Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe heeft de mooiste billen

Daniel Radcliffe heeft de mooiste billen

http://oi62.tinypic.com/260fhwm.jpg

Daniel Radcliffe is erg blij met de Rear Of The Year award die hij vorige week won. De prijs voor het beste achterwerk wordt jaarlijks uitgereikt in Groot-Brittannië.

"Ik ben al jaren campagne aan het voeren", zei de acteur schalks in reactie tegen E! News. "Het is een heel prestigieuze eer. Ik beloof hem in de toekomst vaker te laten zien."

Daniel liet zijn billen al zien in de films Kill Your Darlings en Equus. Met de eervolle titel versloeg hij dit jaar Jamie Dornan en Andy Murray.

13-07-2015 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Smith en George Michael prijzen elkaar

Sam Smith en George Michael prijzen elkaar

http://oi62.tinypic.com/2469pus.jpg

Sam Smith en George Michael zijn fan van elkaar. De twee Britse zangers prezen elkaars muziek gisterenavond via Twitter.

Sam liet eerst weten dat hij naar zijn 'favoriet' aan het luisteren was. Daarbij plaatste hij een oude foto van George. George merkte de tweet op en schreef in reactie een tweet gericht aan Sam: "Ik hou ook van jou." Sam was dolblij met deze reactie: "Het feit dat je ook maar weet wie ik ben is voor mij een droom die werkelijkheid wordt. Ik hou van je, meneer. Ik ben blij dat je gelukkig en gezond bent. xx"

Eerder had George via Twitter laten weten dat het prima met hem gaat. Hij vroeg zijn fans de onzin in de tabloids niet te geloven. The Sun had kort daarvoor gemeld dat George met een crackverslaving in een afkickkliniek zat.

13-07-2015 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amaryllis onderzoekt seksisme in Vlaanderen

Amaryllis onderzoekt seksisme in Vlaanderen

http://oi61.tinypic.com/30rqxa9.jpg

Actrice en singer-songwriter Amaryllis Uitterlinden zal binnenkort als eerste Vlaming te zien zijn op vrouwenzender TLC. Ze presenteert in oktober de eerste lokale productie van de zender, die in het teken zal staan van ongewenste intimiteiten en seksisme.

TLC gaat met het programma dieper in op de recente commotie rond de hashtas #wijoverdrijven niet. Zijn wij vrouwen echt 'Juffrouwen Truttenbol', zoals Marc Didden zo welbespraakt zei, of is er meer aan de hand? Amaryllis gaat op onderzoek uit en probeert een antwoord te formuleren op deze vraag.

De actrice wordt daarmee het eerste Vlaamse gezicht van de zender, en dat vindt ze een hele eer. "Ik ben als artiest altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. TLC is sterk, onafhankelijk, intelligent en gevoelig, en dat beeld resoneert heel erg met mij."

13-07-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent is failliet

50 Cent is failliet

http://oi59.tinypic.com/2vttxu8.jpg

Rapper 50 Cent, echte naam Curtis James Jackson III, heeft de rechtbank vandaag verzocht hem bankroet te verklaren. De zanger, in Europa goed voor 0,45228 euro, staat blijkbaar 10 tot vijftig miljoen dollar in het rood, vandaar zijn aanvraag bij de Bankruptcy Court in Hartford (Connecticut).

Het nieuws komt er enkele dagen nadat hij door de rechtbank veroordeeld werd tot het betalen van een schadevergoeding van vijf miljoen dollar aan een vrouw omdat hij een sekstape van haar online had gezet. 50 Cent wou zo zijn concurrent-rapper Rick Ross, die een kind heeft met de vrouw, belachelijk maken.

Om aan die boete te ontsnappen, probeerde hij in mei al het faillisement aan te vragen. Het faillissement van 50 Cent is des te opmerkelijker omdat hij vaak als een succesvol zakenman werd neergezet.

Het zakenblad Forbes omschreef hem vorig jaar nog als de vijfde rijkste hiphopper met een vermogen van 140 miljoen dollar. Enkele dagen geleden besteedde de New York Times nog een lovend stuk aan de rapper, hem ophemelend wegens zijn "exceptionele neus voor zaken".

De 40-jarige werd "ontdekt" door Eminem en kende zijn gloriejaren als zanger/rapper in het begin van deze eeuw. Behalve rapper is 50 Cent ook zanger, acteur, ondernemer en investeerder. 50 Cent richtte onder meer zijn eigen platenlabel en filmmaatschappij op en passeerde langs de kassa toen Vitamin Water aan Coca-Cola verkocht werd.

