Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Den John is een oplichter"

"Den John is een oplichter"

http://oi60.tinypic.com/2rogr60.jpg

John Bryan ligt onder vuur. De populaire zakenman schonk onlangs een fles wijn ter waarde van 12.000 euro aan de vzw A Future For Togo, maar die blijkt nu slechts 300 euro waard te zijn. "We voelen ons opgelicht", klinkt het. "En dat is niet de enige afspraak die hij niet is nagekomen."

Stevige knauw in de reputatie van John Bryan, de ex-vriend van Astrid. Terwijl hij met liters gesponsorde champagne en bevallige dames zijn zestigste verjaardag vierde in Carré, likt men bij vzw A Future For Togo de wonden. De organisatie die zich inzet voor kinderen in het Afrikaanse land, was maar al te blij toen ze net voor de zomer de steenrijke zakenman kon strikken. Voor hun jaarlijkse veiling beloofde hij hen laptops van Apple, bezorgde hij heel wat reclame en kwam hij ook aandraven met een fles wijn waarvan hij beweerde dat ze tot 12.000 euro waard kon zijn. "Bij de laatste veiling van de 'Napa Valley Grand Reserve' telde een Amerikaan 600.000 dollar neer om zich jaarlijks te verzekeren van 10 flessen in de volgende vijf jaren", klonk het toen. "Ik hoop dat Vlaanderen ook zo gul is voor de vzw die in Togo weeshuizen financiert."

Vlaanderen bleek niet zo gul. En John evenmin. Van de laptops kwam niets terecht. En de fles bleek zelfs voor de helft van het bedrag onverkoopbaar. Om de verkoop aan te zwengelen deed John uiteindelijk zelf een anoniem bod op de fles, maar kopen tegen die prijs wilde hij in geen geval. Logisch blijkt nu. Het gerenommeerde veilingshuis Sotheby's liet de organisatie weten dat de fel gemediatiseerde fles slechts 200 of in het beste geval 300 euro waard was. "Een grote opdoffer", aldus de mensen van de vzw die bij de voorstelling van de veiling ook Johns verblijf en dineetjes betaalden. "Wij willen niets meer met die man te maken hebben."

09-07-2015 om 00:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oei: wat heeft die vrouw met Meg Ryan gedaan?

Oei: wat heeft die vrouw met Meg Ryan gedaan?

http://oi59.tinypic.com/w9z486.jpg

De categorie 'beroemdheden die iets te ver gingen met plastische chirurgie' heeft er een nieuw lid bij. Waar is de schattige vrouw uit 'Sleepless in Seattle' gebleven?

Meg Ryan verscheen gisteren met een erg gestreken gezicht op Paris Fashion Week, waar ze de show van Georges Chakra kwam bekijken. De actrice heeft zo te zien heel wat fondsen aangesproken om de tand des tijds op afstand te houden. Van rimpels kunnen we niet echt spreken, maar toch ziet de ster er op een of andere manier erg oud uit. Wij hadden je liever zonder, Meg!

09-07-2015 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waarom is naakte Bieber sexy op Instagram en een blote Demi Lovato een slet?"

"Waarom is naakte Bieber sexy op Instagram en een blote Demi Lovato een slet?"

http://oi61.tinypic.com/x0xpvm.jpg

Gisteren postte Justin Bieber een foto van zijn blote derrière op Instagram, een post die meteen op 2 miljoen likes en 600.000 enthousiaste reacties kon rekenen. Toen Demi Lovato enkele dagen geleden een nogal ontblote foto van zichzelf deelde, regende het verontwaardigde reacties. Een frappant verschil, dat een opmerkelijke Tumblr-gebruiker fijntjes opmerkte.

Een zekere Moan Howell zette op Tumblr een vergelijking tussen de Instagram-post van Bieber en die van Lovato. De reacties op Biebers naakte foto waren voornamelijk positief: van "draai je om", "we willen je penis zien" naar "je bent zo sexy" en "ik kan niet stoppen met kijken".

Zes dagen geleden postte Demi Lovato een selfie in een weinig verhullend kleedje, waarop ze hatelijke reacties kreeg zoals "je bent nog altijd een dikke bitch", "kleed je niet als iemand die je niet bent", en "sletterige outfit", "je laat gewoon je borsten zien"

09-07-2015 om 00:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt de luxevilla van Harry en Olga platgegooid?

