Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall en Kylie Jenner oog in oog voor intense Balmain-campagne

Kendall en Kylie Jenner oog in oog voor intense Balmain-campagne

http://oi59.tinypic.com/i5qjoj.jpg

De zusjes Kylie en Kendall Jenner zijn samen te zien in een nieuwe reclame van modemerk Balmain. De campagne draait om de relatie tussen zussen. De foto's zijn vandaag op onder meer Instagram geplaatst.

Andere bekende zussen die meedoen aan de campagne zijn Gigi en Bella Hadid. Van hen zullen de foto's te zien zijn in het augustusnummer van Vogue.

Niet iedereen is even blij met het resultaat van de shoot. Op Instagram wordt er negatief gereageerd op de foto, omdat die te seksueel zouden zijn voor de zussen van 19 en 17 jaar. Ze zien eruit alsof ze op het punt staan elkaar te kussen en de hand van de ene zus ligt op de borst van de andere.

17-07-2015 om 09:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff en Lindsay op bezoek bij zieke Eddy Wally

Christoff en Lindsay op bezoek bij zieke Eddy Wally

http://oi62.tinypic.com/15wzz1j.jpg

Het gaat niet goed met de gezondheidstoestand van Eddy Wally. Dat is ook heel wat van zijn collega's niet ontgaan. Gisteren kreeg de charmezanger bezoek van de Vlaamse schlagerkoning Christoff en zijn zus Lindsay.

Eergisteren kwam goede vriendin Wendy Van Wanten langs op het kamertje van 'the Voice' in het Zelzaatse bejaardentehuis Bloemenbos. Normaal zouden zowel Christoff als Wendy Van Wanten afgelopen maandag aanwezig zijn op het grote verjaardagsfeest ter gelegenheid van Eddy's 83ste verjaardag. Spijtig genoeg werd het een verjaardagfeest in mineur. Volgens mensen die dicht bij de zanger staan, heeft Eddy vrede met zijn nakende afscheid. "Ik wil naar Mariëtje, zegt hij de hele tijd", liet dochter Marina zich al ontglippen. Eddy's vrouw Mariette Roegiers stierf in oktober 2012, nieuws dat Eddy Wally nooit echt te boven kwam.

16-07-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry is het nieuwe gezicht van H&M

Katy Perry is het nieuwe gezicht van H&M

http://oi58.tinypic.com/6e21aw.jpg

Zangeres Katy Perry is het gezicht van de feestdagencollectie van de modeketen H&M, die vanaf november te zien zal zijn. Perry werd eerder dit jaar ook al door modehuis Moschino uitgekozen als uithangbord.

"H&M was een van de eerste winkels die me heeft geholpen om mijn eigen stijl te ontwikkelen. Ik ben ook items van de Zweedse modeketen blijven dragen doorheen de jaren. Een van de redenen waarom ik zo'n liefhebber van de feestdagen ben, is omdat je je gezellig én feestelijk kunt kleden", vertelt Perry.

De 'I Kissed a Girl'-zangers zal zowel in reclamespotjes op televisie als in printcampagnes verschijnen.

16-07-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steel de stijl van: Kendall Jenner

Steel de stijl van: Kendall Jenner

http://oi60.tinypic.com/30sy6io.jpg

Kendall Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian heeft zich in korte tijd ontpopt tot een van de meest succesvolle modellen ter wereld, met bijhorende modieuze kleerkast. Hier draagt ze een prachtige gebreide croptop in poederroze, witte culottes, een witte handtas en de hippe Stan Smith sneakers van Adidas. Zo kopieer je haar look, voor heel wat minder.

1. Rayban Aviator zonnebril, € 126, te koop bij verschillende optiekers.
2. Top van Intermix, € 156,54, hier te koop.
3. Handtas ASOS, € 20,55, hier te koop.
4. Culottes COS, € 125, online en in de winkels te koop.
5. Pomponsleutelhanger Oakwood, € 25, hier te koop.
6. Sneakers Adidas, € 89, online en in verschillende sport- en
    sneakerwinkels te koop.

