Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amal Clooney wordt met de dag dunner

Amal Clooney wordt met de dag dunner

http://oi59.tinypic.com/144agzo.jpg

Ze werd geroemd om haar (vaak peperdure) kledingkeuze. Wereldwijd zijn er vele blogs gewijd aan haar outfits, haar schoonheid. En die blogs, met tips om er precies zo uit te zien als Amal Clooney (37) zijn razend populair. Maar de laatste maanden komt mrs. George Clooney eigenlijk alleen nog in het nieuws vanwege haar afnemende gewicht.

Steeds als de beeldschone Amal door fotografen wordt gespot aan de zijde van haar man (54), lijkt ze wéér dunner. Op hun sprookjesbruiloft, afgelopen september in Venetië, met gasten als acteur Matt Damon, Vogue-baas Anna Wintour en model Cindy Crawford, was Amal al slank en paste ze zonder moeite in de perfecte jurk. Na het jawoord vliegen de kilo's eraf - de advocate, gespecialiseerd in mensenrechten, is inmiddels graatmager.

Over haar slanke figuur wordt al lange tijd gespeculeerd. Amerikaanse media suggereren een eetprobleem. Of is het stress? De hitte van de altijd aanwezige spotlights zouden de advocate te veel worden. Sinds de bruiloft met George wordt alles wat de van oorsprong Libanese schone doet immers onder een vergrootglas gelegd.

Stress

"Stress is een veelvoorkomende oorzaak van gewichtsverlies", zegt de Nederlandse dieetpsycholoog Heleen Ligtelijn. "Als je onder grote druk staat, is het een evolutionair logische reactie om minder te eten. Al je energie en aandacht gaan uit naar de stress en niet meer naar de spijsvertering. Het gevolg is dat je minder honger hebt."

Maar er kan ook een ijdele overweging aan het al te dunne uiterlijk ten grondslag liggen, denkt de dieetpsycholoog. Amal was door haar relatie en huwelijk met George Clooney in één klap wereldnieuws. Elk blad schreef over de vrouw die de meest begeerde vrijgezel van Hollywood wist te temmen.

Ligtelijn: "Je wordt steeds geconfronteerd met je eigen figuur in de magazine's. En met de kritiek daarop. Het kan zijn dat Amal daardoor extra is gericht op haar uiterlijk. Datzelfde zie je in mindere mate ook bij vrouwen die gaan trouwen. Ze weten dat op dé dag alle aandacht naar hen uitgaat en willen er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien. Wellicht dieet Amal verder, omdat de aandacht voor haar nóóit ophoudt."

Uitgemergelde look

Een positieve ontwikkeling volgens de dieetpsycholoog, is dat Amal niet meer wordt geroemd om haar verschijning. Er klinkt nu kritiek en verbazing. "Het bejubelen van zo'n uitgemergelde look, zoals dat vroeger gebeurde bij Kate Moss, is voorbij. Op sociale media reageren mensen niet meer met: 'Ik wil er ook zo uitzien...!' Ze zijn eerder verbaasd. Hoe kan het dat zo'n succesvolle vrouw zo dun wil zijn? Gezond leven, een gezond figuur hebben - dat is tegenwoordig de norm. Daar ben ik blij mee."

Het Amerikaanse blad Life & Style weet overigens te melden dat het binnenkort snel gedaan is met de slanke lijn van Amal: ze zou zwanger zijn van haar eerste kindje. Zowel Amal als haar man George hebben dat nieuws (nog) niet bevestigd.

23-06-2015 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West 'meest stijlvolle man' ter wereld

Kanye West 'meest stijlvolle man' ter wereld

http://oi59.tinypic.com/vxkhs3.jpg

Kanye West voert de lijst aan van de twintig meest stijlvolle mannen op aarde, samengesteld door het Amerikaanse blad GQ Magazine.

De 38-jarige rapper en man van Kim Kardashian wordt bewonderd om zijn zowel casual street style als verfijnde stijl. Andere namen in de top 5 zijn Ryan Gosling (2), Pharrell Williams (3), Jeff Goldblum (4) en Jared Leto (5). De modieuze mannen zijn door GQ niet uitgekozen op basis van de kleding die zij op de rode loper dragen maar om wat zij in het dagelijks leven aan hebben. Modeontwerpers als Tom Ford en Ralph Lauren zijn overigens uitgesloten van het rijtje, anders zou het volgens GQ niet eerlijk zijn.