Wordt de luxevilla van Harry en Olga platgegooid?

http://oi59.tinypic.com/2i06nf4.jpg

"Ik doe mee om mijn villa te verkopen", aldus Harry bij de start van het eerste seizoen van The Sky Is The Limit. Verhuizen naar een zonniger land, dat was het plan. Het koppel kreeg het huis echter moeilijk verkocht, al wordt er nu gefluisterd dat er investeerders over de brug zijn gekomen.

Er is al heel wat te doen geweest rond de woonst van het bekende rijke koppel. Ze konden de villa, die op een schiereiland van het Albertkanaal in Herentals gebouwd is, maar niet van de hand doen. Twee jaar later komt er schijnbaar eindelijk schot in de zaak: volgens Story hebben investeerders besloten om zich in de zaak te moeien. De hypermoderne luxewoning - vraagprijs: 5 miljoen euro - werd intussen van Immoweb gehaald, maar staat wel nog steeds als 'te koop' bij immokantoor De Boer & partners. Het kantoor wilde geen commentaar geven op een eventuele verkoop.

Een verhuis naar het buitenland zit er volgens Story wel niet in: de investeerders zouden de villa willen platgooien en er een groot bouwproject neerpoten met luxeflats. De projectontwikkelaars zouden op de vorm van een cruiseschip mikken, waarvan het penthouse gereserveerd is voor Harry en Olga.

07-07-2015 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de beste films van 2015 (tot nu toe)

Dit zijn de beste films van 2015 (tot nu toe)

http://oi58.tinypic.com/oavr6v.jpg

Met de helft van het jaar voorbij en een paar regenachtige dagen op komst, is het hoog tijd om eens terug te blikken op het beste dat de afgelopen zes maanden in de Vlaamse bioscopen te zien was. Dit zijn de films die je niet wil missen.

2015 is het jaar van de grote films. Later dit jaar kunnen we nog rekenen op een nieuwe Star Wars en een nieuwe James Bond, en de afgelopen maanden hadden we al het prima Jurassic World, het ietwat tegenvallende Avengers: Age of Ultron en het belabberde Jupiter Ascending. Maar er was meer, en dit waren de zes beste films:

6. Fast & Furious 7
Je hebt lompe films en je hebt The Fast & the Furious-serie die qua lompheid boven alles uitsteekt. Wat wil je ook met autoraces die zo over-de-top zijn dat het bijna absurd wordt, met achtervolgingen die alle natuurwetten tarten en met Dwayne 'The Rock' Johnson, die het woord 'subtiel' niet in zijn woordenboek heeft staan. Maar we slikken het allemaal want Fast & Furious heeft ontzettend veel jongensachtige charme. En dat eind, waarin afscheid genomen wordt van de overleden acteur Paul Walker, is oprecht ontroerend.

5. Turist
Het perfecte gezin gaat op een perfecte ski-vakantie. Maar als papa in een moment van doodsangst zijn gezin in de steek laat, is er van de perfectie weinig meer over. Vanaf dan is alle controle weg en doet alles pijn: de schurende dialogen, de ongemakkelijke tandenpoetsscènes en de vernietigende blikken tussen papa en mama en tussen ouders en kinderen. De menselijke tekortkomingen zijn zelden zo goed in beeld gebracht als in Turist. Misschien voelt het gek om zo'n winterse film te kijken terwijl het kwik buiten richting de dertig graden gaat, maar je zal er geen spijt van krijgen.

4. Birdman

ADVERTENTIE

Ja, eigenlijk is dit echt een film van vorig jaar, maar hij draaide pas in januari in de Vlaamse bioscopen. Dat Birdman de Oscar voor beste film van het jaar kreeg, is niet zo gek. Want potverdorie wat is Micheal Keaton goed in de rol van uitgebluste superheldacteur die het wil gaan maken op Broadway. Om nog maar te zwijgen over de rollen van Edward Norton en Emma Stone, die minstens net zo goed zijn. Oh, en dan dat intense camerawerk.

3. Inside Out
We begonnen stilaan een beetje te vergeten waarom  Pixar de beste animatiestudio van de wereld is. Want films als Monsters University en Cars 2 waren aardig, maar niet veel beter dan de rest. En we hadden het allemaal toch wel eens eerder gezien. Maar nu: Inside Out. Een film over de gevoelens van een twaalfjarig meisje. Een film zó creatief, zo vol verrassingen, vol vaart en vol emotie. Een film die bovendien, anders dan de meeste animatiefilms, alle slechte clichés weet te vermijden, maar alle goede clichés omarmt. Aan het eind voelden wij ons allemaal een 12-jarig meisje.