16-07-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sam De Bruyn zal het niet makkelijk hebben"

"Sam De Bruyn zal het niet makkelijk hebben"

http://oi61.tinypic.com/2pocsoo.jpg

Deze week liet radiopresentator Sam De Bruyn, al jaar en dag een vaste stem bij Studio Brussel, weten dat hij de overstap naar Q-Music maakt. En dat zal niet makkelijk worden. "Ook wij kregen veel kritiek", laten Peter Van de Veire en Wim Oosterlinck weten.

Van de Veire verliet Studio Brussel om MNM mee te gaan opstarten, en Wim Oosterlinck zit intussen al een tijdje bij Q-Music. "Ik heb nu echter pas het gevoel dat al het onbegrip verdwenen is", aldus de radiostem in Het Nieuwsblad. "Na een tijdje beschouwen de luisteraars je als een onderdeel van het vast meubilair van een zender. Een deel van hen kon er echt niet mee om dat ik Studio Brussel verliet."

Ook Van de Veire had het niet makkelijk bij zijn overstap. "Het tastte zogezegd mijn geloofwaardigheid aan, al was het voor mij vrij logisch. De eerste radio waar ik naar luisterde, was het Nederlandse Veronica. Commerciëler kan bijna niet." Hij geeft De Bruyn een goede raad: "Luister goed naar jezelf, en niet naar die 7.000 andere meningen."

16-07-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Johnny Depp haalt eerste grote modellenopdracht binnen

Dochter Johnny Depp haalt eerste grote modellenopdracht binnen

http://oi58.tinypic.com/2q1xv9v.jpg

Lily-Rose Depp, de zestienjarige dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis, heeft haar eerste grote modellenopdracht gescoord: een campagne voor modehuis Chanel. Ze loopt daarmee in de voetsporen van haar moeder, die lange tijd ook het gezicht was van het Franse merk en nog steeds behoort tot een van de muzen van Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld.

Lily-Rose was enkele maanden terug nog een van de opvallendste gasten tijdens de Métiers d'Art-catwalkshow van Chanel. Ze was meteen hét gespreksonderwerp van de avond, en ook afgelopen week zat de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis op de eerste rij tijdens de coutureshow van het merk.

Dat ze nu dus het nieuwe gezicht is van Chanel is geen al te grote verassing. Lily-Rose is te zien in de campagne van de Pearl-collectie, een lijn zonnebrillen die allemaal omringd zijn met - zoals de naam het al zegt - parels. De campagne werd geschoten door Lagerfeld himself.

16-07-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones' kaapt 24 Emmy-nominaties weg

'Game of Thrones' kaapt 24 Emmy-nominaties weg

http://oi62.tinypic.com/15odwqt.jpg

De hitserie 'Games of Thrones' heeft vandaag de meeste nominaties voor de prestigieuze Emmy Awards in de wacht gesleept. De serie met onder anderen Carice van Houten en Michiel Huisman heeft maar liefst 24 nominaties voor de prestigieuze Amerikaanse televisieprijzen op zak. De serie, die in Vlaanderen op de betaalzender van Telenet en op 2BE loopt, werd in vele subdivisies, maar ook in de hoofdcategorie voor beste dramareeks voor de wereldwijd belangrijkste televisieprijzen voorgedragen.

Bij de bekendmaking van de mogelijke prijswinnaars vandaag in Los Angeles waren ook de reclamemakers van 'Mad Men' (in België op het digitale kanaal Acht) en de ambitieuze politici uit 'House of Cards' (de streamingdienst Netflix) succesvol. Zij dingen ook mee naar de prijzen voor beste dramareeks en de beste mannelijke (Jon Hamm en Kevin Spacey) en vrouwelijke hoofdrol (Elisabeth Moss en Robin Wright).

Ricky Gervais ('Derek') en David Oyewolo ('Nightingale') zijn genomineerd in de categorie voor beste acteur van een miniserie of film. Bij de vrouwen zijn dat onder anderen Jessica Lange ('American Horror Story') en Queen Latifah ('Bessie').

In de categorie voor beste dramareeks neemt 'Game of Thrones' het ook op tegen 'Homeland' en Netflix-serie 'Orange is the New Black'. Acteur Peter Dinklage maakt voor zijn rol in 'Game of Thrones' kans op de prijs voor beste mannelijk bijrol. De actrices Lena Headey en Emilia Clarke zijn genomineerd voor beste vrouwelijke bijrol.