Kim Kardashian is trots op haar man. "De stijlvolste man op aarde", schrijft ze trots op Instagram bij een foto van de cover van GQ Magazine.

23-06-2015 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp zet Frans dorp te koop

Johnny Depp zet Frans dorp te koop

http://oi60.tinypic.com/a2pyl2.jpg

Johnny Depp heeft zijn landgoed aan de Franse Côte d'Azur te koop gezet. De 52-jarige acteur vraagt ruim 23 miljoen euro voor het riante optrekje, meldt makelaar Sotheby's International Realty.

Vlakbij het plaatsje Plan-de-la-Tour ligt Depps landgoed, dat een voormalig dorpje is. Voor die 23 miljoen euro krijgt de koper dan ook meer dan tien gebouwen, waaronder een grote villa, meerdere gastenverblijven, een kapel, een cafeetje en een garage. Ook zijn er fonteinen, is er een olijvengaard, twee zwembaden en een skatepark.

"Johnny heeft besloten zijn landgoed bij Plan-de-la-Tour te verkopen om dit hoofdstuk in zijn leven af te sluiten en verder te kunnen gaan. Hij hoopt dat iemand anders net zo veel plezier beleeft aan het landgoed als hij heeft gehad en dat het diegene net zo veel geluk zal brengen", aldus de makelaar.

De gelukkige koper krijgt overigens niet alleen het landgoed en de gebouwen, maar ook andere spullen van de superster. De meubels, kunst, boeken en veel van Depps andere persoonlijke bezittingen blijven achter. De buren zijn niemand minder dan Angelina Jolie en Brad Pitt. Hun landgoed ligt op zo'n veertig kilometer afstand.

21-06-2015 om 12:41 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie bezoekt vluchtelingenkamp in Turkije

Angelina Jolie bezoekt vluchtelingenkamp in Turkije

http://oi59.tinypic.com/bi6q9l.jpg

De Amerikaanse actrice Angelina Jolie, speciaal gezant van de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, heeft zaterdag een bezoek gebracht aan een Syrisch vluchtelingenkamp in Turkije. De actrice lanceerde er een oproep aan de internationale gemeenschap om de vluchtelingen te helpen.

Het kamp ligt in het zuidoosten van Turkije, in de provincie Mardin. Jolie was in het gezelschap van Antonio Guterres, Hoog Commissaris voor de Vluchtelingen. Ze hadden een ontmoeting met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan, die in het gebied is naar aanleiding van internationale vluchtelingendag.

"We zijn hier voor een simpele reden: deze regio is het epicentrum van een wereldwijde crisis. Bijna 60 miljoen mensen zijn op de vlucht voor verschillende conflicten in de wereld", verklaarde de actrice aan de pers. "Het gaat niet alleen om een vluchtelingencrisis, maar ook om een veiligheidscrisis en een crisis van de wereldmachten".

Turkije is momenteel, door de oorlogen in Irak en Syrië, het land dat wereldwijd het meest vluchtelingen opvangt. Officieel gaat het om 1,7 miljoen mensen.

Jolie nam bij haar bezoek ook de tijd om met de vluchtelingen te praten en te luisteren naar verhalen over hun vlucht.

21-06-2015 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De setting van True Detective 2: van Louisiana naar Los Angeles

De setting van True Detective 2: van Louisiana naar Los Angeles

http://oi60.tinypic.com/16k5ik5.jpg

Louisiana speelde een glansrol in het eerste seizoen van HBO-reeks True Detective. De setting belooft ook in seizoen 2 belangrijk te zijn, al verhuizen we naar de onderbuik van Los Angeles, waar het occulte uit seizoen 1 vervangen is door ruwe misdaad. Dit mag je vanavond verwachten van de setting, al zal je ongetwijfeld terugdenken aan het onvergetelijke Louisiana.

Louisiana

Soms wordt een markante, speciale of unieke setting van een film of serie een van de personages genoemd. In dit geval mogen we Louisiana gerust een van de sterren van de show noemen. Samen met Matthew McConaughey en Woody Harrelson trok de zuidelijke staat alle aandacht naar zich toe.

