Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent moet 5 miljoen betalen om sekstape

50 Cent moet 5 miljoen betalen om sekstape

http://oi60.tinypic.com/f4r63a.jpg

50 Cent moet 5 miljoen dollar (ruim 4,4 miljoen euro) schadevergoeding betalen aan een moeder uit Florida omdat hij een seksvideo van haar online heeft gezet. Dat meldt New York Daily News vandaag.

De vrouw, Lastonia Leviston, brak vrijdag tijdens de civiele rechtszaak in tranen uit. Leviston zegt zich door toedoen Curtis Jackson, zoals hij eigenlijk heet, vernederd te voelen. "Het is net alsof iemand mijn hart met een mes uit mijn lichaam heeft gerukt", aldus Leviston tijdens de zitting.

De Get Rich or Die Tryin'-ster zou de video, die in 2009 viral ging, van de vrouw online hebben gezet om zijn concurrent rapper Rick Ross, die een dochter met Leviston heeft, belachelijk te maken. In de video is Leviston te zien met een ex en levert Jackson commentaar op de expliciete beelden. Hij sloot de video af met de opmerking: "Nu ben je een pornoster." Volgens Jackson kreeg hij de video van de ex in kwestie, die hem er destijds van verzekerde dat Leviston er geen probleem mee had als het openbaar zou worden gemaakt.

Emotionele schade

De rapper, die deze week zijn veertigste verjaardag vierde, kwam zelf niet opdagen voor de zitting. Hij moet Leviston 2,5 miljoen dollar betalen voor het schenden van haar burgerrechten en 2,5 miljoen dollar voor de emotionele schade die hij heeft veroorzaakt.

Mogelijk kan dat bedrag volgende week nog verder oplopen, als de jury zich buigt over een eventuele aanvullende boete. Jackson, die naast hiphopartiest ondernemer, platenbaas en acteur is, heeft een geschat vermogen van tussen de 150 en 500 miljoen dollar.

11-07-2015 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Stamos (Full House) opgenomen in rehab

John Stamos (Full House) opgenomen in rehab

http://oi61.tinypic.com/30vm6c4.jpg

John Stamos heeft zich op laten nemen in een afkickkliniek. Een bron heeft aan People laten weten dat de Full House-acteur zich wil laten helpen aan zijn alcoholverslaving.

Hoe lang Stamos zich laat opnemen, is niet bekend. Ongeveer een maand geleden werd John (51) opgepakt voor rijden onder invloed. Hij had zoveel gedronken dat agenten zich zorgen maakten en hem naar het ziekenhuis brachten.

11-07-2015 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Roger Rees (Cheers) overleden

Acteur Roger Rees (Cheers) overleden

http://oi58.tinypic.com/5x1h6x.jpg

De Amerikaanse acteur Roger Rees is gisterenavond op 71-jarige leeftijd overleden. Dat meldde The New York Times op basis van een verklaring van Rees' manager. De geboren Brit was korte tijd ziek.

Rees speelde zijn meest vermaarde rol in het theaterstuk The Life and Adventures of Nicholas Nickelby, dat van 1980 tot en met 1982 op Broadway werd opgevoerd. Voor zijn hoofdrol in die productie, die was gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Dickens, kreeg hij een Tony Award. Daarnaast had hij rollen in de tv-series Grey's Anatomy, Cheers en The West Wing. Rees was ook te zien in de films The Pink Panther (2006) en Robin Hood: Men in Tights.

11-07-2015 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Kate Moss nooit meer naakt zal poseren

Waarom Kate Moss nooit meer naakt zal poseren

http://oi62.tinypic.com/nq3itc.jpg

Het Britse supermodel ging al talloze keren uit de kleren voor heel wat grote modehuizen. Maar dit weekend heeft Kate Moss gezworen hiermee te stoppen voor haar 12-jarige dochter Lila Grace.

In een interview met de Britse krant The Mirror heeft Moss onthuld: "Ik wil niet dat mijn dochter mij zo ziet. Lila heeft me al naakt gezien en ze liet vallen dat ik wel veel van mezelf liet onthulde in modebladen. Zo weet ze dat ik voor Playboy heb geposeerd, maar ze heeft de foto's in het blad zelf niet gezien. Door haar heb ik nu grenzen en denk ik na over waar ik 'ja' op zeg." Lila Grace heeft bekend dat ze haar mama soms irritant vindt en dat ze haar soms een schaamtegevoel kan bezorgen.

Kate Moss is nog altijd het gezicht van het beautymerk Rimmel.

