Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave verliest 15-jarige zoon na val van klif

Nick Cave verliest 15-jarige zoon na val van klif

http://oi61.tinypic.com/2e0r69k.jpg

Arthur Cave, de 15-jarige zoon van Nick Cave, is overleden nadat hij in Brighton in het Verenigd Koninkrijk van een klif is gevallen. Dat schrijft de Britse openbare omroep BBC.

Arthur Cave werd gisteravond met levensbedreigende verwondingen gevonden aan de voet van de klif. Hij werd nog overgebracht naar het Royal Sussex County Hospital, maar overleed daar later aan zijn verwondingen. Zijn overlijden wordt niet als verdacht beschouwd; de lijkschouwer moet de exacte doodsoorzaak nog bepalen.

Nick Cave en zijn vrouw Susie maakten het overlijden met een mededeling bekend. "Onze zoon Arthur is dinsdagavond overleden. Hij was onze mooie, gelukkige, lieve jongen. We vragen de nodige privacy aan de dag te leggen zodat onze familie gepast kan rouwen in deze moeilijke periode."

15-07-2015 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Defensie: "Wij hebben Dimitri Bontinck niet uitgenodigd voor defilé"

Defensie: "Wij hebben Dimitri Bontinck niet uitgenodigd voor defilé"

http://oi57.tinypic.com/11mf24k.jpg

Gisteren liet Dimitri Bontinck in Dag Allemaal weten dat hij op 21 juli meeloopt in het militair defilé met de oorlogsveteranen. Een doorn in het oog van Defensie, dat nu laat weten de man niet uitgenodigd te hebben. "Hij heeft zelfs zijn opleiding niet afgemaakt", laat de persdienst weten aan Het Nieuwsblad.

Het militair defilé, dat voor het koninklijk paleis én koning Filip passeert, is voor veel militairen een hele eer. Veel van hen waren dan ook niet opgezet met het feit dat Dimitri Bontinck grootsprakerig aankondigde deel te nemen aan de optocht, volgens hem als 'oorlogsveteraan'.

De persdienst van Defensie laat weten dat Bontinck niet zal deelnemen aan het officiële deel van de parade. "De man heeft zijn militaire opleiding nooit afgemaakt en heeft Defensie verlaten. Wij hebben hem niet uitgenodigd", klinkt het daar.

Bontinck zelf blijft er kalm bij en laat weten er wel degelijk te zullen staan op 21 juli. Hij zal deel uitmaken van een groep oud-strijders, voormalige blauwhelmen. Die verenigingen bepalen zelf wie ze meenemen naar de parade; Defensie heeft daar geen inzage in. De man beklemtoont dat hij zijn opleiding wel degelijk afmaakte en vijf jaar in het leger heeft gediend, waarbij hij ook decoraties verdiende.

15-07-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction-lid Louis Tomlinson wordt vader

One Direction-lid Louis Tomlinson wordt vader

http://oi59.tinypic.com/303loqc.jpg

Het 23-jarige lid van de boysband One Direction Louis Tomlinson verwacht samen met Briana Jungwirth - die overigens niet zijn vriendin is - zijn eerste kind. Dat schrijft People Magazine.

Louis ging begin dit jaar uiteen met zijn voormalige vriendin Eleanor Calder, en leerde Briana kennen via gemeenschappelijke vrienden. De twee konden het meteen goed met elkaar vinden, maar zijn geen koppel. De One Direction-zanger liet wel weten dat hij een aanwezige vader wil zijn:

"Louis is blij en vindt het heel erg spannend dat hij vader wordt. Het was een verassing voor hem, maar hij weet zeker dat Briana een goede moeder zal zijn, en zal er ook zelf alles aan doen om aanwezig te zijn in het leven van zijn kind. Het heeft de twee vrienden ook alleen maar dichter bij elkaar gebracht", aldus een gezamenlijke vriend aan People.

De fans van One Direction reageerden onder de hashtag #OhNoLouis massaal op social media, wij verzamelden de beste (en vooral meest hilarische) reacties.

15-07-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de officiële reden waarom er geen vrouwelijke minions zijn

Dit is de officiële reden waarom er geen vrouwelijke minions zijn

http://oi57.tinypic.com/25qu1ht.jpg

De minions zijn momenteel volop bezig aan hun veroveringstocht. Met de nieuwste minion-film in de bioscopen kleurt het hele land geel. Maar er blijft één belangrijke bedenking bij de grappige gele mannetjes: hoe komt het dat er geen vrouwelijke minions zijn?