Het moerasland belichaamde de psyche van de complexe personages en de weidse velden, onderbroken door rookspuwende olieraffinaderijen werden in beeld gebracht zoals we dat nog nooit in een film of serie hadden gezien. De vochtige moerassen waren bijna tastbaar en we konden de rookpluimen uit de olieraffinaderijen bijna ruiken. Het is dan ook niet te geloven dat het eerste seizoen aanvankelijk zou worden opgenomen in Arkansas ten noorden van Louisiana, net omdat Louisiana zo ingebakken was in het DNA van het eerste seizoen.

21-06-2015 om 12:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson benoemd tot 'gravin'

Pamela Anderson benoemd tot 'gravin'

http://oi59.tinypic.com/2wfoggk.jpg

Een zelfbenoemde prins uit Montenegro heeft Pamela Anderson een eretitel gegeven om de actrice te bedanken voor haar liefdadigheidswerk. Zij mag zichzelf nu 'Imperial Countess of Giglio' noemen. Vrij vertaald betekent dat 'gravin van de lelie'.

Anderson werd door 'prins' Stephan Cernetic geëerd voor haar inspanningen om de wereldzeeën en -oceanen te beschermen. Ze ontving de titel tijdens een plechtigheid in de Italiaanse stad Genua. Op de TMZ-website staan foto's van de ceremonie en het document dat de voormalige Baywatch-ster mee naar huis mocht nemen. Haar zoons Brandon en Dylan zijn tot ridder benoemd, maar de twee tieners konden er in verband met hun eindexamens niet bij zijn.

Cernetic is geen echte prins en het gaat hier dan ook niet om echte koninklijke titels. Dat lijkt Pamela, die hij eerder benoemde tot 'Dame of Grand Cross', weinig uit te maken. In mei vertelde de 47-jarige blondine nog in de talkshow van Ellen DeGeneres dat Cernetic een groot dierenliefhebber is. "Hij vindt het geweldig wat ik allemaal voor dieren heb gedaan", zei ze trots. Wel gaf Anderson toe dat het 'erg bizar' was om de eretitels te krijgen.

21-06-2015 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes loopt 20.100 vaccins bijeen op vijfde Midzomernachtrun

Tom Waes loopt 20.100 vaccins bijeen op vijfde Midzomernachtrun

http://oi61.tinypic.com/10pufs1.jpg

De vijfde editie van de Midzomernachtrun is gisteren vlekkeloos verlopen. Tom Waes startte als allerlaatste en per deelnemer die hij inhaalde zal de organisatie tien mazelenvaccins aan Unicef schenken. Uiteindelijk strandde Waes op 20.100 vaccins. Hij liep 1 uur 12 minuten en 50 seconden over zijn race door de Gentse binnenstad.

"Tom Waes haalde in zijn wedstrijd, de 15 kilometer, 1005 lopers in", verduidelijkt organisator Geert Gysel. "Omdat we veronderstellen dat hij ook ongeveer evenveel lopers van de 10 kilometer heeft ingehaald, hebben we dat verdubbeld naar 2.010. Op die manier komen we dus aan 20.100 vaccins." Waes kreeg bovenop ook nog eens een cheque van 10.000 euro van de organisatie ten voordele van Unicef.

In totaal namen 5.863 mensen deel aan deze editie die vlekkeloos verliep. "Door de regenweer rond negen uur hebben we wat moeten schuiven met de podiumanimatie, maar de wedstrijd is om tien uur gestart en perfect verlopen", zegt Gysel.

21-06-2015 om 12:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen lichtgewond bij gasexplosie

Lily Allen lichtgewond bij gasexplosie

http://oi61.tinypic.com/oksdco.jpg

Lily Allen is gisteren lichtgewond geraakt bij een gasexplosie in haar caravan. De 30-jarige zangeres was aan het kamperen in Gloucester met haar familie. Ze plaatste foto's van haar verwondingen op Instagram.

Bij de foto schrijft Allen, moeder van twee dochtertjes van drie en twee, dat ze enkele kleine brandwonden heeft en dat haar wimpers flink verschroeid zijn. Ze waarschuwt haar fans om voorzichtig te zijn met gaskachels.

"Het was angstaanjagend en ik zou niet willen dat iemand anders dit overkomt. Kijk uit met gaskachels, vooral tijdens het festivalseizoen als je reactievermogen misschien wat minder is. Ik ben dankbaar dat ik nog in leven ben."

