Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna:

Rihanna: "Ik voelde me heel vaak een buitenbeentje"

http://oi62.tinypic.com/2z5ryav.jpg

Rihanna is nu een wereldster, maar ze heeft zich vaak een buitenbeentje gevoeld. "Het kost veel moeite om dat gevoel te overwinnen", vertelt ze in een interview met TV Extra van Daily Star.

De zangeres noemt als voorbeeld verhuizen naar een nieuwe omgeving. "Je krijgt nieuwe vrienden, maar jij bent het buitenbeentje. Dat is moeilijk als je een kind bent. Het was ook weer lastig toen ik naar Amerika vertrok om muziek te maken. Ik was dat zestienjarige meisje van de eilanden."

"Ik ben tot op de dag van vandaag verlegen", vervolgt ze. "Maar als ik me op mijn gemak voel bij je, komen de andere kleuren van mijn persoonlijkheid naar buiten. Dan voel ik me comfortabel genoeg om levendig en grappig te doen en te zeggen wat ik wil zeggen, omdat ik dan weet dat de ander zich niet beledigd voelt door de grapjes die ik maak of door wat ik zeg."

20-07-2015 om 09:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
19-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrienden vrezen het ergste: "Kate Moss en Jamie Hince ontlopen elkaar"

Vrienden vrezen het ergste: "Kate Moss en Jamie Hince ontlopen elkaar"

http://oi60.tinypic.com/2rwxon7.jpg

Het gaat niet goed tussen Kate Moss en Jamie Hince. Vrienden vrezen dat het huwelijk tussen de twee binnenkort op de klippen loopt, schrijft The Sun.

Het 41-jarige supermodel en de 46-jarige gitarist van The Kills gaven elkaar in 2011 het jawoord. In april werd het stel voor het laatst samen gefotografeerd maar het lijkt erop dat ze elkaar ontlopen. Bronnen vertellen aan de Britse krant dat de twee elkaar al wekenlang niet hebben gezien of gesproken na een fikse ruzie in hun huis in Londen.

In juni werd Jamie met model Lady Mary Charteris en haar man gespot bij Glastonbury Festival, iets waar Kate absoluut niet blij mee zou zijn. "Kate heeft een hekel aan Lady Mary en dat gevoel is wederzijds", aldus een bron. "Jamie brengt veel tijd door bij Mary en Robbie in Londen, terwijl het huis van Kate en hem vlakbij is. Het gaat zo slecht dat ze elkaar ontlopen, ze hebben elkaar al weken niet gezien."

Kate en Jamie zijn sinds 2007 een stel. In betere tijden (2012) liet Jamie een tatoeage zetten met tekst 'Kate boven alles' in het Duits om zijn liefde voor haar te uiten. Ook hebben de twee hetzelfde anker op hun lichaam.

19-07-2015 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston: "Ik heb nooit een affaire met Matt LeBlanc gehad"

Jennifer Aniston: "Ik heb nooit een affaire met Matt LeBlanc gehad"

http://oi62.tinypic.com/o5thlk.jpg

De vader van acteur Matt LeBlanc heeft eerder deze week onthuld dat Jennifer Aniston haar toenmalige echtgenoot Brad Pitt met zijn zoon heeft bedrogen tussen 2000 en 2005. Maar de Friends-actrice heeft nu de geruchten officieel ontkend.

De vader beweerde dat Matt en Jennifer twee elkaar in de kleedkamers zagen tussen de opnames van de reeks Friends door. "Mijn zoon heeft mij hun affaire opgebiecht, ze was toen nog getrouwd met Brad Pitt."

Maar Jennifer Aniston heeft intussen al op de geruchten gereageerd. De actrice heeft namelijk altijd beweerd dat haar huwelijk met Brad met instemming van beide partijen is beëindigd en niet omdat één van beide partijen ontrouw was geweest. "Jennifer heeft nooit een seksuele relatie met Matt LeBlanc gehad, het verhaal van de vader is een verzinsel", aldus haar woordvoerder.

Paul LeBlanc praat al jaren niet meer met zijn zoon. Joey en Rachel, de personages van LeBlanc en Aniston in Friends, hadden wel een even een kortstondige relatie in de reeks.

19-07-2015 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kreeg Linda (Milk Inc.) haar lijn terug na de bevalling

Zo kreeg Linda (Milk Inc.) haar lijn terug na de bevalling

http://oi58.tinypic.com/15s0aio.jpg

Een dik half jaar geleden zette Linda Mertens dochtertje Lio op de wereld. Met een sexy fotoshoot in P-magazine heeft de zangeres bewezen dat ze haar zelfvertrouwen terug heeft na haar zwangerschap.

