen door Sven Speybrouck. Maar met of zonder Herman Van Molle: er is voor 'De Canvascrack' geen plaats meer in de vernieuwingsoperatie bij Canvas.

Karel Vereertbrugghen, die mee aan de wieg stond van het programma, is ontgoocheld. "Het idee om nog één aflevering te maken, bij wijze van afscheid, is helaas afgeschoten", zegt hij in De Standaard. En daarmee verdwijnt volgens hem de enige écht pittige quiz op tv.

11-06-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé ontspant in een wel erg gewaagd badpak

Beyoncé ontspant in een wel erg gewaagd badpak

http://oi57.tinypic.com/1h55wg.jpg

Beyoncé geniet net als wij ook graag van de zon in haar tuin. Voor wat quality time met haar dochter koos ze wel voor een erg gewaagd badpak. Gelukkig wist de zangeres toch een nipple slip te voorkomen.

Een namiddagje chillen ten huize Jay Z-Beyoncé, dat ziet er uit als een semi-professionele fotoshoot. Het bloemenbadpak, een creatie van designer Stella McCartney, was wel een sexy outfitkeuze om te stoeien in het gras met dochtertje Blue Ivy. Eerder op de dag had ze fotootjes van haar schattige kleuter gedeeld.

Beyoncé heeft zich eerder deze week de woede van heel wat fans op de nek gehaald, ze waren teleurgesteld nadat de zangeres had aangekondigd dat ze 'groot nieuws' had. Dat ze nu een veganistisch eetpatroon volgt, was duidelijk niet de onthulling waar de fans zich aan verwacht hadden.

11-06-2015 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Class: de bizarre workout waar de sterren fan van zijn

The Class: de bizarre workout waar de sterren fan van zijn

http://oi62.tinypic.com/2vi130p.jpg

Om de haverklap is er wel een nieuwe fitnesshype in Hollywood, die even snel overwaait als ze opkomt. 'The Class' lijkt echter een blijvertje te zijn, nu er ook heel wat celebs op de kar van deze bizarre workout springen.

Gisele Bundchen en Naomi Watts zijn alvast fan van 'The Class', de 75-minuten durende workout die fitnessgoeroe Taryn Toomey in elkaar bokste. Twee jaar geleden begon ze met de lessen in de kelder van haar eigen gebouw, maar intussen verhuisde ze al twee keer naar een grotere locatie. De vreemde combinatie van yoga, cardio en gewichttraining met een vorm van therapie slaat aan.

Jawel, je hoort het goed, 'The Class' heeft een therapeutische kwaliteit. "Als je je openstelt, komt er tijdens het sporten heel wat naar boven", aldus Toomey. "Veel van mijn klanten verwerken zo hun moeilijkheden." Dat doen ze door een constant veranderende routine van springende oefeningen te combineren met bevrijdende kreten.

Klinkt nogal vreemd - en zo ziet het er ook uit - maar het wérkt. "Je komt er rustiger buiten, én je ziet er nog eens puik uit ook", vat een van de vaste klanten het samen. "En nóg een bonus: vandaag heeft Naomi Watts op me gezweet."

11-06-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de die hard-fans: Wat dacht je van een mobiele R2-D2 ijskast?

Voor de die hard-fans: Wat dacht je van een mobiele R2-D2 ijskast?

http://oi61.tinypic.com/1i0pbd.jpg

Dat we in een tijd leven van supercoole en hypermoderne gadgets wordt nog maar eens bevestigd, dit keer is er eentje helemaal op maat van de echte Star Wars-fan. Er bestaat nu immers een mobiele R2-D2 ijskast. Enkel je partner nog overtuigd krijgen.

De R2-D2 ijskast is niet alleen cool van uitzicht (argument nummer 1), het houdt ook je drank koel (argument nummer 2). Meer nog, deze ijskast komt je pintje of frisdrank zelfs brengen (argument nummer 3) en dat met zijn gezellige disctinctieve geluidjes en bewegingen (argument nummer 4).  