11-07-2015 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omar Sharif (Doctor Zhivago) overleden

Omar Sharif (Doctor Zhivago) overleden

http://oi60.tinypic.com/2u576hc.jpg

De Egyptische acteur Omar Sharif is op 83-jarig leeftijd overleden. Dat meldde de BBC. Zijn agent Steve Kenis zei tegen de Britse omroep dat de acteur vrijdagmiddag een hartaanval kreeg in een ziekenhuis in Caïro. Sharif werd beroemd door zijn rollen in de Hollywood-films Lawrence of Arabia (1962), Doctor Zhivago (1965) en Funny Girl (1968). Hij werd genomineerd voor een Oscar en won drie keer een Golden Globe Award.

Sharif zag het levenslicht in Alexandrië als Michel Demitri Chalhoub. Hij was een christen van Libanese komaf. Op jonge leeftijd bekeerde hij zich tot de islam om met een Egytische actrice te kunnen trouwen. Na een afgeronde studie wis- en natuurkunde in Caïro ging hij aan de slag in het houtbedrijf van zijn vader. In Londen ging hij vervolgens naar de toneelschool. Sharif begon zijn acteursloopbaan in de jaren vijftig in de Egyptische filmwereld

In Hollywood volgde zijn grote doorbraak met zijn rol als Sherif Ali in de film 'Lawrence of Arabia' van regisseur David Lean. Het leverde hem een Oscar-nominatie en twee Golden Globe Awards op. De derde Golden Globe Award was voor de titelrol in 'Doctor Zhivago', naar het boek van Boris Pasternak, eveneens onder regie van Lean. In 'Funny Girl' speelde hij naast Barbra Streisand.

Met zijn gedistingeerde verschijning deed hij miljoenen vrouwen zwijmelen. Ook speelde hij rollen in onder meer 'Che!', 'Juggernaut', 'The Tamarind Seed' en 'The Pink Panther Strikes Again'. Hij won een Gouden Leeuw voor zijn hele loopbaan op het filmfestival van Venetië in 2003.

Sharif was ook een bekende bridgespeler en cricketer. De laatste jaren leed hij aan de ziekte van Alzheimer.

11-07-2015 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soap-toestanden ten huize Foret: Jade is nu de schoonmoeder van haar zus

Soap-toestanden ten huize Foret: Jade is nu de schoonmoeder van haar zus

http://oi59.tinypic.com/2ahi5xe.jpg

De familiesituatie van het Belgische model Jade Foret (24) is een beetje ingewikkelder geworden. De schoonheid is al even getrouwd met de veel oudere zakenman Arnaud Lagardère, die een zoon uit een vorig huwelijk heeft. Die jongen (21) werd verliefd op niemand minder dan de zus van Jade, die amper 16 jaar is.

Familiefeestjes bij de Forets zijn sinds anderhalf jaar op zijn minst bijzonder te noemen. Cassandra Foret zou al zo lang een relatie hebben met Alexandre Lagardère. Dat zou blijken uit foto's op Facebook, de familie Foret heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Knappe looks zijn duidelijk een familietrekje bij de familie Foret, ook Cassandra probeert het al enkele jaren als model te maken. Omdat Alexandre in de VS woont met zijn moeder en Cassandra in Frankrijk, zien de twee elkaar niet veel.

De Fransman Arnaud Lagardère en de Belgische Jade zijn al 5 jaar een koppel, ze trouwden in 2013. Samen hebben ze twee kinderen.

11-07-2015 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend gespot: "brond" is het nieuwe blond

Trend gespot: "brond" is het nieuwe blond

http://oi59.tinypic.com/2chxaqh.jpg

Vergeet de mythe dat je blonde lokken moet hebben voor op en top vrouwelijkheid, vandaag de dag is "brond" de nieuwste haartrend. Onder meer Cara Delevingne, Jennifer Lopez  en Blake Lively tonen aan dat de combinatie van blond en bruin haar helemaal hot is. Brondes have more fun, of hoe ging dat spreekwoord ook weer?

Wie mee wil zijn met de nieuwste trend in Hollywood en ver daarbuiten gaat dus best voor een combinatie van blond en bruin. Blake Lively outte zich eergisteren op Instagram als een bekeerde tot het kamp van de "brondies", zoals ze trots liet zien.

Maar ook andere sterren waaronder Jennifer Lopez, Cara Delevingne en Taylor Swift volgen de trend. Brond is met andere woorden helemaal hot deze zomer. Een tripje naar de kapper dan maar, of ben jij van nature gezegend met bronde haren?