21-06-2015 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lady Gaga wordt steeds dikker"

"Lady Gaga wordt steeds dikker"

http://oi62.tinypic.com/314s2hh.jpg

Lady Gaga kan het ook nooit goed doen. Ooit kreeg de popster de wind van voren omdat ze te dun zou zijn, maar nu wordt Gaga juist bekritiseerd vanwege haar vermeende overgewicht.

Een anonieme bron vertelt aan RadarOnline dat de kilootjes er de laatste tijd aanvliegen bij de zangeres. "Ze houdt zich helemaal niet meer aan haar dieet en ze eet en drinkt zonder enige zelfbeheersing", zegt de ingewijde. "Elke week krijgt ze een grotere kledingmaat en het lijkt alsof het haar niks kan schelen."  

Volgens de insider speelt mee dat de 29-jarige Gaga eerder dit jaar ten huwelijk is gevraagd door haar partner, de vier jaar oudere acteur Taylor Kinney. Omdat de buit toch al binnen is, zou de artieste zich geen zorgen meer maken over haar gewicht. "Maar ze realiseert zich niet dat haar nieuwe lichaam niet aantrekkelijk is."  

De bron kan zich niet voorstellen dat Kinney blij is met het vollere figuur van Gaga, de artiestennaam van Stefani Germanotta. "Ze zegt zelf dat Taylor gek is op rondingen, maar ik weet zeker dat hij het niet leuk vindt dat ze zo dik is geworden."  

21-06-2015 om 12:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clarkson zinspeelt in column: "Top Gear nog enkele weken grootste autoshow ter wereld"

Clarkson zinspeelt in column: "Top Gear nog enkele weken grootste autoshow ter wereld"

http://oi62.tinypic.com/sglt1l.jpg

Ontslagen Top Gear-boegbeeld Jeremy Clarkson blijft niet bij de pakken zitten. In zijn column in The Sun zinspeelt hij al op het enorme succes dat zijn nieuwe autoprogramma, met kompanen James May en Richard Hammond, volgens hem zal hebben. "Ik hoop dat Chris geniet van wat nog enkele weken de grootste autoshow ter wereld is", spotte hij. Chris is Chris Evans, de vervanger van het presentatietrio van Top Gear.

Ze waren collega's én vrienden bij de BBC. Maar er sluimert enige zuurheid in de relatie tussen Jeremy Clarkson (55) en Chris Evans (49). Clarkson beweerde onlangs dat de BBC hem zijn job als presentator van Top Gear opnieuw had aangeboden maar dat hij die had geweigerd, omdat een hoge pief van de BBC zijn geval had vergeleken met dat van de pedofiele misbruiker Jimmy Savile. Zo kreeg radiocollega Evans de job in de schoot geworpen. Nonsens, reageerde Evans op zijn beurt, en hij deed die stelling af als een hersenspinsel van Clarkson.

De megapopulaire Jeremy Clarkson werd enkele maanden geleden ontslagen door de moedige BBC omdat hij een productiemedewerker had geslagen. Intussen werkt Clarkson zelf aan een nieuwe autoshow voor een andere zender, met zijn trouwe makkers May en Hammond, die samen met hun vriend Top Gear achter zich lieten. Een en ander mag blijken uit zijn column in The Sun en ook uit enkele tweets.

21-06-2015 om 12:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat: "Bobbi Kristina zal niet thuis sterven"

Advocaat: "Bobbi Kristina zal niet thuis sterven"

http://oi58.tinypic.com/11shx55.jpg

Bobbi Kristina zal niet thuis sterven zoals diverse media beweren. Dat zegt de advocaat van Bobby Brown vandaag in een verklaring aan Us Weekly. Bobbi Kristina, de 22-jarige dochter van wijlen Whitney Houston en Bobbi Brown, ligt sinds begin dit jaar in een coma nadat ze bewusteloos in een badkuip werd gevonden.

De advocaat ontkracht ook dat Bobby ruzie heeft met Leolah Brown over een Facebook-post die Bobbi's tante over haar schreef. "Laat het duidelijk zijn, Bobby Brown heeft niks gezegd tegen TMZ of welk nieuwskanaal dan ook, ondanks dat TMZ een artikel publiceerde dat Bobby kwaad zou zijn op Leolah. Hij heeft nooit een interview gegeven aan TMZ."