De R2-D2 ijskast kwam tot stand dankzij een deal tussen Haier Asia en Disney en werd vorige week voorgesteld door Haier Asia CEO Yoshiaki Ito tijdens een presentatie in Tokio. De prijs van het hebbeding is nog niet bekendgemaakt. De R2-D2 ijskast zal in 2016 op de markt worden gebracht.

11-06-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog hoop voor huwelijk van Marge en Homer Simpson

Nog hoop voor huwelijk van Marge en Homer Simpson

http://oi60.tinypic.com/16as03l.jpg

Er is nog hoop voor het huwelijk van Marge en Homer Simpson: volgens Variety had uitvoerend producent Al Jean in een interview aangekondigd dat de ouders van Bart gaan scheiden in het nieuwe, 27ste, seizoen. Maar Jean ontkent dat.

"Mijn woorden zijn verkeerd geïnterpreteerd", zegt Jean, "Ik heb dat helemaal niet gezegd".

Op de officiële Twitteraccount van The Simpsons, is een beeld te zien van Bart die op het klasbord schrijft: "Homer en Marge gaan niet uit elkaar". In een andere tweet luidt het: "Stop de geruchten!".

11-06-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Christopher Lee (93) is overleden

Acteur Christopher Lee (93) is overleden

http://oi59.tinypic.com/2dtaeef.jpg

De Britse acteur Christopher Lee is afgelopen zondag overleden op 93-jarige leeftijd. De vrouw van Lee heeft het nieuws vandaag pas bekendgemaakt, zo schrijft de Britse krant The Telegraph.

Sir Christopher Lee overleed zondagochtend in het Chelsea and Westminsterziekenhuis in Londen. Hij was er drie weken eerder opgenomen met ademhalingsklachten en hartfalen. Zijn 93ste verjaardag vierde hij in het ziekenhuis. Zijn vrouw Birgit, met wie Lee meer dan vijftig jaar getrouwd is geweest, heeft gewacht met het bekendmaken van het nieuws tot alle naaste familieleden op de hoogte waren gebracht, aldus The Telegraph.

Christopher Lee heeft in zijn rijkgevulde carrière heel wat legendarische rollen gespeeld. Meest recent vertolkte hij de rol van de tovenaar Saruman in de populaire 'Lord of the Rings'-trilogie. De acteercarrière van Lee begon in de jaren 40, maar het was zijn rol van graaf Dracula in de film 'Dracula Has Risen From The Grave' uit 1958 die hem definitief lanceerde als acteur. Lee vulde de rol van vampier radicaal anders in dan de kijkers gewend waren. In plaats van een bleke, monsterachtige figuur was de Dracula die Lee neerzette een rijzige, knappe en welgebouwde man met een diepe, melodieuze stem.

Film als grote liefde

Lee zou nog heel wat rollen spelen in de zogenoemde 'Hammer movies', naar het gelijknamige Britse productiehuis. Tot hij het in de jaren 70 wel had gehad met de horrorfilms en nadrukkelijk voor andere rollen koos. Zo kroop Lee in 1975 in de huid van Scaramanga, de booswicht uit de James Bond-film 'The Man With the Golden Gun'.

Begin jaren 2000 liet Lee zich opnieuw verleiden tot het sciencefiction- en fantasygenre. Zo speelde hij Count Dooku in 'Star Wars: Episode II - Attack of the Clones' (2002) en 'Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith' (2005). In de 'Lord of the Rings'-trilogie speelde hij de tovenaar Saruman the White. Lee werkte ook geregeld samen met regisseur Tim Burton, onder meer in 'Sleepy Hollow', 'Corpse Bride', 'Alice in Wonderland' en 'Charlie and the Chocolate Factory'.

Lee hield er overigens ook een carrière als metalzanger op na. Hij debuteerde in 2010 met het conceptalbum 'Charlemagne: By the Sword and the Cross' en leverde in 2013 opvolger 'Charlemagne: The Omens of Death' af. Eerder werkte hij al samen met bands als Manowar en Rapsody of Fire.

