Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eddy Wally heeft nog maar drie maanden te leven"

"Eddy Wally heeft nog maar drie maanden te leven"

http://oi60.tinypic.com/igvx2u.jpg

Het gaat niet goed met Eddy Wally. "Zijn kaarsje is uitgedoofd", vertelt kleindochter Vanessa aan TV Familie. "De dokters hebben verteld dat hij nog maar drie maanden te leven heeft."

Volgens Vanessa is de toestand van de charmezanger "zorgwekkend". "Hij reageert amper nog, en praat niet meer. Hij communiceert nu met gebaren, maar zijn toestand zal niet meer verbeteren." De man is helemaal op. "Hij wil gewoon bij oma zijn. We hebben ons erbij neergelegd dat we stilletjes aan afscheid moeten nemen van opa. Hij lijkt er ook vrede mee te hebben."

Het afscheid zal voor een van de komende weken zijn. "Hij heeft geen drie maanden meer te leven, zeggen de dokters", aldus Vanessa.

22-07-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Crucke vindt Slongs Dievanongs geen zangeres

Koen Crucke vindt Slongs Dievanongs geen zangeres

http://oi60.tinypic.com/2igcgp1.jpg

Koen Crucke heeft op Twitter uitgehaald naar de nominatie van Slongs Dievanongs als beste zangeres voor de Radio 2 Zomerhit. "Wat is Willy Somers dan? Rapper van het jaar?"

"Ik las dat Slongs bij ons genomineerd is als zangeres van het jaar. Wat is Willy Somers dan? Rapper van het jaar?", klonk het op Twitter. Slongs neemt het in die categorie op tegen Emma Bale, Lissa Lewis en Selah Sue.

Koen Crucke verwijderde de tweet niet veel later, maar reageerde wel toen het Nieuwsblad hem om uitleg vroeg. "Van mij mag Selah Sue winnen", klinkt het. Slongs hoort echter niet thuis in die categorie volgens hem. "Ze zingt niet, maar ze rapt. Laura Lynn en Dana Winner bijvoorbeeld, dat zijn zangeressen voor mij."

Hij stelt voor dat Radio 2 de nieuwe categorie 'beste rapper' opricht. "Want daar hoort Slongs wél thuis en in die categorie mag ze van mij zelfs winnen", zegt Crucke. De zanger zegt van het genre te houden. "Dat is voor mij de nieuwe kunst. Ik vind Slongs een toffe madam, maar ze hoort niet thuis in de categorie 'Beste Zangeres'."

22-07-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caitlyn Jenner bezorgd over stemgeluid

Caitlyn Jenner bezorgd over stemgeluid

http://oi59.tinypic.com/1sjj14.jpg

Caitlyn Jenner is tevreden met haar recente optreden op de ESPY Awards, maar is minder blij met het geluid van haar stem. Dat schrijft ze in een blog.

"Hoewel ik er volgens mij goed uitzag en de jurk prachtig was, zit ik nog wel een beetje met mijn stem. Die past niet echt bij mijn vrouwelijke uiterlijk", schrijft de realityster die in maart een plastisch chirurg bezocht om haar gezicht een vrouwelijk voorkomen te geven. "Dat vind ik vervelend. Maar ik hoop dat mensen niet naar de hoogte van mijn stem luisteren, maar naar wat ik te zeggen heb, dat is belangrijk voor me."

De transgender maakte vorige week een veelbesproken speech op het sportprijzengala waar ze bekroond werd voor haar moed om de transitie te maken van man naar vrouw. "Ik ben blij dat het voorbij is. Wat een opluchting", vertelt ze over de toespraak en de lange voorbereiding en zenuwen. "Als dyslectisch kind was mijn grootste angst om voor de klas te staan en voor te lezen, die angst blijft je hele leven aanwezig."

22-07-2015 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mogelijk Downton Abbey-film"

"Mogelijk Downton Abbey-film"

http://oi60.tinypic.com/5fktfn.jpg

Het zou best wel eens kunnen dat de makers van Downton Abbey een film maken van de populaire serie. Uitvoerend producent Gareth Neame vertelt NY Daily News dat er wordt gepraat over de mogelijkheid om een film op te nemen.

