Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Kim laat beha thuis op weg naar Glastonbury

Zwangere Kim laat beha thuis op weg naar Glastonbury

http://oi57.tinypic.com/20tja5j.jpg

Enkele uren voor echtgenoot Kanye West als controversiële headliner het podium mocht betreden op het Britse festival Glastonbury, werd Kim Kardashian in een gewaagde outfit gespot in Londen. De 34-jarige realityster had voor de gelegenheid haar beha thuis gelaten en liet niets de verbeelding over bij het verlaten van haar hotel.

De 'Keeping Up With the Kardashians'-ster werd gefotografeerd in een strakke kokerrok met een doorzichtig topje, waardoor haar tepels duidelijk zichtbaar waren voor de lens. De Daily Mail publiceerde onder andere verschillende onthullende beelden.

"Glastonbury here we come...", schreef ze op Instagram, alvorens ze haar gewaagde look onthulde. Kardashian zou even later met een kleine helikopter naar de festivalweide gevlogen zijn. De stiletto's waren gelukkig maar voor de show, zo verzekerde ze haar fans bij een foto: "Geen zorgen, mijn regenlaarzen liggen in de auto!"

Kim Kardashian en de 38-jarige rapper zijn momenteel in verwachting van hun tweede kind, een jongetje. Het koppel heeft al een twee jaar oude dochter North.

28-06-2015 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse prinses Alexia viert haar tiende verjaardag

Nederlandse prinses Alexia viert haar tiende verjaardag

http://oi57.tinypic.com/2q8yd0g.jpg

Prinses Alexia wordt vrijdag 10 jaar. Ze werd op 26 juni 2005 geboren in het Haagse Bronovo Ziekenhuis.

Alexia Juliana Marcela Laurentien, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau is de tweede dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ze is tweede in de lijn van troonopvolging. Volgens haar vader is Alexia naar hem vernoemd.

Prinses Alexia woont met haar ouders en zusjes Amalia en Ariane in de Eikenhorst op landgoed De Horsten in Wassenaar. De jarige zit op de Openbare Bloemcampschool in die plaats.

Alexia heeft als hobby's hockey, paardrijden, zingen en pianospelen.

26-06-2015 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rose McGowan ontslagen na kritiek op seksisme

Rose McGowan ontslagen na kritiek op seksisme

http://oi60.tinypic.com/mkfaqt.jpg

Actrice Rose McGowan is door haar agentschap op straat gezet nadat ze kritiek had op een script van een film van Adam Sandler.

"Ik ben net ontslagen door mijn zeurende agent omdat ik me uitsprak over de onzin in Hollywood. Hahaha", schrijft de Charmed-actrice op Twitter. Eerder deelde ze een beschrijving uit een script van een film van Adam Sandler. Daarin stond dat de actrice voor de rol haar borsten goed zichtbaar moet maken en dat het aan te raden is een push-up bh te dragen. McGowan vond de oproep dom en seksistisch, legde de actrice eerder deze week uit aan E! News.

"Het gaat vooral om de institutionele domheid en institutionele infantilisering van actrices. Alsof een actrice niet haar best gaat doen." Haar kritiek viel niet in de smaak bij haar managers zo blijkt nu; Hollywood is nou eenmaal niet vies van een beetje seksisme, vertelt ze. "Toen ik mijn eerste film deed vertelde mijn agent dat ik lang haar moest hebben zodat mensen me in deze stad seks met me zouden willen en me zouden inhuren. Ik was toen 17 jaar oud."

26-06-2015 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling kondigt vervolg Harry Potter aan

J.K. Rowling kondigt vervolg Harry Potter aan

http://oi62.tinypic.com/r8f7mo.jpg

Harry Potter-fans mogen een gat in de lucht springen. Harry's geestelijke moeder J. K. Rowling heeft vandaag via Twitter een vervolg aangekondigd op haar populaire boekenreeks. 'Harry Potter en het Vervloekte Kind' zal de sequel heten. Opmerkelijk: het verhaal zal dit keer niet in boekvorm verschijnen, maar zal worden opgevoerd in een Londens theater.

"Ik bevestig met veel enthousiasme een nieuw theaterstuk 'Harry Potter en het Vervloekte Kind' dat volgend jaar in Londen zal spelen". Die boodschap tweette Britse schrijfster J. K. Rowling vandaag. Ze vermeldde daarbij dat het stuk een nieuwe episode zal vertellen in het leven van tovenaar Harry Potter.