Maar ondanks die uitstapjes bleef film zijn grote liefde. "Films maken is nooit een job voor mij geweest, heb is mijn leven", zei Lee in 2013. "Ik heb enkele interesses naast acteren - ik zing en ik heb boeken geschreven, bijvoorbeeld - maar acteren houdt me gaande. Dat is wat ik doe, het geeft mijn leven zin."

Er is nog één film met Lee die nog niet is uitgebracht, de fantasyfilm 'Angels in Notting Hill', waarin hij een goddelijke figuur speelt die voor het universum zorgt. Hij zou ook een prominente rol spelen in het 9/11-drama 'The 11th' met Uma Thurman, maar die opnames waren nog niet begonnen.

In 2001 werd Lee Commander of the Order of the British Empire voor zijn bijdrage aan de Britse film. In 2009 werd hij door de Britse Queen tot ridder geslagen.

11-06-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Andrea Croonenberghs weigert taart voor afscheid

Vriend van Andrea Croonenberghs weigert taart voor afscheid

http://oi60.tinypic.com/2gvlk49.jpg

Bakker Gerry uit het Oost-Vlaamse Eksaarde maakt op vraag van Q-Music elke woensdagavond een taart voor een bijzondere bestemmeling. Vanochtend was dat Andrea Croonenberghs. Zij verdwijnt deze zomer immers als omroepster van het scherm, net als haar collega's op Eén. Maar Croonenberghs had vanochtend geen zin in taart.

De bakker wilde de taart, in de vorm van een televisie met een foto van Croonenberghs op het scherm, vanochtend afleveren bij Croonenberghs. Maar Gerry kreeg live op de radio te horen dat de omroepster nog sliep. Haar vriend kreeg haar niet wakker en wilde de taart niet in ontvangst nemen. De bakker mocht de taart van Croonenberghs vriend aan iemand anders geven. Daar wisten ze bij Q-Music wel raad mee. Ze schonken de taart aan de kansarmenorganisatie Poverello. Dat het hen mag smaken.

11-06-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes loopt momenteel rond in Antwerpen

Doutzen Kroes loopt momenteel rond in Antwerpen

http://oi58.tinypic.com/xkvqx3.jpg

Doutzen Kroes mag dan al een tijdje geleden de Lage Landen ingeruild hebben voor New York, momenteel loopt ze vrolijk rond in ons eigenste Belgenlandje. Op haar Instagram-account postte het Nederlandse model foto's van haar mini-citytrip in de koekenstad Antwerpen. Je kon haar onder andere al spotten op de Meir, aan de Kathedraal en al dinerend in The Jane, het restaurant van Sergio Herman.

11-06-2015 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksspeeltjes verboden bij optreden One Direction

Seksspeeltjes verboden bij optreden One Direction

http://oi59.tinypic.com/j833nn.jpg

Dat u geen wapens, drugs of vuurwerk mag meenemen naar een optreden, wist u vermoedelijk al. Maar wanneer de Britse boyband One Direction zaterdag neerstrijkt in het ­Koning ­Boudewijnstadion, geldt daar ook een strikt verbod op levensgevaarlijke items als dekentjes, glowsticks, rozenblaadjes, ­opblaasbare voorwerpen en seksspeeltjes. Hallo, ­organisator Live Nation? "De richtlijnen zijn opgesteld in samenspraak met One Direction", luidt het daar, zonder ­verder commentaar.

10-06-2015 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cath Luyten & Tom Waes gaan ons manieren leren

Cath Luyten & Tom Waes gaan ons manieren leren

http://oi58.tinypic.com/2djqdxt.jpg

Eén pakt in het late najaar uit met een onuitgegeven showbizzkoppel. Tom Waes en Cath Luyten gaan vanaf half november in het nieuwe programma 'Echt niet OK' samen op zoek naar hoe ver we kunnen gaan in het misbruiken van onze 'ongeschreven wetten'. Een soort 'Wat Als?', met een wetenschappelijk kantje.