Voor het mannenblad poseerde Mertens op het paradijselijke Tenerife in bikini. Om weer in vorm te raken schakelde ze de hulp in van haar personal coach Lesley. "Samen hebben we er hard voor gewerkt, zij heeft er echt de zweep opgelegd. Met deze shoot wilde ik bewijzen dat een zwangerschap niet het einde van een slanke lijn hoeft te betekenen."

Ook vertelt Linda in het blad hoe haar borsten zijn veranderd door de bevalling. "Voor ik zwanger was, had ik een D-cup. Maar tijdens de periode dat ik borstvoeding gaf, had ik even een F-cup. Nu moet ik het met een C stellen. Het is haast niet te geloven, maar tijdens de shoot paste ik zelfs in een B-cup."

19-07-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje is een tikje gehavend na bezoekje aan Dour

Josje is een tikje gehavend na bezoekje aan Dour

http://oi59.tinypic.com/vo4a6s.jpg

Dat het er soms ruig aan toe gaat op het Belgische festival Dour bewijzen de talloze feestfoto's van festivalgangers op Instagram. Ook onze festivalista Josje kan getuigen dat een bezoekje aan het festival zijn sporen kan nalaten, zeker wat het kapsel betreft. Gelukkig voor haar kan ze op kapper Stijn rekenen om haar wilde manen weer te temmen.

De hitte en het feestgedruis op Dour heeft duidelijk een vreemd effect op Josjes lokken. Maar haar haarstylist heeft duidelijk al voor hetere vuren gestaan. Want het resultaat is een stijle en elegante coupe.

De blondine van K3 trok met haar stoere neusring, opvallende oogmake-up en twee speelse dotjes de festivalwei op. En dat Dour haar goed bevallen is, blijkt uit het filmpje dat ze in de botsauto's maakte.

19-07-2015 om 22:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godfather-acteur Alex Rocco overleden

Godfather-acteur Alex Rocco overleden

http://oi58.tinypic.com/4j124l.jpg

Acteur Alex Rocco is vandaag op 79-jarige leeftijd overleden. Dat laat zijn dochter Jennifer op Facebook weten, meldt onder andere CNN.

Rocco was vooral bekend om zijn rol in The Godfather, waarin hij casino-eigenaar Moe Greene speelde en de bekende woorden "Do you know who I am?", sprak. Naast The Godfather speelde hij in tientallen andere films en series. Ook deed hij stemmen voor The Simpsons en Family Guy.

19-07-2015 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby betaalde vrouwen na seks zodat ze zwegen

Bill Cosby betaalde vrouwen na seks zodat ze zwegen

http://oi58.tinypic.com/10wjuo6.jpg

De Amerikaanse acteur en komiek Bill Cosby heeft toegegeven dat hij vrouwen betaalde zodat ze zwegen dat ze seks met hem hadden gehad. Cosby heeft dit in 2005 en 2006 verklaard in een rechtszaak waarin hij door een vrouw uit Philadelphia werd beschuldigd van seksueel misbruik. Ruim twintig vrouwen hebben Cosby de afgelopen maanden ervan beschuldigd dat hij ze in de afgelopen veertig jaar drogeerde en verkrachtte.

In een gerechtelijk stuk, waarover The New York Times beschikt, zegt Cosby dat hij een aantal vrouwen heeft betaald om te voorkomen dat zijn echtgenote er achter kwam dat hij vreemd ging. Eerder deze maand bleek al uit deze oude zaak dat Cosby had toegegeven dat hij aan minstens één vrouw slaapmiddelen had gegeven om seks met haar te hebben.

De acteur zei toen dat hij slaapmiddelen in zijn bezit had met het doel ze aan jonge vrouwen te geven zodat hij seks met ze kon hebben. Onder ede verklaarde Cosby toen het slaapmiddel Quaalude te hebben gebruikt bij 'minimaal' één vrouw en bij een onbekend aantal anderen. 

Quaalude bevat de chemische stof methaqualon, en werkt verdovend. Het is niet meer legaal verkrijgbaar. Cosby gaf verder toe in de jaren zeventig zeker zeven recepten te hebben gekregen voor het zware slaapmiddel.