In de comedy-categorieën behaalt de Amazon-reeks 'Transparent' elf nominaties. De in de vorige jaren vaak succesvolle 'Big Bang Theory' (2BE) werd daarentegen noch als beste serie noch voor een van haar hoofdfrolspelers genomineerd. Betaalkanaal HBO kreeg van alle zenders in totaal de meeste nominaties en bij de digitale kanalen gaat Netflix aan kop.

'The Voice' van John de Mol en 'So You Think You Can Dance' zijn ook in de race voor verschillende prijzen. De winnaars worden op 20 september in Los Angeles bekendgemaakt tijdens de 67ste editie van het prijzenfestival. De winnaars worden aangeduid door de zowat 19.000 leden van de Academy for Television Arts & Sciences.

16-07-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik kan je maken of breken!" Bekende acteur ontslagen na seksuele relaties met '20' leerlingen

"Ik kan je maken of breken!" Bekende acteur ontslagen na seksuele relaties met '20' leerlingen

http://oi60.tinypic.com/2v9exlj.jpg

De Vlaamse acteur Jappe Claes wordt door oud-studenten van de Amsterdamse Theaterschool beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Volgens intern onderzoek van de school zou Claes amoureuze relaties hebben aangeknoopt met naar verluidt wel 20 leerlingen. "Tegen studenten die hem afwezen, zei hij: 'Ik kan je maken of breken.'"

Jappe Claes (62), acteur van het Nationale Toneel, is bekend van onder meer de films 'Daens', 'Het vonnis' en 'Dossier K.', maar ook tv-series zoals 'Flikken' en 'Vossenstreken', dat begin dit jaar nog werd uitgezonden op VTM. Claes stapte begin 2014 op als artistiek leider van de regieopleiding bij de Amsterdamse Theaterschool. Officieel wilde hij zich voortaan richten op zijn carrière als acteur en wilde hij plaats maken voor jong talent. Zijn vertrek werd "een verlies" voor de theaterschool genoemd. Nu blijkt echter dat er een onderzoek naar hem liep binnen de school. Docenten concludeerden daaruit dat Jappe Claes met veel studenten seksuele relaties had gehad, mogelijk meer dan twintig. Een aantal vrouwen zei zich door hem geïntimideerd, gemanipuleerd en gebruikt te voelen.

"Hij had een strategie", vertelt één van hen nu anoniem aan De Volkskrant. "Eerst werd hij close met een student, dan ontstond er contact naast school, via sms'jes. Daarna nam hij meisjes mee naar het café en probeerde hij ze te zoenen of aan te raken. Hij nodigde ze uit op zijn hotelkamer. Als ze hem afwezen, reageerde hij heel heftig. Hij zei tegen hen: 'Ik kan je maken of breken.'"

16-07-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steel de stijl van: supermodel Gigi Hadid

Steel de stijl van: supermodel Gigi Hadid

http://oi57.tinypic.com/ngzeoo.jpg

De nieuwste it-girl in modellenland Gigi Hadid ziet er steevast om door een ringetje te halen uit. Zelfs voor een dagje vrij zoals op deze foto, straalt ze. Gigi draagt hier een prachtige witte midi-jurk, afgewerkt met mooie bruine accessoires en sandaaltjes met slangenprint. Zo kopieer je haar look, maar dan voor een prikje.

15-07-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nico is ideale man Lesley-Ann Poppe

Nico is ideale man Lesley-Ann Poppe

http://oi60.tinypic.com/205ut6h.jpg

Nico Blomme (42) uit Astene is de ideale man van Lesley-Ann Poppe. Wekenlang maakte de sympathieke beroepsmilitair uit de Beekstraat de blonde diva het hof in de reeks 'Lesley-Ann Poppe zoekt de ideale man' in het weekblad Story. Hij haalde het van makelaar Matthias uit Temse.