19-06-2015 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown laat mini-versies van zijn auto's maken voor dochtertje

Chris Brown laat mini-versies van zijn auto's maken voor dochtertje

http://oi59.tinypic.com/2jsepl.jpg

Chris Brown heeft speciaal voor de eerste verjaardag van zijn dochtertje Royalty drie mini-versies van zijn auto's laten maken. De zanger is in het bezit van een Range Rover en twee Lamborghinis en vond het wel een leuk cadeau-idee als zijn kleine meisje in dezelfde auto's zou rijden.

Elk autootje heeft leren en suède bekleding, speciale velgen, werkende koplampen en beschilderingen zodat ze overeenkomen met papa's auto's. De wagentjes kosten 2500 dollar per stuk, maar volgens TMZ, dat ook foto's van de autootjes op de website plaatste, zou Chris een goede deal gemaakt hebben met JC Customz.

19-06-2015 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames nieuwe 'Kuifje'-film zouden volgend jaar kunnen starten

Opnames nieuwe 'Kuifje'-film zouden volgend jaar kunnen starten

http://oi59.tinypic.com/331db2a.jpg

De opnames van de film 'Kuifje, de Zonnetempel' zouden eind 2016 kunnen starten. De film zou dan in 2017 of begin 2018 in de zalen te zien zijn. Dat verklaarde acteur Jamie Bell, die de stripfiguur vertolkte in de eerste film, aan het magazine Premiere. De regisseur van deze tweede film rond de Belgische avonturier is de Nieuw-Zeelander Peter Jackson. Hij zal dezelfde filmtechniek hanteren als in de eerste film, om het geesteskind van Hergé tot leven te wekken.

"Het project is nog altijd in de running. Nu Peter terug is van zijn laatste 'Hobbit'-project, kan hij eraan beginnen. Ik kijk ernaar uit om zijn visie op Kuifje te zien", aldus Bell.

Het script van deze tweede Kuifje-film zou worden geschreven door Anthony Horowitz. Andy Serkis, die eerder al meewerkte aan 'Planet of The Apes' en 'King Kong' en in de eerste Kuifje-film van Spielberg de rol van kapitein Haddock vertolkte, zou ook opnieuw van de partij zijn. Maar zijn aanwezigheid is nog niet formeel bevestigd.

De eerste film van Kuifje, 'Het geheim van de eenhoorn', kwam eind 2011 uit. De wereldpremière vond plaats in Brussel.

19-06-2015 om 23:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeremy Clarkson:

Jeremy Clarkson: "BBC wilde me terug in 'Top Gear', ik weigerde"

http://oi61.tinypic.com/4slauq.jpg

Jeremy Clarkson onthult dat de BBC hem vorige week nog de kans heeft geboden alsnog terug te keren als presentator van 'Top Gear'. Clarkson, die eerder dit jaar werd ontslagen bij de Britse openbare omroep nadat hij een producer een vuistslag had gegeven, weigerde naar eigen zeggen het verrassende aanbod.

Directeur-generaal van de BBC Tony Hall weigerde het contract van Clarkson te vernieuwen na het incident in maart. Maar volgens Clarkson keerde het tij vorige week toen een BBC-topman - die hij niet wenst te noemen - er bij hem op aandrong dat hij zou terugkeren in 'Top Gear'.

Relaties vertroebeld
Clarkson weigerde en zei volgens The Sun dat "het niet meer zou lukken". Een bron dicht bij Clarkson: "Zijn relaties bij de BBC waren zo vertroebeld dat hij niet kon terugkeren. Het was een kwestie van te weinig en te laat voor Jeremy". Clarkson zei dat hij het voorstel afsloeg omdat een BBC-topman hem had vergeleken met Jimmy Savile, de TBBC-presentator die jarelang honderden minderjarigen misbruikte.

Kort na Clarksons weigering kreeg Chris Evans de job, maar het is niet duidelijk hoe lang hij al aan het onderhandelen was met de BBC.

Ontkenning
De BBC ontkent dat ze Clarkson een tweede kans hebben geboden. "We hebben geen nieuw contract voor Top Gear aangeboden, maar de BBC houdt eraan Jeremy te bedanken voor zijn werk aan het programma en we wensen hem het allerbeste in de toekomst", aldus een woordvoerder.