Misbruikt

Cosby schikte de rechtszaak in 2006 in Pennsylvania voor een nog onbekend bedrag. De vrouw die hem had aangeklaagd, Andrea Constand, was een medewerkster van Temple University in Philadelphia. Zij beweerde door hem te zijn misbruikt in Cosby's woning in de stad. Constand zei dat de acteur haar betastte. Ook moest ze Cosby bij zijn geslachtsdelen pakken. Ze werd na enige tijd verward wakker.

Cosby zei onder ede dat hij Constand drie halve Benadryl-pillen had gegeven. Maar de advocaten van Constand bestreden dat het om Benadryl ging, een licht slaapmiddel. Constand, die zei dat de affaire rond 2000 begon, brak met Cosby na de 'verkrachting'.

19-07-2015 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man (21) dood aangetroffen in zwembad van Demi Moore

Man (21) dood aangetroffen in zwembad van Demi Moore

http://oi57.tinypic.com/29b1pxu.jpg

Een man van 21 jaar is vandaag dood aangetroffen in het zwembad van Demi Moore. Dat hebben politiebronnen aan TMZ laten weten. Hulpverleners probeerden de jongeman nog te reanimeren, maar hij overleed ter plaatse, schrijft de Los Angeles Times.

De man die dood is aangetroffen in het zwembad van Demi Moore, is waarschijnlijk uitgegleden en in het zwembad gevallen. Politiebronnen hebben aan TMZ laten weten dat de 21-jarige man niet kon zwemmen en vermoedelijk is verdronken. Er is geen sprake van een misdrijf.

Het lichaam van de 21-jarige man werd vandaag in de vroege ochtend ontdekt. Er zou gisterenavond een feestje in het huis in Beverly Hills zijn geweest. De actrice zelf was hier niet bij aanwezig.

Het is niet duidelijk wie het feestje gaf, maar volgens de politiebronnen waren geen van de familieleden aanwezig. Bij het feest zouden vijf mensen aanwezig zijn geweest, onder wie een dienstmeisje van de familie. De identiteit van de man is nog niet vrijgegeven. "Zoals ik het begrijp gaat het om iemand van haar medewerkers", aldus sergeant A. Bone in de LA Times. De politie heeft een onderzoek geopend.

De 52-jarige Moore is vooral bekend van films als "Ghost" (1990) en "G.I. Jane" (1997). Ze was getrouwd met de acteurs Bruce Willis en Ashton Kutcher. Moore heeft drie dochters met haar ex Bruce Willis, Rumer (26), Scout (23) en Tallulah (21). Scout wordt morgen 24 jaar.

19-07-2015 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen uitstapje zonder enorme entourage voor Caitlyn Jenner

Geen uitstapje zonder enorme entourage voor Caitlyn Jenner

http://oi61.tinypic.com/dcelxx.jpg

Caitlyn Jenner heeft een enorme stoet mensen bij zich als ze zich ergens begeeft.

Op het eerste gezicht leek het alsof de 65-jarige voormalig Olympisch atleet gisteren met vier vriendinnen de openingsdag van de paardenracen in de Del Mar Thoroughbred Club in Zuid-Californië bijwoonde. Maar een medewerker vertelt aan New York Post dat ze een 28-koppig team bij zich had.

Naast de vriendinnen had Caitlyn, voor haar geslachtsoperatie Bruce Jenner, ook een productieteam van achttien personen in haar kielzog, plus drie camera's en drie bewakers. Omdat het stadion vol zat met 40.000 mensen, heeft zij er voor de zekerheid nog een extra beveiligingsteam van acht man aan toegevoegd.

"Overal waar ze kwam, was er commotie," aldus de man. Toch was iedereen erg aardig tegen haar. Caitlyn besloot haar geluk ook te beproeven en zette in op een paard. Ze verliet het VIP-gedeelte met maar liefst 6 dollar winst. Fans kunnen Caitlyns uitje naar het paardenrennen zien in de vierde of vijfde aflevering van haar realityserie 'I Am Cait'.

18-07-2015 om 09:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Jonas genoot amper van Jonas Brothers

Nick Jonas genoot amper van Jonas Brothers

http://oi59.tinypic.com/2v92h4h.jpg

Nick Jonas had moeite om te genieten van het succes dat hij met zijn broers had in de Jonas Brothers. "Ik was erg gestresst", vertelt hij aan Daily Star. "Ik genoot er amper van omdat ik de tijd van mijn leven had en ik bang was dat het zou verdwijnen."