09-07-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caitlyn Jenner bewijst dat transgenders ook elegant zijn

Caitlyn Jenner bewijst dat transgenders ook elegant zijn

http://oi59.tinypic.com/29w0p61.jpg

Zo elegant zag je de ster die voorheen de stiefvader van Kim Kardashian was nog nooit. Transgender Caitlyn Jenner toont in haar nieuwe show 'I am Cait' de impact die haar verandering heeft gehad op de familie Kardashian-Jenner.

In een blauwe enkellange jurk met kanten details zie je hoe Caitlyn straalt. De 65-jarige voormalig Olympisch atleet getuigt in een trailer van haar realityreeks hoe zwaar de voorbije maanden voor haar zijn geweest. Daarin is te zien hoe ze in tranen uitbarst als ze praat over de impact van haar veranderingen op haar familie. De jongeren van de Kardashian-Jennerclan gaan dan rond haar staan voor een knuffel, waarop ze zegt: "We zijn allemaal mooi."

De trailer eindigt met Caitlyn die Kim Kardashian een elegante zwarte jurk showt, waarop de stiefdochter antwoordt: "Mama heeft die jurk ook".

09-07-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kleine zomergeluk van Eva Daeleman: fietsen in de hitte

Het kleine zomergeluk van Eva Daeleman: fietsen in de hitte

http://oi57.tinypic.com/10o0hdu.jpg

Warme temperaturen, fluitende vogels, lange zomeravonden en barbecues die veel te lang uitlopen... Je hoeft niet naar een paradijselijk oord te trekken om dat instant zomergeluk te ervaren. We vroegen aan bekende Vlamingen welke kleine dingen des levens in de zomer een glimlach op hun gezicht toveren. Eva Daeleman, radiopresentatrice bij MNM, vertelt waarom ze blij wordt van fietsen in haar stad Mechelen.

"Een dagje gaan vliegeren aan zee en uitwaaien kan mij ook opbeuren. Maar als ik zelf echt wil genieten, dan haal ik mijn fiets van stal voor een tochtje door de straten mijn stad. Vanaf het moment dat ik een gaatje in mijn agenda heb, trek ik erop uit. Het liefst helemaal alleen, want vooral het spontane vind ik er zo leuk aan."

"Tijdens die fietstochtjes komen allerlei geuren op mij af van heerlijke barbecues uit de talloze stadstuintjes, maar vooral de geur van het hete asfalt vind ik zo heerlijk. Voeg daar de warme wind door mijn haren aan toe en ik ben helemaal in mijn nopjes."

09-07-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde seizoen van 'Reizen Waes' op komst

Derde seizoen van 'Reizen Waes' op komst

http://oi58.tinypic.com/2sagt2t.jpg

Goed nieuws voor alle fans van 'Reizen Waes': onze Vlaamse globetrotter mag aan een derde seizoen van het programma beginnen. De VRT heeft na de twee vorige succesreeksen het licht op groen gezet.

Productiehuis deMENSEN heeft naar verluidt al een lijst met mogelijke bestemmingen opgesteld. Tom heeft ze maar voor het uitkiezen. Waar hij precies heen gaat, zullen wij echter pas begin 2017 te weten komen, wanneer het seizoen op de Vlaamse schermen verschijnt.

09-07-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie liep Koen Wauters tegen het lijf in Ibiza?

Wie liep Koen Wauters tegen het lijf in Ibiza?

http://oi60.tinypic.com/2m4od5d.jpg

Koen Wauters en Valerie De Booser genieten momenteel van een vakantie in Ibiza. En wie liepen ze daar tegen het lijf? Niemand minder dan Marco Borsato wist de Clouseau-zanger te strikken voor een selfie.

"Kom ik zomaar mijn buddy Koen Wauters tegen", schrijft Borsato bij zijn Instagramfoto. "Love that man!"  Valerie gaat daar duidelijk mee akkoord: "Zo leuk om jullie hier te zien", luidt het in de comments. Benieuwd of ze op het voorstel van Borsato ingaat om vaker af te spreken.

09-07-2015 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum: "Dochtertje mag al mijn stripperfilms zien"

Channing Tatum: "Dochtertje mag al mijn stripperfilms zien"

http://oi58.tinypic.com/2n1z9ko.jpg

Een halfnaakte Channing Tatum (35) in 'Magic Mike XXL'... Dat is vragen om rode oortjes. De voormalige stripper laat met zijn gespierde torso en verleidelijke dansmoves de temperatuur in de bioscopen stijgen, maar dat wil nog niet zeggen dat de acteur de gillende vrouwen van zich moet afslaan: "Mijn fans respecteren dat ik getrouwd ben."