"Ik heb veel berichten gelezen over een vervolg op de serie of een spinoff, maar dat zijn echt allemaal geruchten", aldus Neame. Momenteel wordt het zesde en tevens laatste seizoen van de serie over de aristocratische familie Crawley opgenomen. "Wat wel waar is, is dat we praten over een film", vervolgt de uitvoerend producent.

"Er zijn nog geen concrete plannen, maar wie weet?" Neame vertelt overigens ook dat de serie wat hem betreft nog wel een seizoen langer had mogen duren. "Ik denk dat dat ook wel had gekund", aldus de producent die ook zegt dat het belangrijk is om op het hoogtepunt te stoppen.

Schrijver van de serie, Julian Fellowes, vertelde onlangs in een ander interview dat hij een film ook wel ziet zitten, maar hij zei daarbij ook dat veel films die van een serie worden gemaakt 'meestal niet heel goed' zijn.

21-07-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lil Wayne steekt joint op in vliegtuig en wordt eruit gezet

Lil Wayne steekt joint op in vliegtuig en wordt eruit gezet

http://oi57.tinypic.com/2dkbl37.jpg

Lil Wayne is uit een privévliegtuig gezet. De rapper zou bijna onmiddellijk na het opstijgen een joint hebben aangestoken en daar was de piloot het niet mee eens, weet TMZ.

Lil Wayne zou de piloot voor vertrek hebben gezegd dat hij en zijn vrienden tijdens de vlucht graag wilden roken. Toen al liet de piloot weten dat dit geen optie was en hij verbood het dan ook. Dat was kennelijk voor dovemansoren want bijna onmiddellijk na vertrek stak Lil Wayne een joint op.

De gezagvoerder twijfelde geen seconde, hij maakte een noodlanding en stond zeventien minuten later weer op het punt waar hij vlak daarvoor was vertrokken om Lil Wayne uit het vliegtuig te zetten.

21-07-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scoutsleidster schrijft heftige brief na bezoek aan Plopsa: "Gert Verhulst herpak u!"

Scoutsleidster schrijft heftige brief na bezoek aan Plopsa: "Gert Verhulst herpak u!"

http://oi62.tinypic.com/doszy8.jpg

Lotte Berghmans (24) is een leidster bij een Akabe-scoutsgroep voor kinderen met een fysieke of mentale beperking. Hun uitstapje naar Plopsaland in Adinkerke draaide uit op een grote teleurstelling. In een open brief haalt Lotte nu uit naar de baas van Studio 100: "Gert herpak u en maak uw park meer handicapvriendelijk!"

Op haar blog schrijft Lotte dat ze opgroeide met de personages van Studio 100 zoals Samson en Gert. Elk jaar trekt de jongedame op kamp met de Akabe-scoutsgroep.

Dit jaar ging de groep naar De Haan en op 15 juli stond er een bezoek aan Plopsaland op het programma. "Maar wat een pracht van een dag had moeten worden, viel al bij aankomst in het water", meldt Lotte in de brief. "Onze leden mochten nergens op, behalve als wij als leiding een verklaring tekenden dat, moest er iets gebeuren, wij de volledige verantwoordelijk hiervoor namen en Plopsaland onder geen beding aansprakelijk gesteld kon worden."

"Rot systeem"
"De attracties waarop onze kinderen konden, zijn op één hand te tellen. En dat komt door een verschrikkelijk en rot systeem dat Plopsaland gebruikt om mensen met een beperking op de attracties te laten."

Lotte beschrijft hoe de leiding vervolgens een groen bandje kreeg en de kindjes een wit bandje. "Er moet steeds één op één begeleiding zijn. Dit betekent in de praktijk dat de leiding soms tweemaal op een attractie moet, of helemaal niet erop kan omdat de overgebleven kinderen ook toezicht nodig hebben."

"Opgedraaid"
De frustratie wordt er in de loop van de dag dan ook alleen maar groter op. Zo schrijft Lotte: "Wanneer de twee kinderen en de begeleiders zijn uitgestapt, moeten we met de hele groep 1 rit wachten. Daarna mogen er terug twee kinderen en twee begeleiders instappen en begint heel de santenboetiek opnieuw. Kan u zich inbeelden hoelang wij bij sommige attracties stonden? Hoe opgedraaid onze kinderen werden?"