Vergeet het koppel Waes-Wauters, dat vorig jaar voor dé verrassing en kijkhit in tv-land zorgde. Straks gaan mannetjesputter Tom Waes en ontwapenende schoonheid Cath Luyten een tijdelijke realtie aan om samen het nieuwe, humoristische programma 'Echt Niet OK' op Eén aan elkaar te praten. 'Echt Niet OK', is de Vlaamse versie van het Zweedse 'Inte OK' (zie video onderaan dit artikel).

Met de glimlach tot een beter gedrag komen. Dat is de rode draad door 'Inte OK', en de Vlaamse variant 'Echt Niet OK'. Elke week zullen Cath en Tom de limieten aftasten van onze 'ongeschreven wetten'. Is het OK dat we onze kinderen mee naar het werk nemen? En wat is een geldige reden? Mag je aan een nieuwe kennis zomaar vragen wat hij of zij verdient? Wat voor soort voedsel mag je aan je bureau eten? Is het OK om een schilderij als housewarming-cadeau te geven en te verwachten dat het schilderij bij je volgende bezoek aan de muur zal hangen?

10-06-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Pratt van papzak tot superster: "Ik at mezelf te pletter"

Chris Pratt van papzak tot superster: "Ik at mezelf te pletter"

http://oi58.tinypic.com/donwwg.jpg

In Hollywood is het al Chris Pratt wat de klok slaat. De 35-jarige acteur zet met 'Guardians of The Galaxy', 'The Lego Movie' en nu 'Jurassic World' de ene blockbuster na de andere op zijn cv. Pratt werkte vijftien jaar keihard, en dat werpt eindelijk zijn vruchten af.

"Ik heb net een handjevol spek binnengewerkt", gniffelt Chris Pratt wanneer hij zich aan een tafeltje in de cafetaria van Universal Studios zet. Wanneer je de afgetrainde 'Jurassic World'-acteur voor je hebt zitten, doet niets vermoeden dat hij amper twee jaar geleden nog liefst 130 kilo woog. Zijn geheim? Veel trainen en af en toe zondigen. "Ik ben vanmorgen dik tegen mijn goesting gaan fitnessen, maar ik moét wel", klinkt het voldaan. "Ik heb jarenlang gejojood, nu doe ik er alles aan om op gewicht te blijven. Ik kon vroeger in een paar maanden gemakkelijk vijftien kilo aankomen. Ik dronk en at mezelf helemaal te pletter. IJsjes, frozen yoghurt, suiker en spek, héél veel spek. Ik heb lang gedacht dat ik van twee kilo spek niet kon bijkomen. Ik heb mezelf heel lang voor de gek gehouden."

Zijn overgewicht kostte hem niet alleen een heleboel filmrollen, ook zijn seksleven stond destijds op een bijzonder laag pitje. "Hoe meer ik woog, hoe minder zin ik had in seks. Het lukte ook gewoon niet meer zo goed. Ik heb me daar lang slecht om gevoeld. Mijn libido kwam terug van zodra ik begon te sporten en beter op mijn voeding ging letten." Maar daar is niet iedereen even blij mee, zo blijkt: "Ik denk dat mijn vrouw (actrice Anna Faris, 38) mij liever dik heeft, omdat ik mijn handen meer zou thuishouden." (lacht)

Indiana Jones
Pratts indrukwekkende transformatie van papzak tot spierbundel heeft hem in elk geval geen windeieren gelegd. Studiobonzen krijgen maar niet genoeg van hem en schotelen hem de ene toprol na de andere voor. In de wandelgangen wordt al een tijdje gefluisterd dat Pratt de opvolger wordt van Harrison Ford in de Indiana Jones-reboot. Zelf probeert hij zo nuchter mogelijk te blijven. "Mijn vrouw en zoon (Jack, 3) zorgen ervoor dat ik niet ga zweven. Ik heb vijftien jaar keihard moeten werken om te staan waar ik nu sta. Ik heb in die periode veel gezien, maar vooral veel bijgeleerd. Ik zag hoe sommige acteurs het allemaal hadden, maar het ook allemaal weer verloren. Dat is zó typisch Hollywood, daar moet je op voorbereid zijn. Als ik morgen alles zou verliezen, zou ik daar dan ook niet kapot van zijn." Zijn gevoel voor humor heeft hij in elk geval nog niet verloren. "Stel me deze vraag over een halfjaar nog eens en wie weet zit ik dan aan de coke en steek ik naar iedereen mijn middelvinger op. 'Fuck you, I'm on top of the world!'" (lacht)