13-07-2015 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geena Lisa neemt schermgezichten van Eén onder haar hoede

Geena Lisa neemt schermgezichten van Eén onder haar hoede

http://oi58.tinypic.com/2n9m9sg.jpg

Geena Lisa neemt deze week afscheid van haar rol als omroepster bij Eén, maar ze heeft intussen al een nieuwe job bij de VRT. Geena zal 'schermmedewerkerscoördinator' worden bij de zender, aldus het Nieuwsblad.

Geena zal zorgen dat alle schermgezichten, waaronder de presentatoren, zich goed in hun vel gaan voelen. "Die zitten nu allemaal zo wat afgezonderd op hun eilandje, elk bij hun eigen programma", klinkt het. "En dat terwijl ze allemaal voor dezelfde zender werken. Iemand moet toch de moeder zijn van al die egootjes?"

De BV heeft de job zelf gecreëerd, maar volgens haar beseft de VRT dat de functie meer dan nodig is. "Andere zenders doen het ook. Wat de job precies zal inhouden, is nog niet zeker, maar het is echt iets voor mij. Ik kan goed praten en luisteren."

13-07-2015 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters laten jarige fan meedrummen

Foo Fighters laten jarige fan meedrummen

http://oi61.tinypic.com/160bwno.jpg

Anthony Bifolchi had vorige donderdag de avond van zijn leven. De jarige man wist de aandacht van Dave Grohl tijdens een optreden van de Foo Fighters te trekken, die hem daarna prompt achter het drumstel parkeerde.

Dave Grohl staat erom bekend om regelmatig fans op het podium uit te nodigen om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Donderdag deed hij dat nog eens dik over in Toronto. Bifolchi mocht ter ere van zijn verjaardag even achter het drumstel plaatsnemen om de beats van 'Big Me' te verzorgen. En de hele zaal zag dat het goed was. "Het was geweldig. Beste ervaring ooit", schreef Bifolchi bij zijn filmpje op YouTube.

13-07-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber laat wijsheidstand trekken

Justin Bieber laat wijsheidstand trekken

http://oi61.tinypic.com/20i6o29.jpg

Justin Bieber heeft een wijsheidstand laten trekken. Dat laat de zanger weten via Twitter.

"Ik heb mijn verstandskies laten trekken. Dat is niet leuk", aldus de 21-jarige Bieber. "Ik ben blij dat het voorbij is. Ik duik nu snel mijn bed weer in." Veel Beliebers, zoals de fans van Justin zich noemen, wensen de zanger veel beterschap. Op de bovenstaande Instagramfoto heeft hij duidelijk pijn. Of is dat toch gewoon een coole grijns? Bieber zorgde overlaatst trouwens voor heel wat ophef door een naakte foto van zichzelf te delen. Dat kiekje delen we graag nog eens.

13-07-2015 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miljoen dollar vindersloon voor schoenen 'Wizard of Oz'

Miljoen dollar vindersloon voor schoenen 'Wizard of Oz'

http://oi60.tinypic.com/i41dua.jpg

Een anonieme fan heeft een beloning van 1 miljoen dollar uitgeloofd voor het terugbezorgen van de rode glitterschoenen uit de film 'The Wizard of Oz'. Dat hebben Amerikaanse media gemeld.

De schoenen werden in de film uit 1939 gedragen door Judy Garland. Het is in augustus tien jaar geleden dat de schoenen werden gestolen uit het Judy Garland Museum in Minnesota.

12-07-2015 om 14:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."George Michael verslaafd aan crack"

"George Michael verslaafd aan crack"

http://oi57.tinypic.com/28lrxac.jpg

Een crackverslaving zou de reden zijn waarom George Michael al maanden in een peperdure afkickkliniek in Zürich zit. In The Sun vertelt familielid Jackie Georgiou dat George Michael een verwarde en door drugs verdorven wrak was toen hij de Zwitserse kliniek betrad.

Een maand geleden meldde een Zwitserse krant nog dat het zou gaan om een wietverslaving, maar Jackie weet wel beter. De vrouw van de neef van George Michael vertelt dat zijn familie vreesde voor zijn dood, omdat hij naast crack ook cocaïne, alcohol en marihuana gebruikte voordat hij zich liet overhalen professionele hulp te zoeken.