2. Ex Machina
Boos waren we, woedend, ontgoocheld ook. Toen de eindcredits van Ex Machina over het scherm liepen was niks goed en alles waardeloos. En eigenlijk wist je al dat het mis was, direct in het begin. Weinig films kruipen zo onder je huid als Ex Machina en weinig films blijven nog dagenlang zo door je hoofd spoken. Maar we hadden dit niet willen missen. De absurde dansscène, de romance tussen robot en mens en de fantastische personages blijven je lang bij.

1. Mad Max: Fury Road
Waar sommige achtbaanritjes een paar minuten duren en een wachttijd van 2,5 uur hebben, is dit een achtbaanrit van 2,5 uur zonder wachttijd. Vanaf de openingsscène ligt het tempo hoog en zakt het nooit meer in. Van de 2,5 uur die Fury Road duurt, bestaat al gauw een dikke 2 uur uit keiharde actie en geen enkel moment voelt overbodig. Sterker nog: elke seconde actie is perfect, volstrekt origineel, grafisch overdonderend en met geweldig geluid. Dat het verhaal behoorlijk matig is, kan ons dan weinig meer schelen. Sommige mannen vonden deze film te feministisch, maar dat zijn mannen die beseffen dat ze nooit zo stoer als Charlize Theron zullen zijn.

07-07-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones wil een zwembad (maar vangt bot)

Grace Jones wil een zwembad (maar vangt bot)

http://oi62.tinypic.com/n6c482.jpg

Grace Jones, de absolute topper op Cactusfestival, vraagt een presidentiële suite met zwembad en sauna. Maar daar gaan de organisatoren niet op in. "We hebben haar entourage wat centen beloofd om een degelijk hotel te vinden", zegt Patrick Keirsebilck.

De flamboyante zangeres stal in juni weer eens ouderwets de show tijdens het Parklife-festival in Manchester, waar ze topless en in bodypaint de bühne besteeg. Ondanks haar niet te stoppen temperament zijn optredens van de Amerikaanse met Jamaicaanse roots tegenwoordig een zeldzaamheid. De rest van het jaar geeft ze nog vier concerten. Het eerstvolgende is dat in Brugge, op vrijdag vanaf 21.45 uur. "We zijn heel erg trots dat ze op onze affiche staat", zegt organisator Patrick Keirsebilck. "Maar een gemakkelijke artieste is ze niet. Ze heeft aan ons een presidentiële suite gevraagd met privézwembad en sauna. Ik heb haar entourage laten weten dat we dat niet kunnen aanbieden. In Brugge of Gent is het niet te vinden. Wat extra centen voor de entourage: dat is de enige oplossing. Zo vinden ze wellicht wel een degelijk hotel", knipoogt Keirsebilck.

Gezellig

Behalve Grace Jones prijken met onder meer dEUS, John Hiatt en Balthazar straffe namen op de affiche. Dat is minder evident dan het lijkt. "Er is de toenemende concurrentie van festivals in eigen land, én in de Verenigde Staten. Het is moeilijker geworden om Amerikaanse artiesten te overtuigen om de plas over te vliegen. Zelf ben ik vooral benieuwd naar de concerten van Balthazar en Goose. Behalve op Werchter treedt Balthazar alleen bij ons op deze zomer. De bandleden vroegen zelf om erbij te zijn. Aan dEUS hebben we jarenlang gevraagd om te komen. Het lukte nooit, tot een paar jaar geleden. Nu staan ze hier weer, op eigen verzoek. Het moet zijn dat het gezellig is in het Minnewaterpark."

Nachtbussen

Voor de rest wordt er op deze 34ste editie weinig aan de succesformule gesleuteld. Het terrein is wat herschikt om het terras van de verstgelegen bar wat te verruimen. Kunstenaars zullen aan de eet- en drankstand ook opnieuw een werk maken met gedecoreerde minihuisjes. Nieuw zijn de nachtbussen van De Lijn om de kampeerders terug naar het Daverlopark te brengen. "We wilden die extra service voor naar schatting 1.000 mensen op de camping al langer geven. De afstand van het festival naar de camping is toch gauw anderhalve kilometer. De extra nachtbussen zullen welkom zijn." Tot slot werkt Cactus ook samen met het OCMW van Brugge om mindervalide kampeerders van en naar het festivalterrein te brengen.

De voorverkoop qua tickets verloopt even goed als vorig jaar. Toen kwamen 25.000 mensen genieten van sfeer en muziek in het Minnewaterpark. Cactusfestival vindt plaats op 10, 11 en 12 juli. Meer info: cactusfestival.be.