Rowling zal voor het theaterstuk samenwerken met Jack Thorne, een Britse schrijver, en regisseur John Tiffany, die eerder al verschillende werken wist te vertalen naar succesvolle toneelstukken.

26-06-2015 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dank u voor de gratis publiciteit, Goedele"

"Dank u voor de gratis publiciteit, Goedele"

http://oi58.tinypic.com/10mkcpg.jpg

Het was lachen en gieren toen VRT-nieuwsanker Goedele Wachters de slappe lach kreeg tijdens 'Het Journaal Laat'. Het fragment werd menigmaal gedeeld. Dat zorgde er ook voor dat het straattheaterfestival in Boom, waarover de (mislukte) aankondiging ging, heel wat extra publiciteit kreeg. De organisatie wilde haar daarvoor bedanken vandaag, met een bosje bloemen.

Nieuwsanker Goedele Wachters werd vandaag letterlijk in de bloemetjes gezet door 'Theater aan Twater', het straattheaterfestival dat Goedele vorige week de slappe lach bezorgde. "Het was niet mijn bedoeling om jullie zoveel extra aandacht te bezorgen. Toch bedankt", tweette ze.

Vorige week verscheen in het VRT Journaal een reportage over 'Theater aan Twater'. Verschillende excentrieke topartiesten gaven daar een show. Erg spectaculair en blijkbaar ook grappig, volgens Goedele althans. Zij kon tijdens de aankondiging haar lach niet bedwingen. En dat leverde een hilarisch momentje op voor de kijkers. Het fragment werd ontzettend veel gedeeld en zo kreeg ook 'Theater aan Twater' onbedoeld veel extra aandacht.

26-06-2015 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patiënte met hersentumor daagt tv-station uit dat zwaar betaalde voor interview met blogster die kanker fakete

Patiënte met hersentumor daagt tv-station uit dat zwaar betaalde voor interview met blogster die kanker fakete

http://oi57.tinypic.com/f2q35i.jpg

"Ik zal haar eens laten zien wat het is om écht kanker te hebben", zegt een woedende Samantha Hodge, die zelf geopereerd werd aan een hersentumor. De 28-jarige Sydneysider viseert wellness-blogster Belle Gibson, die jarenlang hersenkanker fakete om er geld uit te slaan. Het reportageprogramma '60 Minutes' op Channel 9 zou nu zo'n 31.000 euro betaald hebben voor een interview met Gibson. Hodge vraagt de tv-zender haar rechtstreeks te confronteren met Gibson.

'60 Minutes' kreeg bakken kritiek op Facebook toen bleek dat sterreporter Tara Brown had samengezeten met Belle Gibson. Vooral echte kankerpatiënten en/of hun familie waren gechoqueerd dat tv-zender Channel 9 er naar verluidt veel geld voor overhad om een uitzending rond de van haar sokkel gevallen gezondheidsblogster te maken.

Alles verzonnen
Belle Gibson beweerde jarenlang dat ze hersenkanker overwon door gezond te eten en te leven. Ze inspireerde duizenden mensen met haar boek en haar iPhone app. Tot ze onlangs moest toegeven dat ze alles had verzonnen. Met haar app rijfde ze meer dan 1 miljoen dollar binnen. Van de winst van haar boek zou ze 300.000 dollar afstaan aan het goede doel, wat nooit gebeurde.

Ook Sam Hodge, die in maart vernam dat ze hersenkanker heeft, vindt het schrijnend dat Gibson nogmaals munt kan slaan uit haar fake verhaal. Hodge vraagt daarom aan '60 Minutes' om haar rechtstreeks tegenover Belle Gibson te zetten in plaats van het interview met de liegende blogster uit te zenden.

Hersenoperatie
Hodge: "Zal ik jullie eens een waar verhaal vertellen? Ik zal haar mijn litteken laten zien en haar uitleggen hoe het écht voelt om de diagnose te krijgen, om geopereerd te worden en om te leven met hersenkanker. Wat het is om de scans te zien van de tumor in je hersenen, om te horen te krijgen dat je leven serieus ingekort wordt. Ik zal haar tonen wat dat eigenlijk betekent voor je familie en je vrienden."