Tatum straalt één en al energie uit wanneer hij The London Hotel in West Hollywood binnenkomt. Hij lacht vriendelijk naar iedereen, schudt links en rechts handjes en slaat hier en daar een praatje. Dat hij voortdurend wordt aangestaard door de hotelgasten, doet hem al lang niks meer. Daarvoor zit hij al te lang in Hollywood. Zijn vrouw, actrice Jenna Dewan (34), is er naar goede gewoonte bij. Zij zal de hele dag op het dakterras van het hotel geduldig op hem wachten terwijl hij tientallen interviews afwerkt.

Toen Tatum en Dewan zes jaar geleden in het huwelijksbootje stapten, waren ze allebei nog relatief onbekend in de filmwereld. Nu de acteur kaskrakers zoals 'Magic Mike', '21 Jump Street' en 'GI Joe' achter de kiezen heeft, krijgt het showbizzkoppel elkaar een pak minder te zien. Toch is hun huwelijk na al die jaren nog altijd even sterk: "Dat komt omdat we de belofte hebben gemaakt om elkaar maximum twee weken niet te zien. Dat is sinds de geboorte van ons dochtertje niet altijd evident, maar ik doe er alles aan om toch eventjes bij mijn gezin te kunnen zijn. Zelfs als ik daarvoor de hele dag op het vliegtuig moet zitten zodat ik ze een paar uur kan zien."

Hoewel Tatums carrière als een trein loopt en hij amper thuis is, zou hij zo opnieuw papa willen worden: "Jenna en ik zouden graag een tweede kindje willen. Of we er tijd voor gaan hebben is iets anders, maar we sluiten in elk geval niks uit." En juist omdat hij zo vaak weg is, geniet hij met volle teugen van de kleine momenten met zijn dochter Everly (2): "Er gaat niets boven quality time at home. We hebben een schuurtje net buiten LA waar Everly naar hartenlust kan spelen en waar ik helemaal tot rust kom."

Hoofd op hol
Dat de kleine Everly vroeg of laat zal ontdekken dat de 'Magic Mike'-ster op zijn 19de aan de bak kwam als stripper, doet hem helemaal niks: "Ik kan mijn verleden toch niet veranderen, dus waarom zou ik me ervoor moeten schamen? Ik heb in die periode veel gezien en veel meegemaakt, maar ik zou die dingen nooit voor haar proberen te verstoppen. Van mij mag ze al mijn films zien. (over zijn leven als stripper kwam in 2012 de film 'Magic Mike' uit, red.) Ik zal uit voorzorg wat geld aan de kant zetten voor therapie, mocht ze die later nodig hebben." (lacht)

Wie Channing Tatum zegt, denkt meteen aan halfnaakte strippers die menig hoofd op hol doen slaan. Maar het feit dat hij goed in de markt ligt, wil nog niet zeggen dat de dames zo maar aan zijn voeten liggen: "Ik wou dat ik je kon vertellen dat ik de dames van me moet afslaan, maar dat is helemaal niet zo. Mijn vrouw is er trouwens altijd bij, en mijn fans respecteren dat." Tatum zegt zonder verpinken dat hij Jenna nooit zou bedriegen: "Het is helemaal niet moeilijk om haar trouw te blijven. Jenna is niet alleen een bloedmooie vrouw, ze is gewoon alles wat ik nodig heb. Bedriegen? Dat doe je enkel wanneer die klik er niet is."

Wie denkt dat het er ten huize Tatum al even heet aan toe gaat als op het scherm, komt echter bedrogen uit: "Ik heb al voor Jenna gestript, maar dat was in het begin van onze relatie." Het koppel doet het liever wat rustiger aan wanneer ze een avondje vrij hebben: "De perfecte date? Thuis eten laten bezorgen, een goede fles wijn voor Jenna, een fles whisky voor mij en languit op de zetel liggen. We houden van rust en gezelligheid. Want zeg nu zelf: er gaat niets boven een lui avondje 'Game Of Thrones'!"