"Ik ben aangenaam verrast", zegt Nico. "Als doorslaggevend argument gaf Lesley-Ann aan dat ze mijn mannelijkheid en ervaring zeer aantrekkelijk vond. Ze zei ook dat ze mij een lieve en attente man vond. Ik hoop dat ik door deel te nemen en te winnen de militairen eens in een positief daglicht kan stellen. Wij worden vaak geassocieerd met slecht nieuws, maar dit bewijs dat wij ook romantisch en liefdevol kunnen zijn. Mijn dochters Mila en Indra zijn alleszins heel trots op hun papa", zegt Nico. "Als winnaar mag ik in september met Lesley-Ann naar Bodrum in Turkije. Ik hoop dat ik haar daar wat beter kan leren kennen", zegt Nico.

15-07-2015 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is het nieuwe (rijke) lief van Evi Hanssen

Hier is het nieuwe (rijke) lief van Evi Hanssen

http://oi58.tinypic.com/29p6w6r.jpg

Mijn PopUprestaurant-presentatrice Evi Hanssen is na een kleine 2 jaar weer verliefd. Volgens het magazine TV familie is ze al even samen met de Nederlander Lucas Stalman.

Twee maanden geleden praatte Evi Hanssen in een interview nog over haar vrijgezellenleven, maar nu doet TV Familie uit de doeken dat ze al sinds januari een relatie zou hebben met Stalman, die een eigen reclamebureau runt. Volgens het blad TV familie zit de succesvolle reclameman er warmpjes in. De twee werden in januari voor het eerst samen op skivakantie in Oostenrijk gespot. Lucas heeft net als Evi twee kinderen uit een vorige relatie. Evi vertoeft regelmatig in Amsterdam sinds ze voor de zender BNN werkt, dus mogelijk heeft ze daar Lucas leren kennen. Enkele weken geleden beleefde het jonge koppel de tijd van hun leven in Ibiza, als we de romantische foto's op hun Instagram-accounts mogen geloven.

15-07-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet Joke van de Velde eruit zonder make-up

Zo ziet Joke van de Velde eruit zonder make-up

http://oi57.tinypic.com/2z5knly.jpg

Ex-Miss België en sidekick op Q-music Joke van de Velde heeft vandaag haar Instagramvolgers getrakteerd op een selfie in bed. Voor de gelegenheid poseerde de 35-jarige blondine zonder make-up. Maar wel met een zware filter, biecht ze zelf op.

Joke maakte ook bekend dat ze vandaag naar de opnames van een nieuw tv-programma moest. De reacties op de make-uploze foto zijn alvast erg enthousiast: van "looking good" tot "natural beauty".

15-07-2015 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Bond en M maken zich sterk voor BBC

James Bond en M maken zich sterk voor BBC

http://oi57.tinypic.com/xmk6cg.jpg

James Bond-vertolker Daniel Craig en zijn collega Judi Dench (die een tijdlang Bonds baas M speelde) zijn enkele van de beroemde Britten die de BBC te hulp schieten. In een open brief roepen zij de regering op niet te tornen aan de publieke omroep.

De Britse minister van Cultuur John Whittingdale is naar verluidt van plan om de BBC te reorganiseren. De omroep zou geen dure entertainmentshows meer mogen brengen en zou moeten worden afgeslankt.

De open brief, die werd gepubliceerd door The Telegraph, roept premier David Cameron op om de BBC een sterk instituut te laten blijven. Naast Daniel Craig en Judi Dench is de brief ondertekend door onder anderen Stephen Fry, Gary Lineker, Graham Norton, J.K. Rowling en David Attenborough.

15-07-2015 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave verliest 15-jarige zoon na val van klif

Nick Cave verliest 15-jarige zoon na val van klif

http://oi61.tinypic.com/2e0r69k.jpg

Arthur Cave, de 15-jarige zoon van Nick Cave, is overleden nadat hij in Brighton in het Verenigd Koninkrijk van een klif is gevallen. Dat schrijft de Britse openbare omroep BBC.

Arthur Cave werd gisteravond met levensbedreigende verwondingen gevonden aan de voet van de klif. Hij werd nog overgebracht naar het Royal Sussex County Hospital, maar overleed daar later aan zijn verwondingen. Zijn overlijden wordt niet als verdacht beschouwd; de lijkschouwer moet de exacte doodsoorzaak nog bepalen.

Nick Cave en zijn vrouw Susie maakten het overlijden met een mededeling bekend. "Onze zoon Arthur is dinsdagavond overleden. Hij was onze mooie, gelukkige, lieve jongen. We vragen de nodige privacy aan de dag te leggen zodat onze familie gepast kan rouwen in deze moeilijke periode."