In een interview met The Wrap deed Pierre Coffin, de geestelijke vader van de minions, uit de doeken waarom er geen vrouwelijke equivalenten van Kevin, Bob en Stuart zijn. Want voor dat gebrek aan vrouwelijke minions, heeft hij blijkbaar een heel grondige reden.

"Rekening houdend met hoe dom en idioot de minions zijn, kon ik me gewoon niet voorstellen dat er vrouwen zouden tussen zitten", verklaarde hij zijn bewuste keuze voor een louter mannelijke populatie van de minionwereld. Goed punt. Al blijft de vraag waar de minions dan vandaan komen nog steeds een raadsel.

15-07-2015 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel en zijn 'Fieke' zijn weer samen

Michel en zijn 'Fieke' zijn weer samen

http://oi60.tinypic.com/f56ceu.jpg

Het liefdesleven van Michel Van Den Brande uit The Sky Is The Limit is weer een hoofdstuk rijker: hij is opnieuw samen met zijn 'Fieke'. "Sofie heeft mij vergeven", klinkt het in Story.

Kan u nog volgen: enkele weken geleden stelde Michel zijn nieuwe vriendin Sophie voor. Vlaanderen had nog nooit van haar gehoord, al waren ze wel al bijna twee jaar samen. Enkele dagen later meldde Michel echter dat het sprookje uit was. "Een stom meningsverschil", klonk het toen. "Maar ik heb mijn sleutel nog niet moeten afgeven, dus ik denk dat het nog goed komt."

Intussen is alles weer koek en ei tussen de twee, al heeft hij zijn sleutel wél moeten afgeven. "Ik had hem de keuze gegeven: ofwel de sleutel op tafel achterlaten, ofwel veranderde ik de sloten. En de sleutel lag op tafel, samen met een brief", vertelt Sofie.

Die brief was voor Sofie het juiste teken. "Hij vertelde dat hij er spijt van had, en of hij nog eens mocht langskomen om te praten. Hij heeft me wel gekwetst met zijn uitspraken op Facebook over mijn familie. Ik heb als voorwaarde gesteld dat hij op zijn pagina moest zetten dat hij me graag zag, en dat heeft hij ook gedaan."

Michel belooft in de toekomst beter op zijn woorden te letten. "Ik ben gewoon geen familiemens, en Sofie is dat wel. Ik ben stom geweest, ik kan het niet genoeg zeggen. Ze zal wat geduld met me moeten hebben, want er is nog werk aan."

14-07-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall Jenner uitgescholden voor Fendi-campagne

Kendall Jenner uitgescholden voor Fendi-campagne

http://oi61.tinypic.com/1scths.jpg

Kendall Jenner, het halfzusje van realityster Kim Kardashian, krijgt bakken kritiek over zich heen voor een Fendi-campagne waar ze het gezicht van is. Fashionista's over heel de wereld vinden dat de campagne er goedkoop uitziet en Kendall zou uitdrukkingsloos en zonder enige emotie poseren.

De laatste campagne van het Italiaanse modehuis Fendi viel niet bepaald in goede aarde bij modeliefhebbers. Model van dienst Kendall Jenner zou er veel te onderuitgezakt opstaan met de poederroze Fendi-handtas in haar armen, en ze zou bovendien emotieloos poseren. De commentaren onder de foto van de campagne die ze op Instagram postte, zijn dan ook niet mals.

Daarnaast komt er ook veel kritiek op de belichting van de modecampagne. Heel wat fashionista's vinden het geheel er goedkoop en onprofessioneel uitzien, en dat terwijl de campagne onder leiding van modegrootheid Karl Lagerfeld geschoten werd.

14-07-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva en Geena laatste omroepsters van dienst

Eva en Geena laatste omroepsters van dienst

http://oi58.tinypic.com/2dh7khu.jpg

Het is zover: de VRT neemt, net als de kijkers, afscheid van haar omroepsters. Gisteren praatte Eva Daeleman een allerlaatste keer Eén-programma's aan elkaar. Vanaf vrijdag klinkt enkel nog een 'trailerstem'.