09-07-2015 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé zegt sorry aan 'minnares'

Ignace Crombé zegt sorry aan 'minnares'

http://oi57.tinypic.com/14uak9d.jpg

Eind vorige maand kondigde Ignace Crombé heel enthousiast de nieuwe liefde in zijn leven aan. De 36-jarige Lindsay Vandenberghe is de gelukkige. Maar gisteren werd hun prille liefdesgeluk overschaduwd door jaloezie, in het blad TV-familie beweerde een vrouw de minnares van Ignace te zijn.

"Ben supergelukkig met de nieuwe liefde in mijn leven... Lindsay", klonk het in juni trots op Facebook. Ignace postte bij zijn aankondiging twee foto's van zijn nieuwe vlam online. Een zelfverklaarde minnares strooide meteen roet in het eten. Gisteren bewees ze in TV familie hun affaire met verschillende sms'en.

Maar vandaag smoort hij die geruchten in de kiem met een boodschap op Facebook. "7 maanden vrijgezel geweest en wellicht terecht geprofiteerd van deze status. Nu ook 'overgangsfase' voorbij, waarbij het duidelijk werd dat Lindsay Vandenberghe de ware is. Sorry aan de dames die ik leerde kennen en dit ook hadden gewild. Eén ervan heb ik blijkbaar wat 'te lang' getroost.... Maar ondanks de overschrijding van deze tijdslimiet, blijven Lindsay en ikzelf ervan overtuigd 'We zien mekaar dolgraag en zullen hier verder volop van genieten'."

09-07-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Channing Tatum gaat helemaal op in 'Wat is jouw strippernaam?'-spelletje

Channing Tatum gaat helemaal op in 'Wat is jouw strippernaam?'-spelletje

http://oi61.tinypic.com/no7r78.jpg

Wat is jouw strippernaam? Dat heeft het internet voor jou uitgedokterd. Het is heel simpel: neem de naam van je eerste huisdier en voeg er je straatnaam aan toe, et voila! Onze reporter ging bij Channing Tatum - die in een ver verleden aan de bak kwam als stripper - polsen achter zijn artiestennaam. 'Magic Mike XXL' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen.

09-07-2015 om 00:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie Meskens kookt op Tomorrowland

Nathalie Meskens kookt op Tomorrowland

http://oi61.tinypic.com/zir5ug.jpg

Na het succes van de 'haute dogs' van Jeroen Meus op Rock Werchter, springt nu ook Nathalie Meskens op de festival-kar. De actrice en presentatrice zal Thaise 'street food' aan de man brengen op Tomorrowland.

Dus als u in Boom straks zin heeft in een kruidige groene curry, u weet waar u moet zijn: bij het kraampje van 'Yam Thai'.

Tomorrowland wordt naast een paradijs voor dance-liefhebbers ook steeds meer het walhalla voor foodies. Zo staan dit jaar onder anderen sterrenchefs Sergio Herman, Viki Geunes, Peter Goossens en Kobe Desramaults op de culinaire affiche.

09-07-2015 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne stopt als model

Cara Delevingne stopt als model

http://oi58.tinypic.com/33zef46.jpg

Het is bij deze officieel: Cara Delevingne is gestopt als model. Ze vertrok eerder deze maand bij haar modellenbureau Storm Models.

Met de verwijdering van Cara's profiel van de website van Storm Models is het bij deze officieel: Delevingne ligt niet langer onder contract bij haar modellenbureau.

Cara heeft er nooit een geheim van gemaakt dat model zijn eigenlijk niet haar grootste passie was. Veel liever houdt het (ondertussen voormalige) model het bij acteren. Een job waar ze steeds succesvoller in lijkt te worden. Na een klein rolletje in Anna Karenina in 2012 had Cara de acteermicrobe meteen te pakken. Snel daarop volgden rollen in onder andere Paper Towns, die later dit jaar uitkomt, en ook voor de rest van 2015 staat Cara's acteerkalender behoorlijk vol.

Als bewijs dat ze de acteermicrobe zwaar te pakken heeft schreef Cara zich recent in bij William Morris, een hoog aangeschreven agentschap voor acteurs.

09-07-2015 om 00:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian showt haar babybuikje in witte, strakke jurk

Kim Kardashian showt haar babybuikje in witte, strakke jurk

http://oi57.tinypic.com/250m7i9.jpg

Bijna vijf maanden in haar zwangerschap heeft Kim Kardashian iets gedaan wat weinig zwangere vrouwen haar zouden nadoen: rondlopen in een strakke, witte jurk. Toen ze zwanger was van haar dochter North in 2013, kreeg de realityster heel wat kritiek op haar looks en gewicht, wat haar kledingkeuze van gisteren nog gewaagder maakte.  