"Als ze hersenkanker had gehad", gaat Hodge verder, "zou ze geweten hebben hoeveel geld er nodig is om deze ziekte te bestrijden. Dan zou ze een groot deel van haar fortuin geschonken hebben om anderen te helpen in plaats van enkel zichzelf te bedienen."

"Schenk geld van interview aan onderzoek"
"Ik zou alles doen om niet door die vreselijke pijn van hersenchirurgie te zijn gegaan, maar ik moet er nu elke dag mee leven. Schenk het geld voor dat interview aan onderzoek naar hersenkanker en ik hoop dat de dag komt dat jullie zullen beseffen wat jullie gedaan hebben en hoeveel mensen jullie ontgoocheld hebben. Want dat zijn jullie, een enorme ontgoocheling."

Melissa Rowe trad Gibson bij op Facebook. "Ik zag mijn zus sterven aan kanker", schrijft Rowe. "Ik maakte de recepten van Gibsons app voor haar. Ik deelde Belles positieve quotes en anti-kanker voedselsuggesties met mijn zus om de moed erin te houden. Dat dit alles bedrog bleek, was hartverscheurend."

Pathologische leugenaar
Channel zendt het interview zondag uit, ondanks alle tegenwind. "We vragen dat de kijker het programma eerst bekijkt en dan pas kritiek geeft", is de redenering. In de teaser wordt gesuggereerd dat Gibson een pathologische leugenaar is. Ze zou zelfs liegen over haar eigen leeftijd.

26-06-2015 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Deboosere razend om vals Facebookprofiel

Frank Deboosere razend om vals Facebookprofiel

http://oi62.tinypic.com/2he8w8h.jpg

Weerman Frank Deboosere is niet te spreken over een vals Facebookprofiel dat de ronde doet. "Ik zit helemaal niet op Facebook, deze man is een bedrieger", klinkt het.

Deboosere tweette gisterenavond over het valse profiel. "Ik zit niet op Facebook. De persoon die zich voordoet als Frank De Boosere bedriegt 609 "vrienden". Niet fijn.", schreef hij op de sociaalnetwerksite. Op zijn eigen website ging hij nog iets dieper in op het voorval:

"Op Facebook vind je verschillende individu's die zich voordoen als Frank Deboosere. Dit is diefstal van mijn digitale identiteit. Mijn naam wordt misbruikt. Ik heb niks te maken met hun schrijfsels. Veel mensen denken met de "echte" Frank Deboosere te doen te hebben. Dank zij de hulp van Eva Daeleman en Elke Plancke zijn enkele valse profielen al van Facebook verwijderd. Hartelijk dank! Ik weet nu dat je misbruiken kan melden aan abuse@facebook.com. Mensen hebben er geen idee van wat voor schade de Facebook-misbruiken kunnen veroorzaken. Op dit moment is er een nieuwe bedrieger actief op Facebook. Hoe is dat toch mogelijk? Doe me een plezier en ontmasker die rotzak. Op dit moment telt de Facebook-pagina van ene "Frank De Boosere" 609 vrienden. 609 mensen die bedrogen worden."

Het is niet de eerste keer dat de weerman te maken krijgt met iemand die zich als hem voordoet. Ook op Twitter circuleerde een Frank Deboosere, waarna de echte Frank aan het medium moest bewijzen dat hij wel degelijk zichzelf was.

26-06-2015 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellen Petri: "Veel BV's moeten hun mond houden"

Ellen Petri: "Veel BV's moeten hun mond houden"

http://oi62.tinypic.com/14cyzk7.jpg

Wie prijkt daar op de cover van P-Magazine? Ellen Petri, ex-Miss België, is terug van weggeweest. "Mediageilheid is me vreemd", verklaart ze in het blad. "Ik denk vaak als ik BV's in de bladen zie: 'hou toch je mond'".

Het is al enkele jaren erg stil rond Ellen Petri, al ging haar passage in Spitsbroers niet onopgemerkt voorbij, dankzij een stomende naaktscène. "Maar het is niet omdat ik er poedelnaakt uitzag, dat het ook echt zo was", aldus Petri. "Ik had een vleeskleurig broekje aan en mijn tepels waren afgeplakt." Van het woord 'babe' wil ze ook helemaal niet horen. "Ik hoop dat ik niet in die categorie thuishoor. Voor mij is dat een vies woord, dat staat gelijk aan een inhoudsloze trien wier enige kwaliteit is dat ze goed voorzien is van oren en poten."