Nadat Geena Lisa vandaag en morgen een laatste keer gastvrouw mag spelen, nemen zij en haar collega's Saartje Vandendriessche, Andrea Croonenberghs en Eva Daeleman donderdag samen afscheid van de kijker. Na 'Vive Le Vélo' krijgen ze elk een allerlaatste 'bisnummer' tussen de programma's.

Vrijdag al wordt, zoals de VRT het zelf aankondigt, overgeschakeld op 'trailerstemmen die programma's buiten beeld zullen aankondigen'. Op maandag 31 augustus start op Eén het herfstschema. Die dag pakt de zender ook uit met een nieuwe netstijl. Met 'bumpers' en 'trailerstemmen', maar zonder gastvrouwen.

14-07-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breuk tussen Trisha en Ignace Crombé bereikt triest hoogtepunt op Facebook Bewaar artikel

Breuk tussen Trisha en Ignace Crombé bereikt triest hoogtepunt op Facebook

http://oi58.tinypic.com/5pkin5.jpg

Ze mogen dan al een tijdje uit elkaar zijn en elk een nieuwe liefde hebben gevonden, gisteren bereikte de breuk van Ignace Crombé en Patricia Govaerts een triest hoogtepunt op Facebook.

De twee zijn gescheiden van tafel en bed, maar professioneel zijn ze nog steeds verbonden. Maar niet meer voor lang als het van Trisha afhangt. Normaal gezien zou zij gisteren haar single 'Kissy Kissy' releasen, maar doordat Ignaces gegevens als manager niet vermeld stonden, riep hij de verkoop een halt toe. Trisha had ook nog duizenden fotokaarten laten drukken.

"Nog 8,5 maanden en mijn eerste eigen nieuwe single en de spiksplinternieuwe postkaarten mogen dan pas verkocht/verdeeld worden, omdat zijn gegevens er niet opstaan", klonk het. "Dank je wel Organisatie en Theaterbureau Animo voor onze 'fantastische' samenwerking! Wat kijk ik uit naar 31 maart 2016! (de einddatum van haar contract, red.)"

14-07-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Bontinck met blondine: "Wij worden de nieuwe Astrid en den John"

Dimitri Bontinck met blondine: "Wij worden de nieuwe Astrid en den John"

http://oi59.tinypic.com/11so29e.jpg

Een nieuwe week, een nieuwe uitspraak van Dimitri Bontinck. Dat de man op zoek is naar de liefde, was geen geheim meer. Hij lijkt die nu ook gevonden te hebben in de blondine waarmee hij gespot wordt in Antwerpen. En hij heeft plannen met het meisje: "We worden de nieuwe Astrid Bryan en Den John", klinkt het in Dag Allemaal.

Els Schaevers heet de dame in kwestie volgens Dag Allemaal. Drie jaar geleden kreeg ze het kroontje van Miss Glamour International Antwerpen. Ze was toen 35 jaar.

Of de twee een koppel zijn, wil Dimitri niet officieel bevestigen, ook al werden ze samen kussend en knuffelend gespot in Antwerpen. "Ik ontken dat niet. Maar ik geef het ook niet toe", klinkt het raadselachtig. Hij heeft wel grootse plannen: "Ik kan je wel zeggen dat wij de nieuwe Astrid en John Bryan zullen worden."

Wie een glimp van Dimitri wil opvangen, moet op 21 juli naar de militaire parade van de Nationale Feestdag kijken, want Bontinck loopt mee als oorlogsveteraan.

14-07-2015 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandalen hebben het op jacht van Gert Verhulst gemunt

Vandalen hebben het op jacht van Gert Verhulst gemunt

http://oi57.tinypic.com/34zx36t.jpg

Gisterenochtend hebben vandalen in het Antwerpse Willemdok het jacht van Gert Verhulst losgemaakt, waardoor de boot vrij ronddobberde en zo schade opliep. De onbekende(n) zijn ook effectief aan boord gegaan, meent Patrick Van den Bulck, algemeen directeur van de jachthaven.

"Het jacht, Evanna genaamd, is door onbekenden losgemaakt", meldde politiewoordvoerder Fons Bastiaenssens aan het Nieuwsblad. Het schip was daarna in aanvaring gekomen met een passagiersschip, met verfschade aan zij- en achterkant tot gevolg. Om het vaartuig los te maken, moest de dader verstand van zaken hebben, aldus Van den Bulck. "Je moet daarvoor aan boord gaan, de elektriciteit loskoppelen en dan de knopen losmaken." De politie denkt daarom aan een bekende van Verhulst, zoals een ex-personeelslid.