De Jonas Brothers, bestaande uit Nick, Joe en Kevin Jonas, gingen in 2013 uit elkaar, maar het hebben van een solocarrière vond de 22-jarige Nick ook best moeilijk. "In een groep heb je anderen om op terug te vallen, maar in je eentje heb je te maken met veel meer druk. Dat maakte me erg nerveus."

Nick nam een pauze van zijn muzikale werkzaamheden om te ontsnappen aan alle media-aandacht. "Elke keer als ik nu een nieuw nummer uitbreng, ben ik nog wel bang dat de plaat het niet goed doet, maar soms moet je niet aan het succes denken en je gewoon focussen op de kunst. Nu vind ik het leuk wat ik doe en maak ik me veel minder zorgen. "

18-07-2015 om 09:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadezen organiseren petitie tegen Kanye West

Canadezen organiseren petitie tegen Kanye West

http://oi57.tinypic.com/28s22v7.jpg

In Canada zijn ze niet blij met Kanye West als afsluiter van de Pan Am Games in Toronto. Duizenden Canadezen tekenden een online petitie omdat ze niet willen dat de Amerikaanse rapper optreedt. Gisterenavond stond de teller op ruim 40.000 handtekeningen.

Woensdag werd bekend dat Kanye op 26 juli op het sportevenement staat. Onmiddellijk werd er op Change.org een petitie gestart om de organisatie te vragen of ze hun beslissing willen heroverwegen. Liever willen de Canadezen iemand van eigen bodem tijdens de afsluitingsceremonie.

Het is de derde keer in korte tijd dat er een petitie wordt gestart om Kanye te weren van een evenement. Eerder wilden mensen door hun handtekening te zetten verhinderen dat Kanye zou optreden op het Britse Glastonbury-festival en op het Bluesfest in Ottowa.

18-07-2015 om 09:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT moet gas terugnemen met websites

VRT moet gas terugnemen met websites

http://oi57.tinypic.com/2u637mv.jpg

Minister van Media Sven Gatz (Open Vld) wil geen lange ­teksten meer op de VRT-nieuwssite 'deredactie.be'. Ook wil hij een plafond voor de online-reclame-inkomsten op alle VRT-websites.

Gatz stelde op de ministerraad van de Vlaamse regering de principes voor bij het onderhandelen van de nieuwe beheersovereenkomst met de VRT. Daaruit blijkt dat hij de ­online-activiteiten van de VRT wil beperken. Hij gaat in op de vraag van de uitgevers om de online-reclameinkomsten van de VRT te beperken.

Nu heeft de VRT één plafond voor alle commerciële inkomsten. In 2014 mocht ze zo 70,4 miljoen euro uit de markt halen, maar dat maakte geen onderscheid of het nu van radio, televisie of online kwam. Vanaf volgend jaar wil Gatz dat veranderen. Wat ook moet veranderen is deredactie.be, de  nieuwssite die de uitgevers ook een doorn in het oog is door de lange teksten die er vaak opstaan. Dat kan niet meer, zegt Gatz. Deredactie.be moet op beelden focussen.

18-07-2015 om 09:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse tabloid toont filmpje waarin Queen als kind Hitlergroet brengt

Britse tabloid toont filmpje waarin Queen als kind Hitlergroet brengt

http://oi60.tinypic.com/282l36s.jpg

De Britse boulevardkrant The Sun heeft op haar website een filmpje uit 1933 geplaatst, waarin te zien is hoe de Queen als jong meisje de Hitlergroet brengt. Ook haar moeder Elizabeth en haar oom, de latere koning Edward VIII, doen dat. Buckingham Palace reageert teleurgesteld. "Het is teleurstellend dat een film die tachtig jaar geleden werd opgenomen en uit het familie-archief stamt, op deze manier wordt misbruikt", luidt het.

De zwart-wit film duurt amper zeventien seconden. Er is te zien hoe de toen zevenjarige Elizabeth de rechterarm strekt, samen met haar moeder. Kleine zus Margaret heft spelenderwijs de linkerarm. Het is onduidelijk hoe The Sun aan de tape is gekomen en ook onder welke omstandigheden de opnamen zijn gemaakt.

Volgens The Sun werden de beelden in 1933 of 1934 gedraaid op Balmoral. De precieze omstandigheden zijn niet bekend. Hitler was toen pas aan de macht in Duitsland.

Context
De krant schrijft spottend over 'Their Royal Heilnesses', maar erkent dat er geen aanwijzingen zijn dat de koningin ooit nazi-sympathieën heeft gekoesterd. Een bron binnen het paleis zei tegen de BBC er vertrouwen in te hebben dat mensen de beelden in de juiste context zullen plaatsen.