Kieskeurig
Toch maakt Pratt er geen geheim van dat hij sinds het succes van zijn laatste films wel anders wordt behandeld. "Ik word vaker op straat aangesproken en bekende filmmakers en studiohoofden weten plots wie ik ben. Ik krijg nu telefoontjes van belangrijke mensen die me voorheen nooit, never, jamais zouden opgebeld hebben." Pratt heeft de rollen voor het uitkiezen, maar daarom is hij niet minder kieskeurig geworden. "Het is niet altijd even gemakkelijk om nee te zeggen, maar er zijn films die me ofwel op creatief gebied niet liggen, of niet in mijn agenda passen. Verschillende studio's hebben mij exuberante bedragen aangeboden waar ik duizelig van werd. Maar wil ik zes maanden van huis zijn om een film te maken? Sorry, maar dan kies ik voor mijn familie."

Bidden
Het is dat thuiszijn waar Pratt nog het gelukkigst van wordt. "Ik ben er voor mijn zoon en ik zal er altijd voor hem zijn. Voor hem zou ik bergen verzetten. Anna en ik zijn zoals alle nieuwe ouders: we maken wel eens wat fouten, maar we overladen onze kleine Jack met zo veel mogelijk liefde. We bidden voor elke maaltijd en voor het slapengaan, dat vinden we erg belangrijk. Ik wil dat hij later trots is op waar hij vandaan komt, wie hij is en wat hij wil worden. Ik wil dat hij dé grote ster in zijn eigen universum wordt, al heeft hij twee sterren als ouders. (lacht) Maar schitteren zal hij."

10-06-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Volt' maakt balans op: 150 reclames getest, 125 niet geslaagd

'Volt' maakt balans op: 150 reclames getest, 125 niet geslaagd

http://oi61.tinypic.com/2hncio8.jpg

We hebben het nageteld: tot op vandaag heeft het Eén-programma 'Volt' precies 150 reclametesten gemaakt. Van shoplijnproducten, shampoos en tandpasta's tot stofzuigers en zelfremmende wagens. Kobe Ilsen ging daarbij geen enkele uitdaging uit de weg. Resultaat van al dat testen: 125 reclamefilmpjes slaagden niet voor de strenge maar rechtvaardige reclametest.

 Een handvol producten deed dat wel. Dreft afwasmiddel, bijvoorbeeld, ging écht langer mee. En Lunch Garden serveerde mosselen inderdaad à volonté.

Maar welke reclametest is de meest memorabele? Daar wil 'Volt' de kijker over laten oordelen. Zelf maakten de makers een eerste selectie van twaalf gedenkwaardige reclametesten. Vanavond maken ze in 'Volt' bekend welke dat zijn. De kijker kan op de website zijn of haar favoriet kiezen.

10-06-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van Spaanse koning Felipe uit ernstige beschuldigingen tegen onderzoeksrechter

Zus van Spaanse koning Felipe uit ernstige beschuldigingen tegen onderzoeksrechter

http://oi61.tinypic.com/wl8vp2.jpg

De Spaanse infante Cristina heeft via haar advocaat zware beschuldigingen tegen onderzoeksrechter José Castro geuit. De rechter, die het onderzoek in het financieel schandaal rond Cristina's echtgenoot Iñaki Urdangarin had geleid, heeft de rechten van de verdediging van de zus van koning Felipe VI geschonden, beweren de advocaten Miquel Roca en Jesús María Silva.