Straffe uitspraken, en daar blijft het niet bij. Ook het BV-schap neemt ze scherp op de korrel. "Als ik BV's in de bladen zie verschijnen, denk ik vaak: 'Kind hou toch je mond, je hebt niets te vertellen.' Mediageilheid is me vreemd, ik zal nooit zelf de pers opzoeken." Daar heeft haar achtergrond iets mee te maken volgens Petri. "Ik kom uit een gezin van vier kinderen en daar heb ik geleerd om me niet beter te voelen dan iemand anders. Schoonheid is ook heel subjectief: de ene vindt me knap, terwijl de ander me misschien maar niets vindt."

26-06-2015 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff opnieuw op één in de 'Foute 128'

Christoff opnieuw op één in de 'Foute 128'

http://oi60.tinypic.com/21jp3z6.jpg

In aanloop naar de 'Foute Party' in Flanders Expo vanavond, presenteerden Sven Ornelis en Maarten Vancoillie vandaag de 'Foute 128'. Meteen ook de allerlaatste keer dat de twee samen presenteerden. Net als vorig jaar voerde Christoff de lijst aan met 'Sweet Caroline'. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat hij de topact is voor vanavond en als grote act komt hij ook naar het feestje in stijl... met een helikopter.

De volledige top 10
1             Christoff - Sweet Caroline
2             Captain Jack - Captain Jack
3             Frans Bauer - Heb je even voor mij ?
4             Aqua - Barbie girl
5             Michel Sardou - Les lacs du Connemara
6             Get Ready ! - Diep
7             Village People - YMCA
8             Tom Waes - Dos cervezas
9             John Travolta & Olivia Newton-John -the Grease megamix
10           Psy - Gangnam Style

26-06-2015 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Meryl Streep strijdt voor gelijke rechten

Actrice Meryl Streep strijdt voor gelijke rechten

http://oi57.tinypic.com/2b5do8.jpg

Politiek Amerika is wakker geschud door topactrice Meryl Streep. De 66-jarige ster is des duivels dat een wetsvoorstel uit 1923, waarin wordt vastgelegd dat mannen en vrouwen in de Verenigde Staten gelijk zijn, nog altijd niet is bekrachtigd.

De Hollywoodster, bekend van haar filmrollen in 'The Iron Lady' en 'The Devil Wears Prada', heeft alle leden van het Amerikaanse congres een persoonlijke brief geschreven, waarin zij hartstochtelijk pleit de gelijkheid tussen mannen en vrouwen ruim 90 jaar later alsnog op te nemen in de grondwet. "Ik schrijf u om te vragen hiervoor op te komen. Voor uw moeder, dochter, zus, vrouw of uzelf."

De Equal Rights Amendment kreeg - opmerkelijk genoeg - in 1923 wel voldoende steun van het Congres, maar er waren uiteindelijk te weinig staten die het voorstel steunden. In de VS moeten minstens 38 van de 50 staten een voorstel steunen voor het wordt opgenomen in de grondwet. Vijftien staten, waaronder de conservatieve bolwerken Virginia, Georgia en Alabama, stemden destijds tegen. Sindsdien liepen initiatieven om het voorstel nieuw leven in te blazen op niets uit.

Steunbetuigingen
Het heeft allemaal veel te lang geduurd, vindt Streep. "Inmiddels praat een geheel nieuwe generatie van vrouwen en meisjes over gelijke inkomsten, beloning en rechten." De eerste steunbetuigingen van congresleden druppelen al binnen.

"De tijd is er rijp voor", meent Jackie Speier, afgevaardigde van Californië. Volgens haar blijkt uit onderzoek dat liefst 70% van de Amerikanen denkt dat de wet al lange tijd is aangenomen. "Velen schrokken toen bleek dat dit niet zo was." En Seth Moulton, congreslid uit Massachusetts, tweet een foto van de brief van Streep: "Ik doe mee, Meryl."