07-07-2015 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samuel L. Jackson in Antwerpen: "Geen slechte plek"

Samuel L. Jackson in Antwerpen: "Geen slechte plek"

http://oi62.tinypic.com/15firrq.jpg

Veel schoon volk in Antwerpen deze dagen. Gisteren kregen ze er het kruim van de wielersport over de vloer, vandaag was het Samuel L. Jackson die de koekenstad met een bezoek vereerde. En de Amerikaanse filmster was blijkbaar onder de indruk, want hij plaatste een foto van Brabo en de Grote Markt op zijn Instagrampagina. "Not a bad spot so far", schreef hij erbij. "Geen slechte plek tot nu toe."

Jackson is in ons land voor de opnames van de nieuwe film van Tim Burton. 'Miss Peregrine's Home for Peculiar Children' wordt gedeeltelijk opgenomen in Kasteel Torenhof in Brasschaat, wat voor Burton blijkbaar dé ideale locatie is voor de verfilming van de Amerikaanse roman waarin een griezelig en spookachtig weeshuis een hoofdrol speelt.

07-07-2015 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bootylicious! Wolkenkrabber met Beyoncé-curves op komst in Melbourne

Bootylicious! Wolkenkrabber met Beyoncé-curves op komst in Melbourne

http://oi61.tinypic.com/14u9bwm.jpg

Een Australisch architectenbureau heeft de plannen uitgerold voor een nieuwe wolkenkrabber in Melbourne. Geen groot nieuws, ware het niet dat de vorm van het bouwwerk gebaseerd is op de rondingen van niemand minder dan... Beyoncé, zo meldt News.com.au.

Elenberg Fraser haalde de mosterd voor het spiraalvormige ontwerp bij Beyoncé's muziekclip 'Ghost'.

De stad Melbourne gaf eerder dit jaar groen licht voor de bouw van de toren. Het luxueuze bouwwerk zal 68 verdiepingen tellen en wordt 226 meter hoog. Binnenin is plaats voor 660 appartementen, een hotel en winkelruimte. Verwacht wordt dat de constructie zo'n 40 maanden zal duren.

Niet alleen is de complexe vorm van de wolkenkrabber een hommage aan de dansers in 'Ghost', hij is ook ideaal om harde windstoten op te vangen, meldt het brein achter de wolkenkrabber op haar website. Een geslaagde kruisbestuiving tussen kunst en wetenschap, met andere woorden.

07-07-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinand Woesthoff (Kane) strijdt met succes tegen seksreclamebord

Dinand Woesthoff (Kane) strijdt met succes tegen seksreclamebord

http://oi58.tinypic.com/eqvafq.jpg

Voormalig Kane-zanger Dinand Woesthoff (42) heeft met succes gestreden tegen een groot reclame langs de snelweg A4 met daarop de halfnaakte Nederlandse pornoactrice Bobbi Eden, die daarmee webcamseks aanprijst. Het College van Beroep geeft Woesthoff, die het bord een schande vond voor met name kinderogen, in hoger beroep gelijk. Het straatbeeld is met "onderhavige wijze" verstoord, zo luidt de uitspraak.

Woesthoff ging in april via Twitter de strijd aan met het opvallende stukje buitenreclame. "Hoe kan het zijn dat wij als ouders van jonge kinderen moeten gaan uitleggen wat webcamseks is naar aanleiding van een billboard langs de snelweg'', vroeg hij zich ernstig af. Hij riep zijn volgers op een klacht in te dienen bij de Nederlandse Reclame Code Commissie. Het orgaan stelde Woesthoff in het gelijk.

Het bedrijf Clear Channel, dat het billboard plaatste, liet weten dat Edens evenbeeld was getoetst aan de regels van de RCC. "Het is niet in strijd met de goede zeden'', stelde een woordvoerster. Het verantwoordelijke bedrijf PK Multimedia BV ging dan ook in hoger beroep.

ADVERTENTIE


Die uitspraak is dinsdag in het voordeel van Woesthoff. "In verband met de bescherming van de gezondheid en de goede zeden en de rechten van anderen mag PKM de bestreden uitingen niet meer op de onderhavige wijze openbaren in het straatbeeld. Het is aan PKM om voortaan met de nodige terughoudendheid haar dienst aan te prijzen, indien zij voor onderhavige medium blijft kiezen."