Ze betichten Castro ervan in zijn beslissingen enkel de argumenten aangehaald te hebben, die ongunstig voor de infante waren, zo meldde het persagentschap Efe. De rechter heeft zich in "subjectieve bewoordingen" negatief uitgelaten over de strategie van de verdediging.

Castro had beslist de 49-jarige infante op verdenking van belastingontduiking aan te klagen. Bovendien had hij de zus van de koning opgedragen een onderpand van 2,7 miljoen euro te storten, die als compensatie voor mogelijke schadeclaims moet dienen.

De advocaten noemden het bedrag als "onrechtvaardig en compleet overtrokken". Ze verzochten het bedrag naar 600.000 euro te verminderen. Urdangarin is aangeklaagd omdat hij ervan verdacht wordt als voorzitter van een charitatieve stichting circa zes miljoen euro belastinggeld verduisterd te hebben.

10-06-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moulinsart en Casterman: "Nederlands hof 'verwart' rechten op Kuifje"

Moulinsart en Casterman: "Nederlands hof 'verwart' rechten op Kuifje"

http://oi61.tinypic.com/351fndw.jpg

Het bedrijf Moulinsart en de uitgeverij Casterman betreuren woensdag in een gezamenlijke mededeling dat het hof van beroep in Den Haag in zijn arrest van 26 mei hun respectievelijke rechten op het werk van Hergé "volledig verwart". Het hof oordeelde dat de rechten voor het publiceren van losse tekeningen bij Casterman liggen, en niet bij het bedrijf van de erfgenamen van Hergé.

"Krachtens de contractuele betrekkingen tussen de partijen heeft Hergé aan Casterman alle rechten verleend voor de uitgave in alle talen en voor de gehele wereld van de papieren albums van 'De Avonturen van Kuifje'. Alle andere rechten zijn eigendom gebleven van Hergé, met inbegrip van de beeldmerken en andere tekeningen van de albums die afzonderlijk beheerd worden", zo staat in de mededeling. Bijgevolg "mag alleen Moulinsart de reproductie van de tekeningen en beeldmerken beheren of toestaan die Kuifje en alle personages uit de wereld van Hergé weergeven".

Moulinsart voegt eraan toe dat het "vastbesloten is alle rechtsmiddelen aan te wenden die geboden worden door het Nederlands recht".

Hergé Genootschap

De erfgenamen van Hergé eisten een miljoen euro van een kleine Nederlandse club van Kuifje-fans omdat die tekeningen van Kuifje gebruikte in haar blaadje voor 650 leden. Het Nederlandse Hergé Genootschap vond dat bedrag waanzinnig en stapte naar de rechtbank. Na een jarenlange strijd stelde het gerecht Moulinsart in het ongelijk.

Het Hergé Genootschap had het hof van beroep een contract uit 1942 voorgelegd waarmee Hergé de rechten op de teksten en tekeningen van alle stripalbums uitdrukkelijk aan Casterman afstond.

10-06-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homer en Marge gaan scheiden

Homer en Marge gaan scheiden

http://oi60.tinypic.com/24683eq.jpg

Na een huwelijk van 27 jaar verlaat Homer Simpson zijn vrouw Marge. Uitvoerend producent Al Jean heeft onthuld dat Homer in de eerste aflevering van het 27ste seizoen van 'The Simpsons' ontdekt dat hij lijdt aan narcolepsie. Zijn huwelijk gaat gebukt onder de ziekte, die zich kenmerkt door aanvallen van onbedwingbare slaap.

"Home en Marge gaan scheiden. Homer wordt verliefd op zijn apotheker, een personage met de stem van Lena Dunham", vertelde Jean eerder deze week aan Variety. Het is het einde van een lang huwelijk. Of de twee weer bij elkaar komen werd niet bekendgemaakt. Nieuwssite Huffington Post verwacht echter dat de brokken tegen het einde van de aflevering opnieuw zullen gelijmd zijn.

Dakloze vrouw
Jean verklapte verder dat Lisa Simpson in een aflevering van het nieuwe seizoen bevriend raakt met een dakloze vrouw, die een hele goede zangeres blijkt te zijn. Daarnaast gaat Homer in 2016 stemmen tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Het nieuwe seizoen van "The Simpsons" is vanaf eind september in de Verenigde Staten te zien bij FOX.