De actrice zet zich vaker in voor vrouwenemancipatie. Zo financierde ze een cursus scenarioschrijven voor vrouwen boven de 40. "Meer vrouwen achter de schermen, betekent ook meer vrouwen op het witte doek", redeneerde ze. In films en op tv vormen mannen nog altijd de overgrote meerderheid. Streep zet zich nog altijd in voor gelijke beloning voor mannen en vrouwen in de filmindustrie.

26-06-2015 om 00:07 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurk en foto's van Jackie Kennedy geveild

Jurk en foto's van Jackie Kennedy geveild

http://oi61.tinypic.com/23hu6is.jpg

Een zwangerschapsjurk die ooit van de Amerikaanse 'first lady' Jacqueline Kennedy was, gaat vandaag onder de hamer in Los Angeles. Ook 79 foto's van het jonge gezin Kennedy worden geveild.

Het stijlicoon droeg de crèmekleurige jurk toen ze zwanger was van John F. Kennedy junior. Ze schonk het later aan de nanny, Maud Shaw, toen die met pensioen ging. Shaw was ook degene die de foto's nam, van het jongetje en zijn zus Caroline. "De foto's tonen een andere kant van de familie, als ze echt onder elkaar waren", zei een woordvoerder van het veilinghuis Courtesy.

De jurk en foto's worden samen geveild. De biedingen beginnen met 10.000 dollar.

26-06-2015 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus is meest sexy vegetariër van 2015

Miley Cyrus is meest sexy vegetariër van 2015

http://oi61.tinypic.com/25zifx5.jpg

Miley Cyrus is door dierenrechtenorganisatie PETA uitgeroepen tot meest sexy vegetariër van het jaar. De 'Wrecking Ball'-zangeres volgt daarmee twee andere vegetariërs op: Jared Leto en Ellen Page.

Miley maakt er geen geheim van dat ze gek is op dieren. Op social media maakt ze zich geregeld hard voor dierenrechten en ook twittert en instagramt ze er lustig op los met foto's van haar huisdieren.

PETA heeft op de eigen website ook nog een paar goede woordjes over voor andere bekende vegetariërs en veganisten. Zo wordt Ariana Grande gefeliciteerd met haar éénjarige jubileum als veganist, krijgt Richard Linklater een schouderklopje omdat hij al dertig jaar geen dieren eet en wordt politicus Cory Booker geroemd omdat hij zijn vegetarische levensstijl heeft ingeruild voor een veganistische.

25-06-2015 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maarten Vancoillie haalt alles uit de kast om Sven Ornelis te doen wenen

Maarten Vancoillie haalt alles uit de kast om Sven Ornelis te doen wenen

http://oi57.tinypic.com/2dumbzc.jpg

Na 14 jaar is de ochtendshow op Q-music nu echt afgelopen voor Sven Ornelis. Hij presenteerde vandaag zijn laatste uitzending met collega's Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.

Vancoillie deed veel moeite om Ornelis emotioneel te krijgen, om te beginnen met een hoop lofbetuigingen van fans, voorzien van soms fors aanzwellende symfonische achtergrondmuziek.

De presentator werd een tikje emotioneel, maar hield het - tot teleurstelling van Vancoille - wel droog.

25-06-2015 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werchter is fan van de Würst van Jeroen Meus

Werchter is fan van de Würst van Jeroen Meus

http://oi58.tinypic.com/4i0a4g.jpg

Niet alleen muzikanten zijn op Werchter te vinden, ook Jeroen Meus maakt er zijn opwachting. Je kan er immers zijn 'haute dogs' proeven, aan het kraampje van zijn nieuwe concept Würst. Vandaag staat de chef ook zelf achter het fornuis. En dat de Werchterlingen er fan van zijn!

25-06-2015 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-politiechef: "Heropen onderzoek naar dood Kurt Cobain"

Ex-politiechef: "Heropen onderzoek naar dood Kurt Cobain"

http://oi58.tinypic.com/qyzvcg.jpg

Als het aan Norm Stamper ligt, wordt de dood van Kurt Cobain opnieuw onderzocht. De voormalige politiechef van Seattle zegt in Spin Magazine dat het een morele plicht is om alle onduidelijkheden rond de 'zelfmoord' van de wijlen Nirvana-frontman op te helderen.