The Sun schrijft in een hoofdredactioneel commentaar dat het de beelden naar buiten brengt om aandacht te vestigen op de rol van prins Edward, die de dames mogelijk aanspoorde. Die oom van de huidige koningin was in 1936 kortstondig koning. Hij werd er reeds herhaaldelijk van beschuldigd nazisympathieën te hebben gekoesterd en ontmoette Hitler in 1937.

18-07-2015 om 09:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian pronkt met haar quasi naakte lijf op Instagram

Kim Kardashian pronkt met haar quasi naakte lijf op Instagram

http://oi60.tinypic.com/10x4rk5.jpg

Waar Kim Kardashian (34) twee weken geleden nog boos was over een van haar verspreide naaktfoto, pronkt ze nu zelf met haar bijna naakte lijf. Op Instagram deelt ze een foto van zichzelf tijdens een shoot voor W Magazine van enkele jaren geleden, enkel bedekt met een dun laagje verf. Jaren geleden vond ze die shoot te naakt, nu is ze er schijnbaar erg trots op.

Trouwe fans van Keeping Up With The Kardashians herinneren zich mogelijk nog de aflevering uit 2011 waar Kim in tranen uitbarst, omdat ze zich misbruikt voelde na een te "blote" fotoshoot. De shoot was voor W magazine, en toen ze een preview van de foto's zag riep ze toen uit "nooit nog haar kleren uit te doen", want dat het "pure porno" was. Nu, enkele jaren later, heeft ze blijkbaar niet zoveel problemen meer met de bewuste fotoshoot.

Vandaag postte ze zelf een foto van die bewuste shoot op Instagram, waar haar hele lijf quasi naakt op te zien is, enkel omhuld door een laagje zilveren verf. In november was de blote kont van Kim al te zien op de cover van Paper magazine, en sindsdien postte ze al regelmatig zonder schroom sexy foto's van zichzelf. Deze foto vormt daarop geen uitzondering.

18-07-2015 om 09:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet alleen vrienden: Bedroog Jennifer Aniston Brad Pitt met Joey uit Friends?

Niet alleen vrienden: Bedroog Jennifer Aniston Brad Pitt met Joey uit Friends?

http://oi62.tinypic.com/iw7q4m.jpg

Als fictie realiteit wordt: niet alleen in de serie Friends vormden Rachel en Joey heel even een koppel, ook in het echt zouden acteurs Jennifer Aniston en Matt LeBlanc even meer dan enkel vrienden geweest zijn. Terwijl Jennifer getrouwd was Brad Pritt, dook ze naar verluidt stiekem de koffer in met Friends tegenspeler Matt LeBlanc, die de rol van Joey speelt. Dat vertelde de vader van LeBlanc aan Star Magazine.

Brad Pitt bedroog zijn vrouw Jennifer Aniston in 2005 met Angelina Jolie, wat uiteindelijk tot een scheiding tussen de twee leidde. Maar nu blijkt dat ook Jen zich niet altijd als een engeltje heeft gedragen tijdens hun huwelijk tussen 2000 en 2005. Paul LeBlanc, De vader van Matt LeBlanc ("Joey"), vertelde aan Star Magazine dat zijn zoon een tijdje een affaire had met Jennifer Aniston.

"Ze hadden stiekem seks in de kleedkamer, terwijl zij nog getrouwd was met Brad," vertelt de vader. Dat de affaire uiteindelijk eindigde vond hij duidelijk niet erg, want "Matt valt nu eenmaal op vervelende vrouwen."

Of het gerucht ook klopt valt nog af te wachten. Geen van de acteurs reageerde al op het gelekte nieuws over de affaire.

18-07-2015 om 09:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian zonder make-up op Vogue

Kim Kardashian zonder make-up op Vogue

http://oi57.tinypic.com/23wu0dx.jpg

Kim Kardashian staat zonder make-up op de cover van de Spaanse Vogue. Dat laat de realityster vrijdag op Instagram weten. "Vogue Spaanse cover! We hebben deze hele shoot zonder make-up gedaan! Kan niet wachten tot jullie hem zien!", schrijft ze bij een foto van het augustusnummer van het magazine.

Hoewel Kim er zonder opsmuk op staat, maakt ze dat ruimschoots goed door haar gigantische verlovingsring van echtgenoot Kanye West te showen.