"Hij rookte crack. Hij was op het punt aanbeland dat hij helemaal stond te trillen. 'Ik heb het nodig', zei hij dan. Er waren feesten waarbij hij instortte en mensen hem moesten optillen van de vloer. Hij werd wakker in braaksel, vreselijke dingen. Hij was zo dun, zo ziek", vertelt Jackie.

Sprankeling
''Het ging van kwaad naar erger. Hij zou uiteindelijk worden opgesloten of sterven. Ik vreesde dat hij dood zou gaan". Zijn familie zocht hem in juni op in Zwitserland om zijn 52e verjaardag te vieren. "Iedereen in de familie was het erover eens: George is niet meer hetzelfde. De sprankeling is verdwenen. Hij is zichzelf niet meer sinds het drugsgebruik".

12-07-2015 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Morrison had 2,50 dollar kledingbudget

Jim Morrison had 2,50 dollar kledingbudget

http://oi61.tinypic.com/2w5uagp.jpg

Het kledingbudget van Jim Morrison (1943-1971) staat in schril contrast met de enorme bedragen die artiesten tegenwoordig uitgeven aan hun garderobe. De zanger van de Amerikaanse band The Doors kreeg 2,50 dollar kledinggeld voor een optreden in 1967, blijkt uit een contract dat ter veiling wordt aangeboden.

Jim Morrison kreeg destijds 210 dollar voor zijn optreden plus een paar dollar om aan kleren te besteden. Het contract is te koop. De veiling begint donderdag. Het veilinghuis RR Auction verwacht volgens New York Post dat het contract tussen de 15.000 en 25.000 dollar kan opbrengen, omgerekend bijna 22.500 euro.

Andere voorwerpen uit de muziekgeschiedenis die onder de hamer gaan zijn een leren jack van Beatles-drummer Ringo Starr, een gitaar die speciaal ontworpen werd voor Johnny Ramone en een persfoto van Janis Joplin.

12-07-2015 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Eenzaam zonder jou' van Will Tura verkozen tot beste Vlaamse liedje

'Eenzaam zonder jou' van Will Tura verkozen tot beste Vlaamse liedje

http://oi58.tinypic.com/1zxm5hv.jpg

De Radio 2-luisteraars hebben 'Eenzaam zonder jou' van Will Tura verkozen tot het beste liedje van Vlaamse makelij. Op deze Vlaamse feestdag staat het nummer op 1 in de Vlaamse 100, de lijst van de honderd populairste nummers die gemaakt werden door Vlaamse artiesten. 'De roos' van Ann Christy en 'The way to your heart' van Soulsister vervolledigen de top 3.
 
Op zaterdag 11 juli, het Feest van de Vlaamse Gemeenschap, stond Vlaamse muziek een hele dag in de schijnwerpers op Radio 2. Christel Van Dyck en Lars De Groote presenteerden live vanop de Grote Markt in Brussel. Heel wat artiesten zakten zelfs af naar Brussel om hun liedje live voor de luisteraars te brengen.

12-07-2015 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.K. Rowling snoert Serena-hater op geniale wijze de mond

J.K. Rowling snoert Serena-hater op geniale wijze de mond

http://oi62.tinypic.com/5tapg.jpg

Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling is in de bres gesprongen voor tennisster Serena Williams. Rowling reageerde venijnig op een beledigende tweet aan het adres van Williams, die zaterdag Wimbledon op haar naam schreef.

Het was voor Williams de vierde grandslamzege op rij. Rowling stak haar bewondering voor de Amerikaanse nummer één van de wereld niet onder stoelen of banken. "#SerenaSlam! Ik vind haar geweldig. Wat een atleet, wat een rolmodel, wat een vrouw!", twitterde de 49-jarige schrijfster na de finale van het grastoernooi in Londen.

"Ironisch genoeg is de belangrijkste reden voor haar succes dat ze de bouw van een man heeft", schreef iemand onder de tweet van Rowling. Zij plaatste vervolgens een foto van Williams in een rode jurk. "De bouw van een man... Ja, mijn echtgenoot ziet er inderdaad precies hetzelfde uit in een jurk. Jij bent een idioot."

12-07-2015 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaka Khan verlaat podium in tranen: "Ik kan vandaag niet zingen"

Chaka Khan verlaat podium in tranen: "Ik kan vandaag niet zingen"

http://oi58.tinypic.com/2niz807.jpg

Chaka Khan heeft vanavond huilend het podium verlaten tijdens haar optreden op het North Sea Jazz Festival in Rotterdam. De 'Queen of Funk' (62) bleek dusdanig slecht bij stem dat zij er na 5 nummers zelf een punt achter zette.