Moord op Bart
Onlangs raakte ook bekend dat Sideshow Bob er in het nieuwe seizoen in slaagt om Bart Simpson te doden. Dat verklapte Jean tijdens het ATX-festival in Austin, Texas. Gelukkig voor de fans van de tekenfilmserie vindt de moord plaats in de speciale jaarlijkse Halloweenaflevering die losstaat van de eigenlijke serie. Daarin zal Bart gewoon voortleven.

De speciale aflevering zal in de herfst van 2015 worden uitgezonden in de Verenigde Staten.

10-06-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze BV-producten verkopen goed (en deze voor geen meter)

Deze BV-producten verkopen goed (en deze voor geen meter)

http://oi58.tinypic.com/t0njmd.jpg

Van de juwelen van Annelien Coorevits tot de bijzettafels van Andrea Croonenberghs, aan BV-producten geen gebrek in de Vlaamse winkels. Maar verkopen die wel allemaal even goed? Staan BV's garant voor een goede verkoop? TV-familie trok een en ander na.

Als het over eten gaat, nemen we maar wat graag de goede raad van Bekende Vlamingen aan. Zo blijkt het Pure-porselein servies van Pascale Naessens nog steeds geweldig goed verkocht te worden, ook al ligt het al drie jaar in de rekken. Ook de pannen van Harry en Olga gingen vlot over de toonbank. En in de Delhaize laten we ons graag verleiden door de kant-en-klare maaltijden van sterrencheffen als Gert De Mangeleer, of de diepvriespizza's van Sofie Dumont. "Mensen willen de smaken van beroemde cheffen proeven", klinkt het bij Delhaize. "Daarom zijn bijvoorbeeld de gerechten van Sergio Herman erg populair."

Ook in de kledingwinkels verkoopt een bekende naam erg goed. Jani Kazaltzis gaf JBC een duwtje in de rug, en Tiany Kiriloff liet bij Vero Moda de kassa rinkelen. En het contract van ZEB met Astrid Bryan legt het bedrijf ook geen windeieren. Intussen werken ze al vier jaar samen, en de kledij blijft goed verkopen.

Niet iedereen heeft echter evenveel succes. De boxers van broerlief Laurens Nuyens zijn niet erg populair. "Te duur aan 30 euro per stuk", klinkt het. Ook Piet Huysentruyt mocht inpakken bij Aldi. En de juwelen van Evy Gruyaert? Die zijn ook nergens meer te vinden. "Slechte cijfers? Dat moet je aan haar vragen", klinkt het. "Zij trok zelf de stekker uit de collectie."

10-06-2015 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim huurt basketbalstadion voor jarige Kanye

Kim huurt basketbalstadion voor jarige Kanye

http://oi61.tinypic.com/2edwqx2.jpg

Kim Kardashian heeft haar jarige man verrast met een dagje in het Staples Center, het basketbalstadion van de Lakers en de Clippers. Dat meldt TMZ.

Kim legde naar verluidt 110.000 dollar (97.000 euro) neer om Kanye en zijn vrienden hun gang te laten gaan in het stadion. Onder anderen profbasketballers Russell Westbrook en John Wall speelden een potje mee met Kanye. Ook zijn beroemde vrienden zoals Justin Bieber, John Legend, Tyga, Pusha T. James Harden en 2 Chainz waren van de partij.

Op haar Instagram deelde Kim foto's van het sportieve feestje waar Team West tegen Team East speelde. Op een andere foto is te zien dat Kanye door zijn vrouw geblinddoekt werd meegenomen naar de bijzondere feestlocatie.