15-07-2015 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Defensie: "Wij hebben Dimitri Bontinck niet uitgenodigd voor defilé"

Defensie: "Wij hebben Dimitri Bontinck niet uitgenodigd voor defilé"

http://oi57.tinypic.com/11mf24k.jpg

Gisteren liet Dimitri Bontinck in Dag Allemaal weten dat hij op 21 juli meeloopt in het militair defilé met de oorlogsveteranen. Een doorn in het oog van Defensie, dat nu laat weten de man niet uitgenodigd te hebben. "Hij heeft zelfs zijn opleiding niet afgemaakt", laat de persdienst weten aan Het Nieuwsblad.

Het militair defilé, dat voor het koninklijk paleis én koning Filip passeert, is voor veel militairen een hele eer. Veel van hen waren dan ook niet opgezet met het feit dat Dimitri Bontinck grootsprakerig aankondigde deel te nemen aan de optocht, volgens hem als 'oorlogsveteraan'.

De persdienst van Defensie laat weten dat Bontinck niet zal deelnemen aan het officiële deel van de parade. "De man heeft zijn militaire opleiding nooit afgemaakt en heeft Defensie verlaten. Wij hebben hem niet uitgenodigd", klinkt het daar.

Bontinck zelf blijft er kalm bij en laat weten er wel degelijk te zullen staan op 21 juli. Hij zal deel uitmaken van een groep oud-strijders, voormalige blauwhelmen. Die verenigingen bepalen zelf wie ze meenemen naar de parade; Defensie heeft daar geen inzage in. De man beklemtoont dat hij zijn opleiding wel degelijk afmaakte en vijf jaar in het leger heeft gediend, waarbij hij ook decoraties verdiende.

15-07-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.One Direction-lid Louis Tomlinson wordt vader

One Direction-lid Louis Tomlinson wordt vader

http://oi59.tinypic.com/303loqc.jpg

Het 23-jarige lid van de boysband One Direction Louis Tomlinson verwacht samen met Briana Jungwirth - die overigens niet zijn vriendin is - zijn eerste kind. Dat schrijft People Magazine.

Louis ging begin dit jaar uiteen met zijn voormalige vriendin Eleanor Calder, en leerde Briana kennen via gemeenschappelijke vrienden. De twee konden het meteen goed met elkaar vinden, maar zijn geen koppel. De One Direction-zanger liet wel weten dat hij een aanwezige vader wil zijn:

"Louis is blij en vindt het heel erg spannend dat hij vader wordt. Het was een verassing voor hem, maar hij weet zeker dat Briana een goede moeder zal zijn, en zal er ook zelf alles aan doen om aanwezig te zijn in het leven van zijn kind. Het heeft de twee vrienden ook alleen maar dichter bij elkaar gebracht", aldus een gezamenlijke vriend aan People.

De fans van One Direction reageerden onder de hashtag #OhNoLouis massaal op social media, wij verzamelden de beste (en vooral meest hilarische) reacties.

15-07-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de officiële reden waarom er geen vrouwelijke minions zijn

Dit is de officiële reden waarom er geen vrouwelijke minions zijn

http://oi57.tinypic.com/25qu1ht.jpg

De minions zijn momenteel volop bezig aan hun veroveringstocht. Met de nieuwste minion-film in de bioscopen kleurt het hele land geel. Maar er blijft één belangrijke bedenking bij de grappige gele mannetjes: hoe komt het dat er geen vrouwelijke minions zijn?

In een interview met The Wrap deed Pierre Coffin, de geestelijke vader van de minions, uit de doeken waarom er geen vrouwelijke equivalenten van Kevin, Bob en Stuart zijn. Want voor dat gebrek aan vrouwelijke minions, heeft hij blijkbaar een heel grondige reden.

"Rekening houdend met hoe dom en idioot de minions zijn, kon ik me gewoon niet voorstellen dat er vrouwen zouden tussen zitten", verklaarde hij zijn bewuste keuze voor een louter mannelijke populatie van de minionwereld. Goed punt. Al blijft de vraag waar de minions dan vandaan komen nog steeds een raadsel.