"Ik kan vandaag niet zingen", liet ze weten aan haar fans. Die hadden tijdens haar concert al massaal de zaal verlaten. De Amerikaanse zangeres, die 70 miljoen platen verkocht en bekend is van hits als 'I'm every woman' en 'I feel for you', barstte daarop in tranen uit.

Khan weet haar matige stem aan keelproblemen. Ze beloofde de zaal binnenkort terug te keren "om het goed te maken". Haar twee achtergrondzangeressen en de band zetten het concert daarna voort.

Voor haar optreden werd de zangeres nog geëerd met de Radio 6 Icon Award voor haar muzikaliteit en veelzijdigheid als soul- en funkzangeres. Volgens juryvoorzitter Wilbert Mutsaers weet de veelzijdige Chaka Khan al meer dan veertig jaar te overtuigen met haar "karakteristieke stemgeluid en enorme stembereik".

12-07-2015 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis heeft wapen in huis uit angst voor stalkers

Mila Kunis heeft wapen in huis uit angst voor stalkers

http://oi57.tinypic.com/14w7dyp.jpg

Mila Kunis en haar man Ashton Kutcher hebben een vuurwapen in huis. Volgens de actrice is dat een voorzorgsmaatregel uit angst voor stalkers.

The Telegraph vroeg Mila tijdens een interview of ze als Democrate teleurgesteld is in de Amerikaanse president Barack Obama, omdat het hem nog niet is gelukt strengere wapenwetten in te voeren. "Ik zal je zeggen: wij hebben een wapen thuis", antwoordde ze. "Maar zou ik er ooit eentje aan mijn dochter geven als ze vijftien wordt? Nee."

Kunis heeft voor haar rollen in de films 'Max Payne' en 'Jupiter Ascending' wapentraining ondergaan. "Ik kan geblinddoekt een pistool uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Ik wil niet dat mijn kind net zo goed getraind is als wij en ze mag ook echt niet weten dat er een wapen in huis ligt. Maar ik heb wel respect voor het pistool."

Stalker
Een paar weken geleden ontsnapte een man uit een psychiatrische instelling die in 2011 was veroordeeld omdat hij Mila had gestalkt. Hij werd al snel opgepakt. "Ik zou dat wapen waarschijnlijk niet hebben als ik niet constant werd lastiggevallen door stalkers", geeft de actrice toe.

Mila (31) en Ashton (37) speelden jaren geleden samen in de comedyserie That '70s Show. Jaren later sloeg de vonk over. Inmiddels zijn ze getrouwd. In oktober van vorig jaar zag hun eerste kindje het levenslicht. Het meisje, genaamd Wyatt Isabelle, is nu zo'n negen maanden oud.

12-07-2015 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally mist huwelijk kleindochter

Eddy Wally mist huwelijk kleindochter

http://oi58.tinypic.com/21kzdya.jpg

Eddy Wally was vandaag niet aanwezig bij het huwelijk van zijn kleindochter. De zanger wilde er graag zijn om kleindochter Vanessa in het huwelijksbootje te zien stappen met haar Litouwse vriend Vasilij maar moest wegens koorts afzeggen, zo schrijft Showbizzsite.

De 82-jarige Wally kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen. Enkele weken geleden werd hij met een longontsteking opgenomen in het ziekenhuis. Vorige week werd hij ontslagen uit het ziekenhuis en mocht hij terug naar zijn verzorgingshuis in Zelzate.

In 2011 raakte hij gedeeltelijk verlamd na een hersenbloeding. Vorig jaar werd Wally ook al verschillende keren opgenomen in het ziekenhuis.

11-07-2015 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicky Hilton geeft ja-woord in prachtige Valentino-jurk

Nicky Hilton geeft ja-woord in prachtige Valentino-jurk

http://oi59.tinypic.com/2u59lk9.jpg

Nicky Hilton is vandaag in Londen getrouwd met haar verloofde James Rothschild. Het paar gaf elkaar het ja-woord in de Orangery in Kensington Palace, waar de Britse prins William met zijn gezin woont. Het 31-jarige zusje van Paris Hilton, die bruidsmeisje was, droeg een Valentino-jurk van zo'n 70.000 euro, schrijft Daily Mail.