Woesthoff meldt zich jubelend op Twitter. "Lang leve Twitter en lang leve de kracht van social media in deze. Voor alle medestanders: Gefeliciteerd!"

Porno-actrice Eden, een begrip bij onze noorderburen, liet eerder al weten de uitslag sowieso te respecteren. "Mocht de RCC besluiten om andere regels te hanteren, dan ga ik daar uiteraard in mee."

07-07-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo snel? Eén-omroepsters nemen afscheid op 16 juli

Zo snel? Eén-omroepsters nemen afscheid op 16 juli

http://oi58.tinypic.com/14ilg6c.jpg

Vorige maand raakte bekend dat de Eén-omroepsters van het scherm zullen verdwijnen, omdat de omroep werkt aan een nieuwe netstijl. Sinds vandaag kleeft er ook een definitieve datum op dat afscheid. Op donderdag 16 juli zullen de omroepsters afscheid nemen van de kijker.

Op donderdag 16 juli zullen Geena Leesa, Saartje Vandendriessche, Eva Daeleman en Andres Croonenberghs zich na "Vive le vélo" samen tot de kijkers richten voor een afscheidsgroet.

Vanaf vrijdag 17 juli zullen de huidige trailerstemmen tijdelijk de programma's buiten beeld aankondigen, tot Eén in het najaar van start gaat met de nieuwe netstijl. Die nieuwe stijl zou een combinatie worden van netstemmen en grafieken, volgens VRT een nieuwe en dynamische manier om de kijker door de tv-avond te loodsen. Eén was een van de allerlaatste Europese televisiezenders die omroepers of omroepsters destijds inzette.

07-07-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den John: "Astrid en Lau willen geen vrienden blijven"

Den John: "Astrid en Lau willen geen vrienden blijven"

http://oi58.tinypic.com/fm87dt.jpg

Astrid Bryan mag dan al lang gescheiden zijn van 'den John', de vrolijke Amerikaanse zakenman is geen vreemde in ons land. Ook vorige week was hij nadrukkelijk aanwezig om zijn verjaardag te vieren. Zónder zijn ex, want "Astrid en Lau willen geen vrienden blijven", klinkt het in Dag Allemaal.

Wanneer 'Den John' in het land is, gaat dat niet onopgemerkt voorbij. Het feestje voor zijn zestigste verjaardag - of de dertigste verjaardag van zijn dertigste verjaardag, zoals hij verkiest - was een decadente uitspatting in de Carré. De drank vloeide rijkelijk, en ook de (jonge) vrouwen waren talrijk aanwezig.

"Intellectueel voel ik me op mijn best", vertelt hij aan Dag Allemaal. Hij heeft ook geleerd om zich bij de zwaartekracht van het ouder worden neer te leggen, al doet hij zijn uiterste best om zijn lichaam in vorm te houden. "Ik betaal een van de beste boksers in Californië om vier keer per week met mij te trainen."

Het leven van Den John is dus opperbest, al zal dat voor Vlaanderen altijd onlosmakelijk met Astrid verbonden blijven. "Dat stoort me niet", aldus John. "Ik word ook steeds minder over haar aangesproken. Ik vecht daar niet tegen, en voel me ook niet meer schuldig." Hij loopt haar af en toe tegen het lijf in LA, maar het contact verloopt niet echt hartelijk. "Ik denk niet dat er ooit nog een vorm van vriendschap zal zijn tussen Astrid en Lau en ik, dat zit niet in hun DNA. Mijn DNA is heel anders. Mijn zus en schoonbroer zijn gescheiden en zijn nu de beste vrienden."

John blijft ontkennen dat hij Astrid bedrogen heeft, maar geeft toe dat de scheiding geen slechte zaak was. "We hadden het misschien zelfs eerder moeten doen", klinkt het in Story.

07-07-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ashton Kutcher en Mila Kunis getrouwd"

"Ashton Kutcher en Mila Kunis getrouwd"

http://oi58.tinypic.com/1zl4uhh.jpg

Ashton Kutcher en MIla Kunis zijn getrouwd. Een bron heeft aan People bevestigd dat de twee sterren elkaar het afgelopen weekend hun jawoord hebben gegeven. Zelf hebben ze nog niet op het nieuws gereageerd.

Zaterdag meldde New York Post al dat het acteurskoppel mogelijk zou trouwen in het weekend. De 37-jarige Ashton en 31-jarige Mila zouden al ruim een jaar verloofd zijn, maar hebben de details rond hun trouwplannen altijd geheim gehouden.