De schade is een tegenvaller voor de Studio 100-baas, die het jacht probeert te verkopen. Hij kocht het in 2009, maar gebruikte het sindsdien voornamelijk om bedrijfsfeestjes op te houden. Verhulst zette de gerenoveerde jacht, dat hij voor anderhalf miljoen euro had gekocht, in januari 2014 te koop. De vraagprijs is 100.000 euro meer dan hij er voor had neergeteld. Met acht kamers is er plaats voor 12 gasten, maar je kan er ook vlot feestjes voor 70 man op geven.

14-07-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jelle Cleymans ziet vrouwen niet als accessoire: "Ik ben Kevin Janssens niet"

Jelle Cleymans ziet vrouwen niet als accessoire: "Ik ben Kevin Janssens niet"

http://oi59.tinypic.com/15zvpf.jpg

Een bizarre ontwikkeling in BV-land: Jelle Cleymans heeft een nieuw nummer geschreven waarin hij Kevin Janssens ferm op de korrel neemt. Uitzonderlijk, maar volgens Cleymans helemaal geen aanval op de acteur. "Het nummer gaat alleen over mezelf", klinkt het in Dag Allemaal.

De tekst van het nummer 'Ik ben Kevin Janssens niet' is nochtans niet mis te verstaan: "Soms droom ik over vrouwen, als waren zij een accessoire. Per semester of kwartaal had ik een ander exemplaar. Alle uitverkoren diva's waren mijn lakens gepasseerd." Verder zingt hij ook: "Ik kreeg de allergrootste bagger op tv gecumuleerd met de planken van de Bourla." Een duidelijke verwijzing naar Kevins deelname aan onder meer Dansdate, die hij combineert met zijn vaste betrekking bij het Antwerpse Toneelhuis.

Toch houdt Cleymans vol dat het niet om een aanval op de acteur gaat. "Ik heb in feite Kevin Janssens gebruikt om over mezelf te vertellen. Hij is toch een beetje mijn tegenpool. Zeker in de drie thema's in m'n nummer: mijn uiterlijk, mijn carrière en vrouwen. Sommige dingen heb ik uitvergroot natuurlijk, om het leuk te houden. Maar ik heb echt het grootste respect voor hem: ik vind Kevin een absolute topacteur. Veel sterker dan ik ooit zal zijn. Ik vind 'm ook gewoon een toffe gast."

Cleymans heeft Janssens zelfs opgebeld om te zeggen dat de single eraan kwam. "Echt zijn zegen heeft hij niet gegeven, maar hij apprecieerde het dat ik hem op de hoogte bracht." Kevin bevestigt dat: "Het siert hem dat hij mij opgebeld heeft." Over het nummer heeft hij eigenlijk geen mening. "Ze schrijven zo veel. Wie ben ik om te oordelen of je iets mag uitbrengen of niet? Als artiest heb je je vrijheid."

14-07-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caitlyn Jenner voelt zich vrij en wil nooit meer Bruce zijn

Caitlyn Jenner voelt zich vrij en wil nooit meer Bruce zijn

http://oi60.tinypic.com/jsomj9.jpg

Caitlyn Jenner wil nooit meer terug naar de tijd dat ze nog als Bruce door het leven ging. Dat laat ze weten via haar blog.

Op haar eigen website reageert Caitlyn op vragen van fans en volgers. Iemand wil van haar weten hoe ze terugkijkt op de afgelopen periode. "Ik vind het heel fijn dat ik nu gewoon mijzelf kan zijn. Ik ben laatst op een tripje geweest met mijn nieuwe vrienden", schrijft Jenner. "We waren vijf dagen weg en het was zo'n fantastische ervaring met al deze meiden en vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt."

Caitlyn schrijft dat ze zoveel gespreksstof heeft met haar vriendinnen. "Zoveel dingen waar we allemaal mee te maken hebben gehad. Het was zo'n bevrijdend gevoel. Toen wist ik zeker dat ik nooit meer terug wilde naar vroeger." Caitlyn laat haar volgers ook weten dat ze wist dat haar transformatie wat reacties zou uitlokken. "Maar ik had dit allemaal nooit verwacht. Het is allemaal zo positief."