"Als ik nu de leiding zou hebben bij het politiekorps, zou ik de zaak heropenen. Stel je voor dat Kurt Cobain niet zichzelf van het leven heeft beroofd, maar is vermoord. Dan zijn we het aan de nabestaanden verplicht om dat te bewijzen. Als we het destijds niet goed hebben gedaan, hebben we de plicht om het nu wel goed te doen", aldus Stamper.

Op 5 april 1994 werd het levenloze lichaam van Cobain gevonden, maar er is door velen altijd getwijfeld aan de doodsoorzaak. Er is een afscheidsbriefje gevonden dat door Cobain geschreven zou zijn, maar volgens Stamper waren er behoorlijk wat mensen die baat hadden bij Cobains dood.

Stamper doet zijn uitspraken naar aanleiding van de documentaire 'Soaked In Bleach'. Daarin wordt gesteld dat Cobain is vermoord en wordt gesuggereerd dat weduwe Courtney Love er iets mee te maken heeft gehad. Love noemde de documentaire eerder al een vuige leugen en heeft geprobeerd het uitzenden ervan via de rechter te voorkomen.

25-06-2015 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love beleeft schrik van haar leven in Parijs: "Waar zit de politie? Ik ben veiliger in Bagdad"

Courtney Love beleeft schrik van haar leven in Parijs: "Waar zit de politie? Ik ben veiliger in Bagdad"

http://oi59.tinypic.com/8zk7lh.jpg

Courtney Love heeft vanmiddag de schrik van haar leven beleefd in Parijs. De zangeres raakte verwikkeld in de taxi-oorlog die momenteel woedt in de Franse hoofdstad. De 50-jarige rockster twitterde onder meer een foto van een besmeurde ruit. "Is dit Frankrijk? Ik ben veiliger in Bagdad", klonk het zelfs.

Kort na haar landing op de luchthaven van Charles de Gaulle kwam dus ook Love in het gewoel terecht. In een tweet richtte ze zich tot Kanye West. "De kans bestaat dat we terugkeren naar de luchthaven en we ons bij jou komen verstoppen. Betogers hebben net onze wagen aangevallen", klonk het. "Ze hebben onze auto in een hinderlaag gelokt en houden nu onze chauffeur gegijzeld. Ze zijn met metalen staven op auto's aan het slaan. Is dit Frankrijk? Ik ben veiliger in Bagdad."

25-06-2015 om 23:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Miss USA-verkiezing meer op Spaanstalige zender na uitspraken Trump

Geen Miss USA-verkiezing meer op Spaanstalige zender na uitspraken Trump

http://oi58.tinypic.com/xdfeh1.jpg

De Spaanstalige Amerikaanse televisiezender Univision heeft beslist niet meer samen te werken met Donald Trump na diens uitspraken over Mexicaanse migranten. Dat betekent onder meer dat de zender de Miss USA-verkiezing van volgende maand niet uitzendt. De 69-jarige Trump is een van de organisatoren van de verkiezing.

Toen de miljardair vorige week zijn kandidatuur aankondigde voor het presidentschap, liet hij verstaan dat de Mexicaanse migranten verantwoordelijk zijn voor tal van misdrijven, verkrachtingen en het binnensmokkelen van drugs. In één adem pleitte hij ervoor een muur te bouwen tussen de VS en de zuiderbuur.

"We gaan de Miss USA-verkiezingen op 12 juli niet uitzenden en ook voor andere projecten niet meer samenwerken met de organisatie van Trump", zo liet de zender met zetel in Los Angeles weten.

25-06-2015 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Reynolds en Blake Lively onder vuur om foto van dochter James

Ryan Reynolds en Blake Lively onder vuur om foto van dochter James

http://oi62.tinypic.com/2v9sw0z.jpg

Acteurskoppel Ryan Reynolds en Blake Lively krijgen bakken kritiek over zich heen om een foto van dochter James en vader Ryan, die liefelijk werd gepost door Lively op Vaderdag. Op de Instagram-foto draagt Ryan zijn dochter in een draagdoek, maar met de houding van het kind zijn heel wat moeders het niet eens.

Op de foto in kwestie zit dochter James in een draagzak die op de buik gebonden is van papa Ryan. Haar beentje bengelen tegen elkaar naar beneden, en dat kan niet volgens tal van kwade moeders. De houding zou immers heupdysplasie kunnen veroorzaken. Het regent dan ook verontwaardigde reacties onder de foto, al nemen ook heel wat mensen het op voor het koppel.