De nieuwe reeks 'Top Gear' met Chris Evans wordt begin volgend jaar op het scherm verwacht. Evans verklaarde eerder deze week dat hij van de voormalige presentatoren felicitaties had ontvangen. Hij stuurde een sms naar Clarkson, James May en Richard Hammond, om hen te melden dat hij de job had aanvaard, waarna de drie hem feliciteerden. Volgens Evans had Clarkson nog de kans om terug te keren naar 'Top Gear' indien Hammond en May zonder hem een seizoen hadden opgenomen.

19-06-2015 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je van Jani geen jeansbroek mag dragen deze zomer

Waarom je van Jani geen jeansbroek mag dragen deze zomer

http://oi62.tinypic.com/35bh28j.jpg

Gisteren zei stylist Jani in het Vijf-programma 'Summerproof' dat er op zich niets mis is met een jeansbroek in de zomer, maar het oogt wel een beetje saai. Op de dijk van Oostende spotte hij de braaf geklede Femke in haar weinig opvallende outfit: witte jeansbroek, lederen jasje en eenvoudige cardigan.

Dus stak hij haar in een ensemble dat even comfortabel zit, maar iets meer 'glamour' uitstraalt. Het werd een felgekleurde kostuumbroek en een blouse met leuke print, met een tevreden Femke tot gevolg.

19-06-2015 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danira Boukhriss presenteert Koppen XL vanaf september

Danira Boukhriss presenteert Koppen XL vanaf september

http://oi57.tinypic.com/3483dx4.jpg

Vanaf september zal Danira Boukhriss het wekelijkse magazine Koppen XL op Eén presenteren. Dat maakte de persdienst van de openbare omroep VRT vandaag bekend. Boukhriss volgt Annelies Van Herck op, die vanaf september opnieuw voltijds voor Het Journaal zal werken.

Danira Boukhriss is nu reporter bij het Journaal en ze zal daar ook aan de slag blijven, aldus de VRT. In Koppen XL zal ze elke maandagavond om 21.25 uur een reportage uit het buitenland aankondigen. Eerder was ze het gezicht van het magazine Login op Canvas, dat ze om beurten met Riadh Bahri presenteerde.

19-06-2015 om 23:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye Bye Marie-Rose: Martine Jonckheere blikt laatste scène voor 'Familie' in

Bye Bye Marie-Rose: Martine Jonckheere blikt laatste scène voor 'Familie' in

http://oi58.tinypic.com/2hrh8ya.jpg

"Ik weet nu al dat het niet lang zal duren voor ik het acteren verschrikkelijk zal missen", zuchtte Martine Jonckheere (58) gisteren, amper een uurtje eerder had ze haar allerlaatste scène als Marie-Rose voor 'Familie' ingeblikt. Wat volgde was applaus, bloemen, knuffels en champagne. En dikke tranen.

Een allesbehalve gezellige ontmoeting met Mathias, die ze onverwacht tegen het lijf loopt in een grijze gang van een ziekenhuis. En de veelzeggende zin: "Ik wil u nooit meer zien." Zo eindigde gisteren definitief de lange carrière van actrice Martine Jonckheere als Marie-Rose in de VTM-soap 'Familie'.

Nadat de traantjes waren gedept, de juwelen van Marie-Rose terug in de rekwisietenbak waren beland en de kleren waren weggehangen, maakte Martine duidelijk dat ze vandaag al met haar nieuwe leven - dat zónder alter ego - begint. "Ik trek straks al naar de kapper om me eindelijk, na zoveel jaren, een compleet ander kapsel te laten aanmeten. Dan zal ik me beter in mijn vel voelen", liet de 58-jarige actrice weten. "Natuurlijk bengel ik een beetje tussen euforie, de zin in een nieuwe start, en de onzekerheid van de toekomst. Ga ik nog kunnen en mogen acteren? Dat is vandaag de vraag van één miljoen voor mij. Het is en blijft mijn passie."

19-06-2015 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally opnieuw met spoed naar ziekenhuis

Eddy Wally opnieuw met spoed naar ziekenhuis

http://oi62.tinypic.com/4uj8kw.jpg

Eddy Wally (82) wordt op dit eigenste moment met grote spoed overgebracht naar een ziekenhuis. De charmezanger, die momenteel verblijft in woon- en zorgcentrum Bloemenbos in Zelzate, had volgens bronnen dicht bij hem last van zeer hoge koorts.