De twee acteurs leerden elkaar kennen als collega's in de sitcom That '70s Show, waarin ze van 1998 tot 2006 speelden. Toch kregen ze pas in 2012 een relatie. In oktober vorig jaar verwelkomden ze hun dochtertje, Wyatt Isabelle. Ashton was eerder getrouwd met actrice Demi Moore.

06-07-2015 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters gaat Sergio Herman achterna: "Achteraf naar frituur gereden"

Koen Wauters gaat Sergio Herman achterna: "Achteraf naar frituur gereden"

http://oi60.tinypic.com/2ewjw5i.jpg

Voor zijn nieuwe VTM-programma, vanaf september op het kleine scherm, moet Koen Wauters een dag meedraaien in The Jane, de sterrenzaak van Sergio Herman. Onze krant was er bij wanneer Koen de koksschort aantrok. In zijn nieuwste project probeert de presentator zijn droom om topkok en andere straffe uitdagingen verwezenlijken.

Voor het nieuwe programma ging Koen weer spectaculaire uitdagingen aan: werken als ambulancier op de spoeddienst van het Sint-Vincentiusziekenhuis bijvoorbeeld. Of deelnemen aan 'La Cannibale', een wedstrijd voor wielertoeristen waarbij 6 cols - met twee keer de mythische Mont Ventoux - worden beklommen.

Voor zijn opdracht in sterrenrestaurant The Jane moet hij drie 'lekkere gerechtjes' maken voor drie uitzonderlijke klanten die 's middags komen tafelen. Dat betekent dat hij zich aan asperges, gerookte paling, vichyssoise, olie van kervel en bieslook, ei uit de schaal en een mousselinesausje moet wagen.

Hoe zijn training tot topchef verloopt? Niet geweldig goed, aldus Wauters zelf: "Het is hels. Je moet twintig verschillende dingen doen en op het einde moet alles op het juiste moment allemaal samen komen. Terwijl ik thuis nooit verder ben geraakt dan puree met ballekes in tomatensaus of een gebakken eitje. 't Is simpel: hier is het Champions League, thuis vierde provinciale D", maakt Koen duidelijk. "Ik heb vorige week nog thuis Sergio's gerechtje gemaakt voor Valerie en de kinderen. Na afloop ben ik toch maar naar de frituur gereden", lacht de aspirant-kok.

Het oordeel van Sergio na Koens dagje in The Jane. "Koen is geen fijnproever. Hij houdt van lekker eten, maar kent niet alles. Dat is normaal. Ik kan ook geen noot zingen."

VTM voorziet de nieuwe lijdensweg van Koen Wauters in het programmaschema van dit najaar. Wellicht komen er acht tot tien afleveringen

06-07-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall Jenner met diep decolleté op de catwalk

Kendall Jenner met diep decolleté op de catwalk

http://oi59.tinypic.com/33myesi.jpg

Het halfzusje van Kim Kardashian showde haar troeven op de catwalk tijdens de modeweek van Parijs. Ontwerpster Donatela Versace schakelde Kendall Jenner in om een prachtige jurk uit de collectie Atelier Versace te showen naast tal van andere topmodellen.

Het 19-jarig meisje heeft duidelijk alles in huis om een topmodel te worden. Kendall trok de aandacht in een elegante jurk met diep decolleté, metallic accenten en prachtige bloemendetails aan de rug.

Andere sterren op de catwalk waren topmodellen Karlie Kloss, Joan Smalls en Doutzen Kroes.

06-07-2015 om 23:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian is boos over 'naaktfoto'

Kim Kardashian is boos over 'naaktfoto'

http://oi58.tinypic.com/xuopf.jpg

Kim Kardashian denkt eraan om naar de rechter te stappen vanwege een foto die onlangs van haar is gemaakt terwijl ze in haar tuin lag te zonnen. Marty Singer, de advocaat van Kim, heeft contact opgenomen met de website X17 die de foto's zou hebben genomen.

Singer claimt dat de fotograaf de wet heeft overtreden. De plaatjes zouden namelijk met een telelens vanuit een helikopter zijn genomen. De advocaat zou de website hebben gezegd dat Kardashian stappen zal ondernemen als de website de foto's zal proberen verder te verkopen.

Volgens TMZ heeft het telefoontje van Singer indruk gemaakt bij X17, de foto's staan namelijk niet meer online.Kardashian zou overigens niet alleen boos zijn dat haar privacy is geschonden. Volgens haar liegt de fotograaf ook nog eens. De website stelde namelijk dat Kim naakt lag te zonnen, maar daar zou niks van waar zijn. De realityster zegt dat ze een bikini droeg, maar toen ze de helikopter hoorde, legde ze snel een handdoek over haar lichaam.