Bij de leiders van de Akabe-scoutsgroep leeft dan ook het gevoel dat ze "bijlange niet alles uit hun dag hebben gehaald". Vandaar dat Lotte zich nu richt tot Gert Verhulst: "Alstublieft, maak uw park meer handicapvriendelijk!"

21-07-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien dingen die een Nederlander opvallen na één maand België

Tien dingen die een Nederlander opvallen na één maand België

http://oi59.tinypic.com/2r2ogfp.jpg

Vandaag op de nationale feestdag is het een maand geleden dat ik uit Nederland in België kwam wonen. Dit zijn de tien grootste verschillen die ik vond tussen onze landen.

1.      Belgen houden meer van eten
Eenpansgerecht. Dat woord bestaat niet in België. Eten doe je ook niet zomaar: voor koken neem je de tijd en voor eten neem je nog meer tijd. De vleesafdeling in de supermarkten is indrukwekkend, de populariteit van Jeroen Meus ongekend en hoeveelheid goede restaurants is ontelbaar. Als je in België gaat aperitieven zijn er altijd hapjes. Heel veel hapjes. En ja, zelfs de kantine van HLN is overweldigend.  

2.      Belgen houden meer van drinken
Om 11 uur in de morgen krijg je in Nederland een kopje koffie. Of een glas thee. In België gaat er gerust een fles cava open. In Nederland noemen we cava altijd champagne en drinken we het alleen op hele speciale gelegenheden. Dat je rond een uur of drie 's middags stomdronken bent, vindt helemaal niemand hier een probleem. Dan kun je gewoon meteen door aan die fantastische speciaalbiertjes.  

3.      Maar Belgen houden minder van het koningshuis
Twee vlaggen zag ik toen ik vandaag door de stad liep. Twee! In Nederland hangt aan bijna elk huis een vlag op Koningsdag. En de helft van de mensen draagt oranje. Ja, Nederlanders maken hun koning graag belachelijk en hallo, het is 2015 dus het is allemaal ook best achterhaald, maar we feesten allemaal mee als hij jarig is, dansen mee op zijn bruiloft en huilen op zijn begrafenis. In België moet de koning zich vooral een beetje op de achtergrond houden.  

4.      Belgen rijden auto
Elke keer als ik vertel dat ik geen rijbewijs heb, krijg ik in België een verbaasde blik. Of word ik keihard uitgelachen. Een rijbewijs is in België belangrijker dan een zwemdiploma. Want Belgen rijden allemaal auto en ze houden van hun auto. Waar je in Nederland een dure rijschool nodig hebt om te leren rijden, krijg je in België gewoon les van je ouders. En wie regelmatig met de bus reist, weet dat het een rijbewijs ook best de moeite waard is.  

5.      In België komt er soms een bus. Soms ook niet
In Nederland klaagt iedereen massaal op Twitter als een trein tien minuten vertraging heeft. In België wordt omgeroepen 'De intercity naar Antwerpen rijdt vandaag uitzonderlijk niet' en niemand kijkt op. De bus komt eigenlijk nooit op tijd, op stations is nooit echt duidelijk hoe laat de trein komt en de machinisten staken meerdere keren per maand. Als ik op een blaadje willekeurige vertrektijden zou opschrijven zou dat beter overeenkomen met de werkelijkheid dan de website van de NMBS. Oh en 3 euro voor een los kaartje voor een busrit van twee minuten? Doe even normaal.  

6.      Er wordt hard gewerkt in België
Uren kloppen, dat doen Belgen graag, liever een uurtje meer dan een uurtje minder. Vijf volle dagen, dat is het ideaal. En ook op scholen ligt de lat hoog en is een voldoende nooit voldoende.

7.      Een tas is een kopje
Een bank is een zetel, bagage is valies, een kas is een serre en een vreemdganger is een scheefpoeper. Soms hoor ik een zin waar ik drie woorden niet ken, dan knik ik een beetje en doe ik net of ik er iets van begrijp. Maar als je samen met een Vlaming op de roltrap staat en ze vraagt wat ik van die tassen vind en ik zie alleen maar kopjes, is het niet altijd makkelijk.