Enkele bekende gasten op de plechtigheid waren Chelsea Clinton en Thomas van Straubenzee, peetvader van van het Britse prinsesje Charlotte. Nicky, Hilton Hotel-erfgename en modeontwerpster, is al sinds 2011 samen met Rothschild, erfgenaam van de bekende bankiersfamilie. Vorig jaar deed Rothschild een romantisch huwelijksaanzoek op een boot op het Italiaanse Comomeer.

11-07-2015 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Game of Thrones-ster Lena Headey (Cersei Lannister) bevallen

Game of Thrones-ster Lena Headey (Cersei Lannister) bevallen

http://oi59.tinypic.com/oucrw5.jpg

Lena Headey is vandaag bevallen van haar tweede kindje. Dat liet de Game of Thrones-actrice weten op Twitter: "Hallo mensen. Alles is goed. Ik ben zojuist voor de tweede keer onvoorwaardelijk en hartbrekend verliefd geworden."

De Britse, die in de populaire serie de rol van Cersei Lannister speelt, heeft samen met haar ex-man al een vijfjarig zoontje genaamd Wylie. In februari maakte ze haar zwangerschap bekend. Ze liet in het midden wie de vader is.

11-07-2015 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent moet 5 miljoen betalen om sekstape

50 Cent moet 5 miljoen betalen om sekstape

http://oi60.tinypic.com/f4r63a.jpg

50 Cent moet 5 miljoen dollar (ruim 4,4 miljoen euro) schadevergoeding betalen aan een moeder uit Florida omdat hij een seksvideo van haar online heeft gezet. Dat meldt New York Daily News vandaag.

De vrouw, Lastonia Leviston, brak vrijdag tijdens de civiele rechtszaak in tranen uit. Leviston zegt zich door toedoen Curtis Jackson, zoals hij eigenlijk heet, vernederd te voelen. "Het is net alsof iemand mijn hart met een mes uit mijn lichaam heeft gerukt", aldus Leviston tijdens de zitting.

De Get Rich or Die Tryin'-ster zou de video, die in 2009 viral ging, van de vrouw online hebben gezet om zijn concurrent rapper Rick Ross, die een dochter met Leviston heeft, belachelijk te maken. In de video is Leviston te zien met een ex en levert Jackson commentaar op de expliciete beelden. Hij sloot de video af met de opmerking: "Nu ben je een pornoster." Volgens Jackson kreeg hij de video van de ex in kwestie, die hem er destijds van verzekerde dat Leviston er geen probleem mee had als het openbaar zou worden gemaakt.

Emotionele schade

De rapper, die deze week zijn veertigste verjaardag vierde, kwam zelf niet opdagen voor de zitting. Hij moet Leviston 2,5 miljoen dollar betalen voor het schenden van haar burgerrechten en 2,5 miljoen dollar voor de emotionele schade die hij heeft veroorzaakt.

Mogelijk kan dat bedrag volgende week nog verder oplopen, als de jury zich buigt over een eventuele aanvullende boete. Jackson, die naast hiphopartiest ondernemer, platenbaas en acteur is, heeft een geschat vermogen van tussen de 150 en 500 miljoen dollar.

11-07-2015 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Stamos (Full House) opgenomen in rehab

John Stamos (Full House) opgenomen in rehab

http://oi61.tinypic.com/30vm6c4.jpg

John Stamos heeft zich op laten nemen in een afkickkliniek. Een bron heeft aan People laten weten dat de Full House-acteur zich wil laten helpen aan zijn alcoholverslaving.

Hoe lang Stamos zich laat opnemen, is niet bekend. Ongeveer een maand geleden werd John (51) opgepakt voor rijden onder invloed. Hij had zoveel gedronken dat agenten zich zorgen maakten en hem naar het ziekenhuis brachten.

11-07-2015 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Roger Rees (Cheers) overleden

Acteur Roger Rees (Cheers) overleden

http://oi58.tinypic.com/5x1h6x.jpg

De Amerikaanse acteur Roger Rees is gisterenavond op 71-jarige leeftijd overleden. Dat meldde The New York Times op basis van een verklaring van Rees' manager. De geboren Brit was korte tijd ziek.

Rees speelde zijn meest vermaarde rol in het theaterstuk The Life and Adventures of Nicholas Nickelby, dat van 1980 tot en met 1982 op Broadway werd opgevoerd. Voor zijn hoofdrol in die productie, die was gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles Dickens, kreeg hij een Tony Award. Daarnaast had hij rollen in de tv-series Grey's Anatomy, Cheers en The West Wing. Rees was ook te zien in de films The Pink Panther (2006) en Robin Hood: Men in Tights.

11-07-2015 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!