Het is niet de eerste keer dat Eddy Wally opgenomen wordt in het ziekenhuis. De gezondheidsproblemen van de charmezanger gaan terug tot 2011 toen 'The Voice of Europe' deels verlamd raakte na een hersenbloeding.

19-06-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film met Brad Pitt kost Netflix 60 miljoen dollar

Nieuwe film met Brad Pitt kost Netflix 60 miljoen dollar

http://oi57.tinypic.com/2gwrvir.jpg

Dat Netflix een nieuwe film met Brad Pitt (War Machine) zou maken, was al bekend. Nu blijkt via Hollywood Reporter dat deze productie de onlinestreamingdienst 60 miljoen dollar (ruim 50 miljoen euro) kost. Hiermee wordt het meteen de duurste film voor Netflix. In de loop van 2016 zal War Machine te streamen zijn.

"Het is geweldig voor de filmindustrie. Mensen kijken graag thuis naar een goede film in plaats van in de bioscoop. Meer mensen zullen de film waarschijnlijk gaan zien op deze manier", zegt een bron tegen de Hollywood Reporter.

"Er is een nieuwe speler op de markt die bereid is te investeren in een gedurfd project. Ze hebben het geld en hebben nieuwe content nodig om abonnees te behouden", zegt een andere insider.

Netflix maakte eerder al een deal voor vier andere films, met Adam Sandler. Ook kocht het de rechten van Jadotville, een Iers oorlogsdrama met Jamie Dornan.

18-06-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met flaporen op de catwalk is juist hip

Met flaporen op de catwalk is juist hip

http://oi57.tinypic.com/2ntb4f6.jpg

Flaporen. Wie ermee gezegend is, is ze waarschijnlijk liever kwijt dan rijk. Toch is een correctie echt niet meer nodig. Nee, flaporen zijn hip. Vooral op de catwalks en in modebladen. Kijk maar eens naar de 17-jarige Molly Blair.

Ze verstopt haar oren niet als ze over de catwalk loopt. Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld stak over haar onlangs nog de loftrompet: "Ze lijkt uit een sciencefictionfilm te komen, een ET van de schoonheid."

Ook het 15-jarige model Freya Lawrence heeft haar populariteit mede te danken aan haar flaporen. Zij verschijnt als uithangbord van Céline in campagnes met de haren - uiteraard - strak naar achteren gespannen. En zo zijn er meer meisjes met grote oren die inmiddels meetellen in de modewereld.

Een greep uit het aanbod: Nastya Sten, Ondria Hardin of Harriet Rose. Dat deze 'afwijkende' modellen opeens mogen én kunnen op de catwalks en modebladen, hangt zeer zeker samen met de nieuwe tijdsgeest: het is hip om anders te zijn. Mode-icoon en ex-Vogue-topvrouw Carine Roitfeld omschreef het fenomeen onlangs nog als 'lelijk mooi'; de modellen met flaporen, maar ook met spleetjes tussen de tanden en grote neuzen die opeens te zien zijn in de magazines.

Niet allemaal perfect
"Het idee achter schoonheid is veranderd", zei Roitfeld in een eerder interview. "Ik vind het een goed signaal aan vrouwen, omdat we niet allemaal perfect zijn."

Volgens de Franse antropologe Élisabeth Azoulay grijpen modemerken het 'anders zijn' bovendien aan om zich te onderscheiden van andere modemerken. "Dat is wat mode wil aanbieden, iets wat verder gaat dan een kledingstuk: een nieuwe kijk op de wereld", zo vertelde ze tegen Le Figaro.

Jaren '80
Overigens waren eind jaren '80 atypische trekjes óók al een hit in de modewereld. Ook destijds waren er ontwerpers die zich niets aantrokken van het 'klassieke beeld en zich lieten inspireren door 'afwijkende' schoonheden.

Of de flaporen in de mode blijven, moet blijken. Tot die tijd: pronk er maar lekker mee. En houd ze ook daarna gewoon, want zoals dat werkt met mode: als je maar lang genoeg wacht, wordt het vanzelf weer hip.

18-06-2015 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!