13-07-2015 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat gaat de tweede film van FC De Kampioenen geven? Met DDT weet je nooit

Wat gaat de tweede film van FC De Kampioenen geven? Met DDT weet je nooit

http://oi60.tinypic.com/2z6z7h3.jpg

Het is nog even wachten op de film 'De Kampioenen: Jubilee General', maar komiek Jacques Vermeire, die voor de gelegenheid weer in de huid kruipt van DDT, licht al enkele leuke tipjes van de sluier op. Zo deelde hij gisteren een coole foto van zichzelf als DDT tussen zijn gevaarlijke 'gevangenisvrienden'. In de nieuwe film mag DDT de gevangenis verlaten en zint hij op wraak. Benieuwd wat dat zal geven! Nog even wachten, want de film komt uit op 28 oktober.

Jacques Vermeire deelde ook een foto van "grote manoeuvres in de regen" en eerder ook al leuke kiekjes van zichzelf met tegenspelers 'Maurice', 'Pascalleke' en een blonde Sven De Ridder (alias De Witte), en van een duidelijk erg gezellig tripje naar de Pussycat. Zal 't gaan, ja?

13-07-2015 om 23:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe heeft de mooiste billen

Daniel Radcliffe heeft de mooiste billen

http://oi62.tinypic.com/260fhwm.jpg

Daniel Radcliffe is erg blij met de Rear Of The Year award die hij vorige week won. De prijs voor het beste achterwerk wordt jaarlijks uitgereikt in Groot-Brittannië.

"Ik ben al jaren campagne aan het voeren", zei de acteur schalks in reactie tegen E! News. "Het is een heel prestigieuze eer. Ik beloof hem in de toekomst vaker te laten zien."

Daniel liet zijn billen al zien in de films Kill Your Darlings en Equus. Met de eervolle titel versloeg hij dit jaar Jamie Dornan en Andy Murray.

13-07-2015 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Smith en George Michael prijzen elkaar

Sam Smith en George Michael prijzen elkaar

http://oi62.tinypic.com/2469pus.jpg

Sam Smith en George Michael zijn fan van elkaar. De twee Britse zangers prezen elkaars muziek gisterenavond via Twitter.

Sam liet eerst weten dat hij naar zijn 'favoriet' aan het luisteren was. Daarbij plaatste hij een oude foto van George. George merkte de tweet op en schreef in reactie een tweet gericht aan Sam: "Ik hou ook van jou." Sam was dolblij met deze reactie: "Het feit dat je ook maar weet wie ik ben is voor mij een droom die werkelijkheid wordt. Ik hou van je, meneer. Ik ben blij dat je gelukkig en gezond bent. xx"

Eerder had George via Twitter laten weten dat het prima met hem gaat. Hij vroeg zijn fans de onzin in de tabloids niet te geloven. The Sun had kort daarvoor gemeld dat George met een crackverslaving in een afkickkliniek zat.

13-07-2015 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amaryllis onderzoekt seksisme in Vlaanderen

Amaryllis onderzoekt seksisme in Vlaanderen

http://oi61.tinypic.com/30rqxa9.jpg

Actrice en singer-songwriter Amaryllis Uitterlinden zal binnenkort als eerste Vlaming te zien zijn op vrouwenzender TLC. Ze presenteert in oktober de eerste lokale productie van de zender, die in het teken zal staan van ongewenste intimiteiten en seksisme.

TLC gaat met het programma dieper in op de recente commotie rond de hashtas #wijoverdrijven niet. Zijn wij vrouwen echt 'Juffrouwen Truttenbol', zoals Marc Didden zo welbespraakt zei, of is er meer aan de hand? Amaryllis gaat op onderzoek uit en probeert een antwoord te formuleren op deze vraag.

De actrice wordt daarmee het eerste Vlaamse gezicht van de zender, en dat vindt ze een hele eer. "Ik ben als artiest altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. TLC is sterk, onafhankelijk, intelligent en gevoelig, en dat beeld resoneert heel erg met mij."

13-07-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent is failliet

50 Cent is failliet

http://oi59.tinypic.com/2vttxu8.jpg

Rapper 50 Cent, echte naam Curtis James Jackson III, heeft de rechtbank vandaag verzocht hem bankroet te verklaren. De zanger, in Europa goed voor 0,45228 euro, staat blijkbaar 10 tot vijftig miljoen dollar in het rood, vandaar zijn aanvraag bij de Bankruptcy Court in Hartford (Connecticut).