8.      De solden zijn de hemel
Een vast afgesproken tijdsperiode waarin alles in de aanbieding gaat. Je denkt dat sommige dingen niet kunnen bestaan totdat je er met je neus opstaat. Ja, het bestaat en het is fantastisch! Belgen weten wel hoe je shoppen leuk maakt. Sowieso: Belgen geven graag geld uit, als het leuk is mag het best iets kosten. Dat is wel anders in Nederland waar elke eurocent wordt omgedraaid. En dan zijn alle boodschappen daar ook nog een stuk goedkoper.

9.      In België betaal je flink voor internet
In de jaren '90 had je in Nederland een datalimiet, in België bestaat het nog steeds. En als je gewoon onbeperkt internet wil, mag je flink betalen. Zeventig euro per maand, ik dacht dat het een grapje was. Mobiel internet is overigens ongeveer even duur als in Nederland, maar in de helft van de Vlaamse dorpjes is de verbinding zo intens slecht dat je amper een whatsappje kan openen.  

10.      Belgen schreeuwen niet
Al na een maand hoor ik het ook. Die luidruchtige Nederlanders op een terras die alles verpesten. Met hun luide stemmen, hun platte woorden en hun meningen over alles en iedereen. Belgen houden hun mening voor zich en praten rustig en beheerst. Soms ben ik bang om mijn mond open te doen, want een Nederlander in België herken je meteen. Dat een filmpje over 'de terrasmeisjes' ook in België viral gaat, hoeft niemand te verbazen.

21-07-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Game of Thrones'-ster Carice van Houten terug single

'Game of Thrones'-ster Carice van Houten terug single

http://oi60.tinypic.com/or5u1h.jpg

Carice van Houten en Kees van Nieuwkerk (27) zijn niet langer een stel. De twee hebben besloten hun relatie te beëindigen, aldus het management van de 38-jarige Nederlandse actrice.

"Wij houden enorm veel van elkaar, hebben er alles aan geprobeerd om deze relatie te laten slagen en betreuren het daarom des te meer dat het niet gelukt is", laten de twee in een officiële verklaring weten.

Het management zegt dat de twee hopen hun breuk in alle rust te kunnen verwerken. Van Houten is momenteel in het buitenland voor de opnames van 'Game of Thrones' en Van Nieuwkerk is bezig met de opnames van zijn speelfilm 'Ja, ik wil'. De twee hadden sinds 2013 een relatie.

21-07-2015 om 20:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paleis deelt nieuwe foto van bijna jarige prins George

Paleis deelt nieuwe foto van bijna jarige prins George

http://oi58.tinypic.com/w1v9x.jpg

Kensington Palace, de residentie van William en Kate, heeft vandaag een nieuwe foto van prins George gedeeld. Het plaatje van George in de armen van zijn vader is geschoten na de doop van zijn zusje Charlotte eerder deze maand. De Britse prins wordt morgen twee jaar.

Op de foto is een breed lachende George te zien die voorover buigt naar de camera, terwijl hij wordt vastgehouden door zijn eveneens lachende vader. De prins heeft een witte blouse met rode stiksels en een rood broekje aan, de outfit die hij droeg tijdens de doop van Charlotte. Topfotograaf Mario Testino schoot het plaatje van vader en zoon.

Bij de foto, die op het officiële Twitteraccount van Kensington Palace is geplaatst, staat de tekst: "Kijk eens wie er morgen twee wordt! #HappyBirthdayPrinceGeorge."

21-07-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Gyllenhaal: "Bang dat ik er als een idioot zou uitzien"

Jake Gyllenhaal: "Bang dat ik er als een idioot zou uitzien"

http://oi62.tinypic.com/259lmcn.jpg

Jake Gyllenhaal kruipt in 'Southpaw' in de huid van Billy Hope, een bokskampioen die door het noodlot alles in zijn leven verliest. De transformatie die de acteur maakte van een graatmagere Louis Bloom in 'Nightcrawler' tot spierbundel in deze film is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Gyllenhaal legt aan onze reporter uit hoe hij zich voor de rol klaarstoomde.

Gyllenhaal: "Ik kon helemaal niet boksen. Ik trainde vijf maanden lang twee keer per dag. Ze vragen me wel eens hoe ik zo gespierd werd voor deze rol, en dan zeg ik dat het komt doordat ik bang was dat ik er als een idioot zou uitzien. Ik ben niet zozeer voorstander van 'fear tactics', maar in dit geval heeft het wel goed geholpen!"