09-06-2015 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dino-hel breekt weer los: 'Jurassic World' wordt dé blockbuster van de zomer

Dino-hel breekt weer los: 'Jurassic World' wordt dé blockbuster van de zomer

http://oi57.tinypic.com/qzj9kw.jpg

Nog één dag en een boel bloeddorstige dinosauriërs zet opnieuw z'n tanden in de bioscoopkassa. Met 'Jurassic World' worden de poorten naar de dino-hel én uw jeugdsentiment 22 jaar na 'Jurassic Park' weer opengezet. Chris Pratt is de nieuwe ster aan het firmament en zorgt samen met een allesverslindende über-dino voor een lading actie, suspense en special effects.

22 jaar na 'Jurassic Park' overspoelt een golf van nostalgie het bioscoopscherm. Iedereen die met de kaskraker is opgegroeid, verlekkert zich al maanden op de terugkeer naar Isla Nublar, het tandige oord van verderf. 'Jurassic World' vormt bovendien een rechtstreeks vervolg op 'Jurassic Park' en negeert met andere woorden de twee andere - en minder succesvolle - films.

In 'Jurassic World' is te zien hoe er 22 jaar na de gebeurtenissen in 'Jurassic Park' een goed draaiend dino-themapark is opgestaan. Inclusief Hilton-hotel. De bezoekerscijfers gaan er echter op achteruit en een nieuwe attractie dringt zich op. Die komt er in de vorm van de Indominus Rex, een genetisch gemodificeerde hybride die een gevaarlijke cocktail aan dino-genen combineert en de jacht inzet op 20.000 onschuldige toeristen.

09-06-2015 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franco Dragone heeft interesse in paaldanser Domenico

Franco Dragone heeft interesse in paaldanser Domenico

http://oi59.tinypic.com/22ksgo.jpg

Je herinnert je vast paaldanser Domenico nog, de man die vorige maand Belgium's Got Talent won. De show heeft hem alvast geen windeieren gelegd, want de man mag binnenkort auditie doen voor de nieuwe show van Franco Dragone - de man die Cirque Du Soleil groot maakte.

Domenico verdween na zijn winst en de daarbijhorende storm - een Italiaan die een Belgische talentenshow wint? - van het toneel. Hij verblijft intussen al een tijdje opnieuw in Italië, waar hij af en toe wat optreedt en blijft trainen.

De man heeft ook goede vooruitzichten, want na zijn doortocht in Belgium's Got Talent kreeg hij een telefoontje van Stefania Succi, de castingdirecteur van Franco Dragone. De man zet in 2016 een nieuwe spectaculaire show op poten in Dubai, en de man heeft interesse in Domenico.

Volgens Succi is Domenico 'een zeer interessante kandidaat'. "Hij is niet alleen een gymnast, maar meer dan dat. Zijn elegantie is opmerkelijk, en hij laat het er moeiteloos uitzien. Daarom heb ik hem gebeld." De jongeman mag nu aan het einde van de maand auditie doen in Berlijn, waarna het team van Franco alle kandidaten bekijkt. Pas daarna weet hij of hij mag meedoen. Als hij de job krijgt, mag hij wel spreken van een succes: de show loopt sowieso een aantal jaren en álles wordt voor de gymnasten geregeld.

09-06-2015 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten en Jan zijn 'friends with benefits'

Kirsten en Jan zijn 'friends with benefits'

http://oi62.tinypic.com/z4t8y.jpg

De relatiestatus van Kirsten Janssens en Jan Kriekels bepalen is moeilijker dan het gat in de ozonlaag dichten. Zijn ze nu een koppel of niet? "Neen, maar we zijn wel friends with benefits", aldus Kirsten in Story.

"We hebben natuurlijk niet zo veel seks als vroeger, maar af en toe kunnen we ons nog laten gaan", doet Kirsten uit de doeken. "Zolang we geen nieuwe partner hebben, kunnen we het beter met elkaar doen he. Maar zodra één van ons iemand anders heeft, is het afgelopen. Ik wens hem alleen maar het beste toe."

Of Kirsten ook in het derde seizoen van The Sky Is The Limit haar opwachting maakt, is nog niet helemaal zeker. "Ik denk er nog over na, maar sowieso zal ik apart gefilmd worden van Jan."

09-06-2015 om 19:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!