Het nieuws komt er enkele dagen nadat hij door de rechtbank veroordeeld werd tot het betalen van een schadevergoeding van vijf miljoen dollar aan een vrouw omdat hij een sekstape van haar online had gezet. 50 Cent wou zo zijn concurrent-rapper Rick Ross, die een kind heeft met de vrouw, belachelijk maken.

Om aan die boete te ontsnappen, probeerde hij in mei al het faillisement aan te vragen. Het faillissement van 50 Cent is des te opmerkelijker omdat hij vaak als een succesvol zakenman werd neergezet.

Het zakenblad Forbes omschreef hem vorig jaar nog als de vijfde rijkste hiphopper met een vermogen van 140 miljoen dollar. Enkele dagen geleden besteedde de New York Times nog een lovend stuk aan de rapper, hem ophemelend wegens zijn "exceptionele neus voor zaken".

De 40-jarige werd "ontdekt" door Eminem en kende zijn gloriejaren als zanger/rapper in het begin van deze eeuw. Behalve rapper is 50 Cent ook zanger, acteur, ondernemer en investeerder. 50 Cent richtte onder meer zijn eigen platenlabel en filmmaatschappij op en passeerde langs de kassa toen Vitamin Water aan Coca-Cola verkocht werd.

13-07-2015 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geena Lisa neemt schermgezichten van Eén onder haar hoede

Geena Lisa neemt schermgezichten van Eén onder haar hoede

http://oi58.tinypic.com/2n9m9sg.jpg

Geena Lisa neemt deze week afscheid van haar rol als omroepster bij Eén, maar ze heeft intussen al een nieuwe job bij de VRT. Geena zal 'schermmedewerkerscoördinator' worden bij de zender, aldus het Nieuwsblad.

Geena zal zorgen dat alle schermgezichten, waaronder de presentatoren, zich goed in hun vel gaan voelen. "Die zitten nu allemaal zo wat afgezonderd op hun eilandje, elk bij hun eigen programma", klinkt het. "En dat terwijl ze allemaal voor dezelfde zender werken. Iemand moet toch de moeder zijn van al die egootjes?"

De BV heeft de job zelf gecreëerd, maar volgens haar beseft de VRT dat de functie meer dan nodig is. "Andere zenders doen het ook. Wat de job precies zal inhouden, is nog niet zeker, maar het is echt iets voor mij. Ik kan goed praten en luisteren."

13-07-2015 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foo Fighters laten jarige fan meedrummen

Foo Fighters laten jarige fan meedrummen

http://oi61.tinypic.com/160bwno.jpg

Anthony Bifolchi had vorige donderdag de avond van zijn leven. De jarige man wist de aandacht van Dave Grohl tijdens een optreden van de Foo Fighters te trekken, die hem daarna prompt achter het drumstel parkeerde.

Dave Grohl staat erom bekend om regelmatig fans op het podium uit te nodigen om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Donderdag deed hij dat nog eens dik over in Toronto. Bifolchi mocht ter ere van zijn verjaardag even achter het drumstel plaatsnemen om de beats van 'Big Me' te verzorgen. En de hele zaal zag dat het goed was. "Het was geweldig. Beste ervaring ooit", schreef Bifolchi bij zijn filmpje op YouTube.

13-07-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber laat wijsheidstand trekken

Justin Bieber laat wijsheidstand trekken

http://oi61.tinypic.com/20i6o29.jpg

Justin Bieber heeft een wijsheidstand laten trekken. Dat laat de zanger weten via Twitter.

"Ik heb mijn verstandskies laten trekken. Dat is niet leuk", aldus de 21-jarige Bieber. "Ik ben blij dat het voorbij is. Ik duik nu snel mijn bed weer in." Veel Beliebers, zoals de fans van Justin zich noemen, wensen de zanger veel beterschap. Op de bovenstaande Instagramfoto heeft hij duidelijk pijn. Of is dat toch gewoon een coole grijns? Bieber zorgde overlaatst trouwens voor heel wat ophef door een naakte foto van zichzelf te delen. Dat kiekje delen we graag nog eens.

13-07-2015 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!