21-07-2015 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taxichauffeur verhindert ontvoering Emma Watson

Taxichauffeur verhindert ontvoering Emma Watson

http://oi58.tinypic.com/8xvqjm.jpg

Door een samenloop van omstandigheden is onlangs een plan verijdeld om actrice Emma Watson te ontvoeren op de set van haar nieuwe film. Twee medewerkers van de filmstudio wilden de 25-jarige Britse kidnappen, aldus The Sun.

De twee mannen, volgens de krant Oost-Europese schoonmakers van de filmstudio, bespraken hun plan in een taxi. Helaas voor hen sprak de chauffeur dezelfde taal. Hij hoorde wat de mannen van plan waren en waarschuwde de filmmaatschappij.

De beveiliging van Watson is om die reden sinds vrijdag aangescherpt. Ze werkt momenteel aan Beauty and the Beast, waarin ze Belle speelt. Wat er tegen de mannen is ondernomen, meldt The Sun niet.

Emma Watson werd al eerder bedreigd. Een geobsedeerde fan wist de filmset van Noah binnen te dringen en tijdens haar studietijd in 2011 kreeg ze een fulltime bodyguard nadat ze een aantal duistere brieven had ontvangen.

21-07-2015 om 09:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Komt Top Gear terug in de Verenigde Staten? Bewaar artikel

Komt Top Gear terug in de Verenigde Staten?

http://oi60.tinypic.com/149qnag.jpg

De mannen van Top Gear lijken een nieuwe thuisbasis gevonden te hebben voor hun populaire autoprogramma. Althans, daar hebben Jeremy Clarkson en Richard Hammond toch op gehint tijdens een optreden in Australië.

Netflix
Volgens The Telegraph vertelde de Brit onlangs tijdens een show dat hij, James May en Richard Hammond een 'nieuwe kanaal' hadden gevonden om hun geliefde autoprogramma op voort te zetten. Daarbij zouden ze doelen op Netflix of Amazon.

Clarkson sprak het 14.000 man tellende publiek toe met de mededeling: "Verbazend genoeg is er heel veel belangstelling voor een autoprogramma op televisie. Misschien zie je ons binnenkort wel op een tv of op internet", zei hij.

'Amerikaans accent'
Daarna maakte hij Richard Hammond belachelijk om diens 'Amerikaanse' accent. "Je bent niet in de VS", zei hij tegen zijn jongere collega. "Nog niet", antwoorde Hammond.

De mannen maakten jarenlang het programma Top Gear voor de BBC, totdat Clarkson zijn producer aanviel tijdens een incident. Zijn contract bij de BBC werd niet verlengd, en naar verluidt mag hij de komende twee jaar geen autoprogramma's maken in Engeland. Top Gear gaat volgend seizoen verder met een andere presentator, Chris Evans.

20-07-2015 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack van Gelder verlaat na 40 jaar NOS

Jack van Gelder verlaat na 40 jaar NOS

http://oi57.tinypic.com/34ytxma.jpg

Sportpresentator Jack van Gelder verruilt de Nederlandse publieke omroep NOS vanaf half september voor het commerciële Sport1. De digitale betaalzender heeft hem gestrikt voor de presentatie rondom de UEFA Champions League en de EK kwalificatiewedstrijden, werd vandaag bekend.

Ook is hij in de weekenden te zien als gastheer van het programma 'Sport1 Studio'.

Van Gelder (1950) zegt zelf "lang, heel lang" te hebben nagedacht over de overstap. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe job. "Ik zie in Sport1 een enorme uitdaging en verheug mij op iets nieuws. Ik heb met enorm veel plezier sinds 1975 bij NOS 'Langs de Lijn' (radioprogramma, nvdr) en sinds 1995 bij Studio Sport mogen werken. Wij gaan als zeer goede vrienden uit elkaar. Mooi dat dat zo kan."