06-07-2015 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bikini vergeten? Zo maak je er net als Rihanna zelf één

Bikini vergeten? Zo maak je er net als Rihanna zelf één

http://oi60.tinypic.com/w0rh9s.jpg

Rihanna rustte het afgelopen weekend uit aan het zwembad. Dat deed ze op uiterst originele wijze: ze maakte van een peperdure Hermes-sjaal een bikinitopje. Het resultaat was een erg sexy top waarbij een stukje van haar borst kwam piepen.

De 27-jarige zangeres showde in haar doet-het-zelftop haar sexy tattoo en lichaamsketting op Instagram. Op deze manier wist ze ook perfect ontsierende witte lijntjes van schouderbandjes te voorkomen. Rihanna maakte haar glamoureuze look helemaal af met rode lipstick en een bijpassende manicure.  

Als jij op vakantie, of een festival, je bikini bent vergeten, dan kun je net als Rihanna er zelf eentje fabriceren. De sjaal die je gebruikt hoeft geen peperduur model van Hermes te zijn, je kan met alle soorten en maten aan de slag.

06-07-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken Damon Albarn van podium gegooid omdat hij niet wil stoppen

Dronken Damon Albarn van podium gegooid omdat hij niet wil stoppen

http://oi62.tinypic.com/65stv8.jpg

Damon Albarn, de zanger van Blur, wist afgelopen weekend op het Deense Roskilde Festival niet van ophouden. Na een show met zijn muzikale project African Express die vijf uur duurde, wilde de dronken zanger blijven doorgaan. Een man van de security moest hem uiteindelijk noodgedwongen van het podium halen.

Africa Express, het telkens van bezetting wisselende muzikale project rond Blur-zanger Damon Albarn, sloot afgelopen weekeinde het Deense Roskilde Festival af met een vijf uur durende show. Toen het echter om vier uur op de vroege zondag toch echt afgelopen moest zijn en de andere muzikanten het podium al hadden verlaten, wilde Albarn nog doorgaan. Uiteindelijk moest hij van het podium gedragen worden.

De duidelijk aangeschoten Blur-frontman jutte het publiek op om "More! More! More!" te blijven roepen. Nadat hem enkele malen tevergeefs gevraagd was om alsjeblieft te stoppen, kwam er een van de securitymedewerkers het podium op en tilde de Britse rockster in de coulissen alsof hij een etalagepop was.

In Africa Express verzamelt Albarn telkens een groot aantal popmuzikanten vanuit de hele wereld om zich heen. Op Roskilde waren dat onder meer de Engelse zangeres Laura Mvula, de Ivoriaanse Fatoumara Diawara, Nick Cave's muzikale rechterhand Warren Ellis, de Algerijns/Franse ster Rachid Taha, de Deense producer en muzikant Trentemøller en Blur-gitarist Graham Coxon. Ook de Nederlandse rapper Digitzz had een plek in de show, waarbij veel popklassiekers voorbijkwamen.

06-07-2015 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Grohl onthult dat hij zelf zijn troon heeft ontworpen, terwijl hij enorm high was

Dave Grohl onthult dat hij zelf zijn troon heeft ontworpen, terwijl hij enorm high was

http://oi62.tinypic.com/111j8gj.jpg

Dave Grohl kan nu ook meubeldesign aan zijn goedgevulde cv toevoegen, want het was de Foo Fighters-frontman zelf die de coole troon ontwierp waarin hij het beste van zichzelf gaf tijdens het eerste concert van de band sinds de beenbreuk van Dave. Die vlaag van creatieve genialiteit kwam trouwens blijkbaar niet zomaar vanzelf, want Dave heeft onthuld dat hij erg high was op dat moment. Dat verklaarde de muzikant zelf op het bewuste concert in Washington eergisteren, terwijl op de achtergrond beelden werden getoond van zijn schetsen.

Dave vertelt het publiek hoe hij zijn been brak, in het ziekenhuis terecht kwam en wat later ijzeren pinnen in zijn been kreeg. "Ik dacht 'Oh My God, we gaan shows moeten cancellen, daar hou ik echt niet van", zegt hij vanaf 5:30. "Dus dacht ik: 'Oké, als we terug shows doen... Dan bouw ik... een troon!'."