Vogue Spanje deelde zelf ook een foto van de 34-jarige Kim, waarop ze in een spijkerbroek en trui op een stoel hangt. Haar broek zit zo laag dat haar ondergoed goed te zien is. Volgens het tijdschrift was de fotoshoot bedoeld om een andere kant van de ster te laten zien. Ze wilden Kim zo natuurlijk mogelijk vastleggen, en gebruiken zelfs de hashtag #KimNoFilter.

18-07-2015 om 08:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall en Kylie Jenner oog in oog voor intense Balmain-campagne

Kendall en Kylie Jenner oog in oog voor intense Balmain-campagne

http://oi59.tinypic.com/i5qjoj.jpg

De zusjes Kylie en Kendall Jenner zijn samen te zien in een nieuwe reclame van modemerk Balmain. De campagne draait om de relatie tussen zussen. De foto's zijn vandaag op onder meer Instagram geplaatst.

Andere bekende zussen die meedoen aan de campagne zijn Gigi en Bella Hadid. Van hen zullen de foto's te zien zijn in het augustusnummer van Vogue.

Niet iedereen is even blij met het resultaat van de shoot. Op Instagram wordt er negatief gereageerd op de foto, omdat die te seksueel zouden zijn voor de zussen van 19 en 17 jaar. Ze zien eruit alsof ze op het punt staan elkaar te kussen en de hand van de ene zus ligt op de borst van de andere.

17-07-2015 om 09:46 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
16-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff en Lindsay op bezoek bij zieke Eddy Wally

Christoff en Lindsay op bezoek bij zieke Eddy Wally

http://oi62.tinypic.com/15wzz1j.jpg

Het gaat niet goed met de gezondheidstoestand van Eddy Wally. Dat is ook heel wat van zijn collega's niet ontgaan. Gisteren kreeg de charmezanger bezoek van de Vlaamse schlagerkoning Christoff en zijn zus Lindsay.

Eergisteren kwam goede vriendin Wendy Van Wanten langs op het kamertje van 'the Voice' in het Zelzaatse bejaardentehuis Bloemenbos. Normaal zouden zowel Christoff als Wendy Van Wanten afgelopen maandag aanwezig zijn op het grote verjaardagsfeest ter gelegenheid van Eddy's 83ste verjaardag. Spijtig genoeg werd het een verjaardagfeest in mineur. Volgens mensen die dicht bij de zanger staan, heeft Eddy vrede met zijn nakende afscheid. "Ik wil naar Mariëtje, zegt hij de hele tijd", liet dochter Marina zich al ontglippen. Eddy's vrouw Mariette Roegiers stierf in oktober 2012, nieuws dat Eddy Wally nooit echt te boven kwam.

16-07-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry is het nieuwe gezicht van H&M

Katy Perry is het nieuwe gezicht van H&M

http://oi58.tinypic.com/6e21aw.jpg

Zangeres Katy Perry is het gezicht van de feestdagencollectie van de modeketen H&M, die vanaf november te zien zal zijn. Perry werd eerder dit jaar ook al door modehuis Moschino uitgekozen als uithangbord.

"H&M was een van de eerste winkels die me heeft geholpen om mijn eigen stijl te ontwikkelen. Ik ben ook items van de Zweedse modeketen blijven dragen doorheen de jaren. Een van de redenen waarom ik zo'n liefhebber van de feestdagen ben, is omdat je je gezellig én feestelijk kunt kleden", vertelt Perry.

De 'I Kissed a Girl'-zangers zal zowel in reclamespotjes op televisie als in printcampagnes verschijnen.

16-07-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steel de stijl van: Kendall Jenner

Steel de stijl van: Kendall Jenner

http://oi60.tinypic.com/30sy6io.jpg

Kendall Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian heeft zich in korte tijd ontpopt tot een van de meest succesvolle modellen ter wereld, met bijhorende modieuze kleerkast. Hier draagt ze een prachtige gebreide croptop in poederroze, witte culottes, een witte handtas en de hippe Stan Smith sneakers van Adidas. Zo kopieer je haar look, voor heel wat minder.

1. Rayban Aviator zonnebril, € 126, te koop bij verschillende optiekers.
2. Top van Intermix, € 156,54, hier te koop.
3. Handtas ASOS, € 20,55, hier te koop.
4. Culottes COS, € 125, online en in de winkels te koop.
5. Pomponsleutelhanger Oakwood, € 25, hier te koop.
6. Sneakers Adidas, € 89, online en in verschillende sport- en
    sneakerwinkels te koop.

16-07-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!