De NOS betreurt het vertrek van Van Gelder. "Het is buitengewoon jammer dat Jack vertrekt", aldus Maarten Nooter, hoofdredacteur NOS Sport. "Hij is een van onze gezichtsbepalende presentatoren en we wilden hem dus ook niet kwijt. Juist daarom hebben we onlangs nieuwe afspraken gemaakt tot ruim na Jacks 65e verjaardag. Hij kiest nu echter alsnog voor een nieuwe uitdaging." Van Gelder zal met de overstap naar de betaalzender dus ook niet langer in Vlaanderen te zien zijn.

Debuut
Van Gelder maakte zijn NOS-debuut in 1975 in het radioprogramma Langs de Lijn. Een jaar later versloeg hij voor het eerst een groot evenement voor de omroep: de Olympische Spelen in Montreal.

Hij groeide daarna uit tot één van de uithangborden van de NOS, zowel op radio als televisie. Tijdens de EK- en WK-eindronden van 2004, 2006, 2008, 2010 en 2012 presenteerde hij het late avondprogramma Studio Sportzomer.

Sinds 2002 was hij op zondagavond te zien als presentator van Studio Voetbal. In de jaren 80 en 90 keek menig Vlaming naar 'Ter Land Ter Zee En In De Lucht', dat door van Gelder op de TROS werd gepresenteerd.

20-07-2015 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Personage van Carice van Houten (Game of Thrones) krijgt veel haatmails

Personage van Carice van Houten (Game of Thrones) krijgt veel haatmails

http://oi57.tinypic.com/2s959ci.jpg

Carice van Houten, die de duistere priesteres speelt in de hitserie Game of Thrones, is zelf nooit met de dood bedreigd. Dat zou de actrice zogezegd verteld hebben tijdens een interview met het Britse boulevardblad The Sun, maar daar blijkt niets van aan. "Wel krijgt haar personage (Melisandre) veel haatmails", vertelt haar agent.

Carice speelt in de successerie het karakter van de duistere priesteres Melisandre en in de voorlaatste aflevering haalt ze, tot woede van fans, Stannis Baratheon over om zijn eigen dochter levend te verbranden.

De actrice was laatst aanwezig op een fandag in Londen en liet daar weten dat haar personage Melisandre veel haatmails krijgt van fans. "Dat heeft niets te maken met haar eigen persoon", klinkt het. Inderdaad, dat wijst gewoon op geweldige acteerprestaties. We want more!

Seizoen 6 van Game of Thrones komt volgend jaar in de lente uit.

20-07-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Natalia' en Christoff zoeken lift naar muziekshow van het jaar

'Natalia' en Christoff zoeken lift naar muziekshow van het jaar

http://oi59.tinypic.com/szaa85.jpg

Zij heet Nathalie Meskens, maar kruipt weer in de huid van de Kempense nachtegaal Natalia. Hij is de enige, echte, onvervalste Christoff, de Vlaamse schlagerkoning. Samen zijn ze voor VTM al onderweg richting Klein Strand in Oostende, waar ze vanaf 12 augustus de muziekspecials 'Liefde Voor Sterren Tegen De Muziek Op' aan elkaar zullen praten.

Het muziekfeest van het jaar wordt een bijzondere clash tussen de voorjaarstoppers 'Tegen de Sterren Op' en 'Liefde voor Muziek'. De artiesten uit 'Liefde voor Muziek' zullen samen met de acteurs en actrices van 'Tegen de Sterren Op' zomerse covers van vroeger en nu aanpakken. Op het programma staan onder anderen K3, Stan Van Samang, Natalia, Slongs Dievanongs, Bandits, School Is Cool, Ian Thomas, De Romeo's en Nelson.

Vanaf vandaag maken 'Natalia' en Christoff, gastvrouw en -heer van het zomerse programma, reclame op VTM om aanwezig te zijn op de opnames op woensdag 12, dinsdag 18 en maandag 24 augustus vanaf 20.30 uur op het Klein Strand van Oostende. De uitzendingen volgen vanaf vrijdag 14 augustus.

20-07-2015 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niels Albert: "Ik ben gelukkig met Valeska, maar hoop dat Chantal mij vergeeft"

Niels Albert: "Ik ben gelukkig met Valeska, maar hoop dat Chantal mij vergeeft"

http://oi58.tinypic.com/2j0nrcx.jpg

Het afgelopen jaar uit Niels Alberts leven kan je gerust turbulent noemen, maar nu is hij opnieuw gelukkig. "Met Valeska", klinkt het in Dag Allemaal. "Ja, we hadden al iets voor de scheiding met Chantal rond was", bekent hij. "Ik hoop dat ze me ooit kan vergeven."