Gisteren ging de 34-jarige mama met haar twee zussen Kourtney en Khloe op stap. Kim wandelde met erg veel zelfvertrouwen in het strakke ontwerp door Los Angeles. Niet alleen haar inmiddels stevige buik, maar ook haar boezem vielen op in de jurk. Kim werkte de look helemaal af met een flinke laag make-up en een strak kapsel.

Zus Kourtney maakte afgelopen weekend haar relatiebreuk met Scott Disick bekend. In haar indrukwekkende outfit leek ze niet echt kapot te gaan van verdriet door de breuk.

09-07-2015 om 00:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Bublé kondigt baby nr. 2 op schattige wijze aan

Michael Bublé kondigt baby nr. 2 op schattige wijze aan

http://oi60.tinypic.com/zjjcd3.jpg

Zanger Michael Bublé werd in 2013 voor de eerste keer vader, maar volgend jaar wordt zijn gezinnetje nog een beetje uitgebreid. En een nieuwe baby aankondigen? Daar roep je toch gewoon de hulp van je kleuter voor in?

Zoontje Noah wijst op schattige wijze waar zijn toekomstige broertje of zusje groeit, terwijl 'Oops I Did It Again' van Britney Spears op de achtergrond speelt. Stijlvol, Michael, erg stijlvol. Gelukkig maakt de knappe verschijning van vrouwlief Luisana Lopilato veel goed, om van de Minions-pyjama nog maar te zwijgen.

09-07-2015 om 00:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Den John is een oplichter"

"Den John is een oplichter"

http://oi60.tinypic.com/2rogr60.jpg

John Bryan ligt onder vuur. De populaire zakenman schonk onlangs een fles wijn ter waarde van 12.000 euro aan de vzw A Future For Togo, maar die blijkt nu slechts 300 euro waard te zijn. "We voelen ons opgelicht", klinkt het. "En dat is niet de enige afspraak die hij niet is nagekomen."

Stevige knauw in de reputatie van John Bryan, de ex-vriend van Astrid. Terwijl hij met liters gesponsorde champagne en bevallige dames zijn zestigste verjaardag vierde in Carré, likt men bij vzw A Future For Togo de wonden. De organisatie die zich inzet voor kinderen in het Afrikaanse land, was maar al te blij toen ze net voor de zomer de steenrijke zakenman kon strikken. Voor hun jaarlijkse veiling beloofde hij hen laptops van Apple, bezorgde hij heel wat reclame en kwam hij ook aandraven met een fles wijn waarvan hij beweerde dat ze tot 12.000 euro waard kon zijn. "Bij de laatste veiling van de 'Napa Valley Grand Reserve' telde een Amerikaan 600.000 dollar neer om zich jaarlijks te verzekeren van 10 flessen in de volgende vijf jaren", klonk het toen. "Ik hoop dat Vlaanderen ook zo gul is voor de vzw die in Togo weeshuizen financiert."

Vlaanderen bleek niet zo gul. En John evenmin. Van de laptops kwam niets terecht. En de fles bleek zelfs voor de helft van het bedrag onverkoopbaar. Om de verkoop aan te zwengelen deed John uiteindelijk zelf een anoniem bod op de fles, maar kopen tegen die prijs wilde hij in geen geval. Logisch blijkt nu. Het gerenommeerde veilingshuis Sotheby's liet de organisatie weten dat de fel gemediatiseerde fles slechts 200 of in het beste geval 300 euro waard was. "Een grote opdoffer", aldus de mensen van de vzw die bij de voorstelling van de veiling ook Johns verblijf en dineetjes betaalden. "Wij willen niets meer met die man te maken hebben."

09-07-2015 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oei: wat heeft die vrouw met Meg Ryan gedaan?

Oei: wat heeft die vrouw met Meg Ryan gedaan?

http://oi59.tinypic.com/w9z486.jpg

De categorie 'beroemdheden die iets te ver gingen met plastische chirurgie' heeft er een nieuw lid bij. Waar is de schattige vrouw uit 'Sleepless in Seattle' gebleven?

Meg Ryan verscheen gisteren met een erg gestreken gezicht op Paris Fashion Week, waar ze de show van Georges Chakra kwam bekijken. De actrice heeft zo te zien heel wat fondsen aangesproken om de tand des tijds op afstand te houden. Van rimpels kunnen we niet echt spreken, maar toch ziet de ster er op een of andere manier erg oud uit. Wij hadden je liever zonder, Meg!

09-07-2015 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!