"Dus ik nam een paar oxys (oxycontin, een zware en verslavende pijnstiller met gelijkaardige effecten als morfine, nvdr.) - raak dat spul niet aan - en ik begon te tekenen en zei: 'Weet je wat? Als we die show in Washington DC gaan doen...' - Ik was zo high als een kite toen ik dat tekende - 'Ik wil die show niet missen. Maak mij deze troon en we doen het concert'."

Intussen werden de tekeningen die Dave in het ziekenhuis maakte geprojecteerd. Dat is dus het verhaal achter 'Dave of Thrones'...

06-07-2015 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Rafael van der Vaart en Sabia Engizek uit elkaar"

"Rafael van der Vaart en Sabia Engizek uit elkaar"

http://oi58.tinypic.com/t89104.jpg

Topvoetballer Rafael van der Vaart (32) en Sabia Engizek (37) zijn uit elkaar.  Het Nederlandse tv-programma Shownieuws meldt dit op basis van een bron binnen de familie Van der Vaart.

"We zijn blij dat het voorbij is. Voor hem is het ook beter", zegt de ingewijde. De familie blijkt te moeten gissen naar de reden van de breuk. "Dat weet ik niet. Dat hebben we niet gevraagd en hij heeft niets verteld".

Bekende Nederlanders Rafael van der Vaart en Sabia Engizek hebben ruim twee jaar een relatie gehad. Eerder had Rafael een relatie met Sylvie Meis. Na de scheiding viel hij in de armen van Sabia, de voormalige hartsvriendin van Sylvie. Sabia was voorheen getrouwd met de Nederlandse voetballer Khalid Boulahrouz. Ze kregen twee kinderen. Sabia heeft ook een dochter van nachtclubeigenaar Milan Bakrac.

Trouwen
Eerder dit jaar stelde Rafael nog dolgraag op termijn met zijn Sabia te willen trouwen. De twee dachten sinds het begin van hun relatie al aan kinderen. In december 2013 was het koppel ontroostbaar nadat Sabia een miskraam had gekregen. Duitse media repten de afgelopen tijd al regelmatig over een breuk, omdat Sabia haar vriend vrijwel nergens meer volgde. Toen hij recent in Spanje ging voetballen zat alleen oma Van der Vaart (zij woont in Spanje, red.) op de tribune. Sabia was echter nergens te bekennen. Ze zou met haar afwezigheid, zo stelden verschillende roddelbladen in binnen- en buitenland, een prille zwangerschap willen verbergen. Maar kennelijk was er meer aan de hand.

Happy
Begin vorig jaar typeerde Rafael Sabia nog al vrouw van zijn dromen. Hij noemt Sabia 'een fantastische meid'. In een interview met onze collega's van het Algemeen Dagblad: "Ze is lief, gemoedelijk en rustig. Veel mensen schrijven haar een hard karakter toe. Vreemd. Het tegendeel is waar. Sabia is juist zachtaardig. Een mooie eigenschap waar ik voor ben gevallen". Sabia stelde in april 2014 in hetzelfde interview: "We zijn erg happy met elkaar. Verliefd". Ze merkte wel op het lastig te vinden om een relatie met een beroemde voetballer te hebben. "Hij staat voortdurend in de spotlights. Onder die omstandigheden rustig aan je relatie bouwen, is soms bijna onmogelijk".

Rafael en Sabia vieren op dit moment apart van elkaar vakantie. De zaakwaarnemer van Rafael van der Vaart was niet bereikbaar voor commentaar. Ook Rafaels vader Ramon onthield zich vandaag van commentaar.

06-07-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moeder (92) van Michael Douglas overleden

Moeder (92) van Michael Douglas overleden

http://oi58.tinypic.com/518nxy.jpg

Actrice Diana Douglas, ex-vrouw van Kirk Douglas (98) en moeder van Michael Douglas (70), is dood. De vrouw stierf zaterdag in een rusthuis in Californië op 92-jarige leeftijd.

De actrice werd geboren in Bermuda als Diana Love Dill, uit Indonesisch-Amerikaanse ouders. Tussen 1943 en 1951 was ze getrouwd met Kirk Douglas, de twee scheidden toen hun zonen Michael en Joel nog klein waren.

Ze is dus meer gekend als "vrouw en moeder van", maar heeft toch een actief carrière achter zich, met meer dan twintig films, zoals 'Days of Our Lives' en 'Planes, Trains & Automobiles'. Ook na hun scheiding speelde ze nog vaak samen met Kirk, met name in 'It Runs in the Family'.

06-07-2015 om 07:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!