Niels Albert (29) is weer gelukkig, en hoe. Apetrots is hij op zijn vriendin Valeska (28). "Geen antidepressiva voor mij, zij was het perfecte medicijn om mij uit de put te krijgen", zinspeelt hij op de zware periode die volgde na het gedwongen einde van zijn carrière als topsporter. En de liefde is duidelijk wederzijds: de Oost-Vlaamse knappe Valeska Van den Broecke uit Beervelde verliet haar thuishaven om bij Niels in Tremelo te gaan wonen, meer dan 100 kilometer verderop.

"Ik heb Valeska op Tomorrowland leren kennen", klinkt het. "Er is toen helemaal niets gebeurd buiten een korte toffe babbel. Ze wist zelfs niet wie ik was." Dat hij zijn toenmalige vrouw Chantal bedroog, is klinkklare onzin. "Ik heb wel contact met haar gezocht toen het tussen mij en Chantal minder goed ging, maar er is niets gebeurd toen. Ze wilde niet bestempeld worden als 'de minnares', en eiste dat ik eerst alles met mijn vrouw zou oplossen voor we konden afspreken. Ik ben bij haar nooit blijven slapen voor onze breuk, en zocht haar ook niet constant op."

Toch is de ex-veldrijder niet helemaal zuiver op de graat. "Ik had misschien anders moeten reageren op bepaalde momenten tijdens mijn huwelijk. Vooral van de laatste maand heb ik spijt. Ik kan niet zeggen dat er helemaal niets gebeurd is voordat ik mijn handtekening onder de echtscheiding zette. Ik heb daar veel spijt van, en ik hoop dat ze me ooit kan vergeven. Vergeten, dat vraag ik niet, en ze mag het me altijd kwalijk blijven nemen. Maar ik vraag begrip voor de fout die ik toen begaan heb. Ik blijf hopen op een soort van verzoening."

20-07-2015 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lowieke' uit Thuis is van 't straat

'Lowieke' uit Thuis is van 't straat

http://oi58.tinypic.com/fy224k.jpg

Heel wat tienermeisjes zullen vandaag tranen met tuiten huilen, want Mathias Vergels (23) is officieel vrijgezel af. De populaire acteur uit de Eén-serie Thuis heeft sinds kort een vriendin: Julie Houtman (23) uit Denderhoutem is de gelukkige meid, meldt Dag Allemaal.

"Ik wil niet meer de zoveelste, oppervlakkige onenightstand", verzuchtte Mathias begin dit jaar nog. "Ik wil een serieuze relatie." En blijkbaar is het nu ook zo ver: de knappe Julie, studente lerarenopleiding aan de Hogeschool Gent, wist zijn hart te veroveren. Op sociale media wordt snel duidelijk dat ze het flink te pakken hebben; volgens Julie zijn zij en Mathias "een topduo".

Bob Savenberg, manager van Mathias Vergels, bevestigt de geruchten. "Wat is er mooier dan twee jonge mensen die verliefd zijn?" Mathias zelf kan echter niet reageren, want hij is op vakantie. Zónder Julie, die zelf op kamp is met de Scouts. Ze laat via de telefoon echter wel weten dat ze dolgelukkig is en 'tot over haar oren verliefd'. Later deze zomer zouden ze er echter wel al eens op uit trekken met hun tweeën.

20-07-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Joke Devynck en Johan Heldenbergh uit elkaar gingen

Waarom Joke Devynck en Johan Heldenbergh uit elkaar gingen

http://oi57.tinypic.com/2dgs0pi.jpg

Twee jaar geleden kondigden actrice Joke Devynck en Johan Heldenbergh aan dat ze uit elkaar gingen. Een donderslag bij heldere hemel na 19 jaar huwelijk. Hoewel Heldenbergh de schuld voornamelijk op zich nam, bleef het antwoord op de 'waarom'-vraag altijd erg onduidelijk. Joke gaf onlangs echter haar versie van de feiten.