15-07-2015 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel en zijn 'Fieke' zijn weer samen

Michel en zijn 'Fieke' zijn weer samen

http://oi60.tinypic.com/f56ceu.jpg

Het liefdesleven van Michel Van Den Brande uit The Sky Is The Limit is weer een hoofdstuk rijker: hij is opnieuw samen met zijn 'Fieke'. "Sofie heeft mij vergeven", klinkt het in Story.

Kan u nog volgen: enkele weken geleden stelde Michel zijn nieuwe vriendin Sophie voor. Vlaanderen had nog nooit van haar gehoord, al waren ze wel al bijna twee jaar samen. Enkele dagen later meldde Michel echter dat het sprookje uit was. "Een stom meningsverschil", klonk het toen. "Maar ik heb mijn sleutel nog niet moeten afgeven, dus ik denk dat het nog goed komt."

Intussen is alles weer koek en ei tussen de twee, al heeft hij zijn sleutel wél moeten afgeven. "Ik had hem de keuze gegeven: ofwel de sleutel op tafel achterlaten, ofwel veranderde ik de sloten. En de sleutel lag op tafel, samen met een brief", vertelt Sofie.

Die brief was voor Sofie het juiste teken. "Hij vertelde dat hij er spijt van had, en of hij nog eens mocht langskomen om te praten. Hij heeft me wel gekwetst met zijn uitspraken op Facebook over mijn familie. Ik heb als voorwaarde gesteld dat hij op zijn pagina moest zetten dat hij me graag zag, en dat heeft hij ook gedaan."

Michel belooft in de toekomst beter op zijn woorden te letten. "Ik ben gewoon geen familiemens, en Sofie is dat wel. Ik ben stom geweest, ik kan het niet genoeg zeggen. Ze zal wat geduld met me moeten hebben, want er is nog werk aan."

14-07-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall Jenner uitgescholden voor Fendi-campagne

Kendall Jenner uitgescholden voor Fendi-campagne

http://oi61.tinypic.com/1scths.jpg

Kendall Jenner, het halfzusje van realityster Kim Kardashian, krijgt bakken kritiek over zich heen voor een Fendi-campagne waar ze het gezicht van is. Fashionista's over heel de wereld vinden dat de campagne er goedkoop uitziet en Kendall zou uitdrukkingsloos en zonder enige emotie poseren.

De laatste campagne van het Italiaanse modehuis Fendi viel niet bepaald in goede aarde bij modeliefhebbers. Model van dienst Kendall Jenner zou er veel te onderuitgezakt opstaan met de poederroze Fendi-handtas in haar armen, en ze zou bovendien emotieloos poseren. De commentaren onder de foto van de campagne die ze op Instagram postte, zijn dan ook niet mals.

Daarnaast komt er ook veel kritiek op de belichting van de modecampagne. Heel wat fashionista's vinden het geheel er goedkoop en onprofessioneel uitzien, en dat terwijl de campagne onder leiding van modegrootheid Karl Lagerfeld geschoten werd.

14-07-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva en Geena laatste omroepsters van dienst

Eva en Geena laatste omroepsters van dienst

http://oi58.tinypic.com/2dh7khu.jpg

Het is zover: de VRT neemt, net als de kijkers, afscheid van haar omroepsters. Gisteren praatte Eva Daeleman een allerlaatste keer Eén-programma's aan elkaar. Vanaf vrijdag klinkt enkel nog een 'trailerstem'.

Nadat Geena Lisa vandaag en morgen een laatste keer gastvrouw mag spelen, nemen zij en haar collega's Saartje Vandendriessche, Andrea Croonenberghs en Eva Daeleman donderdag samen afscheid van de kijker. Na 'Vive Le Vélo' krijgen ze elk een allerlaatste 'bisnummer' tussen de programma's.

Vrijdag al wordt, zoals de VRT het zelf aankondigt, overgeschakeld op 'trailerstemmen die programma's buiten beeld zullen aankondigen'. Op maandag 31 augustus start op Eén het herfstschema. Die dag pakt de zender ook uit met een nieuwe netstijl. Met 'bumpers' en 'trailerstemmen', maar zonder gastvrouwen.

14-07-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!