24-06-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitte Bardot stuurt brief naar de kat van Lagerfeld

Brigitte Bardot stuurt brief naar de kat van Lagerfeld

http://oi57.tinypic.com/2z6ifqg.jpg

Brigitte Bardot (80) heeft een brief gestuurd naar Choupette, de kat van modeontwerper Karl Lagerfeld. Daarin vraagt de dierenrechtenactiviste de poes om haar baasje te doen stoppen met het gebruik van bont in zijn collecties.

Bardot, sekssymbool uit de jaren zestig, neemt geen blad voor de mond. Het Italiaanse modemerk Fendi, waarvan Lagerfeld al sinds 1965 artistiek directeur is, plant een 'haute fourrure'-modeshow op 8 juli in Parijs. Dat is niet naar de zin van BB.

"Tooi voor onmensen"
"Mijn lieve Choupette, ik reken erop dat je in het oor van papa Karl spint. Vertel hem dan over de ellende van je broertjes-bontdragers. Allemaal het gevolg van de promotie die je baasje maakt voor bont", schrijft Bardot.

"Dieren die, net als jij, enkel vragen te mogen leven, zijn onschuldig en worden tot de dood veroordeeld om als tooi te dienen voor onmensen".

Stokpaardje
De strijd tegen de bontindustrie is altijd al één van Bardots stokpaardjes geweest. Al in 1977 reisde ze naar Canada om daar het doodknuppelen van zeehondjes aan te klagen. Het is ook niet de eerste keer dat Bardot zich tot de poes van Lagerfeld richt. Vorig jaar september stuurde Lagerfeld op haar 80ste verjaardag een cheque naar het Fonds Brigitte Bardot voor dierenrechten. Ook toen klaagde ze bij Choupette het gebruik van bont door haar baasje aan.

Verdediging Chanel
In april verdedigde Lagerfeld, tevens artistiek directeur bij modehuis Chanel, zich voor het gebruik van bont in zijn collectie. "Mensen eten vlees en dragen leer. Leer is niets meer dan geschoren bont", argumenteerde Lagerfeld. "Er is nu eenmaal een bontindustrie. Wie gaat die mensen tewerkstellen als de bontindustrie stilvalt? Die vertegenwoordigt miljarden euro over de hele wereld".

Bardot sluit haar brief aan Choupette zo af: "Als je je verdriet miauwt, zal papa Karl je wel begrijpen en zal hij het langverwachte voorbeeld geven. Hij kan je niets weigeren! Ik streel je mijn erkentelijkheid".

24-06-2015 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Jamie Olivers restaurants betaal je voortaan meer voor frisdrank

In Jamie Olivers restaurants betaal je voortaan meer voor frisdrank

http://oi61.tinypic.com/ap7gjt.jpg

De bekende Britse televisiekok Jamie Oliver (40) vraagt vanaf nu 14 eurocent (10 pence) meer op alle frisdranken die in zijn restaurants geserveerd worden. De opbrengst daarvan gaat naar een goed doel, dat kinderen dingen over gezonde voeding bijbrengt. De televisiekok wil op die manier de Britse regering aanporren om ook gelijkaardige maatregelen te nemen.

"Ik heb uit eerste hand de hartverscheurende effecten gezien die ongezonde voeding en suiker hebben op de gezondheid van onze kinderen. Frisdrank is de grootste bron van suiker onder schoolgaande kinderen en tieners, dus we moeten hier alvast beginnen," vertelde Oliver aan The Sunday Times. Hij hoopt met deze daad de Britse overheid aan te moedigen om ook actie te ondernemen.

Oliver schat met deze belasting op frisdrank in zijn restaurant zo'n 80.000 pond per jaar op te halen, ongeveer 112.500 euro. Dat geld wordt integraal geschonken aan een goed doel dat allerlei initiatieven organiseert om kinderen dingen bij te leren over gezonde voeding.

Dat Jamie Oliver wakkerligt over gezonde voeding bij kinderen bleek vorige maand al. Hij maakte toen naar aanleiding van Food Revolution Day een lied, samen met onder meer Ed Sheeran en Paul McCartney, om kinderen het belang van gezonde voeding bij te brengen.

24-06-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!