Uiteindelijk was het Johan die zijn vrouw verliet, vertelde Joke aan Humo. Volgens Heldenberg was het een combinatie van zijn vluchtgedrag - "werken, werken en nog eens werken" - en het krijgen van drie kinderen op achttien maanden tijd. "Ik was er niet voor haar", vertelt hij. Joke vertelt dat zijn beslissing haar echt boosmaakte, omdat ze voor voldongen feiten werd gesteld. "Dat maakte me zo boos. Omdat ik controle wil, en omdat ik ervan uitga dat als je zo'n engagement aangaat, de een niet voor de ander beslist."

Ze schuift de verantwoordelijkheid echter niet naar hem door. "Ik heb ook grenzen afgetast, maar ik ben er wel van overtuigd dat het trauma minder groot had kunnen zijn als we er op een meer open wijze mee waren omgegaan." Ze heeft het dan over ontrouw, maar ook over "jezelf kennen, afspraken maken over de vrijheid die je elkaar laat, en over wat liefde voor jou betekent. Als wij dat vroeger hadden gedaan, hadden we ofwel samen verder gekund, ofwel vroeger uit elkaar kunnen gaan."

Voor Joke was de scheiding een breekpunt. "Er is een voor en een na de scheiding." Ook haar kinderen hadden er moeite mee. "Maar ik denk wel dat het voor hen een mooie leerschool is. Ze zijn flexibel, weerbaar. Het belangrijkste is dat we erover communiceren."

20-07-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna:

Rihanna: "Ik voelde me heel vaak een buitenbeentje"

http://oi62.tinypic.com/2z5ryav.jpg

Rihanna is nu een wereldster, maar ze heeft zich vaak een buitenbeentje gevoeld. "Het kost veel moeite om dat gevoel te overwinnen", vertelt ze in een interview met TV Extra van Daily Star.

De zangeres noemt als voorbeeld verhuizen naar een nieuwe omgeving. "Je krijgt nieuwe vrienden, maar jij bent het buitenbeentje. Dat is moeilijk als je een kind bent. Het was ook weer lastig toen ik naar Amerika vertrok om muziek te maken. Ik was dat zestienjarige meisje van de eilanden."

"Ik ben tot op de dag van vandaag verlegen", vervolgt ze. "Maar als ik me op mijn gemak voel bij je, komen de andere kleuren van mijn persoonlijkheid naar buiten. Dan voel ik me comfortabel genoeg om levendig en grappig te doen en te zeggen wat ik wil zeggen, omdat ik dan weet dat de ander zich niet beledigd voelt door de grapjes die ik maak of door wat ik zeg."

20-07-2015 om 09:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
19-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrienden vrezen het ergste: "Kate Moss en Jamie Hince ontlopen elkaar"

Vrienden vrezen het ergste: "Kate Moss en Jamie Hince ontlopen elkaar"

http://oi60.tinypic.com/2rwxon7.jpg

Het gaat niet goed tussen Kate Moss en Jamie Hince. Vrienden vrezen dat het huwelijk tussen de twee binnenkort op de klippen loopt, schrijft The Sun.

Het 41-jarige supermodel en de 46-jarige gitarist van The Kills gaven elkaar in 2011 het jawoord. In april werd het stel voor het laatst samen gefotografeerd maar het lijkt erop dat ze elkaar ontlopen. Bronnen vertellen aan de Britse krant dat de twee elkaar al wekenlang niet hebben gezien of gesproken na een fikse ruzie in hun huis in Londen.

In juni werd Jamie met model Lady Mary Charteris en haar man gespot bij Glastonbury Festival, iets waar Kate absoluut niet blij mee zou zijn. "Kate heeft een hekel aan Lady Mary en dat gevoel is wederzijds", aldus een bron. "Jamie brengt veel tijd door bij Mary en Robbie in Londen, terwijl het huis van Kate en hem vlakbij is. Het gaat zo slecht dat ze elkaar ontlopen, ze hebben elkaar al weken niet gezien."

Kate en Jamie zijn sinds 2007 een stel. In betere tijden (2012) liet Jamie een tatoeage zetten met tekst 'Kate boven alles' in het Duits om zijn liefde voor haar te uiten. Ook hebben de twee hetzelfde anker op hun lichaam.

19-07-2015 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!